Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: NL Jobs Polska


Oceniono 50 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
zdjecie uzytkownika
psitek - 2014-01-18 10:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fryta naucz się pisać albo za dużo THC w bańce ci zostało.
NARKOZA
zdjecie uzytkownika
ja145 - 2014-02-16 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
malo ofert pracy maja. porazka
zdjecie uzytkownika
Rafix - 2014-02-17 15:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ja wiem, czy to tak mało ofert pracy, przynajmniej to sprawdzeni partnerzy NL Jobs, raczej nie wysyłają byle gdzie, to pewne plusy.
zdjecie uzytkownika
Pracus - 2014-02-18 10:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zalezy jak na to spojrzysz, bo jak mają np. 20 miejsc a chętnych 100 osób to może się wydawać, że mało. Dużo osób chce od nich wyjechać bo to sprawdzona firma, płacą na czas i godziny też są. Ja tam nie narzekam a "zwiedziłem" wiele firm.
zdjecie uzytkownika
gain - 2014-02-18 22:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Raczej mają więcej niż 20 miejsc pracy, z tego co widze na ich stronie to budynki mieszkalne mieszczą o wiele więcej osób.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-02-19 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca po 30 godz na tydzien zarabiam po 150 euro . lepiej juz w polsce zostac. jakies 90 euro mi zostaje na tydzien. czyli 360euro odkladam na miesiac. A i musze sobie zalowac wszystkiego. nie pale i nie pije. Zastanowcie sie!!!!
zdjecie uzytkownika
Janko muzykant - 2014-02-25 23:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak nie pijesz nie palisz, to rzeczywiście musisz biedować. Przynajmniej dłużej pożyjesz ;) A stawki rzeczywiście poniżej poziomu opłacalności.
zdjecie uzytkownika
Holenderrr - 2014-02-26 09:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzajcie... jakby tak sie nie oplacalo pracowac w Holandii to nikt by tam nie wyjezdzal. Pol mojej rodziny pracuje w NL Jobs i jakos daja rade, auta nowe, zycie na poziomie. Moze poza sezonem jest malo godzin.
zdjecie uzytkownika
szuker - 2014-02-26 11:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chociaż fakt, że trafiłeś na jakąś mało płatną robotę, bo 5E na godzinę, to już naprawdę są grosze NL Jobs
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-02-28 14:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może piszcie jak roboty w NL Jobs sa godne polecenia i jaka stawka to nie grosze, bo ja w ogóle nie jestem zorientowany na tym rynku.
zdjecie uzytkownika
Fiołek - 2014-03-05 01:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi przyszło do głowy jedno pytanie - czy tam jedzie się bardziej do pracy tymczasowej czy są również oferty pracy stałej?
zdjecie uzytkownika
olaa - 2014-03-12 17:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.MY wlasnie z chlopakiem jedziemy teraz 16.03.14r do szklarni ;) jedzie moze ktos tez ?? :)
zdjecie uzytkownika
Smerfetka180 - 2014-03-13 12:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olaa ja tez jade kolejny raz przed Nl-Jobs tyle ze tym razem na dłuzej moze nawet na kilka lat , pracowałam juz w tamtym sezonie i wszystko bylo ok , kasa ok , domki tez ok , smiało bez obaw naprawde warto !!!
zdjecie uzytkownika
olaa - 2014-03-13 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz 16.03 wyjazd masz tez ?;) dokladnie gdzie jedziesz;)?
zdjecie uzytkownika
moti - 2014-03-17 23:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie jestem przekonany co do tej firmy. Dużo opinii ale mało konkretów, ale chyba większość osób zadowolona czyż nie?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-03-18 08:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wam. Ja z kolezanka bylam z tej firmy w ostatnie wakacje. Pracowalysmy srednio po 45 godzin w tygodniu. Zadnych uwag. Pracownicy biura ok, domek w porzadku. Wyplaty co tydzien bez spoznien. Ogolnie polecam.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-03-19 11:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie czy w najbliższym czasie ktoś może ma wyjazd? bo zarejestrowałam się w sobote i jestem ciekawa czy będa jakies wyjazdy teraz na czasie.
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-04-01 14:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam właśnie propozycję do warzyw i owoców, wyjazd w czwartek.
Zapewniają tygodniowo 35-45h. Wybiera się ktoś?
zdjecie uzytkownika
Neta - 2014-04-10 11:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,
dostałam ofertę pracy - muszę jedynie załatwić kilka dokumentów...
Widzę, iż bardzo pozytywnie wypowiadacie się na temat współpracy z agencją.
Nie jest to pierwsza oferta, jaką dostałam.
I w tym momencie zaczynam wariować, bo nie wiem, co wybrać...

Proszę, opiszcie swoje wrażenia z wyjazdów.

Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
RobertoB - 2014-04-10 13:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Neta NL Jobs jest ok, Kasa jest wyplacana na czas, mieszkania tez ok , wiec Ja juz wybrałem byłem wczesniej z bracholem przez inne firmy i wiecznie byly jakies problemy min. z kasa teraz brachol juz tam jest na miejscu i mowi ze jest spoko i wszystko jest Ok a TY gdzie jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
Neta - 2014-04-10 21:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic jeszcze nie wiem...
Tylko jedynie podstawy o które zdążyłam zapytać przez telefon...
Nie potwierdziłam w stu procentach, że będę jechała...

A tak zapytam - długo się tam czeka na nr BSN?

To będzie mój pierwszy wyjazd...
Ogólnie to będę jechała z Legnicy.

A Ty skąd?

Pozdrawiam.

Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: Gowork.pl
region Westland
( )
Agencja Pracy NL Jobs Polska poszukuje osób zainteresowanych pracą na stanowisku: OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO Miejsce pracy: Holandia / region Westland Obowiązki: - obsługa wózka widłowego - przygotowywanie zamówień do wysyłki - prace logistyczne - pakowanie pomidorów przy taśmie Wymagania: - aktualne uprawnienia
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-04-15 13:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,

kiedy jedziecie bo ja 17.04.2014 tez do sortowania warzyw i owoców do Maadijk
zdjecie uzytkownika
Neta - 2014-04-15 17:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Maadijk mieści się ich siedziba.
Zazwyczaj oddelegowana zostałabyś gdzie indziej.
Ja właśnie zaczęłam.

Do pracy od jutra... ale nie na sortowanie, ale pakowanie - co zapewne będzie się łączyło... ale nie mam pojęcia, bo to mój pierwszy wyjazd...

Jak podasz gg to chętnie Ci opowiem...

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
angelo - 2014-04-15 22:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neta napisz notkę jakmożesz czy jest praca i jak wyglądatood środka wszystko??(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
on 123 - 2014-04-16 09:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wyjeżdza ktoś 22.04?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x