Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o CONSOLIS Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2010-07-05 12:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w firmie Consolis to jakaś pomyłka. Pracowałem przez jakiś czas w tej firmie i żałuję , że moja noga tam stanęła. Pracuje się na 3 zmiany po 8 godzin . Jak jest dużo pracy to i robi się po 12 i 14 sam tak musiałem pracowac więc wiem. Pracownik jest na każdy telefon , soboty jak nie pracujesz to się szybko pożegnasz z pracą , czasem i niedziele. Co do zarobków to klęska , bo za tą pracę zarabia się od 1100-1350 zł na miesiąc. Firma zatrudnia ludzi tylko gdy mają zlecenia i po ich zrealizowaniu zwalnia tych pracowników!! Ci co zostają mają obcięte pensje i otrzymują tylko podstawę bez premii czyli jakieś 900-1000 zł . Odradzam wszystkim ten zakład pracy.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-14 13:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką maja nie miłą kadrową kto ja zatrudnił coś okropnego!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2011-08-02 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamil - 2011-08-02 12:10:12

aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...

Taaak,zaś kierownictwo Consolisu(nieudolna banda nierobów) podjęło decyzję o zwolnieniu słabych ogniw(pracowników dla których zabrakło pracy). Ta firma ma taką opinię, że aby zdobyc pracowników trzeba będzie rozwiesic siatkę w rynku w Gorzkowicach.Kto będzie taki głupi i się w nią złapie zostanie przez panią Wiolę namaszczony na zbrojarza. Pozdrowienia dla setek byłych pracowników tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-04 16:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznaje dziadostwo jakiego niema zeby tak ludzi traktować i płacić marne grosze kij im w oko
zdjecie uzytkownika
miś - 2011-09-09 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tu pisze o jakimś kierownictwie? tam nikt nie rządzi. z wysokich stołków nie widać problemów.
zdjecie uzytkownika
pracuś z niechcic - 2011-11-15 15:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zacznijmy od kierowników i majstrów mają swoich(usunięte przez administratora)których porobili brygadzistami ogólny syf jeden kabluje drugiego
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2011-12-22 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie ma roboty 800 do reki albo i mniej jak wysla na bezpłatny 2 tygodnie a i zapomniał bym o plusach a raczej plusie bo jedynym jest to ze przez 3 lata nigdy nie dostałem pozniej wypłaty niz 10 pozdrawiam wszystkich aktualnych i bylych pracowników tej firmy oraz zycze wesołych i spokojnych swiat bozego narodzenia i szczescliwego nowego roku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 11:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy pracuje ktoś obecnie w firmie CONSOLIS Polska i może zweryfikowac posty poniżej? Nadal wysyłaj na bezpłatne tygodniowe urlopy? Jestem zainteresowany pracą i chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej, no i wiadomo jakie wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 18:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od początku toku nie zwalniali w gorzkowicach, roboty nie było ale nas nie wywalili - może po rozum poszli do głowy. Nadal gówniano płacą ale premie są teraz do tego. To nie Ameryka ale jest robota
zdjecie uzytkownika
anonimy2 - 2014-01-16 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiamy autora ostataniego wpisu pewnie dyrekcji consolisu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
8 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x