brak logo

VG Polska Sp. Z o.o.

Chełmek

Opinie o VG Polska Sp. Z o.o.

Cebólowy krul 2016-12-01 07:55:26
zaraz się rzucą Ci co piszą komentarze za 20 gr że znajomy znajomego syn ojca sąsiada i matka bratanka mówili że jest super boost!! i fajna atmosfera no i WIADOME PIENIĄDZE NA CZAS :)

Negatywne komentarze nie biorą się z niczego.
5
Puszysty Wąsacz w kapeluszu 2016-12-01 08:03:43
Jeśli kogoś zazdrość bierze, niech zatrudni się jak dyrektor i przyjmuje kierowników bez wiedzy i zwalnia dobrych pracowników bez możliwości powrotu, np w barze z hot dogami. Ten co ma władze, ten król, i może robić co mu się podoba, nawet jeśli według innych jest to irracjonalne. A podobno w Gliwicach, to pracował brat mojego siostrzeńca, który podobno też tam pracował, i był kuzynem, brata, kierownika spedycji i on podobno wie jak tam jest, i faktycznie trawa tam jest bardziej zielona od trawy w chełmku. Podobno.
3
miki 2016-12-01 08:16:22
Tak wrócą jak POLACY z WYSP -k...a WRACAJĄ?????
4
Janusz M 2016-12-01 09:52:52
O, jadą juz koledzy, którzy biorą 40 gr za komentarze hejterskie w stylu, że tu biją, okradają i smażą w wielkim kotle smoły. Pewnie konkurencja ma braki w załodze i znowu zaczyna się nagonka.
smyku 2016-12-01 10:12:25
Ja osobiście do Robercika nic nie mam. Pozdrawiam chłopaków ze sklejarki
fishtank 2016-12-01 12:03:32
ooo, widzę że się odezwał kolega co bierze 40gr za hejtowanie. Pewnie w Gliwicach się zespół posypał i trzeba dotrudnić kogoś i znowu będzie zalew hejtu. Kolego, czy tez koleżanko bo nie wiem kto piszę, czy bezpośrednio konkurencja czy firmy rekrutacyjne które tez tu dużo mieszają (wymienione zresztą z nazwy). Jak nie pracujesz w VG to się nie wypowiadaj na temat pracy tam. Z tej strony robi się kanał a konstruktywnych komentarzy jak na lekarstwo.
1
miki 2016-12-01 12:55:16
Każdy król powinien szanować swoich poddanych jeśli tego nie robi jest TYRANEM i DYKTATOREM
6
Cebólowy krul 2016-12-01 14:38:45
Tak się składa koleżko, że tam pracowałem i wiem o czym mówię. Mam prawo do wypowiedzi bo jest to forum dla pracowników i byłych pracowników. I DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI nie nie jestem pracownikiem z Gliwic.

Ale słyszałem od sąsiada a ten od brata zaś tamten od szwagra co kiedyś słyszał o vg że jesteś prawdopodobnie Robertem K. lub kimś wynajętym co dostaje 20 gr za pozytywny wpis, tak tylko słyszałem :)
Co do hejtu to zapraszam do Wikipedii, tam poznasz definicje słowa, którego nie znasz znaczenia...
6
Starszy Kapłan Amisz 2016-12-01 15:02:35
halohalo, ten komentarz już był. Ale pod innym nickiem. Co Ty masz z tą konkurencją, i firmami rekrutacyjnymi, o co Ci chodzi, przecież wiadomo kim jesteś. Czy ktoś pisze dobrze, czy źle, czy prawdę, czy trochę pokolorowaną historyjkę Ty zawsze piszesz w kółko jedno i to samo, lol. Że samodzielne stanowiska, że kasa na czas, że znajomy pracuje i zadowolony. Daj żyć i wymyśl coś nowego. Doskonale wiesz natomiast że konkurencja ma się dobrze (czy ta z Gliwic czy inna drukarnia, bo w Polsce jest ich dość sporo), wiec nie potrzebuje podkopywać Waszej firmy. Zastanów się jeszcze tylko skąd te negatywne komentarze? Dlaczego ludzie szukają alternatywy? Może nie przez kase, tylko atmosferę? A może nie mogą się dogadać z kierownictwem. Wyciągaj wnioski a nie nasyłaj kolejnej osoby do polepszania PR, który jest nadszarpnięty nie przez hejterów, tylko przez Wasze działania. To nie jest piaskownica, i nikt nie uwierzy w te sztuczne komentarze. Aha i byli pracownicy mają prawo się wypowiadać, bo po to jest ten portal, Ty natomiast skoro uważasz że mówią nie prawdę, udowodnij obecnym pracownikom że jest inaczej. Było by super, ale wiem że tego nie zrobisz, bo najważniejsze są tabelki i zadowolenie na twarzy kumpli, a nie pracowników. Ale ja przecież hejtuje, no nie? Przecież nie bedziesz słuchał "nasłanego" przez konkurencje hejtera. Firma, to oprócz tabelek i maszyn też ludzie, którzy poświęcili tej firmie więcej lat niż Ty i Twoi kumple, wiec chyba by wypadało ich szanować, i pamiętaj że mówiąc im że na miejsce każdego pracownika, za bramą stoi i czeka 10 kandydatów, sam siebie oszukujesz, bezrobocie to tylko 4 % u nas. Reasumując, VG to dobra firma która zbłądziła i nie słucha głosu ludzi/ pracowników. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
10
Oceanic 2016-12-01 15:21:38
I znowu się zaczyna jazda na całego, ten lubi, tamten nie. Tego bija a tego głaskają. Tego zatrudnili a tego zwolnili. Temu płaca 20 gr. a tamtemu 40 gr. Kompromitacja.
Jak tu się wyłącza powiadomienie bo się nie chce juz czytać.
1
Oceanic 2016-12-01 15:24:06
I znowu się zaczyna jazda na całego, ten lubi, tamten nie. Tego bija a tego głaskają. Tego zatrudnili a tego zwolnili. Temu płaca 20 gr. a tamtemu 40 gr. Kompromitacja.
Jak tu się wyłącza powiadomienie bo się nie chce juz czytać.
pracus 2016-12-03 01:14:01
VG swego czasu to byla naprawde dobrze prosperujaca firma, z czasem przy braku odpowiednich motywacji dobrzy i wykfalifikowani pracownicy odeszli. kazda firma popelnia bledy i kazdy dyrektor ale jesli odchodzi taka liczba pracownikow a zarazem klientow i jak wielka jest rotacja ludzi pracujacych w tym zakladzie warto sie zastanowic co sie tam dzieje ze jest tak a nie inaczej. . ludzie ktorzy stworzyli ta firme pod wplywem rzadow odeszli, wtedy trzeba bylo dzialac zatrzymac ich za wszelka cene oni wtedy zrobiliby wszystko zeby firma sie rozrosla, teraz to tylko czekac az zamkna ten zaklad, jedzie na samych oparach.. bardzo dobzre ze ludzie odeszli, odeszli gdzie chcieli- wszedzie dobrze byle nie w vg!! na vg swiat sie nie konczy. wiem co mowie i pozdrawiam tych co chca odejsc- nie czekajcie odchodzccie!:):):) w zyciu nie podjoles lepszej decyzji odchodzac z tamtad tylko amrnowalem czas na tych niewdziecznikow:)
3
czażasty 2016-12-03 08:12:24
Co za bzdura. Twoja opinia jest tylko jedną z setek innych. Nie wiem czemu jest tak że część ludzi chce stworzyć wizję VG jako firmy w zgliszczach i to tylko dlatego że odeszło kilka osób. To prawda, kilka odeszło, kilkadziesiąt innych zostało. Mam wrażenie że to właśnie sfrustrowani byli pracownicy piszą o samych sobie podnosząc swoją wartość. O tym jaki jest stan VG na dzień dzisiejszy poczytajcie sobie tutaj i przestańcie już chrzanić głupoty: http://www.paiz.gov.pl/20160930/VG_Polska_z_najnowoczesniejsza_linia_produkcyjna
http://www.rynekpapierniczy.pl/artykul/rozbudowa-zakladu-opakowan-vg-polska-1003
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/1,44425,20779990,potentaci-branzy-opakowan-700-milionow-pudelek-z-chelmka.html
1
jataman 2016-12-04 18:09:06
W Gliwicach Nasi pracownicy maja 3 razy wiecej kasy niz w VG.
Nikt nie zrobi comeback'u belive me.
4
Szybki 2016-12-04 19:46:19
Buahahhahahahahahhahahahahaaaaaa. No comment
Jacekq 2016-12-05 07:28:42
nie będzie powrotów bo jest zakaz, poza tym jakie powroty, skoro ludzi zwalniają?
2
978666683 2016-12-05 13:17:38
WItam,

słyszałem, że szukają kogoś na wózek. Wczoraj jeszcze był ogłoszenie. Dzisiaj zniknęło. Wie ktoś czy to dalej aktualne?

Dziękuję z góry
Trollolowy ludek 2016-12-06 13:03:11
słyszałeś czy widziałeś?. Podobno wypłata na czas. Atmosfera dobra, zgrany zespół, samodzielne stanowisko (jazda wózkiem, chodzenie po hali i takie tam zabawy i igraszki).
5
978666683 2016-12-06 13:19:03
czytałem raczej. Jakiego można się spodziewać wynagrodzenia, tak mniej więcej?
Prominentny 2016-12-07 11:55:29
Widzę, że opinie pisane przez pracowników produkcji, tym nigdy nie dogodzisz. Czy znajdę opinię tworzone przez pracowników biurowych? Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat pracy w firmie.
Black Hawk Down 2016-12-07 13:01:49
Czy to w biurze czy na produkcji jest podobnie. Zależy tylko od stanowiska i kierownika pod którego się podlega. Jeśli jesteś pod kimś ze świętej tójcy, powodzenia. na rozmowie kwalifikacyjnej się zorientujesz z kim masz do czynienia. Oprócz tej "wady". Firma jest świetna i ma potencjał.
3
Prominentny 2016-12-07 13:37:10
Dziękuję. Wartościowa informacją.
Prominentny 2016-12-07 16:43:49
Dziękuję za wartościową opinię.
Prominentny 2016-12-08 12:42:50
Dziekuję za wartościową opinię
Olaf 2016-12-08 21:27:48
A kto jest w świętej trójcy?
MinMi 2016-12-09 08:34:35
Kacper, Melchior i Baltazar :)
4
Oceanic 2016-12-16 13:40:49
Kozystając z Świątecznej przerwy życzę wszystkim chłopką z produkcji Wesołych Świąt :)
1
marcik 2016-12-16 18:56:30
Witam, potrzebuję kontakt - komórkę do osoby w tej firmie odpowiedzialnej za logistykę. Bardzo pilne!!!
Nana 2016-12-18 08:59:59
Rekrutacja znowu widzę:)
whitewhale 2016-12-19 09:35:37
Hahahah, mam czasami wrażenie że ona tym "forum" obcuje z kretynami. Ktoś napisał ile kto zarabia w firmie w dodatku nie wiadomo skąd takie informację i każdy się dziwuje i już hejt leci. Ludzie myślcie. Jak bym powiedział że kierownik na sklejarce zarabia 7320 brutto + premia roczna to by ktoś uwierzył.
Nie róbcie z siebie kretynów.
whitewhale 2016-12-19 22:04:08
NIe wierzę, że z Was tacy Kretyni!. Ktoś napisał, że kierownicy zarabiają tyle czy tyle a wy już, jak głodne psy hejtem, że królowie życia. No błagam Was. Poziom inteligencji na tym"forum" jest poniżej krytyki.
czażasty 2016-12-20 08:57:48
Dotarłem do wiarygodnych informacji które mówią, że kierownik na sklejarce ma 9 200 brutto, pracownik magazynu 11 350 brutto a Pan na bramie 8 450 brutto. Dodatkowo są premie Świąteczne, wielkanocne, barbórka, premia związań z przesileniem wiosennym i zimowym i za noc kwitnięcia paproci.
Tacy to pożyją.
ZAinteresowany 2016-12-20 17:38:42
WItam

