Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-11-28 15:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na początku grudnia do pracy w Green Packu?
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-12-01 23:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2014-11-28 08:53:13]:
Siema ja tez jade 7 grudnia dokładnie do middemeer kolo alkmar to jest, skąd jedziesz? Bo ja muszę dojechać do wawy a jestem z warmińsko maz daj znać pzdr
zdjecie uzytkownika
adamdaniel - 2014-12-05 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nl Jobs.
Pracowalem tam jakis czas temu. Balem sie przed wyjazdem , czytajac wtedy opinie miaem obawy ze to ze tamto.
Po przyjezdzie niby nieogar ze strony koordynatorow.
Ale po 2 tygodniach pracy bylo wiadome ze Nie MA ZADNYCH PROBLEMOW
I nie myslcie ze jestem z agencji.
Sprawa jest prosta. Jak chcesz pracowac to oni ci daja ta mozliwosc. Sa normy na sklarniach ale nie jest tak ze jak nie wyrobisz to Cie wyrzucaja.
Trafile na Hotel Slothuis.
Przed wyjazdem naczytalem sie ze to najgorsza opcja...
A prawda byla taka ze gdyby mi sie udalo znowu wyjechac to tylko tam.
w miesiac czujesz ie jak w domu
Ludzie spoko. W prawdzie weekend czesto mocno zakrapiany ale nie am cha,ow, burd itp
Jesli chodzi o prace. Ja nie narzekalem, Mimo miesiaca wejscia w kumplestwo. Pizniej mozna by rzecz ze stworzylismy paczke( moze znalazlo sie kilka osob ktore sapalo ze probujesz robic szybciej, bo to mentalnosc Polaczkow) ale bylo zaje....
Brygadzista spoko typ , bez darcia mordy . Wytlumaczyl na spokojnie.
A teraz co najwazniejsze dla wielu temat kasy.
Ja przez to ze numer sofi mam juz z 7 lat po przyjezdzie z nl-a kase mialem juz po tygodniu(wiadomo ze po odtraceniu hotelu, ubezpieczenia i busa a o tym zaraz)
Nigdy nie oszukali mnie nawet na kilka centow. Wakacyjne po zjezdzie bylo, Tez wszystko. Praca byla zawsze, nie bylo opcji ze jakikolwiek dzien gdzie inni szli ja bym siedzial i to samo zauwazylem u innych mowiac wprost od pon do soboty hotel od 6 do 15 byl pusty bo kazdy pracowal. I akcja z busem . Ze organizuja Ci transport z Pl do Nl.
Na poczatku uwazalem ze to walek z ich strony bo hca wyciagnac kase wiecje niz bus ktorego sam mozesz ogarnac. Nic myslnego chyba ze masz czas na wyszukiwanie najtanszego sposobu. A co wazne masz zapewniony dojazd pod domek , hotel itp I tak samo powrot do polski. Ja osobisice oceniam wspolprace z Nuimi bardzo dobrze. i chetnie bym znowu wyjechal za ich posrednictwem. Jesli macie szanse pracowac z nimi. I wyjazd jest pwny czy to z Rzeszowa (czyli mojego miasta) czy Opola. Jedzcie smialo
Bo z obserwacji i rozmow z ze znajomymi to coraz mniej biur ktore dzialaja tak jak Nl Jobs.
I powtarzam ze nie jest to żadna podpucha z biura.
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-12-11 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chciałbym sie zapytać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie ? Szczeglnie chodzi mi o biuro w Opolu. Mam niedlugo przejśc rozmowe w jezyku angielskim i jestem ciekaw jakich ytan moge sie od nich spodziewac
zdjecie uzytkownika
Hello - 2014-12-11 11:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jak umiesz gadac to nie musisz sie niczego bac. Jezeli dobrze mowisz po ang. to rozmowa bedzie trwala 5min max.
Masz juz propozycje od nich?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-11 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie dobrze nie mowie po ang I dlatego jestem ciekaw jakie pytania moge uslyszec u nich na rozmowie
zdjecie uzytkownika
koralowy - 2014-12-12 11:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się u nich nad wyjazdem do pracy ale poprzednia agencja która wysłała mnie n truskawki do bułgarii zrobiła ze mnie pajaca. natomiast czy mogę zaufAĆ NL Jobs? interesuje mnie bardzo jak wygląda logistyka i organizacja samego transportu a potem jak sytuacja wygląda z zakwaterowaniem, byhł ktoś i wie?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-12-12 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam z mezem i nie moglismy narzekac. Bus zawiozl nas do biura w Holandii, tam spotkanie organizacyjne, tlumaczone wszystko po polsku, potem na domek, i na drugi dzien do pracy. Tygodniowki zawsze na czas, a to chyba najwazniejsze. Jezeli nie ma masz prawa jazdy ktos bedzie cie wozil do pracy (chyba juz jako jedyni nie pobieraja oplat za transport do pracy).
W dzisiejszych czasach jest bardzo duzo agencji ale trafic na porzadna to naprawde szczescie. My nie mielismy uwag.
Praca jak praca - trzeba robic, wiadomo.
zdjecie uzytkownika
Boje się - 2014-12-12 14:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie czy teraz się oplaca pojechać? miałam okazję przed świętami, ale slyszałam, że przez święta nie ma pracy i ogólnie kiepsko i zrezygnowałam, i teraz żałuję. ;( ktos jest z rze? mam ochote jechac ale tez sie boje sama, z kims byłoby dobrze..a chciałabym zarobic..
zdjecie uzytkownika
Nie masz czego się bac - 2014-12-13 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(do boje sie) nie wahaj sie tobiuro polecam...pracuje w Looije Tomaten jako ocertracker,duzo osub zjezdza na swieta takze praca znajdzie sie dla Ciebie,tez sam wyjechalem i nie zaluje,od przyjazdu ani razu nie siedzialem na domku ani jednego dnia wolnego takze godziny siegaja ponad 50 i ponad 300 E tygodniowo mozesz wyciagnac...takze glowa do gory i mysl pozytywnie..ludzie przyjazni w pracy jak i w biurze...pozdrawiam cieplo !!:)
zdjecie uzytkownika
neutralname - 2014-12-14 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nie masz się czego bać. Chyba żartujesz sobie. chcesz komuś zamydlic oczy tylko nie rozumiem po co? Looije tomaten to jakieś nie porozumienie. I nie opowiadaj ze tam są przyjaźni ludzie. Czegoś takiego jak na looije nie widziałam już dawno. Donoszenie jeden na drugiego i ten wyścig szczurów kto będzie miał najlepszą normę. Dziewczyny tam pracujące to jakieś niedowartosciowane osoby które próbują jakoś podnieść swoją samoocenę. Jeśli chce stracić nerwy i stać się popychadlem to zapraszam. Szkoda czasu bo są biura gdzie płacą za nadgodziny i maja większą stawkę. Tracić czas i psuć sobie nerwy z powodu złośliwych polaków to jakieś nieporozumienie. Szukam juz czegoś nowego....
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-12-15 10:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neutralname ja tam pracuje już 2 rok na początku było rożnie raz lepiej raz gorzej ale tak jest wszędzie w looije trzeba po prostu złapać swoje tempo pracy , co do dziewczyn to ja je odebrałem inaczej, często tzw. liniowe maja od górnie narzucone i muszą się trzymać tego co im powiedzą ich szefowie :( ja tam nie narzekam pracowałam w firmach gdzie naprawdę nie szanują pracownika i uwierz mi w looije naprawdę nie jest źle .
zdjecie uzytkownika
neutralname - 2014-12-15 15:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mam na myśli liniowych tylko zwykłe pracownice. Liniowe są ok
zdjecie uzytkownika
name - 2014-12-22 21:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,a jak jest ze stawkami godzinnymi +-? ile pobierają za mieszkanie,ile na rekę się dostale już w przeliczeniu na polskie? NP na kwiatach.
zdjecie uzytkownika
WAVE86 - 2014-12-24 11:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY JEST WIFI W DOMKACH W ZAKWATEROWANIU ?? WYJEZDZAM LUTYM DO SZKLARNI, WIE KTOS MOZE JAK TERAZ JEST ?? POZDRAWIAM . WESOLYCH SWIAT ! :)
zdjecie uzytkownika
WAVE86 - 2014-12-24 11:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ILE NA REKE JEST ZA TYDZIEN PRACY PO WSZYSTKICH OPLATACH ??
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-26 23:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a mozecie napisac co jest na wyposażeniu takiego domku? Interesuje mnie na ile osób przypadają takie luksusy jak pralka, lodówka, kuchenka i tym podobne rzeczy. Interesuje mnie również jak wygląda sprawa dojazdu do pracy, czy jest to daleko, czy też blisko i czy za darmo? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-01-09 15:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON - 2014-12-11 10:50:46]:
Sapią ze robisz szybciej ale to mentalność polaczków to teraz coś Ci powiem jesteś zwykłym burakiem i tyle robiłem tam dułgo i przez takie buractwo jak Ty nie robi na szklarni 100 osób tylko 50-60 czyli o polowe mniej ludzi i godziny były i kasa a teraz przyjechały takie buraki jak Ty (usunięte przez administratora) bo powiedzą Ci ze dostaniesz 2 godziny bonusa i jesteś gotów zrobić nawet im loda i zapierdalasz wiele szybciej niż powinieneś robić sorry wszystkich o wulgaryzm ale przez takie osoby jak ta pracuje tam polowa mniej osób bo bylem w jednej firmie od początku jak powstała to widziałem co było była cisz spokój nikt nie gonił i tyle było miejsc pracy a przyjedzie 3 takich gości i powiedzą ze jak robią powoli to się męczą jak tak im ciężko robić z ludźmi to do łopaty i okopy robić albo przekopywać w Holandii kanały hehe

Tak to firma ok wiadomo sa przekrety ale jak to wszedzie grunt ze firma wyplacalna robota spoko no i zawsze sie znajdzie spoko znajomych wiec nudow nie ma :)
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-01-16 13:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRWA NABÓR DO STOCZNI, KTOŚ BYŁ LUB JEST???
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-01-21 18:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam... Może mi ktoś powiedziec jak wyglada mieszkanie tzn ile osób w pokoju itd... ? zastanawiam sie nad wyjazdem przez ta agencje z rzeszowa ? Nigdy szybciej nie wyjezadzałam ... Jak wyglada praca tam ? pozdrawiam i z góry dzieki :)
zdjecie uzytkownika
l - 2015-01-23 13:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doris - 2015-01-21 18:29:28]:
Doris, w mieszkaniach bywa rożnie, wszystko zależy z jakimi ludźmi mieszkasz. Pokoje zazwyczaj chyba są 2 osobowe ale zdarzają się również 3-4 osobowe. Istnieje zawsze możliwość przeprowadzki jeżeli cos nie będzie Tobie odpowiadało, ja nigdy nie miała z tym problemu, chociaż trzeba poczekać parę tygodni. A wiesz przy czym miałabyś pracować? Ja pracowałam na szklarni z pomidorami i wszystko było ok. Praca trochę brudna ale niezbyt ciężka.
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-01-25 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [l - 2015-01-23 13:16:11]:
Ja dopiero sie zarejestrowałam do tej agencji i nie ukrywam ze poprostu boje sie jechac sama pierwszy raz dlatego tak wypytuje... Naczytałam sie róznych opini na temat róznych agencji i niektóre mnie przerazają ...
zdjecie uzytkownika
Mi-k - 2015-01-25 15:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doris! Jestem zainteresowany wyjazdem przez tą agencje, jak masz gg to napisz do mnie (usunięte przez administratora), chetnie sie wymienie uwagami.
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-01-26 09:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mi-k - 2015-01-25 15:46:07]:
niestety nie korzystam z gg ... Miał ktoś jakieś problemy z ta agencją np. ze wyjechał a okazało sie że pracy nie ma ...?
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-01-27 22:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powie Mi ktoś jakie tam są płace?? :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie
x