logo Mars Polska

Mars Polska

Kożuszki-Parcel

Opinie o Mars Polska

Grzesiek 2016-02-29 13:24
Witam, mam pytanie dotyczące aktualnej rekrutacji przez Manpower w Błoniu na współpracownika działu produkcji. Czy wie Ktoś może kiedy będzie drugi etap rozmów kwalifikacyjnych w Marsie i ewentualnie na jaką linię szukają obecnie pracowników???
woseba 2016-03-02 21:42
Nie wiadomo kiedy będzie nabór pracowników do produkcji? Cholernie długo szukam jakiejkolwiek pracy a zależy mi i to bardzo.
walasik 2016-03-23 23:02
Teraz to w Marsie głowy leca i to te z samej góry. Za zarząd się wzieli i koszą, koszą i końca nie widać. Wyrzucają pracowników którzy pracowali od samego poczatku w Marsie. Przykro patrzeć.
16
xxx 2016-04-03 16:42
o co chodzi z tymi testami rekrutacyjnymi?na czym one polegają?
3
mmm 2016-04-03 21:16
Najpierw cie testują pod stolikiem a potem na nim.
1
beheheheh 2016-04-29 17:20
To jakaś masakra piszą że wymagają wykształcenia wyższego ?? Nie tak dawno przysłuchiwałem się rozmowie -Jakiś menago MARS i facio z wykształceniem średnim ale bez matury hehehe masakra to mało powiedziane jak koleś tego z marsa rozkładał na zadawane pytania ten z marsa to mógł się wiele od niego nauczyć.
6
Gosia 2016-05-04 22:02
Czy jest ktoś kto może udzielić mi info na temat przedstawiciela od sieci? Zostałam zaproszona na drugi etap. Czego mogę się spodziewać?jakie zarobki, samochód?
mars 2016-05-06 21:27
zarobki 6 na reke zamochod nówka VV i codziennie rano kopa na zaskok zeby wam sie w tylkach niepoprzewracalo wezcie sie za robote pokazcie co potraficie a pozniej zadajcie samochodow i kasy
6
Kuuki 2016-05-08 20:27
Widzisz, wykształcenie nie zawsze idzie w parze z doświadczeniem, oraz inteligencją i kreatywnością. Sam byłeś naocznym świadkiem. Wartość człowieka mierzy się innymi kryteriami, natomiast z wykształceniem jest jak z kobietą zawsze lepiej mieć niż nie mieć.
3
Kuuki 2016-05-08 20:29
Oczywiście to była odpowiedź do"beheheheh "
Ja 2016-05-11 19:13
Duża rekrutacja, bo ludzie masowo odchodzą.
3
gosciu 2016-05-12 18:00
dejta spokoj na fabryce zarobki 1600 zł idz w pan w h*j
6
Gosia 2016-05-20 16:28
Hej, czy jest ktoś kto jedzie w poniedziałek na drugi etap rekrutacji w Wawie?
Czego mogę się spodziewać?
niki 2016-05-30 19:29
jest ktoś z rekrutacji na lublinie na ph do sieci?
Viki 2016-06-06 12:24
Czy był ktoś, na rekrutacji do sieci Bydgoszcz - Toruń?
Kandydat 2016-06-06 21:32
Viki, byłam. O co konkretnie pytasz?
darek 2016-06-09 02:28
Pracuje w marsie w anglii jako proces operator.....zarobki 550 £ tygodniowo za 37 godzin.......jeszcze dlugo minie zanim polska dogoni reszte europy.....
norbert 2016-06-14 20:39
Możesz spodziewać się sprawdzenia wilgotności między nogami
Nill 2016-06-23 02:27
Cześć

Pytanie do ludzi pracujących w Marsie na stanowisku PH sieci do spraw czekolady. Jaka jest mniejwiecej podstawa oraz realna możliwość zdobycia premii a także jakimi w tej chwili autami pH jeżdżą i czy auto sluzbowe jest do użytku prywatnego. Zostałem zaproszony na rozmowę na to stanowisko i zastanawiam sie czy podjąć to ryzyko i nie spróbować . W chwili obecnej pracuje w dużej zagranicznej firmie porównywalnej wielkościowo do Mars z tym ze na tradycyjnym detalu który jak wszyscy wiemy kończy sie . Normalne jest ze nikt nie chce sobie pogorszyć a polepszyć warunow wiec będę wdzięczny za odpowiedz .Dzieki
Ja 2016-07-22 19:23
Zakład ma za nic ludzi pracujących w rejonie produkcji. Smieszne pieniadze i brak organizacji pracy. Nie polecam
9
myrainbow 2016-08-16 15:53
A czy kojarzycie ile można zarobić na praktykach letnich albo na programie menadżerskim? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
myrainbow 2016-08-16 15:59
Na stronie www jest zakładka studenci i absolwenci i tam jest MARS Leadership Program. Większoś firm oferuje takie programy menedżerskie. Niedługo rekrutacje a ja zastanawiam się gdzie warto aplikować. @majka wiesz coś więcej?
OlekBB 2016-08-16 21:45
Ostatnimi czasami bardzo często mogę podziwiać w Bielsku - Białej prace PH firmy Mars w kanale nowoczesnym... Wizyta trwa około 30 min postoju pod klientem :) Nawet nie wychodzą z auta. Robiłem ostatnio zakupy w Intermarche zaraz obok mnie podjechala PH pięknym Fordem ... moje zakupy trwały około 25 min a Pani nawet nie raczyła odpiac pasów :) Ale jaka płacą taka praca widocznie mało płacą aby wychylac nos poza auto :)
myrainbow 2016-08-17 09:51
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
myrainbow 2016-08-17 09:52
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
gomez 2016-09-04 12:44
1650 zł brutto. Po roku 1900 zł brutto.
1
Anton 2016-09-07 10:31
Witam,
Czy mógłbym prosić o informację odnośnie stanowiska PH ds sieci w MT w Warszawie ?
Rekrutacja? Zarobki? Auto?

