brak logo

EASYCALL.PL SPÓŁKA AKCYJNA - oddział Kraków

Kraków

Opinie o EASYCALL.PL SPÓŁKA AKCYJNA - oddział Kraków

Rooney 2013-09-16 11:29:55
Dla firmy dobra rzecz, współpraca układała się dobrze. Polecam, jak ktoś potrzebuje infolinii taniej w utrzymaniu.
Randy 2013-09-17 11:16:32
Fajna firma, dobry socjal i znizki pracownicze, (gadanie prawie za darmo)
Junak 2013-09-19 13:10:45
Easy call jak dla mnie ok :D
Biniek 2013-09-23 11:08:05
Bardzo konkurencyjne pakiety według mnie. Opłaca się
polo 2013-09-27 12:13:21
W połączeniu z LTE plusowskim jakość jest mega.
Frolo 2013-10-03 10:44:32
Firma przyjazna, ogólnie atmosfera jeśli chodzi o klienta to jest w porządku.
Bubek 2013-10-25 12:50:33
Pracowałem jako telemarketer, generalnie warunki były przyzwoite. Płaca jak w innych firmach tej branzy.
Andrej 2013-11-06 12:13:21
Atmosfera w porządku, zarobki okej. Podsumowując było dość przyjemnie.
hermes 2013-11-14 12:20:35
Socjal rzeczywiście daje radę u nich. Zarobki ujdą :p ja np. dostałem multi sporta.
1
gringo 2013-12-03 11:55:02
Mi się podobało, sektor komunikacyjny ma to do siębie, że się ciągle rozwija więc jest co robić. Warunki są dobre, bo firma notuje ciągle wzrosty, to i może sobie na to pozwolić .
2
hermes 2013-12-11 14:14:28
Fakt :P Ja właśnie czekam na premię przed świętami : )
Jośka 2013-12-16 20:44:55
W internecie widze dobre opinie to oznacza ze waro tam starac sie tam o prace?
Dedi 2014-01-06 21:18:31
A na jakie stanowisko byś chciała mieć robotę?
Mich 2014-01-27 12:39:21
Pracuję tam na obsłudze klienta, bardzo fajny klimat.
Mich 2014-01-27 12:40:05
Pracuję tam na obsłudze klienta, bardzo fajny klimat.
Fabianek 2014-01-28 12:34:30
A ile czasu już tam pracujesz?
Mich 2014-02-24 18:14:19
Kilka miesięcy.
1
Tomek 2014-02-26 21:40:00
Szukam pracy w tego typu miejscu. Zrobiłem małe rozpoznanie i widzę, że firma ma dobre opinie jako pracodawca.
1
Tomek 2014-02-28 11:37:35
Nic dziwnego, Easycall się bardzo dynamicznie rozwija, ostatnio czytałem artykuł, że zamierzają poszerzyć działalność o kolejne horyzonty. Oznacza to dodatkowe miejsca pracy w naprawdę wyjątkowym miejscu. Ja osobiście bardzo chciałbym pracować w miejscu, gdzie nie stoi się w miejscu a firma cały czas się rozwija.
1
Krystek 2014-03-27 18:23:34
Polecam usługi. Pracować nie pracowałem
Kasia 2014-04-29 15:25:01
Pracowałam w easyCALL od 2011 roku. Miło wspominam pracę w zespole. Pozdrawiam!
Renata3x 2014-07-31 13:08:07
Jedna z porządniejszych firm
Klint 2014-08-21 14:50:13
Jako klient jestem zadowolony z pracowników/ obsługi. Pozdrawiam Łukasz Dreczyk z Miłaszewa
niezależna 2014-11-20 11:22:30
Jeżeli chodzi o pracę to nie wiem, za to oferty dla klientów mają rzeczywiście dobre.
poldek 2014-12-09 14:01:21
Musisz sprawdzić na ich stronie, ewentualnie popatrzeć na portalach ogłoszeniowych. Ja osobiście odszedłem jakieś pół roku temu, bo mi się znudziło siedzenie w call center, ale pracę wspominam miło.
Koman 2014-12-30 14:34:22
Czytałem gdzieś, że planują rozszerzyć ofertę o inne miasta. Myślicie, że wiąże się to z otwarciem nowego oddziału?
dario 2015-02-04 14:49:44
No może niekoniecznie nowy oddział, ale może to równie dobrze oznaczać wzrost liczby pracowników :)
obol 2015-04-13 13:04:49
Myślicie, że jak Easy Call ma teraz dobre zyski, to podwyższy pensje?
Adrian 2015-04-14 14:04:38
Albo chociaż jakieś premie by dali.. :)
Piotr 2015-04-14 14:50:13
Niewykluczone :)
asnadasy 2015-06-23 12:42:31
Firma ok. Da się pracować.
Wert 2015-07-23 11:00:45
A jak się pracuje w innych działach a nie na słuchawce?
Zakochany 2015-09-27 16:07:43
Pracować nie pracowałem, ale usługi mają spoko.
dsadsa 2015-09-30 18:14:49
pracowałem w dziale obsługi klienta, swietna atmosfera, ale szanse na awans praktycznie zerowe. Od roku juz tam nie pracuje, jesli macie pytania odnosnie firmy to piszcie
henia 2015-10-15 14:48:15
A dlaczego martwi Cię, że to call center? Generalnie warunki pracy w takim profilu firmy też bywają różne. W jednych jest lepiej w innych nie ma czego szukać.
Jurek 2015-10-24 23:22:32
W call center też da się zarobić a jak się wyróżniasz to można i awansować.
maja 2015-10-27 14:51:45
Najlepiej po studiach iść od razu na dyrektora. Ha! Każdy by tak chciał. Dla większości jednak call center to etap przejściowy w karierze.
Frank 2015-11-18 13:56:32
Call centrum hahaha :)
domi 2016-02-09 06:32:13
Jedno z lepszych miejsc w jakich miałam okazję pracować! Tu właśnie w 2011 roku zaczynałam swoją rekruterską przygodę. Niestety oddział został rozwiązany. Na szczęście kontakty i zawarte tam znajomości pozostały do dzisiaj.
Pozdrawiam "kurnik" i "chlewnik" czyli call center i bok :)
Marek 2016-05-15 20:22:39
Ej, straszna tutaj cisza, nikt nie ma pytań jakichś?
Zostaw swoją opinię o EASYCALL.PL SPÓŁKA AKCYJNA - oddział Kraków - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EASYCALL.PL SPÓŁKA AKCYJNA - oddział Kraków