brak logo

Gwarant-Tomczyk sp.j

Legnica

Opinie o Gwarant-Tomczyk sp.j

krystyna 2010-09-05 22:42:35
ja tam sobie chwalę, wiedzą co robią
6
kaska 2010-09-23 21:29:18
mocne słowa dziewczyny, ale nie zgadzam się z wami wogóle. jakieś bzdury tutaj wypisujecie, poza tym zejdźcie na ziemię!!! taki zawód. co ty byś chciała prywatną opiekę medyczną i samolot słuzbowy! jedź do Niemiec, praca całodobowa, zarobisz 4 tys. to se na wczasy pod gruszą pojedziesz. żal mi takich naiwniaczek
nika 2010-09-23 21:32:01
praca spoko, dyrektora nawet nigdy nie spotkalam bo i po co? kierowniczki z biura wszytko jasno wyjasniaja i do roboty! jak nie robials tego wcześniej to cie wyszkolą a umowa zlecenie, no trudno przeżyję, przynajmniej zusy mam płacone i chorobowe też. polecam
benka 2010-09-24 11:45:55
ja też tam sobie chwalę, klientów mam super, wszyscy obok siebie więc nie latam po całym mieście jak w innych firmach. kierowniczki z biura są w porzadku dopoki ty jestes w porzadku, jak podpadniesz to trzeba sie tlumaczyc ale to chyba zadna nowosc!
płacą tak samo albo troche lepeiej niz konkurencja a przynajmniej maja wszystko super zorganizowane
telma 2010-10-15 22:54:26
hej! mi tez sie podoba, podwyzki co rok :-) wiec spoko. pensja taka sobie ale wiecej w tej branzy w Polsce nie zarobisz. firma faktycznie ma to wszystko fajnie zorganizowane, widzialam babcie ktorej pomogli i zalatwili zmiane mieszkania bez pradu i wody a teraz to sobie kobita w ciepelku mieszka i swiatlo ma i telewizor. Fajnie ze dzialaja tak spolecznie
Agnieszka 2012-08-26 12:45:30
Witam Mam pytanie Czy ciężko jest sie dostać prace w tej firmie?Jestem z Głogowa Wysłałam wczoraj podanie i zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa.Pozdrawiam
5
pracująca 2012-08-31 21:41:01
anonimowy podopieczny- firma reklamuje specjalistyczną opiekę i wykwalifikowany personel - jaka prawda?
1
zamelka 2012-12-04 15:15:25
Witam.Sluchajcie,dobrze ze zaczelam sprawdzac ta firme z ktorej na dniach mialam wyjechac do opieki w Niemczech.Proponowano mi dosc dobry zarobek jak na slaba znajomosc jezyka niemieckiego.Zakwaterowanie w ladnym duzym pokoju z lazienka.Czytam tutaj opinie o tej firmie i jestem rozczarowana ale dobrze ze u siebie a nie na obczyznie
mumu 2013-05-21 09:43:14
Gwarant zatrudnia stare baby na emeryturze, takie grubo po 60-tce.Taka pracą się zbytnio nie przejmuje. weźmie sobie ze 4 podopiecznych, żeby więcej zarobić i to tyle. Konkretnej roboty nie widać, a podopieczni cierpią. Przemądrzałe te opiekunki, a kombinatorki!!!!!!!. Zarobić, a się, nie narobić. Ma taka emeruturę i jeszcze dorabia, za co więc te podwyżki i premie, które ponoć dostają?
Odpowiadam: za fuszerkę.
Fajna Praca :) 2014-11-12 21:56:53
Bardzo ciekawa praca sprawia mi tyle radości :),że po roku czasu musisz się leczyć u psychiatry.. wszyscy dookoła cię jebią a narobić trzeba się jak koń za wszawe pieniądze, W większości domach Polaków to brud i smród. Pozdrawiam
1
bro 2015-03-15 16:59:47
szczerze mówiąc nie kojarzę , aby inne firmy zajmujące się wynajmowaniem opiekunek dla osób starszych za naszą zachodnią granicą w niemczech proponowały coś więcej niż Gwarant. Wszystkie mają w swojej ofercie podstawowe wynagrodzenie plus ewentualnie możliwość zamieszkania z osobą którą się opiekują.
anika 2015-09-24 20:56:51
Praca
bbb 2016-02-09 14:10:15
kwalifikacje "opiekunek " na poziomie pomocy domowej ale czego spodziewać się od osób z "ulicy" za te psie pieniądze jakie płaci im firma. Może i są jakieś bardziej wykwalifikowane ale ja miałam nieszczęście poznać 5 , z których ostatnia dopiero jak się jej zwróciło uwagę to zaczęła pomagać higienie osobistej. Żadna nie zainteresowała się sama czy podopieczny się w ogóle myje.
1
somebody 2016-08-24 20:23:03
Nie prawda kazdy, kto chce tam pracowac bez wzgledu na wiek moze pracowac. Nie tylko starsze kobiety -a one nierzadko musza sobie jakos dorobic do tych bidnych rencin czy emerytur.. taka nasza polska rzeczywistosc, niestety!
Zostaw swoją opinię o Gwarant-Tomczyk sp.j - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gwarant-Tomczyk sp.j