logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

P 2017-02-09 14:19
Jeśli idziesz robić na pomidory to norma jest 100 kg na godz. Musisz starać się jak najszybciej robić bo" okres probny" wynosi 2 tyg i po tym czasie stwierdzają czy nadajesz się do pracy czy też nie.
1
Kamila 2017-02-09 14:28
Zgadzam się z tym. Na domkach są grzyby , wszystko robione i kupione są po najnizszych kosztach,kordynator tylko przychodzi i ciągle straszy nawet jak leży kilka okruszków na ziemi ze dostaniecie karę iles euro. W Holandi podnieśli stawkę minimalną oni(nl jobs) z kolei podnieśli za domek z 83 do 86 euro, za ubezpieczenie od 21 do 23 euro, zabrali 150 i 135 % za nadgodziny ta firma to była dobra firma.A teraz nie warto już przez nią pracowac naprawdę. Wiem co mówię
1
Iza 2017-02-09 15:54
Czy taka norma też jest na pakowni?? Ja idę na pakowanie do formy Looye. To moja pierwsza praca tego typu.
Zainteresowani 2017-02-09 16:15
Jak to się nie opłaca jechać ? nawet w sezonie ? skoro masz 50 godzkn w tygodniu to około 330 wychodzi na rękę jak nie jesteś na wiekowce..a w sezonie napewno jest około 50 godzin w tygodniu..Skoro ludzie pisza że przy 40 godzinach po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia itd wychodzi 250 euro to przy 50 godzinach napewno jest ponad 300 na reke
Ada 2017-02-10 15:43
Ktoś może jedzie na orchidee 27.02?;>>>
1
Ona 2017-02-11 11:55
Czy to prawda ze od tego roku Nl Jobs zabralo dodatki placone za nadgodziny??
Madziaa 2017-02-11 12:45
katastrofaaaaaaa po 100e wypłaty smiech na sali
1
Mała 2017-02-12 15:33
Wybiera sie jakas para z dolnoslaskiego do pracy przez Nl jobs do Greenpacku poczatkiem marca?
Tomek 2017-02-13 08:43
Hej , przed wyjazdem bylem na tym portalu i po przeczytaniu wiadomosci mialem duze watpliwosci czy wyjechac , zaryzykowalem, i jak narazie pracuje i za 40 h dostalem okolo 240 eu na reke wiec to jest moj ostatni post na tym portalu gdyz wiekszosc tych opinie sa wyssane chyba z palca mieszkam z osobami ktore tez pracuju juz kilka lat w NL Jobs i mowia ze przed sezonem jest faktycznie troszke mniej pracy ale od marca do wrzesnia jest tzw Coco Jambo :) . pozdro
3
Nowy 2017-02-13 11:56
Ty pracujesz na pakowaniu czy na szklarni?? ;)
:) 2017-02-14 11:10
Wybiera się ktoś na pakowanie do formy Looye 18 lutego ????
Mati 2017-02-14 13:23
Podobno nie ma już miejsc na 18 lutego na sobotę ,jak ktoś się nie załapał musi czekać ,mam zamiar spróbować tej pracy w Holandii ,ciekawi mnie jak to wszystko wygląda ,jak ktoś jedzie pierwszy raz ,polecacie czy nie dobra ta firma idzie zarobić 4 tysie na czysto za miesiąc ?
1
Iza 2017-02-14 14:15
Ja jadę 18 lutego z Wrocławia więc jak tylko zacznę pracę to napiszę jak jest :)
WALDEMAR 2017-02-14 14:37
witaj
CZY możesz mi dać namiary jak komus załatwić prace bezposrednio w loye własnie w BURWERGEN
WALDEMAR 2017-02-14 14:45
A CZY WIADOMO ILE OSÓB BIORĄ Z RZESZOWA
Boy 2017-02-14 14:53
Też chciałem jechać z Rzeszowa 18 lutego ale podobno teraz miejsć już nie ma jadę do firmy się popytać w tym tygodniu co i kiedy można jechać itp itd
Maciek 2017-02-14 22:19
Dnooo nl jobs nie polecam
2
Krychuu 2017-02-14 22:23
Oj odradzam niestety pracuje w tej firmie ale na szczęście ostatni tydzień
1
Fantom 2017-02-14 22:31
TY ROBIN HOOD A Ty nie pracujesz przypadkiem w biurze na Massluis ?????
