Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CONSOLIS Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-14 13:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką maja nie miłą kadrową kto ja zatrudnił coś okropnego!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2011-08-02 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamil - 2011-08-02 12:10:12

aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...

Taaak,zaś kierownictwo Consolisu(nieudolna banda nierobów) podjęło decyzję o zwolnieniu słabych ogniw(pracowników dla których zabrakło pracy). Ta firma ma taką opinię, że aby zdobyc pracowników trzeba będzie rozwiesic siatkę w rynku w Gorzkowicach.Kto będzie taki głupi i się w nią złapie zostanie przez panią Wiolę namaszczony na zbrojarza. Pozdrowienia dla setek byłych pracowników tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-04 16:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznaje dziadostwo jakiego niema zeby tak ludzi traktować i płacić marne grosze kij im w oko
zdjecie uzytkownika
miś - 2011-09-09 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto tu pisze o jakimś kierownictwie? tam nikt nie rządzi. z wysokich stołków nie widać problemów.
zdjecie uzytkownika
pracuś z niechcic - 2011-11-15 15:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zacznijmy od kierowników i majstrów mają swoich(usunięte przez administratora)których porobili brygadzistami ogólny syf jeden kabluje drugiego
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2011-12-22 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) nie ma roboty 800 do reki albo i mniej jak wysla na bezpłatny 2 tygodnie a i zapomniał bym o plusach a raczej plusie bo jedynym jest to ze przez 3 lata nigdy nie dostałem pozniej wypłaty niz 10 pozdrawiam wszystkich aktualnych i bylych pracowników tej firmy oraz zycze wesołych i spokojnych swiat bozego narodzenia i szczescliwego nowego roku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 11:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy pracuje ktoś obecnie w firmie CONSOLIS Polska i może zweryfikowac posty poniżej? Nadal wysyłaj na bezpłatne tygodniowe urlopy? Jestem zainteresowany pracą i chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej, no i wiadomo jakie wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 18:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od początku toku nie zwalniali w gorzkowicach, roboty nie było ale nas nie wywalili - może po rozum poszli do głowy. Nadal gówniano płacą ale premie są teraz do tego. To nie Ameryka ale jest robota
zdjecie uzytkownika
anonimy2 - 2014-01-16 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiamy autora ostataniego wpisu pewnie dyrekcji consolisu
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-21 15:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawi mnie jak jest teraz w consolis, bo dawno nikt nic w temacie nie napisał, czy obecnie zarobki też są takie minimalne?
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-06-26 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znów pensja w ratach
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-06-30 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ratach? Od kiedy jest taki stan rzeczy, czy consolis ma obecnie jakieś problemy finansowe, czy cos w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2014-11-08 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Firma Consolis to jakaś wielka pomyłka. Firma sprzedaje samochód użytkowany przez Prezesa Zarządu spółki. (usunięte przez administratora) Dzwoniąc w poniedziałek dn.4.11. zadzwoniłem do Pani (usunięte przez administratora) i ustaliłem rezerwację auta do piątku 7.11 ponieważ w/w Pani nie było w Łodźi i nie było możliwości zakupu auta. Cena była ustalona na 52tyś. W czwartek potwierdzając przyjazd Pani Ewa napisała że jest duże zainteresowanie autem i cena za jaką może sprzedać auto to 55tys. Mimo to potwierdziłem przyjazd do firmy w celu oględzin auta. Gdy w piątek dotarłem na miejsce okazało sie że tylny błotnik był lakierowany (Pani (usunięte przez administratora)zapewniała do końca że auto ma 100% oryglnalny lakier nawet po pomiarze profesjonalnym miernikiem lakieru). Szybko uciekła do firmy mówiąc że ma ważne spotkanie a ja mam 30 min na zastanowienie się. Po 5 minutach napisała że auto sprzedała innej osobie za 58tys. Moim zdaniem jadąc 200km i załatwiając tak sprawę pozostaje wiele do życzenia ... Życzę tej Pani powodzenia... . A jeśli ktoś chce coś kupić od tej firmy niech się 3 razy zastanowi. Zachowanie naganne. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
makat - 2014-12-11 20:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-09 18:50:41]:
ja pracuje zarobki niezłe roboty durzo ale dajemy rade
zdjecie uzytkownika
chce dolary - 2014-12-15 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam - to w końcu jest pensja w ratach czy wszystko wróciło do normy imożna się spodziewać czegoś więkzego niż minimalna krajowa chciałym sięczegoś dowiedzieć w temacie, możę mi coś pomożęcie z tym? powiem wam szczerze, że to istotne dla mnie ile się zarabia bo rodzine trzeba wyżwić. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-16 16:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że tak, ja się zgadzam z kolega wyżej, teraz niby wprowadzili tą jakąś pensję minimalną czy coś takiego, ale to działą tylko przy umowie o prace, a teraz ciekawy który pracodawca da Ci na dzień dobry taką umowe jak jesteś nowym pracownikiem, kazdy chce jakos dobrze zarabiać naprawde. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-05 21:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf i dzidostwo stałym pracownikom obcinają premie za wszystko od tego jest pani z bhp spcjalistka jak urwać coć dla zakładu. Większość ludzi pracuje przez agencje przyjezdnych bo z miejscowych wszyscy to dawno olali .Zakład nie spełnia żadnych przepisów nie wspomnę o warunkach pracy . Consolis Ostrów wypłaty dla jasności 1600-1700 za prace gdzie gratis masz pylice płuc i jak jest na dworze minus 15 to na hali rownież -15.o posiłkach regeneracyjnych zapomnij ..
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-02-12 14:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-05 21:53:25]:
Zgadzam się z xxx. Biurowcy zyja jak paczki w maśle a nas traktuja jak robaki
zdjecie uzytkownika
grek - 2015-02-13 11:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas się ogłaszają po gazetach w Ostrowie Wlkp. więc albo jest duża rotacja albo wciąż ludzi potrzebuja ale raczej to pierwsze ... ciekawe jakie umowy dawają ?? rzeczywiscie 1600 to nie duzo na tak ciezka fizyczna prace na te drogie czasy...
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-02-14 00:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK rotacja jest w jedna stronę ci co przychodzą z niewiedzy gdzie trafili zaraz odchodzą . Szatnie zimne nieogrzewane szafkę jak znajdziesz to ubranie wyjmujesz brudniejsze niż wkładałeś .Dużo roboli w roboczych przyjeżdża komedia bo ..bo taki zakład szkoda gadać unikać omijać naprawdę szeroko!!
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-03-12 14:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2015-02-14 00:16:20]:
po co tam jeszcze robicie trza było pojechać jak my do Niemiec taka sama robota a 1600 euro na reke legalnie
zdjecie uzytkownika
dj - 2015-03-26 20:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cosolis to zajebista firma 8 godzin odwalisz i idziesz do domu a w niedziele wogole sie nie pracuje dobrze jest
zdjecie uzytkownika
Soko - 2015-03-27 00:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak dobrze jest w Consolisie to proszę dajcie znać jakiej wysokości są miesięczne wynagrodzenia, ponieważ nie wykluczone, że będę próbował startować do tej firmy w Ostrowie Wielkopolskim, jednak nie chciałbym się natknąć na minę, bo wiadomo, że w niektórych przypadkach lepiej wyjechać za granicę i tak się dorabiać.
zdjecie uzytkownika
lj46 - 2015-03-27 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Soko - 2015-03-27 00:02:30]:
daj sobie spokój z tym zakładem, kierownik zwanym Bin Ladenem tak zniszczy ci psyche że będziesz żałował do końca życia że tam pracowałeś
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CONSOLIS Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie