Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-03-19 22:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam forumowiczów
Wiecie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?Czy jak mieszkam 200 km od Opola to muszę osobiście się stawić na rozmowę o pracę czy idzie to załatwić telefonicznie ?Słabo u mnie ze znajomością języka angielskiego i holenderskiego,znam w stopniu średnio zaawansowanym tylko język niemiecki.Czy nie znając języka zostanę przyjęta do pracy?proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-03-19 22:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś pracuje w szklarni z pomidorami koktajlowymi i mieszka na 14 osobowym domku.prosze o info.W biurze powiedzieli mi ze 14 osobowy domek i szklarni Loojek coś takiego proszę o kontakt osoby pracującej bądź mieszkającej tam o kontakt
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-03-19 22:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy pracuje ktoś w szklarni LOOJE proszę o opis pracy i mieszkań. Dzięki
zdjecie uzytkownika
LeOn - 2015-03-20 13:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedzie ktos w niedziele 22 do Middenmeer??? Ja wyjezdzam z Białegosotku o 14.50 :) może ktoś,coś :D??
zdjecie uzytkownika
LeOn - 2015-03-20 13:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaky ktos jechaal w te rejony to podaje kontakt( usunięte przez administratora ), w kupie siła ;))
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-03-20 14:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Leon to Ty całkiem gdzieś idziesz śmigasz ;P w ogóle to co bierzecie ze sobą? z jedzenia to co zabieracie? ;]
zdjecie uzytkownika
LeOn - 2015-03-20 14:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł a ty gdzie :P a suchy prowiant jakis :D zrobiłem napad na biedronke, zupki,konserw kilka, aby z tydzien pocisnac na swoim i ogarnac co tam jest i za ile :D + to co w meilu te pościel,ciuchy robocze,podstawowe rzeczy :P w walizke jedna sie zmieszcze :D
zdjecie uzytkownika
LeOn - 2015-03-20 14:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pawel we mi napisz jakiegos smsa na tel to ja zadzwonie za jakis czas i zapytam o kilka rzeczy jak ty to rozwiazales bo spadam z kompa i wyruszam w pozegnalny rejs po miescie z dziewczyna :)
zdjecie uzytkownika
kasienka - 2015-03-20 15:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos z czewy 23 do weteringen jak tak to pisac
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-03-20 17:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś jutro do Maasdijk??
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-03-20 18:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja jadę do Wateringen ale wyjazd mam 22 o 17:20 jadę na Hotel mieszkać
A ty gdzie ???Pozdrawiam
Ja mam obiady codziennie tam na Hotelu 20 euro tyg.Polski Kucharz :))
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-03-20 21:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jedzie ktoś bez znajomości języka?
zdjecie uzytkownika
kasienka - 2015-03-21 08:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-03-20 18:36:02]:
wszyscy chyba maja ten przymusowy obiad i polski sklep na dole:)))a wiesz cos moze na temat neta bo ja slyszalam ze go brak...
zdjecie uzytkownika
umc91 - 2015-03-21 18:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-03-19 18:05:53]:
Now alsnie chcialbym sie dowiedziec co tak na prawde ta firma zapewnia ?? dojazd z polski do holandi ? mieszkanie i dojazd z mieszkania do pracy ??
zdjecie uzytkownika
lenka? - 2015-03-21 19:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie jestem w Holandii już 6 miesią. Pracuje na szklarni praca jest bardzo fajna w sumie też dużo zależy od szefa. Jeśli chodzi o LOJE TO NIE JEST TO SZKLARNIA TYLKO PAKOWNIA POMIDORÓW NIE DALEKO ''MAZDAJKU''
zdjecie uzytkownika
lenka? - 2015-03-21 19:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie jestem w Holandii już 6 miesią. Pracuje na szklarni praca jest bardzo fajna w sumie też dużo zależy od szefa. Jeśli chodzi o LOJE TO NIE JEST TO SZKLARNIA TYLKO PAKOWNIA POMIDORÓW NIE DALEKO ''MAZDAJKU''
zdjecie uzytkownika
lenka? - 2015-03-21 19:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeśli chodzi o firmę nl jobs to bardzo fajna firma są wyplacalni w każdy piątek jest wyplata. Mieszkania szczególnie domki są fajnie wyposażone mieszkałam również na hotelu też źle nie było. Zapewniają transport do pracy jak i z pracy.Sezon ruszył także i godziny są.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-03-21 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo Lenka a pracuje tam ktoś z okolic Nysy Głuchołazy Mam trafić gdzieś na 14osobowy domek wiesz może gdzie to jest. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-03-22 08:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A bieżecie ze sobą umowe czy nie trzeba?
zdjecie uzytkownika
lenka? - 2015-03-22 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie potrzeba umowy ponieważ tu na miejscu podpisujesz umowę :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-03-24 20:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy znajomość j.eng czy holenderskiego jest wymagana? Czy polacy robią tam równiez za tłumaczy?
I ile czeka się od momentu rozmowy w NL Jobs Polska do dnia wyjazdu
zdjecie uzytkownika
arczi - 2015-03-24 20:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-03-24 20:12:21]:
Z tym językiem to chyba głównie zależy na jakie stanowisko. Jak ktoś nie zna ang to wiadomo że ktoś kto zna język z naszych musi ci coś przetłumaczyć żebyś wiedział o co chodzi itd. Nie wiem ile się czeka, to chyba zależy głównie od holenderskiego pracodawcy, jest zapotrzebowanie to kontaktuje się z NL Jobs, a oni potem np. z tobą i innymi.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2015-03-30 08:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Czy ktos ma zamiar jechac do pracy po swietach? Nie mam jeszcze terminu wyjazdu ale mysle ze pojade w kwietniu, tym bardziej ze sezon ruszyl. Jestem z okolic Rzeszowa. Jade pierwszy raz. Fajnie by bylo sie skontaktowac, jezeli ktos jedzie sam. W grupie razniej.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-30 13:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem w nl zarejestrowanyz partnerka Pani mowila w biurze ze jak ktos porozmawia z kordynatorem to moze nas sciagnac ,prosze kogos kto tam pracuje o zalatwienie nam przepustki jestem w stanie zaplacic przy wyplacie cos ekstra prosze o wiadomosc na maila marcinbeat@gmail.com ,dziekuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-30 13:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-03-30 13:00:53]:
Jestem z okolic ŁAŃCUTA Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NL Jobs Polska?
Zadaj pytanie