brak logo

REMONDIS MEDISON Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o REMONDIS MEDISON Sp. z o.o.

odpowiedz 2013-08-27 13:33:13
Tam pracuje sie a wiec tak jako kierowca od rana do wieczora poki nie obsłużysz wszystkich klientów ,praca nie jest ciężka fizycznie tylko godzinowo do dupy za tą kasę.
Jeżeli chodzi o te róznie panie jest to po czesc prawda,są organizowne spotkania integracyjne(popjawy) no tam sie dzieje ,ale mysle ze w kazdej firmie sa jakies "romanse" przeciez jestesmy tylko ludzmi a zycie jest jedno wiec dlaczego nie korzystan z niego.
Pozdrawiam Pania z dzału rozliczen
hm 2013-09-18 11:05:58
Witam, mój facet zaczął pracę w RM. I to co czytam hm... Coś więcej może?
hm 2013-09-18 16:00:32
I owszem. Choć mam nadzieję, że nie mam jednak powodów do niepokoju. Pozdrawiam.
2013-09-18 17:15:24
Normalnie 8.00 - 16.00, ale z tego co wiem, pracują różnie.
hm 2013-09-19 10:29:04
Godziny pracy zależą od stanowiska (biurowe, terenowe, fizyczne czy kierownicze), ale generalnie pracują w takich godzinach, jak napisałam.
2013-09-19 16:19:50
Mogę mówić tylko o pracownikach biurowych - tak, od poniedziałku do piątku. Mam nadzieję, że ta praca podoba się Panu nie ze względów powyższych. Pozdrawiam.
2013-10-04 09:56:45
Rzeczywiście dziwne jest dla mnie to, co czytam. Sama pracuję w biurze. Ale pewnie wszystko zależy od ludzi. A w którym dziale najwięcej tych... "piranii"? ;)
1
hm 2013-10-04 13:36:22
TAK, wtedy właściwie może się Pan zatrudnić wszędzie :)
taki 2013-10-07 09:40:31
Nie wie ktoś może dla kogo i gdzie impreza integracyjna 17 - 18.10?
taki 2013-10-09 17:06:45
Nie wie ktoś może dla kogo i gdzie impreza integracyjna Remondisa 17 - 18.10?
1
@ 2013-12-16 14:18:40
czesc jak tam po wycieczce,tak samo dobrze sie bawiliscie? nie bylo mnie wiec chcialem sie dowiedziec czy warto bylo sie wybrac? jak dziewczyny i koledzy
1
Gość 2014-01-31 17:10:54
Pracowałem w Medisonie ok.roku.Powiem tak generalnie praca lekka fizycznie,są dni kiedy zrzuca się około 2 ton odpadów a są takie dni że tylko parę set kg.Godzinowo mniej więcej od 8 max do 18 oczywiście w ciągu tego czas trafią się przerwy trwające nawet 2-3 godzinki.Samochód na stanie w domu tel służbowy.I to by było na tyle dobrego,kiepskie płace,z tego co wiem to od pewnego cz(usunięte przez administratora)Taka moja mała opinia na ten temat.POzdrawiam
1
komandos 2014-07-31 20:03:32
impry sa dla wszystkich tylko trza zapłacic, pozdrawiam Pania co rozlicza Okse, niezła dzida wsyoka nogi długie extra, kiedys ibrała sie na czerwono dla mnie
nick 2014-08-01 07:41:30
To panie w RM tak się ubierają na zamówienie? ;)
1
ktos 2015-02-11 18:36:11
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda z tymi godzinami jak jest kierowca to jeździ do bólu od rana do wieczora zanim ni zamkna
pamela 2015-03-27 15:18:35
w sumie to mogłabym się zatrudnić w takiej firmie, myślę że dam radę ale boję się tego głównie ze względów zdrowotnych bo wiadomo że nie trudno się skaleczyć albo coś podobnego i potem mieć problemy do końca życia:/ ewentualnie mogłabym zostać kierowca albo coś podobnego jeśli isdtnieje taka możliwość
morsu 2015-09-23 23:11:34
jest tam lipa zamiast szanować pracownika to tylko dzwonią i (czemu to czemu tamto) a słyszałem od kolegi że premie ukrucili, zamiast zarobki iść do przodu to spadają a punktów coraz więcej, jest coraz gorzej niektórzy nie ogarniaja ze pracownika też by się przydało czasem szanować!!!.tyle dobrego że w tygodniu się trafi jakiś 1 albo 2 dni luzne a reszta dni to czacha dymi!!!tak że współczuje koledze że ma takich kierowników i dyrektorów w Remondis Medison.
ktoś obcy 2015-09-23 23:15:05
i słyszałem że niektórzy kierowcy jeżdzą nawet po 15 godz.
ktoś obcy 2015-09-24 22:40:05
kolega mi powiedział/ tak było kiedyś to chłopakom się chciało jeżdzić bo im więcej zrobiłeś to miałeś za punkty płacone i za kilogramy też miałeś płacone a teraz to patrzą żeby tylko za przeproszeniem premie marną upierdolić w Niemczech w w remondis medison kierowcy zarabiają po 3tyś.euro + premia pewnie nie mała!!!!!! a pewnie mają połowe punktów mniej niż kierowcy w POLSCE a tu zarabiamy na rachunki i tyle pużniej wegetacja do końca miesiąca trzeba żyć ktoś z niemiec mógł by przyjechać i ten bajzel ogarnąć bo im gożej to pużniej wszystko wybuchnie i nie będzie nic!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktoś obcy 2015-09-25 22:17:04
CO TAM PRAWDĘ MI KOLEGA POWIEDZIAŁ ŻE NIKT NIE ODPISUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosc 2015-09-27 17:45:53
Pstro a nie system motywacyjny, w tej firmie niczego poza garbem sie czlowiek nie dorobi.
kierowca 2015-10-19 21:43:06
panowie i panie czy kiedyś pracowaliście na budowie za 2000zł zima pizga lato gorąco a jak by nie było zarabiasz porównywalnie jako kierowca w remondis medison, a nie nosisz gruzu przez 12 godzin. a kierownictwo i pan dyrektorek pan P.OK...., to swoją stroną trochę by docenił pracownika to pracownik by docenił jego a nie tylko a to a to!!!!!.(MOBING PSYCHICZNY TO SIĘ NAZYWA PROSZĘ PANA!!!!!!!!!!!!)A pozostała część załogi wpożądku. pozdrawiam
kk 2015-10-26 07:57:46
Witam, to firma zajmująca się odpadami więc pewnie rozbudowany dział ochrony środowiska mają. Nie wiecie czy można sie tam wkręcić na specjalistę od ochrony środowiska?
kierowca 2015-11-06 22:09:34
dawaj te firmy gdzie kierowca zarabia 3000 do 5000 i pracujesz tak jak w remondis medison czyli jedziesz worki po max15kg. załadujesz i jedziesz dalej! sory gościu w innych firmach pewnie się najebiesz palet aż się zesrasz a jak się zesrasz to masz te niby 3000-5000 a tu jedziesz i bez stresu.chyba że pan Paweł Oka....,dzwoni to pewnie coś ważnego chce,ale zanim chce to nie sprawdzi czy ta sytuacja ciebie dotyczy!!!!!!!!!!!!!!
szakal 2015-11-15 15:40:20
Witam Napoczątku opowiadaja ci bajeczki coto tobie nie dadza ze wszystko zgodnie z kodeksem pracy a poznie robia cie w jajo nie wyplacaja nadgodzin tyrasz po12-14 godzin
Oszukany 2016-01-03 01:11:51
Kiepska stawka i jeszcze obcinanie z nadgodzin
oszukany 2016-01-03 20:08:11
tak to prawda nie wypłacają za nadgodziny oszukują
Oszukany 2016-01-03 22:40:30
3000 do 5000 to chyba tylko sitwa bo normalnie trzeba po 15 godzin jeździć żeby wyszło 3000 i to jak nic nie urwą
klan 2016-05-13 22:00:18
cześć @oszukany a nie wiesz ile może zarobić przedstawiciel handlowy i jaka umowa? Szukają kogoś takiego na województwo lubuskie. Niestety nie podają żadnych szczegółów a dla mnie podstawowa sprawa to umowa o pracę i oczywiście pieniądze
Zostaw swoją opinię o REMONDIS MEDISON Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMONDIS MEDISON Sp. z o.o.