Eden Springs Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Eden Springs Sp. z o.o.

DOLNY ŚLĄSK 2016-12-28 23:03
NIE PRACUJE W TEJ SUPER FIRMIE ROK I WCHODZĘ OD CZASU DO CZASU NA TO FORUM I NIC TYLKO WAM WSPÓŁCZUJĘ .POZDRAWIAM DOLNY ŚLĄSK. TERAZ TO JA ŻYJĘ.
9
Karakan zibi 2017-01-02 20:49
Brawo ciekawe co za kret..yn wymyślił premie kwartalnie za brak chorobowego i najlepsze o dziwo nie wypłacą premi także za wzięcie urlopu morał z tego taki że jak cię grypa weźmie to zdechnij w pracy przy robocie .zawsze brało się dwa trzy dni urlopu i po chorobie a teraz z dwojga złego lepiej do lekarza i jak już chorować to do oporu bo i tak Premia w du...pie.
6
Kaszuby 2017-01-03 16:25
Drodzy klijenci mój przedmówca ma rację zmuszają nas do pracy gdy jesteśmy zaziebieni straszą zabraniem premii teraz jej nawet nie dostajemy gdy weźmiemy nie planowany urlop więc jeździmy zarazamy was robimy sanityzacje kichamy do urządzeń i siejemy choroby w szeż i wzdłuż.zycze zdrowia.
12
Cichy 2017-01-04 18:26
Eee tam ja jak mam katarek to idę na l4 i mam premie w d...e
7
Radomir 2017-01-10 11:55
A ja jestem bardzo zadowolony, że pracuję w super firmie. Doceniają ludzi zaangażowanych. Niektórzy myślą tylko jak załatwić L4, ciesze się że wtedy nie ma premii . Dobre wyniki firmy zależą od naszej wydajności. Ja nie chcę pracować za innych i pewnie większość zgodzi się.
kierowca 2017-01-10 18:41
Jesteś idiotą ?Pracowanie podczas gdy jesteś chory nazywasz zaangażowaniem?
3
Bliski 2017-01-10 19:31
To co w lutym powtórka z rozpierduchy. Znów wszystko na ostatnią chwilę.
dar 2017-01-11 08:37
wszystko fajnie jak podpisujesz umowe tylko sprubuj ją rozwiązać zobaczysz ile zapłacisz poprostu są niewiarygodni
1
Ktoś 2017-01-11 10:17
Ty jesteś opłacany troll edenowski albo rusek... ale najpewniej ktoś z zarządu lub kierownictwa :-))) Pisz sobie zdrów, nikt i nic nie zmieni naszych negatywnych ocen i opinii o tej źle zarządzanej i podupadającej firmie EDEN... Może nowi właściciele zrobią porządek z tymi destruktorami, którzy obecnie mają wpływ na firmę, może wymienią ten arogancki i destrukcyjny zarząd na ludzi którzy spróbują uratować i naprawić to co tamci zepsuli, zniszczyli... o ile nie będzie już za późno, bo wtedy znowu czekają nas "oszczędności" i zwolnienia, pójdziemy tłumnie na bruk.
3
Gosc 2017-01-11 12:01
Co masz na myśli?
1
Abc 2017-01-11 14:21
Milej zabawy na dzialkach.
1
Kaziu 2017-01-12 14:15
Nikt nie będzie im po działkach woził bo ciężarówki tam nie wpuszczą a uliczki na szerokość taczki chyba że sami pojadą przecież się kombiakami wożą więc powodzenia.
1
Glus 2017-01-13 05:59
Chyba Abc mial na mysli imprezke na dzialkowej. Ciekawe jaka kwota na osobe. A miala byc dla wszystkich hehe ale dawno to bylo i nieprawda.
2
lucjan 2017-01-13 18:16
Takis mądry sam buraku tu pracujesz a myślisz że wszystkie rozumy pozjadałes co niektórzy mają sentyment do tej pracy mając nadzieję że zmieni się kierownictwo .
1
były 2017-01-14 07:45
"sentymentalni głupcy".Pójdziesz do innej i też będziesz miał sentyment.Na Edenie świat się nie kończy.
Kiedyś to była jedna z najlepszych firm,a teraz jest jedną z najgorszych.I pracownika i klienta traktują delikatnie mówiąc źle.Kierownictwo,zachowuje się jakby było niedorozwinięte.
6
kierowca juz na swoim 2017-01-14 20:35
moim skromnym zdaniem to już definytywny koniec edenu oszczednosci mozna szukac. fakt, ale zaczeli nie od tego dzialu co trzeba jak zwykle:/ szukaja kasy u kierowcow dzieki ktorym defakto jest tam jakis przychod ,,bo z tego co sie orietuje towar sam sie nie teleportuje do kl o pozostalej obsludze nie wspomne" teraz sobie wymyslili ze sk bedzie pracwal po 12h ciekawe jak dlugo... hehe 20 kilowa butelka to nie to co paczka kurierska (zostaną tylko hard kory) Z CALEGO TEGO POLACZENIA TYLKO EDEN STRACIL WYWALIL TYLE KASY na ta zjbną baze kl ze ciezko bedzie na tym nie stracic a zyskuja tylko te male firmy z ktorych eden tak sie nasmiewal
9
dyro pyro 2017-01-16 21:04
ciekawe czy nowy Veit będzie szefem z krwi i kości i zrobi porządek z tymi nieudolnymi dyrektorkami z zarządu lub czy będzie też kolejnym figurantem... czas pokaże
2
KORNEL 2017-01-18 09:08
Dlaczego znikają posty?Czyzby eden opłacał moderatorów z goworka by ci usuwali posty kujace ich w oczy?Czyli jednak sama prawda na tym forum o firmie eden,ze jej zarzad dziala na szkode spolki i jest niekompetentny.Szkoda,bo kiedys ta firma byla porzadna a teraz stacza sie na samo dno z kazda kolejna decyzja...A gowork swoja droga to porazka na maksa,wsydzcie sie!
10
Lopez 2017-01-18 22:07
Masakra znikają posty czyli to prawda że dzień zarząd rozpoczyna od czytania Gowork ale to dobrze bo przynajmniej nauczycie się czegoś!
6
zibi 2017-01-19 19:07
znikają na sto procent ja już nie pracuję i piszę co jakiś czas jak było w tej super firmie i posty znikają
2
Wodny pan 2017-01-22 19:27
Mam dobrą pracę w dobrej firmie z pozycją na rynku . Zarobki również są spoko i nie rozumiem tych nieudaczników, po co wypisują takie bzdury? . Pozdrawiam
1
popek 2017-01-23 07:38
I zapomniałeś napisać o najwaźniejszym - masz szefów nieudaczników.
6
popek 2017-01-23 07:39
I zapomniałeś napisać o najwaźniejszym - masz szefów nieudaczników.
5
Ronald 2017-01-23 08:15
Wypowiem się na temat pracy w dziale dystrybucji (gdyz właśnie ten jest najważniejszym i oczywiście niedocenianym) choć i o innych mógłbym parę ciekawostek opowiedzieć. Panowie ... lepiej już było i nie będzie tzn byłaby szansa na poprawę, ale jeden warunek musiałby zostać spełniony - ZWOLNIENIE PANA ZF. To on jest odpowiedzialny na cały od lat istniejący stan rzeczy w tym dziale. To niekompetentny człowiek otaczający się równie mało znającymi się na profesjonalnym prowadzeniu tego departamentu koordynatorami. Kazdego, kto tylko starał się profesjonalnie zarządzać dystrybucją i próbował zadbać o pracowników pozbywał się od razu i oto co zostało.... służalcza drużyna pierścienia oraz ich władca. Nie mam pojęcia dlaczego od lat pozwalaja mu wprowadzać w życie te nietrafione pomysły. Ile to już kasy na to poszło! A pożytku żadnego tylko wzrastająca flustracja ludzi oraz niezadowolenie klientów. życzę sobie i Wam tylko jednego - aby ktoś z góry poszedł po rozum do głowy i zmienił człowieka zarządzającego działem dystrybucji (paru koordynatorów tez by sie przydało przy okazji pozbyć). Jeśli mój post zostanie usunięty - cóż tylko jedno powiem : jutro tez go wkleję o pojutrze i do znudzenia.
14
fritz 2017-01-23 21:16
a co to flustracja? ;)
1
Koordynator 2017-01-25 19:18
Mają cię coś i tyle żadne frustracje ZF
1
azsemetan 2017-01-25 20:12
ponoć połączenie się zbliża wielkimi krokami....
6
edek 2017-01-25 23:10
PARU KOORDYNATORÓW TO JUŻ LUDZI TRAKTUJĄ GORZEJ NIŻ W OBOZIE PODCZAS DRUGIEJ WOJNY DLA PRZYKŁADU DĄBROWA ,KATOWICE ,WROCŁAW.GESTAPO.
5
DDDD 2017-01-25 23:13
LUDZI TRAKTUJĄ JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM PRACY W TYM SYFIE
4
Piter 2017-01-26 09:34
Jakie połączenie?
1
Lopez 2017-01-26 19:12
Wirtualne połączenie! Niby nie ale tak ! Będą próbować robić coś po 1 lutym . A Panowie z Dąbrowy są warci siebie dwóch pachołków A i P nie zapominajmy o wielkim paźiu M
3
Asd 2017-01-30 11:27
O jakim polaczeniu mowa? Troche jasniej poprosze.
2
Wodniak 2017-02-04 10:39
Eden to firma działająca od lat na rynku z tradycjami!!!
1
Kierowca 2017-02-04 17:13
Sprzedajaca syf w butelkach kasujac jak za zloto przebadaj ta tradycje klienci nabijani dosłownie w butelke ha ha ha
4
pracownik 2017-02-04 19:39
Od jakiegoś czasu tradycją w tej firmie jest pozbywanie się długoletnich pracowników i zastępowanie ich niekompetentnymi pracownikami.A magazyn na działkowej to już zupełna porażka.
5
Banan 2017-02-05 19:51
Porażka zatrudniają bezrobotnych bo jak ktoś ma prace to niechce tam pracować! !!!!!!!
4
Syf natury 2017-02-06 15:25
Z tradycjami to moze byla przed polaczeniem z woda z wysypiska i z cala swita nierobow z DN.
5
kierowca 2017-02-07 10:52
sprzedaż wody spada.niedługo zaczną się oszczędności.Przyjmują ludzi bez odpowiednich kwalifikacji za jak najmniejsze pieniądze,a później zdziwko dlaczgo jest coraz gorzej.Magazyn to porażka,lokalizacja,obsługa i większość magazynierów w Warszawie to porażka.W konstancinie przynajmniej z magazynierami nie było problemu,a przedewszystkim z kierownikiem.Ten w Warszawie zupełnie nie nadaje się do tej pracy.I to nie jest tylko moja opinia.
7
Wozaczek 2017-02-08 18:12
Same proroctwa w tych wpisach. Jeśli komuś nie odpowiada jest dużo miejsc pracy w innych firmach. Eden działa na rynku od bardzo dawna i z pewnością teraz sobie też poradzi.
1
Lopez 2017-02-09 20:00
Masz rację EDEN sobie poradzi ma tyle zamówień że aż dwa rodzaje wody sprzedaje za niedługo do smakowych dołączy gazowane
1
jeszcze pracownik 2017-02-09 20:25
Może i sobie poradzi ,ale aż człowiekowi się coś robi gdy firma w której pracował i lubił pracowac idzie powoli na dno przez błędne decyzje niekompetentnych ludzi zasiadających na wysokich stanowiskach.Kiedyś to była naprawdę dobra firma ,która się rozwijała,osiągnęła szczyt i od ok.dwóch lat zaczęła spadać.Po przejęciu daru w Warszawie sprzedają tyle wody co w najlepszym okresie tej firmy jakieś 5 lat temu.około.A klięci nadal odchodzą.Pracownicy narzekają.A zarząd robi(??????????????).Firma napewno nie upadnie ale czasy świetności ma już za sobą.Szkoda na to patzreć.
