Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo NL Jobs Polska

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-13 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcę wyjechać z narzeczonym i znajomymi byłam się właśnie dziś pytać w biurze co i jak ale mówili że parami ciężko wyjechać i właśnie myślimy co robić.... Niestety nie mam gg :-/
zdjecie uzytkownika
Xenovus - 2016-01-14 15:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich komentujących firmę. Jestem zdziwiony pozytywnymi komentarzami :O na ogół agencję biur pracy nie mają dobrych komentarzy od dawnych pracowników ale skoro te biuro ma to złe na pewno nie jest. 16 stycznia miałem wyjechać z firmy pollux ale po obejrzonych komentarzach i zamieszczonych filmikach zrezygnowałem w trybie natychmiastowym :-) z biura aldora też do mnie wydzwaniali lecz nie zdecydowałem się na wyjazd bo mają podobną opinię. Jeszcze te 95€ za mieszkanie na tydzień to śmiech na sali. Jeśli w ofercie ktoś z was ma mieszkanie o takiej cenie to nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2016-01-14 20:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade 17stego stycznia na pomidory
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-14 21:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miśka - 2016-01-14 20:50:30]:
Ja tez jade 17 :)
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2016-01-14 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tez z Rzeszowa ?
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-14 23:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Rzeszow
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2016-01-15 09:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy raz jedziesz ? Umowę podpisałeś juz ? Ja dopiero dziś jade podpisywać
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-15 12:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pierwszy,już podpisałem:-)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-15 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miśka - 2016-01-14 20:50:30]:
A gdzie na te pomidory?
zdjecie uzytkownika
Brawo_Ty - 2016-01-15 23:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hotel bloemenlust breezand ktos cos wie :) pzdr
zdjecie uzytkownika
Cris - 2016-01-18 14:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2016-01-13 19:40:20]:
Ja z Łodzi, ale zastanawiam się narazie czy z tej agencjii czy innej.
Ty masz już termin wyjazdu czy też jeszcze szukasz?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-18 17:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cris - 2016-01-18 14:25:24]:
O to fajnie ze jest ktoś mieszkajacy blisko mnie,ja chce z tej agencji jechać w lutym,to jest dobra agencja wiekszosc osob jest zadowolona napisz na gk.m@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mojro - 2016-01-18 21:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda, ja tez polecam tę agencję, mój chłopak niejednokorotnie na kontrakty właśnie z nimi jeździł i zawsze jesteśmy zadowoleni, teraz właśnie szukają w holandii pracowników szklarni i magazynu zastanawiam się czy z nim nie jechać
zdjecie uzytkownika
elu - 2016-01-21 16:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z jezykiem tam gdzie robicie ? jesli nie znaliscie dobrze przeszliscie jakoś romowy i wyjechaliscie ?
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-21 16:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elu język na pewno trzeba znać w stopniu komunikatywnym z tego co wiem no i jak pracujesz jako Konserwator w Holndii to musisz umieć sie dogadac tak z ludzmi.
zdjecie uzytkownika
elu - 2016-01-21 16:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz w stopniu komunikatywnym niby sie zna a jak przyjdzie roamawiac na tej rozmowie to wcale na tylko komunikatywny to nie wyglada. dzieki
zdjecie uzytkownika
Zuluu - 2016-01-21 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka cieszy mnie fakt ze tak duzo osob jest zadowolonych i pisze pozytywy na tej stronie o tej firmie.Tez pracowalam w tej firmie i mam zamiar znow wyjechac :-) godna uwagi i poswiecen.SZACUN dla osob pracujacych tam w biurach jak i tez jako opiekunowie domkow.wszystko zapiete na ostatni guzik!dziekujemy ze jest takie biuro!pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-22 06:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie rekrutują pary ?
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-01-22 07:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 22 lata obowiązuje mnie wiekowka? Czy opłaca sie wtedy wyjezdzac?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-22 10:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Z tego co mi mowiła Pani z biura to rekrutuja pary tylko jest ciezej wyjechac razem i nie wazne czy to jest brat i siostra czy tam narzeczenstwo. Najlepiej dla nich jak sie jedzie osobno z tego co zauważyłam. Ja jednak bede czekac na oferte z chłopakiem moze akurat sie cos uda.
zdjecie uzytkownika
KrisNoris - 2016-01-22 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest stawka za godzine? ile agencja potrąca za mieszkanie? w mieszkaniach/blokach jest tv internet? proszę o opinie bo planujemy z żoną zarejestrować się w tej agencji
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-23 11:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KrisNoris - 2016-01-22 15:24:00]:
Standardowa stawka za godzinę wynosi 9,26 EUR brutto (dla osób, które ukończyły 21 lata - praca w szklarni). Od wypłaty, która jest przelewana co tydzień, potrącane jest 82,00 EUR netto za mieszkanie(które zapewniamy) oraz 20,98 EUR netto za ubezpieczenie medyczne (holenderskie).A co do internetu to nie mam pojecia jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
poiu - 2016-01-23 16:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli stawka jest 9,26 euro to nie tak źle. Przecież w przeliczeniu na złotówki to są bardzo dobre pieniądze. W szczególności jak za taką robotę. I dlatego właśnie warto z nimi wyjechać np. na pracownika szklarni. Bo nie dość, że pieniądze dobre to jeszcze zakwaterowanie ogarniają i ubezpieczneie, więc o nic nie trzeba się martiwć.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-23 20:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie nie jest źle na magazynie przy pakowaniu też stawka nie spada poniżej 9 euro . ja już się zarejestrowałam i taka informacje wysyłają na e-mail . gorzej z językiem czy ktoś się może orientuje czy wszystkie prace są z językiem obcym? proszę o Info
zdjecie uzytkownika
s - 2016-01-25 06:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki najlepszy jest okres na wyjazd do Holandii? Nie chce pojechać i siedziec na domkach
zdjecie uzytkownika
s - 2016-01-25 07:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy weryfikują znajomość języka angielskiego ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-25 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jak mam mniej niz 21 lat z ta wiekowka oplaca sie jechac ? :D
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-26 06:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Trójmieście na chwile obecna nie rekrutują par niestety i nie wiadomo czy się to zmieni . Czy w Opolu jest tak samo?
zdjecie uzytkownika
KrisNoris - 2016-01-26 10:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie mniej więcej ile czeka się na wyjazd jeśli chodzi o parę/małżenstwo?
miesiąć dwa? pół roku?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-26 15:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam zapytać osoby ktore pracują w Nl Jobs czy jest mozliwosc wynajecia mieszkania samemu?Czy trzeba mieszkać w firmowch mieszkaniach w kilka osob?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-01-27 20:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc,orientujecie sie moze po ilu w tej firmie mieszkania na domkach firmowych mozna przejsc na prywatne?
zdjecie uzytkownika
jolanta87 - 2016-01-28 13:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2016-01-22 10:57:54]:
a kiedy sie rejestrowaliscie?? i czy wiesz ile sie czeka na jakas oferte dla pary?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-01-29 15:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolanta87 - 2016-01-28 13:11:25]:
Jakie są warunki na pomidorach w Rilland ?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-01-29 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie nie! Pomidory z nl jobs nie polecam !! A mieszkania w putte i na rilandzie są okropne
zdjecie uzytkownika
Asiunia - 2016-01-30 06:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marta - 2016-01-12 21:50:52]:
hey :) Ja zamierzam jechac koncem lutego i też wolałabym z kims pojechac, jak na razie jade sama, bo kolezanka zrezygnowała w ostatniej chwili, jak cos to pisz :) razem bedzie razniej wyjechac :)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2016-01-31 08:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez nie polecam pomidorów z nl jobs
zdjecie uzytkownika
ss - 2016-01-31 14:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-do Sabina- A co pomidorki nie smaczne są od nl jobs? Zawsze u nich kupowałem!
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2016-01-31 16:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos sie wybiera na pomidory do Rillandu od 8 lutego??
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-02-02 11:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja też słyszałem, że pomidory są spoko, nie rozumiem do czego można się przyczepić :) W sumie praca w szklarni wygląda obiecująco, można nieźle zarobić.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-02 13:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile czekaliście na oferte pracy od NL JOBS?
jak wygladala rozmowa sprawdzajaca wasz poziom angielskiego?
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-02-04 13:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2016-01-29 16:23:52]:
Teraz na Putte wszystko jest nowe, łącznie z bateriami łazienkowymi GROHE ;) Nie psuj opinii skoro nie wiesz.
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-02-04 21:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miśka - 2016-01-14 20:50:30]:
Jak bym miala patrzec na komentarze i opinie to w ogole bym do Holandii nie wyjezdzala jesli nie pojedziesz nie zobaczysz to nie bedziesz wiedzial ....tez pytanie czy chcesz wyjechac w celach zarobkowych czy pobawic sie .Kazde biuro pracy jest podobne albo sie dostosujesz albo nie to zalezy od Ciebie
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2016-02-08 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej.Planuje wyjazd przez to biuro w najbliższym czasie.Kilka dni temu proponowano mi pracę przy owijaniu końcowych partii pomidorów wysokich wokół linek,ale odrzuciłam bo nie byłam jeszcze dostępna.Mają się odzywać do mnie w tym tyg..może ktoś wie coś na temat tej pracy lub również planuje wyjazd w tym tyg? ;)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-02-08 17:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalam kiedys przy owijaniu pomidorów - w Holandii mówią na to drajowanie - draaien. Jak już się nauczysz tej funkcji to można fajne pieniądze zarobić. Ważne, żeby nie bać się wysokości, bo ta praca jest na wysokości 3-4 metrów.
Powodzenia ;)
zdjecie uzytkownika
Daria - 2016-02-09 18:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pomidorów w tej firmie a szefostwo tam jest okropne, oczekuja od Ciebie normy w drugim dniu pracy co jest nie realne dla osób ktore są pierwszy raz na pomidorach a co do mieszkań szalu nie ma, sa bardzo małe (bardzo) ale warto samemu ocenić
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2016-02-09 19:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zdania są podzielone...jutro będę
dzwonić i się dowiadywać czy mają jakieś inne oferty niż pomidory..nigdy nie byłam i troszkę się obawiam, ale czasem trzeba zaryzykować :-)
zdjecie uzytkownika
grzeko - 2016-02-09 23:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marcin - 2016-01-13 17:16:31]:
tak jest fajna szklarnia :) ale zależ na jakich ludzi trafisz :D
zdjecie uzytkownika
Carioca - 2016-02-10 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pamiętajcie że holendrzy zawsze traktują polaków jak psy jak dobrze pracujesz to poklepie cie po ramieniu - ALE swoje mysli niestety Holandia nie toleruje polaków polacy co prawda sami sobie zasluzyli na takie traktowanie bo polowa tych ludzi co tam pracuje to margines spoleczny ktory jedzie imprezowac cpac chlac i robic syf - najgorzej jak trafi sie na nie ciekawe towarzystwo ktore tylko baluje moja rada jak chcesz pracowac w holandii to ogarnij sobie wlasne prywatne mieszkanie i swoj transport bo tak jestes zalezny/a od smierdzacych agencji co wyciskaja z ciebie ostatnie poty zebys te marne 6 euro na reke dostal - niestety takie sa realia pracowalam w 5 firmach wiec wiem jak jest.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-02-10 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Carioca - 2016-02-10 17:13:43]:
Pracowałaś w 5 firmach.Mozesz napisać jakich?I z ktorej byłaś najbardziej zadowolona,ktorą byś poleciła
zdjecie uzytkownika
Gustav Alpen - 2016-02-11 11:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lans Zeeland mieszczące się w miejscowości Rilland
Czy ktoś mógł by mnie poinformować jak wyglądają warunki w tej firmie
jaka jest norma zbierania pomidorów na godzine
Jak wyglądają warunki mieszkaniowe?
Proszę o dokładne informacje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NL Jobs Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert