Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo NL Jobs Polska

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jenny - 2015-05-14 22:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak idzie praca, co trzeba zabrac. Jak z zakwaterowaniem, atmosfera? Jak to ogolnie wyglada ;)
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-05-14 23:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudi - 2015-05-14 20:10:40]:
Jak Ci się coś nie podoba to nie komentuj. Nie odpowiadasz na moje pytanie, więc nie obchodzi mnie Twoje zdanie. I nie dodawaj komentarzy, które nie są związane z tematem forum, bo je zaśmiecasz... A ja akurat zadaje pytania dla mnie ważne i związane z tematem. Pozdro
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-05-15 18:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy rekawice winylowe wystarcza czy trzeba inne? I oprocz rekwic, zakrytych butow cos jeszcze konkretnego potrzeba?
zdjecie uzytkownika
kudi - 2015-05-16 10:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się Daga wydaje, że forum jest właśnie po to, by komentować..
zdjecie uzytkownika
terrina - 2015-05-16 10:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anna rękawiczki tylko winylowe, innych nie masz co brać. Można je kupić na miejscu w firmie ale to 5euro/100sztuk. Kasę na tym dodatkową trzepią.. Zakrytych butów, tzw. stalkapów też wcale nie trzeba, nie wiem czemu w 'NL Jobsie' każą je zabierać. Jeśli chodzi o pracę to już nic więcej specjalnego nie potrrzeba, czepki i fartuchy są na miejscu. Pracuje się zazwyczaj 4-5 dni w tygodniu,teraz,kiedy jest sezon, od 6:30 do 16:30 zmiana dzienna bo o nocnej nic nie wiem. Są dwie półgodzinne, niepłatne przerwy. W całym Greenpacku kładzie się ogromny nacisk na normy, normy i jeszcze raz normy i dodatkowo jakość. Normy nie są łatwe do wyrobienia a jeszcze jak trafisz na (usunięte przez administratora)liniową to kaplica. Straszą, że pójdziesz na górę do Magdy i do widzenia ,jak nie będziesz zapierdalać. Co do samej pracy, to pakujesz najróżniejsze rodzaje pomidorów w bardzo szybkim tempie, monotonne to fakt, ale przyjeżdżamy tu po kasę, dlatego warto słuchać jednym uchem i wypuszczać drugim, jeśli są to obelgi. Jest ciężko ale te dwa, trzy miesiące chyba da się wytrzymać, sam jeszcze nie wiem/
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-05-16 11:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terrina bardzo dziekuje za odpowiedz! A jesli chodzi o ubior swoj? Koszulka i spodenki?
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-05-16 13:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudi - 2015-05-16 10:04:48]:
Tak komentować, ale mądrze, na temat i wtedy kiedy chce się pomóc, albo odpowiedzieć na pytanie.
zdjecie uzytkownika
terrina - 2015-05-16 18:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ubierasz sie jak chcesz, nie ma co do tego jakichŚ specjalnych wymagań. Acha, w czasie pracy Noe można mieć żadnej biżuteri, kolczyki i łańcuszki zabronione. Tak samo jak pomalowane paznokcie itp. Jedyne co można nosić to obrączkę.
zdjecie uzytkownika
NL-JOBS - 2015-05-18 16:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jenny - 2015-05-14 20:14:59]:
I dlatego nie jedzie , po co się tak cieszyć na zaś.My też tego nie lubimy,a czytamy opinie o nas. Pozdrawiamy grupa Nl-Jobs :)
zdjecie uzytkownika
kasienka - 2015-05-18 21:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem od dwoch miesiecy na greenpaku pakujemy pomidorki jezeli ktos ma pytania chetnie pomoge i doradze:P
zdjecie uzytkownika
odwiedzajacy - 2015-05-19 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasienka - 2015-05-18 21:23:05]:
hej jak moge sie z Tobą skotaktowac
zdjecie uzytkownika
kasienka - 2015-05-19 18:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na fb lub tu a co chcesz wiedziec??
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-05-20 10:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile się zarabia na rękę na tydzień w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Christoph - 2015-05-20 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na dzien dzisiejszy zarabiam 270 euro. Teraz jest sporo pracy wiec mozna fajnie zarobic.
zdjecie uzytkownika
Christoph - 2015-05-20 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na dzien dzisiejszy zarabiam 270 euro. Teraz jest sporo pracy wiec mozna fajnie zarobic.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-05-20 11:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jenny - 2015-05-14 22:41:57]:
witam prosze namiar na tom firme ja z partneremchcelibysmy wyjechac i szukamy uciwej firmy tyle teras sie dzieje
zdjecie uzytkownika
Christoph - 2015-05-20 13:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NL Jobs w Opolu, Gdansku i Rzeszowie.
www.nl-jobs.com
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-20 18:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się przenieść ze szklarni na greenpack? Trzeba pytać?
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-05-20 20:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Christoph - 2015-05-20 11:15:04]:
A jesteś na wiekowce? Jak jest na greenpaku, jakieś szczegóły możesz powiedziec.?
zdjecie uzytkownika
Amelia - 2015-05-21 05:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angel - 2015-05-14 19:55:53]:
Hej ja wyjeżdżam na pakowanie 26 maja do Maasdijk. Możesz mi coś powiedzieć na temat tej pracy?
zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-05-22 00:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-20 18:18:13]:
Dlaczego chcesz się przenieść? To może być jak z deszczu pod rynnę;p
zdjecie uzytkownika
jola podkarpacie - 2015-05-22 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasienka - 2015-05-19 18:59:08]:
kasia to jest moj numer ( usunięte przez administratora ) jade w czwartek do pomidorow i jak tam jest oplaca sie odpisz smsa prosze
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-05-27 13:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie :) ja i moja dziewczyna tydzien temu zapisalismy sie jako wyjazd dla par mieszkanie razem praca moze byc osobno:)mamy 24 i 20 lat ja mam doswiadczenie w pracy za granica moja partnerka ma alergie i moje zapytanie brzmi czy dlugo trzeba caekac na oferte? I czy sa np jakies prace ktore zbytnio nie obciazaja alergikow?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-05-28 01:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś jedzie w niedziele 31 maja do Maasdjik na szklarnie przez firme NL JOBS, warto jechać czy nie ? i czy przy wiekowce 21 lat idzie cos tam zarobić ?.przeczytalismy duzo negatywnych kometarzy ze ponizej 23 lat nie ma po co tam jechac.Napiszcie cos o zakwaterowaniu dla par ? jest co liczyc na pokoj 2os ?PILNIE PROSZE O ODPOWIEDZ PONIEWAZ NIE WIEM Z DZIEWCZYNĄ CO ROBIC
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-28 18:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo niech ktoś odpisze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie
alert