logo NL Jobs Polska

NL Jobs Polska

Opole

Opinie o NL Jobs Polska

Arek 2017-02-09 10:32
Ok
1
Iza 2017-02-09 10:45
Kto wyjeżdża na pomidory na Naaldwijk 18 lutego 2017 r. albo kto tam już pracuje i udzieli kilku rad :)
1
Nowy 2017-02-09 12:38
Tam u tego Lansa az taka tragedia jest??
2
ZAINTERESOWANY 2017-02-09 13:03
TEZ JESTEM CIEKAW JAK WYGLADA PRACA NA NAALDWIJK..BO PRZYMIERZAM SIE NA POMIDORY..PROSZE O ODPOWIEDZ
1
Kk 2017-02-09 14:15
POwiem tak pracowałem przez firmę nl jobs cały 2016 rok na szklarni przy pomidorach na Burgerveen. Jeśli był sezon to można było duze pieniądze zarobić .od 350 do nawet 420 euro przy ponad 50 godz.pracy. wtedy to się opłacało bo za każdą nadgodzinę miałeś placone 150 i 135% .. Ale od tego roku 2017 nl jobs postanowił ze nie będzie 150 i 135 % za nadgodziny i pracuje się tam od pon do pt za 100 % . Szczerze to teraz się niezbyt opłaca ponieważ nie idzie tam zarobić nawet 300 euro.. to jest jest kpina ze przy tak ciężkiej i wyczerpującej pracy na szklarni nie było tygodniowo nawet 300 e. Ogólnie to praca jest bardzo stresowa. . Kierownicy ciagle obserwują ,przychodzą jak coś źle robisz ,albo że maż przyspieszyć tempo . Normę trzeba wyrabiać. Jak ja tam byłem to było 100 kg na godz. Niewiem jak jest teraz ..ale tak w skrócie to bardzo lubią się czepiać..
5
P 2017-02-09 14:19
Jeśli idziesz robić na pomidory to norma jest 100 kg na godz. Musisz starać się jak najszybciej robić bo" okres probny" wynosi 2 tyg i po tym czasie stwierdzają czy nadajesz się do pracy czy też nie.
1
Kamila 2017-02-09 14:28
Zgadzam się z tym. Na domkach są grzyby , wszystko robione i kupione są po najnizszych kosztach,kordynator tylko przychodzi i ciągle straszy nawet jak leży kilka okruszków na ziemi ze dostaniecie karę iles euro. W Holandi podnieśli stawkę minimalną oni(nl jobs) z kolei podnieśli za domek z 83 do 86 euro, za ubezpieczenie od 21 do 23 euro, zabrali 150 i 135 % za nadgodziny ta firma to była dobra firma.A teraz nie warto już przez nią pracowac naprawdę. Wiem co mówię
1
Iza 2017-02-09 15:54
Czy taka norma też jest na pakowni?? Ja idę na pakowanie do formy Looye. To moja pierwsza praca tego typu.
Zainteresowani 2017-02-09 16:15
Jak to się nie opłaca jechać ? nawet w sezonie ? skoro masz 50 godzkn w tygodniu to około 330 wychodzi na rękę jak nie jesteś na wiekowce..a w sezonie napewno jest około 50 godzin w tygodniu..Skoro ludzie pisza że przy 40 godzinach po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia itd wychodzi 250 euro to przy 50 godzinach napewno jest ponad 300 na reke
Ada 2017-02-10 15:43
Ktoś może jedzie na orchidee 27.02?;>>>
1
Ona 2017-02-11 11:55
Czy to prawda ze od tego roku Nl Jobs zabralo dodatki placone za nadgodziny??
Madziaa 2017-02-11 12:45
katastrofaaaaaaa po 100e wypłaty smiech na sali
1
Mała 2017-02-12 15:33
Wybiera sie jakas para z dolnoslaskiego do pracy przez Nl jobs do Greenpacku poczatkiem marca?
Tomek 2017-02-13 08:43
Hej , przed wyjazdem bylem na tym portalu i po przeczytaniu wiadomosci mialem duze watpliwosci czy wyjechac , zaryzykowalem, i jak narazie pracuje i za 40 h dostalem okolo 240 eu na reke wiec to jest moj ostatni post na tym portalu gdyz wiekszosc tych opinie sa wyssane chyba z palca mieszkam z osobami ktore tez pracuju juz kilka lat w NL Jobs i mowia ze przed sezonem jest faktycznie troszke mniej pracy ale od marca do wrzesnia jest tzw Coco Jambo :) . pozdro
1
Nowy 2017-02-13 11:56
Ty pracujesz na pakowaniu czy na szklarni?? ;)
:) 2017-02-14 11:10
Wybiera się ktoś na pakowanie do formy Looye 18 lutego ????
Mati 2017-02-14 13:23
