brak logo

Solid Security

Kraków

Opinie o Solid Security

Pogodynka 2017-01-31 11:30
Tak to jest prawda, pracownicy ochrony są zmuszani do prac związanych z odśnieżaniem parkingu, usuwaniem liści, sprzątania chodnika itd. brak profesjonalnego przeszkolenia z zakresu p.pożarowego każdy nowy pracownik uczy się od swoich kolegów pełniących wcześniej dyżur.W pracy nie ma przerwy nawet na wypicie spokojnie herbaty,ludzi traktuje się jak III kategorię.
Zaś samo przyjęcie do pracy i ilość wypełnianych kwestionariuszy to jest coś strasznego i przerażającego.
To są tony papieru. Przyjmuje się inwalidów z grupami inwalidzkimi po to aby PEFRON zwracał pieniążki za grupę inwalidzką w czasie rekrutacji jest cud i miód jaka to wspaniała praca a potem dopiero okazuje się co musi robić człowiek po ciężkie operacji - np.odśnieżanie parkingu.
Warunki pracy skandaliczne.
piotr 2017-02-01 10:10
Powiedzcie mi ile macie od stycznia na ochronie obiektu 9,21zl , 9,47zl czy 9,70zl?
solid sd 2017-02-01 12:29
17,20 brutto
2
maćko 2017-02-01 14:06
ja jeszcze nic nie wiem,dzwonisz do inspektorów,kadr i nic nie wiedzą albo nie odbierają - a złapałem jednego jak trzyma w swojej szafie wódke albo spirytus w słoiku -pewnie popija na służbie i...... zero kontaktu, musiałem pisać maile - oczywiściebeze odezwujakiegokolwiek................niejednokrotnie zglaszalem o zmiane tego d...... od ochrony ale ubłagali bym tego nie robil.
1
alf 2017-02-01 16:16
To się weź za robotę a nie pytaj ile płacą i ciesz sie ze masz robotę . A przy okazji masz 9.47 czylin13 brutto
Poczytaj ustawę a nie pisz dur not ze kierownik zły
Dziękuj mu ze cie jeszcze nie wy....... Za te bzdury co piszesz ..dziękuj właścicielowi ze masz co jeść i ze ci placi
2
Andrzej 2017-02-01 17:07
Tak na pewno zwolnią kierownika jakies głupoty piszesz
2
piotr 2017-02-03 14:08
moze tak,moze nie,faktem jest ze stawki nie znamy......
1
majk 2017-02-03 16:23
13 brutto
3
olaf 2017-02-04 08:37
Wszyscy maja 13 brutto nawet ciecie
2
maxgikrk 2017-02-04 11:33
Jest to wina ludzi którzy sie nato godzą i tyle w tym temacie jak masz uprawnienia to nie jesteś portierem
3
piotr 2017-02-04 11:52
9.47 netto wszyscy na ochronie obiektu
1
lidia Carrefoura 2017-02-04 20:55
A gdzie pracujesz
piotr 2017-02-04 23:52
Krakow część zachodnia
stop dziada na emeryturze 2017-02-05 17:35
Wszyscy emeryci do zwolnienia stop dziadka w mundurach
5
Zaglada 2017-02-07 22:26
Teraz przyjmują tylko z grupą inwalidzka bo mają dotacje i ztakimi nieda się pracowac w zespole albo śpią i pierdza i mają to gdzieś a kasa im leci
4
nickname 2017-02-09 23:15
Czy stawka minimalna obowiązuje?
marcin 2017-02-10 11:30
Okaże się przy najbliższej wypłacie jaka dokladnie stawka czy 9.47 czy 9.70zl za godz. Oczywiście jezeli czegos nie wymusla takiego jak placenie 5zlza godzinę wypożyczenia ubrania roboczego
1
wlasnie dostalem umowe mam dosc 2017-02-10 15:23
Od stycznia jak podpisałeś umowę to możesz nie dostać nawet 50 % wynagrodzenia za spanie za brudny mundur za brak krawata za nie estetyczny wygląd wiec ile zarobisz zalezy od ciebie i musisz przepracować 154 h bo zus ci nie zapłacą
1
marcin 2017-02-10 17:23
Ja mam co miesiąc przepracowane miedzy 248 a 260godz
1
Kozak 2017-02-12 15:02
Chyba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz 17. Masz 9 zł jak zwykły ciec na budowie
1
lord 2017-02-12 15:17
To ty zycia nie masz jak tyle w pracy śpisz
2
woldemort 2017-02-13 18:36
to był sarkazm koniobijco,widzę że musiałeś zapłacić za prad i światło i pobrali od munduru po 5 zł/h??
1
spoko12344 2017-02-14 12:12
wiadomo kiedy beda wyplaty za styczen?????
1
karol 2017-02-14 13:54
W piątek lub poniedzialek
1
seviko 2017-02-15 01:11
a ja dostałem cała pensje 9 lutego o przepraszam ale ja w innej firmie pracuje
1
regina 2017-02-15 03:30
ja właśnie dziś mam dostać, wiem ile mi wychodzi brutto, jak wpłynie, podzielę się informacją.
3
los99 2017-02-15 07:23
Czekamy na info kolego
3
piotr 2017-02-15 10:27
Mi po 248godz wychodzi brutto 3224zl niby netto ma być 2348,56 przy założeniu 9.47nettoza godz okaże się piatek/poniedzialek
1
regina 2017-02-16 10:37
Witam, mi się zgadza. 154 h za 1454 (13 zł brutto) i 5 h za 10.95.
2
solid team 2017-02-16 13:00
Spox forma nie taka zła jak ja malują mi też sie zgadza sosik Ziomecki solid team
1
tomek 2017-02-16 13:02
Zgadza się czyli ile dostałeś juz do ręki na,czysto za godzine
husar 2017-02-17 16:12
A ja nie wiem o co chodzi... Przepracowałem w styczniu 238h, a dzisiaj dostałem jedynie 920zł...
Ktoś ma pomysł?
2
Seweryn 2017-02-17 17:30
Ja mam192 h i dostałem 417zl od solid grupa na resztę trzeba czekać od solid agencja
2
wojtek 2017-02-17 17:39
Ja właśnie dostałem 248gdz i wyszlo 2348zl 57gr
1
bartek 2017-02-18 09:23
1751zl za 185godzin
1
Kandydat 2017-02-21 13:04
A ile teraz płacą netto na jednostkach wojskowych.
krzysztof 2017-02-21 13:21
Minimum 9.47zl
barbecue 2017-02-21 16:04
Soldi ma tam jednostkę?
lssolidos 2017-02-21 17:27
Minimum 9:47
2
solidkocham 2017-02-25 12:05
Solid ma jednostek 6 w Krakowie Gdańsk 3 i w całym kraju solid to potęga nawę umowę dadzą o prace w każdym dziale tylko trzeba napisać podanie wypłacalność 100%
1
Kandydat 2017-02-27 09:48
Na jednostce było 10zł netto na Wrocławskiej a teraz jest mniej.
liberytcity 2017-02-27 13:58
A ile mniej ak ponoć 13,90 maja na jednostkach
grovestreet 2017-03-04 08:35
Czytam komentarze i widzę ze solid to fajna firma wypłacalność 100% jutro jadę papiery złożyć może mnie wezmą do pracy mam kpo plus broń
przemek 2017-03-04 10:11
Zaczynają się zwolnienia masowe tylko osoby z grupa ich teraz interesują
2
poyczyk 2017-03-05 09:43
ocenilem slabo to moja opinia nie ukazala sie to jest wolnsc slowa kto ma kase ten decyduje co ma sie napisac jeszce raz krakow grupa interwecyjna patrole pojedyncze noce wekendy kiedy klient nie zwraca uwagi sami sie przyczyniamy do tego godzac sie na niedogrzane samochody pewnie nawet niky nie wie ze patrolowcy cale 24 godziny przebywaja w samochodach wyzyzyyzzzsk na kazde godzinie dziada z grupa nasz pracodawca zarabia pochlaniajac kase z pefron
3
bartek 2017-03-08 18:11
Pracuje ktoś w Carrefour na ochronie?
Nikodem 2017-03-09 12:34
Porażka taka duża firma a tak źle płaci.. Wstyd
1
Inkwizytor 2017-03-12 16:46
Solid kaput leci na ryj
1
Wyzysk w sklepach 2017-03-12 16:53
Wcarefour same debile z ochrony pracują ci wewnętrznie ochroniarze carefurofcy nazywani czopkami do du........py w cerfur ochroniarz zsolidu robi za 4 osoby za magazyniera sprzataczke i wykładanie towaru za niska stawkę
3
Manieczek1994 2017-03-20 14:05
10.50 netto nawet jest teraz już. wynagrodzenia wzrosły znacząco
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security