2
Marcin 2017-02-14 22:34
Tak idzie jak nie będziesz nic jadł Porażka
2
Ania.8 2017-02-14 22:40
Miłego pobytu :-)
Michał 2017-02-14 22:47
DOKLADNIE
Sebastian 2017-02-14 22:55
Za nory w których mieszkamy płacimy 86 euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Nowy 2017-02-15 11:26
Po co wylewacie swoje żale tutaj?? Jak wam sie nie podoba to zjedzcie do Polski i szukajcie innej pracy..Jakos moi znajomi siedza tam aktualnie i maja po 40 godzin tyg caly czas..A od polowy marca rusza sezon i bedzie masa pracy..Bo kiedy ma byc praca w rolnictwie jak nie w cieplych miesiacach?? Pozdro
Pan Wojciech 2017-02-15 16:32
Kolego wyżej ludzie wylewają tutaj swoje żalę żeby inni ludzie którzy chcą zarobić nie zostali oszukani przez biuro nl jobs. I każdy kto został oszukany niech piszę swoje opinie pracowałem tam okres i nie polecam biura strasznie oszukują po 20h tygodniowo. To 40h tygodniowo pewnie macie siedziac w biurze popijajac kawką i jak ktoś do was zadzwoni na alarmówke to zjechanie i powyzywanie zamiast udzielania pomocy. Nie polecam kiedyś było to dobre biuro teraz pracuje się tam tylko na hotel.
1
Nowy 2017-02-15 17:19
A nie pomyslales ze moze teraz jeszcze jest luty i jest malo pracy?? Chociaz mam wiadomosci z pierwszej reki bo kolega siedzi aktualnie na szklarni i mowi ze ma ponad 300 euro tygodniowo na czysto caly czas..A sezon sie zacznie gdzies za miesiac..Zreszta takie komentarze,sugerowanie sie opiniami z neta to bez sensu..Kolega poleca bo jest aktualnie,duzo znajomych bylo i polecaja..W sezonie mase godzin a poza sezonem lipa troche..Ale przez sezon mozna zarobic sporo tylko pytanie czy ktos wytrzyma na szklarni itd..Bo roboty napewno nie brakuje w sezonie
Uuuu 2017-02-15 18:00
Wlasnie dlatego masz nick nowy kolego bo jestes zielony jak pierwsze pomidory w temacie. Jakos u mnie nie ma tych minimum 40 godzin tygodniowo a dodatkowo za te godziny nie mam nawet 300 euro (290 max). Twoje informacje z pierwszej reki sa smieszne tak samo jak i cala opinia opierajaca sie na wypowiedziach znajomych ktorzy tylko polecaja bez wiekszych szczegolow. Chcesz to przyjedz przekonaj sie jakie sa realia potem sie wypowiadaj. Pozdrawiam bajkopsarzu
Klara 2017-02-16 17:50
Ile godzin się pracuje na dzień i jakie są pokoje iluosobowa ? Mam nadzieje że nie będzie tam żuli i ćpunów obok mnie jak tam pojadę
1
Pan Wojciech 2017-02-16 19:19
Pracowałem ponad rok i mi mówisz jak jest w Nl Jobie nie rób się smieszny widzisz opinie i to piszą ludzie którzy zostali oszukani przez to biuro było to pierwsze moje biuro teraz jestem w innym i mieszkam w normalnym mieszkaniu płace 70 euro na tydzien i za ubezpiecznie 21 euro i jakoś za 40h dostaje 270 euro a w NL jobie 198euro szkoda że solarisów nie mozna na tym forum pokazywać. Nie będę innej firmie reklamy robić dlatego nie piszę nazwy bo to temat o tej firmie przez którą zostałem okradany przez rok. Ich kary kordynatorów którym włochy pod pachami urosły i myślą kim oni nie są połowa z nich to angielski gorzej niż ja zna ale kim oni nie są. Jest wiele lepszych ofert niż ta agencja.
Zbyszek 2017-02-17 08:10
Kto jedzie na szklarnie 25 lutego ?
Ksawery 2017-02-18 13:10
Jak ktoś jest gnój i się opier.. to szybki jego los w Holandii się zakończy , wiem bo byłem już 3 razy i takich nierobów tam nie chcą lelum polelum ,to jest praca a nie wczasy
1
Paweł 2017-02-18 23:05
Najlepiej nazwać ludzi od gnojów i nierobów dodać że ćpuny i pijaki dlatego można okradać ich z kasy i traktować jak niewolników. Mam nadzieje że nie jesteś jednych z władz tej agencji też tacy tam są co powyzywają nawet porządnych ludzi z naszego kraju. Z takich jak ty Holendrzy są dumni nie muszą się odzywać Polak Polaka dobije. Pozdrawiam i powodzenia
1
Damien 2017-02-19 12:35
Gościu nie kompromituj się, za 40 h w nl nie płacą 198euro , spokojnie odliczając za domek i ubezpieczenie otrzymuje się 260-270euro
1
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
1
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
Lans westland 2017-02-19 22:13
Jak ktoś chce znać opinie o Lans w Maasdijku to piszcie na roksana38@onet.eu pracowałam tam i moge doradzic opowiedziec
Pan Wojciech 2017-02-20 16:30
Jak siedzisz w biurze i dostajesz od nl po 12 euro za gnojeniu rodaków i lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Holendrom to może tyle dostajesz prosty rachunek za godz pracy na szklarni masz 9,34*40=373,6 odliczamy mieszkanie 86euro oraz 21euro ubezpieczenie mamy 266.6?? A gdzie jest podatek?? Pracujesz na czarno jeśli tak to do balastingu to zgłość bo z 70euro podatku dochodzi. I kto się kompromituje? Idzkaj dalej kawkę pić i szukaj jeleni.
3
klaudia 2017-02-20 17:13
czy ktoś niedługo jedzie z NL jobs na cebulki bo ja mam jechać z chłopakiem
Zaba 2017-02-20 18:08
Po jakim czasie od rejestracji mozna dostac oferte pracy? Czy ktos sie orientuje?
3
szejseta 2017-02-21 11:55
Siema. Pracowałam przez kilka różnych biur pracy w Holandii. Przez nl jobs niedługo bo niewiele ponad 6 miesięcy. Pracowałam na loojie burgerveen. Ta firma to po prostu parodia. Pisze na podstawie wielolentniego doświadczenia pracy w Holandii. Nl upycha po kilkanaście osób w mieszkaniu, placi Malo bo ok 280 euro tyg. Za mieszkanie zdzierają dużo bo ponad 80 euro na tydzień. Normy sa trudne do wyrobienia a wymagana jakość jest nieosiagalna. Nie można liczyc na pomoc koordynatorów, kontrole pokoi sa częste i częste są związane z nimi problemy. Niewygodnych pracownikow od razu nazywa się alkoholikami, narkomanami I nierobami. Praca dla desperatow. Jesli mass wybor nie niszcz sobie nerwow w Nl jobs.
2
yanki 2017-02-21 12:41
Witam Pana czy poleci Pan jakąś firmę bardzo zależy mi aby wyjechać. Z góry dziękuję.
Arek 2017-02-21 14:10
Cebulaki teraz masowo do Holandii jeżdżą , ciekawe kiedy do Rosji będziemy emigrować za chlebem ?
1
jan 2017-02-21 15:20
witajjcie czy ktoś może polecic jakąś firme bezposrednio w holad
ndji
bpwh.pl 2017-02-22 11:20
Więcej opinii na temat agencji pracy w Holandii znajdziesz na:

www.bpwh.pl Ranking Agencji pracy w Holandii

www.bpwh.pl/nl-jobs/- Opinie na temat agencji AB Job Service

Zapraszamy !
dana 2017-02-22 13:01
Pracujesz już ? jak jest ?
Iza 2017-02-24 23:14
Hey, pracuje pracuje.Jest ciężko aż wchodzą nogi do du.. ..... Nie mam czasu nawet na Internet :/ Ale warto spróbować wszystko zależy od doświadczenia. To nie wczasy, niestety. Powodzenia
Adrian 2017-02-26 14:11
Kolega pojechał z tej firmy do roboty i podobno ,drzwi tam gdzie mieszka się nie zamykają i boi się że go mogą okraść miał ktoś podobnie ?
1
Klaudia 2017-02-26 21:23
Wie ktoś może Kiedy najbliższy termin wyjazdu na cebulki bo chce jechać z chłopakiem pozdrawiam
Anonimek 2017-02-27 09:37
Nie polecam. Pojechałam raz przez tą agencję i nigdy więcej.Praca jak każda inna narobić się trzeba , nadgodziny dostawały tylko osoby które były już któryś raz z kolei , pokoje nie zamykane więc zero prywatnośći . Ciągłe imprezy które trwały całymi weekendami . Do pracy godzina dojazdu w jedną stronę. Na warunki mieszkaniowe narzekać nie mogłam bo trafiłam akurat tak że było czysto itd. Jedyne co to nie dostałam do tej pory ani jednego solarisa , i wypłaty za ostatni tydzień a do Pl wróciłam pod koniec grudnia. Telefony do biura w sprawie wyjaśnienia czemu nie mam przelewu (dzwoniłam chyba ze 30 razy ) , i niczego konkretnego się nie dowiedziałam bo ciągle byłam odsyłana od jednej osoby do drugiej , maile nikt ich chyba nawet nie czyta. Ogólnie nie polecam , wracając do Pl rozmawiałam z różnymi ludzmi i wiem że jest dużo innych agencji w których choćby nawet warunki płacowe są lepsze. I nie daj Boże się rozchorować.
XXXX 2017-02-27 12:36
Iza moglabys podac swojego mejla?? Chcialbym dopytac o pare spraw..Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska