brak logo

czas na herbatę

Wrocław

Opinie o czas na herbatę

klint 2010-05-14 22:30
Obsługa sklepów miła i ładna, zakupy robi się bardzo przyjemnie
1
turystka 2010-08-19 23:58
Bardzo jestem ciekawa opini panstwa na temat obsługi w sklepie czas na herbate w Gdańsku.Ja byłam bardzo zadowolona ale panie zmęczone przyjmowaniem towaru i jdnoczesnym uzupełnianiem dokumentow.Pańi była bardzo miła ale na obsługę nie zostało jej wiele czasu.Co one tam muszA ciągle wypisywać.Może ktos mi odpowie?Może tak jak poprzednio p.Dyrektor
2
lila 2011-01-10 21:26
Ja to nie wiem co Wy ludzie chcecie od firmy....decydując sie na prace każdy jest informowany o wynagrodzeniu i systemie pracy...ja pracuje już wiele lat i jest to moja pierwsza praca, której wiele zawdzięczam.....
1
nie 2011-02-23 22:09
Nie polecam
3
marta 2012-02-24 17:55
NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE
GOŚĆ 2012-03-28 15:10
JA RÓWNIEZ JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA I NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE. CO Z TEGO ŻE MAJA DOBRA HERBATE ALE O PRACOWNIKA TO SIE RACZEJ NIE TROSZCZA TAK JAK POWINNI!!!!!!!!!!!!!!!
1
2013-10-11 07:47
na stanowisku sprzedawcy zarabiasz 1200 zł na reke, premia osiagalna ok 2 razy w roku ok 400 zł, masz zajete zazwyczaj wszystkie weekendy, pracuje sie po 12 h, jesli chcesz pracowac we wro, musisz liczyc sie z tym, ze bedziesz rzucana po wszystkich sklepach, bo wszedzie brakuje pracowników (sama odpowiedz sobie na pytanie dlaczego).
1
jari 2014-04-01 02:36
Cóż mogę powiedzieć ludzie w pracy są najczęściej mili...zmiany ciągłe, zwłasza we Wro...ale nic dziwnego jak ktoś się czai w ciuchach w butiku na przeciwko i podgląda pracowników...ja opinii pozytywnej dać nie mogę o ile praca jak praca-najcięższa fizycznie nie jest... to znoszenie ciągłych kaprysów "góry" jest nie do zniesienia i szkoda nerwów...argumenty do zwolnienia pracownika z ....wzięte niby obiecują premię ale większość o niej ani widu ani słychu więc zostaje golizna za godziny.
2
Maćko 2015-01-30 14:34
Nawet nie byłem świadomy, że CZAS NA HERBATĘ ma tyle sklepów na terenie całej Polski. Widać, że oferują naprawdę wysoki poziom usług, chociaż czytając co poniektóre komentarze to można być zatrwożony faktem, że ludzie pracują za najniższą krajową. Co prawda z roku na rok ona się zwiększa, ale to i tak wierzchołek góry lodowej.
1
Szach 2015-03-31 21:24
No rzeczywiście, mają sklepy rozsiane po całej Polsce. A dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem. Szczególną rzeczą, która mnie urzekła w tej firmie to ich sklep internetowy na którym można znaleźć wszystko czego tylko podniebienie pragnie. Mam nadzieję, że przesyłka dosyć szybko dotrze bo już mam ochotę na yerbę :)
1
Mi 2016-06-10 16:54
Oszuści nie wypłacają wynagrodzenia za przepracowane dni...
2
marek 2016-10-18 02:28
4 razy kupowałem tą samą herbatę BLACK NEEDLE w Warszawie za każdym razem inny smak !!! sądzę ze nie przywiązują uwagi do przechowywania herbat w odpowiednich naczyniach przez co herbata wietrzeje lub pobiera zapachy z otoczenia.Niestety ale juz nie wrócę do tej sieci !
kiper 2016-10-18 10:01
wiesz, to może być jak z dobrym piwem, niby ten sam weizen albo stout, a jednak z każdej beczki smakuje inaczej ni to jest piękne. powtarzalność i jednakowość jest charakterystyczna dla produktów koncernowych, wysoka jakość to unikatowość każdej partii prosuktu
Weronika 2017-03-17 10:26
Firma Czas na herbatę prowadzi również własnego bloga http://czasnaherbate.blox.pl/html, który artykuł szczególnie Was zaciekawił?
Kasia 2017-05-13 08:49
gdzie i kiedy? Jak tam pracowałam zawsze dostawałam kasę na czas, tak samo z premią.
1
Weronika 2017-05-16 14:17
Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne opinie. Według @Mi firma nie wypłaca wynagrodzenia, natomiast @Kasia pisze o tym, że zawsze dostawała wynagrodzenie razem z premią na czas. Jak w takim razie to wygląda?
pracownik CzNH 2017-06-08 21:06
pracowałam w firmie i pieniądze były zawsze na czas, tak samo z premią, więc nie rozumiem skąd komentarze negatywne w tej kwestii, kokosów nie zarobicie, bo jest to najniższa krajowa, ale zawsze to praca. Praca czysta, herbaty/kawy można degustować, nie ma ograniczeń, w końcu żeby co sprzedać trzeba znać smak, więc nie było z tym nigdy problemów :) normalne, że o porządek trzeba dbać więc wycieranie kurzy z półek i akcesoriów to normalna sprawa, tak samo jak mycie zawalcowanych witryn, w domu się sprząta :) zauważyłam, że narzekają tylko Ci którym się pracować nie chce, jak na pracę które miałam to praca w CzNH to "luksus" praca nie jest ciężka a klienci w większości przemili, jasne zdarzają się "grażyny i janusze" jak wszędzie ;) pamiętajmy o jednym, że póki sami się nie dowiemy jak wygląda praca nie ma co się kierować opiniami innych, bo mało kto obiektywnie opiniuje, przeważnie to wylewanie żali tych co pracować im się nie chce, a uwierzcie mi, że tutaj ciężko się nie napracujecie :)
2
JJ 2017-06-12 12:25
Pracę polecam. Nie jest ciężka fizycznie, a atmosfera w moim Teamie była super :) Klienci przychodzący zazwyczaj baaardzo mili i trzeba poświęcać im czas.
Dużo nauki i samokształcenia, jeśli chodzi o asortyment sklepu.
Bardzo zwracają uwagę na czystości i to trzeba było robić cały czas sprzątać, sprzątać, sprzątać, ale nie ma co się dziwić , skoro było trochę szkła i inny "kurzołapaczy".

Dziwią mnie komentarze odnośnie wypłat. Ok. najniższa krajowa, ale jeśli premia się należała to zawsze była wypłacana i nigdy nie mieli poślizgów z wypłata.

Czasem "góra" się czepiała, ale dało się z nimi dogadać ":)
Dancing Queen 2017-06-14 15:21
Jestem wieloletnim pracownikiem CNH i nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami o firmie. Nie jest to moja pierwsza praca więc mam pewne doświadczenie i mogę powiedzieć, że CNH jest jedną z moich lepszych posad. Praca jest bardzo przyjemna, na wynagrodzenie mam duży wpływ, więc nie narzekam na zarobki. W dzisiejszych czasach trudno jest o takiego dobrego pracodawcę - polecam , a sama cieszę się, że tu pracuję.
Trójeczka 2017-06-14 16:10
Polecam !!! Dla tych którzy narzekają, no cóż "wszędzie dobrze tak gdzie nas nie ma". Ja znalazłam tu swój drugi dom :)
Zostaw swoją opinię o czas na herbatę - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie czas na herbatę