Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-06-29 12:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn o co ci chodzi z praca :D ? wszystko okej, ale trzeba być mocnym psychicznie i fizycznie, wydaje mi się że właśnie na taśmie lepiej pracować niż przy pomidorach :D a Ty kiedy jedziesz?, ile masz lat ?
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-06-29 13:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Landryna - 2014-06-29 12:24:06]:
Chodzi mi o to czy wogole jest robota zeby nie siedziec w domu Ja mam 28 lat i jade w nastepna niedziele Ja jestem twarda kobieta troche przeszlam zosyawiam dwoje dzieci w doimu wiec takj szybko sie niepoddam heh
zdjecie uzytkownika
kondzik - 2014-06-29 23:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najważniejsze żeby dało się tutaj zarobić... co do tego czy się przetrwa to z odpowiednią motywacją wszystko da się zrobić
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-06-30 16:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak tak :)
A jedzie ktoś jeszcze ??
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-06-30 16:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Landryna - 2014-06-30 16:10:48]:
A ty jedziesz tez tam?
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-07-01 09:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jade pisała, tylko od dziś jestem dyspozycyjna może na dniach zadzwonia ;)
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-01 11:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Landryna - 2014-06-30 16:10:48]:
jadę równiez ;)
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-07-01 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Landryna - 2014-07-01 09:36:40]:
Do mnie zadzwonili 2 tug po remestracji wiec dosc szybko ale wiem ze niekiedy czeka sie dluzej Podejzewam ze potrzebowali kogos z prawkiem i akurat trafilo na mnie
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-07-01 13:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam sie zapisac w biurze z 2 miesiace temu ale dyspozycyjna jestem od dzis moze nie dlugo zadzwonia ;)
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-07-01 13:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kamil jedziesz ? a kiedy sie zapisywałes i po jakim okresie zadzownili do Ciebie ? ;) na co jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
kornel - 2014-07-01 15:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie w NL Jobs powinni mieć strasznie duży ruch, bo przy wakacjach więcej ludzi zaczyna szukać pracy
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-07-01 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Landryna - 2014-07-01 13:52:17]:
Ja tez dawalam ze dyscpozycja od lipca i dzwonili juz w polowie czerwca do mnie Wiem ze wyslali teraz razem zemna chyba 5 osob 2 dziewczyny poj juz w czwartek zeszly w ten jedzie jedna z rzeszowa a ja w niedziele z wawy
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-07-01 17:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kornel - 2014-07-01 15:32:20]:
A ty kornel byles juz w robocie z tej agencji?
zdjecie uzytkownika
lansdrynka - 2014-07-03 05:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tu pracuje juz 4 miesiac.. zarobki nawet jak na wiekowke to dobre .. ja jestem zadowolona z moich ;)praca wporządku, cięzka nie jest wiec podoba mi sie.. ale biuro czasem wkurzające..i to bardzo
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-07-03 10:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkurzające dlaczego ?? :)
ogolnie z tego co slyszalam to zarobki wiekowe tu sie roznia od tych w Holandii :D
a jakie macie umowy na ile 3msc, czy 6 msc ? :)
zdjecie uzytkownika
kamla8622 - 2014-07-03 17:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lansdrynka - 2014-07-03 05:36:36]:
A w jakim miejsvu robisz tzn miejscowosc?
zdjecie uzytkownika
Landryna - 2014-07-03 21:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kar pienieznych za co ?? ;o
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-04 14:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzis uciekam z NL Jobs... Dwa miesiace mi wystarczyły... Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
lansdrynka - 2014-07-04 14:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w middenmeer robię.. no biuro potrafi Ci przekazac o 18 godzinie w dniu roboczym o wyprowadzce na ktora masz godzine.. i to tak ostatnio mialam 3 razy w 2tygodnie..wiec chyba przesadzają...a doprosić się o coś .. albo o wytłumaczenie cetla to .. niemożliwe
..
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-07-06 18:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie było to samo.. I Kornel dostał za to po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po czym sie mścił ;]
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: Gowork.pl
North Holland
( )
Dla naszego klienta w Holandii, firmy zajmującej się produkcją filtrów powietrznych poszukujemy doświadczonych operatorów maszyn CNC ze znajomością języka angielskiego. OPERATOR CNC - HOLANDIA Miejsce pracy: North Holland Obowiązki: - operator maszyny CNC Wymagania: - doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku - znajomość ję
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-07-06 18:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie było to samo.. I Kornel dostał za to po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po czym sie mścił ;]
zdjecie uzytkownika
ivo - 2014-07-06 22:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie niby praca całkiem fajna i przyjemna tyle że jak biuro tak często przegina i przekracza granice przez co tworzy mega nieprzyjemne warunki pracy to długo nie idzie tam wysiedzieć. z drugiej strony wyjezdzajac z kraju nie ma co sie tez spodziewac wspaniałej i przyjemnej pracy. trzeba przetrzymac, zarobic i wracac
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-07-07 22:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie. Po mojej kłótni z "koordynatorem" w pracy oczywiscie wszyscy o wszystkim wiedzieli, zrobiło sie nie miło... Nie polecam NL Jobs pod każdym względem.
zdjecie uzytkownika
haaaa - 2014-07-11 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos gdzies ww tym tyg albo nastepnym ????????????/
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna - 2014-07-22 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy jedzie ktoś może z biura NL JOBS do pracy w tym lub nastepnym miesiacu, wie ktoś może o jakikolwiek ofertach ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x