brak logo

P.H.U EURO-TRANS

Warszawa

Opinie o P.H.U EURO-TRANS

anonim 2009-05-28 14:30:43
Spóżniają się z wypłatami i karzą odpisywać dosłownie za wszystko[usunięte przez administratora]
1
anonim 2009-06-07 10:04:36
dlatego już nnie pracuje tam jak się pierwszy raz spóźnili wiedziałem ,że będzie tylko gorzej.teraz kierowcy mają dyspozycyjnego mniej.I kursy mniej oplacalne.Wozy fajne ale z patrzenia na nie nie wyżyjesz pozdrowienia
3
anonim 2009-06-14 16:08:19
POPIERAM POPRZEDNIE NEGATYWNE OPINIE O TEJ FIRMIE.NIEUZASADNIONE POTRĄCENIA ,[usunięte przez administratora] TRAKTOWANIE PRACOWNIKA JAK ZWYKŁĄ SZMATĘ. POLECAM DLA STRACEŃCÓW.
pytanie do pracownikow 2009-08-18 11:57:21
witam mam pytanie ,mam zamiar podczepic sie firmy euro trans z warszawy czy jest sens zakladac dla nich wlasna dzialalnosc gospodarcza?
tony 2009-08-28 17:59:23
tak dawaj. jesli masz za co zyc przez 3 miesiące
były 2010-01-17 15:09:38
ktoś ich podał do Sądu .Szukam biura prawnego które poprowadziło by moją sprawę przeciw EURO TRANS
1
darek 2010-01-31 12:10:53
niestety muszę potwierdzić powyższe opinie, firma żerująca na ludziach chcących zarobić na życie
2
Rysiek 2010-02-16 11:00:13
To jest idealny temat dla TVN UWAGA.
2
JONAS BROTHERS 2010-03-26 06:18:27
Leon no i co załatwiłeś? Ja mam taki sam plan . Dzisija ide do inspekcji pracy jak to załatwić.
2
Łukasz 2011-06-19 10:42:52
Czy ktoś wygrał z nimi sprawę o zaległe wynagrodzenie ?
sylwekv@gmail.com
1
rafał 2011-06-20 21:18:36
czy warto wchodzi w ta firmę?
prosze o szczera wypowiedz bo sie zastanawiam czy jest sens zaczynac współprace z ta firma
postronny 2012-06-11 10:23:34
na 100% NIE ,[usunięte przez moderatora]i. Powiedzą Ci ze wszystko pięknie i ładnie i na czas będzie, a to nie prawda. Z DALA OD TEGO BAŁAGANU
pracujacy 2012-10-01 21:51:27
pieniadze mam na czas srodów czystosci tam moze i nie ma ale mozna tam zarobic dobre pieniadze w zimie nie ma rewelacji ale w sezonie mozna zarobic nie jest to praca stała konczy sie budowa nie ma innej to delegacja lub trzeba sie zwolnic
1
waldi12 2012-10-26 19:00:21
Co wy gadacie grzejecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie w cieplych fotelikach, a jak zpytac ile placa to malutko .A zarabiamy po 6.000 do 8.000 kola dajcie innym tez szanse na prace jak chca robic.
rafi 2012-10-26 19:19:53
Ja tam nie zaluje i powiem koledzy szczerze ze kazdy jeden z tej firmy, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci się trzyma.A innym powie ze mało zarabia bo o stoleczek sie boi. Ja zarabiam dobrze to i innym powiem, chlopaki w warszawie w Eurotransie spokojnie 8.000 wyciągnac mozna.Nikt mojego nie bierze wstyd panowie ze takie opinie .Dajcie tez ludziom zarobic rodziny mają.
hgfhgfh 2014-01-06 14:58:00
Malo tego sa nowe przepisy na temat CZASU PRACY dla osob jezdzacych na dzialalnosci, proponowl bym kazdemu zapoznac sie z ta informacja, bo za przekroczenia nie bedzie placil euro trans tylko kierowca, duzo kierowcow odchodzi ze wzgledu chociaz na nowe przepisy i tylko UMOWA O PRACE zadnych dzialalnosci
nissan 2014-02-27 16:21:09
gdzie ja widziałem ostatnio oferte pracy z 6 na początku. To, że są te 3 tysiące to i tak nie świadczy źle o Euro-Trans
tetetka 2014-04-07 22:31:36
zgadzam się z powyższą opinią @nissana. Jeżeli zapewniają 3 tysiące to już przyzwoicie. Możecie jeszcze wspomnieć coś o umowie?
senator 2014-06-16 16:15:29
hej nie wiecie może czy szukają obecnie nowych ludzi do pracy w Euro-Trans? jakieś oferty w internecie?
kriwers 2014-07-08 14:25:52
nie wiem czy szukają ale często przejeżdżam obok firmy i stoi tam pełno busów
lolo 2014-07-15 12:43:44
wymianę brygadzisty zrobili na krótkich,kto teraz .
1
amero 2015-01-21 01:34:51
Hej, w ogóle to gdzie jest siedziba firmy euro trans, bo jak wpisuje to w google, to mi zwraca jakis dziwny błąd, a inaczej poszukac nie moge, bo o dziwo nie tylko oni wpadli na pomysł tak genialnej nazwy. @radek, skoro to przewozy autokarowe, to C+E oczywiście nie będzie Ci potrzebne. Chyba nie chcesz robić kursu specjalnie do tej pracy.
tomek 2015-03-24 18:09:32
@amero, a Ty pracowałeś u nich w firmie? bo nie wiem czy dobrze by było konkretnie pytać o to osoby, która sie nie zna, ale widze, że Ty miałeś już jakieś doświadczenie, bo konkretnie piszesz. Zastnawiam się jak to wszystko by wyglądało, bo nie wiem czy opłaca mi się do nich aplikowac czy nie za bardzo.
ewa76 2015-04-03 10:57:57
ludzie unikajcie tej klamliwej firmy,to kolchoz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze niby 2 zmiany a jezdza poltora i godziny nocne za grosiki.same klopoty przez ta dzialalnosc,maja to gdzies szukaja frajerow a sami maja kokosy.nawet pauzy niema bo zaladunek wtedy jest na magnesie.kaza dzilalnosc by w zimie nic nie placic dziadostwo.niech prezes i jego przydupasy jezdza sobie.dziadostwo.
1
ewa76 2015-04-17 14:59:37
cwaniaku i przydupasie takiego gowna niema co zazdroscic,chetnych napeno znajda ale naiwnych frajerow by na was robic ponad norme bez dodatkow nocnych itp,zlikwidujcie to dziadostwo swoje i nie klamcie ludzi ktorzy chca uczciwie zarobic.
v cvzcx 2015-04-26 20:44:25

Wymiar zatrudnienia:
Inny
Forma zatrudnienia:
Umowa zlecenie

Poszukuje kierowców z doświadczeniem na trasy międzynarodowe które mają kontakty w branży.

Jeśli jesteś kierowcą ta oferta jest dla ciebie.
Jest to oferta pracy dodatkowej tzn będą ci wpływały pieniążki a twoim zadaniem będzie informowanie twoich kolegów kierowców o temacie który prowadzi nasza kancelaria.

Podsumowując:
1. Twoim zadaniem jest informowanie innych kierowców różnymi środkami komunikacji o temacie który prowadzi nasza doświadczona kancelaria.
2. Pomagasz swoim kolegą z pracy i zarabiasz na tym.
3. Jako jedyni oferujemy iż to my obsłużymy w 100% poleconego przez ciebie kierowce. I ty na tym zarobisz i to nie małe pieniądze.
4. Nasza kancelaria wyspecjalizowała się w dochodzeniu roszczeń kierowców przeciwko pracodawcą. Codziennie do naszej kancelarii przychodzą poleceni kierowcy.
5. Nie obawiaj się o koszty poleconego przez ciebie kierowcy. Ponieważ nie poniesie on żadnych opłat, kosztów.

Twoi koledzy będą ci dziękować a ty na tym zarobisz.

UWAGA! ŻADNYCH OPŁAT, KOSZTÓW! UWAGA!

Dlaczego to ty nie miałbyś polecać i na tym zarabiać?
Następne ogłoszenie Wróć
Wyślij
Wyświetleń:397

Skontaktuj się z ogłoszeniodawcą
(usunięte przez administratora)
cdcdcd 2015-09-14 20:27:55
Podgląd konta dariuszwawadariuszwawa
(2015-08-12 14:28:13) jestem byłym współpracownikiem bosty na gruszce Zagłosuj
Zagłosuj Podgląd
Podgląd konta dariuszwawadariuszwawa
(2015-08-12 14:31:14) odział pruszków. zarobki w sezonie 3000-4000 zł. poza sezonem 1500-2000 zł. jazda legalna na lewych tarczkach zarobisz w sezonie o 1000 zł wiecej.
podstawa to 800 zł. czyli kasa na zus lecz podlega obcinaniu jak podpadniesz za duże złużycie paliwa, brudna gruszka, niecheć do praca ponad siły białych ludzi. l. Zagłosuj
Zagłosuj Podgląd
Podgląd konta dariuszwawadariuszwawa
(2015-08-12 14:33:42) dodatki sos
beton z resztek

w sezonie dodatkowe 1000-2000 zł
tylko w sezonie czyli 6 do 8 miesięcy.
policz sam czy to dobrze
cdcfdcf 2015-12-11 19:40:14
jak sie nie dorobiles tułajac PO swiecie to daj se spokuj
1
weteran 2016-02-11 17:47:44
prawda jest jedna ze e-t to część jednego wielkiego badziewia jakim jest transport w naszym kraju. nie polecam tej firmy a oddział we Wrocławiu to już całkowita poracha!
1
lotyui 2016-03-05 10:50:58
Jazda bez karty chlanie po nocach
Tajemniczy 2016-03-19 08:36:10
Witam. Chciałbym dowiedzieć sie czegoś na temat firmy Euro-trans a dokładnie oddziału w Warszawie i jazda cementowozem??? Chodzi o to czy sa wypłacalni itp.???
gd 2016-06-21 14:41:50
Czy może ktoś powiedzieć na temat oddziału w Gdansku ? Praca biurowa - spedytor. Jaka jest tam atmosfera ?
gd 2016-06-22 11:19:30
niestety nic nie wiem.
zainteresowany 2016-09-22 15:58:03

Ar 2016-08-11 14:28:27

.....ale bardzo sprytne..... co masz na myśli ?

OSOBA DO WPROWADZANIA DANYCH I ROZLICZANIA DOKUMENTÓW - Jakie są stawki na tym stanowisku?
bizon amerykański zyje w odosobnieniu 2016-10-08 18:53:14
napisze wam cos na gdańsk bo jestem w temacie betoniara zarobki ok3 -3.5 w skali roku caly tydzien i co 2 sobota generalnie lipa bo siedzisz niera i czakasz az budowa zamowi beton praca rozlozona w czasie,wanny ok 5 wyciagniesz na 2 zmiany i co 2 sobota tam trzeba jezdzic by cos na wannach zarobic jak wszedzie no i oczywiscie dzialanosc ale sie oplaca
1
e4r 2016-10-08 20:36:16
to musisz się chyba najlepiej z firmą skonktatować i zapytać czy kobiety też przyjmują bo z tego co wiem to róznie jednak bywa nie na każdym stanowisku i nie w każdej firmie przyjmują kobiety do pracy
fgfrgfr 2016-11-02 08:30:38
Począwszy od dnia 1 stycznia 2017 r. pracodawca, zatrudniający pracowników na podstawie umowy zlecenia lub umowy o świadczenie usług, niezależnie od tego, czy prowadzącą oni działalność gospodarczą, czy też nie (tzw. samozatrudnieni) - obowiązany będzie do ewidencjonowania ich godzin pracy.
1
szukający 2016-11-17 19:43:19
witam. chciałbym zapytać o oddział w białymstoku. warto zaczynać z nimi współprace?
Zostaw swoją opinię o P.H.U EURO-TRANS - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U EURO-TRANS