Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-28 14:34:16 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o MARS - POLSKA - KOŻUSZKI PARCELE. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-10-28 15:09:28 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z MARS - POLSKA (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w MARS - POLSKA:
Najbardziej nie podobało mi się w MARS - POLSKA:
- 2009-02-25 09:26:13 odpowiedz | cytuj
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ..bardzo dobry
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...bardzo zgrani i mili .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 3000
Najbardziej podobało mi się w MARS - POLSKA:elastyczny czas pracy
Najbardziej nie podobało mi się w MARS - POLSKA:
Jerry - 2009-07-09 11:04:48 odpowiedz | cytuj
Świetna firma, naprawdę niewiele jest takich na polskim rynku - solidna, troszczy się o pracowników jak mało która, elastyczny czas pracy to rewelacja a do tego - profesjonaliści w każdym calu, moja siostra tam pracuje i wraca do domu jak na skrzydłach ;-)
Luk - 2009-08-31 02:15:54 odpowiedz | cytuj
Na produkcji już nie jest tak słodko. Praca za 1600 zl świątek, piątek i niedziela, nie ma mowy o elastycznym czasie pracy. Taśmówka, monotonia i do tego głupie marsowskie wymagania
zainteresowany - 2009-09-06 20:14:27 odpowiedz | cytuj
jakie tutaj są stawki i czy to prawda że grafik pracy nie istnieje i przyjeżdża się kiedy zadzwonią ?
Arek J - 2009-09-11 22:59:13 odpowiedz | cytuj
Ludzie tutaj to się robi co chcesz. przychodzisz kiedy chcesz wychodzisz kiedy chcesz a jak szefostwo przyjeżdza to nawet nowe trawniki przywożą przed biuro.
ciekawy - 2009-09-12 21:36:36 odpowiedz | cytuj
chodzi mi oczywiście o prace przy taśmie albo pakowaniu,
czy przyjmują teraz tylko przez tą niesławną agencję Fast... cośtam.. ?
franz - 2009-12-11 12:09:32 odpowiedz | cytuj
Świetna firma
, naprawdę niewiele jest takich na polskim rynku
- solidna, - zmiana stanowiska na niższe i obniżenie wynagrodzenia to standard - nie podoba się to musimy się rozstać,
-profesjonaliści w każdym calu - na stanowiskach ludzie nie wiadomo skąd, możliwość awansu jedynie przez łóżko - co niektórzy mają już tam 3 kochankę i w ciągu roku wypromowali recepcjonistkę do roli managera który nic nie robi i nie ma nikogo pod sobą. Stanowisko wydmuszka bo wysoko postawiona osoba nie pozwoli swojej kochance zrobić krzywdy, chore układy - zawistni przełożeni którzy nie pozwalają na wewnętrzne rekrutacje.
PORAŻKA PO CAŁOŚCI
emilka - 2010-01-11 17:45:09 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z toba tam tylko łóżko i jestes jz wysoko!!! Dlaczego nie chca ludzi z zewnatrz przyjmowac proste bo moze kochanka ma jakoa fajna kolezanke ktora tez dobrze daje po co imn ludzie z zewnatrz!!!Pracowałam tam i juz tam nie wroce nawet za 5 tysiecy
emilka - 2010-01-11 17:45:10 odpowiedz | cytuj
kss - 2010-01-22 22:46:42 odpowiedz | cytuj
Ludzie,ale Wy głupoty wypisujecie! smiech na sali,ale nie macie pojęcia o jakies firmie piszecie,albo ktoś tam Was nie chciał ze wzgledu na kompetencje. Zresztą nigdy nie zatrudniłbym ludzi o takich skłonnościach gdziekolwiek...
ex pracownik - 2010-02-15 16:36:00 odpowiedz | cytuj
Pracowałam 5 lat. Kiedys bylo w miarę dobrze kiedy odchodziłam zaczął się kryzys.Zgadzam się, z opinią o awansach przez łóżko też miałam propozycję, pewnie dlatego już nie pracuję.
Nie polecam.
anonim - 2010-04-19 03:27:56 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z wami
firma BYLA KIEDYS dobrym pracodawca
obecnie czyli od mometu kiedy to polacy wzieli w swoje lapy oddzial w polsce
to firma stracila
pracownicy biura ktorzy mieli cos w glowach pouciekali
a pracownicy produkcji zostali zastraszeni przez kerownictwo
co do tedo czy tam sie pracuje jak zadzwonia - tak dokladnie jest - potrafia zadzwonic dwa razy na miesiac zeby ktos do pracy przyszedl
( tu mowie o pracownikach agecji od ktorych dyspozycyjnosci sie wymaga )
a jak nie przychodzi to sa wielce zdziwieni
wiiec przychodza ludzie po 60 lat
nie wspomne o tym ze jak ktos do pracy przyjdzie te dwa razy to i tak lipa - bo zero zaangazowania u takich osob
i co im sie dziwic - dzis sa w pracy a nastepny raz moze za miesiac
gość - 2010-04-19 12:53:56 odpowiedz | cytuj
Czy ktoś ma doświadczenie w pracy na stanowisku doradcy klienta w firmie mars?
Pojawiło się własnie ogłoszenie Doradca ds. Kluczowych Klientów w Bydgoszczy, Krakowie i Poznaniu i zastanawiam się czy nie aplikować. Będę wdzięczny o jakiekolwoek opinie dotyczące tego (lub podobnego stanowiska) - zadania, zarobki, atmosfera itd.
anonim - 2010-05-17 17:07:08 odpowiedz | cytuj
Czy to prawda że bardzo niemi�o wspominacie pani� a.janick�.Jest menagerem w naszej firmie wiem że pracowa�a u was potrzebuj� informacji bo wprowadza meksyk już wprowadzi�a pozdrawiam Z DHL
j363 - 2010-05-20 16:37:42 odpowiedz | cytuj
pani J... zaczela kariere jako zwykly pracownik bira
droge kariery zakoniczyla na stamowiku Menager
(redukcja etatow )
cechowala sie duza uszczypliwascia w stosunku do pracownikow
( nie byla bardzo lubiana - opinia na podstawie rozmow w palarni )
nastepnie pracowala gdzies w piekarni ale podobno nie spisala sie odpowiednio i przeniosla sie do jednej z duzych firm kurierskich - tam podobno miala sprawy za mobbing.
mars - 2010-05-25 20:47:17 odpowiedz | cytuj
boże co za pierdoły!!! mój ojciec doszedł od salesmana do dyrektora ds. rynku detalicznego i hurtowego!!! wiesz z ilu ludźmi musiałby spać?! i to w większości z facetami, a z tego co wiem to jest 100% hetero :/
OO7 - 2010-07-26 14:25:08 odpowiedz | cytuj
W tej firmie wiele osób pracujących obecnie w biurze, zaczynało prace na produkcji.Ale niestety jak byli prostakami tak są nimi nadal i żaden garnitur tego nie zmieni.I zgadzam się,że dobrze to było kiedyś,każdy kto miał odrobine oleju w głowie już dawno z tamtąd uciekł.
anonim - 2010-07-30 10:42:40 odpowiedz | cytuj
mars - 2010-05-25 20:47:17

moze dobrze du... lizal albo podpierniczyl paru kolegow
niunia:P - 2010-10-21 18:19:34 odpowiedz | cytuj
Pracuje juz jakis czas w tej firmie i moge cos o niej powiedziec...Jesli ktos mowi ze jest tam ok to sie myli i to bardzo. Panuje tam jeden wielki wyzysk i wykorzystywanie ludzi z agencji
agent - 2010-10-29 18:59:59 odpowiedz | cytuj
Kiedyś jak przychodziłeś do pracy do marsa przez agencję mogłeś mieć realne szanse przy odrobinie "zaangażowania" że po kilku miesiącach dadzą ci normalną umowę z marsem, etat, może awans po jakimś czasie. Teraz produkcja "idzie" wyłącznie dzięki pracownikom agencji - dzwonią - musisz pracować nawet po 12!godzin na dobę, innym razem czekasz na telefon 2-3 tyg. - nie podoba się to dziękujemy. Przyjęcia przez firmę wstrzymane o dawna. No i te wyrzuty team-liderów czy koordynatorów o braku zaangażowania przy takim bezrobociu! Firma z perspektywami dla ludzi to była kiedyś, teraz liczy się tylko zysk, zrealizowany plan a nie człowiek.
karol - 2010-11-21 17:41:30 odpowiedz | cytuj
Czy może ktoś wie jak pracuje się na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?? Jakie są warunki pracy czy trudno dostać się na to stanowisko???
adam - 2010-11-24 12:08:49 odpowiedz | cytuj
Witam czy ktoś pracuje na stanowisku doradcy ds. wsparcia sprzedaży?? Bardzo poruszę o opinię dotyczącą warunków pracy i płcy.
Dziękuję.
anonim - 2010-11-27 04:59:00 odpowiedz | cytuj
wyzysk na maksa, duzo ludzi konczy u psychologa
x