Eden Springs Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Eden Springs Sp. z o.o.

Gucio 2017-03-23 20:28
Już w sezonie będzie bryndza. Nie będzie chętnych do pracy a co za tym idzie terminowych dostaw. Nooooo chyba że znów wynajmą do tego firmę zewnetrzną i zapłacą za to 2 razy więcej. Ale oczywiście pracownicy na tym stracą bo cześć zleceń przejmie nowa firma. Pózniej przyjdą wyniki finansowe i zarząd pójdzie won. Tylko dlaczego tak późno. Chyba Cott nie wie w co wdepnął. Sporo wody i kasy upłynie zanim sie pozbierają.
6
Konstancin 2017-03-24 10:28
Nie będzie do kogo realizować dostaw, bo klienci odchodzą głównie z powodu złej, niesmakującej im i mętniejącej wody oraz coraz wyższych cen tego niechcianego wyrobu... Więc nie będzie to już takie istotne, kto będzie realizował te mocno i wciąż kurczące się dostawy, a wyniki finansowe już od dawna są tak złe, że na wszystko brakuje pieniędzy, dostawcy blokują dostawy z powodu zaległości płatniczych, a ewentualna firma zewnętrzna też będzie tylko współpracować do pierwszej niezapłaconej przez Eden faktury... Toczy się koło nieubłaganego upadku i ruiny, utracona została płynność finansowa, a to jest już katastrofa, więc z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej z finansami, płatnościami, wypłatami... dodać do tego nieakceptowany przez klientów wyrób podstawowy - wodę z częstoniewa i zapętla się to wszystko wzajemnie, ciągnąc ruchem wprost proporcjonalnie przyspieszonym w otchłań niebytu. Oddziały związane z Edenem umowami, biją już od dawna na alarm i zmuszone są do systematycznego zwalniania ludzi obsługujących malejący szybko rynek, a co ich ludzie wysłuchują negatywów, bezpośrednio od klientów na temat tej wody z częstoniewa, to można by pisać bez końca... Mierny dyrektor HR też w takiej sytuacji jest przysłowiowym kamieniem u nogi, ciągnącym dodatkowo Eden w otchłań, to zresztą dotyczy wszystkich takich podobnych "mędrców na stanowiskach" z dużymi wypłatami, którzy nic nie wnoszą do ratowania tej firmy, a każdy miesiąc pracy na ich stanowiskach, to dla nich jakby w totka wygrywali lub Eden służy im za darmowy bankomat... Ich stanowiska są tworzone i utrzymywane kosztem tych, którzy naprawdę są produktywni i ich praca przynosi jeszcze wymierne wartości dla firmy, ale to właśnie ich się zwalnia. a nie tych darmozjadów, którzy jedynie utrudniają i przeszkadzają w pracy innym, nie generując żadnych wymiernych wartości dla Edenu. Najważniejszym dla takich ludzi jest bicie piany, odbycie iluś tam nie dających nic wymiernego telekonferencji dziennie i rozmów o niczym... a jacy oni po tym są "zmęczeni" i wypompowani!!!! Wtedy muszą sięgnąć po następną kawę, herbatę lub udać się na lunch lub obiad... i tak im leci praktycznie każdy dzień w tej fajnej"robocie". Jednak niektórym pracownikom faktycznie takie ciągłe "bicie piany" psuje, hamuje, spowalnia i dezorganizuje pracę, bo jednak nie wszyscy są udającymi organizowanie i wykonywanie pracy... Jednak należy się zastanowić, czy to ich wina? Przecież ktoś takie zasady ustanowił w firmie i nimi nakazuje się kierować, w końcu to korporacja (w takiej organizacji ukryła się jeszcze niereformowalna komuna)... więc znowu wracamy do osób z zarządu... Eden kręcąc się stale w tym zaklętym kręgu i nie mając już sił ani możliwości by się z niego wyrwać, wciąż zjada swój ogon, ale on staje się przecież coraz krótszy...
7
Tomek 2017-03-24 19:04
w Warszawie same pajacyki nie mające pojęcia o firmie skąd oni ich wzieli???????ludzi oddanych firmie jest już niewiele ponieważ sami wartościowi odeszli lub im pomogli a najlepsza w tym jest przejęta komuna z Częstoniewa cyrk nie polecam
8
Olsztyn 2017-03-25 08:46
Czy jest mozliwosc zeby zamiast wody z tej nowej rozlewni jako klient zarzadac od Edenu wody z Grodziska? Mamy dosc wody z osadami , niesmacznej i zakamienionego czajnika? Kiedys bralismy wode z Kotunia i bylo ok.
10
Natalia 2017-03-27 09:25
Chyba nie jest aż tak źle jak piszecie? Każda firma ma w swojej historii okresy lepsze i gorsze, władze firmy z pewnością mają przygotowaną strategię dalszych działań bo nie ma nic gorszego od braku działań i o tym z pewnością wiedzą szefowie. Trzeba pracować!
Hanna 2017-03-27 13:39
Przypominamy, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
jacek 2017-03-27 14:05
Czytaj można jedynie insynuować wypisując pochwały na cześć edenu.
Niech żyje cenzura,komuna wraca nie tylko wśród władzy ale też na goworku :-)
4
stonoga 2017-03-27 19:33
Drogi/a wyprowadzę Cię z błędu, ja Stonoga nie jestem nasłana i nie jestem opłacana przez Eden oraz nie mam zamiaru nic wybielać i upiększać. Nie jestem również trollem Edenu i nie szerzę propagandy sukcesu którego jak napisałeś/łaś jakoś nie widać... Bo nie widać. Jednak tak się składa że znam tę rozlewnię w Częstoniewie i ludzi, którzy tam pracują. Może warto aby dyrekcja zorganizowała Wam wszystkim cykl wycieczek do rozlewni abyście mogli zobaczyć jak wygląda cały proces produkcji. Staraj się w swoich wypowiedziach nikogo nie obrażać. Rozumiem że może Ci się wiele rzeczy nie podobać w Twojej firmie i chcesz swoimi wpisami zmusić zarząd do przemyśleń. Ja na to forum zaglądam z sentymentu ponieważ już nie jestem pracownikiem tej firmy. Życzę powodzenia i pozdrawiam.
Nowy 2017-03-27 20:41
Oczywiście że jest możliwość zamiany
1
Były 2017-03-28 10:16
Jest możliwość zmiany na wodę ale popytaj raczej o oferty od konkurencji działającej na tym rynku, bo przecież Eden nie będzie woził wody z Grodziska tam, gdzie mu się nie opłaca, a gdzie bliżej jest z Częstoniewa, to tam wożą tą niedobrą wodę z tej rozlewni. Na przykład do Olsztyna z Grodziska Wlkp. jest ok 400 km w jedną stronę, a z Częstoniewa ok 250 km. Woda jest ciężka i dużo jej nie wejdzie na tira, a każdy dodatkowy kilometr, to dodatkowy koszt. Kiedyś Eden miał bardzo dobrą wodę z rozlewni na Podkarpaciu, zdaje się z Szydłowca, ale odkąd przejął rozlewnię w Częstoniewie po Nestle, na którą wywalili miliony złotych, to zamknął tą rozlewnię na Podkarpaciu oraz rozlewnię w Kotuniu, skąd woda też była o wiele lepsza niż z Częstoniewa. Od czasu tego wielkiego błędu, zakupu Częstoniewa z tą niedobrą wodą, z którą Nestle już od dawna miało spory problem na rynku i chciało pozbyć się tego strupa, wciskając go wreszcie bezmyślnemu Edenowi, zrobił się wielki, rosnący wciąż problem w postaci ucieczki klientów od Edenu, którzy nie chcą pić tej ohydnej wody z Częstoniewa. Popytaj w Kotuniu, czy tam nie uruchomili jakiejś produkcji dla innej marki, tam by Ci pewnie było najbliżej, bo do Szydłowca na Podkarpacie to za daleko, choć woda stamtąd bardzo dobrze przyjęła się na rynku, nie miała żadnych zawiesin, mętności, nie śmierdziała i klienci byli zadowoleni, a słyszałem że w Szydłowcu uruchomili produkcję wody po inną marką i będą mocno wchodzić na rynek, co pewnie i Kotuniowi się uda, bo łatwo będzie "odbijać" Edenowi klientów, którzy masowo narzekają i nie chcą wody z Edenu - Częstoniew, więc kto zaoferuje dobrą i smaczną wodę (np. Kotuń, Szydłowiec) ten bez większych problemów dodatkowo przejmie i tak już mocno okrojony rynek Edenu.
6
Edeniak 2017-03-28 16:13
Impreza integracyjna miala byc. Zapawa,tance i wielkie zarcie. Chyba cos poszlo nie tak Edenowi. Ktos ma pomysl co?
2
Fachowiec 2017-03-28 18:47
To są wymieniane konkretne funkcje jakie pseudo specjaliści sprawują w firmie. Nikt nie ma pretensji osobistych tylko na takich stanowiskach bierze sie kasę głownie za odpowiedzialność i wiedzę. W Eden kadrze zarządzającej i doradzającej jej ewidentne brakuje.
6
nikt 2017-03-28 20:46
Ogolnie sprawa wygalada nastepujaco kierowcy dostaja zlecenia z kosmosu, trasy rozbane... jazda po calym wojewodztwie z tego wszystkiego najwazniejsza jest tabelka ktora dobrze zeby byla na zielono nie wazne jakim kosztem wazne ze jest super U nas techhnik jezdzi 8 na serwisy i czasami wysylaja mercedesem magazyniera zeby zrobil z 10 sanitek do planu a potem szukanie kasy hehe i gdzie popelniliscie blad heeh szkoda zdbrowia
4
Antoni z Torunia 2017-03-28 22:43
Może i nie jesteś trollem ani nie jesteś nasłana, ale czytając Twoje kolejne wpisy , zauważalne jest że faktycznie dosyć wyraźnie bronisz, lobbujesz i wybielasz, to co samo powinno się obronić dobrą jakością, dobrym smakiem, dobrym zapachem i brakiem odrażających osadów i zmętnień, a co niestety nie sposób obronić i wmówić ludziom , że czarne i brudne jest białe i czyste, a w dodatku "konwaliami" pachnie. Co pomoże oglądanie nawet najlepiej zorganizowanego procesu produkcji, na poprawę smaku, zapachu i wyglądu tej wody, a po przegotowaniu to już jakaś masakra się z niej robi???!!! Jeżeli woda w studniach jest do kitu, to i woda w butlach nie będzie nigdy lepsza!!! Żeby w częstoniewie nawet na platynowych instalacjach pracowali, jak najbardziej procedur i przepisów przestrzegali i najnowocześniejsze maszyny rozlewnicze mieli, to ta woda i tak od tego nie stanie się lepsza, więc i ludziska jej pić nie chcą nagminnie. Jedynie mogą spróbować chemicznie usuwać nadmiar minerałów i innych substancji z tej wody, ale wtedy nie będzie to już woda źródlana i nazywać jej tak już nie wolno zgodnie z prawem, będzie to już woda zaliczana do znacznie gorszych jakościowo wód stołowych, w której będzie pełno innej chemii i innych ubocznych substancji po tej chemicznej demineralizacji. W odległości około 200 metrów od rozlewni i studni znajduje się wielkie wysypisko gnijących, rozkładających się śmieci i nieczystości, nieczynne już i zasypane ziemią, ale co tam pod spodem się dzieje i co się do ziemi przedostaje to objęte tajemnicą i wszyscy z rozlewni udają, że tematu nie ma.
9
Tomek 2017-03-29 20:22
A świstak(królik) siedzi i zawija(owija) w sreberka Częstoniew to jak kukułcze jajo. Miesiąc się zakończy ale rozpoczną się kolejne tłumaczenia do cotta
5
Hanna 2017-03-30 09:04
Dla ciekawych - Eden Springs Sp. z o.o. stosuje działania w trosce o środowisko. Więcej informacji znajdziecie pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,192963,0,0,eden_i_srodowisko
Były 2017-03-30 20:19
szkoda,że nie troszczy się o pracowników i klientów
5
Wsparcie 2017-03-31 12:50
A znasz sposób na usunięcie kamienia z organizmu?
2
Góral z pod Grójca 2017-03-31 16:30
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę gdzie jest ta woda wydobywana ??? Producent będzie zapewniał pewnie że na jej jakość nie ma to wpływu, ale główne źródło jest niedaleko Grójca, a dokładnie w Częstoniewie. Nie jest to może nic niezwykłego gdyby nie fakt, że znajduje się w niebezpiecznie bliskiej odległości od wysypiska śmieci :-( Oczywiście tak jak mieszkańców okolic, tak i klientów wody w butlach pewnie będą zapewniać że to nie wody gruntowe, tylko głębinowe a im nawet wysypisko odpadów radioaktywnych nie zaszkodzi, ale wiem jedno ta woda nie jest dobra, mało tego jest coraz gorsza.
Kiedyś tamte rejony miały czystą i w miarę niezłą oraz zdrową wodę, po wybudowaniu wysypiska, okazało się że nie każdy może pić wodę ze swoje studni, mimo że w większości z nich wcześniej była woda źródlana.
Wysypisko raczej nadal jest czynne, a z okolicy mówi się że dobra woda w ujęciu już dawno się skończyła i rozlewają tam teraz kranówkę i to kiepskiej jakości.
Co przedostaje się do wody, to wielka tajemnica, ale faktem jest że wysypisko mocno śmierdzi …
8
Herbatka 2017-03-31 22:42
Po pierwsze, po drugie i po trzecie, kategorycznie nie pić wody z częstoniewa i do niej podobnych, to przede wszystkim!!!! To pomoże zatrzymać przyrost kamienia, a z biegiem długiego czasu pozwoli na jego powolne zmniejszanie się, choć to można wesprzeć specjalnymi lekami, odpowiednią dietą oraz spożywaniem wody o bardzo małej (znikomej) zawartości wapnia i innych minerałów... Jednak aby nie dopuścić w ogóle do powstawania kamieni np. w nerkach i nie musieć później cierpieć oraz stosować w/w diet i leków, to zdecydowanie należy unikać spożywania takich wód jak z częstoniewa, którą teraz Eden (wcześniej Nestle) sprzedaje w dużych butlach, a przede wszystkim nie spożywać tej wody jako przegotowanej, to już stanowczo nie!!!! Przy podgrzewaniu takiej wody, już w temperaturze powyżej 60 stopni Celsjusza, wytrąca się z tej wody wapienny kamień, który przy piciu np. kawy, herbaty osiada przede wszystkim w nerkach, które są filtrami naszego organizmu i zatrzymują wszelkie szkodliwe substancje, w tym kamień, który z biegiem czasu i picia tej wody przyrasta, warstwa po warstwie, aż dochodzi do groźnej i bardzo bolesnej choroby zwanej kamicą. Wapń jednakże potrzebny jest do prawidłowego funkcjonowania organizmu, ale należy go dostarczać w inny, nie tak destrukcyjny sposób, jak picie wody z częstoniewa i innych wód o podobnym składzie... wapń znajduje się w wielu innych składnikach jedzenia, które jednak nie powodują np. kamicy nerkowej. Nerki są bardzo ważnym organem naszego organizmu i należy o nie bardzo dbać i troszczyć się, bo gdy nerki są chore i niesprawne, to wtedy człowiek nie może normalnie funkcjonować, choruje, cierpi, ... Zróbcie próbę, nalejcie do szklanki zimną, nie przegotowaną wodę z częstoniewa, do szklanki obok nalejcie tej wody po przegotowaniu i obserwujcie co będzie widoczne od razu, po paru minutach, po godzinie, itp. Dla niecierpliwych opiszę, woda zimna będzie przezroczysta, chociaż i z niej wytrąca się już nieraz niewielki osad widoczny na brzegach szklanki, woda przegotowana (gorąca) jest od razu podczas wlewania bardzo mętna, nieprzejrzysta, a z biegiem czasu część osadu opada na dno w postaci grubego kożucha, a część osadu pływa po powierzchni i oblepia ścianki naczynia. Jeszcze wyraźniej i dobitniej widać to po zaparzeniu herbaty. Naocznie zobaczycie wtedy z czym musi zmierzyć się nasz organizm i nasze nerki!!! Nie będę się już rozpisywał o ohydnym smaku i zapachu jaki nadaje napojom ta "cudowna" częstoniewska woda. Eden zaleca konsumentom i użytkownikom tej wody, częste odkamienianie czajników, grzałek, ekspresów, itp. urządzeń do podgrzewania wody, żeby takie osady nie gromadziły się w nich, ale nic nie wspomina co mają stosować "szczęśliwi" konsumenci tej wody, aby usuwać ten wapń i osady z organizmu, o tym ani słowa, żeby nie straszyć i nie zniechęcać, a kamica i inne schorzenia związane ze spożywaniem tych osadów?!... tutaj ma zastosowanie żartobliwe powiedzenie "co tam, przecież w końcu na coś trzeba umrzeć"...
7
Wodziak 2017-04-01 09:15
Pic, nie nazekac. Woda jest badana, ma atesty liczne certyfikaty, wiec o co ten szum.
Raj 2017-04-01 12:51
Piotrek nie wygłupiaj sie.
2
Wodnik 2017-04-01 18:54
No tak, papier przecież wszystko przyjmie, certyfikaty, atesty lux torpeda, a smrodek i osady też są atestowane i certyfikowane :-))))!!! Nie wiem, czy z pośpiechu, czy z niewiedzy, zrobiłeś bardzo poważny błąd, w prostym wyrazie... narzekać, a nie "nażekać" (oryg. "nazekac")... popraw się na przyszłość :-))
3
Tomek 2017-04-02 19:03
Pietrek czas się zwijać!
2
robert_ 2017-04-03 21:04
NIE POLECAM FIRMY EDEN SPRINGS. Byłem ich klientem przez ponad trzy lata po czym wypowiedziałem umowę zgodnie z okresem wypowiedzenia ( 3 miesiące)ze względu na złą jakość wody i wysokie ceny. Na koniec umowy przyjechał ich przedstawiciel i zabrał urządzenie. Brakowało w nim plastikowego dozownika do kubków, którego nie używaliśmy i gdzieś się zapodział. Firma Eden wysłała ponoć fakturę na kwotę 56,51 zł za ten dozownik listem zwykłym ( dotychczas wszystkie faktury przychodziły drogą elektroniczną) który do nas nie dotarł. Po trzech miesiącach odezwała się do mnie telefonicznie firma windykacyjna APS Poland z żądaniem zapłaty za ten dozownik. Kiedy powiedziałem im ,że nie otrzymałem żadnej faktury za dozownik wysłano mi mailem duplikat po czym bezzwłocznie za niego zapłaciłem . Po kilku dniach zacząłem otrzymywać sms-y z żądaniem zapłaty na rzecz firmy EDEN dodatkowo 173,07 zł. Następnie odebrałem ponownie telefon od firmy APS z informacją ,że jest to kwota wynikająca z tytułu rekompensaty za koszty odzyskania należności ( 56,51zł) i jeżeli jej nie zapłacę narażę się jeszcze na dodatkowe koszty sądowe. Proszę samemu ocenić , czy firma Eden jest godna polecenia tym bardziej, że ich oferta jest daleko niekorzystna w porównaniu do ofert konkurencji . Przestrzegam potencjalnych klientów – poszukajcie lepszej oferty i uczciwszej firmy.
5
Były 2017-04-04 17:38
Potwierdzam miałem podobną sytuację tylko że za butle której nie oddałem a pytałem chłopaka który przyjechał po ten przetpotopowy dystrybutor czy się wszystko zgadza
3
Asia 2017-04-06 20:42
Dajcie już spokój temu edenowi, to przecież chodzący jeszcze "trup", niech dogorywa w pokoju i ciszy...nikt za nim płakać nie będzie. Szkoda pisać, myśleć i emocje wzbudzać, nie zasługują w edenie na to. Lepiej ich ignorować, nie korzystać z ich wody, usług , obsługi... przecież bez nich da się żyć , a nawet będzie lepiej i zdrowiej. Zamiast zajmować się nimi np. na tym forum, można o wiele pożyteczniej i przyjemniej spędzić czas, a oni niech odejdą do tego swojego edenu :-))) , niech dadzą nam święty spokój i uwolnią od swoich "dobrodziejstw", które nam oferują i wciskają.
3
SZACHMAT 2017-04-06 21:23
"gdzies się zapodzial"...polecasz inne uczciwsze firmy a sam zachowales się nieuczciwie...HIPOKRYTA...mogles oddac to co dostales w dzierzawe i nie byłoby problemu. przez takich klientow jak Ty musimy jezdzic 10 razy po zwrot bo dopiero po obciazeniu "cudownie" wszystko się znajduje
4
Hanna 2017-04-07 08:59
Zainteresowani tym, co dzieje się w firmie? Zachęcam do sprawdzania fanpaga firmy: https://www.facebook.com/WodaEdenPrzyjemnniejWPracy/
pracownik 2017-04-07 22:33
Możesz nie spamować tego forum?
5
Bobo 2017-04-10 13:44
A jajeczko w tym roku będzie?
3
Amigo 2017-04-10 19:59
Hahahaha i na drugim miejscu artykuł o tym dlaczego wartościowi ludzie odchodzą z firmy. Eden coś o tym wie. Zobaczymy jak powalczą o klienta z pracownikami z Ukrainy. Nic do nich nie mam ale znajomość języka to podstawa.
3
Jojo 2017-04-10 22:53
Jak sobie zapłacimy to będzie:-D
3
Spragniony 2017-04-11 17:02
Podobno wystartowała rozlewnia w Szydłowcu. Macie jakieś wieści na ten temat?
2
Lopez 2017-04-11 21:08
Jajeczka będą podobno 17.5 zł. na głowę ;) policzą kwartał i będzie kara od Cotta
2
Podkarpaciak 2017-04-12 10:00
Tak, wystartowali w Szydłowcu k/ Mielca z własną marką "Szydłowiecka", tworzą sieć dystrybucyjną, zatrudniają zwolnionych z Edenu pracowników i handlowców, więc szybko powinni wygryzać z rynku Eden, z tą ich wodą z Częstoniewa, tym bardziej że klienci chcą tej wody z Szydłowca, pamiętając że jeszcze niedawno była w butlach Edenu i nie mętniała, nie śmierdziała oraz żadne osady nie powstawały w naczyniach, czajnikach..., a przede wszystkim w organizmie człowieka, w nerkach, itp...
Kotuń też ruszył z produkcją wody i również odbije się to na dalszym spadku sprzedaży Edenu, bo klienci odchodzą i to jeszcze się nasili w postaci odejść do Szydłowieckiej i Kotunia :-)))
6
Jaro 2017-04-14 20:57
Były kiedyś pety eden tesz fajny pomysł w rynek poszło kasa uu... i du.. ciekawe nie?wycofka utylizacja i wogule beknoł wogule ktoś za to ?
Joko 2017-04-19 09:18
Jaro...kiedyś była woda Eden...a teraz
2
Darek 2017-04-19 11:25
Co słychać w firmie poza narzekaniem? Może jakieś nowe pomysły na dalszy rozwój firmy? Chyba warto pracować żeby utrzymać miejsca pracy? Każdy ma okresy lepsze i gorsze ale tylko mobilizacja i ciężka praca.
Konstancin 2017-04-19 20:25
...a teraz zamiast wody jest śmierdzący i mętny żur z częstoniewa... następny wielki klient Edenu, huta Arcelor Mittal zrezygnował z tej wody i usług Edenu, a odbierali kilka tysięcy butli miesięcznie... edenowi klienci uciekają masowo i w pośpiechu.
7
Konstancin 2017-04-19 20:26
...a teraz zamiast wody jest śmierdzący i mętny żur z częstoniewa... następny wielki klient Edenu, huta Arcelor Mittal zrezygnował z tej wody i usług Edenu, a odbierali kilka tysięcy butli miesięcznie... edenowi klienci uciekają masowo i w pośpiechu.
6
Wodnik 2017-04-19 20:41
W firmie Eden słychać bardzo głośno i wyraźnie jak bida z nędzą piszczą i to na wyraźne życzenie, z wyłącznej winy zarządu... oni są głusi na wszelkie pomysły, które mogły by poprawić sytuację i zapaść finansową... nad czym tu pracować, skoro zarząd i kierownictwo musi i chce wykonywać destrukcyjne polecenia z zagranicy, wg słupków i wytycznych nijak nie przystających do realnej sytuacji edenu w Polsce. Odkąd Eden wykupił rynek od Nestle oraz jego rozlewnie z nędzną "wodą", pozamykał własne rozlewnie z dobrą wodą, to rynek na wodę zamiast się powiększać, maleje drastycznie i błyskawicznie, a "władcy" dalej żyją jakimiś mrzonkami o wielkości Edenu i ich nieomylności oraz o tym że sytuacja "jakoś" przyschnie i się uspokoi, ale to jest już marzenie ściętej głowy. Eden teraz już czeka tylko gorszy i coraz gorszy okres i czas, na własne życzenie.
9
Bronek 2017-04-20 20:35
Niestety ale nie polecam produkt beznadziejny o klienta ciężko a do tego słaba kadra zarządzająca.
4
Lanie wody 2017-04-20 20:37
Ważne,ze procedurki sie zgadzaja. Wyimaginowane tony instrukcji jak zrobic z wody wode. Ale to i tak nie pomoże jak w źródełku kiepska woda. Takie lanie wody heheh niczym kultowy tekst o zawartosci cukru w cukrze.
6
Taka wiadomość 2017-04-21 14:00
Weksle nasze są kochani bezprawne, możemy je śmiało olać. Okazało się że UOKiK nie dopuszcza takich praktyk.
Najwyższa pora uciekać...lepiej samemu odejść niż odejść nim klienci odejdą od nas
6
Były 2017-04-23 09:06
Co za weksle?
2
AbD 2017-04-23 17:57
Jasniej Kolego :-)
2
Jojo 2017-04-25 16:48
Jaśniej to się robi od białych plam w bazie klientów:-)
7
Fakty 2017-04-26 17:01
Tak, wystartowali i idą z tego co słyszałem grubo. Wygląda na to że Eden sobie strzelił w stopę i to zaj....scie celnie.
4
Waldi 2017-04-29 08:49
Narzekać lubi sporo osób. Sezon na wodę dopiero rusza i ruszy sprzedaż większych ilości wody. Po co tak narzekać.
Zostaw swoją opinię o Eden Springs Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eden Springs Sp. z o.o.