Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-06 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2015-02-06 15:06:24]:
ale ja nie jade miałam jechac ale jak juz oddzwoniłam to było za pózno i nie było miejsc... więc oferte przepusciłam... Myślałm czy by nie zadz i nie zapytac czy ktos zrezygnował ale trudno... wyżej jakaś inna kolezanka pisała że jedzie ... Napiszcie tu pózniej jak tam jest ... :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-02-06 18:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doris - 2015-02-06 15:21:14]:
a to szkoda,źle zrozumiałam. Jeżeli ta inna koleżanka czyta to niech się odezwie :)
zdjecie uzytkownika
czarnulka - 2015-02-08 10:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja jadę w ten czwartek no fajnie było by pogadac było by raźniej juz przy wyjeździe mozna by sie troche poznac a jedziesz sama czy z kimś ?wiesz co no ja tez nie chce podawać nr tel. a gg nie mam
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-02-08 11:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarnulka - 2015-02-08 10:04:53]:
ja też nie mam gg. napisz na maila ktosik_13@tlen.pl to podam ci dane na fb ;)
zdjecie uzytkownika
nadi - 2015-02-15 09:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy z tej agencji jest mozliwisc wyjechac bez znajomosci jezyka z gory dziekuje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-16 13:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadi - 2015-02-15 09:47:23]:
Nadi bez języka też biorą ;) ostatnio byłem u nich w Opolu, bo myślałem, że u nich na miejscu będę mógł wypełnić formularz i pojechałem się tylko przejechać, bo mam ten formularz u nich na stronie wypełnić :P
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-17 10:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim :) Prosze o opinie osoby które pojechały 12 lutego ... POzdrawiam
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-24 15:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jedzie ktoś na pomidory 8 marca z rzeszowa bądz okolic ?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-24 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemanko kto atakuje na szklarnie na pomidory 26 marca :)
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-25 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-24 22:29:06]:
jedziesz 26 marca czy już jutro ?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-25 17:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doris - 2015-02-25 15:10:12]:
jadę 26 Marca :)
zdjecie uzytkownika
adam78 - 2015-02-25 17:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar jechac z ta firma jest ok czy nie da sie zarobic warto jechac
zdjecie uzytkownika
adam78 - 2015-02-25 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-25 18:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-25 17:04:12]:
co tak pozno i juz wiesz ze jedziesz? Ja jade 8 i myslałam ze znajde tu kogoś kto jedzie :P
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-02-25 18:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-24 22:29:06]:
A jedziesz pierwszy raz czy już byłeś bo ja pierwszy ? Jak byłeś to napisz jak tam jest ...
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2015-02-26 23:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie NL Jobs chodzi mi o biuro w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-27 10:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oliwia - 2015-02-26 23:27:09]:
Luzik wypełnisz formularz i przedstawią Ci oferty :)
zdjecie uzytkownika
D - 2015-02-27 15:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na pomidory 8 marca... Jedzie ktoś z okolic Rzeszowa ?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-02-27 21:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłam dziś do biura NL Jobs,zapytać o oferty pracy dla małżeństwa Pani powiedziała ,że nie mają i nie będą mieć. Czy ktoś jezdził z tego biura jako para lub małżeństwo?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-28 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-27 10:40:10]:
wypełniałeś formularz u nich w biurze, bo ja jak byłem to obsługiwała kogoś i powiedziała, że mam na stronie wypełnić formularz.. :P
Rafał, a jak wypełniałeś formularz to od razu zaoferowali Tobie ofertę na pomidory?
zdjecie uzytkownika
Oliwia - 2015-02-28 19:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafał a do jakiej miejscowości jedziesz na pomidory? Jedziesz 26 marca i już masz wszystko załatwione w biurze? Jak to jest?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-01 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-02-28 15:01:06]:
byłem z dwoma osobami jedna nie jedzie bo nie ma zaświadczenia o niekaralności formularz dostałem na miejscu był tam taki spoko Pan , Dwunastego jadę podpisać umowę będę wiedział do kąt jadę to napisze wszystko ;)
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-01 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przedstawia wam ofertę a chcecie jechać to mówicie z góry żeby was zapisali a i chodźcie do takiego pana w okularach on wszystko ogarnie i wyjaśni dobrze,sezon się wcześniej zaczyna dlatego im szybciej tym lepiej dla was,fajnie było by poznać kogoś przed wyjazdem sam mam małego pietra przed nieznanym ale będzie dobrze ^ ^
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-01 12:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak było moich kilku znajomych jedna osoba mi powiedziała że praca ciężka nie jest zarobić dobrze można nie wiem tylko ile się płaci za domek ponoć w granicach 200-300 euro wydaje się to dużo i jest ponoć domki były remontowane tak mi mówiła koleżanka dodała że z chęcią by wróciła ostrzegła mnie też przed kilkoma osobami i kordynatorami ale zostawie to dla siebie :)
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-01 12:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-02-28 15:01:06]:
w moim przypadku oferta się znalazła Mogłąś poprostu zaczekać aż ta osoba wyjdzie przez internet a osobiście jest różnica można pogadać i coś załatwić oni też widzą że człowiekowi bardziej zależy pozdrawiam odezwę się za niedługo z informacjami :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie