logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

MK 2017-04-19 08:56
Witam! Jak jest na tej szklarni ? Wyjeżdżamy tam w sobote i szukam jakichś terazniejszych opinii z tego miejsca :) pozdr
3
doraa 2017-04-19 17:59
witam,niedawno wiedzialam sie o mozliwosci pracowania w Holandi wlasnie z biura nljobs , planujemy wyjechac z chlopakiem. czy moglabym dowiedziec sie od poczatku co trzeba zrobic krok po kroku zeby sie tam dostac?
MK 2017-04-20 10:24
My zgłosiliśmy sie do biura wiatrak jobs z piły które wspólpracuje z nl jobs. Przeslalismy kopie dowodu , prawka i zaświadczenie o niekaralności.jak gadasz troche po angielsku to znajdą Ci fuche :)
Tomcio 2017-04-24 12:37
Witam mam ofertę wyjazdu za posrednicwtem biura nl na pomidory do szklarni lasn. Powiedzcie jak z godzinami? Babka przez telefon mowi ze spokojnie mozna te40 zrpbic tygodniowo.o jak z mieszkaniami?Pozdrawiam
1
natalia 2017-04-26 13:18
ja też się zapisałam do tego biura i też bym chciała się spytać jak tam jest bo pierwszy raz jadę i się boje trochę
2
hub 2017-05-01 13:22
Ludzie nigdzie nie wyjeżdżajcie w ciemno, na 80% zostaniecie oszukani przez polaków, którzy są na usługach holendrów w biurach pracy jako pseudokoordynatorzy! będziecie mieszkac w zaplesnialych norach i pracowac po 25h tygodniowo zeby tylko oplacic nore i ubezpieczenie. prawie wszystkie agencje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczegolnie te w ktorych koorynatorują polacy-frajerzy! jak nie masz znajomego na miejscu czy kogos to lepiej zostan w domu!
14
jumi 2017-05-05 15:32
cos jeszcze nowego ktos o panu scieszce powie?
Kachaa 2017-05-08 11:43
TVA Grovers -szklarnia z pomidorami koktailowymi. Okolice Rotterdamu. Pracowalam,jesli ktos chce wiedziec wiecej zapraszam na meila. katarynka9786@wp.pl
elzaj 2017-05-08 17:48
Mam pytanie czy ktoś pracował przy pomidorach w Maasdijk? Jak tam jest ? Czy agencja jest wporządku ?
Xxxxx 2017-05-10 08:39
Zawsze mozna wynająć cos samemu, prywatnie i za dużo mniejsze pieniążki. Po pol roku na mieszkaniu z dziwnymi ludźmi szybko się wyprowadzilam. I nie jest to duży problem jeśli sie tylko chce, biuro wtedy także zapewni dojazd lub da samochod firmowy, bezkonfliktowemu pracownikowi zawsze pójdą na rękę. Ja nie miałam z niczym problemów, czy z dojazdem z prywatnego mieszkania czy nawet jeszcze na firmowym gdy poprosiłam o przeprowadzkę.
Xxxxx 2017-05-10 08:47
Pomidory w Maasdijk znaczy zapewne Greenpack, nigdy w życiu za żadne pieniądze bym tam nie wróciła, jednak sama szansa wyjazdu była perspektywiczna, nabrałam tam ogromnego doświadczenia, gdy sie zwolnilam zadzwonili do innej firmy ze traca dobrego pracownika i tamci przyjeli mnie z otwartymi ramionami, to byla moja najlepsza praca i firma jak do tej pory w życiu. Teraz podobno dużo na Greenpacku się zmienilo i zmienia, warto jechac zeby chociaz sie o coś zaczepic, potem latwiej o cos innego bo przyjelo sie powiedzenie ze skoro wytrzymales na greenpacku dasz radę wszędzie;) co do samego biura ja byłam przez 4 lata bardzo zadowolona :) mam znajomych którzy przez nie pracują po 10-15 lat.
2
Xxxxx 2017-05-10 08:59
Jak ktoś ma jakieś pytania dot. biura w Maasdijk, pakowni, wyjazdu itp chętnie udziele odpowiedzi na podstawie własnych doświadczeń na gadu - gadu, nr 6809085. Pozdrawiam :)
elzaj 2017-05-10 09:08
A czy możemy przez e-maila dopytać? :)
1
Xxxxx 2017-05-11 10:54
Pewnie. Moj email: izac.15@interia.pl. pozdrawiam
Xxxxx 2017-05-13 08:19
Jezus ktoś na wózki widłowe do canona jak to wyglada czy będą godziny itp bo z tego co czytam to opinie nie zaciekawe
Nowy 2017-05-15 19:59
Odradzam syf
3
polak za granica 2017-05-17 16:09
w nl jobs jak i w kazdej innej agencji, jeden trafi na doby domek i godziwa prace, a drugi na bylakie warunki i beznadziejnego pracodawce. moim zdaniem nie mozna sugerowac sie komentarzami bo w agencjach naprawde roznie bywa. jeden bedzie chwalil i zarabial po 400E a inny znow pracowal po 2-3 dni w tygodniu.. trzeba sie przekonac samemu.
Pati 2017-05-17 21:59
Pracuje od 4 dni gdzie już dwa dni to wolne także nie polecam nikomu magazyn canona
2
sylwia93 2017-05-17 22:51
Jedzie ktoś w tą sobotę 20.05.2017 r. do Holandii przez NL ? praca przy pomidorach klipsowanie czy coś takiego ?
2
Władek 2017-05-21 19:01
Nie polecam . Pracowałem 3 lata , aż sam się dziwie że tyle dałem rade wytrzymać . Biuro ma ciebie cały czas w du.... jak im jesteś do czegoś potrzebny to pojawiają sie jak dżin z butelki . Rewizje pokojów pod twoją nieobecność kiedy jesteś w pracy są tu na porządku dziennym . Różniące się paski wypłat są dla niech czarną magią . Najlepiej wychodzi im rekrutacja i pisanie bajek o złotych górach . Najbardziej byłem zadowolony z pobytu na hotelu Slothuis 150 ludzi 5 pralek w tym może 2 czy 3 działają ludzie budzą się o 3 w nocy wstawić pranie , na kuchni trzeba pilnować jedzenia żeby pod twoja nieobecność czegoś nie ubyło , wszystkie skarbi i problemy twoje są tu dobry tematem w biurze na rozpoczęcie miłego dnia :) Polecam serdecznie ;)
6
Nika 2017-05-23 18:12
Jedzie ktoś może do Hoorn z NL na szklarnie z tulipanami? Lub może ktoś był?
KingaDominika 2017-05-26 00:56
Ja pracowałam w amigo plant ale nie przez nl tylko przez ab, świetna firma, naprawde polecam
2
Zjarana86 2017-05-30 13:20
Po pierwszy nie wyplacaja nadgodzin, moj chlopak robi 50 godzin tygodniowo i nie ma zaplaconych nadgodzin, w cao pisze od 38h a ci nie placa mowiac ze ich to nie dotuczy, po drugie od 2 tygodni robi bez umowy i mu nie chca przywiezc, robi tam 3 rok i co roku jakies akcje a w tym roku zaczeli beszczelnie okradac wszystkich. Dodam w grudniu 2016 roku moj chlopak nie robil caly miesiac od 20 listopada 2016 byl na bezrobotnym mial zakonczona umowe i papiery na to a tu nagle nl job wystawia uvw ze on robil i zarobil 1800euro 0o, do teraz biuro nie chce tego wyjadnic, nie moze sie z podatku rozliczyc i nie wiadomo co jest grane. Jutro bedzie podawal to cos do instytucji bo od 3 lat zanizaja wyplaty z nadgodzin i nie tylko. Lepiej darowac sobie to biuro. Prace w firmie u holendtow sa spopoko, ake przez te biuro ludzi uciekaja, nie zdziwie sie jak w tym roku za te przekrety upadnie. Sprawdzajcie cao i nadgodziny bo was non stop oszukuja! Maja placic np. Od 38h bo tak w cao pisze a placa od 45h a kit wam wciskaja ze po 16 tygodniach przepracowanych nadgodzin dopiero sue wyplaca bo takie prawo holenderskie wyszlo. Jakos w innych biurach nikt i tym nie wie i ludzia placa srednio od 40h. Nie polecamy! Lepiej poszukajcie sobie innego biura! Nl jobs to badna oszustow!!!!!
7
Grazia 2017-05-31 06:23
Oczywiscie, ze to biuro upadnie i tego im zycze bo jak robilam w wielu firmach, tak nl jobs jest najgorszym na jakie trafiłam. Sa tak bezczelni, okradaja Cie w zywe oczy i nawet nie poczuwaja sie do oddania Ci tych pieniedzy tylko bronia sie swoimi durnymi, nie majacymi w ogole nic wspolnego z prawem, przepisami. Powiem wam tak - w tej firmie sa jedne wielkie uklady. Koordynatorzy (nie wszyscy) kiedyś zapie r d alali na smiesznym greenpacku a teraz cwaniakuja i osadzaja swoich ulubiencow ktorzy juz dawno powinni z firmy zostac zwolnieni w trybie natychmiastowym!!! Ale to potrwa do czasu pamietajcie. W naszej firmie pracuja tez ludzie z nla i uwierzcie ze KAZDA JEDNA OSOBA zarabia mniej od nas, a my tez robimy przez biuro ale inne. Kazdy z kim rozmawiam na temat tej firmy powie jedno - ZŁODZIEJE. A co do tych ukladzikow to mysle ze robienie Polakom po zlosci przez Polakow z biura kiedyś wyjdzie im bokiem, niech lepiej sie nie zdziwia.
4
Grazia 2017-05-31 06:25
Do K i K
Chcesz byc okradany? To jedz! Jak mozna isc w niedziele do pracy i nie dostac za to 200%? Chociaz 150 by dali zeby dobre wrazenie zostawic. Zlodzieje
7
Tymek 2017-06-05 17:51
do Xxxxx - na greenpacku mozecie isc na prywatne, jak i w wiekszosci firm - oprocz jednej w nl jobs gdzie musisz przepracowac az 5,5 roku zeby moc spokojnie sobie pojsc na prywatne mieszkanie.. skandal !!!! wiec nie jest tam tak kolorowo jak piszesz.
3
Angelika 2017-06-06 21:26
Biuro totalnie spadło na psy. Jeszcze kilka lat temu kiedy i w biurze i jako pracownicy pracowali sami Polacy było milion razy lepiej. Teraz sprowadzili tłum Łotyszy, Mołdawian i innego motłochu który nie wie co to woda i wyszedł z jakiejś obory. Zero kultury, zarówno w pracy jak i na domkach. Człowiek się stara, wykonuje pracę sumiennie i jest traktowany gorzej niż jakiś brudas, który non stop się spóźnia. Nie dziwota że Polacy uciekają do innych firm, czy na prywatne mieszkania. Zainteresowanie pracownikiem znikome, zero reakcji na prośby o zaopatrzenie domku. Pobierają opłaty nawet za dowóz do lekarza, co należy do ich obowiązku. Ponadto skoro sam koordynator twierdzi że nie ogarniaja tego wszystkiego i chce się zwolnić to chyba coś jest na rzeczy. Odradzam, nie pchajcie się w to.
5
tzatzyki 2017-06-07 11:20
Witam. Mam w tą sobotę wyjechać do pracy przez NL JOBS do Maasdijk przy pakowaniu warzyw. Czy ktoś tam jest kto mógłby mi powiedzieć jak tam jest czego się spodziewać i czy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od nich gdzie pieprz rośnie szczególnie że byłby to mój pierwszy wyjazd za granicę a jadę z rodziną mimo wszystko.
czarny pan 2017-06-11 21:42
Nie polecam przyjechalem na cebulki i po przepracowaniu 2tyg niecalych niemam pracy a mowiono nam ze pracy jest duzo !!!
3
Lola 2017-06-13 23:07
Proponowałbym tam nie jechać
3
Sylwia 122 2017-06-19 12:56
Czy pracował ktoś za granicą przez agencje Jobbörse? Proszę o jakieś opinie na ich temat.
3
Kwiatek 12 2017-06-21 08:17
Również chciałbym dowiedzieć sie o oponie na temat pracy przez agencję Jobbörse?
1
Emmm 2017-06-23 18:48
Cześć!
Chciałam zapytać czy jest możliwość wyjazdu do pracy za pośrednictwem NL Jobs na okres 1 miesiąca ?

I jak wygląda sytuacja z umową, na jak długo ją dają i czy jest możliwość szybszego powrotu do Polski czy jak się podpisze to trzeba tam siedzieć aż do jej końca ?
Grzechub 2017-06-24 10:23
Na miesiąc to się nie opłaca nie zarobisz nic ????przez ta agencję robisz czasem ponad 50 godzin po 100 proce a czasem masz tylko 32 godz ???? a miejsce w hotelu 86 euro w małym pokoju 2 osobowym lub na domku na zadupiu. A koordynatorzy to jak trafisz najgorszy to zimny taki sztuczny napakowany ciepia się wszystkiego. Agencja nl jobs zeszła na psy przez nie wypłacanie nadgodzin i nie traktowanie poważnie swych pracowników. Omijaj szklarnie looye w burgerveen Polka rządzi na szklarni i tzw mały obóz pracy znajoma dostała bólów brzucha bo dostała silnych swych dni to.musiala pracować aż się zwijania ż bólu.... tam liczy się żebyś tylko robił i się nie odzywał.... odradzam
7
wait and bleed 2017-06-26 12:08
Tak z zimnym to jest dramat przyznaje.
3
Marian 2017-06-26 12:16
Ludzie proszę was nie oslabiajcie mnie. Dlaczego nikt wreszcie nie zrobi porządku z tym całym zimnym ?
2
Ozzy 2017-06-28 13:39
jak praca jako operator, ile godzin ?
pozdrawiam
Kargul 2017-07-04 13:50
A jak zrobić nim porządek jak on taki ważny.... mnie wywalił za byle co na czarną listę frajer za pracę dla agencji parę lat bez żadnych zastrzeżeń i wywalił mnie za to że przyjechał raz na domek zobaczyć co że mną podkreślam nie byłem po imprezie tylko miałem problemy z plecami o których wiedział bo rozmawiał ze mną na tankowanie ... więc ostrzegam omijanie zimnego i nl jobs dla nich tylko sztuka się liczy a nie człowiek a zimnemu to coś w głowie robi od tych sterdydow
6
Stach 2017-07-04 18:56
Podobno tam są sami FolczNiderlandy takie co robią na usługach Holendrów i gnębią rodaków, nie polecam bo kolega był i nim miotali jak szatan po czym nie było roboty dla niego
2
zawiedziona 89 2017-07-06 11:37
jakas dziwna Agencja ;// najpierw daja ci oferte,wszystko ok,podpis umowe itp.przed wyjazdem dzwonia ze nieaktualne przepraszaja blablabla ;// obiecuja ze odezwa sie jak cos bedzie dla par w najblizszym czasie i rok czasu cisza ;// ) propozycjii ,ofert itp.. potem dziwne ze ludzie wystawiaja negatywne opinie-komentarze!!!
3
xmen 2017-07-06 11:40
znajdz inna lepsza,powazniejsza agencje niz nl.. z fartem
4
Darek 2017-07-19 15:22
Wtam,
Szukam nowej agencji i czytam te opinie i najbajrdzie zastanawiam sie nad komentarzami :
"nie polacam,,sprawdzaj domki czy jest porzadek,nie sa wyplacalni,pracowalem 3 lata,rok,6 miesiacy"
W obecnej agencji pracuja 2 tydzien jest tragedi wiec zbieram zabawki i szukam innej piaskownicy .
Wiec nie rozumie ze ktos pracuje 3 lata , mu nie plac a wciaz tam jest.
Juz sam nie wiem co mam myslec o niektorych kometerzach



3
Sweete 2017-07-19 15:36
Witam,

Czytając niektóre opinie na temat tego biura jestem zszokowana gdzie Wy w ogóle pracujecie.
Jestem 2 lata na Looye burgerwen i nigdy nie miałam problemow z wyżej wymienionym panem, na szklarni muszę robić zgodnie z wymogami firmy i to wszystko nic więcej nic mniej. Czasami muszę poczekać na korektę godzin, ale jeszcze nigdy nie było sytuacji w której różnica wynikająca z błędu biura lub wysłanych godzin nie była poprawiona i wypłacona .
Z tego co zauważyłam najwięcej negatywnych opinii jest od naszych kolegów którzy lubią ćpać, chlać, i żyć w syfie lub uśmiercać swoich rodziców żeby zjechać do Polski i tu własnie zaczyna się problem bo dzięki zimnemu przyjeżdżam na czysty domek, każdy problem który jest zgłoszony do niego jest rozwiązywany, pomaga nam tez z prywatnymi sprawami gdzie inni maja wywalone i mówią idź do prawnika lub tłumacza . ( czego można chcieć więcej ?? :P )

Dla mnie wielki plus biuro wszystko jest załatwione i nie muszę myśleć o niczym

Pozdrawiam
5
Hehe 2017-07-19 16:26


najgorzej jak jedzie na urlop wtedy jest jeden wielki nie ogar
Login 2017-07-19 22:07
Dokładnie niektóre komentarze sz żałosne - ,nie płaca 3 lata a ja wciąż nie wiem dlaczego tutaj pracuje i żyje ze sprzedaży butelek
Wypowiedzi bez logiki


5
Agata 2017-07-20 09:15
@Login a Ty jesteś pracownikiem NL Jobs Polska? Rozumiem, że nisko oceniasz poziom niektórych komentarzy. Chętnie również poznamy Twoje zdanie na temat firmy. Taki merytoryczny komentarz, który pokaże zarówno plusy i minusy pracy może być bardzo cenny dla osób, które na tą stronę trafiają w poszukiwaniu opinii o przyszłym miejscu zatrudnienia.
Darek 1234 2017-07-20 21:20
Witam
W Nl Jobs pracuję od dwóch lat. Moje zajęcie to szklarnia z pomidorami. Ogólnie rzecz biorąc przepracowalem w Holandii ładnych parę lat i agencja oraz szklarnia w której pracuje to najlepsze miejsce w mojej karierze w Holandii. Nie mam i nie miałem nigdy problemów z A. Wypłatami. B. Kordynatorem job mate oraz opiekunem mieszkania C urlopami D szefostwem szklarni E problemami typu prośba o zmianę miejsca zamieszkania.
Wiele by tu wymieniać ale wystarczy być po prostu w porządku wobec ludzi i tyle.
Dziwne są dla mnie te pogardy ludzi (prawdopodobnie wylecieli za palenie trawy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na domku etc. Niechęć do pracy fizycznej)
Biuro szuka pracy jak cię wywala 2, maks do 3razy sztuka.
Jak ktoś przyjechał sobie imprezować to niech siedzi w Polsce z rodzicami :)))
samanta 2017-07-23 07:41
Widzę ze nl sam juz sobie pisze obronne opinie o swoich koordynatorach :) co za desperacja, zalosne. Gdyby opiekun byl taki w porządku to nie bylo by negatywów na jego temat. Poza tym nazywanie niezadowolonych ludzi narkomanami, alkoholikami i brudasami jest nie smaczne. Typowa zagrywka psychologiczna.
2
nick 2017-07-24 21:02
NL Jobs posiada dobrych klientów ale jeśli chodzi o biura to są najgorsze ! nie polecam ! oszukują za paliwo jeśli chodzi o dojazdy, kilka spraw od kilku osób poszło do sądu o to , przedłużają wypłacenie zaległych pieniędzy , ściągają dużo za domki , a koordynatorki które pracują u klientów którzy mają magazyny są olewające i utrudniające , ludzie siedzą na domkach bez pracy tygodniami a nl jobs ściąga hajs, nie polecam , chcesz jedź sprawdź ale przygotuj dodatkową gotówkę na wydatki.
Oszukane 2017-07-26 16:56
Witam.Chcialabym wszystkich przestrzec przed biurem NL JOBS.Agencja nierzetelna,nie wywiazujaca sie z umowy.Zajechalam tam z kolezanka do hotelu Westland w Maasdijku.Okazalo sie,ze przydzielono nam 4-os.pokoj,w ktorym smierdzialo i było brudno,wczesniej obiecano nam pokoj 2-os na 100%.Ulokowali nas w pokoju zastepczym.Pracy tez nie bylo.Od poniedzialku mialysmy zaczac.Czekajac do srody bez pracy zdecydowalysmy zrezygnowac ze wspolpracy z tym biurem.W hotelu mieszanka ludzi różnych narodowosci,obowiazkowe obiady za 30euro/tydz.bez mozliwosci gotowania samemu o czym tez nas nie poinformowano.To co nam obiecano w Polsce okazalo sie nieprawda.Takze uwazajcie i nie dajcie sie oszukac.Polecam biura typowo holenderskie,ponieważ znalezc dobre polskie biuro graniczy z cudem.Powodzenia :)
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska