logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

Dominika 2016-07-27 18:11:32
Hej
Ja jadę na szklarnię, w sobotę do pomidorów. Z tym, że na tą w Burgerveen, a Ciebie gdzie kierują?
Oczyszcz 2016-07-27 18:59:05
Powiedz mi bo tutaj czytam o tym sporo, faktycznie pomidory sa takie trudne do ochraniania i czy te szklarnie są takie gorące jak mówią czy jest to jakiś mit, a praca jest dośc lekka, jaka jest prawda?
balbina 2016-07-27 20:01:34
a Ciebie za co zwolnili co ? Posiedziec sobie chciales w pracy i za to pieniądze dostać? czy po prostu nieogarnięty jesteś i się nie nadajesz ?
zz 2016-07-27 20:21:35
trudne pewnie nie są, ale wiesz jak nie ejstes przyzwyczajony dopracy fizycznej i nie byles ngdzie na takim wyjezdzie nigdzie to bedzie ci pwenie zawsze ciezko, ale dobry pomysl masz ,pojedz zobaczysz czy sie nadajesz
meggy 2016-07-27 20:52:35
Kolego powiem Ci tak.. szklarnia na pomidorach to największe gówno i bagno w jakie można sie wpakować. Jest bardzo gorąco, wymęcza praca totalnie, i do tego ta beznadziejna norma.. Ogólnie odradzam praca najgorsza jaką kiedy kolwiek miałam tu w Holandii. Jest dużo lżejszych, czystszych i z lepszą stawką prac, więc proponuje lepiej się rozejrzeć niż tam jechać. Jak myślicie dlaczego co chwile tak się robią wolne miejsca? Bo każdy woli wybrać prace gdzie będzie mieć lepiej, czyściej i nie będzie się czuć jak gówno. Do tego opryski... dajcie sobie spokój .
5
gość 2016-07-27 21:25:28
A jak mają teraz sprzątaczki w Holandii? Dobrze, że można liczyć na zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazd do pracy, ale chyba nie zostało określone jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać. Opieka polskiego koordynatora na pewno się przydaje.
Karol 2016-07-27 22:14:14
hahahaha człowieku koordynatora? jakiego co ty gadasz buhahahah co Ty wiesz o życiu człowieku xd w tej firmie "koordynator" to wymyślona postać bo jak można nazwać tą osobę koordynatorem gdy jej nie znasz i nigdy nie miałeś styczności pracując w tej firmie a przede wszystkim na Looye. Także tego no wybacz ale jeśli chcesz zarobić w tej firmie a nie zarobisz to szukaj innej . Pozdrawiam.
Karol 2016-07-27 22:14:42
hahahaha człowieku koordynatora? jakiego co ty gadasz buhahahah co Ty wiesz o życiu człowieku xd w tej firmie "koordynator" to wymyślona postać bo jak można nazwać tą osobę koordynatorem gdy jej nie znasz i nigdy nie miałeś styczności pracując w tej firmie a przede wszystkim na Looye. Także tego no wybacz ale jeśli chcesz zarobić w tej firmie a nie zarobisz to szukaj innej . Pozdrawiam.
chmur 2016-07-27 23:05:29
Świetnie, że można liczyć u nich na ubezpieczenie i dodatkowo na zakwaterowanie @gość. Nie ukrywam, że o takie warunki jest dość trudno, ale skoro tak jest to nie dziwię, się, że ich oferty sa tak popularne. A rzeczywiście, nie określono stawek, ale pewnie wypłata ok.
cherry 2016-07-28 15:34:40
Siemka :)
Jak wygląda u nich zaakwaterowanie w Alkmaar i praca w pobliskiej (tak mówił facet z biura) szklarnii z pomidorami ? Warto ?
Wincyj 2016-07-28 16:10:21
Mi się wydaje, że jak najbardziej warto, to oczywiście też wszystko zależy od tego jak ma być, jak wygląda nasze życie i jak ma wyglądać, generalnie to dobra sprawa, jedna z wybitniejszych, więc na szklarni czy na magazynie - jeśli w holandii to po prostu warto
Kamil 2016-07-28 23:31:04
Jutro będę wiedział to dam znać :)
Kamil 2016-07-29 10:09:06
Jadę w to samo miejsce co Ty.
Malcolm 2016-07-29 10:23:15
No i co dajecie znać, wie ktoś coś już i może się tym jakoś podzielić czy póki co trwa cisza w eterze i nie ma jakichś sensownych opinii w temacie? Byłoby dobrze wiedzieć
lenka 2016-07-29 14:56:07
witam prosze pomożcie szukam wraz z mężem jakies dobrej solidnej firmy polecacie jakąś
monika 2016-07-29 14:57:52
JA to się zastanawiam jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, bo się miały jakieś premie pojawić.
przyjaciel 2016-07-30 08:25:17
Firm jest dużo wejdź na opinie i poczytaj? Zawsze pytaj o ilość GWARANTOWANYCH GODZIN i to ma być w umowie na pismie a nie opcjonalnie będą lub nie będą. Zakwaterowanie i jakie opłaty czy są pobierane gdy nie masz godzin potem okazuje się ze nie masz na życie! Poproś o numer telefonu do koordynatora w Holandii zadzwoń i wypytuje co i jak o ile odbierze -to powinno dac do myślenia ,ponieważ są podawane rozbieżne oferty biuro w Polsce( tylko wysyła )a biuro w NL poproś ich o scan umowy tej w nl i pisemny opis na maila jeśli jest wszystko ok odpiszą na każde zadane pytanie.
1
gość 2016-07-30 11:58:10
Skoro miały się pojawić jakieś premie do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Pewnie, że taka praca w szklarni może być trudno, ale stawki są raczej adekwatne do powierzanych obowiązków, a wypłata terminowa?
Mark 2016-08-03 12:00:59
Największym nieogarem jest Iwonka z Breezand ( koordynator ) nigdy nic nie wie , a jak udaje że wie to i tak kłamie.
mirek 2016-08-03 12:02:39
Pracował ktoś w Holandii jako pracownik szklarni/magazynu?
Lola 2016-08-04 15:15:22
Biura NL Jobs w Polsce akurat wysylaja pracownikow do NL Jobs w Holandii wiec tu ryzyka nie ma...
mika 2016-08-04 16:19:36
Praca w Holandii jest teraz u nich - Pracownik szklarni/magazynu to chyba naparwde dobra oferta, zwłaszcza, ze stawki są dobre z tego co widze. Dajcie też znac jak to wszystko wygląda tak naparwde.
jura 2016-08-04 19:05:03
Kochani tak na serio. Czy kto już dla nich pracował i wyjeżdżał za granicę? Taki gdybanie nic mi nie daję a wręcz przeciwnie jednie nakręca. Jeśli ktoś faktycznie już z nimi jechał niech napisze jeśli może jak wygląda umowa, zarobki i ubezpieczenie będę wdzięczny
Jataka 2016-08-04 21:33:30
Odezwij się na bzdura@spoko.pl to co opiszę właśnie jestem w maasdijk
straż 2016-08-04 21:47:52
Hej, a wiecie jakich zarobków może się spodziewać pracownik szklarni w Holandii? Dziekuje za odpowiedź
aga,klaudia i ewa 2016-08-05 08:04:47
witam wszystkie dziewczyny uwazajcie na Piotrka Scieszke to taki klamca ze nawet wlasna dziewczyne tak omotal ze to nie on to ktos iny. co za beszczelny dzeciorub i oszust.
1
mika 2016-08-05 12:05:57
Pracownik szklarni/magazynu - Holandia - to nowa oferta u nich. Nie wiem tylko co u nich można załatwić jeśli chodzi o szkolenia i o premie, bo to jest tez ciekawe.
Aga 2016-08-05 20:38:49
Co ty za bzdury wypisujesz.Ja byłam przez enela marzec-czerwiec na opakowaniu pomidorów. Opłaty tygodniowe mieliśmy 82e za mieszkanie i 29 za ubezpieczenie noi oczywiście podatek tak że enel pobierał 111e a nie jak piszesz 400 a co do tak zwanego wakacyjnego to wypłaca pracodawca a nie biuro.Ja nie miałam problemów dostałam na czas jedyny minus to podatek 40% od uzbieranej kwoty.A przed podpisaniem umowy miałam czas na przeczytanie przed podpisaniem wrazie jakichkolwiek wątpliwości możesz nie podpisywać.Domek mieliśmy 8 osobowy , polską TV ,internet. U mojego pracodawcy zawsze był ktoś z biura żeby zgłaszać różne problemy.Nie wiem co przezkrobałeś że wypisujesz takie bzdury , dokładnie wiem że osoby które wyleciały z pracy bo zasady są rygorystyczne później obsmarowywują biuro z zemsty.
1
zz 2016-08-05 20:45:08
No wlasnie wina czasem nie lezy po stronie gencji, bo skoro podpisujesz umowe z nimi to raczej godzisz sie na wszelkie warunki jakie ci oferuja, nalezy dokladnei czytac takie umoy tym bardziej z agencja
2
Kaaaaasia 2016-08-08 19:10:45
Witam wybiermy sie z chlopakiem na pomidory w ten week ale jeszcze nie wiem gdzie dokladnie. Napiszcie mi jak tam wyglada zakwaterowanie zarobki godz pracy ? I czy mozna jechac swoim autem bo w biurze w Opolu cos nam mowia o podatku i braku miejsc prakingowych ?
ANIA 2016-08-08 22:15:51
masz racje tak własnie wygląda praca w tym biurze sama pracowałam i wiesz chyba warto napisac takie pismo do odpowiedniej instytucji w celu kontroli moze chociaz innym to pomoze pozdrawiam i tez tego biura nie polecam. NARESZCIE JUŻ W POLSCE
zygi 2016-08-08 23:02:03
wyobraz sobie droga kolezanko ze nie wyleciałem z pracy widocznie jestes z biura skoro tak piszesz bo wiesz ze to co napisałem jest zgodne z prawda wezcie sie nieroby z biura za robote i docencie tych ludzi którzy ciezko pracuja aby dalej to biuro mogło funkcjonowac bo bez tych ludzi was nie ma a nie odróżniając głupoty od rygorystyczne zasady , zasada jest jedna jak wykorzystac i oszukac polaka tu ludzie przyjechali do pracy a nie do wiezienia jestesmy wolnymi ludzmi tylko niektórzy zmuszeni sa milczec wszystko kiedys mija prosze pamietac ze góra z górą sie nie zejdzie a człowiek z człowiekiem zawsze i jaka bedzie wasza mina głowa przy ziemi czy sie zakopiecie na miejscu ze wstydu no tak zapomniałem niektórzy jego nie maja ps. nie dotyczy to wszystkich którzy pracuja w biurze zeby było jasne tylko tych ludzi którzy zapomnieli kim byli a czym sa obecnie na szczescie zebrałe tyle materiału ze prace dyplomowa mozna napisac PRACUJE NADAL W NL ALE JAKO WOLNY CZŁOWIEK I NA BIURO JUZ NIE PRACUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE MAM GODNE ZAROBKI BEZ DARMOZJADÓW WYSTARCZYŁ JĘZYK ANGIELSKI I PRACE ZAŁATWIŁEM W 4 DNI !!!!!!!! POLACY RÓBCIE ZDJECIA I DOKUMENTUJCIE SWOJE WYJAZDY I NIESCISŁOSCI BO ZAWSZE WAS BEDĄ OSZUKIWAC!!!!!!
mika 2016-08-09 10:56:45
Pracownik szklarni/magazynu jest potrzebny, a miejsce pracy to tu akurat Holandia, wiec wydaje mi się, że jednak jest troche to inne.
Jataka 2016-08-09 22:24:31
Biuro w Opolu to jedna wielka żenada. Czytajcie dobrze umowę ponieważ potrafią w odstępie dni wysłać dwie. Chcą szybki podpis a okazuje się że to miejscowości od siebie oddalone 120 km lub całkiem inne prace. Ta umowa z biurem jest nic nie warta bo w Nl podpisujesz inna. Nie nastawiajcie się na pakowanie bo i tak skończy się to szklarnia. Panie z biura potrafią z prywatnego dzwonić, rozdzielac pary za to że w nl coś się na nich powiedziało. Jeszcze przed podpisaniem umowy wydzwanial i wypisywal przewoźnik po 10 razy dziennie. Jechałam tu do holandii 20 godzin!! Pracę dostałam inna niż mi mówiono. Moja para nie dojechała bo się biuro zemscilo za skargę. Ogólnie? Odrabiam straty i spadam...
vbn 2016-08-09 22:50:31
@ Jataka a czy tego typu " niezgodności " zostały przez kogoś gdzieś zgłoszone? w sensie gdzieś wyżej?
HenekPenek 2016-08-10 19:24:14
Miszczu pieprzysz jak głupi. Byłem na szklarni. Godziny są, a nawet czasem za dużo. Pracowałem do 7-17 od poniedziałku do piatku i jeszcze chodziłem w soboty do 12. Wypłaty po 310-320 E jak robisz ponad normę masz 410E tygodniowo. To są pieniądze do ręki już po opłaceniu łózka i podatków. Oblicz całość. Jedyny minus to taki, ze do NL jeździ w 80% patologia. Niestety trzeba się liczyć z tym, że ćpuni, alkoholicy są na porządku dziennym. :) Osobiście żałuje, ze zjechałem, ale psychicznie nie wytrzymałbym z ludźmi. I mówie tu po Polakach a nie o Holendrach
1
Lead 2016-08-10 19:50:17
No powiem Wam, że dużo się tutaj mówi o tych wyjazdach z NL Jobs Polska i chyba jesli chodzi o holandie to są najlepsi i nie ma co narzekać na jakieś tam drobne różnice, moim zdaniem to wiadomo co się podpisuje, mieszkania są jakei są, ale wartościowi
kasia 2016-08-11 13:56:44
witam jak warunki mieszkaniowe w Putte bo bedziemy tak mieszkac i jak firma Agro Care bo tam mamy pracowac. dajcie znac co i jak ? dzieki
Ulki 2016-08-11 14:06:08
Wiesz co a to zaskakujące jest Ci powiem, ale te warunki mieszkaniowe są naprawde dobre, zdaje się ze wszystko jest w porządku, mieszkania są jasne, z kuchnią, czyste
kasia 2016-08-11 14:25:50
o super to naprawde mega :) jadziemy pierwszy raz z firmy Nl jobs i wole dopytac :) ale jak wszystko jest okey to mnie cieszy :)
qw 2016-08-11 15:02:44
a teraz w ogóle szukają kogoś do pracy? Bo ofert chyba na wyjazd nie ma
kasia 2016-08-11 15:12:22
no nam zadzwonili w poniedziałek ze potrzebuja ale moj chlopak musi byc kierowca. a tak to mało ofert maja.
ed 2016-08-11 21:34:00
spokojnie rekrtuacja u nich caly czas trwa..w Holandii szukaja na przyklad pracownika szklarni lub magazynu..jak ktos ma odpiwiednie kwalifkacje to moze warto sprobowac mozna pewnie sporo zarobic tutaj
Anonim 2016-08-12 15:53:56
Witam to mój numer gg napisz, to ci opowiem jak wygląda praca.
46248834
mirek 2016-08-12 18:14:25
Mało ofert @kasia? Ofert akurat jest sporo z tego co ja szukałem tylko musisz zgłosić się na konkretne. Poszukują np. do szklarń, magazynów, na budowy, do sprzątania itp. naprawdę jest tego sporo tylko trzeba poszperać
Converse 2016-08-15 14:39:23
Witam. Pracowałam rok temu w Holandii na szklarnii niedaleko Medemblika na pomidorach. Jeżeli chodzi o firmę i kase to zastrzeżeń miec nie mozna bo zawsze jest na czas. Naromjast organizacja ora pomoc ze strony biura jesli mieszka się w hotelu tj. Spanbroek pozostawia wiele do życzenia. A mianowicie, hotel zalewany wiele razy *zniszczony laptop i wiele innych rzeczy... a biura nawet nie jest w stanie załatwić innego pokoju a jeśli już załatwi...to w pokoju 4 osobowym, nadmieniam ze byłam z dziewczyną. Wiec wyobraźcie sobie sytuacje będąc w związku mieszkać z 5 innymi osobami. Tragedia. Nie są w stanie pomóc jeżeli faktycznie się coś dzieje. Nikt o tym nie mówi i nie WALCZY na miejscu bo potem ma się trochę ciężki żywot na miejscu bo jest się traktowany gorzej bo walczysz o swoje. Dzwoniac do głównego biura odsylaja o biura na miejscu bo oni zajmują się tylko sprawami BIUROWYMI. Wiec generalnie mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy pływasz w ściekach i z kim i w jakiej ilości spisz. Nie pomagają w ogóle. A jeśli jedziesz na 3 miesiące ale chciałbyś wrócić wcześniej i nie daj Boże powiesz im to wcześniej to kończysz obecną prace i zostajesz zatrudniany na najgorsze prace. Tj. Cebulki, harujesz gdzieś na otwartym polu bądź inne gorsze. Taka polityka.
mirek 2016-08-15 14:46:38
No wiesz @converse ale chociaż za to nie płacisz wiem, że warunki nie powalają ale tak naprawdę to jedziesz tam głównie do pracy więc i tak 80% czasu cie tam nie ma. Próbowaliście już w Polsce o tym z nimi pogadać?
Tenktos 2016-08-19 12:44:21
Nie polecam szlarni Combi Vliet na s'gravenzande. Wszystko co o niej piszą to prawda. Szef Polak codziennie przychodzi na domek obok i spędza tam całe dnie a czasem też noce. Przesiaduje z dwiema blondynkami bzykajac je na zmianę. Na szklarni w srodku sezonu gora 30 godzin a dziewczyny jak chcą tam pracować to albo muszą nieźle zapiepszac albo być śliczne i dawać szefowi dupy. Najgorsza szkarnia ever!!!!
monika 2016-08-19 14:32:54
Świetnie, że można u nich liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, bo przecież to się wiąże z odpowiednimi benefitami socjalnymi. Ciekawe tylko czy taki negocjator telefoniczny może jeszcze liczyć na wypłaty w terminie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Kurski 2016-08-23 20:53:29
hmmm w moim przypadku Ilona okazała się bardzo nie fair ale cóż to już był sporo czasu temu,teraz funkcjonuje na wyższym szczeblu ALE NA POCZĄTEK POLECAM NL JOBS i dodam że w tamtym czasie jak u nich pracowałem to nie narzekałem na tą agencje
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska