logo Amrit Kebab

Amrit Kebab

Warszawa

Opinie o Amrit Kebab

Liza 2010-11-24 18:34:31
Bardzo dobry pracodawca,mimo bardzo duzej ilosci pracy i czasem"cisnienia".Placi na czas,wyposaza w ubrania firmowe.pracowalam 2 lata
1
renegat 2013-01-22 09:35:13
Szkoda że nie napisałaś,na jaki etat byłaś zatrudniona,na pewno na 1/4, i po 12 godz,a koszulki nie nazywaj ubraniem firmowym,(usunięte przez administratora)
mm 2014-03-22 06:29:00
czy w amricie na pl.bankowym w warszawie tez tak zle?kelnerka.robi za kasjerke i sprzataczke?
1
je**** AMRITA 2016-01-08 17:18:23
Amrit to najgorszy pracodawca na rynku pracujesz po 300 godzin na 1/4 etatu za zwolnienia za wszystko nie zostaja Ci wyplacane pieniadze bo pazeroty arabskie na wszystkim probuja zarobic jezeli chcesz byc smieciem to idealne miejsce pracy dla ciebie !!!!
5
Lu 2016-03-08 18:37:15
Amrit to jeden z najgorszych pracodawców z jakim miałam do czynienia.Zatrudniają na 1/4 etatu,a pracujesz jak na 2!O wolne w tygodniu, trzeba było się prosić,bo ciągle brak pracowników.Główny pan manager,cham i prostak.Wpadał do lokalu i darł japę na wszystkich po kolei,głownie na dziewczyny.Obrywało ci się,nawet jak nic nie zrobiłaś/biłeś.Na wszystkim chcieli zarobić..stłukłeś szklankę?KARA!..poplamiłeś białą bluzkę sosem>KARA!
Generalnie nawet trudno było sobie zrobić przerwę na jedzenie...bo szef takich nie uznawał.
Nikomu nie polecam!
Moze kiedyś, AMRIT nauczy się jak traktuje się ludzi!
3
Anka 2016-03-31 20:55:45
Pracuje w Amrit i nie zgodzę się powyzyszymi opiniami.FAkt jest olbrzymia ilosc pracy ale we wszystkim i ze wszytskim mozna sie porozumiec.Wlasciciele sa super
1
Kierowca 2016-08-14 23:10:27
Nie polecam. Pracowałem przeszło 6 miesięcy jako kierowca. Ekipa w restauracji świetna, ale wszystko psuł władający do lokalu cham i prostak o imieniu HASAN. Mianowany jakimś tam managerem, nie umiał normalnie dyskutować, zawsze krzyczał. Praca jest burzona przez negatywną atmosferę spływającą z góry. Ba, zresztą kto normalny po okresie próbnym obniża stawkę godzinową z 9 PLN na 8 PLN... - Arabska pazerność, nigdy więcej!
3
Klient 2016-09-09 00:26:32
Pracodawca nie potrzebuje badan sanepitowskich ,nie podpisuje umow o prace .Ciekawe jak dlugo pociagnie jak bedzie sie co miesiac zglaszac ich do Zus ,sanepitu,urzedu skarbowego i do inspektora pracy wkoncu na lapowki im nie starczy i zrobia pozadek aby legalnie zatrudniali ludzi A ak to nie pomoze to mozna napisc do Ministerstwa Pracy i Handlu.Mam nazieje ze pracodawca zacznie myslec i dbac o pracoownikow!!
1
Klient 2016-09-09 00:33:05
Pracodawca nie potrzebuje badan sanepitowskich ,nie podpisuje umow o prace .Ciekawe jak dlugo pociagnie jak bedzie sie co miesiac zglaszac ich do Zus ,sanepitu,urzedu skarbowego i do inspektora pracy wkoncu na lapowki im nie starczy i zrobia pozadek aby legalnie zatrudniali ludzi A ak to nie pomoze to mozna napisc do Ministerstwa Pracy i Handlu.Mam nazieje ze pracodawca zacznie myslec i dbac o pracoownikow!!
1
Klient 2016-09-10 13:21:01
kasia Oczywiscie ,przeciez inpektorzy biora lapowki ,przeciez nic dziwnego w tym w naszym kraju ,kazdy o tym wie
1
Klient 2016-09-27 13:29:57
Teraz bede otwierac 2 amrity :) ale problem w tym ,ze pracownikom nie wyplacaja calej pensji ,szkoda pracownikow:......
1
Ola 2016-09-28 15:02:20
Pracuję od 2009 roku w lokalu na Wilsona i wszysytko powyzsze to bzdury i pomowienia
Notabene mamy tak czeste kontrole ze wlascicielka nie moze sobie pozwolic na takie akcje
Poza tym kazdy widzi jaka umowe podpisuje i kazdy jest sam odpowiedzialny za siebie
Duzo osoby ka np zlecenia bo maja komornikow na karku
Ja np
Nie mialam zadnych problemow z umowa o prace
Justyna 2016-09-29 09:21:10
Ola to nie pomowienia ,ja tam tez pracuje ale nie na wilsona ,i zamierzam sama zlozyc wnioski do odpowiednich urzedow oczywiscie licze sie tym ze zostane zwolniona z pracy ,a ze Klient prawde pisze ,ja mam na wszystko dowody i to twarde(filmy zdjecia ,nagrania rozmow}
Gość 2016-09-30 06:28:53
Praca fajna. Jest ciężko ale to tylko w porze obiadowej i wieczorem. Ale inni z chęcią pomagają, fajna atmosfera. Możesz pracować więcej godzin, ale jak chcesz wyjść wcześniej to też nie ma problemu .
pol 2016-10-05 11:55:54
Mimo wszystko jednak są i minusy.
Rozmowa o pracę- płatnę do ostatniego dnia miesiąca
Ostatni dzień miesiąca-płatnę do 5. Na pewno 5 będą pieniądze.
5- jaki lokal? a to proszę przyjść 9/
Żart?
1
mila 2016-10-05 14:49:49
Zgadzam się z Kasią w 100%. W Amrit możesz zawsze dostać zaliczkę i to jest mega plus! Jeszcze nie spotkałam się z żadnym pracodawcą, który wypłacałby zaliczki, człowiek zawsze musiał czekać cały miesiąc a tu możesz mieć zastrzyk gotówki, jeśli pilnie potrzebujesz.
pol 2016-10-09 10:19:55
Może to i fajne ale latać co kilka dni do biura i być odsyłanym żeby wrócić za kilka dni to też nie fajne ;)
erty 2016-10-09 11:00:19
w Warszawie to widzę że na chwilę obecną poszukują asystentki biura w Warszawie jestem ciekawa czy na przykład wymagają znajomością jezyka angielskiego
Zostaw swoją opinię o Amrit Kebab - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amrit Kebab