brak logo

Konserwacja Terenow Zielonych Jacek Wieczorek

Bytom

Opinie o Konserwacja Terenow Zielonych Jacek Wieczorek

anonim 2010-04-14 20:29:29
Firma tworzona na wyzysku.Pracownicy fizyczni dostaja 3.5/H kierowcy nie duzo wiecej.Szef kawal chama nie zalezy mu w ogole na pracownikach.Zwalnia bez zadnych powodow.Kaze jezdzic niesprawnymi samochodami a jezeli dostanie sie mandat za stan techniczny lub za przewoz na pace(do ktorego zmusza bo inaczej wypad) to nie obchodzi go to.Kierowcy problem.Kaze pracowac w zlych warunkach itd.Moglbym tu sie duzo rozpisywac ale po co mysle ze to wystarczy.Nie polecam tego pracodawcy.
luc 2010-05-06 01:09:29
zgadzam sie to czysta prawda, a obciazy kazdego za co kolwiek zeby zaoszczedzic kasy.

W tym roku (2009/2010) stalo sie slynne jak wyrzucil z dyzuru na bazie pracownikow do domu twierdzac ze za jego pieniadze nie beda jesc.
1
ogór 2010-10-14 16:37:20
kawał debila (usunięte przez administratora)i nic po zatym ,
1
KIEROWCA 2010-10-28 19:53:56
PRACUJĘ TAM ,I POWIEM WAM ŻE ŚWIĘTA PRAWDA

1
Kobra 2010-11-09 12:45:13
To wszystko co piszecie to bardzo łaskawe! Ten DEBIL powinien stać pod Paryżem jako wzór chamstwa, debilizmu i pogardy dla człowieka!!! wyjątkowo dziwię się osobom które pracują tam na stanowiskach umysłowych!!! Jeżeli ich przełożonym jest taki debil jak niejaki mliczek to naprawdę w tym kraju musi być już żle z pracą. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających i proszę........ z daleka od takich firm zbudowanych przez takich chamów i debili!!!
1
anonim 2010-12-03 18:36:42
ogór - 2010-10-14 16:37:20

(usunięte przez administratora)/>

Byłam tam pracownikiem umysłowym - szef jak szef - ma dziwaczne zagrania ale jakoś z nim dało się przeżyć, ale jego żoneczka... siedzi tam dlatego ze nie ma nic do roboty i wkurza ludzi, zabiera im czas bezsensowną paplaniną o prosto przybitych pieczątkach, kropka zamiast myślnika, zdanie wyśrdkowane czy pogrubione - głupia gęś na niczym się nie zna a gra niewiedomo kogo-zero wiedzy generalnie (ale wiadomo: żona szefa). Sekretarka fałszyfa jak nie wiem co - ze wszystkim leci do szefów żeby plotkować, jak idziesz jej coś zapytać to nigdy nie powie do końca a później jest na ciebie że nie słuchasz - ogólnie obie z żoneczką szefa są chyba w komitywie - wszystko żeby tylko przyczepić się do drobnostek i zatruwać życie. A jak firma ma takich dyrektorów jak niżej wspomniany pan (usunięte przez administratora) to tylko ręce rozłożyć może i wiedzę jakąś ma ale też cham i na dyrektora to się napewno nie nadaje. Z resztą jego siostrzyczka pracująca tam też robi tylko to co lubi, a jak jej coś nie pasuje to tego nie zrobi. Ja osobiście nie polecam.
1
dff 2012-01-20 17:47:39
Czy ktoś wie jaki jest email do tej \"wielkiej\" firmy ?? Bo pan Wieczorek wielki biznesmen, a jeszcze się fujara strony w necie nie dorobiła. (usunięte przez administratora)
3
samael 2012-01-26 08:36:58
grubas i reszta jego spółki powinna iść gnić do więzienia za te oszustwa wobec pracowników (usunięte przez administratora)zastrasza pracowników ,płaci grosze!!! ludzie uciekajcie niech zostanie on (usunięte przez administratora)
Dyrm... 2012-12-30 19:48:38
Nie polecam tej firmy ani pracy w tym zakładzie.umowy daje na umowę zlecenie na początku,zima siedzi się po 12h a jak nie ma śniegu to do domu. Święta w robocie,Sylwester za 0 jakiejś premi. Wigilię oszukuje z piaskarkami np : na Jaworznie 3 lata temu miało być np 8 aut a w rzeczywistości były 3/4. Niech urzędy to bardziej kontrolują bo to oszusci.
1
Anonim 2013-07-30 12:23:22
Zwykły cham i prostak, nie polecam nikomu tej firmy, traktuje swoich pracowników jak śmieci!! Taka prawda!! Kiedyś się przejedzie na tym! Jego żona jest nie lepsza.. Jeszcze raz nie polecam nikomu tej zakichanej firmy!!!
pupil atek 2014-02-19 17:50:15
wiekszego chama nie ma traktuje ludzie jak w sredniowieczu a sam chce uchodzic za pana a (usunięte przez administratora)zwalnia ludzi za byle co nawet iak dowie sie ze pracownik szuka innej pracy to zaraz zwalnia ale pupilow nie sprawdza np taki wh pupil a za plecami robi mu kuku tego nie widzi tak to w tej firmie jest
kon 2014-04-04 10:12:18
miałem tam dzwonic o prace , dobrze że przeczytałem o firmie wczesniej dość mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce.
marcin 2014-04-08 11:10:55
wh:D wiadomo o kogo biega;p
1
blady 2014-06-22 13:55:31
ta firma to porazka! Ludzie tyraja 6dni w tygodniu po 8h i dluzej za 1000zl. Rzeczywiscie wyrzucaja tam za byle co umowa? Tylko zlecenie!! Zadnych podwyzek nic, zapomnij. A ten dyktator dostaje jeszcze stazystow z up. Porazka, porazka zero szacunku dla pracownika!!
3
leon 2014-06-29 00:09:04
Jak ktoś jest dobrym kapusiem u tego grubasa to popracuje dłużej, i te 5 złotych na godzinę zarobi, czyli ja biore 800 zł za (usunięte przez administratora) w śmieciach, socjlau zero, zero rękawic, grzebiesz w gównie i w śmieciach gołymi rekami chyba że masz swoje rękawice, syfu się idzie nabawić, ciekawe ile daje w łape za to że jego firma sprząta po miastach, sprzęt katastrofa techniczna ( gdzie jest policja ) ludzie jeżdżą na pakach starych gratów na deskach niby ławkach, ale wszystko ma swój kres, coraz większa konkurencja tak że papa panie W., a swoją drogą warto się przyjrzeć urzędom które kontrolują prace firmy pana W. , wybory tuż tuż
2
siwy 2014-08-05 11:10:00
Nie chodzic do tej pseudo firemki lepiej puszki zbierac niz tam pracowac i swoje zdrowie marnowac
marek 2014-12-30 12:06:55
Nabór na kierowców znowu jest..
Możecie powiedzieć jak tam teraz jest z wynagrodzeniem?I czy faktycznie po okresie próbnym(umowa zlecenie) jest normalna umowa?
heh 2015-02-08 14:35:10
Kiedyś się tam pracowało to się wie co i jak najlepszy jest portier jak widzi tego CIULA Wieczorka jak przyjeżdża pod bramę to jak by mógł to mu loda zrobi heheheh jak by kierowcy nie sprzedali ropy to chyuja by mieli kiedys zgnijesz w pierdlu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] GRUBASIE Wieczorku już nie pamiętasz jak z swoim przydupasem zaczynałeś mieliście jedną taczkę miotłę i łopatę i dworzec autobusowy w Bytomiu sprzątaliście a teraz jak by nie łapówy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byś miał jebał bys za 1000 i szlus wal sie dziadu.
jaworznianka 2015-02-10 15:48:27
Pan Wieczorek nie wywiązuje się z umów,odśnieża po interwencji ito środek drogi,o posypaniu można zapomnieć,a kasa z miasta Jaworzna do kieszeni e
lak 2015-03-14 09:18:26
Jamie opinie na plus no chyba że jakąs napisał wieczorek
Andrzej Kurek 2015-03-24 15:19:44
Pozdrawiamy :)
d 2015-05-13 10:44:15
no jak zarobisz 600zł za cały mc bedziesz wielki :D
1
ma-mba 2015-07-09 15:44:00
Pracowałam w tej firmie, szef obiecuje umowę o pracę, a potem że niby się nie sprawdziłaś i zatrudnia stażystów. NIE POLECAM
1
znajoma 2015-07-30 21:33:09
ceramiki
znajoma 2015-07-30 22:06:39
zabawne
1
sąsiad 2015-09-06 19:19:16
Z BLOKU WIDZE CO SIE TAM DZIEJE A JAK RANO Z PIESKIEM WYJDE ALBO W INNEJ PORZE TO NAWET WIĘCEJ.PRACUJĄ TAM SAMI EMERYCI GÓRNICZY 90% TE CIULE TO SAMI ORMOWCY PZPR-owcy ZNAM KILKU Z NICH OSOBIŚCIE I POWINNI LEŻEĆ NA CMENTAŻU A NIE ZAJMOWAĆ MIEJSCA PRACY PRZEZ TAKICH CIULI WIECZOREK PŁACI GROSZE BO ONI BĘDĄ PRACOWAĆ ZA 2 ZŁOTE PRACUJE TAM RENCISTA ZA SPAWACZA GDZIE JEST ZUS NA ROWERZE JEDZIE Z MIECHOWIC DO ROBOTY NA 6 I TO JEST RENCISTA NA CO ON JEST CHORY ZA TAKIE COŚ WIECZOREK POWINIEN DOSTAĆ TAKĄ KARE ŻEBY DO KOŃCA ŻYCIA NIE SPŁACIŁ TEGOA PAN RENCISTA SPAWACZ LUCEK POWINIEN 5 LAT DO TYŁU ZAPŁACIĆ TO CO POBRAŁ Z ZUSU JEST TAM JESZCZE WIELE OSÓB TAKICH ALE EMERYCI ROBIĄ NA CZARNO I TO JEST DLA PROKURATURY POWÓD DO WSZCZĘCIA POSTĘPOWANIA I DO PIPU ALE WŁADCA WIECZOREK PŁACI I MA SPOKÓJ
1
Opiniotwórczy 2015-09-24 13:33:02
Element zatrudnia element.
adi 2016-01-17 17:23:23
dzis jest bialo wszedzie i od wczoraj 0 plugo piskarki zapraszam na ulice kadecka mazurska bytkowska harcerska nieda sie ustac obok auta a co dopiero jechac ZGNIJESZ SWIONI GRUBA W PIERDLU
1
rada sasiedzka 2016-01-17 17:32:23
zaprosze tv program uwaga na ulice kadecka w chorzowie jak bierze ZDIM lapowki bo tu nie było pługu 6 lat na tej ulicy oni tego nie widza na gps ??? ciekawe
adi 2016-01-17 17:38:16
powini wywalic tych co siedza w zdimie gdzie jest prawo i sprawiedliwosc w tym kraju
laura 2016-04-21 16:51:05
Głównym obowiązkiem asystentki-sekretarki jest tworzenie dokumentacji na przetargi, ale o tym kandydatki dowiadują się w czasie rozmowy rekrutacyjnej, kiedy to potencjalny szef ma pretensje, że kandydatka (i 7 poprzednich w danym dniu) nie ma wiedzy i doświadczenia w tym zakresie. Oczywiście w ogłoszeniu nie ma o tym ani słowa.
2
kolozbytomia 2016-05-19 01:27:02
Ta firma jest calkiem okej!? ludzie to jest jedyna mozliwosc roboty przez urzad pracy za 3.5 zl w stazu ktory trwa 6 miechow totalnej syzyfowej harowy od 5:30 musisz byc na bazie do 13 robisz za te 3.5 zl poczym po ciezkimdniu roboty tylko.i wylacznie idzie sie szwaji nabawic z ich ubraniem roboczym do tego pomiataja toba i traktuja jak jakis totalny niz spoleczny. Firma powinna sie nazywac wieczorek i konie! kto kumaty ten wie ocb!!!
Firma totalna wajcha wyzysk i brak poszanowania dla pracownika. Ludzoe opamietajcie sie!!
były pracownik 2016-08-09 21:27:42
Czysta prawda!!!!
anonimowy pracownik 2016-08-09 21:56:38

TO co piszą to niestety prawda. Chora atmosfera w pracy. Szef burak słoma z butów wszystko zależhy jaki ma humor. Masz ogarniać wszystko i wszystkich alfa i omega. Zero szkolenia a wymagania nie wiadomo jakie. Żona szefa wszystkiego sie czepia zawsze musi pokazać że ona tu rządzi!!!!! Ogólnie nie polecam fałszywość pracowników to standard. Kasa w biurze jak wszedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa a wymagania Bóg wie jakie niestety oczekuje nie wiadomo czego tylko że kto ma tego nauczyć człowieka.
1
tg 2016-08-10 10:07:05
Świetnie, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
Zostaw swoją opinię o Konserwacja Terenow Zielonych Jacek Wieczorek - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konserwacja Terenow Zielonych Jacek Wieczorek