logo Mars Polska

Mars Polska

Kożuszki-Parcel

Opinie o Mars Polska

LOLEK 2016-02-15 15:21:25
a jak wygladaja zarobki na produkcji w Kozuszkach Parcel i czy są aktualnie przyjęcia do pracy, ciężko sie dostać....???
11
nikt 2016-02-15 17:17:01
zarobki na produkcji 1700-2000 zł, łatwo się dostać
pseudo 2016-02-18 18:31:16
Siemka. Czy ktoś wie czym ma się zajmować inżynier ds ochrony srodowiska?
pseudo 2016-02-21 17:48:18
To nowe stanowisko czy kogoś wywalili (i za co)?
czarna 2016-02-24 21:17:19
z tego co wiem to dziewczyna zajmująca to stanowisko jest w ciąży...
czarna 2016-02-24 21:21:02
dziewczyna, która zajmuje to stanowisko jest w ciąży.
1
janusz wrubel 2016-02-28 21:12:03
Ugryzłem Marsa i złamałem se zęba...
5
Grzesiek 2016-02-29 13:24:16
Witam, mam pytanie dotyczące aktualnej rekrutacji przez Manpower w Błoniu na współpracownika działu produkcji. Czy wie Ktoś może kiedy będzie drugi etap rozmów kwalifikacyjnych w Marsie i ewentualnie na jaką linię szukają obecnie pracowników???
woseba 2016-03-02 21:42:35
Nie wiadomo kiedy będzie nabór pracowników do produkcji? Cholernie długo szukam jakiejkolwiek pracy a zależy mi i to bardzo.
walasik 2016-03-23 23:02:31
Teraz to w Marsie głowy leca i to te z samej góry. Za zarząd się wzieli i koszą, koszą i końca nie widać. Wyrzucają pracowników którzy pracowali od samego poczatku w Marsie. Przykro patrzeć.
13
xxx 2016-04-03 16:42:10
o co chodzi z tymi testami rekrutacyjnymi?na czym one polegają?
2
mmm 2016-04-03 21:16:36
Najpierw cie testują pod stolikiem a potem na nim.
beheheheh 2016-04-29 17:20:38
To jakaś masakra piszą że wymagają wykształcenia wyższego ?? Nie tak dawno przysłuchiwałem się rozmowie -Jakiś menago MARS i facio z wykształceniem średnim ale bez matury hehehe masakra to mało powiedziane jak koleś tego z marsa rozkładał na zadawane pytania ten z marsa to mógł się wiele od niego nauczyć.
4
Gosia 2016-05-04 22:02:36
Czy jest ktoś kto może udzielić mi info na temat przedstawiciela od sieci? Zostałam zaproszona na drugi etap. Czego mogę się spodziewać?jakie zarobki, samochód?
mars 2016-05-06 21:27:44
zarobki 6 na reke zamochod nówka VV i codziennie rano kopa na zaskok zeby wam sie w tylkach niepoprzewracalo wezcie sie za robote pokazcie co potraficie a pozniej zadajcie samochodow i kasy
6
Kuuki 2016-05-08 20:27:05
Widzisz, wykształcenie nie zawsze idzie w parze z doświadczeniem, oraz inteligencją i kreatywnością. Sam byłeś naocznym świadkiem. Wartość człowieka mierzy się innymi kryteriami, natomiast z wykształceniem jest jak z kobietą zawsze lepiej mieć niż nie mieć.
1
Kuuki 2016-05-08 20:29:32
Oczywiście to była odpowiedź do"beheheheh "
Ja 2016-05-11 19:13:51
Duża rekrutacja, bo ludzie masowo odchodzą.
2
gosciu 2016-05-12 18:00:51
dejta spokoj na fabryce zarobki 1600 zł idz w pan w h*j
5
Gosia 2016-05-20 16:28:00
Hej, czy jest ktoś kto jedzie w poniedziałek na drugi etap rekrutacji w Wawie?
Czego mogę się spodziewać?
niki 2016-05-30 19:29:15
jest ktoś z rekrutacji na lublinie na ph do sieci?
Viki 2016-06-06 12:24:31
Czy był ktoś, na rekrutacji do sieci Bydgoszcz - Toruń?
Kandydat 2016-06-06 21:32:28
Viki, byłam. O co konkretnie pytasz?
darek 2016-06-09 02:28:59
Pracuje w marsie w anglii jako proces operator.....zarobki 550 £ tygodniowo za 37 godzin.......jeszcze dlugo minie zanim polska dogoni reszte europy.....
norbert 2016-06-14 20:39:12
Możesz spodziewać się sprawdzenia wilgotności między nogami
Nill 2016-06-23 02:27:36
Cześć

Pytanie do ludzi pracujących w Marsie na stanowisku PH sieci do spraw czekolady. Jaka jest mniejwiecej podstawa oraz realna możliwość zdobycia premii a także jakimi w tej chwili autami pH jeżdżą i czy auto sluzbowe jest do użytku prywatnego. Zostałem zaproszony na rozmowę na to stanowisko i zastanawiam sie czy podjąć to ryzyko i nie spróbować . W chwili obecnej pracuje w dużej zagranicznej firmie porównywalnej wielkościowo do Mars z tym ze na tradycyjnym detalu który jak wszyscy wiemy kończy sie . Normalne jest ze nikt nie chce sobie pogorszyć a polepszyć warunow wiec będę wdzięczny za odpowiedz .Dzieki
Ja 2016-07-22 19:23:55
Zakład ma za nic ludzi pracujących w rejonie produkcji. Smieszne pieniadze i brak organizacji pracy. Nie polecam
7
myrainbow 2016-08-16 15:53:02
A czy kojarzycie ile można zarobić na praktykach letnich albo na programie menadżerskim? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
myrainbow 2016-08-16 15:59:49
Na stronie www jest zakładka studenci i absolwenci i tam jest MARS Leadership Program. Większoś firm oferuje takie programy menedżerskie. Niedługo rekrutacje a ja zastanawiam się gdzie warto aplikować. @majka wiesz coś więcej?
OlekBB 2016-08-16 21:45:54
Ostatnimi czasami bardzo często mogę podziwiać w Bielsku - Białej prace PH firmy Mars w kanale nowoczesnym... Wizyta trwa około 30 min postoju pod klientem :) Nawet nie wychodzą z auta. Robiłem ostatnio zakupy w Intermarche zaraz obok mnie podjechala PH pięknym Fordem ... moje zakupy trwały około 25 min a Pani nawet nie raczyła odpiac pasów :) Ale jaka płacą taka praca widocznie mało płacą aby wychylac nos poza auto :)
myrainbow 2016-08-17 09:51:58
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
myrainbow 2016-08-17 09:52:08
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
gomez 2016-09-04 12:44:45
1650 zł brutto. Po roku 1900 zł brutto.
1
Anton 2016-09-07 10:31:23
Witam,
Czy mógłbym prosić o informację odnośnie stanowiska PH ds sieci w MT w Warszawie ?
Rekrutacja? Zarobki? Auto?

Z góry dziękuję za odpowiedź
Loloz 2016-09-07 11:52:12
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?

Loloz 2016-09-07 11:52:31
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?
Oss 2016-09-15 15:38:34
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
Oss 2016-09-15 15:38:55
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
no 2016-09-16 20:13:14
Nareszcie się ochladza. Może wreszcie zacznie padać. Tęsknię za deszczem i za zimą, nie nawidzę lata
edziu 2016-09-20 18:50:29
Witam,
Na sieci ds. czekolady na handlowca, jakie zarobki, auto, podstawa wizyty, teren. proszę o wszelkie opinie.
Dziękuje, pozdrawiam.
Bóczer 2016-09-22 19:50:40
ponoć mars zatrudnia teraz tylko przez agencję prawda to?
Stan 2016-09-25 21:50:36
Kołchoz się zrobił jakich mało. Poniewieranie ludzi, polowanie na czarownice i mobbing.
1
Patryk 2016-09-26 18:00:37
Najpierw b kup sobie słownik . Jeśli nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj bo z takimi kulfonami na pewno nie masz czego w Marsie szukać ...
2
Bill 2016-09-29 18:49:11
Czy może ktoś coś napisać skąd tak duża ilość ogłoszeń na kanale slodyczy w Polsce czy ogłoszenia są realne czy to fikcja????
1
Bill 2016-09-30 11:10:49
Kanał nowoczesny Trójmiasto
solanka 2016-09-30 12:21:34
jak ktoś z was jednak ma większe kwalifikacje i ambicje, po komentarz mniemam że jest was sporo, to firma obecnie poszuje regionalnego kierownika sprzedaży w Warszawie, oczywiście wysokie wynagrodzenie mam nadzieję że jest
luk 2016-11-14 13:59:18
Ja mam tylko 8 klas podstawówki i nie bardzo umiem czytać, bo strasznie dukana , ale kasie chce zarabiać. Nie będę pracował za 7 złotych na godzinę, chce na rękę 15.
1
Onlyhim 2016-11-24 15:40:29
Witam !

Mam pytanie odnosnie tego pgoramu Mars Business Experiance. Czy warto sie w to bawic czy nie bardzo? Z tego co czytalem stawka brutto to prawie 5000. Mialem kiedys z nimi rozmowe rekrutacyjna przez Skypa ale jednak inny staz troche mi sie przeciagnal i nie moglem wrocic do PL. Czy po stazu jest szansa na jakies powazne zarobki czy stawka bedzie taka jak na stazu?

Pawel 2016-11-28 15:58:40
Współpracownik działu produkcji 1800 zł na rękę, praca czterobrygadowa, weekendy pracujące brak realnego awansu, operator zaledwie 2400-2500 także słabe zarobki nie polecam
3
krzysiek 2016-11-29 16:22:12
Co ty powiesz? Na prawdę takie grosze oferują? Porażka! Nie złoże nawet tam swoich papierów. 3000 zł to podstawa na moje potrzeby.
1
Zostaw swoją opinię o Mars Polska - Kożuszki-Parcel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mars Polska