Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-22 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr.Max - 2015-04-22 20:26:33]:
Hej byłeś podpisać już umowę w biurze? ja tez jade na pakowanie pomidorów. ale nic więcej nie wiem dopiero przy podpisywaniu umowy pewnie wszystko powiedzą
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-04-22 21:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowac czy gadac test jezyka musi byc... w biurze to jest podstawa ze o to pytaja... bo nie jedziesz do polskiej firmy tylko zagranicznej a orietntuje sie ktos jak jest z wyjazdami dla par z tej firmy z biura w rzeszowie?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-22 21:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z tym testem(j.angielski) robią go przed podpisaniem umowy czy jak?
ktoś miał ten test jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-22 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2015-04-22 21:25:38]:
Ja jadę z mężem z tego biura od pakowania pomidorów. jutro podpisujemy umowę.
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-04-22 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martynaa - 2015-04-22 09:25:51]:
A kiedy do Ciebie dzwonili? I macie wpisane w zgłoszeniu doświadczenie i znajomość języka?
zdjecie uzytkownika
Mr.Max - 2015-04-22 22:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ogólnie to jestem z innego biura i to te inne biuro dało mi ofertę z nl-jobs mówili że nie potrzeba języka więc jade bez języka. Języka możesz nie umieć , gorzej jak masz nałogi .
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-22 22:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr.Max - 2015-04-22 22:26:45]:
A byłeś podpisać umowę?
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-04-22 23:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr.Max - 2015-04-22 22:26:45]:
No właśnie my też nie znamy języka z narzeczonym i czekamy, ale nic żadnego telefonu, a bardzo nam zależy, bo w przyszłym roku ślub i mnóstwo wydatków.Ja już zaczynam wątpić, że w ogóle zadzwonią :( A o co Ci chodzi z tymi nałogami?
zdjecie uzytkownika
s88m - 2015-04-23 08:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem we wtorek podpisać umowę i nie było żadnego testu :)
Dziś jadę na pakowanie :)
zdjecie uzytkownika
Marky - 2015-04-23 08:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kazda pakownia wymaga znajomosci j.angielskiego. NL Jobs wspolpracuje z wieloma zakladami w Holandii wiec moze sie zdarzyc, ze akurat maja oferty dla osob z ang. Proste. Skoro nie pytali o jezyk to znaczy ze nie wymagaja do tego wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
Mr.Max - 2015-04-23 09:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej patrzą "potem" już w Holandii na osobę która musi wyjść zapalić ,a na osobę która nie musi wyjść zapalić ,albo ktoś zachleje mordę i nie przyjdzie kolejny dzień do pracy bo nie może np.Wiadomo osoba z nałogami jest mniej wydajniejsza niż bez.Może nie dzwonią jeszcze bo dla nich to priorytet MŁODZI wiadomo stawka wiekowa lepiej dla nich :)
zdjecie uzytkownika
Mr.Max - 2015-04-23 09:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej patrzą "potem" już w Holandii na osobę która musi wyjść zapalić ,a na osobę która nie musi wyjść zapalić ,albo ktoś zachleje mordę i nie przyjdzie kolejny dzień do pracy bo nie może np.Wiadomo osoba z nałogami jest mniej wydajniejsza niż bez.Może nie dzwonią jeszcze bo dla nich to priorytet MŁODZI wiadomo stawka wiekowa lepiej dla nich :)
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-23 15:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś z mężem podpisaliśmy umowę,jeśli chodzi o język to nie było żadnego testu jedziemy na Greenpack.
zdjecie uzytkownika
szakul - 2015-04-24 10:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-04-23 15:34:40]:
Jedziecie w poniedziałek??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-24 11:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile od zarejestrowania się w biurze czekaliście na jakąś ofertę pracy? Chodzi mi tu bardziej o wyjazd dla par żeby ta oferta była i dla niej i dla niego
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-04-24 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu dzisiaj zadzwonili :D W poniedziałek jedziemy podpisać umowę, a wyjazd 10 maja ;) Nie wiem jeszcze do jakiej miejscowości jedziemy, ale będziemy pracować w 3 szklarniach z pomidorami, różami i tulipanami. Ktoś jeszcze może dostał taką ofertę? My jesteśmy kierowani z biura w Rzeszowie to może ktoś z okolic jedzie? :)
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-25 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakul - 2015-04-24 10:51:16]:
Hej. nie,jedziemy w niedziele 3 maja tylko że swoim samochodem.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-25 09:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-24 11:22:54]:
Hej. czekaliśmy ok miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Angel - 2015-04-25 20:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka, jadę z chłopakiem w niedzielę 3 maja na pakowanie warzyw, jedzie też ktoś może?
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-04-25 23:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angel - 2015-04-25 20:12:22]:
Hej. tak ja z mężem jedziemy na Greenpack. O której w niedziele macie busa?
zdjecie uzytkownika
Ginek28 - 2015-04-26 14:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie moze ktos wlasnym autem do wateringen?? Potrzebuje paczke dostarczyc. Oczywiscie nie za free :-)
zdjecie uzytkownika
Angel - 2015-04-26 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-04-25 23:48:17]:
Jeszcze nie wiemy o której mamy busa i czy na Greenpack czy gdzieś indziej. Jutro jedziemy do Opola podpisać umowę więc wszystkiego się dowiemy
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-04-26 20:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś może coś na temat internetu tam? Jest za jakąś opłatą czy jak?
zdjecie uzytkownika
Ginek28 - 2015-04-26 20:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Daga - 2015-04-26 20:02:10]:
Moja dzieczyna jest tam teraz na hotelu w wateringen i internet jest bez oplat ale jesli chodzi o skype to rzadko kiedy da sie pogadac bo jest bardzo powolny... Czasem mowi ze nawet poczty nie da sie sprawdzic. Ale to wszystko zalezy ile osob korzysta w danej chwili.
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-04-27 23:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej byliśmy dzisiaj podpisać umowę i wyjeżdżamy 10 maja do Westland. Autokar z Rzeszowa o 13:15, a my wsiadamy w Sędziszowie Małopolskim o 13:40. Ktoś jedzie też w tym dniu? Dajcie znać fajnie wcześniej się zgadać :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie