Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo NL Jobs Polska

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Babarella - 2015-06-25 16:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy to od długości zawartego kontraktu, wypowiedzenie do 3 miesięcznego kontraktu jest uznawane za 2 tygodniowe. Nie wyrzucają pod warunkiem ze minął miesiac od przyjazdu i próba została zaliczona, wówczas od dnia podpisania kontraktu liczy sie dwa tygodnie do wyjazdu
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-28 08:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 1/07/2015 jade z zgierza lub wroclawia
zdjecie uzytkownika
MAADA - 2015-06-29 11:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jedziemy prawdopodobnie 1 lipca z Raciborza do owocow/warzyw w okolicach Rotterdamu. Ktos jeszcze?
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-06-29 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade do rilland
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-06-30 06:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc planuje z partnerem jechac do pracy za granice przez ta agencje o ile part tez moga jezdzic trzeba sie zarejestrowac I czekac na kontakt ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-01 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może 5 lipca ? ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-07 10:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze nie polecam tego pośrednika pracy. W biurze obiecują złote góry a tak naprawdę wszystko okazuje się na miejscu tzn. w Holandii. W szklarniach z pomidorami z godzinami jest różnie. Czasami pracuje się po 8 godzin lub nawet po 4 lub 5. Mieszkania dają dużo do życzenia, zależy gdzie się trafi. Są mieszkania w których mieszka np. 8 osób jak i również zdarzają się mieszkania w których mieszka nawet 25 osób. Jeżeli podacie w formularzu zgłoszeniowym że posiadacie prawo jazdy to możecie być więcej niż pewni że otrzymacie agencyjny samochód i będziecie musieli wozić ludzi do pracy, oczywiście żadnego dodatku finansowego z tego tytułu nie ma, jedynie dodatkowy obowiązek i kłopot. Tak więc ich zapewnienia w biurze NL jobs polska przy podpisywaniu umowy przedwstępnej zupełnie nie pokrywają się z tym co zastanie Was na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Angel - 2015-07-08 19:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez przesady, nie jest tak strasznie jak tu piszą.
Nie da rady znaleźć idealnej agencji pracy.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-07-09 05:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam na rozmowie w nl jobs z chłopakiem i szczerze mówiąc kobieta pracująca w tym biurze nie potrafila odpowiedzieć konkretnie na zadne zadane pytanie wszystko o co pytaliśmy to klepala regulke ze strony . Zapewniala ze praca jest ale o normie godzinowej nic nie wiedziala .
zdjecie uzytkownika
dolly - 2015-07-09 08:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim biurze bylas? Rzeszow? Gdansk?
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-07-09 20:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej powiem jedno jezeli macie mozliwosc to proscie do telefonu tego Pana co tam pracuje w Opolu bo z tymi babami to nic nie mozna zalatwic tylko on nam udzielił konkretnych informacji i zlatawil wjazd do Holandii .
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-07-09 20:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Monia dzisiaj bylam z siostrą oraz koleznaka w Opolu na rejestraci i faktycznie masz racje co do tego Pana milo nas obsłużył , wytłumaczył na czym bedzie polegała praca , twierdzi ze sam pracowal w Holandii:).Jedziemy pierwszy raz z tej firmy i mamy nadzieje ze bedzie ok , jedzie ktos w tą niedziele w okolice Alkmar ?
zdjecie uzytkownika
antiga - 2015-07-10 00:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, jedzie ktoś z Was 19.07??? odzywajcie się, ja załatwiłem wszystko u Pani w opolu:)) także nie zważajcie na to, kto Was obsługuje, tylko w jaki sposób załatwiacie formalności, powoli do celu :)
zdjecie uzytkownika
tomas - 2015-07-10 00:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-07 10:49:43]:
a w jakim hoteleu byles?? i przy czym pracowałeś? odpowiedz coś wiecej, sam z dziewczyną chce jechać
zdjecie uzytkownika
talzolifibufi - 2015-07-10 10:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem tak: biuro jako pośrednik jest jednym z lepszych. Mieszkania- zależy gdzie trafisz. Możesz mieć 5 km do pracy albo nawet i 60 km. Możesz trafić na naprawdę fajną chatę albo na standard zaniedbany ale i tak o niebo lepszy niż to, w czym próbują kwaterować inne agencje np. A* **b ***vi**. Tak jak ktoś pisał wyżej można mieszkać w 15 osób albo tylko 6. Co do prawa jazdy to jest nieprawda, ponieważ mam je zgłoszone (był to w ogóle warunek wyjazdu) i nie dostałam samochodu. Nie jest to regułą ale co do obowiązków z tym związanych to się zgadzam. Tankowanka, sranka, podwieź mnie tu, podwieź mnie tam, zdaj samochód tylko po to, żeby dostać identyczny z inną rejestracją- jest trochę bałaganu. Zależy też kogo wozisz.. Lub z kim jeździsz.. Nie mam jakiś konkretnych problemów z załatwieniem czegoś w biurze ale wiem, że takowe się zdarzają. Trzeba pilnować salarisów i tego co Ci kompy w pracy wyświetlają bo lubią sobie z tego coś "uszczknąć". Z godzinami pracy różnie bywa, są przestoje ale teraz w miejscu gdzie pracuję rąbiemy po 9 godzin i więcej i dodatkowo są "obowiązkowe dodatkowe dni".
zdjecie uzytkownika
tomasek - 2015-07-12 19:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talzolifibufi - 2015-07-10 10:11:49]:
a gdzie pracujesz?? Baardzo mnie ciekawi jakie warunki ja bede mieć ja pojade przez biuro w Rzeszowie, sam do konca nie wiem gdzie trafię :(
zdjecie uzytkownika
talzolifibufi - 2015-07-13 10:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trafiłam na Greenpack. Można o tym miejscu książkę napisać.
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-07-20 18:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu?? az tak zle ?? talzolifibufi ?
zdjecie uzytkownika
kwiecista - 2015-07-21 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja kolezanka wyjechala do pracy do holandi z firmy nl jobs polska do pracy przy kwiatach i nie narzekala. tak jak mowia nl zapewnie zakwaterowanie, ubezpiecznie, dojazdy. nei miala z tym problemow. z tego co widze aktualnie takze poszukuja do pracy przy kwiatach i powiem szczerze mam dluzsza przerwe wiec postanowilam wyjechac dorobic.
zdjecie uzytkownika
eszli - 2015-07-24 10:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie biuro nie jest najgorsze, na spokojnie można z nimi wszystko załatwic. Co do aut jak chcesz dostać auto firmowe mówisz ze masz prawko ,nie chcesz to się nie przyznawaj, minus ze kierowca nic za to nie dostaje a musi prędko wyjezdzac zeby ludzi pozgarniac. Ja na mieszkaniu mam 14 osób, lekko za duzo. Pracowałam na greenpacku ,niby cisną na normy ciąglę,że jak nie będziesz mieć to Cię wywalą , ja miałam normy praktycznie codziennie a i tak mnie zwolnili, bo przyjechało dużo nowych osób , więc trzeba było parę pozwalniać , i jaki w tym sens ,że zapieprzasz ciągle żeby mieć norme jak zmyślą powód jakiś ,żeby Cie i tak wywalić;/
zdjecie uzytkownika
adam1s - 2015-07-29 07:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy ktoś może mi napisać, jak to jest z nowo zarejestrowanymi osobami... Rejestrowałem się w Rzeszowie w lutym tego roku, mniej więcej od końca marca dzwoniłem przynajmniej raz w tygodniu, ponieważ zależało mi na wyjeździe. Za każdym razem dostawałem odpowiedź, że nie ma dla mnie ofert lub jak będą oferty, to na pewno do mnie zadzwonią. I tak przez parę tygodni... Obecnie mam mieszane uczucia, czy dzwonić, pytać się o jakąś ofertę, wiedząc jaka będzie odpowiedź. Dodam, że nie mam doświadczenia, znam język angielski i mam prawo jazdy. Jeżeli czynnikiem, który decyduje o wyjeździe do pracy jest posiadanie doświadczenia, to dlaczego pani w biurze przyjęła mój formularz rejestracyjny, skoro pracy dla mnie nie ma. Czy ktoś z Was również nie miał doświadczenia, a mimo to udało mu się wyjechać??
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-29 14:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam osobę ktora wjechała bardzo szybko,ja natomiast tez dzwonie czesto i ciagle słsze ze nie ma narazie miejsc,są ale dla osob znajacch j.angielski
zdjecie uzytkownika
tinaa - 2015-07-30 12:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pojęcia jak to jest kogo wybierają, ja napisalam na maila do biura w Opolu z zapytaniem czy mają jakieś oferty pracy i następnego dnia oddzwonili,że maja . Aktualnie jestem w Holandii i siedzę już tydzień na domku ,nie wiem czy pracy nie ma czy co . Jednak do greenpacku przyjeżdżają co parę dni nowe osoby .
zdjecie uzytkownika
asad - 2015-07-30 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tinaa - 2015-07-30 12:00:13]:
Hej, napisz proszę do jakiej pracy pojechałaś?
zdjecie uzytkownika
tinaa - 2015-07-31 12:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asad - 2015-07-30 19:36:16]:
ja pracowałam na greenpacku,na magazynie , jednak po 2,5 miesiącach pracy zwolnili mnie i nawet dokładnie nie wiem za co ,jak to powiedzieli za "ogół" i niedługo wracam do Polski bo innej pracy ponoc nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie
alert