brak logo

Gwarant-Tomczyk sp.j

Legnica

Opinie o Gwarant-Tomczyk sp.j

krystyna 2010-09-05 22:42
ja tam sobie chwalę, wiedzą co robią
7
kaska 2010-09-23 21:29
mocne słowa dziewczyny, ale nie zgadzam się z wami wogóle. jakieś bzdury tutaj wypisujecie, poza tym zejdźcie na ziemię!!! taki zawód. co ty byś chciała prywatną opiekę medyczną i samolot słuzbowy! jedź do Niemiec, praca całodobowa, zarobisz 4 tys. to se na wczasy pod gruszą pojedziesz. żal mi takich naiwniaczek
1
nika 2010-09-23 21:32
praca spoko, dyrektora nawet nigdy nie spotkalam bo i po co? kierowniczki z biura wszytko jasno wyjasniaja i do roboty! jak nie robials tego wcześniej to cie wyszkolą a umowa zlecenie, no trudno przeżyję, przynajmniej zusy mam płacone i chorobowe też. polecam
benka 2010-09-24 11:45
ja też tam sobie chwalę, klientów mam super, wszyscy obok siebie więc nie latam po całym mieście jak w innych firmach. kierowniczki z biura są w porzadku dopoki ty jestes w porzadku, jak podpadniesz to trzeba sie tlumaczyc ale to chyba zadna nowosc!
płacą tak samo albo troche lepeiej niz konkurencja a przynajmniej maja wszystko super zorganizowane
telma 2010-10-15 22:54
hej! mi tez sie podoba, podwyzki co rok :-) wiec spoko. pensja taka sobie ale wiecej w tej branzy w Polsce nie zarobisz. firma faktycznie ma to wszystko fajnie zorganizowane, widzialam babcie ktorej pomogli i zalatwili zmiane mieszkania bez pradu i wody a teraz to sobie kobita w ciepelku mieszka i swiatlo ma i telewizor. Fajnie ze dzialaja tak spolecznie
Agnieszka 2012-08-26 12:45
Witam Mam pytanie Czy ciężko jest sie dostać prace w tej firmie?Jestem z Głogowa Wysłałam wczoraj podanie i zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa.Pozdrawiam
6
pracująca 2012-08-31 21:41
anonimowy podopieczny- firma reklamuje specjalistyczną opiekę i wykwalifikowany personel - jaka prawda?
2
zamelka 2012-12-04 15:15
Witam.Sluchajcie,dobrze ze zaczelam sprawdzac ta firme z ktorej na dniach mialam wyjechac do opieki w Niemczech.Proponowano mi dosc dobry zarobek jak na slaba znajomosc jezyka niemieckiego.Zakwaterowanie w ladnym duzym pokoju z lazienka.Czytam tutaj opinie o tej firmie i jestem rozczarowana ale dobrze ze u siebie a nie na obczyznie
mumu 2013-05-21 09:43
Gwarant zatrudnia stare baby na emeryturze, takie grubo po 60-tce.Taka pracą się zbytnio nie przejmuje. weźmie sobie ze 4 podopiecznych, żeby więcej zarobić i to tyle. Konkretnej roboty nie widać, a podopieczni cierpią. Przemądrzałe te opiekunki, a kombinatorki!!!!!!!. Zarobić, a się, nie narobić. Ma taka emeruturę i jeszcze dorabia, za co więc te podwyżki i premie, które ponoć dostają?
Odpowiadam: za fuszerkę.
2
Fajna Praca :) 2014-11-12 21:56
Bardzo ciekawa praca sprawia mi tyle radości :),że po roku czasu musisz się leczyć u psychiatry.. wszyscy dookoła cię jebią a narobić trzeba się jak koń za wszawe pieniądze, W większości domach Polaków to brud i smród. Pozdrawiam
5
bro 2015-03-15 16:59
szczerze mówiąc nie kojarzę , aby inne firmy zajmujące się wynajmowaniem opiekunek dla osób starszych za naszą zachodnią granicą w niemczech proponowały coś więcej niż Gwarant. Wszystkie mają w swojej ofercie podstawowe wynagrodzenie plus ewentualnie możliwość zamieszkania z osobą którą się opiekują.
anika 2015-09-24 20:56
Praca
bbb 2016-02-09 14:10
kwalifikacje "opiekunek " na poziomie pomocy domowej ale czego spodziewać się od osób z "ulicy" za te psie pieniądze jakie płaci im firma. Może i są jakieś bardziej wykwalifikowane ale ja miałam nieszczęście poznać 5 , z których ostatnia dopiero jak się jej zwróciło uwagę to zaczęła pomagać higienie osobistej. Żadna nie zainteresowała się sama czy podopieczny się w ogóle myje.
1
somebody 2016-08-24 20:23
Nie prawda kazdy, kto chce tam pracowac bez wzgledu na wiek moze pracowac. Nie tylko starsze kobiety -a one nierzadko musza sobie jakos dorobic do tych bidnych rencin czy emerytur.. taka nasza polska rzeczywistosc, niestety!
johanna 2017-02-02 14:08
uuuuu, to co to za opieka?Witam,przykro mi się czyta takie opinie na temat tej pracy we własnym kraju,wynika z tego,że jestem wykwalifikowaną opiekunką w wieku 31lat już z wieloletnim doświadczeniem,co prawda nie na terenie Polski,ale wiem,że higiena osobista pacjenta hmm to raczej podstawa,nasz zawód wiąże się z odpowiedzialnością i poświęceniem i mega cierpliwością,gdyż każdy podopieczny jest inny i uważam,że należy dostosować się do charakteru,przyzwyczajeń osoby potrzebującej pomocy,do tego zawodu trzeba mieć predyspozycje,bo ma się do czynienia nie z robotem tylko z człowiekiem,żywym organizmem,to moja taka odpowiedz i również podpowiedź do osób odwalających tzw.fuszerkę
Ada 2017-03-01 20:40
Firma KRZAK!!! Mimo mimo mojej 2 krotnej prosby Panie odmowily mi wysłania poczta mojego PIT-11 w ustawowym terminie czyli do 28 lutego 2017 Stwierdzilily ze jest do odbioru tu i tu w W-wie w takich a takich godzinach. Tym samym musiałam prosić swojego pracodawcę o dzień z urlopu aby go odebrać.!!!!LAFIRYNDY stwierdziły ze jeśli nie odbiorę osobiście to one mi go wyślą poczta POD KONIEC KWIETNIA!!! Czyli prawdopodobnie nie roliczylabym się w terminie z Urzędem Skarbowym. PEŁNE DZIADOSTWO!!! Żaluja ja na znaczek pocztowy i nie dopełniają obowiązków platnika wynikających z ustawy.
1
Ada 2017-03-01 21:15
Dziadostwo pełna gębą !!! Firmy nie stac aby wysłać pit 11 poczta. Bieda
Seraskier 2017-04-05 17:54
Czekam ale to chyba złodziejska firma przynajmniej na terenie Lubonia
Zostaw swoją opinię o Gwarant-Tomczyk sp.j - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gwarant-Tomczyk sp.j