Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CONSOLIS Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2010-07-05 12:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w firmie Consolis to jakaś pomyłka. Pracowałem przez jakiś czas w tej firmie i żałuję , że moja noga tam stanęła. Pracuje się na 3 zmiany po 8 godzin . Jak jest dużo pracy to i robi się po 12 i 14 sam tak musiałem pracowac więc wiem. Pracownik jest na każdy telefon , soboty jak nie pracujesz to się szybko pożegnasz z pracą , czasem i niedziele. Co do zarobków to klęska , bo za tą pracę zarabia się od 1100-1350 zł na miesiąc. Firma zatrudnia ludzi tylko gdy mają zlecenia i po ich zrealizowaniu zwalnia tych pracowników!! Ci co zostają mają obcięte pensje i otrzymują tylko podstawę bez premii czyli jakieś 900-1000 zł . Odradzam wszystkim ten zakład pracy.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-14 13:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką maja nie miłą kadrową kto ja zatrudnił coś okropnego!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2011-08-02 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamil - 2011-08-02 12:10:12

aż strach pomyśleć,że tak człowieka traktują...

Taaak,zaś kierownictwo Consolisu(nieudolna banda nierobów) podjęło decyzję o zwolnieniu słabych ogniw(pracowników dla których zabrakło pracy). Ta firma ma taką opinię, że aby zdobyc pracowników trzeba będzie rozwiesic siatkę w rynku w Gorzkowicach.Kto będzie taki głupi i się w nią złapie zostanie przez panią Wiolę namaszczony na zbrojarza. Pozdrowienia dla setek byłych pracowników tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-04 16:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznaje dziadostwo jakiego niema zeby tak ludzi traktować i płacić marne grosze kij im w oko
zdjecie uzytkownika
miś - 2011-09-09 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto tu pisze o jakimś kierownictwie? tam nikt nie rządzi. z wysokich stołków nie widać problemów.
zdjecie uzytkownika
pracuś z niechcic - 2011-11-15 15:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zacznijmy od kierowników i majstrów mają swoich(usunięte przez administratora)których porobili brygadzistami ogólny syf jeden kabluje drugiego
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2011-12-22 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) nie ma roboty 800 do reki albo i mniej jak wysla na bezpłatny 2 tygodnie a i zapomniał bym o plusach a raczej plusie bo jedynym jest to ze przez 3 lata nigdy nie dostałem pozniej wypłaty niz 10 pozdrawiam wszystkich aktualnych i bylych pracowników tej firmy oraz zycze wesołych i spokojnych swiat bozego narodzenia i szczescliwego nowego roku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 11:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy pracuje ktoś obecnie w firmie CONSOLIS Polska i może zweryfikowac posty poniżej? Nadal wysyłaj na bezpłatne tygodniowe urlopy? Jestem zainteresowany pracą i chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej, no i wiadomo jakie wynagrodzenie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
mazowieckie
()
CONSOLIS Polska Sp. z o.o. jest częścią międzynarodowego koncernu CONSOLIS - europejskiego lidera w produkcji prefabrykowanych elementów betonowych. Posiadamy ponad 130 fabryk w 21 krajach i zatrudniamy ponad 9.000 pracowników. Aktualnie poszukujemy w rejonie województwa mazowieckiego ambitnych osób na stanowisko:Doradca Techniczno-Handlowy   Zadania:nawiązywanie kontaktów z klientami,prowadzenie negocjacji handlowychnadzór nad projektami w trak
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 18:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od początku toku nie zwalniali w gorzkowicach, roboty nie było ale nas nie wywalili - może po rozum poszli do głowy. Nadal gówniano płacą ale premie są teraz do tego. To nie Ameryka ale jest robota
zdjecie uzytkownika
anonimy2 - 2014-01-16 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiamy autora ostataniego wpisu pewnie dyrekcji consolisu
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-21 15:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawi mnie jak jest teraz w consolis, bo dawno nikt nic w temacie nie napisał, czy obecnie zarobki też są takie minimalne?
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-06-26 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znów pensja w ratach
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-06-30 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ratach? Od kiedy jest taki stan rzeczy, czy consolis ma obecnie jakieś problemy finansowe, czy cos w tym stylu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONSOLIS Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x