logo Solid Security

Solid Security

Kraków

Opinie o Solid Security

wlasnie dostalem umowe mam dosc 2017-02-10 15:23
Od stycznia jak podpisałeś umowę to możesz nie dostać nawet 50 % wynagrodzenia za spanie za brudny mundur za brak krawata za nie estetyczny wygląd wiec ile zarobisz zalezy od ciebie i musisz przepracować 154 h bo zus ci nie zapłacą
1
marcin 2017-02-10 17:23
Ja mam co miesiąc przepracowane miedzy 248 a 260godz
1
Kozak 2017-02-12 15:02
Chyba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz 17. Masz 9 zł jak zwykły ciec na budowie
3
lord 2017-02-12 15:17
To ty zycia nie masz jak tyle w pracy śpisz
3
woldemort 2017-02-13 18:36
to był sarkazm koniobijco,widzę że musiałeś zapłacić za prad i światło i pobrali od munduru po 5 zł/h??
1
spoko12344 2017-02-14 12:12
wiadomo kiedy beda wyplaty za styczen?????
1
karol 2017-02-14 13:54
W piątek lub poniedzialek
1
seviko 2017-02-15 01:11
a ja dostałem cała pensje 9 lutego o przepraszam ale ja w innej firmie pracuje
1
regina 2017-02-15 03:30
ja właśnie dziś mam dostać, wiem ile mi wychodzi brutto, jak wpłynie, podzielę się informacją.
3
los99 2017-02-15 07:23
Czekamy na info kolego
3
piotr 2017-02-15 10:27
Mi po 248godz wychodzi brutto 3224zl niby netto ma być 2348,56 przy założeniu 9.47nettoza godz okaże się piatek/poniedzialek
1
regina 2017-02-16 10:37
Witam, mi się zgadza. 154 h za 1454 (13 zł brutto) i 5 h za 10.95.
2
solid team 2017-02-16 13:00
Spox forma nie taka zła jak ja malują mi też sie zgadza sosik Ziomecki solid team
2
tomek 2017-02-16 13:02
Zgadza się czyli ile dostałeś juz do ręki na,czysto za godzine
husar 2017-02-17 16:12
A ja nie wiem o co chodzi... Przepracowałem w styczniu 238h, a dzisiaj dostałem jedynie 920zł...
Ktoś ma pomysł?
2
Seweryn 2017-02-17 17:30
Ja mam192 h i dostałem 417zl od solid grupa na resztę trzeba czekać od solid agencja
2
wojtek 2017-02-17 17:39
Ja właśnie dostałem 248gdz i wyszlo 2348zl 57gr
1
bartek 2017-02-18 09:23
1751zl za 185godzin
1
Kandydat 2017-02-21 13:04
A ile teraz płacą netto na jednostkach wojskowych.
krzysztof 2017-02-21 13:21
Minimum 9.47zl
barbecue 2017-02-21 16:04
Soldi ma tam jednostkę?
lssolidos 2017-02-21 17:27
Minimum 9:47
2
solidkocham 2017-02-25 12:05
Solid ma jednostek 6 w Krakowie Gdańsk 3 i w całym kraju solid to potęga nawę umowę dadzą o prace w każdym dziale tylko trzeba napisać podanie wypłacalność 100%
1
Kandydat 2017-02-27 09:48
Na jednostce było 10zł netto na Wrocławskiej a teraz jest mniej.
liberytcity 2017-02-27 13:58
A ile mniej ak ponoć 13,90 maja na jednostkach
grovestreet 2017-03-04 08:35
Czytam komentarze i widzę ze solid to fajna firma wypłacalność 100% jutro jadę papiery złożyć może mnie wezmą do pracy mam kpo plus broń
przemek 2017-03-04 10:11
Zaczynają się zwolnienia masowe tylko osoby z grupa ich teraz interesują
2
poyczyk 2017-03-05 09:43
ocenilem slabo to moja opinia nie ukazala sie to jest wolnsc slowa kto ma kase ten decyduje co ma sie napisac jeszce raz krakow grupa interwecyjna patrole pojedyncze noce wekendy kiedy klient nie zwraca uwagi sami sie przyczyniamy do tego godzac sie na niedogrzane samochody pewnie nawet niky nie wie ze patrolowcy cale 24 godziny przebywaja w samochodach wyzyzyyzzzsk na kazde godzinie dziada z grupa nasz pracodawca zarabia pochlaniajac kase z pefron
3
bartek 2017-03-08 18:11
Pracuje ktoś w Carrefour na ochronie?
Nikodem 2017-03-09 12:34
Porażka taka duża firma a tak źle płaci.. Wstyd
1
Inkwizytor 2017-03-12 16:46
Solid kaput leci na ryj
1
Wyzysk w sklepach 2017-03-12 16:53
Wcarefour same debile z ochrony pracują ci wewnętrznie ochroniarze carefurofcy nazywani czopkami do du........py w cerfur ochroniarz zsolidu robi za 4 osoby za magazyniera sprzataczke i wykładanie towaru za niska stawkę
4
Manieczek1994 2017-03-20 14:05
10.50 netto nawet jest teraz już. wynagrodzenia wzrosły znacząco
Gość 2017-03-26 00:33
Chyba cie pogielo. A ty kto? Ten kierownik czy jego lizus? Ma chłopak rację.
1
karol mcp 2017-03-26 08:20
Ale gość ma racje jest 13 brutto wiec ocb
Amadeusz 2017-03-26 10:00
.. Pijaka mówimy stop

Solid Security bardzo pożądana firma 100% wypłacalność stawki od 9,47 do 15

Odnośnie grupa grupa ma pracować

nie spać jak jeździsz nie marzniesz


spisz to nie pracujesz jak jeździsz to samochód jest nagrzany

A jak wolisz pospać to nie miej pretensje do firmy a do samego siebie ze oszukujesz i nie miej pretensji że jest ci
Zimno są na pewno jakies obowiązki do zrobienia podjazdy kontrolne lub cos innego .
pracownik solidu 2017-03-26 10:53
Witam wszystkich w porównaniu do roku 2016 zmieniło się dużo. Jestem z Warszawy, pracuje na carrfourze, posiadam umowę o pracę na cały etat oraz umowę zlecenie to co już jest powyżej etatu, przy 200 godzinach dostaje 11 zł na godzinę do ręki, przy 220 mam 11.70 do ręki jeżeli więcej niż 240 mam 12.20 do ręki. Nie ma tragedii, składki za 2 umowy zgadzają się, pracuje w solidzie 2,5 roku na jednym obiekcie i nie mam na co narzekać. W rok 2016 zarabiałem 8 zł na godzinę wiec to jest dużo zmienia i jeżeli człowiek pracuje zamiast udawać może zarobić. Cóż nie jest to jakiś szał i ambicją życia, ale da się żyć :)) pozdrawiam
przemyslowy obiekt 2017-03-26 17:16
Kolego z Carrefoura potwierdzam w tym roku zmieniło sie dużo tez mam umowę o prace mam kwalifikacje i potwierdzam wszystko a komu nie chce sie pracować to nawę do ochrony się nie będzie nadawca i tyle
Ktos napisał wczesniej żeby zwolnili sie pijaki i lenie i ma racje .. Stop pijaka i brudasa w pracy . Rzeczywiście dziękujcie ze niektórych z was nie wywalili .
Pierdzimonka 2017-03-28 12:01
Odezwały się dwa czopki cerfurowskie to są zbyt małe zmiany a 10,50zl h to jest nic na te realja
1
pracownik solidu 2017-03-28 18:03
To są Polskie realia, lepiej to niż klepalo biedę na bezrobociu. Założę się, ze siedzisz u mamusi i tatusia na utrzymaniu i hejtujesz tak każdego kto uczciwie pracuje? Mam 12.20 do ręki no nie mam mniej niż 240 godzin. Ale wszędzie płacą tyle albo mniej :) wiec lepiej robić coś uczciwie niż nic nie robić. Przykładu nie będę brał od Ciebie. Powodzenia!
solidteam 2017-03-28 21:02
Czy magazyn czy ochrona wszędzie jest tak samo wiec lepiej pracować uczciwie a nie haftować ze jest źle ze mało płacą i wieczni bezrobotni sie odezwali zapraszam na tyniecka do biura do działu rekrutacji w celu zatrudnienia sie
nick 2017-03-29 12:02
Śmiejecie się z ludzi że pracują a co drugi na obiekcie jeździ do pracy samochodem a bezrobotny leń co najwyżej samochodem tatusia lub mpk krakow Haha viava wszystko mi źle lepiej na fb napisać szukam pracy i( usunięte przez administratora ) biedę tata płaci

Jak ci się nie chce pracować to twój problem

1
Byly 2017-03-29 12:16
Ja pracowałem w solidzie tapraca pasuje tempym młodym ludziom bez wykształcenia co i innego jak ktoś ma licencje wy buraki cerfurowcy
1
pracownik solidu 2017-03-29 14:50
Tak się składa kolego, że ja mam licencje. Pracuje w carrfourze bo mam tam większe pieniądze i duża mniejsza odpowiedzialność i zakres obowiązków. Mam także średnie wykształcenie jeżeli już o tym mowisz:) jesteś kolejna osobę co hejtujesz uczciwie pracujących ludzi ? Siedzisz u mamusi i tatusia ? Sam się weź za robotę i interesuj się swoim życiem, cwaniakowac na forum każdy może pamiętaj :)
Carrefour 2017-03-29 15:25
Jak pracowałeś to po co tu zaglądasz a gdzie pracowałeś cwaniak przez Internet jesteś

Jesteś byłym pracownikiem za co cie wywalili za wode czy za spanie ?//
Zadowolony 2017-04-01 03:12
W solidzie bardzo fajnie się pracuje mam rentę i sobie dorabianie jako ochroniarz na obiekcie jest nas dwoje na zmianę śpimy po 6 h i co weekend pijemy piwko możecie wierzyć lub nie ale ja sobie bardzo chwale te firme
5
kierowca b 2017-04-07 11:20
Panowie a jaka jest stawka na konwoju jak mam wkładkę na bankowozy?? Wiem zr minimalna jest ale jaka dokladnie 12 pln 13 pln 11 pln mam tez pozwolenie na broń
mlody 2017-04-21 20:32
Długo zastanawiałem się nad napisanie tego co poniżej .

Pracowałem w Solidzie jakiś rok temu jako handlowiec. Wymagania duże, umowa śmieciówka, kilka fajnych realizacji - dwie prowizje wypłacone - było OK. Po odejściu zostałem poinformowany że prowizja będzie wypłacona po 9 miesiącach od ich zaksięgowania. Czekałem no i co - ?G Ó W N O - Brak jasnych zasad prowizyjnych.
Akurat dobrze się składa że pracuje w firmie, która korzysta z konwojów tej firmy (40 punktów).
Już moja w tym głowa aby Soli powoli stracił te placówki.
Panie Tomaszu K. czy Pan się ze mną zgadza?
Trudno się pracuje z sieciami, gdy po drugiej stronie stoi pracownik, któremu nie wypłacono prowizji. Ja swoją robotę rok temu zrobiłem ale prowizji nie otrzymałem - czas to sobie odbić.
P.S.
Niby korpo ale gówniane korpo. Sprzęt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miech.
1
Nafta 2017-05-17 17:02
Naobiekcie pilnujemy tory jak by ktoś chciał kupić ropę pisać 2.50 za litr odbiur balicka
3
ares tdi 2017-06-02 09:23
Podaj numer 100 litrów proszę
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security