Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo NL Jobs Polska

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
onaa - 2016-04-04 10:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedziecie wprost do biura w Holandii? czy macie juz podany adres gdzie będziecie mieszkać?
zdjecie uzytkownika
Ooo - 2016-04-04 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można mniej więcej zarobić na czysto miesięcznie na szklarni?
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-04-04 12:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wydaje mnie się ze to zalezy od szklarni i od godzin pracy.. pracuje sie po 8 h a czasami po 12 dziennie i weekendy tez pracujace czasami.
zdjecie uzytkownika
julka07 - 2016-04-04 14:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w domkach z tej agencji jest internet?
zdjecie uzytkownika
julka07 - 2016-04-04 15:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i czy ktoś był/jest i może mi coś powiedzieć o pracy w szklarni na pomidorach w Bleiswijk?
zdjecie uzytkownika
Tokler - 2016-04-04 17:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie czy wyjeżdżał ktoś z nimi do Holandii na stanowisko Pracownika szklarni, to będzie mój pierwszy wyjazd i chce wiedzieć jak zarobki i czy w ogóle się opłaca, pomóżcie
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-04-04 18:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tokler czy wiadomo Ci do jakiego miasta jedziesz?
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-04-04 18:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Julka07 w biurze mówili mi ze w 90% domkach jest net :)
zdjecie uzytkownika
nope - 2016-04-04 21:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mlody - 2016-04-04 01:10:28]:
gdzie dokładnie na hortensje?
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-04-05 05:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie nie wiem bo jedziemy odrazu do biura w Maasdijk :) mieszkać prawdopodobnie bedziemy w Hadze tak mówili w biurze
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 11:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.Witam . Jadę z mężem w sobotę 09.04.2016 do Holandii na pakowanie pomidorów mamy byc w niedzielę pod biurem w Maasdiijk . Czy ktoś był na pakowaniu ?? jak jest ??
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-04-05 12:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Majka - 2016-04-05 11:52:32]:
Jedziesz na Greenpack? Z biura Rzeszów,czy Opole?
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na Greenpack z biura Opole ;]
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 13:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na Greenpack i z biura Opole
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 13:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewa - 2016-04-05 12:02:42]:
Tak na Greenpack i z biura Opole :)
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-04-05 17:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majka skąd wyjeżdżasz? prawdopodobnie będziemy jechac razem poniewaz my tez z biura z Opola i tez w niedziele mamy być w Maasdiijku :)
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 21:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżamy z Suwałk i jedziemy swoim samochodem ;) Ale na miejscu na pewno się spotkamy . A Ty na pakowanie pomidorów?
zdjecie uzytkownika
Pasii - 2016-04-05 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie , czy ta Firma to nie oszuści ?! Wyjeżdżam z koleżanką w piątek czyli 07.04 . I boję się trochę , dostalysmy pracę na pakowaniu warzyw i owoców. Jestem z Bytomia i jak to wygląda czy wyjeżdża się z Opola tam gdzie Firma ?!, czy bus zbiera ludzi z różnych miast. ? I dla czego jedna płaci w Biurze za bilet , a druga w Busie ? Hm
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 21:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie to nie oszuści
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-05 21:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie to nie oszuści
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-04-05 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pasii dziwne bo ja i moja koleżanka jedziemy busem z biura i za bilet pobiorą nam za pierwsza wypłatę czyli tak zwany bilet kredytowany.. Pierwsze słyszę ze jedna placi w biurze a jedna w busie :/
zdjecie uzytkownika
Pasii - 2016-04-05 22:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Onaaa To jest właśnie dziwne , zastanawiam się dlaczego akurat tak :// sama nie wiem co o tym myśleć. A jak wygląda wyjazd ?! Zbierają ludzi z różnych Miast , czy tak jak wcześniej napisałam.
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-04-06 05:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z różnych miast.. My dostaliśmy z biura taka karteczkę z którego miasta i o której bedzie bus :) a pytaliście sie w biurze czemu tak? bo serio dziwne..
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-04-06 05:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my akurat z Rybnika i wyjazd mamy o 19:30 np. :) jesteśmy umówione pod danym adresem i tam mamy być o danej godzinie..
zdjecie uzytkownika
szazka - 2016-04-06 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś z Rzeszowa w sobote albo w niedziele? :)
zdjecie uzytkownika
julka07 - 2016-04-06 17:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jadę z Rzeszowa w sobotę :) jedziesz na pomidorki?
zdjecie uzytkownika
Szazka - 2016-04-06 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez prawdopodobnie jadę na pomidorki :) masz może jakiś kontakt do siebie bo ja jeszcze musze jutro albo w piątek jechać umowę podpisać :)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-04-07 09:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pasii - 2016-04-05 22:13:28]:
Nie mozliwe, zebys jechala z NL Jobs - oni zawsze maja bilet na kredyt - nigdy nie placi sie w biurze.
zdjecie uzytkownika
julka07 - 2016-04-07 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szazka napisz na maila julia07071990@wp.pl i tam się zgadamy ;)
zdjecie uzytkownika
Szazka - 2016-04-07 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Julka napisałam na @ :)
zdjecie uzytkownika
Onaaa - 2016-04-07 13:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie przedtem to też napisałam.. a w ogóle w biurze drukowanymi literami pisze jak byk że nie pobierają za nic żadnych opłat.
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-04-07 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie też czytałam wcześniejsze komentarze i chyba dziewczyny nie jedziecie z firmy Jobs bo tam nie pobierają opłat za drogę tylko odliczaja z pierwszej wypłaty .
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-04-07 22:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam na loje tomaten praca wporzadku a dziewczyny na te pomidorki to na loje czy grinpack
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-04-08 07:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My na greenpack . Wiesz może jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-04-08 08:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Greenpack jest naprawde OK. Kiedys byly zle opinie ale teraz bardzo sie poprawilo. Skupiajcie sie na pracy a wdrozycie sie w normy raz dwa.
zdjecie uzytkownika
Kurski - 2016-04-08 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i chce dodać jeszcze jedno, CO PRAWDA WTRĄCAM SIĘ W TEMAT, też pracowałem na LOOIJE w Burgerveen, co do Adriana Zimnego Koordynatora , przerobiłem już 5 agencji teraz jest na kontrakcie to POWIEM WPROST: LEPSZEGO KOORDYNATORA W Holandii nie widziałem !!!!
zdjecie uzytkownika
mkk - 2016-04-14 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałam spytać czy jest możliwość wyjazdu tylko na 6-7 tygodni w czasie wakacji?
zdjecie uzytkownika
blabla - 2016-04-15 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEDZIE Ktoś jutro na Hortensję ?
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2016-04-15 13:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blabla - 2016-04-15 10:05:19]:
Ja nadal czekam na tel od nich. A u ciebie długi okres oczekiwania był?
zdjecie uzytkownika
blabla - 2016-04-15 14:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tydzien
zdjecie uzytkownika
bojtel - 2016-04-15 19:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam ok 3 tygodni i dzwonie co drugi dzien i niby nie maja zadnych ofert a co chwile ktos pisze ze ma wyjazd
zdjecie uzytkownika
Look - 2016-04-19 17:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś coś o Kesgro w Midedenmeer? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
malami - 2016-04-20 22:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[look]
szklarnia bardzo wymagajaca, ale jak chcesz pracowac to dasz rade ;)
zdjecie uzytkownika
Look - 2016-04-21 07:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malami, możesz coś więcej napisać? Da radę wyciągnąć te bonusy, mieszkania daleko od pracy, itd?
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2016-04-21 13:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do kogoś kto już jechał z tym przewoźnikiem, którego oferuje ta firma, bo tam jest napisane na tej karteczce, którą dają w biurze:
2 torby (masa łącznie do 30 kg) + bagaż podręczny.
Czy to faktycznie tak jest? Ktoś sprawdza tą wagę?
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2016-04-21 13:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do bagazu to zalezy od kierowcy...jeden bedzie sprawdzal dokladnie inny ma wage w rekach ;) jeszcze inny machnie reką... byle nie przesadzac. Nigdy nie mialam problemow a jezdze z nimi juz 3 lata.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-04-21 19:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez obaw, nikt tego nie sprawdza. Byle nie przesadnie.
zdjecie uzytkownika
legnica - 2016-04-30 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos jutro z legnicy z orlena? o 20.30?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-04-30 09:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktoś napisać po ile godzin pracuje sie na Greenpacku? Ile mozna zarobić
tam tygodniowo na czysto?
zdjecie uzytkownika
xo - 2016-05-04 19:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie pracownicy szklarni mogą liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NL Jobs Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert