brak logo

Solid Security

Kraków

Opinie o Solid Security

mam 27 lat niepelnosprawny 2017-01-22 09:00
Grupa interwencja prawie same emeryta nikt młody tam nie jeździ za 9,50 bez papierów siedzę jestem inwalida o mam 11,5 na rękę plus etat w ss na obiekcie w Krakowie

A byle jaki kolega ma na obiekcie zdrowy ma 10 pln bez niczego koło mogilskiego

A bidne interwencyjne po 48 h jeżdżą bo niema kto robic roboty mówią tylko przychodzą panie z kibla mogę skorzystać lub daj pan wody

A ja daje a jak stać mnie w ss robię
2
Marcin 2017-01-22 11:18
Proszę o opinie Grup Interwencyjnych w Krakowie jak jest u was.

Chcieliśmy się przenieść z Justusa bo w tej firmie to porażka od nowego roku.
1
koerowca 2017-01-22 12:04
Grupa super zapraszamy
1
smyk galeria 2017-01-22 12:14
Wszystkim nam solid życie ratuje powinniśmy kierownika inspektora dziękować ponieważ mam za co jeść i pić piszecie ze jest to dla firma pracuje od 2014 w tej firmie słucham rozmawiam ..zawsze mam pieniadze na czas...wszystkie kłopoty trudne sprawy to wasza wina pracowników głupich którzy pija ćpają nie przychodzą do pracy lepiej się zwolnijcie nieroby. Solid kiedys byl inny ludzie chcieli pracować a teraz sami idioci pijani i tak ma pretensje ze mu nie zapłacą ehh albo sie mię rozliczył i kasy niema czytaj co podpisujesz a będziesz wszystko wiedział
1
slawek 2017-01-22 13:25
Firma jest ok kolega ma racje dobra firma kasa na czas kierownik jest ok
1
Marcin 2017-01-22 15:10
Można coś więcej?
lajkonik 2017-01-23 09:09
Cala firma przyjazna robisz co masz zrobić jesteś na grupie 24 jeździsz chodzisz skalasz przez 24'h i do domu jak masz pełne kwity to idź na Reymonta tam jest siedziba firmy i zgłoś sie do kierownik lub na tyniecka firma ludzie atmosfera super

