brak logo

VG Polska Sp. Z o.o.

Chełmek

Opinie o VG Polska Sp. Z o.o.

Lisek 2017-01-02 11:40
A nie interesuje Cie ile możesz zarobić? Jakie są zarobki w firmie?
ZAinteresowany 2017-01-02 14:47
Nie interesuje mnie ile bede zarabiał. Interesuje mnie ile chce zarabiać:)
1
WoJtek 2017-01-03 16:23
Pracowałem tam rok temu, mile wspominam te czasy.
Nowik 2017-01-09 09:58
Pracuje od kilku miesięcy. Przed rozmową o pracę czytałem negatywne wpisy o tej firmie. Ciesze się że jednak poszedłem na rozmowę bo jest git. Jeśli ktoś ma podobne wątpliwości to z autopsji wiem ze warto iść na rozmowę.
1
Kodżak 2017-01-09 15:34
a ja z autopsji i z praktyki wiem, że to ściema. Praca przez pośrednika, brak stabilizacji, ponieważ z dnia na dzień mogą Ci podziękować. Minimalna pensja nawet dla doświadocznych pracowników. Brak możliwości awansu czy podwyżki. Takie są realia. To że to koncen międzynarodowy to nic nie znaczy. W polsce za firme są odpowiedzialni polacy, wiec na każdym kroku chcą Cię wyzyskać. Dziękuje, dobranoc. Wszystko w tym temacie.
10
Nowik 2017-01-11 09:01
Wiesz ludzie są różni, każdy jest inny. Jesteśmy doskonałym przykładem że to od pracownika zależy czy zadowolony jest z pracy. Więc nadal będę podtrzymywał swoją opinie... warto iść na rozmowe, porozmawiać z człowiekiem z firmy i nie zniechęcać się komentarzami.
Kodżak 2017-01-12 07:56
Naturalnie że każdy jest inny, ale krul w tej firmie jest jeden. I ja mam złe doświadczenia, płatnych nadgodzin nie ma w biurze, jak wychodzisz po 8h to już uciekasz z pracy, nie masz prawa się rozchorować, jeśli nie donosisz jesteś beee. No ludzie.ci co pracowali wiedzą jak jest i jak było. Opisuje fakty a nie wyssane z palca historie. Poza tym droga wolna. Oferty pracy są. Zmykajcie na rozmowe i się przekonajcie. Kiedyś firma miała potencjał. Teraz to zainfekowany organizm. Siema.
9
whitewhale 2017-01-12 09:15
Chłopie, tak to teraz jest wszędzie :)
Luna 2017-01-19 09:52
A ile wynosi minimum- TO TYLE
2
Beatrix 2017-01-19 10:12
A ja mam pytanie czemu zwolnili informatyka? Czyżby nie chciał szpiegować pracowników i szukać kto pisze negatywne komentarze o firmie?
A co do zarobków to ostatnio ktoś wrzucił ale że były prawdziwe to zaraz zostały usunięte. Zostały tylko komentarze zaprzeczające. Jak będzie ktoś chętny to zrobiłem zrzut ekranu i mogę przypomnieć.
11
whitewhale 2017-01-19 13:52
Jak rozumiem, pracodawca nie daje nic w zamian i pracujesz tam za fistaszki?
Sprytna Zosia Samosia 2017-01-19 16:18
Barwo Szerloku, chyba nawet śpiące niemowle w inkubatorze wykazałoby się większą elokwencją w czytaniu między wierszami. Szef oczekuje szacunku, więc wypadałby szanować pracowników, zwłaszcza tych, kótrzy mają doświadczenie i wnoszą wiedzę do firmy, bo nawet szef sam nie zrobiłby nic.
12
Listek 2017-01-23 09:12
Jak Cie pracodawca nie szanuje to widać nie jesteś taka sprytna hahaha Ino żeby pomarudzić i komuś tyłek obrobić......
wąsaty 2017-01-23 23:27
Jak tam, wracają chłopaki z tych Gliwic ???
2
czażasty 2017-01-24 08:45
Kolega z Gliwic sie odezwał. A co, chcesz już wracać?
Delciasz 2017-01-24 11:35
Tak.
1
whitewhale 2017-01-24 14:10
Idź do Lidla !
wiesiek 2017-01-24 14:48
pracodawca organizuje jakieś busy dla pracowników do dojazdu?
Były pracownik 2017-01-25 08:03
Ja już tam pracuje, za niedługo to w warzywniaku będzie większa stabilność i wynagrodzenia jak w VG.

Słyszałem od znajomych co jeszcze pracują w Vg, że jest strach iść na L4 bo można dostać wypowiedzenie umowy. Tak się pracowników nie traktuje.
5
pracownik roku. 2017-01-25 08:07
nie.
Tyski 2017-01-26 15:47
Czy ktoś może opisać jak wygląda praca w Tychach na stanowisku grafika komputerowego? Znalazłem ogłoszenie że kogoś szukają i chciałbym się dowiedzieć czegoś o pracy. Zarobki, umowa i godziny pracy to dowiem sie na rozmowie.... ale chciał bym wiedzieć jaka panuje atmosfera, jak graficy są traktowani przez przełożonych czy dużo jest pracy... czy jakiś cerber nad wami stoi :D
Grafika artysta malarz konstruktor i drukarz 2017-01-26 17:20
W Chełmku to słabo ale w Tychach to może lepiej.
1
ślimak 2017-01-26 23:26
HAHAHA nie licz na to
1
JaJeti 2017-01-27 16:02
umieszcznie niektórych linków jest niezgodne z regulaminem goł łorka możliwe że to oni usuwają. Ale ogółem masz racej bo też to zauważyłem.
Długoletni pracownik VG 2017-01-28 13:11
Jaki szef takie traktowanie pracowników, ciągłe zastraszanie i karanie, zwalanie winy kierownika na podległych pracowników, mobbing na każdym kroku.
6
Minion 2017-01-28 13:16
Linki to z automatu usuwają. Zreszta pełno na tym forum rekruterów co już wielokrotnie było wspominane
Caryca. 2017-01-28 14:08
Szkoda, bo firma miała potenciał. Zamiast inwestować w pracowników, zatrudniali studentów którzy zaraz się zwalniali. Rynek i konkurencja są bezlitośni. Kto nie wyrabia i nie szuka rozwiązań na adaptacje do rynku znika z niego. To chyba oczywiste? Przy tak dużej firmie z takimi możliwościami potrzeba kompetentnej kadry z długoletnim stażem oraz z wynikami. Mimo kilku wad i złych ruchów nadal trzymam za nich kciuki.
2
Długoletni pracownik VG 2017-01-28 23:55
Ciekawe czy dogonią spowrotem rynek,ze sklejarkami są 10 lat za firmami garażowymi, już ładnych kilka lat temu zamiast 7 starych maszyn wystarczyły by 3 - nowe i szybkie a co za tym idzie połowę mniej ludzi na sklejarni i lepsze wyniki
1
ochyń 2017-01-30 08:58
jeśli o maszyny chodzi nie mamy nic do gadania, trza robić na tym co jest
Długoletni pracownik VG 2017-01-30 15:52
No pracownicy nie mają w tej kwestii nic do gadania, ale przez wieloletni brak konkretnych inwestycji w sklejarnię jest jak jest
tyski 2017-02-02 09:29
Ale czemu w chełmku słabo? o Tychach nikt nic nie jest w stanie napisać?
Gniuesz 2017-02-02 10:56
Ponieważ Geniuszu ta firma w Tychach nie istenieje, tylko w Chełmeku. W ogłoszeniu masz napisane okolice Tych, Chrzanowa etc...
2
luk 2017-02-06 09:05
Jak Cie przyjmą to generalnie będziesz zadowolony. Zazwyczaj jest luźno. Jak robisz swoje to nikt nad tobą z batem nie stoi.
luk 2017-02-08 09:45
Może sprostuje, to co napisałem wcześniej to moja opinia. Sam jestem zadowolony i jeśli ktoś ma wątpliwości na temat zatrudnienia do nas, to chcę je rozwiać.
wreszek 2017-02-13 09:07
Z pracy w firmie jestem zadowolony, polecam.
whitewhale 2017-02-13 09:23
Widzę, że Robcio dobrze współpracuje z gowork bo usuwają co jakiś czas komentarze, które są niewygodne...
2
Asia 2017-02-15 14:23
Cześć
na pracuj.pl pojawiło się ogłoszenie dotyczące Specjalista Obsługi Klienta
ze znajomością języka niemieckiego. oferta pracy w Jaworznie. Czy jest to nowe stanowisko czy istniejące już od jakiegoś czasu? Jeśli czyta to ktoś pracujący na takim stanowisku to proszę o jego opinie :)
POpapraniec 2017-02-16 15:19
Droga Pani, praca jest, ale w Chełmku. Proszę czytać ze zrozumieniem.
Ryś 2017-02-17 09:00
Na pracę w firmie nie narzekam.
Pani historia 2017-02-18 17:16
Gdyby nie trójkąt łódzki, Praca byłaby idealna.
1
k 2017-02-19 11:31
łódzka ośmiornica :-)
1
nie jest źle 2017-02-20 22:20
Piszcie co chcecie, myślcie co chcecie ale mnie jest w VG dobrze. Robota na miejscu, nadgodziny płacone, kasa na czas i najważniejsze że wszystko co płacone mam na kwitku a nie "pod stołem" i jak dożyje emerytury to wiem, że z całości będzie obliczana; wiem że jutro robota będzie i zakład szybko nie splajtuje a z umowami nie kombinują tylko dawają na czas nieokreślony.
Egon 2017-02-21 10:09
Na zatrudnienie w firmie czekałem długo bo prawie miesiąc. Nie mniej jednak było warto. Jedynym minusem dla mnie jest zmienna atmosfera, i zgrzyty w zespole które się czasem pojawiają. Po za tym naprawdę jestem zadowolony, wypłata zawsze na czas, dobra podstawa plus nad godzinki no i umowa o pracę co sobie cenię bo w poprzedniej firmie różnie bywało.
Blekota 2017-02-22 12:14
Cieszę się twoim szczęściem ale poczekaj jak zachorujesz i weźmiesz l4 to Cię wyprowadzą na koniec zmiany i taki będzie finał . Pozdro
2
nie ma źle 2017-02-23 22:38
Rzadko choruje bo się szczepie... - jakbyś skorzystał z darmowej szczepionki to byś nie pisał bzdetów.
Poza tym jak zachoruje nie ma problemu żeby wziąć 2-3 dni urlopu i się wykurować domowymi sposobami.
Jak komuś zależy na robocie to będzie pracował a kombinatorzy którzy kombinują jakby tu robić żeby się nie narobić a zarobić to dla nich nie ma miejsca w firmie.
Egon 2017-02-24 12:39
Już chorowałem. I nic takiego nie miało miejsca...
Blekota 2017-02-25 12:27
Robert nie agituj bo się błaźnisz. Żaden pracownik tego by nie napisał że szczepionki i że urlop sobie weźmie jak będzie chory .
2
nie ma źle 2017-02-26 12:17
A ty chłopie myślisz że wszyscy co pracują w tej firmie myślą jak Ty i wszystkim jest źle. I swojej opini wyrazic już nie można. A jak ktoś napisze że jest w miare dobrze to od razu uważasz że wpis jest przez kogo innego.
Pracowałem w kilku firmach na produkcji więc mam porównanie. Wszędzie jest prawie tak samo lub gorzej. Z tym że w żadnej firmie nie było darmowych szczepień.
Skoro uważasz że jest Ci tak bardzo źle to idz gdzie indziej robić. A za pare miesiecy znow bedziesz pisal na tym portalu tylko pod inną firmą że Ci źle bo takim jak Ty pesymistom nigdy nie będzie pasowało. Mnie się dobrze pracuje nie pisze że jest idealnie ale nie narzekam.
nie ma źle 2017-02-26 12:29
A i jeszcze jedno-biore urlop jak jestem chory bo zależy mi na kasie. A jak jestem na L4 jest zawsze mniej i nie ma premi. Z drugiej strony im więcej takich jak ty na L4 tym lepiej dla mnie wtedy mogę przyrobić na nadgodzinach.
Kamil 2017-02-27 09:25
Ale ty hejtujesz człowieku. Firma jest ok, warunki pracy są dobre. Prawda jest taka jak by Ci było źle to byś odszedł, no chyba że nie znasz lepszej firmy w okolicy to siedzisz i marudzisz. Ogarnij się nie rób syfu bo naprawdę nie masz o co się bulwersować.
Zostaw swoją opinię o VG Polska Sp. Z o.o. - Chełmek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VG Polska Sp. Z o.o.