Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo NL Jobs Polska

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-06-02 18:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia samosia - 2015-06-02 09:21:52]:
Masz napewno, trzeba tylko cisnąc biuro i załątwią pracę, a i młodym jest cieżko wyjechać...Ale uwierz mi pracują tutaj ludzie w twoim i wieku, a nawet i grubo po
30-stce.
zdjecie uzytkownika
manuchao - 2015-06-03 11:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Greenpack ciągle ściąga nowych, nie wiadomo po co, a starym pracownikom, którym musieli by dać kontrakty dziękują za współpracę. Nie wyrabiasz norm- wypad. Organizacja leży i kwiczy, w poniedziałek ludzie siedzieli na kantynie po godzinę i więcej bo nie było pomidorów a w sobotę trzymali nas do 6tej bo tyle pracy i kto to zrobi.. Darmowe siedzenie oczywiście poprzedzone F2. Nikt za to ludziom nie zapłaci. Za święta nowym nie zapłacili bo sobie jakąś durnowatą średnią wyliczają, pracuje się w weekendy za normalną stawkę a powinno być 150% jak nie więcej. Nikogo to nie obchodzi, polskich niewolników dużo jest. Niektórym liniowym piórka w tyłkach powyrastały i naprawdę gdyby za takie chamstwo można było karać batami to na pewno niektórzy dostali by z bata. Ludzi różnych się spotyka, ja akurat mam spoko na mieszkaniu ale znam takich którzy się użerają z j********i współlokatorami obu płci. Niby godziny w Greenpacku są ale już zaczyna się kombinowanie. Jeszcze 3 miesiące i stąd spadam.
zdjecie uzytkownika
Exxona - 2015-06-03 13:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dużo naiwnych młodych ludzi, którzy myślą, że jak wyjadą za granicę poprzez tą agencje to zbija kokosy. Podając przykład - tyrasz pierwszy tydzień za darmo( bo muszą Ci odjąć za transport 160 euro ) no i później robisz na mieszkanie i ubezpieczenie ( aż 100 euro Ci zabieraja co tydzień!!!! ) no to z grubej rury nie patrząc.. zostają grosze dla Ciebie, no to za to jedzenie i.. gów*** zaoszczędzone :) po 3 miesiącach starań i ciężkiej pracy na koncie wychodzi Ci.. prawie 2 tys przy dobrych lotach, hahaha śmieszny system, W Polsce na spozywku za 3 miechy zarobisz więcej!! Wszystko ładnie pięknie, mydlą oczy.. a sami dzięki naszej pracy zarabiają 3 razy więcej !
zdjecie uzytkownika
papaj - 2015-06-07 14:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś w Greenpacku napracowaliśmy się po aż dwie-trzy godziny. I jutro ma być podobnie bo zanim szklarnie narypią tomatenów to trochę minie. Gratulacje dla kierownictwa!
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-09 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Exxona - 2015-06-03 13:16:11]:
Byłaś ty kiedyś za granicą tępa dzido?
zdjecie uzytkownika
Poludnica - 2015-06-11 22:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kantynie nie mozna narzekac, zimno, malo pracy, nudno ale znosnie.
zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-06-12 17:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-06-09 22:59:49]:
szkoda nerwów, wszyscy myślą, że za darmo mieszkanie, ubezpieczenie i jeszcze nie wiadomo co. Tak przeciez nie ma w zadnym kraju, nawet w rodzinie juz wymagaja opłat za to ze sie z czegokolowiek korzysta heh
zdjecie uzytkownika
firekitty - 2015-06-12 21:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakuł - 2015-06-12 17:49:23]:
mój mąż wyjechał wczoraj 11.06 (czw) i jest na mieszkaniu z samymi litwińczykami dlaczego nie mieszka z polakami tylko naciąga sie z jakimis brudasami którzy go wyzywają od najgorszych , wyśmiewaja itp ????
zdjecie uzytkownika
firekitty - 2015-06-12 21:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakuł - 2015-06-12 17:49:23]:
mój mąż wyjechał wczoraj 11.06 (czw) i jest na mieszkaniu z samymi litwińczykami dlaczego nie mieszka z polakami tylko naciąga sie z jakimis brudasami którzy go wyzywają od najgorszych , wyśmiewaja itp ????
zdjecie uzytkownika
firee - 2015-06-12 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż wyjechał wczoraj 11.06 (czw) i jest na mieszkaniu z samymi litwińczykami dlaczego nie mieszka z polakami tylko naciąga sie z jakimis brudasami którzy go wyzywają od najgorszych , wyśmiewaja itp ????
zdjecie uzytkownika
firee - 2015-06-12 22:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tu ktoś kto pracuje tam obecnie z kimkolwiek z hurtowni ?
zdjecie uzytkownika
eneldżobowiec - 2015-06-15 18:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto może powiedzieć, jak wygląda sprawa z przedterminowym zakończeniem umowy? Do kogo się z tym zgłosić i czy przez te dwa tygodnie dadzą jeszcze popracować czy od razu się żegnają?
zdjecie uzytkownika
s88m - 2015-06-15 21:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba zgłosić sie do Magdy. Moi znajomi pracowali całe dwa tygodnie. W dzień wyjazdu tez byli w pracy.
zdjecie uzytkownika
eneldżobowiec - 2015-06-16 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odpowiedź. Tak myślałem, że trzeba do Magdy iść. Jednocześnie się trochę zastanawiam, czy teraz jak tak krucho z pracą, nie powie mi ona, że mogę od razu wracać na chatę;/
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-16 23:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, chciałabym sie zapytać jak z nadgodzinami w greenpacku i ile mozna wyciagnąc godzin w tygodniu. niestety mam 18 lat i mam miec 6,22 na godzine zastanawiam sie czy to wgl sie opłaca
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-17 17:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sie ciesz ze masz tyle na wikówce w flexipool a konktertnie w obecnym conectiwie jest 4.5 a mam 29 lat!!!! kpina oszustwo szkoda gadac za dojazd do pracy kasujá cie 90 e tyg plu 89mieszkanie bez lazienki po 4 w pokoju na lozkach pietrowych. 2 dni pracujesz ze by oplacic biuro a reszta dni na hotelu nie polecam na szczescie dzis wracam do polski wle przeszczegam przed tymi oszustami buty mialem swoje skasowali nie bralem od nich a naliczyli mi 25 e plus 25 euro za zaswoadczenie o nie karalonosci ktorego nawet nie widzialem porazka!!!!! na konto dostalem 28 e smiech na sali nie mowiac o tym ze jak laski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dadza na hotelu marcinkowi to do roboty nie ida.... same szmat,,,,
zdjecie uzytkownika
eneldżobowiec - 2015-06-17 18:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-06-16 23:01:22]:
Nie masz po co przyjeżdżać do Greenpacka. Już zwalniają ludzi bo po pierwsze: za dużo poprzyjmowali i wyrzucają za byle co, a uwierz mi, że powód znajdą sobie w trymiga. Po drugie: jest zaraza na szklarniach, pomidory zdychają, już teraz pracujemy w DOBRYM przypadku po 6-7 godzin w porywach. Już były dni, że po 2-3 godzinach usłyszeliśmy: "stop-koniec" i po trzecie: tych pomidorów, które nie są chore, jest coraz mniej, więc pracy niedługo może nawet zabraknąć. A co wtedy z ludźmi to chyba nie wie nikt. Teraz to musimy szczególnie pilnować norm i już nawet za obcięcie luza można "pójść na górę". Godziny? W porywach teraz jest 43 może. Na dodatkowe dni narazie się można zapisywać, ale co Ci po tym, jak popracujesz może 6 godzin.. I jak są 4 dni pracujące w tygodniu to na dodatkowy już się nie zapiszesz bo dziwnym trafem nie ma wolnych miejsc.. Naprawdę nie jest za ciekawie. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-24 19:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dziś z partnerem w Opolu w NL JOBS POLSKA. Jak w innych biurach wciąż czekamy na jakiekolwiek oferty pracy, tak w tym otrzymaliśmy informację, że na dniach pojawi się oferta do pomidorów. Po tym, co tu czytam, jestem sceptycznie nastawiona i nie wiem, co mam sobie myśleć...
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-25 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja się zarejestrowałem u nich na stronie minęło 2 dni i tu telefon oczywiście się zgodziłem czekam tylko na e-maila z umowa bo daleko mam do biura mam nadzieje ze będzie ok wyjazd 1/07/2015 pozdro pisać jak ktoś tez tak jedzie
zdjecie uzytkownika
Babarella - 2015-06-25 16:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy to od długości zawartego kontraktu, wypowiedzenie do 3 miesięcznego kontraktu jest uznawane za 2 tygodniowe. Nie wyrzucają pod warunkiem ze minął miesiac od przyjazdu i próba została zaliczona, wówczas od dnia podpisania kontraktu liczy sie dwa tygodnie do wyjazdu
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-28 08:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 1/07/2015 jade z zgierza lub wroclawia
zdjecie uzytkownika
MAADA - 2015-06-29 11:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jedziemy prawdopodobnie 1 lipca z Raciborza do owocow/warzyw w okolicach Rotterdamu. Ktos jeszcze?
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-06-29 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade do rilland
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-06-30 06:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc planuje z partnerem jechac do pracy za granice przez ta agencje o ile part tez moga jezdzic trzeba sie zarejestrowac I czekac na kontakt ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-01 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może 5 lipca ? ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie
alert