Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NL Jobs Polska

Pracowałeś w firmie NL Jobs Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oza - 2014-08-01 13:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka może być Holandii nie polecam tej firmy. ściągają ludzi a pracy nie ma i siedzisz i czekasz aż łaskawie dadzą znać czy będzie przaca.
zdjecie uzytkownika
assssss - 2014-08-06 09:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haloooooooo ? czy ktoś czeka na telefon z biura lub jedzie teraz albo niedawno pojechal ?
zdjecie uzytkownika
oza - 2014-08-06 11:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przyjechałem do tej firmy i po trzech dniach powiedzieli że nie ma dla mnie pracy i mam wracać do Polski. nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-08-06 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oza gdzie miałes pracowac bo dostałem propozycje w Niedziele ?
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-08-06 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek !
dostales propozycje juz ?? na co ??
z jakiej miejscowosci jestes ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-08-06 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pomidory , b. biała a Ty?
zdjecie uzytkownika
oza - 2014-08-06 12:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w szklarni okolice Brezzand
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-08-06 12:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy jedziecie OZA i TOMEK ??
z jakiej miejscowosci jestescie ?? od kiedy jedzieice ?
zdjecie uzytkownika
lasko - 2014-08-06 15:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oza - 2014-08-06 11:15:48]:
to bardzo nieodpowiedzialne ze strony samego NL Jobs, że ściągają ludzi za granicę bez wcześniejszego przygotowania dla nich konkretnych miejsc pracy. A myślałem , że trafiłem wreszcie na porządną agencje pracy tymczasowej w Holandii... sami o sobie piszą , że nie dbają jedynie o wartości materialne , ale liczy się dla nich przede wszystkim zarówno dobro klienta jak pracownika, ale z tego co piszecie to takie teksty można sobie włożyć tutaj jednak między bajki. Po za tym ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa. Możecie coś powiedzieć o tych cotygodniowych wizytach rezydentów wysyłanych z NL Jobs do domów pracowników z Polski? czy one rzeczywiście się odbywają i Ci ludzie, którzy odwiedzają Polaków są w jakiś sposób pomocni? czy to również tak samo jak i stała porządna praca - tylko taki chwyt marketingowy
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-08-07 09:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale taka jest prawda jak oza pisze. wywalają ludzi i nie przejmują się tym co z nimi będzie. ważne że oni zabiorą kasę i zostaniesz bez niczego na ulicy. miałem podobną sytuację jak oza. nie polecam tej firmy nikomu
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-07 14:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w niedziele na pomidory?
zdjecie uzytkownika
Aska - 2014-08-08 10:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja jade... i powiem wam, ze nie boje sie... pol mojej rodziny pracuje w NL Jobs, wielu znajomych i jakos nie narzekaja. Opowiadali mi, ze niektorzy nie daja sobie rady i wtedy jak nie przyjma czy nie ma innej pracy to do domu do Polski jada. Mam nadzieje, ze ja dam rade ;)
zdjecie uzytkownika
gosia1982aaa - 2014-08-09 11:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jedzie ktoś w niedziele czyli 10.08.2014 do holandi z Rzeszowa? Bo ja własnie jade i jestem ciekawa czy ktos jeszcze jedzie z Rzeszowa . Jak coś to proszę o kontakt na maila zawsze będzie raźniej :). Mój mail gosia1982aaa@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-08-12 07:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak ktoś ma tam rodzinę która [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże w biurze to moę jechać beż obaw do pracy. Ale jak ktoś nie podlizuje się to już ma gorzej i siedzi w domu bez pracy
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-12 12:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecznie nie ma pracy czekam i czekam i non stop nie maja zadnych ofert ! ;///
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-08-13 08:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosia u niech tak jest że mają pracę dla lizusów a resztę ludzi mają gdzieś
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-13 22:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem tego w ogóle, człowiek sie zapisuje czeka i (usunięte przez administratora),... z tego jest :/
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-08-14 16:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też tego nie rozumiem jak to z tym jest. dzwoni się pp parę razy w tygodniu i zawszę mówią że nie ma pracy. a co do czego dochodzi to co tydzień wysyłają ludzi a nam mówię że pracy nie ma
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-08-17 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NL-jobs,to teraz cwaniakują z pracą bo mają pełno studentów, a jak studenci wrócą na studia do Polski to sami będą dzwonić i szukać ludzi .
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-18 11:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestescie z Rzeszowa ??
w Nlu maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] straszny ja w czerwcu sie zapisalam i powiedzialam ze jestem z kolezanka dyspozycyjna od 1 lipca... dzwonie do nich 5-tego a oni mi mówią, że w niedziele jest wyjazd (6tego licpa) i ze miałyśmy z kolezanką dzownic do nich bo oni mają duzo ludzi do pracy i jakbyśmy zadzwoniły to byśmy pojechały...
no i teraz jest 18 sierpnia i co nie ma pracy ... dzwonilysmy kilka razy a oni powiedziali zeby sie przypominac ale oni dalej pracy nie majaa... tragedia ;/
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-08-18 22:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i taki jest właśnie NL JOBS że mają ludzi za nic. ja się zapisalem w styczniu i czekałem przez 7 miesięcy na wyjazj dzwoniłem do nich 4 razy w tygodniu a jak pojechałem do Holandii to powiedzieli że nie ma pracy i mam wracać do domu
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-08-20 15:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mark. naprawde byles tam i wrociles do Polski zaraz :O
zdjecie uzytkownika
Nitrox - 2014-08-21 20:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja się właśnie zapisałem z kolegą ale co z tego wyjdzie to nie widem.
Zapisałem się 14 Sierpnia i powiedziałem że wyjazd ma być po 20 Września ale co z tego będzie od przyszłego tygodnia trzeba zacząć dzwonić i dawać o sobie znać.
Trzymajcie się i miejcie choć cień nadziei może wypali ;D
zdjecie uzytkownika
mirosław - 2014-08-23 17:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszka ktoś na hotelu w Putte i pracuje w szklarniach Lans? Pracowałem tam parę lat temu przez pół roku i sytuacja mnie zmusza żeby szukac pracy w Holandii i myślę o powrocie do NL Joba. Pracowałem w Lansie przy pomidorach i trzeba przyznać że było ciężko, na szklarni parno i gorąco, normy wyśrubowane, ale przez pól roku dałem jakoś radę. Kokosów nie było, ale kasa zawsze była na czas,a to chyba najważniejsze. Hotel taki sobie, ale mieszkałem z normalnymi ludźmi, co chcieli zarobić, a nie wszystko przepić i przejarać, więc dało się wytrzymać.
Chciałbym wiedzieć czy praca tam jest, czy są godziny, czy na hotelu są w miarę normalni ludzie, czy jest internet?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-23 23:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirosław - 2014-08-23 17:22:00]:
jeżeli trafiłeś na firmę która jest w pełni wypłacalna w Holandii to już i tak miałeś dużo szczęścia. Nie wiem czy czytasz tego typu fora, ale o uczciwe firmy w Holandii jest już naprawdę co raz trudniej. Toteż dobrze świadczy o NL Jobs Polska , że współpracują z firmami , które przynajmniej póki co są godne zaufania
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski