brak logo

Zeptor Polska sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Zeptor Polska sp. z o.o.

Konsultant 2010-10-15 16:31:47
Pani prokurent zaprasza do Poznania z Mazowsza kandydatów w sprawie rozmowy rekrutacyjnej i e-mailem prosi ich o telefon do siebie w tej sprawie.
Totalna żenada,
proponuje by firma wywiesiła na swoich stronach nr konta bankowego z prośbą o zapomogę.
Myślę, że kandydatów jest tak wielu, że nawet jeśli z litości każdy wpłaci 0,01 PLN w znaczący sposób poprawi to kondycję Pani N.
Gratulacje dla "profesjonalizmu"
ADAM 2010-10-20 20:29:10
Także zostałem zaproszony na rozmowę do Firmy Zeptor.
Czy coś wiesz więcej n/t tej Firmy (teren pracy, pensja, auto, inne dodatki). A może już jesteś po rozmowie?
Adam
pani N 2011-03-04 12:19:27
Prosze o telefon do nas, jezeli nie mozna sie z Panstwem porozumiec, dodzwonic. Tak bylo w tym wypadku. A w jaki sposob mialabym na tym zarobic? Prosze smialo powiedziec, moze to bedzie dobry pomysl ;-) Na powaznie: Ja rowniez do Poznania musze dojechac i mam kawal drogi na te rozmowy. Oczekuje Pan, ze przyjade do Pana do domu? W tej pracy chodzi o dyspozycyjnosc i czesta obecnosc w trasie, jezeli problemem jest juz dla Pana dojazd z Mazowsza do Poznania, to chyba nie powinien sie Pan ubiegac o to stanowisko?
zainteresowany 2011-03-04 16:36:05
Witam, Jaka jest adres strony internetowej Państwa firmy?
1
anonim 2011-03-19 17:17:19
Dorga Pani(usunięte przez administratora)Proponuję po prostu zdecydować się skąd miałby pracować kandydat i tam przeprowadzić rekrutację. Np z Łodzi albo z Warszawy albo z Poznania. W każdym z tych miast znajdzie się sporo ciekawych kandydatów. Być może wygodnie będzie wybrać centralną Polskę - Łódź, - wszędzie blisko i pewnie taniej, albo stolica - koncentracja potencjalnych klientów (jeśli tak jest) albo blisko siedziby polskiego oddziału - Poznań bo tak wygodnie. Sympatyk Równie dobrze można szukać kandydata także na księżycu.
JA 2014-02-05 15:18:12
Witam serdecznie,czy ktos pracowął w tej firmie jako negocjator telefoniczny ?
ja 2014-04-11 09:26:00
witam wszystkich,czy ktoś aplikował na stanowisko negocjatora tel ? w necie mało inf na temat tej firmy
dzika anakonda z palmowego lasu 2015-02-12 18:40:59
widzę że dość rzadko pojawiają się tutaj opinie na temat firmy Zeptor, i to nawet bardzo rzadko. Czy to ma oznaczać jakąś słabszą kondycję firmy albo jej upadłość? Bo jednak zawsze twierdzę że ilość komentarzy na formach o danej organizacji jest wyznacznikiem jej kondycji. czy obecnie są finansowo stabilni?
malutka 2015-03-03 19:29:02
Praca w tej firmie to porażka, odradzam każdemu. Stres, stres, stres, zero sprzedaży Oczywiście mówię o pracy negocjatora. 3 miesiące czekałam na przelew, chociaż codziennie otrzymywałam informacje, ze właśnie "dzisiaj" wyszedł;) (mówię o wypłacie, która powinna być przekazywana na konto pracownika każdego miesiąca;) świadectwo pracy otrzymałam po 7 miesiącach. Pozdrawiam i odradzam :)
1
Czaruś 2016-05-11 18:41:33
Czy Zeptor Polska sp. z o.o. ma jakieś oferty pracy?
Zostaw swoją opinię o Zeptor Polska sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zeptor Polska sp. z o.o.