brak logo

Green-Field PPHU

Zielona Góra

Opinie o Green-Field PPHU

Zenon 2010-09-24 15:12:42
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu
5
andrzej 2010-10-11 00:29:25
( usunięte przez administratora ) - STANOWCZO ODRADZAM !!!
1
Supermen 2010-11-12 09:26:45
Kolego może podasz jakieś szczegóły na temat płacy, liczby godzin, sytuacji finnsowej itp. a nie tylko, że odradzasz już
1
B2B 2010-12-01 15:33:20
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, nawet nie raczyli oddzwonić, że mnie nie chcą lub chcą. ( usunięte przez administratora )
2
aron 2011-05-13 15:34:05
a do serwisu przyjmują słyszałem ze dobrze płacą
ROCKI 2011-05-13 15:43:06
a ja slyszlem ze dobrze placa i fajne dziewczyny pracują
maniek 2011-05-13 15:48:22
przestańcie nie jest tak zle najważniejsze ze GREEN-FIELDZIE dobrze płacą bo w dzisiejszych czasach to ruznie bywa
edi 2014-01-17 21:14:21
(usunięte przez administratora) brak socjalu dobrze maja tylko chłopaki zatrudnieni przez już świtek pamięci właściciela.
5
pracownik 2014-02-11 22:27:55
Na początku obiecują umowę o pracę. Wszystko ładnie pięknie. Co do czego przychodzi to umowa zlecenie i cały czas w delegacji... Jak pies.
2
citizen 2014-02-18 12:46:10
życzę powodzenia. Dieta 30,00 zł na cały dzień - hotele bez jedzenia. Plecak zupek chińskich, suchy chleb na wyjazd :):) to może wtedy "żyć nie umierać"
1
hulk 2014-02-19 21:25:57
30 zł diety nie jest źle da się za to "pojeść" w miarę godnie w ciągu dnia ale spędzać połowę życia poza domem za 1700 netto umowa zlecenie to trzeba być głupim, już lepiej spędzać 3/4 życia poza domem np.pracując w Niemczech ale za 8000 zł, a praca w greenfield ciężka może nawet cięższa niż roboty fizyczne w niemczech aha i jeszcze jedno praca w serwisie kończy się o godz. 16 ale szef jeszcze każe posprzątać serwis więc z robotę kończy się 15 po a nikt ci za te 15 minut nie zapłaci.
3
pracownik 2014-09-18 22:01:18
odpuść sobie - nie polecam. Ostatnio szukali "techników" do serwisu najlepiej z grupą inwalidzką...
1
mmm 2015-01-10 09:23:21
green-field- 2 lata z zycia zmarnowane.
czlowiek byl mlody i glupi, to sie dawał...

pare fajnych chlopakow, paru mniej fajnych, i najlepszy, największy, najwspanialszy, wszystkowiedzący ( usunięte przez administratora )
1
byly pracownik 2015-03-06 09:30:10
Ja mam opinię na temat firmy tak, jak większość wcześniejszych użytkowników, choć w GF już od dość dawna nie pracuję. Raczej ciężka praca za małe pieniądze. A ktoś tu pisał o "świętej pamięci" poprzednim właścicielu - co się z nim stało?
2
Piesek Hulalala 2015-07-21 21:52:04
Chcecie przejsć przez GF winszuje to... znakomita szkola życia mobing wyzyskiwanie pracownika wszedzie szukanie teorii spiskowej traktowanie pracownika jak potencjalnego złodzieja...Atmosfera jak w jakims Wiezieniu brakuje tylko krat i druta kolczastego...Kierownictwo szefostwo mało inteligentne zeby nie uzyc innych słow do tego brak kompetencji nie wspomne o braku umiejetnosci handlowych,zarządzania zasobami ludzkimi itd Na koniec tak: jezeli te slowa nie przemawiaja prosze sprawdzic jaka jest rotacja w dziale handlowym i serwisie ...zenada. W normalnych firmach ludzie pracuja a nie uciekaja po paru miesiacach tygodniach nawet dniach( takie przypadki tez znam)
2
ja 2015-11-17 22:03:37
Nie ma w tej firmie takiego stanowiska jak kierowca
2
osoba1 2016-03-04 08:30:24
osoba Twoja opinia musi być słuszna skoro za każdym razem kiedy piszesz wiadomość jest kasowana a ponadto w firmie robią dochodzenie kto to napisał.
2
osoba 2016-03-12 20:16:03
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy... (usunięte przez administratora) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
1
osoba 2016-03-17 00:37:37
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy. ( usunięte przez administratora ) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
1
osoba 2016-03-17 22:02:16
Nie wiem czy są przyjęcia, ogólnie nie polecam tej firmy . Szkoda czasu.
1
zły pies 2016-07-18 10:51:37
Naprawde polecam prace w tej firmie nie ma co narzekac jak nie masz nic innego do roboty idz i zobacz jak w Polsce mozna pracowac...Bedziesz traktowany jak potencjalny zlodziej len i czlowiek od wszystkiego a w zamian dostaniesz wszawe pieniadze...Naprawde warto to wielka szkoła zycia
5
osoba 2016-08-23 08:34:58
panowie z tego co wiem to rekrutują właśnie, więc można spróbować szczęścia i wysłać cv
Osoba 2016-08-24 20:39:09
Nie ma niczego takiego
1
Osoba 2016-08-28 17:46:39
Premia jest jak jesteś kierownikiem rejonu,tak jest tylko podstawa na jaka się umowisz z wlascicielem, a pozniej to kto wie ?
1
Osoba 2016-08-29 18:38:51
Nie ma funkcji przedstawiciel handlowy jest tylko dział marketingu to co innego..
3
JJ 2016-10-09 15:27:36
No daj spokój, firma jest bardzo dobrym pracodawcom, który przez lata pomógł już masie osób w lepszym życiu
1
Hahaha 2016-11-23 09:49:54
Kasujcie kasujcie prawdziwe komentarze. Nie ma was już dwóch dyrektorków upadłościowych położyło firemke. Księżniczka szefowa spadła z tronu. Tak to jest jak sie nie szanuje ludzi, oszukuje, kłamie i okrada pracowników. Bay bay. UPADŁOŚĆ!!!
1
Zostaw swoją opinię o Green-Field PPHU - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green-Field PPHU