Zarobki praca świetne

Firm godna polecenia
1
erymamd 2017-01-23 12:52
Solid kochana firma inspektorzy tacy fajni skrupulatni pieniadze na czas super czasy w solid. Alfons ss ma 17 pln gratulować
1
bobek 2017-01-25 09:04
Ja nie pracuje w tej kochanej twojej firmie tylko pracuje jako osobisty kierowca osoby ochranianej i dla mnie pracownik przepracowany to żadna ochrona do czasu jak coś.się wydarzy.
4
solid patrol 2017-01-26 09:01
Firma solid duza poprawa od 1 stycznia tylko pracować wypłacalność 100 % panowie tylko pracować
1
piotr 2017-01-27 12:03
A powiedźcie jak z tymi umowami nowymi od stycznia co miały wejść w życie 13zlbrutto? Ktos dostal umowę?
Piotr 2017-01-27 12:06
Chodzi o Kraków i o ochranianie obiektu.
1
jam solid men 2017-01-27 12:30
Stawka jest umowy w biurze w kadrach chyba
2
piotr 2017-01-27 12:39
Dziękuję bo jak narazie koniec miesiąca i dalej nic nie wiadomo czy pracuje na starej stawce czy juz na nowej a kierownictwo nie dzwoni
1
leszek 2017-01-29 15:14
Tez zastanawiam sie nad odejsciem , caly czas szukam innej pracy , wymagania sa , trzeba podpisywac nowe umowy a czasu na ofertowanie nie ma bo z jedna umowa trzeba jezdzic po dwa razy nie mowiac juz o tonach dokumentow , ktore trzeba prowadzic. Jak mawiaja wlasciciele firm minuta spedzona w biurze przez handlowca to minuta stracona dla wlasciciela bo handlowiec jest od handlowania a nie od pisania , wiadomo ze w biurze trzeba posiedziec ale ten czas powinien byc przeznaczony na planowanie jazd, umawianie, dzownienie itp a nie na papierologie.
Pogodynka 2017-01-31 11:30
Tak to jest prawda, pracownicy ochrony są zmuszani do prac związanych z odśnieżaniem parkingu, usuwaniem liści, sprzątania chodnika itd. brak profesjonalnego przeszkolenia z zakresu p.pożarowego każdy nowy pracownik uczy się od swoich kolegów pełniących wcześniej dyżur.W pracy nie ma przerwy nawet na wypicie spokojnie herbaty,ludzi traktuje się jak III kategorię.
Zaś samo przyjęcie do pracy i ilość wypełnianych kwestionariuszy to jest coś strasznego i przerażającego.
To są tony papieru. Przyjmuje się inwalidów z grupami inwalidzkimi po to aby PEFRON zwracał pieniążki za grupę inwalidzką w czasie rekrutacji jest cud i miód jaka to wspaniała praca a potem dopiero okazuje się co musi robić człowiek po ciężkie operacji - np.odśnieżanie parkingu.
Warunki pracy skandaliczne.
piotr 2017-02-01 10:10
Powiedzcie mi ile macie od stycznia na ochronie obiektu 9,21zl , 9,47zl czy 9,70zl?
solid sd 2017-02-01 12:29
17,20 brutto
1
maćko 2017-02-01 14:06
ja jeszcze nic nie wiem,dzwonisz do inspektorów,kadr i nic nie wiedzą albo nie odbierają - a złapałem jednego jak trzyma w swojej szafie wódke albo spirytus w słoiku -pewnie popija na służbie i...... zero kontaktu, musiałem pisać maile - oczywiściebeze odezwujakiegokolwiek................niejednokrotnie zglaszalem o zmiane tego d...... od ochrony ale ubłagali bym tego nie robil.
1
alf 2017-02-01 16:16
To się weź za robotę a nie pytaj ile płacą i ciesz sie ze masz robotę . A przy okazji masz 9.47 czylin13 brutto
Poczytaj ustawę a nie pisz dur not ze kierownik zły
Dziękuj mu ze cie jeszcze nie wy....... Za te bzdury co piszesz ..dziękuj właścicielowi ze masz co jeść i ze ci placi
2
Andrzej 2017-02-01 17:07
Tak na pewno zwolnią kierownika jakies głupoty piszesz
2
piotr 2017-02-03 14:08
moze tak,moze nie,faktem jest ze stawki nie znamy......
1
majk 2017-02-03 16:23
13 brutto
3
olaf 2017-02-04 08:37
Wszyscy maja 13 brutto nawet ciecie
2
maxgikrk 2017-02-04 11:33
Jest to wina ludzi którzy sie nato godzą i tyle w tym temacie jak masz uprawnienia to nie jesteś portierem
3
piotr 2017-02-04 11:52
9.47 netto wszyscy na ochronie obiektu
1
lidia Carrefoura 2017-02-04 20:55
A gdzie pracujesz
piotr 2017-02-04 23:52
Krakow część zachodnia
stop dziada na emeryturze 2017-02-05 17:35
Wszyscy emeryci do zwolnienia stop dziadka w mundurach
4
Zaglada 2017-02-07 22:26
Teraz przyjmują tylko z grupą inwalidzka bo mają dotacje i ztakimi nieda się pracowac w zespole albo śpią i pierdza i mają to gdzieś a kasa im leci
4
nickname 2017-02-09 23:15
Czy stawka minimalna obowiązuje?
marcin 2017-02-10 11:30
Okaże się przy najbliższej wypłacie jaka dokladnie stawka czy 9.47 czy 9.70zl za godz. Oczywiście jezeli czegos nie wymusla takiego jak placenie 5zlza godzinę wypożyczenia ubrania roboczego
wlasnie dostalem umowe mam dosc 2017-02-10 15:23
Od stycznia jak podpisałeś umowę to możesz nie dostać nawet 50 % wynagrodzenia za spanie za brudny mundur za brak krawata za nie estetyczny wygląd wiec ile zarobisz zalezy od ciebie i musisz przepracować 154 h bo zus ci nie zapłacą
marcin 2017-02-10 17:23
Ja mam co miesiąc przepracowane miedzy 248 a 260godz
Kozak 2017-02-12 15:02
Chyba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz 17. Masz 9 zł jak zwykły ciec na budowie
lord 2017-02-12 15:17
To ty zycia nie masz jak tyle w pracy śpisz
2
woldemort 2017-02-13 18:36
to był sarkazm koniobijco,widzę że musiałeś zapłacić za prad i światło i pobrali od munduru po 5 zł/h??
spoko12344 2017-02-14 12:12
wiadomo kiedy beda wyplaty za styczen?????
karol 2017-02-14 13:54
W piątek lub poniedzialek
seviko 2017-02-15 01:11
a ja dostałem cała pensje 9 lutego o przepraszam ale ja w innej firmie pracuje
1
regina 2017-02-15 03:30
ja właśnie dziś mam dostać, wiem ile mi wychodzi brutto, jak wpłynie, podzielę się informacją.
3
los99 2017-02-15 07:23
Czekamy na info kolego
3
piotr 2017-02-15 10:27
Mi po 248godz wychodzi brutto 3224zl niby netto ma być 2348,56 przy założeniu 9.47nettoza godz okaże się piatek/poniedzialek
regina 2017-02-16 10:37
Witam, mi się zgadza. 154 h za 1454 (13 zł brutto) i 5 h za 10.95.
2
solid team 2017-02-16 13:00
Spox forma nie taka zła jak ja malują mi też sie zgadza sosik Ziomecki solid team
tomek 2017-02-16 13:02
Zgadza się czyli ile dostałeś juz do ręki na,czysto za godzine
husar 2017-02-17 16:12
A ja nie wiem o co chodzi... Przepracowałem w styczniu 238h, a dzisiaj dostałem jedynie 920zł...
Ktoś ma pomysł?
2
Seweryn 2017-02-17 17:30
Ja mam192 h i dostałem 417zl od solid grupa na resztę trzeba czekać od solid agencja
2
wojtek 2017-02-17 17:39
Ja właśnie dostałem 248gdz i wyszlo 2348zl 57gr
bartek 2017-02-18 09:23
1751zl za 185godzin
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security