7
Dystrybutor 2017-02-12 14:25
Lopez, ty propagandysto Edenowski, skoro Eden ma "tyle zamówień" i tak "dobrze sobie radzi" jak piszesz, to dlaczego od wielu miesięcy sprzedaż dołuje o więcej już niż milion złotych miesięcznie, a klienci rezygnują z umów lawinowo po dostawach wody z wysypiska częstoniew i to w dodatku w coraz wyższej cenie ... Eden próbuje łatać wielką, rosnącą dziurę w sprzedaży następnymi podwyżkami, ale to dodatkowo w połączeniu ze syfiastą wodą (której sami nie chcemy pic w firmie), daje skutek wprost odwrotny i narastający. "Władcy" Edenu wykazują się brakiem logiki i wiedzy ekonomicznej, więc ładują tą firmę w wielki, negatywny krąg złych decyzji i posunięć, a to tylko potęguje coraz gorszą kondycję tej wielkiej kiedyś w Polsce firmy, brakuje pieniędzy niemalże na wszystko, opóźnienia w wypłatach, płatnościach do dostawców, za energię, paliwo, nerwowe szukanie "oszczędności", (właściciele z za granicy jednak bezwzględnie wyciągają z Edenu to co im "się należy", nie zważając na pogłębiający się szybko kryzys i brak płynności finansowej Edenu) zwolnienia, coraz gorsza organizacja, a raczej jej brak oraz wielka niesprawność i nieudolność w działaniu i itp. , itd... Ty Lopez jesteś albo kimś z zarządu lub kierownictwa Edenu lub rozlewni w częstoniewie, więc musisz propagandowo i populistycznie gadać, bo ci za to przecież nieźle płacą, ale pamiętaj, że od samego mieszania herbata nie będzie słodsza, a prawda i realna sytuacja przecież to wszystko weryfikuje i to tak negatywnie, co widać, słychać i czuć ... :-))). I ty i ja pracujemy w tej firmie, więc nie pisz bzdur propagandowych, które nie mają pokrycia w rzeczywistości, a wręcz przeciwnie firma się stacza i staje się pośmiewiskiem na rynku, coraz mniej znaczącym i słabnącym szybko graczem, którego wszyscy dookoła zaczynają szarpać, gryźć i odbierać rynek, a klienci tracą zaufanie i szacunek dla nas jako firmy.
10
Lopez 2017-02-13 19:46
kolego Dystrybutor masz rację w tym co napisałeś ale widać nie zrozumiałeś mnie do końca w mojej wypowiedzi nie wyczułeś sarkazmu DWA RODZAJE wody śmierdziuch i podrobiony śmierdziuch tak nasz wspaniały pracodawca walczy aby nie zatonąć informacja od osiołka z Częstoniewa
3
Były 2017-02-14 08:18
Podobno szykują się zwolnienia?Znowu.Który to już raz w przeciągu roku?
1
Dystrybutor 2017-02-14 14:44
Jeżeli tak to wyjaśniasz, to ok :-), ale nie wyczułem sarkazmu w twoim wcześniejszym wpisie (mogłeś przynajmniej poniektóre stwierdzenia w cudzysłów wziąć), a wprost przeciwnie, że próbujesz bronić to, czego nie da się obronić i samo się też nie obroni... Pozdrawiam
1
aaa 2017-02-14 20:19
hahahah i nie będzie połączenia .... więc będą ciąć i zwalniać .....
1
Kit 2017-02-14 22:03
A świstaki siedzą w Częstoniewie i zawijają w sreberka! To już jest koniec totalne dno
2
HELLO 2017-02-19 13:29
ŁYSY( A.R.) ZBASTUJ BO CI ŻYŁKA PĘKNIE ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ.
Rozpierducha 2017-02-19 14:57
A Dyrektorzy mnoza sie jak króliki czy inne zające. Rozrasta sie nam góra. Niedlugo szczebelkow na drabinie nie starczy. Tak fatalnie jeszcze nie bylo . Arturro jakos trzymał ten caly balagan w ryzach. Endriu no weź zrob cos konstruktywnego w koncu.
4
Konstancin 2017-02-20 13:13
Za Artura K. to nasza firma działała dobrze i rynek się powiększał, kasa płynęła do firmy i płynność finansowa była, szanowano dobrych i dbających o firmę pracowników, jak zaczęło się źle dziać na rynku i z produkcją, to zarząd niestety też zwolnił część pracowników, ale nie na taką skalę i robił równocześnie inne mądre posunięcia , po takich działaniach wszystko wracało z czasem do porządku i normy, więc widać, że one miały sens i były przemyślane, poparte wiedzą i rozumem. Teraz w działaniu zarządu dominuje chaos, nerwowość, niezorganizowanie, brak umiejętności zarządzania w kryzysie, niechęć do uznania własnych błędów, granicząca wprost z obłędem i urażoną dumą gdy ktoś to wytyka, wszystko to po każdej takiej decyzji wpędza nas w coraz to większy dół finansowy, organizacyjny i działa demoralizująco na pracowników, klienci niezadowoleni z wody i jakości obsługi, odchodzą masowo i takie się demolujące koło z tego wytworzyło, które niestety już się samo napędza. Tą drogą i takimi działaniami daleko i długo już nie zajdziemy, skurczymy się do średniej, a nawet małej, lokalnej firmy... Co będzie jeszcze później, to już wielka niewiadoma.
Zostaw swoją opinię o Eden Springs Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eden Springs Sp. z o.o.