Podobno nie ma już miejsc na 18 lutego na sobotę ,jak ktoś się nie załapał musi czekać ,mam zamiar spróbować tej pracy w Holandii ,ciekawi mnie jak to wszystko wygląda ,jak ktoś jedzie pierwszy raz ,polecacie czy nie dobra ta firma idzie zarobić 4 tysie na czysto za miesiąc ?
1
Iza 2017-02-14 14:15
Ja jadę 18 lutego z Wrocławia więc jak tylko zacznę pracę to napiszę jak jest :)
WALDEMAR 2017-02-14 14:37
witaj
CZY możesz mi dać namiary jak komus załatwić prace bezposrednio w loye własnie w BURWERGEN
WALDEMAR 2017-02-14 14:45
A CZY WIADOMO ILE OSÓB BIORĄ Z RZESZOWA
Boy 2017-02-14 14:53
Też chciałem jechać z Rzeszowa 18 lutego ale podobno teraz miejsć już nie ma jadę do firmy się popytać w tym tygodniu co i kiedy można jechać itp itd
Maciek 2017-02-14 22:19
Dnooo nl jobs nie polecam
2
Krychuu 2017-02-14 22:23
Oj odradzam niestety pracuje w tej firmie ale na szczęście ostatni tydzień
1
Fantom 2017-02-14 22:31
TY ROBIN HOOD A Ty nie pracujesz przypadkiem w biurze na Massluis ?????
2
Marcin 2017-02-14 22:34
Tak idzie jak nie będziesz nic jadł Porażka
2
Ania.8 2017-02-14 22:40
Miłego pobytu :-)
Michał 2017-02-14 22:47
DOKLADNIE
Sebastian 2017-02-14 22:55
Za nory w których mieszkamy płacimy 86 euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Nowy 2017-02-15 11:26
Po co wylewacie swoje żale tutaj?? Jak wam sie nie podoba to zjedzcie do Polski i szukajcie innej pracy..Jakos moi znajomi siedza tam aktualnie i maja po 40 godzin tyg caly czas..A od polowy marca rusza sezon i bedzie masa pracy..Bo kiedy ma byc praca w rolnictwie jak nie w cieplych miesiacach?? Pozdro
Pan Wojciech 2017-02-15 16:32
Kolego wyżej ludzie wylewają tutaj swoje żalę żeby inni ludzie którzy chcą zarobić nie zostali oszukani przez biuro nl jobs. I każdy kto został oszukany niech piszę swoje opinie pracowałem tam okres i nie polecam biura strasznie oszukują po 20h tygodniowo. To 40h tygodniowo pewnie macie siedziac w biurze popijajac kawką i jak ktoś do was zadzwoni na alarmówke to zjechanie i powyzywanie zamiast udzielania pomocy. Nie polecam kiedyś było to dobre biuro teraz pracuje się tam tylko na hotel.
1
Nowy 2017-02-15 17:19
A nie pomyslales ze moze teraz jeszcze jest luty i jest malo pracy?? Chociaz mam wiadomosci z pierwszej reki bo kolega siedzi aktualnie na szklarni i mowi ze ma ponad 300 euro tygodniowo na czysto caly czas..A sezon sie zacznie gdzies za miesiac..Zreszta takie komentarze,sugerowanie sie opiniami z neta to bez sensu..Kolega poleca bo jest aktualnie,duzo znajomych bylo i polecaja..W sezonie mase godzin a poza sezonem lipa troche..Ale przez sezon mozna zarobic sporo tylko pytanie czy ktos wytrzyma na szklarni itd..Bo roboty napewno nie brakuje w sezonie
Uuuu 2017-02-15 18:00
Wlasnie dlatego masz nick nowy kolego bo jestes zielony jak pierwsze pomidory w temacie. Jakos u mnie nie ma tych minimum 40 godzin tygodniowo a dodatkowo za te godziny nie mam nawet 300 euro (290 max). Twoje informacje z pierwszej reki sa smieszne tak samo jak i cala opinia opierajaca sie na wypowiedziach znajomych ktorzy tylko polecaja bez wiekszych szczegolow. Chcesz to przyjedz przekonaj sie jakie sa realia potem sie wypowiadaj. Pozdrawiam bajkopsarzu
Klara 2017-02-16 17:50
Ile godzin się pracuje na dzień i jakie są pokoje iluosobowa ? Mam nadzieje że nie będzie tam żuli i ćpunów obok mnie jak tam pojadę
1
Pan Wojciech 2017-02-16 19:19
Pracowałem ponad rok i mi mówisz jak jest w Nl Jobie nie rób się smieszny widzisz opinie i to piszą ludzie którzy zostali oszukani przez to biuro było to pierwsze moje biuro teraz jestem w innym i mieszkam w normalnym mieszkaniu płace 70 euro na tydzien i za ubezpiecznie 21 euro i jakoś za 40h dostaje 270 euro a w NL jobie 198euro szkoda że solarisów nie mozna na tym forum pokazywać. Nie będę innej firmie reklamy robić dlatego nie piszę nazwy bo to temat o tej firmie przez którą zostałem okradany przez rok. Ich kary kordynatorów którym włochy pod pachami urosły i myślą kim oni nie są połowa z nich to angielski gorzej niż ja zna ale kim oni nie są. Jest wiele lepszych ofert niż ta agencja.
Zbyszek 2017-02-17 08:10
Kto jedzie na szklarnie 25 lutego ?
Ksawery 2017-02-18 13:10
Jak ktoś jest gnój i się opier.. to szybki jego los w Holandii się zakończy , wiem bo byłem już 3 razy i takich nierobów tam nie chcą lelum polelum ,to jest praca a nie wczasy
1
Paweł 2017-02-18 23:05
Najlepiej nazwać ludzi od gnojów i nierobów dodać że ćpuny i pijaki dlatego można okradać ich z kasy i traktować jak niewolników. Mam nadzieje że nie jesteś jednych z władz tej agencji też tacy tam są co powyzywają nawet porządnych ludzi z naszego kraju. Z takich jak ty Holendrzy są dumni nie muszą się odzywać Polak Polaka dobije. Pozdrawiam i powodzenia
1
Damien 2017-02-19 12:35
Gościu nie kompromituj się, za 40 h w nl nie płacą 198euro , spokojnie odliczając za domek i ubezpieczenie otrzymuje się 260-270euro
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
1
czarny pan 2017-02-19 14:40
To zalezy od stawki i firmy wiec teraz Ty sie osmieszyles :) pzdr
Lans westland 2017-02-19 22:13
Jak ktoś chce znać opinie o Lans w Maasdijku to piszcie na roksana38@onet.eu pracowałam tam i moge doradzic opowiedziec
Pan Wojciech 2017-02-20 16:30
Jak siedzisz w biurze i dostajesz od nl po 12 euro za gnojeniu rodaków i lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Holendrom to może tyle dostajesz prosty rachunek za godz pracy na szklarni masz 9,34*40=373,6 odliczamy mieszkanie 86euro oraz 21euro ubezpieczenie mamy 266.6?? A gdzie jest podatek?? Pracujesz na czarno jeśli tak to do balastingu to zgłość bo z 70euro podatku dochodzi. I kto się kompromituje? Idzkaj dalej kawkę pić i szukaj jeleni.
3
klaudia 2017-02-20 17:13
czy ktoś niedługo jedzie z NL jobs na cebulki bo ja mam jechać z chłopakiem
Zaba 2017-02-20 18:08
Po jakim czasie od rejestracji mozna dostac oferte pracy? Czy ktos sie orientuje?
2
szejseta 2017-02-21 11:55
Siema. Pracowałam przez kilka różnych biur pracy w Holandii. Przez nl jobs niedługo bo niewiele ponad 6 miesięcy. Pracowałam na loojie burgerveen. Ta firma to po prostu parodia. Pisze na podstawie wielolentniego doświadczenia pracy w Holandii. Nl upycha po kilkanaście osób w mieszkaniu, placi Malo bo ok 280 euro tyg. Za mieszkanie zdzierają dużo bo ponad 80 euro na tydzień. Normy sa trudne do wyrobienia a wymagana jakość jest nieosiagalna. Nie można liczyc na pomoc koordynatorów, kontrole pokoi sa częste i częste są związane z nimi problemy. Niewygodnych pracownikow od razu nazywa się alkoholikami, narkomanami I nierobami. Praca dla desperatow. Jesli mass wybor nie niszcz sobie nerwow w Nl jobs.
1
yanki 2017-02-21 12:41
Witam Pana czy poleci Pan jakąś firmę bardzo zależy mi aby wyjechać. Z góry dziękuję.
Arek 2017-02-21 14:10
Cebulaki teraz masowo do Holandii jeżdżą , ciekawe kiedy do Rosji będziemy emigrować za chlebem ?
1
jan 2017-02-21 15:20
witajjcie czy ktoś może polecic jakąś firme bezposrednio w holad
ndji
bpwh.pl 2017-02-22 11:20
Więcej opinii na temat agencji pracy w Holandii znajdziesz na:

www.bpwh.pl Ranking Agencji pracy w Holandii

www.bpwh.pl/nl-jobs/- Opinie na temat agencji AB Job Service

Zapraszamy !
dana 2017-02-22 13:01
Pracujesz już ? jak jest ?
Zostaw swoją opinię o NL Jobs Polska - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NL Jobs Polska