logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

Ktoś 2017-04-05 01:08
Oczywiście że na akord taki nieoficjalny. Masz na kantynie liste czy wyrabiasz norme czy jesteś najgorszy...
3
Martyna 2017-04-06 16:15
Do KTOŚ zapłacić w belastingu trzeba, aczkolwiek chce dowiedziec sie od prawnika czy da sie liczyć na jakas rekompensate od biura, niech mi oddadza to co ja musialam do Belastingu zapłacić za ICH błąd. Pracując w biurze na umowie tymczasowej wymagam aby oni zajęli sie wszystkim jak trzeba. A wychodzi ze od jebali maniane. Nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, moj chlopak rowniez, a dla koordynatorki byla to normalna sprawa, nic zlego. Szkoda, ze pracujac 3 lata wstecz co roku dostawalam zwrot. A tutaj w nl jobsie taka sytuacja. Coś jest na rzeczy.
1
kamil 2017-04-11 14:30
witam mam jechać z kolegą do firmy Agroker na przycinanie liści pomidorów mogę by ktoś coś powiedzieć jakie są tam warunki
KS 2017-04-12 15:07
Hej mozecie cos napisac o pracy przy pakowaniu pomidorow czy sa godziny i jak z mieszkaniem?
K i K 2017-04-12 18:30
Moze ktos napisac jakie sa warunki mieszkania i pracy czy sa godziny bo mamy z chlopakiem propozycje przy pakowaniu pomidorow na magazynie w wesland prosze napiszcze czy sie oplaca jechac
1
Alka 2017-04-12 22:04
Teraz tam jest średnio 43 godziny tygodniowo więc spoko. Jeśli jedziecie razem to dacie radę odłożyć 1 tygodniowke na spokojnie.
K i K 2017-04-12 22:49
A jak jest na mieszkaniu jakie pokoje?
ewa 2017-04-15 09:02
hej potrzebuje numeru telefonu do jakiegoś polskiego koordynatora z NL jobs w Noordholland
Karusia 2017-04-16 09:35
Nie polecam. Pracowalam z chlopakiem pezez pol roku potem zjechalam I juz nigdy nie wroce. Dlaczego? Poniewaz opiekun mieszkan przez caly okres naszego pobytu tam stosowal mobbing. Wbijal co dwa dni na mieszkanie I szukal problemow, jak Nic nie znalazl to wymyslal. Byle kokos wkurzyc I postraszyc. Nie wiem jaki mieli w tym cel ale gnebil glownie ogarnietych ludzi ktorzy nie sprawiali klopotow.
5
Xxxxx 2017-04-16 12:21
Zalezy gdzie się trafi. Mieszkanie, dom, hotel. Duzo zależy od ludzi z którymi się mieszka. Mieszkalam na pięknym domku z super ludzmi rok czasu. Potem na mieszkaniu już z gorszymi ludzmi, warunki gorsze od domku ale nie narzekalam. Moja mama mieszkala na hotelu i bardzo jej pasowało. Są gusta i gusciki więc nie każdemu się dogodzi, jak wspólnie się dba to jest naprawdę dobrze.
Xxxxx 2017-04-16 12:33
Pracowalam 4 lata przez nl jobs w sumie na dwóch pakowniach. Na jedną nigdy nie wrócę i aż sama się sobie dziwie ze wytrzymalam tam 2 lata. Na drugiej spedzilam kolejne 2 lata, szlam do tej pracy z ogromną przyjemnością mimo ze nie różniła bardzo od wczsniejszej, wszystko zalezalo od podejscia szefostwa i ludzi w firmie, wzajemny szacunek itp daje wiele ale tez trzeba chciec pracowac a nie oczekiwac ze zapłacą za nic nie robienie i jeszcze poklepia po ramieniu, każda firma ma swoje priorytety których wymaga od pracowników, jeśli będzie sie je wykonywać dobrze i tak jak tego oczekują można zostać docenionym ( wiem z autopsji ponieważ dostałam fazę C w biurze a potem kontrakt holenderski bezpośrednio z firmą, z przyczyn niezależnych musiałam niestety zrezygnować z pracy i wrócić do Polski). Do samego biura, wyplacalne, nigdy nie mialam problemow z pieniędzmi na czas, opiekunowie różni, sa ludzie i ludziska, z jednymi się bedzie dało kooperować z innymi nie. Wszystko zawsze załatwilam spokojną rozmową i prośba. Chętnie bym wróciła do pracy przez to biuro na moją ukochana pakownie.
pauolo 2017-04-17 10:18
Sa ludzie i ludziska ale jak twój opiekun mieszkania okaże się ludziskiem to masz prze#@€ane
2
ccc 2017-04-18 00:55
Uważajcie na Pauline K.... bo szuka żonatych panów a pieniadze sa co miesiac na koncie ok 15 każdego miesiąca ile przepracujesz tyle masz
mm 2017-04-18 12:03
hej mam pytanie gdzie to pracowałas na tej pakowni w jakim miescie i wogule mozesz cos napisac wiewcej poniewaz wybioeram sie i nie wem bo tak czytam te opinie to
aga 2017-04-18 13:43
Witam, jedzie ktoś z gdanska teraz w sobote tj.22.04.2017 do pracy na magazyn przy pomidorach? okolice Westland. dostałam dziś tel z propozycja pracy.
MK 2017-04-19 08:56
Witam! Jak jest na tej szklarni ? Wyjeżdżamy tam w sobote i szukam jakichś terazniejszych opinii z tego miejsca :) pozdr
2
doraa 2017-04-19 17:59
witam,niedawno wiedzialam sie o mozliwosci pracowania w Holandi wlasnie z biura nljobs , planujemy wyjechac z chlopakiem. czy moglabym dowiedziec sie od poczatku co trzeba zrobic krok po kroku zeby sie tam dostac?
MK 2017-04-20 10:24
My zgłosiliśmy sie do biura wiatrak jobs z piły które wspólpracuje z nl jobs. Przeslalismy kopie dowodu , prawka i zaświadczenie o niekaralności.jak gadasz troche po angielsku to znajdą Ci fuche :)
Tomcio 2017-04-24 12:37
Witam mam ofertę wyjazdu za posrednicwtem biura nl na pomidory do szklarni lasn. Powiedzcie jak z godzinami? Babka przez telefon mowi ze spokojnie mozna te40 zrpbic tygodniowo.o jak z mieszkaniami?Pozdrawiam
1
natalia 2017-04-26 13:18
ja też się zapisałam do tego biura i też bym chciała się spytać jak tam jest bo pierwszy raz jadę i się boje trochę
1
hub 2017-05-01 13:22
Ludzie nigdzie nie wyjeżdżajcie w ciemno, na 80% zostaniecie oszukani przez polaków, którzy są na usługach holendrów w biurach pracy jako pseudokoordynatorzy! będziecie mieszkac w zaplesnialych norach i pracowac po 25h tygodniowo zeby tylko oplacic nore i ubezpieczenie. prawie wszystkie agencje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczegolnie te w ktorych koorynatorują polacy-frajerzy! jak nie masz znajomego na miejscu czy kogos to lepiej zostan w domu!
12
jumi 2017-05-05 15:32
cos jeszcze nowego ktos o panu scieszce powie?
Kachaa 2017-05-08 11:43
TVA Grovers -szklarnia z pomidorami koktailowymi. Okolice Rotterdamu. Pracowalam,jesli ktos chce wiedziec wiecej zapraszam na meila. katarynka9786@wp.pl
elzaj 2017-05-08 17:48
Mam pytanie czy ktoś pracował przy pomidorach w Maasdijk? Jak tam jest ? Czy agencja jest wporządku ?
Xxxxx 2017-05-10 08:39
Zawsze mozna wynająć cos samemu, prywatnie i za dużo mniejsze pieniążki. Po pol roku na mieszkaniu z dziwnymi ludźmi szybko się wyprowadzilam. I nie jest to duży problem jeśli sie tylko chce, biuro wtedy także zapewni dojazd lub da samochod firmowy, bezkonfliktowemu pracownikowi zawsze pójdą na rękę. Ja nie miałam z niczym problemów, czy z dojazdem z prywatnego mieszkania czy nawet jeszcze na firmowym gdy poprosiłam o przeprowadzkę.
Xxxxx 2017-05-10 08:47
Pomidory w Maasdijk znaczy zapewne Greenpack, nigdy w życiu za żadne pieniądze bym tam nie wróciła, jednak sama szansa wyjazdu była perspektywiczna, nabrałam tam ogromnego doświadczenia, gdy sie zwolnilam zadzwonili do innej firmy ze traca dobrego pracownika i tamci przyjeli mnie z otwartymi ramionami, to byla moja najlepsza praca i firma jak do tej pory w życiu. Teraz podobno dużo na Greenpacku się zmienilo i zmienia, warto jechac zeby chociaz sie o coś zaczepic, potem latwiej o cos innego bo przyjelo sie powiedzenie ze skoro wytrzymales na greenpacku dasz radę wszędzie;) co do samego biura ja byłam przez 4 lata bardzo zadowolona :) mam znajomych którzy przez nie pracują po 10-15 lat.
2
Xxxxx 2017-05-10 08:59
Jak ktoś ma jakieś pytania dot. biura w Maasdijk, pakowni, wyjazdu itp chętnie udziele odpowiedzi na podstawie własnych doświadczeń na gadu - gadu, nr 6809085. Pozdrawiam :)
elzaj 2017-05-10 09:08
A czy możemy przez e-maila dopytać? :)
1
Xxxxx 2017-05-11 10:54
Pewnie. Moj email: izac.15@interia.pl. pozdrawiam
Xxxxx 2017-05-13 08:19
Jezus ktoś na wózki widłowe do canona jak to wyglada czy będą godziny itp bo z tego co czytam to opinie nie zaciekawe
Nowy 2017-05-15 19:59
Odradzam syf
3
polak za granica 2017-05-17 16:09
w nl jobs jak i w kazdej innej agencji, jeden trafi na doby domek i godziwa prace, a drugi na bylakie warunki i beznadziejnego pracodawce. moim zdaniem nie mozna sugerowac sie komentarzami bo w agencjach naprawde roznie bywa. jeden bedzie chwalil i zarabial po 400E a inny znow pracowal po 2-3 dni w tygodniu.. trzeba sie przekonac samemu.
Pati 2017-05-17 21:59
Pracuje od 4 dni gdzie już dwa dni to wolne także nie polecam nikomu magazyn canona
2
sylwia93 2017-05-17 22:51
Jedzie ktoś w tą sobotę 20.05.2017 r. do Holandii przez NL ? praca przy pomidorach klipsowanie czy coś takiego ?
2
Władek 2017-05-21 19:01
Nie polecam . Pracowałem 3 lata , aż sam się dziwie że tyle dałem rade wytrzymać . Biuro ma ciebie cały czas w du.... jak im jesteś do czegoś potrzebny to pojawiają sie jak dżin z butelki . Rewizje pokojów pod twoją nieobecność kiedy jesteś w pracy są tu na porządku dziennym . Różniące się paski wypłat są dla niech czarną magią . Najlepiej wychodzi im rekrutacja i pisanie bajek o złotych górach . Najbardziej byłem zadowolony z pobytu na hotelu Slothuis 150 ludzi 5 pralek w tym może 2 czy 3 działają ludzie budzą się o 3 w nocy wstawić pranie , na kuchni trzeba pilnować jedzenia żeby pod twoja nieobecność czegoś nie ubyło , wszystkie skarbi i problemy twoje są tu dobry tematem w biurze na rozpoczęcie miłego dnia :) Polecam serdecznie ;)
6
Nika 2017-05-23 18:12
Jedzie ktoś może do Hoorn z NL na szklarnie z tulipanami? Lub może ktoś był?
KingaDominika 2017-05-26 00:56
Ja pracowałam w amigo plant ale nie przez nl tylko przez ab, świetna firma, naprawde polecam
2
Zjarana86 2017-05-30 13:20
Po pierwszy nie wyplacaja nadgodzin, moj chlopak robi 50 godzin tygodniowo i nie ma zaplaconych nadgodzin, w cao pisze od 38h a ci nie placa mowiac ze ich to nie dotuczy, po drugie od 2 tygodni robi bez umowy i mu nie chca przywiezc, robi tam 3 rok i co roku jakies akcje a w tym roku zaczeli beszczelnie okradac wszystkich. Dodam w grudniu 2016 roku moj chlopak nie robil caly miesiac od 20 listopada 2016 byl na bezrobotnym mial zakonczona umowe i papiery na to a tu nagle nl job wystawia uvw ze on robil i zarobil 1800euro 0o, do teraz biuro nie chce tego wyjadnic, nie moze sie z podatku rozliczyc i nie wiadomo co jest grane. Jutro bedzie podawal to cos do instytucji bo od 3 lat zanizaja wyplaty z nadgodzin i nie tylko. Lepiej darowac sobie to biuro. Prace w firmie u holendtow sa spopoko, ake przez te biuro ludzi uciekaja, nie zdziwie sie jak w tym roku za te przekrety upadnie. Sprawdzajcie cao i nadgodziny bo was non stop oszukuja! Maja placic np. Od 38h bo tak w cao pisze a placa od 45h a kit wam wciskaja ze po 16 tygodniach przepracowanych nadgodzin dopiero sue wyplaca bo takie prawo holenderskie wyszlo. Jakos w innych biurach nikt i tym nie wie i ludzia placa srednio od 40h. Nie polecamy! Lepiej poszukajcie sobie innego biura! Nl jobs to badna oszustow!!!!!
5
Grazia 2017-05-31 06:23
Oczywiscie, ze to biuro upadnie i tego im zycze bo jak robilam w wielu firmach, tak nl jobs jest najgorszym na jakie trafiłam. Sa tak bezczelni, okradaja Cie w zywe oczy i nawet nie poczuwaja sie do oddania Ci tych pieniedzy tylko bronia sie swoimi durnymi, nie majacymi w ogole nic wspolnego z prawem, przepisami. Powiem wam tak - w tej firmie sa jedne wielkie uklady. Koordynatorzy (nie wszyscy) kiedyś zapie r d alali na smiesznym greenpacku a teraz cwaniakuja i osadzaja swoich ulubiencow ktorzy juz dawno powinni z firmy zostac zwolnieni w trybie natychmiastowym!!! Ale to potrwa do czasu pamietajcie. W naszej firmie pracuja tez ludzie z nla i uwierzcie ze KAZDA JEDNA OSOBA zarabia mniej od nas, a my tez robimy przez biuro ale inne. Kazdy z kim rozmawiam na temat tej firmy powie jedno - ZŁODZIEJE. A co do tych ukladzikow to mysle ze robienie Polakom po zlosci przez Polakow z biura kiedyś wyjdzie im bokiem, niech lepiej sie nie zdziwia.
4
Grazia 2017-05-31 06:25
Do K i K
Chcesz byc okradany? To jedz! Jak mozna isc w niedziele do pracy i nie dostac za to 200%? Chociaz 150 by dali zeby dobre wrazenie zostawic. Zlodzieje
7
Tymek 2017-06-05 17:51
do Xxxxx - na greenpacku mozecie isc na prywatne, jak i w wiekszosci firm - oprocz jednej w nl jobs gdzie musisz przepracowac az 5,5 roku zeby moc spokojnie sobie pojsc na prywatne mieszkanie.. skandal !!!! wiec nie jest tam tak kolorowo jak piszesz.
3
Angelika 2017-06-06 21:26
Biuro totalnie spadło na psy. Jeszcze kilka lat temu kiedy i w biurze i jako pracownicy pracowali sami Polacy było milion razy lepiej. Teraz sprowadzili tłum Łotyszy, Mołdawian i innego motłochu który nie wie co to woda i wyszedł z jakiejś obory. Zero kultury, zarówno w pracy jak i na domkach. Człowiek się stara, wykonuje pracę sumiennie i jest traktowany gorzej niż jakiś brudas, który non stop się spóźnia. Nie dziwota że Polacy uciekają do innych firm, czy na prywatne mieszkania. Zainteresowanie pracownikiem znikome, zero reakcji na prośby o zaopatrzenie domku. Pobierają opłaty nawet za dowóz do lekarza, co należy do ich obowiązku. Ponadto skoro sam koordynator twierdzi że nie ogarniaja tego wszystkiego i chce się zwolnić to chyba coś jest na rzeczy. Odradzam, nie pchajcie się w to.
4
tzatzyki 2017-06-07 11:20
Witam. Mam w tą sobotę wyjechać do pracy przez NL JOBS do Maasdijk przy pakowaniu warzyw. Czy ktoś tam jest kto mógłby mi powiedzieć jak tam jest czego się spodziewać i czy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od nich gdzie pieprz rośnie szczególnie że byłby to mój pierwszy wyjazd za granicę a jadę z rodziną mimo wszystko.
czarny pan 2017-06-11 21:42
Nie polecam przyjechalem na cebulki i po przepracowaniu 2tyg niecalych niemam pracy a mowiono nam ze pracy jest duzo !!!
3
Lola 2017-06-13 23:07
Proponowałbym tam nie jechać
3
Sylwia 122 2017-06-19 12:56
Czy pracował ktoś za granicą przez agencje Jobbörse? Proszę o jakieś opinie na ich temat.
3
Kwiatek 12 2017-06-21 08:17
Również chciałbym dowiedzieć sie o oponie na temat pracy przez agencję Jobbörse?
1
Arek 2017-06-23 11:53
Dziadostwo ,lepiej było za komuny
1
Emmm 2017-06-23 18:48
Cześć!
Chciałam zapytać czy jest możliwość wyjazdu do pracy za pośrednictwem NL Jobs na okres 1 miesiąca ?

I jak wygląda sytuacja z umową, na jak długo ją dają i czy jest możliwość szybszego powrotu do Polski czy jak się podpisze to trzeba tam siedzieć aż do jej końca ?
Grzechub 2017-06-24 10:23
Na miesiąc to się nie opłaca nie zarobisz nic ????przez ta agencję robisz czasem ponad 50 godzin po 100 proce a czasem masz tylko 32 godz ???? a miejsce w hotelu 86 euro w małym pokoju 2 osobowym lub na domku na zadupiu. A koordynatorzy to jak trafisz najgorszy to zimny taki sztuczny napakowany ciepia się wszystkiego. Agencja nl jobs zeszła na psy przez nie wypłacanie nadgodzin i nie traktowanie poważnie swych pracowników. Omijaj szklarnie looye w burgerveen Polka rządzi na szklarni i tzw mały obóz pracy znajoma dostała bólów brzucha bo dostała silnych swych dni to.musiala pracować aż się zwijania ż bólu.... tam liczy się żebyś tylko robił i się nie odzywał.... odradzam
1
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska