brak logo

AUTO ZAGÓRSKI

Poznań

Opinie o AUTO ZAGÓRSKI

Ela 2014-07-15 14:40:51
Zdecydowanie odradzam.
Jeśli już się umówisz na usuniecie usterki, to po przyjeździe do warsztatu na umówioną godzinę okazuje się, że jeszcze należy czekać min 1 godzinę aż zaczną pracę przy aucie.
Sporo czasu zajmuje diagnoza mimo wskazania przeze mnie przyczyny awarii.
Problem z dostarczeniem nowej części.
Później jak się okazuje, że należy wymienić części którą można dostać za rogiem w większości sklepów motoryzacyjnych nie potrafi zamówić Pan kierownik i odsyłają do innego warsztatu.
Nikt nawet nie powie przepraszam, a za zmarnowany czas martw się sam.
Nie polecam tego warsztatu.
Widać nastawienie na wymianę opon.
Lepiej wydać więcej pieniędzy i pojechać do lepszego warsztatu.
Leonard 2014-09-12 18:50:59
W którym warsztacie?jest ich chyba kilka
jacek 2014-12-14 22:17:11
Polecam.Wszystko zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami.Miła obsługa.Szybko ściągnęli części.Podoba mi się, będę stałym klientem.
NATALIA 2014-12-18 14:51:07
Dla mnie rewelka:)
Jurek 2015-01-02 09:15:04
A ja z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, ponieważ jakość usługi jak i obsługi jest znakomita.W biurze przyjmuje miła Pani, mechanicy sympatyczni, a ze nie znoszę buractwa, to w tym warsztacie czuję się świetnie.Poza tym załatwiłem odrazu przegląd rejestracyjny, po którym wyczyścili mi autko;-);-);-);-);-).
Zbyszek 2015-01-13 14:21:51
Co na pewno mogę Wam polecić, to rewlacyjnie zrobili mi klimatyzację, wymieniałem jeszcze opony, ale to jak wszędzie, choć można unich przechować i ja swoje zostawiłem.
jarex 2015-01-21 20:45:40
Chłopaki zrobili mi dzisiaj turbinę w moim passacie, autko lata jak nowe.Bylem u nich z polecenia i jeśli chodzi o turbiny, to mega pozytyw↑
Małgosia 2015-02-11 22:01:33
Kochani polecam po stokroć! Panowie w tym warsztacie to w sumie jak na branżę motoryzacyjną są po prostu bardzo kulturalni, a dla mnie jako kobiety jest to szalenie istotne, ponieważ nie znoszę zburaczałych dziadów z wąsami;-);-) A tu milutko, mechanicy sympatyczni,dbają o kobitki jak należy. W zasadzie nie pisuję opini, ale przez pryzmat moich wcześniejszych przygód z warsztatami i ich właścicielami postanowiłam akurat tą firmę wyróżnić, bo są naprawdę świetni.♥♥♥
Maru 2015-02-26 14:48:04
Dobry warsztat.Miałem mega pogięte felgi 18calowe z przodu ale magik na takiej dużej maszynie poprostował obie i autko zasuwa jak po sznurku.Laika im daję!
Kasia 2015-03-24 10:42:54
Mogę szczerze polecić ten warsztat! Jeszcze nigdzie nie spotkałam się z tak miłą obsługą, samochód zrobiony na czas i ceny również przystępne.
Janek 2015-07-18 21:26:26
Mam małą flotę firmowych aut i serwisuję je u Zagórskiego we wszystkich warsztatach, chłopaki naprawdę dają radę.Dziś miałem kryzysową sytuację, nawaliło jedno z aut delegowane do Warszawy nie dość, że zostali dłużej, to elektryk ogarnął temat.
Bartek 2015-08-02 08:19:55
Kolega polecił mi ten warsztat i jestem mu bardzo wdzięczny. Ja jeżdzę do Zagórskiego na ul.Czarną Rolę gdzie jest dwóch doskonałych mechaników.Byłem też na ich Stacji kontroli pojazdów i to chyba najładniejszy warsztat w Poznaniu.
Krzysztof P 2015-08-04 17:23:01
servisuję auta w firmie Auto Zagórski od dobrych paru lat i co obserwuję iż zmienia się ten warsztat z roku na rok i to tylko na plus.
obsługa z dużym poczuciem humoru i kultury osobistej
mechanicy ludzie na poziomie, ceny zgodne z jakością usługi.
do tego nowa stacja kontroli pojazdów czysta ładna z poczekalnią.
po przeglądzie usługa mycia samochodu. POLECAM FIRMĘ AUTO (usunięte przez administratora)
KAROL 2015-08-17 17:31:30
AUTO ZAGORSKI TO NAPRAWDĘ UCZCIWY WARSZTAT Z BARDZO DOBRYM PERSONELEM.POJECHAŁEM SWOIM AUTEM DO ASO,GDZIE ZASUGEROWALI MI WYMIANĘ W MOIM PASSACIE TARCZY I KLOCKÓW Z PRZODU ZA 1425ZŁ,TO NIE DOŚĆ,ŻE U ZAGÓRSKIEGO MI SŁUSZNIE ZALECILI WYMIANĘ TYLKO SAMYCH KLOCKÓW,GDYŻ TARCZE BYŁY JAK NOWE,TO ZAPŁACIŁEM JEDYNIE 250ZŁ ZA DOBREJ MARKI KLOCKI.PIĘĆ GWIAZDEK!
szczesciarz 2015-10-17 12:17:51
Podczas wymiany opon okazało się, że od tygodnia jeździłem bez przeglądu rejestracyjnego. Przegląd zrobili i jeszcze umyli mi samochód za free. Bardzo fajnie i to wszystko w ścisłym centrum. POLECAM!!!
BOGDAN 2015-11-24 17:49:30
REWELACJA!!!!!!!!! WIDZĘ,ŻE WSZYSCY SIĘ ZACHWYCAJĄ,ZACHWYCAM SIĘ I JA. CAŁE ZAWIESZENIE ZROBIONE W DOBREJ CENIE,AUTKO WYCZYSZCZONE,SYMPATYCZNY WŁAŚCICIEL,DOBRA MIEJSCUWA,ZAKOTWICZAM!!!!!!!!!
Julia 2015-11-27 11:56:22
Bardzo dobry elektryk,szybka diagnoza,szybka realizacja.
FRANEK 2015-12-22 17:50:19
Rzeczywiscie kozaki,pracy się nie boją.W mojej audicy zrobili rozrządzik i turbinę auto jezdzi jak nówka.Zdecydowanie polecam!
ZADOWOLONY 2016-02-05 08:56:06
NA INNA STACJE KONTROLI JUŻ NIE POJADĘ PEŁEN PROFESJONALIZM PODJECHAŁEM SWOIM 7 LATKIEM MIŁE PRZYJECIE BADANIE TRWAŁO OKOŁO 35 MINUT DROBNE ZALECENIA OD STARSZEGO FACHOWCA KTÓRY MNIE OBSŁUGIWAŁ I JAZDA DALEJ AUTO UMYTE ZA FRII WIEM CO MAM !!!!!! A NIE BEJMY I PIECZĄTKA KTO CHCE JECHAĆ PEWNIE I BEZPIECZNIE POLECAM TA STACJĘ KONTROLI
BARTOSZ 2016-02-17 18:09:40
SUPERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROFESKA I PRACUJĄ OD 6 DO 22 CZYLI ZAWSZE PASUJE ODEBRAĆ NAPRAWIONE AUTKO.WCZORAJ ODEBRAŁEM SAMOCHOÓD O 21.30.CHYBA NIKT TAK DŁUGO W POZNANIU NIE PRACUJE JAK ONI.POLECAM1
przyjezdny 2016-03-02 11:34:18
niestety muszę się zgodzić z niektórymi przedmówcami, straszne przeciąganie terminów, dzwonię o 13- auto rzekomo na przeglądzie, dzwonię o 15 inna osoba mówi, że auto zaraz jedzie na przegląd... dramat, naprawa zamiast jednego dnia wyniosła 3
Erni 2016-04-08 16:34:10
Witam. Byłem tam moją astrą w styczniu. Do zrobienia sprzęgło. Wszystko ok ,koszt przyzwoity. Na dodatek umyli i wysprzątali mi auto i to lepiej niz na myjni gdzie placilem za full prawie stòwe (przy bułgarskiej) . Miła niespodzianka. Polecam.
Adrian 2016-05-02 09:08:08
Wreszcie trafiłem do porządnego warsztatu i do noralnych ludzi.Jeździłem od jednego do drugiego mechanika a tu wstawilem,następnego dnia wyceną dwa dni później autko chodziło jak nowe.Są naprawdę rewelacyjni.
JC 2016-05-22 20:52:26
Reeeeeewwwweeeeelllllaaaaacccccjjjjjjaaaaa!!!!!!!!!!!!
Kuba 2016-07-30 15:53:05
Naprawdę fajny warsztat super ekipa!!!!!
WOJTEK 2016-09-15 10:49:24
NAPRAWDĘ FACHOWCY Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI,DUŻO STANOWSK,STACJA KONTROLII....POLECAM!!!!!!!!!!!!!
JULKA 2016-10-05 17:24:04
UWIELBIAM NORMALNY KONTAKT Z LUDZMI I TUTAJ TAKI RZECZYWIŚCIE JEST.ZOSTAWIŁAM AUTKO,NA NASTĘPNY DZIEŃ ZADZWONIŁ MIŁY PAN Z WYCENĄ,3 GODZINKI,AUTKO ZROBIONE,TO LUBIĘ!!!!!!!!!!!
Gidziu 2016-10-09 13:10:26
Zachwalam i polecam!!!!
polas 2016-10-09 16:42:15
@wiwien ale z jakie powodu mozesz mi cos o tym napisac?
Juras 2016-10-25 10:28:28
Po prostu są najlepsi!!!!!!!!!
Adam 2016-11-09 11:15:00
doskonałe postawili moje autko na nogi dobry sprzęt komputerowy elektroniczny
WOJCIECH 2016-12-02 11:52:54
NO WIĘC RÓWNIEŻ NIE PISUJĘ ZBYT CZĘSTO OPINII W INTERNECIE,ALE TEJ FIRMIE WARTO POŚWIĘCIĆ KILKA SŁÓW,PONIEWAŻ WARSZTAT AUTOZAGÓRSKI NAPRAWDĘ JEST ŚWIETNY.I SZCZERZE MÓWIĄC POZA PROFESJONALIZMEM Z JAKIM SIĘ SPOTKAŁEM Z MOIM AUTKIEM WŁAŚCICIEL MA BARDZO LUDZKIE I NORMALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA,CO AKURAT NIE JEST JAK WIADOMO NORMA,A DLA MNIE MA SZALENIE DUZE ZNACZENIE.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
Gosia 2016-12-04 14:06:01
Fajna Stacja kontroli pojazdów,normalny diagnosta,ładnie i czysto!
Zostaw swoją opinię o AUTO ZAGÓRSKI - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTO ZAGÓRSKI