w necie znalazłem ogłoszenie: Specjalista Obsługi Klienta ze znajomością języka niemieckiego. Proszę o jakieś wiarygodne informację dot. stanowiska. CHodzi mi o to skąd w firmie taka potrzeba? tzn. jacyś kliencie zagraniczni, czy rozwijają eksport. Proszę o poważne odpowiedzi, bardzo mi zalezy
Mint 2016-12-21 15:10:33
Stanowisko związane z obsługa klienta niemieckojęzycznego jak widać w ogłoszeniu. Obsługa klientów z tamtego rynku + rozwój firmy i powiększanie portfela klientów. Potrzebny perfekcyjny niemiecki, cała reszta w opisie. Powodzenia
2
Daniel 2016-12-22 21:06:59
Coś jest na rzeczy . Uderz w stół a nożyce się otworzą coś mi się zdaje że info o zarobkach jest prawdziwe , gdyby było inaczej nie zniknęło by to z forum. A tak na marginesie mam to gdzieś ile kto zarabia widocznie teoretycznie na to zasługuje .
2
Lisek 2017-01-02 11:40:23
A nie interesuje Cie ile możesz zarobić? Jakie są zarobki w firmie?
ZAinteresowany 2017-01-02 14:47:00
Nie interesuje mnie ile bede zarabiał. Interesuje mnie ile chce zarabiać:)
1
WoJtek 2017-01-03 16:23:06
Pracowałem tam rok temu, mile wspominam te czasy.
Nowik 2017-01-09 09:58:07
Pracuje od kilku miesięcy. Przed rozmową o pracę czytałem negatywne wpisy o tej firmie. Ciesze się że jednak poszedłem na rozmowę bo jest git. Jeśli ktoś ma podobne wątpliwości to z autopsji wiem ze warto iść na rozmowę.
1
Kodżak 2017-01-09 15:34:05
a ja z autopsji i z praktyki wiem, że to ściema. Praca przez pośrednika, brak stabilizacji, ponieważ z dnia na dzień mogą Ci podziękować. Minimalna pensja nawet dla doświadocznych pracowników. Brak możliwości awansu czy podwyżki. Takie są realia. To że to koncen międzynarodowy to nic nie znaczy. W polsce za firme są odpowiedzialni polacy, wiec na każdym kroku chcą Cię wyzyskać. Dziękuje, dobranoc. Wszystko w tym temacie.
7
Nowik 2017-01-11 09:01:28
Wiesz ludzie są różni, każdy jest inny. Jesteśmy doskonałym przykładem że to od pracownika zależy czy zadowolony jest z pracy. Więc nadal będę podtrzymywał swoją opinie... warto iść na rozmowe, porozmawiać z człowiekiem z firmy i nie zniechęcać się komentarzami.
Kodżak 2017-01-12 07:56:23
Naturalnie że każdy jest inny, ale krul w tej firmie jest jeden. I ja mam złe doświadczenia, płatnych nadgodzin nie ma w biurze, jak wychodzisz po 8h to już uciekasz z pracy, nie masz prawa się rozchorować, jeśli nie donosisz jesteś beee. No ludzie.ci co pracowali wiedzą jak jest i jak było. Opisuje fakty a nie wyssane z palca historie. Poza tym droga wolna. Oferty pracy są. Zmykajcie na rozmowe i się przekonajcie. Kiedyś firma miała potencjał. Teraz to zainfekowany organizm. Siema.
6
whitewhale 2017-01-12 09:15:39
Chłopie, tak to teraz jest wszędzie :)
Luna 2017-01-19 09:52:37
A ile wynosi minimum- TO TYLE
2
Sprytna Zosia Samosia 2017-01-19 10:12:15
Chłopie raczej w zakładach pracy chronionej. Chyba pracujac u kogoś, relacja pracodawca - pracownik jest obu stronna i pracodawca wymagając powinien dać coś w zamian. Natomiast zastraszanie to chyba nie jest dobra metoda motywacyjna.
4
Beatrix 2017-01-19 10:12:51
A ja mam pytanie czemu zwolnili informatyka? Czyżby nie chciał szpiegować pracowników i szukać kto pisze negatywne komentarze o firmie?
A co do zarobków to ostatnio ktoś wrzucił ale że były prawdziwe to zaraz zostały usunięte. Zostały tylko komentarze zaprzeczające. Jak będzie ktoś chętny to zrobiłem zrzut ekranu i mogę przypomnieć.
7
whitewhale 2017-01-19 13:52:12
Jak rozumiem, pracodawca nie daje nic w zamian i pracujesz tam za fistaszki?
Sprytna Zosia Samosia 2017-01-19 16:18:23
Barwo Szerloku, chyba nawet śpiące niemowle w inkubatorze wykazałoby się większą elokwencją w czytaniu między wierszami. Szef oczekuje szacunku, więc wypadałby szanować pracowników, zwłaszcza tych, kótrzy mają doświadczenie i wnoszą wiedzę do firmy, bo nawet szef sam nie zrobiłby nic.
8
Rzona Czubaki 2017-01-19 16:41:24
Komentarz godny pewnego kierownika z wąsem. Ile byś nie chciał zarobić to i tak za dużo chyba że zaoferujesz dopłatę do stanowiska. Pozdrowienia dla chłopaków ze sklejarek
5
Listek 2017-01-23 09:12:42
Jak Cie pracodawca nie szanuje to widać nie jesteś taka sprytna hahaha Ino żeby pomarudzić i komuś tyłek obrobić......
Zostaw swoją opinię o VG Polska Sp. Z o.o. - Chełmek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VG Polska Sp. Z o.o.