logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

Xxxxx 2017-05-13 08:19
Jezus ktoś na wózki widłowe do canona jak to wyglada czy będą godziny itp bo z tego co czytam to opinie nie zaciekawe
Nowy 2017-05-15 19:59
Odradzam syf
4
polak za granica 2017-05-17 16:09
w nl jobs jak i w kazdej innej agencji, jeden trafi na doby domek i godziwa prace, a drugi na bylakie warunki i beznadziejnego pracodawce. moim zdaniem nie mozna sugerowac sie komentarzami bo w agencjach naprawde roznie bywa. jeden bedzie chwalil i zarabial po 400E a inny znow pracowal po 2-3 dni w tygodniu.. trzeba sie przekonac samemu.
Pati 2017-05-17 21:59
Pracuje od 4 dni gdzie już dwa dni to wolne także nie polecam nikomu magazyn canona
2
sylwia93 2017-05-17 22:51
Jedzie ktoś w tą sobotę 20.05.2017 r. do Holandii przez NL ? praca przy pomidorach klipsowanie czy coś takiego ?
2
Władek 2017-05-21 19:01
Nie polecam . Pracowałem 3 lata , aż sam się dziwie że tyle dałem rade wytrzymać . Biuro ma ciebie cały czas w du.... jak im jesteś do czegoś potrzebny to pojawiają sie jak dżin z butelki . Rewizje pokojów pod twoją nieobecność kiedy jesteś w pracy są tu na porządku dziennym . Różniące się paski wypłat są dla niech czarną magią . Najlepiej wychodzi im rekrutacja i pisanie bajek o złotych górach . Najbardziej byłem zadowolony z pobytu na hotelu Slothuis 150 ludzi 5 pralek w tym może 2 czy 3 działają ludzie budzą się o 3 w nocy wstawić pranie , na kuchni trzeba pilnować jedzenia żeby pod twoja nieobecność czegoś nie ubyło , wszystkie skarbi i problemy twoje są tu dobry tematem w biurze na rozpoczęcie miłego dnia :) Polecam serdecznie ;)
7
Nika 2017-05-23 18:12
Jedzie ktoś może do Hoorn z NL na szklarnie z tulipanami? Lub może ktoś był?
KingaDominika 2017-05-26 00:56
Ja pracowałam w amigo plant ale nie przez nl tylko przez ab, świetna firma, naprawde polecam
3
Zjarana86 2017-05-30 13:20
Po pierwszy nie wyplacaja nadgodzin, moj chlopak robi 50 godzin tygodniowo i nie ma zaplaconych nadgodzin, w cao pisze od 38h a ci nie placa mowiac ze ich to nie dotuczy, po drugie od 2 tygodni robi bez umowy i mu nie chca przywiezc, robi tam 3 rok i co roku jakies akcje a w tym roku zaczeli beszczelnie okradac wszystkich. Dodam w grudniu 2016 roku moj chlopak nie robil caly miesiac od 20 listopada 2016 byl na bezrobotnym mial zakonczona umowe i papiery na to a tu nagle nl job wystawia uvw ze on robil i zarobil 1800euro 0o, do teraz biuro nie chce tego wyjadnic, nie moze sie z podatku rozliczyc i nie wiadomo co jest grane. Jutro bedzie podawal to cos do instytucji bo od 3 lat zanizaja wyplaty z nadgodzin i nie tylko. Lepiej darowac sobie to biuro. Prace w firmie u holendtow sa spopoko, ake przez te biuro ludzi uciekaja, nie zdziwie sie jak w tym roku za te przekrety upadnie. Sprawdzajcie cao i nadgodziny bo was non stop oszukuja! Maja placic np. Od 38h bo tak w cao pisze a placa od 45h a kit wam wciskaja ze po 16 tygodniach przepracowanych nadgodzin dopiero sue wyplaca bo takie prawo holenderskie wyszlo. Jakos w innych biurach nikt i tym nie wie i ludzia placa srednio od 40h. Nie polecamy! Lepiej poszukajcie sobie innego biura! Nl jobs to badna oszustow!!!!!
9
Grazia 2017-05-31 06:23
Oczywiscie, ze to biuro upadnie i tego im zycze bo jak robilam w wielu firmach, tak nl jobs jest najgorszym na jakie trafiłam. Sa tak bezczelni, okradaja Cie w zywe oczy i nawet nie poczuwaja sie do oddania Ci tych pieniedzy tylko bronia sie swoimi durnymi, nie majacymi w ogole nic wspolnego z prawem, przepisami. Powiem wam tak - w tej firmie sa jedne wielkie uklady. Koordynatorzy (nie wszyscy) kiedyś zapie r d alali na smiesznym greenpacku a teraz cwaniakuja i osadzaja swoich ulubiencow ktorzy juz dawno powinni z firmy zostac zwolnieni w trybie natychmiastowym!!! Ale to potrwa do czasu pamietajcie. W naszej firmie pracuja tez ludzie z nla i uwierzcie ze KAZDA JEDNA OSOBA zarabia mniej od nas, a my tez robimy przez biuro ale inne. Kazdy z kim rozmawiam na temat tej firmy powie jedno - ZŁODZIEJE. A co do tych ukladzikow to mysle ze robienie Polakom po zlosci przez Polakow z biura kiedyś wyjdzie im bokiem, niech lepiej sie nie zdziwia.
4
Grazia 2017-05-31 06:25
Do K i K
Chcesz byc okradany? To jedz! Jak mozna isc w niedziele do pracy i nie dostac za to 200%? Chociaz 150 by dali zeby dobre wrazenie zostawic. Zlodzieje
9
Tymek 2017-06-05 17:51
do Xxxxx - na greenpacku mozecie isc na prywatne, jak i w wiekszosci firm - oprocz jednej w nl jobs gdzie musisz przepracowac az 5,5 roku zeby moc spokojnie sobie pojsc na prywatne mieszkanie.. skandal !!!! wiec nie jest tam tak kolorowo jak piszesz.
3
Angelika 2017-06-06 21:26
Biuro totalnie spadło na psy. Jeszcze kilka lat temu kiedy i w biurze i jako pracownicy pracowali sami Polacy było milion razy lepiej. Teraz sprowadzili tłum Łotyszy, Mołdawian i innego motłochu który nie wie co to woda i wyszedł z jakiejś obory. Zero kultury, zarówno w pracy jak i na domkach. Człowiek się stara, wykonuje pracę sumiennie i jest traktowany gorzej niż jakiś brudas, który non stop się spóźnia. Nie dziwota że Polacy uciekają do innych firm, czy na prywatne mieszkania. Zainteresowanie pracownikiem znikome, zero reakcji na prośby o zaopatrzenie domku. Pobierają opłaty nawet za dowóz do lekarza, co należy do ich obowiązku. Ponadto skoro sam koordynator twierdzi że nie ogarniaja tego wszystkiego i chce się zwolnić to chyba coś jest na rzeczy. Odradzam, nie pchajcie się w to.
5
tzatzyki 2017-06-07 11:20
Witam. Mam w tą sobotę wyjechać do pracy przez NL JOBS do Maasdijk przy pakowaniu warzyw. Czy ktoś tam jest kto mógłby mi powiedzieć jak tam jest czego się spodziewać i czy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od nich gdzie pieprz rośnie szczególnie że byłby to mój pierwszy wyjazd za granicę a jadę z rodziną mimo wszystko.
czarny pan 2017-06-11 21:42
Nie polecam przyjechalem na cebulki i po przepracowaniu 2tyg niecalych niemam pracy a mowiono nam ze pracy jest duzo !!!
3
Lola 2017-06-13 23:07
Proponowałbym tam nie jechać
3
Sylwia 122 2017-06-19 12:56
Czy pracował ktoś za granicą przez agencje Jobbörse? Proszę o jakieś opinie na ich temat.
4
Kwiatek 12 2017-06-21 08:17
Również chciałbym dowiedzieć sie o oponie na temat pracy przez agencję Jobbörse?
1
Emmm 2017-06-23 18:48
Cześć!
Chciałam zapytać czy jest możliwość wyjazdu do pracy za pośrednictwem NL Jobs na okres 1 miesiąca ?

I jak wygląda sytuacja z umową, na jak długo ją dają i czy jest możliwość szybszego powrotu do Polski czy jak się podpisze to trzeba tam siedzieć aż do jej końca ?
Grzechub 2017-06-24 10:23
Na miesiąc to się nie opłaca nie zarobisz nic ????przez ta agencję robisz czasem ponad 50 godzin po 100 proce a czasem masz tylko 32 godz ???? a miejsce w hotelu 86 euro w małym pokoju 2 osobowym lub na domku na zadupiu. A koordynatorzy to jak trafisz najgorszy to zimny taki sztuczny napakowany ciepia się wszystkiego. Agencja nl jobs zeszła na psy przez nie wypłacanie nadgodzin i nie traktowanie poważnie swych pracowników. Omijaj szklarnie looye w burgerveen Polka rządzi na szklarni i tzw mały obóz pracy znajoma dostała bólów brzucha bo dostała silnych swych dni to.musiala pracować aż się zwijania ż bólu.... tam liczy się żebyś tylko robił i się nie odzywał.... odradzam
7
wait and bleed 2017-06-26 12:08
Tak z zimnym to jest dramat przyznaje.
3
Marian 2017-06-26 12:16
Ludzie proszę was nie oslabiajcie mnie. Dlaczego nikt wreszcie nie zrobi porządku z tym całym zimnym ?
2
Ozzy 2017-06-28 13:39
jak praca jako operator, ile godzin ?
pozdrawiam
Kargul 2017-07-04 13:50
A jak zrobić nim porządek jak on taki ważny.... mnie wywalił za byle co na czarną listę frajer za pracę dla agencji parę lat bez żadnych zastrzeżeń i wywalił mnie za to że przyjechał raz na domek zobaczyć co że mną podkreślam nie byłem po imprezie tylko miałem problemy z plecami o których wiedział bo rozmawiał ze mną na tankowanie ... więc ostrzegam omijanie zimnego i nl jobs dla nich tylko sztuka się liczy a nie człowiek a zimnemu to coś w głowie robi od tych sterdydow
6
Stach 2017-07-04 18:56
Podobno tam są sami FolczNiderlandy takie co robią na usługach Holendrów i gnębią rodaków, nie polecam bo kolega był i nim miotali jak szatan po czym nie było roboty dla niego
4
zawiedziona 89 2017-07-06 11:37
jakas dziwna Agencja ;// najpierw daja ci oferte,wszystko ok,podpis umowe itp.przed wyjazdem dzwonia ze nieaktualne przepraszaja blablabla ;// obiecuja ze odezwa sie jak cos bedzie dla par w najblizszym czasie i rok czasu cisza ;// ) propozycjii ,ofert itp.. potem dziwne ze ludzie wystawiaja negatywne opinie-komentarze!!!
3
xmen 2017-07-06 11:40
znajdz inna lepsza,powazniejsza agencje niz nl.. z fartem
4
Darek 2017-07-19 15:22
Wtam,
Szukam nowej agencji i czytam te opinie i najbajrdzie zastanawiam sie nad komentarzami :
"nie polacam,,sprawdzaj domki czy jest porzadek,nie sa wyplacalni,pracowalem 3 lata,rok,6 miesiacy"
W obecnej agencji pracuja 2 tydzien jest tragedi wiec zbieram zabawki i szukam innej piaskownicy .
Wiec nie rozumie ze ktos pracuje 3 lata , mu nie plac a wciaz tam jest.
Juz sam nie wiem co mam myslec o niektorych kometerzach



3
Sweete 2017-07-19 15:36
Witam,

Czytając niektóre opinie na temat tego biura jestem zszokowana gdzie Wy w ogóle pracujecie.
Jestem 2 lata na Looye burgerwen i nigdy nie miałam problemow z wyżej wymienionym panem, na szklarni muszę robić zgodnie z wymogami firmy i to wszystko nic więcej nic mniej. Czasami muszę poczekać na korektę godzin, ale jeszcze nigdy nie było sytuacji w której różnica wynikająca z błędu biura lub wysłanych godzin nie była poprawiona i wypłacona .
Z tego co zauważyłam najwięcej negatywnych opinii jest od naszych kolegów którzy lubią ćpać, chlać, i żyć w syfie lub uśmiercać swoich rodziców żeby zjechać do Polski i tu własnie zaczyna się problem bo dzięki zimnemu przyjeżdżam na czysty domek, każdy problem który jest zgłoszony do niego jest rozwiązywany, pomaga nam tez z prywatnymi sprawami gdzie inni maja wywalone i mówią idź do prawnika lub tłumacza . ( czego można chcieć więcej ?? :P )

Dla mnie wielki plus biuro wszystko jest załatwione i nie muszę myśleć o niczym

Pozdrawiam
5
Hehe 2017-07-19 16:26


najgorzej jak jedzie na urlop wtedy jest jeden wielki nie ogar
Login 2017-07-19 22:07
Dokładnie niektóre komentarze sz żałosne - ,nie płaca 3 lata a ja wciąż nie wiem dlaczego tutaj pracuje i żyje ze sprzedaży butelek
Wypowiedzi bez logiki


5
Agata 2017-07-20 09:15
@Login a Ty jesteś pracownikiem NL Jobs Polska? Rozumiem, że nisko oceniasz poziom niektórych komentarzy. Chętnie również poznamy Twoje zdanie na temat firmy. Taki merytoryczny komentarz, który pokaże zarówno plusy i minusy pracy może być bardzo cenny dla osób, które na tą stronę trafiają w poszukiwaniu opinii o przyszłym miejscu zatrudnienia.
Darek 1234 2017-07-20 21:20
Witam
W Nl Jobs pracuję od dwóch lat. Moje zajęcie to szklarnia z pomidorami. Ogólnie rzecz biorąc przepracowalem w Holandii ładnych parę lat i agencja oraz szklarnia w której pracuje to najlepsze miejsce w mojej karierze w Holandii. Nie mam i nie miałem nigdy problemów z A. Wypłatami. B. Kordynatorem job mate oraz opiekunem mieszkania C urlopami D szefostwem szklarni E problemami typu prośba o zmianę miejsca zamieszkania.
Wiele by tu wymieniać ale wystarczy być po prostu w porządku wobec ludzi i tyle.
Dziwne są dla mnie te pogardy ludzi (prawdopodobnie wylecieli za palenie trawy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na domku etc. Niechęć do pracy fizycznej)
Biuro szuka pracy jak cię wywala 2, maks do 3razy sztuka.
Jak ktoś przyjechał sobie imprezować to niech siedzi w Polsce z rodzicami :)))
samanta 2017-07-23 07:41
Widzę ze nl sam juz sobie pisze obronne opinie o swoich koordynatorach :) co za desperacja, zalosne. Gdyby opiekun byl taki w porządku to nie bylo by negatywów na jego temat. Poza tym nazywanie niezadowolonych ludzi narkomanami, alkoholikami i brudasami jest nie smaczne. Typowa zagrywka psychologiczna.
4
nick 2017-07-24 21:02
NL Jobs posiada dobrych klientów ale jeśli chodzi o biura to są najgorsze ! nie polecam ! oszukują za paliwo jeśli chodzi o dojazdy, kilka spraw od kilku osób poszło do sądu o to , przedłużają wypłacenie zaległych pieniędzy , ściągają dużo za domki , a koordynatorki które pracują u klientów którzy mają magazyny są olewające i utrudniające , ludzie siedzą na domkach bez pracy tygodniami a nl jobs ściąga hajs, nie polecam , chcesz jedź sprawdź ale przygotuj dodatkową gotówkę na wydatki.
Oszukane 2017-07-26 16:56
Witam.Chcialabym wszystkich przestrzec przed biurem NL JOBS.Agencja nierzetelna,nie wywiazujaca sie z umowy.Zajechalam tam z kolezanka do hotelu Westland w Maasdijku.Okazalo sie,ze przydzielono nam 4-os.pokoj,w ktorym smierdzialo i było brudno,wczesniej obiecano nam pokoj 2-os na 100%.Ulokowali nas w pokoju zastepczym.Pracy tez nie bylo.Od poniedzialku mialysmy zaczac.Czekajac do srody bez pracy zdecydowalysmy zrezygnowac ze wspolpracy z tym biurem.W hotelu mieszanka ludzi różnych narodowosci,obowiazkowe obiady za 30euro/tydz.bez mozliwosci gotowania samemu o czym tez nas nie poinformowano.To co nam obiecano w Polsce okazalo sie nieprawda.Takze uwazajcie i nie dajcie sie oszukac.Polecam biura typowo holenderskie,ponieważ znalezc dobre polskie biuro graniczy z cudem.Powodzenia :)
7
Monika 2017-07-29 16:08
Widać że nl jobs wystawia sama sobie pozytywne opinie ???? nie zgodne z prawdą ???? najprostsze pytanie gdzie jest kasa za nadgodziny jedno mówią na miejscu że bd na koniec roku wyrównane dla osób pracujących lub jak się zejdzie to po 6 tyg w kraju . Jak narazie siedzę już 2 msc i kasy nie ma oraz nie dodać że pieniądze za ściągnięte osoby też ich nie widzę prawda 15 euro to za dużo dla nich .... kłamią jak z nut. KAŻDY NIECH POJEDZIE I SIĘ PRZEKONA A JAK BD INACZEJ TO PRETESJE DO TYCH OSÓB TO POLECAJĄ I MOEIA ŻE JEST OK . W nl bd jeszcze gorzej trza znaleźć kasę na odbudowę hotelu.
Monika 2017-07-29 16:15
Ciekawe żarty hihi tak dobrze to pracuj ponad 50 godz za 100 procent i miej kontrolę co chwilę czy przypadkiem jednego popekanego pomidora nie ma w.skrzynce. Nie za takie pieniądze i za takie traktowanie ludzi w looye. Potem jak nie bd potrzebna to żegnaj do domu bo nie dadzą ci fazy b jak pracujesz to wiesz że był takie przypadki że starych doświadczonych ludzi wywołała
1
Dany 2017-07-29 20:12
W niektórych krajach w europie jest płaca 100 zł za godzinę lekkiej roboty ,tylko trzeba znać angielski ja znam to mam też 20 tys prawie na miesiąc na czysto mi zostaje 15 jakieś ,choć studiów nie mam i 25 lata i stać mnie na wszystko czego nie stać tych po studiach którzy robią za 2 tys w Polsce i mają podnietę jak awansują , a jak się z tego wyżywią i dadzą na rachunki to zostaje prawie zero a jeszcze jak się ma samochód to opłaty masakra .
3
Piotr 2017-07-31 19:22
Przy jednej z ofert pracy agencja wymaga ode mnie przesłanie skanu dowodu osobistego i prawa jazdy spotkaliście z tym?
edekxxx3434 2017-07-31 20:54
ee ty ,,PATRIOTA "!!! taki koazk jestes? pisac w internecie to mozesz coda wianki;) ze masz 30-40.tys/msc .do czego ten komentarz? brak slow do ciebie prostoto.......
misioo 2017-08-01 15:23
Witam, ile dostaje sie tygodniowki za przepracowane 40h i 50h bo kazdy mowi co innego jedni,ze sa nadgodziny wyplacane a inni,ze calkowicie je zniesli
1
Karollo34 2017-08-02 17:17
Czy mozecie polecić jakas w Miare rzetelna i uczciwa warta uwagi agencje pracy?czy wogóle dzis jeszcze taka istnieje :-/
Ma ktos moze jakas sprawdzona agencje z ktora wyjezdza i jest ok?
Marcin 2017-08-03 05:50
Polecam Duijndam. Pracuje pól roku i wszystko jest jak narazie ok.
1
Rzygam Holandią 2017-08-03 10:24
Biuro ma 12 lat
Mick 2017-08-09 13:15
Nie polecam z dziewczyną przepracowaliśmy 3 miesiące od 13 kwietnia do 13lipca żadnych dodatków bonusów praca w soboty i niedziele za taką samą stawkę żadnej pomocy ze strony kordynatorów ani ze strony biura nachodzenie w hotelach liniowe pastwiace się nad nowymi grazace że jeśli nie wyrobisz normy to wypad
Agata 2017-08-10 13:00
Widzę, że są bardzo mieszane opinie na temat tej agencji. Z czego wynikają aż takie różnice? Wydaje mi się, że bardzo dużo zależy od tego jak wygląda praca na miejscu, po wyjeździe. Warto taką informacje podawać w komentarzu. Jak oceniacie sam kontakt z agencją? Jak szybko udało się znaleźć pracę dzięki jej pośrednictwu?
Agsikk 2017-08-10 17:51
Czy ktoś może udzielić mi informacje ze swoich doświadczeń na temat pracy w owej agencji? Do tej pory pracowalam w axidusie i chcialabym zmienić, na coś lepszego. Mój email aga9149@amorki.pl :)
ofiara z dupy 2017-08-19 09:09
Uwazajcie na mieszkaniach w NL jobs. Moze byc taka sytuacja ze jest wszystko w najlepszym porzadku, niczego sie nie spodziewasz wracasz z roboty idziesz pod prysznic. A gdy wychodzisz w twoim pokoju czeka na ciebie opiekun mieszkan z cala litania oskarzen. Ja tak mialem. Prubowalem sie tlumaczyc ale rozmowa z nim jest bezcelowa. Wymyslil sobie ze jaram trawe na mieszkaniu, nie sprzatam I niszcze meble. Nie wiem wogole skad takie rzeczy mu przyszly do glowy. Oczywiscie ja juz tam nie pracuje.
Młody 2017-08-23 19:31
Ile w tej firmie macie tak na czysto miesięcznie ?Bo jak robiłem w niemczech i miałem ponad 8 tys na miesiąc przy 220 godzinach miesięcznie robota pod dachem i nie trzeba było za kwatere płacić tylko mnie wyrzywienie swoje interesowało za pewne tu bym tego nie zarobił.Tylko z downami trzeba było robić i kwatery zmieniać bo robota raz tu raz tu.To mnie wkurzało.
1
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska