logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

zz 2016-07-10 11:55:22
krzyś' zalezy o jakiej opiece ty mowisz może medycznamasz na mysli? Ja mowie o opiece w senscie czuwaniem nad interesami pracownikow, po to są koordynatorzy by pomogać pracownikom, moze ty akurat pomicy nie potzebowales
Zainteresowany wyjazdem 2016-07-10 19:30:54
Hejka,

Orientuję się ktoś jak teraz wyglądają wyjazdy do Holandii? Chciałbym o opinie osoby które były tam w najbliższym czasie i mogą się podzielić rzetelną opinią. W razie potrzeby będę mógł podać maila do wygodniejszego kontaktu
mirek 2016-07-10 19:33:45
@Zainteresowany wyjazdem a do jakiej pracy chciałbyś wyjechać do Holandii? W tej chwili widzę jest spory wybór, bo można jechać jako malarz, do pracy w magazynie, szklarni, czy na produkcji. Wiadomo - co zakład to inne wrażenia.
Olga 2016-07-11 08:48:25
porównaj sobie negatywne opinie o innych firmach... wtedy stwierdzisz, ze NL Jobs jest w porządku...
Olga 2016-07-11 08:52:13
Co do samej pracy to z góry wiesz na co się piszesz. Ja nie narzekam, a pracuję tu już drugi rok.
Wielokrotnie zauważyłam, że najwięcej jęczą leserzy albo ci, którzy zostali wywaleni... a powodów jest wiele, przede wszystkim za nieróbstwo i cwaniactwo. Polecam rzetelnych pracowników NL Jobs :):):)
1
Luka 2016-07-11 09:02:00
Odczep się od Ilony! Ona jest jedną z najlepszych pracownic... NL Jobs nigdy nie pobierał opłat z dojazdy do pracy. Czyżby konkurencja się odezwała czy jakaś leserka zwolniona?
2
mika 2016-07-11 09:19:28
to w takim razie jest u nich słaby dojazd do pracy?
Zainteresowany wyjazdem 2016-07-11 12:29:49
Mirek raczej produkcja lub kwiaty ;) Ale ogólnie chodzi mi o opinie osób które były
maniek 2016-07-11 12:48:45
Nie ma problemów, bo dojazd jest, ale nie mieszka się przy samej fabryce, czy miejscu docelowym. Więc zwyczajnie dojechać trzeba, a w przypadku NL Jobs Polska te koszty są zwracane każdemu pracownikowi.
Irek 2016-07-11 21:21:07
,,Koszty są zwracane każdemu pracownikowi?,, Nie rozumiem? Jakie koszty i na podstawie czego miały by być zwrócone? Co z zapewnieniem dojazdu?
gwóźdź 2016-07-11 21:30:18
Praca w magazynie czy szklarni jest całkiem dobra, bo i tak są do tego jakieś socjale. Można liczyć na jakieś dni wolne czy dodatkowe stawki do zarobków.
Zibi123 2016-07-14 10:29:21
Witam!Pracowałem przez tą agencję przez jakiś czas na Looije Burgerveen kas 1.Co do Nl Jobs to jest ok kasa na czas wszystko wypłacane ogólnie jest to jedna z lepszych agencji pracy.Na looije pracowałem na liściach pomidorach i innych pracach związanych z ogrodnictwem.Co do looije nie polecam tragedia polskie szefostwo co ma cię za nic jadą po Tobie jak...i śmieszni asystenci oczywiście polacy co nic nie robią oprócz plotkowania,tylko ubliżają ludziom stoją na betonie i się z Ciebie naśmiewają .Jak się o coś zapytasz to tylko wywalą minę bo przecież każdy ich z daniem powinien urodzić się z sekatorem.Rotacja nie sam owita nie liczy się jak pracujesz tylko kogo znasz.nie polecam tej szklarni!!!
1
ar 2016-07-14 11:40:36
w tego typu pracy zawsze jest duża rotacja, nie ma sikę czym przejmować. jak nie dajesz rady z pomidorami to może spróbuj jechac na orchidee. ubezpieczenie holenderskie nas pewno powinieneś dostać na tym
Lola 2016-07-14 14:28:53
w NL Jobs dojazdy do pracy są za free. Od zawsze...
ola 2016-07-14 15:00:56
i to mnie przekonuje bo w innych agencjach to płatne miałam
Ania 2016-07-14 18:33:19
Nie polecam.
Mialam do czynienia z 4 biurami pracy i to jest jak narazie najgorsze. Jak przyjechalismy do biura to oczywiscie byli okropnie mili, wrecz weszliby nam w 4 litery, ale potem sie zaczelo. Warunki mieszkaniowe zalezy gdzie sie trafi, pierwsza lokacja byla super, ale opiekunka mieszkania nawet nie raczyla odbierac telefonu. Praca ogolnie w porzadku, fajne szefostwo to naprawde chwale. Ale biuro jak biuro jest po prostu tragiczne. Mszcza sie, zachowuja jak dzieci za kare przeprowadzaja na mieszkanie na ktorym mieszka ponad 20 osob. Bawia sie w Holendrow z bozej laski, strasza prawem holenderskim a smie twierdzic ze w ogole nie maja o tym pojecia. Okradaja, jak kazde biuro, tylko ze inne biura robia to jawnie, natomiast Nl jobs udaje ze jest w porzadku a tak naprawde okrada, myli sie, nie umieja sie przyznac do bledu. A ze nie wspomne o tym jak jest sie naprawde chorym, nie ze sie udaje. Dostalam antybiotyk i kazali mi chodzic do pracy straszac oczywiscie prawem holenderskim. Nie polecam z calego serca. Nie interesuja ich ludzie, potrafia klamac po zwolnieniu jakiegos pracownika ze znajda mu prace a potem ktos czeka 2 tygodnie i gdy w koncu ta osoba zadzwoni do nich, bo oni nie racza, nl jobs oświadcza ze ta osoba juz nie pracuje. Zero dosłownie zero szacunku do czlowieka. Nie polecam absolutnie.
1
monika 2016-07-14 19:05:15
Dofinansowanie do nauki jest dość istotne @pawełek, a jak sa odpowiednie szkolenia to jeszcze lepiej, bo przecież prościej wtedy wykonywać swoje obowiązki. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie może?
Robi123 2016-07-15 12:16:57
Witam wszystkich!Pracowałem przez jakiś czas przez Nl jobs na Looije Burgerveen kas 1 przy obrywaniu liści ,ścinaniu pomidorów i innych pracach związanych z uprawą pomidorów.Co do Nl jobs jest naprawdę firmą godną zaufania wszystko na czas jest wypłacane więc jak najbardziej polecam to biuro.Ale co do szklarni Looije Burgerveen kas 1 ostrzegam wszystkich polskie szefostwo co ma ludzi za nic,nie jest brane pod uwagę jak pracujesz tylko kogo znasz z kim się kolegujesz czyją jesteś rodziną chłopakiem czy dziewczyną .śmieszni asystenci co nic nie robią tylko stoją na betonie i ubliżają ludziom.
1
re 2016-07-15 12:24:32
ja tam si e asystentami nie martwię, ciekawi mnie jak wygląda kwestia zakwaterowania w szklarni w Holandii
Zibi123 2016-07-15 14:55:45
warunki mieszkaniowe w nl jobs są nawet ok zależy gdzie trafisz ale ogólnie jest ok.
monika 2016-07-15 15:05:13
Własnie ja widziałem tutaj ofertę jeśli chodzi konkretnie o Holandię, bo powiem Wam, że praca jako Pracownik szklarni/magazynu jest dla mnie naarwde atrakcyjna i tylko nie wiem jak z mieszkaniem.
Iza 2016-07-15 21:57:03
Bardzo dobre biuro. Byłam bardzo zadowolona. Warunki na domkach zazwyczaj są dobre, chociaż niektórzy znajomi to różnie trafili. Trudno tu w ogóle mówić coś ogólnego na temat zakwaterowania, bo jest naprawdę różnie. Czasem trafi się na super domek, ale na wsi, gdzie do sklepów ma się godzinę drogi na piechotę, a czasem na domek w remoncie w mieście, gdzie ma się do Lidla 5 minut. Praca jest, nawet jak się skończy lub się nie podoba, to biuro pomaga znaleźć następną, więc tym nie ma co się przejmować. Pieniądze można całkiem dobre zarobić.
1
Iza 2016-07-15 21:57:46
Bardzo dobre biuro. Byłam bardzo zadowolona. Warunki na domkach zazwyczaj są dobre, chociaż niektórzy znajomi to różnie trafili. Trudno tu w ogóle mówić coś ogólnego na temat zakwaterowania, bo jest naprawdę różnie. Czasem trafi się na super domek, ale na wsi, gdzie do sklepów ma się godzinę drogi na piechotę, a czasem na domek w remoncie w mieście, gdzie ma się do Lidla 5 minut. Praca jest, nawet jak się skończy lub się nie podoba, to biuro pomaga znaleźć następną, więc tym nie ma co się przejmować. Pieniądze można całkiem dobre zarobić.
1
erererer 2016-07-15 22:11:03
dobry pomysl w sumie z taka praca powiem Wam chociaz na jakis czas zobaczyc jak jestr za granica w sumie
aga,klaudia i ewa 2016-07-19 08:25:39
witam wszystkie dziewczyny uwazajcie na Piotrka Scieszke to taki klamca ze nawet wlasna dziewczyne tak omotal ze to nie on to ktos iny. co za beszczelny dzeciorub i oszust.
1
Dan 2016-07-19 09:41:07
No nie wiem, dla mnie praca jest naprawdę super chłopcy
ZYGI 2016-07-20 01:38:18
masakra to mało powiedziane połowa z tej umowy to bujda jaki tam kordynator jeszcze sie do nich trzeba dodzwonic nieroby i tyle gdzie sie podziewają pieniadze za urlopy w nl. jobs moze pokazecie baraki w których trzymacie ludzi i sciagacie od ludzi prawie po 400euro miesiecznie od osoby np x10 osób daje kwote tylko z jednej kwatery 4000tys euro miesiecznie tyle nl. jobs płaci za wynajem sciagaja totalnie za wszystko od godziny kazdej twojej pracy kase od króla dzieki ze wyjezdzam za 2 tygodnie do PL przestane robic na tych nierobów i cwaniaków nigdy wiecej przez takie biuro ładnie opowiadaja przed wyjazdem to fikcja na prywatne mieszkanie zapomnij ze tobie pozwola bo kase im zabierasz pełny wyzysk w biały dzien zdecydowanie zgłosze to z pełnym opisem i dokumentacja do odpowiednich władz w nl oraz pl moze wiecej takich pism pozwoli polakom godnie pracowac a cwaniaków i nierobów zmusic do wypłat zagarnietych niesłusznie pieniedzy .POLACY NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Basia 2016-07-20 10:41:50
Bo ta praca jest naprawde super, ciesze się że tak mówisz, pracowałam w wielu miejscach, generalnie chyba jeszcze nigdy nie było mi tak dobrze i spokojnie jak u nich, bardzo polecam całym sercem pracę
marlejka 2016-07-23 13:16:45
Praca w Kesgro na szklarni przy pomidorach jest ok. Dużo godzin, dużo pracy, ale i wynagrodzenie wówczas odpowiednie. Warunki mieszkalne w Spanbroek dobre. Internet tylko mega słaby, na skype nie pogadasz, ale tu mieszka tylu Polaków, że nic dziwnego :) Ja jestem zadowolona z pobytu tutaj, NL Jobs to w miarę dobra firma, a w kilku już pracowałam, więc wiem, co piszę. Pozdrawiam!
Mamut 2016-07-23 18:37:48
PRACOWNIK SZKLARNI / MAGAZYNU - HOLANDIA widzę ma zakwaterowanie prawda? I jakie są zarobki w euro czy nie
orek 2016-07-25 07:28:30
Tak dobrze na szklarni to dlaczego trwa ciągłe nabór?
1
aga,klaudia i ewa 2016-07-25 10:45:29
witam wszystkie dziewczyny uwazajcie na Piotrka Scieszke to taki klamca ze nawet wlasna dziewczyne tak omotal ze to nie on to ktos iny. co za beszczelny dzeciorub i oszust.
1
Kamil 2016-07-27 11:31:02
Jedzie ktoś w tę sobotę na szklarnie do pomidorów ?
erererer 2016-07-27 16:06:20
@Mamut tak to prawda ta oferta pracy caly czas jest aktualna w Holandii w ofercie napisali ze oferuja transport do Holandii (kredytowany) zakwaterowanie w pełni wyposażonych domkach lub hotelach (darmowe WiFi)
Dominika 2016-07-27 18:11:32
Hej
Ja jadę na szklarnię, w sobotę do pomidorów. Z tym, że na tą w Burgerveen, a Ciebie gdzie kierują?
Oczyszcz 2016-07-27 18:59:05
Powiedz mi bo tutaj czytam o tym sporo, faktycznie pomidory sa takie trudne do ochraniania i czy te szklarnie są takie gorące jak mówią czy jest to jakiś mit, a praca jest dośc lekka, jaka jest prawda?
balbina 2016-07-27 20:01:34
a Ciebie za co zwolnili co ? Posiedziec sobie chciales w pracy i za to pieniądze dostać? czy po prostu nieogarnięty jesteś i się nie nadajesz ?
zz 2016-07-27 20:21:35
trudne pewnie nie są, ale wiesz jak nie ejstes przyzwyczajony dopracy fizycznej i nie byles ngdzie na takim wyjezdzie nigdzie to bedzie ci pwenie zawsze ciezko, ale dobry pomysl masz ,pojedz zobaczysz czy sie nadajesz
meggy 2016-07-27 20:52:35
Kolego powiem Ci tak.. szklarnia na pomidorach to największe gówno i bagno w jakie można sie wpakować. Jest bardzo gorąco, wymęcza praca totalnie, i do tego ta beznadziejna norma.. Ogólnie odradzam praca najgorsza jaką kiedy kolwiek miałam tu w Holandii. Jest dużo lżejszych, czystszych i z lepszą stawką prac, więc proponuje lepiej się rozejrzeć niż tam jechać. Jak myślicie dlaczego co chwile tak się robią wolne miejsca? Bo każdy woli wybrać prace gdzie będzie mieć lepiej, czyściej i nie będzie się czuć jak gówno. Do tego opryski... dajcie sobie spokój .
gość 2016-07-27 21:25:28
A jak mają teraz sprzątaczki w Holandii? Dobrze, że można liczyć na zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazd do pracy, ale chyba nie zostało określone jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać. Opieka polskiego koordynatora na pewno się przydaje.
Karol 2016-07-27 22:14:14
hahahaha człowieku koordynatora? jakiego co ty gadasz buhahahah co Ty wiesz o życiu człowieku xd w tej firmie "koordynator" to wymyślona postać bo jak można nazwać tą osobę koordynatorem gdy jej nie znasz i nigdy nie miałeś styczności pracując w tej firmie a przede wszystkim na Looye. Także tego no wybacz ale jeśli chcesz zarobić w tej firmie a nie zarobisz to szukaj innej . Pozdrawiam.
Karol 2016-07-27 22:14:42
hahahaha człowieku koordynatora? jakiego co ty gadasz buhahahah co Ty wiesz o życiu człowieku xd w tej firmie "koordynator" to wymyślona postać bo jak można nazwać tą osobę koordynatorem gdy jej nie znasz i nigdy nie miałeś styczności pracując w tej firmie a przede wszystkim na Looye. Także tego no wybacz ale jeśli chcesz zarobić w tej firmie a nie zarobisz to szukaj innej . Pozdrawiam.
chmur 2016-07-27 23:05:29
Świetnie, że można liczyć u nich na ubezpieczenie i dodatkowo na zakwaterowanie @gość. Nie ukrywam, że o takie warunki jest dość trudno, ale skoro tak jest to nie dziwię, się, że ich oferty sa tak popularne. A rzeczywiście, nie określono stawek, ale pewnie wypłata ok.
cherry 2016-07-28 15:34:40
Siemka :)
Jak wygląda u nich zaakwaterowanie w Alkmaar i praca w pobliskiej (tak mówił facet z biura) szklarnii z pomidorami ? Warto ?
Wincyj 2016-07-28 16:10:21
Mi się wydaje, że jak najbardziej warto, to oczywiście też wszystko zależy od tego jak ma być, jak wygląda nasze życie i jak ma wyglądać, generalnie to dobra sprawa, jedna z wybitniejszych, więc na szklarni czy na magazynie - jeśli w holandii to po prostu warto
Kamil 2016-07-28 23:31:04
Jutro będę wiedział to dam znać :)
Kamil 2016-07-29 10:09:06
Jadę w to samo miejsce co Ty.
Malcolm 2016-07-29 10:23:15
No i co dajecie znać, wie ktoś coś już i może się tym jakoś podzielić czy póki co trwa cisza w eterze i nie ma jakichś sensownych opinii w temacie? Byłoby dobrze wiedzieć
lenka 2016-07-29 14:56:07
witam prosze pomożcie szukam wraz z mężem jakies dobrej solidnej firmy polecacie jakąś
monika 2016-07-29 14:57:52
JA to się zastanawiam jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, bo się miały jakieś premie pojawić.
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska