logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

Klara 2017-02-16 17:50
Ile godzin się pracuje na dzień i jakie są pokoje iluosobowa ? Mam nadzieje że nie będzie tam żuli i ćpunów obok mnie jak tam pojadę
1
Pan Wojciech 2017-02-16 19:19
Pracowałem ponad rok i mi mówisz jak jest w Nl Jobie nie rób się smieszny widzisz opinie i to piszą ludzie którzy zostali oszukani przez to biuro było to pierwsze moje biuro teraz jestem w innym i mieszkam w normalnym mieszkaniu płace 70 euro na tydzien i za ubezpiecznie 21 euro i jakoś za 40h dostaje 270 euro a w NL jobie 198euro szkoda że solarisów nie mozna na tym forum pokazywać. Nie będę innej firmie reklamy robić dlatego nie piszę nazwy bo to temat o tej firmie przez którą zostałem okradany przez rok. Ich kary kordynatorów którym włochy pod pachami urosły i myślą kim oni nie są połowa z nich to angielski gorzej niż ja zna ale kim oni nie są. Jest wiele lepszych ofert niż ta agencja.
Zbyszek 2017-02-17 08:10
Kto jedzie na szklarnie 25 lutego ?
Ksawery 2017-02-18 13:10
Jak ktoś jest gnój i się opier.. to szybki jego los w Holandii się zakończy , wiem bo byłem już 3 razy i takich nierobów tam nie chcą lelum polelum ,to jest praca a nie wczasy
1
Paweł 2017-02-18 23:05
Najlepiej nazwać ludzi od gnojów i nierobów dodać że ćpuny i pijaki dlatego można okradać ich z kasy i traktować jak niewolników. Mam nadzieje że nie jesteś jednych z władz tej agencji też tacy tam są co powyzywają nawet porządnych ludzi z naszego kraju. Z takich jak ty Holendrzy są dumni nie muszą się odzywać Polak Polaka dobije. Pozdrawiam i powodzenia
3
Damien 2017-02-19 12:35
Gościu nie kompromituj się, za 40 h w nl nie płacą 198euro , spokojnie odliczając za domek i ubezpieczenie otrzymuje się 260-270euro
1
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
1
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
Lans westland 2017-02-19 22:13
Jak ktoś chce znać opinie o Lans w Maasdijku to piszcie na roksana38@onet.eu pracowałam tam i moge doradzic opowiedziec
Pan Wojciech 2017-02-20 16:30
Jak siedzisz w biurze i dostajesz od nl po 12 euro za gnojeniu rodaków i lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Holendrom to może tyle dostajesz prosty rachunek za godz pracy na szklarni masz 9,34*40=373,6 odliczamy mieszkanie 86euro oraz 21euro ubezpieczenie mamy 266.6?? A gdzie jest podatek?? Pracujesz na czarno jeśli tak to do balastingu to zgłość bo z 70euro podatku dochodzi. I kto się kompromituje? Idzkaj dalej kawkę pić i szukaj jeleni.
3
klaudia 2017-02-20 17:13
czy ktoś niedługo jedzie z NL jobs na cebulki bo ja mam jechać z chłopakiem
Zaba 2017-02-20 18:08
Po jakim czasie od rejestracji mozna dostac oferte pracy? Czy ktos sie orientuje?
3
szejseta 2017-02-21 11:55
Siema. Pracowałam przez kilka różnych biur pracy w Holandii. Przez nl jobs niedługo bo niewiele ponad 6 miesięcy. Pracowałam na loojie burgerveen. Ta firma to po prostu parodia. Pisze na podstawie wielolentniego doświadczenia pracy w Holandii. Nl upycha po kilkanaście osób w mieszkaniu, placi Malo bo ok 280 euro tyg. Za mieszkanie zdzierają dużo bo ponad 80 euro na tydzień. Normy sa trudne do wyrobienia a wymagana jakość jest nieosiagalna. Nie można liczyc na pomoc koordynatorów, kontrole pokoi sa częste i częste są związane z nimi problemy. Niewygodnych pracownikow od razu nazywa się alkoholikami, narkomanami I nierobami. Praca dla desperatow. Jesli mass wybor nie niszcz sobie nerwow w Nl jobs.
5
yanki 2017-02-21 12:41
Witam Pana czy poleci Pan jakąś firmę bardzo zależy mi aby wyjechać. Z góry dziękuję.
Arek 2017-02-21 14:10
Cebulaki teraz masowo do Holandii jeżdżą , ciekawe kiedy do Rosji będziemy emigrować za chlebem ?
2
jan 2017-02-21 15:20
witajjcie czy ktoś może polecic jakąś firme bezposrednio w holad
ndji
bpwh.pl 2017-02-22 11:20
Więcej opinii na temat agencji pracy w Holandii znajdziesz na:

www.bpwh.pl Ranking Agencji pracy w Holandii

www.bpwh.pl/nl-jobs/- Opinie na temat agencji AB Job Service

Zapraszamy !
1
dana 2017-02-22 13:01
Pracujesz już ? jak jest ?
Iza 2017-02-24 23:14
Hey, pracuje pracuje.Jest ciężko aż wchodzą nogi do du.. ..... Nie mam czasu nawet na Internet :/ Ale warto spróbować wszystko zależy od doświadczenia. To nie wczasy, niestety. Powodzenia
Adrian 2017-02-26 14:11
Kolega pojechał z tej firmy do roboty i podobno ,drzwi tam gdzie mieszka się nie zamykają i boi się że go mogą okraść miał ktoś podobnie ?
2
Klaudia 2017-02-26 21:23
Wie ktoś może Kiedy najbliższy termin wyjazdu na cebulki bo chce jechać z chłopakiem pozdrawiam
Anonimek 2017-02-27 09:37
Nie polecam. Pojechałam raz przez tą agencję i nigdy więcej.Praca jak każda inna narobić się trzeba , nadgodziny dostawały tylko osoby które były już któryś raz z kolei , pokoje nie zamykane więc zero prywatnośći . Ciągłe imprezy które trwały całymi weekendami . Do pracy godzina dojazdu w jedną stronę. Na warunki mieszkaniowe narzekać nie mogłam bo trafiłam akurat tak że było czysto itd. Jedyne co to nie dostałam do tej pory ani jednego solarisa , i wypłaty za ostatni tydzień a do Pl wróciłam pod koniec grudnia. Telefony do biura w sprawie wyjaśnienia czemu nie mam przelewu (dzwoniłam chyba ze 30 razy ) , i niczego konkretnego się nie dowiedziałam bo ciągle byłam odsyłana od jednej osoby do drugiej , maile nikt ich chyba nawet nie czyta. Ogólnie nie polecam , wracając do Pl rozmawiałam z różnymi ludzmi i wiem że jest dużo innych agencji w których choćby nawet warunki płacowe są lepsze. I nie daj Boże się rozchorować.
2
XXXX 2017-02-27 12:36
Iza moglabys podac swojego mejla?? Chcialbym dopytac o pare spraw..Pozdrawiam
Michał 2017-02-28 19:33
Ta firma to gówno wielkie ,zeszła na psy na mieszkanie się zarabia i parę groszy zostaje żenada !
3
Blondi 2017-03-02 16:59
Hej ja się wybieram tam ale też nic nic noe wiem jak to będzie
O jeszcze na hotel Westladzie a to jest maskara
Lana111 2017-03-02 23:29
Do jakiej pracy ? Dzisiaj też do mnie dzwonili nie moglam odebrać. Więc pytam Ciebie jeśli możesz to odpowiedz dziekuje
klaudia 2017-03-04 22:12
wie może ktoś czy są oferty na cebulki już w nl jobs .:)
dfhsdh 2017-03-07 09:14
Nie zabrało, ale opodatkowało :/ Bo gdy dostało się bonusa to ta godzina bonusowa była płacona całą kwotą bez podatku a teraz jest naliczany podatek
ggggggggggggggggggggggggg 2017-03-08 16:37
hehhe śmieszne ja za 40 godzin miałam 294 euro odliczyc od tego jeszcze mieszkanie 88 e na tydzień
Nusia 2017-03-08 16:40
Witam . Mam pytanie , poniewaz przyjechalam do pracy i 4 dzien siedze bez pracy , ani razu odkad przyjechalam nie poszlam do pracy . I teraz moje pytanie jezeli przejde do innej firmy to moga mi cos zrobic , poniewaz mieli mi odciagnac z pierszej wyplaty za dojazd z Polski do Holandii no , ale nie maja z czego bo nic nie zarobilam na razie !!! Z gory Dziekuje za odpowiedz :)
2
Jojo 2017-03-08 20:52
Jedzie ktoś na combivilet na północną Holandię ?
Zirytowany 2017-03-09 14:50
W jakiej pracy jesteś ? szklarnia ? magazyn ? odpisz proszę..
Gabi 2017-03-09 19:49
Czy ktoś pracował na pakowni przy pakowaniu pomidorów? Chciałabym coś dopytać?
czarny pan 2017-03-09 22:16
Co chcesz wiedziec ? pzdr
NOWY 2 2017-03-10 01:11
Hej jak teraz wyglada praca na szklarni Ktos teraz robi i może sie wypowiedziec? I ogolnie cos się zmienilo u nich po nowym roku:)? Bo czytając komentarze to do różnych wniosków można dojść...
Mariusz 2017-03-10 02:24
Czy tam trzeba język znać jadąc do pracy ?
2
Kredens 2017-03-12 16:41
@Mysza, napisz jak było i jak dlugo pracowałaś. Sezon się zaczyna i oferty się powtarzają...
Kredens 2017-03-13 11:39
Proszę o informację o pracy przy pakowaniu w Loojie.
Mała 2017-03-15 07:41
Panie Wojtku miałam okazję pracować dla tej firmy i pamiętam czasy kiedy za brudną szklankę w zlewie dali kare dziewczynie 50 e żart . Jeżeli chcą dowalić kare muszą wystawić papier kwit potwierdzenie że pobrali jakiekolwiek pieniądze Jakie kary debilizm . Prośba o kwit skutkuje bo nie ma czegoś takiego jak kara to nie przedszkole . Przez 8 lat zarobki stoją tam w miejscu 280 e za tydzień masakra . Pozdrawiam
Kaska 2017-03-15 15:43
Jedzie ktos 18-twgo marca z Wrocławia?
Putek 2017-03-15 19:39
Odradzam osobą poniżej 23 lat. Przy nie zapewnionych 5 dniach wypłaty są marne , 90 euro za mieszkanie. Agencja nalicza dług , gdy nie może zabrać za mieszkanie i może to się ciągnąć przez całą umowę. Niezrozumiałe odcinki wypłat. Szkoda czasu i nerwów.
Srebrne pazn 2017-03-16 15:29
Slyszalam pozytywne opinie od matki kolegi ktora tam pracuje. W jakim to ona pałacu nie mieszka i ile to ona nie zarabia. Prawda jednak okazala się okrutna. Mama kolegi chciała za wszelka cenę ściągnąć tam swojego synia wiec pisala farmazony. Ja głupia sama uwierzylam i przyjechałam. Ludzie nie słuchajcie opini osob które pracują tam krótko albo wcale. Większość pozytywów dodaje sobie nl sam, z reszta nawet się z tym nie kryją. Musza zbalansować opinie. Lepiej mi bylo w firmie contract.
1
Klaudia 2017-03-16 16:24
Witam czy ktoś wie Kiedy będą wyjazdy na cebulki proszę pisać
Klark 2017-03-20 13:38
Wszystkie biura pośrednictwa pracy to syf !
2
GGGG 2017-03-20 14:34
WYJEŻDŻA KTOŚ Z PODKARPACIA DO GREEN TALENT W KWIETNIU, SZUKAM KOLEŻANKI NA WSPÓLNY WYJAZD. GOSIA.
Ania 2017-03-22 07:51
Czy ktoś wyjeżdża 1 kwietnia z biura nl z Gdańska do pracy przy pomidorach w Looye?
black 2017-03-22 16:21
Może ktoś coś więcej powiedzieć o pracy na szklarni przy pomidorach (rejon Weestland), jakie zarobki, warunki mieszkalne? (mam jechać za tydzień, ale nie znam niestety jeszcze szczegółow)
Ania 2017-03-24 16:56
Witam:)Wlasnie dostalam tel z biura ze jade w sobote..wiec jade:)Mam pytanie Aniu skad jestes?i czy pierwszy raz wyjezdzasz z ta agencja?Pozdrawiam.
2
Ania 2017-03-25 09:41
Ja wyjeżdżam w sobotę 01.04. z firmy NL z Gdańska. Proszę o kontakt z kimś, kto też wyjeżdża z Gdańska:)
Xxx 2017-03-28 16:31
Jedzie ktoś 1.04 z Rzeszowa na szklarnie na pomidory ? Do maasdiijk ?
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska