brak logo

Green-Field PPHU

Zielona Góra

Opinie o Green-Field PPHU

Zenon 2010-09-24 15:12
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu
5
andrzej 2010-10-11 00:29
( usunięte przez administratora ) - STANOWCZO ODRADZAM !!!
1
Supermen 2010-11-12 09:26
Kolego może podasz jakieś szczegóły na temat płacy, liczby godzin, sytuacji finnsowej itp. a nie tylko, że odradzasz już
1
B2B 2010-12-01 15:33
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, nawet nie raczyli oddzwonić, że mnie nie chcą lub chcą. ( usunięte przez administratora )
2
aron 2011-05-13 15:34
a do serwisu przyjmują słyszałem ze dobrze płacą
ROCKI 2011-05-13 15:43
a ja slyszlem ze dobrze placa i fajne dziewczyny pracują
maniek 2011-05-13 15:48
przestańcie nie jest tak zle najważniejsze ze GREEN-FIELDZIE dobrze płacą bo w dzisiejszych czasach to ruznie bywa
edi 2014-01-17 21:14
(usunięte przez administratora) brak socjalu dobrze maja tylko chłopaki zatrudnieni przez już świtek pamięci właściciela.
5
pracownik 2014-02-11 22:27
Na początku obiecują umowę o pracę. Wszystko ładnie pięknie. Co do czego przychodzi to umowa zlecenie i cały czas w delegacji... Jak pies.
3
citizen 2014-02-18 12:46
życzę powodzenia. Dieta 30,00 zł na cały dzień - hotele bez jedzenia. Plecak zupek chińskich, suchy chleb na wyjazd :):) to może wtedy "żyć nie umierać"
1
hulk 2014-02-19 21:25
30 zł diety nie jest źle da się za to "pojeść" w miarę godnie w ciągu dnia ale spędzać połowę życia poza domem za 1700 netto umowa zlecenie to trzeba być głupim, już lepiej spędzać 3/4 życia poza domem np.pracując w Niemczech ale za 8000 zł, a praca w greenfield ciężka może nawet cięższa niż roboty fizyczne w niemczech aha i jeszcze jedno praca w serwisie kończy się o godz. 16 ale szef jeszcze każe posprzątać serwis więc z robotę kończy się 15 po a nikt ci za te 15 minut nie zapłaci.
3
pracownik 2014-09-18 22:01
odpuść sobie - nie polecam. Ostatnio szukali "techników" do serwisu najlepiej z grupą inwalidzką...
1
mmm 2015-01-10 09:23
green-field- 2 lata z zycia zmarnowane.
czlowiek byl mlody i glupi, to sie dawał...

pare fajnych chlopakow, paru mniej fajnych, i najlepszy, największy, najwspanialszy, wszystkowiedzący ( usunięte przez administratora )
1
byly pracownik 2015-03-06 09:30
Ja mam opinię na temat firmy tak, jak większość wcześniejszych użytkowników, choć w GF już od dość dawna nie pracuję. Raczej ciężka praca za małe pieniądze. A ktoś tu pisał o "świętej pamięci" poprzednim właścicielu - co się z nim stało?
3
Piesek Hulalala 2015-07-21 21:52
Chcecie przejsć przez GF winszuje to... znakomita szkola życia mobing wyzyskiwanie pracownika wszedzie szukanie teorii spiskowej traktowanie pracownika jak potencjalnego złodzieja...Atmosfera jak w jakims Wiezieniu brakuje tylko krat i druta kolczastego...Kierownictwo szefostwo mało inteligentne zeby nie uzyc innych słow do tego brak kompetencji nie wspomne o braku umiejetnosci handlowych,zarządzania zasobami ludzkimi itd Na koniec tak: jezeli te slowa nie przemawiaja prosze sprawdzic jaka jest rotacja w dziale handlowym i serwisie ...zenada. W normalnych firmach ludzie pracuja a nie uciekaja po paru miesiacach tygodniach nawet dniach( takie przypadki tez znam)
2
ja 2015-11-17 22:03
Nie ma w tej firmie takiego stanowiska jak kierowca
2
osoba1 2016-03-04 08:30
osoba Twoja opinia musi być słuszna skoro za każdym razem kiedy piszesz wiadomość jest kasowana a ponadto w firmie robią dochodzenie kto to napisał.
2
osoba 2016-03-12 20:16
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy... (usunięte przez administratora) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
2
osoba 2016-03-17 00:37
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy. ( usunięte przez administratora ) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
1
osoba 2016-03-17 22:02
Nie wiem czy są przyjęcia, ogólnie nie polecam tej firmy . Szkoda czasu.
1
zły pies 2016-07-18 10:51
Naprawde polecam prace w tej firmie nie ma co narzekac jak nie masz nic innego do roboty idz i zobacz jak w Polsce mozna pracowac...Bedziesz traktowany jak potencjalny zlodziej len i czlowiek od wszystkiego a w zamian dostaniesz wszawe pieniadze...Naprawde warto to wielka szkoła zycia
5
osoba 2016-08-23 08:34
panowie z tego co wiem to rekrutują właśnie, więc można spróbować szczęścia i wysłać cv
Osoba 2016-08-24 20:39
Nie ma niczego takiego
1
Osoba 2016-08-28 17:46
Premia jest jak jesteś kierownikiem rejonu,tak jest tylko podstawa na jaka się umowisz z wlascicielem, a pozniej to kto wie ?
1
Osoba 2016-08-29 18:38
Nie ma funkcji przedstawiciel handlowy jest tylko dział marketingu to co innego..
3
JJ 2016-10-09 15:27
No daj spokój, firma jest bardzo dobrym pracodawcom, który przez lata pomógł już masie osób w lepszym życiu
1
Hahaha 2016-11-23 09:49
Kasujcie kasujcie prawdziwe komentarze. Nie ma was już dwóch dyrektorków upadłościowych położyło firemke. Księżniczka szefowa spadła z tronu. Tak to jest jak sie nie szanuje ludzi, oszukuje, kłamie i okrada pracowników. Bay bay. UPADŁOŚĆ!!!
2
Sprawiedliwy 2016-12-11 17:52
Mam nadzieję że nowy właściciel wywali Walickiego i Hula i pójdą oni kopać rowy !!!!
3
Śmiech na sali 2017-01-12 19:20
Biedny Hulek musi symulować teraz do 18 że pracuje bo nowy szef siedzi do 18 :) Skończyło sie udawanie że sie pracuje hahaha
1
szyderca 2017-02-03 19:20
Walicki szykuj sie na rejon za niedługo hahaha
4
Rozanielony tą informacją 2017-05-25 17:40
http://www.morizon.pl/oferta/wynajem-lokal-zielona-gora-kozuchowska-915m2-mzn2027351403

Ale łach hahahah. Biura o podwyższonym standardzie hahahahahahah . Leżę i kwicze :))))))
Pięknie. Majorek w trumnie deski wytarł od przewracania sie. Do czego ta Wieśka doporowadziła.
1
ziomix 2017-05-26 15:01
O co chodzi przenoszą firmę jak tak to gdzie?
1
Uradowany wolny człowiek 2017-05-26 17:00
Tej firmy nareszcie już nie ma rozpadła się a raczej wciągnęła ją inna rozpadająca się firma z zagranicznym kapitałem dokładnie włoskim. Ta firma to P.W. Ploh też nie ma najlepszych opinii poczytajcie : http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,290477,0,0,1
Wciągnęła pewnie po to Green Field żeby zatłuc konkurencję ale pewnie sama siebie też zatłucze strzelając sobie w kolano przejmując Green Field z głupkowatą kadrą zarządającą.
NIE POLECAM TYCH DWÓCH FIRM !!!! a raczej to już jednej bo po poprzedniej zostały już tylko rozpadające sie budynki hahahahah. Syffffff.
1
ziomix 2017-05-26 17:28
Aha dzięki za odpowiedź,a ta nowa firma ma chyba zatrudniać podobno to nie może być chyba tak źle.
1
Weź przestań 2017-05-26 20:14
Zatrudniaja bo inni uciekaja !!!
1
zainteresowany 2017-05-26 20:56
Ciekawe ile płacą? Z tego co wyczytałem to 1750 na ręke plus ewentualną premie ciekawe. Jak pojawi się ogłoszenie to chyba spróbuję,jak na początek to niewiele ale jest podobno możliwość rozwoju zawodowego.
1
Były pracownik 2017-05-28 19:47
Dalej wierzysz w te bajeczki? :D
1
Bylypracownik 2017-05-30 22:27
Premii nie zobaczysz, rozwoju tez nie zobaczysz ale jeżeli lubisz pracować po godzinach za darmo( bardzo naciągają kodeks pracy,nie płaca za nadgodziny a tych godzin jest sporo wychodzi ponad tydzien w miesiącu )
2
super zioło 2017-07-02 17:20
W piątek skończyła się pewna epoka Green Field wyemigrował z ulicy Kożuchowskiej.
Teraz nazywa się chyba Ploh i siedziba firmy będzie na ulicy Zimnej w Zielonej Górze.
2
wybawiony 2017-07-09 10:46
Wynieśli się bo kto będzie idiotce Majorek płacił za nic grube pieniądze za rozpadającą się ruinę? Ta by tylko siedziała i pierdziała w stołek przy laptopie i liczyła kasę tak jak to robiła jak dostała firmę w spadku bo śp. mężu. Rozwaliła firmę i jeszcze by chciała za to brać pieniądze. Teraz ta rudera jest do wynajęcia za 25.000 pytam się za co? przyszli inwestorzy omijajcie z daleka tą ruderę z cieknącym dachem, niesprawnym ogrzewaniem podłogowym itd. A oto oferta którą należy omijać :
http://www.morizon.pl/oferta/wynajem-lokal-zielona-gora-kozuchowska-915m2-mzn2027351403
1
Phi 2017-07-11 16:27
Do powyższej syfiastej oferty trafiła świeża już z ogarniętym burdelem( gołe ściany hahaha). Ekonomiczne ogrzewanie gazowe hahah w zimie pizgało że nie szło wytrzymać na serwisie a na magazynie było 5-7 stopni. Biuro grzali kominkiem gdzie trzeba było palić 8 godzin a i tak siedzieli w swetrach. Wieśka pozabierała wszystko a za gołe sciany chce teraz 19.000 PLN na miesiąc. Za darmo bym tego nie brał.
Oto ta śmieszna oferta:
http://www.morizon.pl/oferta/wynajem-centrum_dystrybucyjne-zielona-gora-kozuchowska-915m2-mzn2027649012?nb=920679a07313cca300341aa7cb44e403%7C1
1
Julita 2017-07-20 12:05
@super zioło czy oprócz zmiany nazwy oraz siedziby, w firmie zaszły ostatnio jakieś zmiany? Możesz powiedzieć czego mogą oczekiwać osoby, które obecnie są zainteresowane pracą w niej?
super zioło 2017-07-23 10:17
Zmieniła się tylko siedziba firmy,ale prawdopodobnie będą zatrudniać dalej bo przygotowywane jest sporo stanowisk na serwisie.
zabawne 2017-08-01 19:47
Haha... Przygotowane sporo stanowisk bo nie ma murzynów do roboty za darmo. Już nie dopisujcie sobie tutaj pozytywnych opinii aby zwabić nowych pracowników, nikt już się nie da nabrać na pracę za darmo. Niech Waldek i Krzysia stają na serwis i zasuwają a nie biorą pieniądze za podpierniczanie ludzi.
1
Obiektywny 2017-08-05 18:21
Jaka praca za darmo? Przecież niema ludzi którzy pracują za darmo chyba,że ty byłeś wyjątkiem!!!
Tak na marginesie Ploh z tego co wiem czarnoskórych pracowników narazie nie zatrudnia.
1
Zorientowany w temacie 2017-08-07 07:01
Albo Ty jesteś taki durny albo kimś z kierownictwa w tej firmie !!! Powyższe opinie mówią same za siebie. Ja poprostu umiałem liczyć i po przeliczeniu nadgodzin i podzieleniu ich przez pensyjkę dałem sobie spokój tak jak większość chłopaków którzy poodchodzili. A Ty albo jesteś jakimś nieukiem ( kimś z kierownictwa) albo gamoniem który nie umie sobie znaleźć lepszej dobrze płatnej i rozwojowej pracy , tylko zapatrzonym nie widzącym świata zewnętrznego niewolnikiem tej pseudo firemki. Reklamujesz tu ten obóz pracy bo nie masz pewnie na serwisie już do kogo gęby otworzyć. A co do zatrudniania murzynów to poczekaj jeszcze chwilę, na początek proponuję już zacząć się uczyć cyrylicy.
2
Norman 2017-08-08 20:25
To dobrze, że umiesz liczyć pewnie teraz pracujesz za tyle samo lub mniej a żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska bo okazało się, że u innych pracodawców nie jest tak kolorowo pracując za mniej niż dwa kafle.
Julita 2017-08-10 13:53
Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda praca w firmie oraz o Waszych opiniach na temat tego pracodawcy, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu portalu.
Prawdziwa opinia!!! 2017-08-13 09:29
Znowu prawdziwe opinie usuwają. Widać jak zależy żeby się nie dowiedzieć prawdy przed podjęciem harówki w tym obozie. Nie ma co się rozwodzić ocena niedostateczna mówi wszystko o tym obozie. Mądrzy i zaradni uciekli już dawno. Ktoś z kierownictwa tylko tu pisze głupoty że ludziom żal teraz a jest zupełnie odwrotnie. Nie umieli docenić dobrych pracowników to teraz maja przypadkowych ludzi którzy nie orientują się w temacie. Nawet oni po krótkim czasie się zwalniają. Zostali tylko naiwni lub tacy co nie mają innej perspektywy na pracę. A najlepiej sie trzymają podpierniczacze czyli wielcy psedo dyrektorkowie czyli Walicki i Hul. Firma pomimo że zmieniła nazwę i właściciela oraz siedzibę ( teraz jest na ul. Zimnej pod nazwą Ploch) nigdy nie będzie się rozwijać przy tak ograniczonych umysłowo dwóch osobach wymienionych powyżej ( to nie sa dyrektorzy za których się uważają tylko dyrektorzy upadłościowi).Omijać i to największym możliwym łukiem. 116 ocen niedostatecznych mówi wszystko. Co ciekawe jest tylko 90 komentarzy czyli 26 z nich było bardzo dotkliwych i prawdziwych zostało wiec usunięte na prośbę firmy. Neutralne komentarze i pozytywne sa od kierownictwa wiec nie dajcie sie nabrać na harówkę w tym obozie za żadne pieniądze.
1
Zostaw swoją opinię o Green-Field PPHU - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green-Field PPHU