brak logo

Green-Field PPHU

Zielona Góra

Opinie o Green-Field PPHU

Zenon 2010-09-24 15:12
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu
5
andrzej 2010-10-11 00:29
( usunięte przez administratora ) - STANOWCZO ODRADZAM !!!
1
Supermen 2010-11-12 09:26
Kolego może podasz jakieś szczegóły na temat płacy, liczby godzin, sytuacji finnsowej itp. a nie tylko, że odradzasz już
1
B2B 2010-12-01 15:33
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, nawet nie raczyli oddzwonić, że mnie nie chcą lub chcą. ( usunięte przez administratora )
2
aron 2011-05-13 15:34
a do serwisu przyjmują słyszałem ze dobrze płacą
ROCKI 2011-05-13 15:43
a ja slyszlem ze dobrze placa i fajne dziewczyny pracują
maniek 2011-05-13 15:48
przestańcie nie jest tak zle najważniejsze ze GREEN-FIELDZIE dobrze płacą bo w dzisiejszych czasach to ruznie bywa
edi 2014-01-17 21:14
(usunięte przez administratora) brak socjalu dobrze maja tylko chłopaki zatrudnieni przez już świtek pamięci właściciela.
5
pracownik 2014-02-11 22:27
Na początku obiecują umowę o pracę. Wszystko ładnie pięknie. Co do czego przychodzi to umowa zlecenie i cały czas w delegacji... Jak pies.
3
citizen 2014-02-18 12:46
życzę powodzenia. Dieta 30,00 zł na cały dzień - hotele bez jedzenia. Plecak zupek chińskich, suchy chleb na wyjazd :):) to może wtedy "żyć nie umierać"
1
hulk 2014-02-19 21:25
30 zł diety nie jest źle da się za to "pojeść" w miarę godnie w ciągu dnia ale spędzać połowę życia poza domem za 1700 netto umowa zlecenie to trzeba być głupim, już lepiej spędzać 3/4 życia poza domem np.pracując w Niemczech ale za 8000 zł, a praca w greenfield ciężka może nawet cięższa niż roboty fizyczne w niemczech aha i jeszcze jedno praca w serwisie kończy się o godz. 16 ale szef jeszcze każe posprzątać serwis więc z robotę kończy się 15 po a nikt ci za te 15 minut nie zapłaci.
3
pracownik 2014-09-18 22:01
odpuść sobie - nie polecam. Ostatnio szukali "techników" do serwisu najlepiej z grupą inwalidzką...
1
mmm 2015-01-10 09:23
green-field- 2 lata z zycia zmarnowane.
czlowiek byl mlody i glupi, to sie dawał...

pare fajnych chlopakow, paru mniej fajnych, i najlepszy, największy, najwspanialszy, wszystkowiedzący ( usunięte przez administratora )
1
byly pracownik 2015-03-06 09:30
Ja mam opinię na temat firmy tak, jak większość wcześniejszych użytkowników, choć w GF już od dość dawna nie pracuję. Raczej ciężka praca za małe pieniądze. A ktoś tu pisał o "świętej pamięci" poprzednim właścicielu - co się z nim stało?
3
Piesek Hulalala 2015-07-21 21:52
Chcecie przejsć przez GF winszuje to... znakomita szkola życia mobing wyzyskiwanie pracownika wszedzie szukanie teorii spiskowej traktowanie pracownika jak potencjalnego złodzieja...Atmosfera jak w jakims Wiezieniu brakuje tylko krat i druta kolczastego...Kierownictwo szefostwo mało inteligentne zeby nie uzyc innych słow do tego brak kompetencji nie wspomne o braku umiejetnosci handlowych,zarządzania zasobami ludzkimi itd Na koniec tak: jezeli te slowa nie przemawiaja prosze sprawdzic jaka jest rotacja w dziale handlowym i serwisie ...zenada. W normalnych firmach ludzie pracuja a nie uciekaja po paru miesiacach tygodniach nawet dniach( takie przypadki tez znam)
2
ja 2015-11-17 22:03
Nie ma w tej firmie takiego stanowiska jak kierowca
2
osoba1 2016-03-04 08:30
osoba Twoja opinia musi być słuszna skoro za każdym razem kiedy piszesz wiadomość jest kasowana a ponadto w firmie robią dochodzenie kto to napisał.
2
osoba 2016-03-12 20:16
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy... (usunięte przez administratora) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
2
osoba 2016-03-17 00:37
W dniu 11 marca odszedł kolejny pracownik z długoletnim stażem pracy. ( usunięte przez administratora ) Jak tak dalej będzie to jeszcze stara gwardia zacznie odchodzić.
1
osoba 2016-03-17 22:02
Nie wiem czy są przyjęcia, ogólnie nie polecam tej firmy . Szkoda czasu.
1
zły pies 2016-07-18 10:51
Naprawde polecam prace w tej firmie nie ma co narzekac jak nie masz nic innego do roboty idz i zobacz jak w Polsce mozna pracowac...Bedziesz traktowany jak potencjalny zlodziej len i czlowiek od wszystkiego a w zamian dostaniesz wszawe pieniadze...Naprawde warto to wielka szkoła zycia
5
osoba 2016-08-23 08:34
panowie z tego co wiem to rekrutują właśnie, więc można spróbować szczęścia i wysłać cv
Osoba 2016-08-24 20:39
Nie ma niczego takiego
1
Osoba 2016-08-28 17:46
Premia jest jak jesteś kierownikiem rejonu,tak jest tylko podstawa na jaka się umowisz z wlascicielem, a pozniej to kto wie ?
1
Osoba 2016-08-29 18:38
Nie ma funkcji przedstawiciel handlowy jest tylko dział marketingu to co innego..
3
JJ 2016-10-09 15:27
No daj spokój, firma jest bardzo dobrym pracodawcom, który przez lata pomógł już masie osób w lepszym życiu
1
Hahaha 2016-11-23 09:49
Kasujcie kasujcie prawdziwe komentarze. Nie ma was już dwóch dyrektorków upadłościowych położyło firemke. Księżniczka szefowa spadła z tronu. Tak to jest jak sie nie szanuje ludzi, oszukuje, kłamie i okrada pracowników. Bay bay. UPADŁOŚĆ!!!
2
Sprawiedliwy 2016-12-11 17:52
Mam nadzieję że nowy właściciel wywali Walickiego i Hula i pójdą oni kopać rowy !!!!
3
Śmiech na sali 2017-01-12 19:20
Biedny Hulek musi symulować teraz do 18 że pracuje bo nowy szef siedzi do 18 :) Skończyło sie udawanie że sie pracuje hahaha
1
szyderca 2017-02-03 19:20
Walicki szykuj sie na rejon za niedługo hahaha
3
Rozanielony tą informacją 2017-05-25 17:40
http://www.morizon.pl/oferta/wynajem-lokal-zielona-gora-kozuchowska-915m2-mzn2027351403

Ale łach hahahah. Biura o podwyższonym standardzie hahahahahahah . Leżę i kwicze :))))))
Pięknie. Majorek w trumnie deski wytarł od przewracania sie. Do czego ta Wieśka doporowadziła.
1
ziomix 2017-05-26 15:01
O co chodzi przenoszą firmę jak tak to gdzie?
Uradowany wolny człowiek 2017-05-26 17:00
Tej firmy nareszcie już nie ma rozpadła się a raczej wciągnęła ją inna rozpadająca się firma z zagranicznym kapitałem dokładnie włoskim. Ta firma to P.W. Ploh też nie ma najlepszych opinii poczytajcie : http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,290477,0,0,1
Wciągnęła pewnie po to Green Field żeby zatłuc konkurencję ale pewnie sama siebie też zatłucze strzelając sobie w kolano przejmując Green Field z głupkowatą kadrą zarządającą.
NIE POLECAM TYCH DWÓCH FIRM !!!! a raczej to już jednej bo po poprzedniej zostały już tylko rozpadające sie budynki hahahahah. Syffffff.
ziomix 2017-05-26 17:28
Aha dzięki za odpowiedź,a ta nowa firma ma chyba zatrudniać podobno to nie może być chyba tak źle.
1
Weź przestań 2017-05-26 20:14
Zatrudniaja bo inni uciekaja !!!
1
zainteresowany 2017-05-26 20:56
Ciekawe ile płacą? Z tego co wyczytałem to 1750 na ręke plus ewentualną premie ciekawe. Jak pojawi się ogłoszenie to chyba spróbuję,jak na początek to niewiele ale jest podobno możliwość rozwoju zawodowego.
Były pracownik 2017-05-28 19:47
Dalej wierzysz w te bajeczki? :D
1
Bylypracownik 2017-05-30 22:27
Premii nie zobaczysz, rozwoju tez nie zobaczysz ale jeżeli lubisz pracować po godzinach za darmo( bardzo naciągają kodeks pracy,nie płaca za nadgodziny a tych godzin jest sporo wychodzi ponad tydzien w miesiącu )
1
Zostaw swoją opinię o Green-Field PPHU - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green-Field PPHU