Z góry dziękuję za odpowiedź
Loloz 2016-09-07 11:52
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?

Loloz 2016-09-07 11:52
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?
Oss 2016-09-15 15:38
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
Oss 2016-09-15 15:38
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
no 2016-09-16 20:13
Nareszcie się ochladza. Może wreszcie zacznie padać. Tęsknię za deszczem i za zimą, nie nawidzę lata
edziu 2016-09-20 18:50
Witam,
Na sieci ds. czekolady na handlowca, jakie zarobki, auto, podstawa wizyty, teren. proszę o wszelkie opinie.
Dziękuje, pozdrawiam.
Bóczer 2016-09-22 19:50
ponoć mars zatrudnia teraz tylko przez agencję prawda to?
1
Stan 2016-09-25 21:50
Kołchoz się zrobił jakich mało. Poniewieranie ludzi, polowanie na czarownice i mobbing.
4
Patryk 2016-09-26 18:00
Najpierw b kup sobie słownik . Jeśli nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj bo z takimi kulfonami na pewno nie masz czego w Marsie szukać ...
2
Bill 2016-09-29 18:49
Czy może ktoś coś napisać skąd tak duża ilość ogłoszeń na kanale slodyczy w Polsce czy ogłoszenia są realne czy to fikcja????
1
Bill 2016-09-30 11:10
Kanał nowoczesny Trójmiasto
solanka 2016-09-30 12:21
jak ktoś z was jednak ma większe kwalifikacje i ambicje, po komentarz mniemam że jest was sporo, to firma obecnie poszuje regionalnego kierownika sprzedaży w Warszawie, oczywiście wysokie wynagrodzenie mam nadzieję że jest
luk 2016-11-14 13:59
Ja mam tylko 8 klas podstawówki i nie bardzo umiem czytać, bo strasznie dukana , ale kasie chce zarabiać. Nie będę pracował za 7 złotych na godzinę, chce na rękę 15.
2
Onlyhim 2016-11-24 15:40
Witam !

Mam pytanie odnosnie tego pgoramu Mars Business Experiance. Czy warto sie w to bawic czy nie bardzo? Z tego co czytalem stawka brutto to prawie 5000. Mialem kiedys z nimi rozmowe rekrutacyjna przez Skypa ale jednak inny staz troche mi sie przeciagnal i nie moglem wrocic do PL. Czy po stazu jest szansa na jakies powazne zarobki czy stawka bedzie taka jak na stazu?

1
Pawel 2016-11-28 15:58
Współpracownik działu produkcji 1800 zł na rękę, praca czterobrygadowa, weekendy pracujące brak realnego awansu, operator zaledwie 2400-2500 także słabe zarobki nie polecam
17
krzysiek 2016-11-29 16:22
Co ty powiesz? Na prawdę takie grosze oferują? Porażka! Nie złoże nawet tam swoich papierów. 3000 zł to podstawa na moje potrzeby.
9
minka 2016-12-30 21:26
No i Mirek z wetu znów się popisał, kto wgl tego człowieka przyjął na tak odpowiedzialne stanowisko!!
20
Antymarrs 2017-01-04 13:49
1700 zl i cztero brygadówka śmiech na sali
8
kaczor 2017-01-14 15:41
Czterobrygadowka to fajnie, ale 1700 zł to porażka. Za takie pieniądze to sprzątaczka juz kręci nosem. 2400 zł netto w takiej firmie to minimum.
10
miś 2017-01-30 18:32
jaka firma takie zarobki
1
jonk 2017-02-06 00:38
1800 zł hhahahahahaaahhhahahhahahaha...
Rozumiem, że jest to pensja od pełnej składki, ale bez jaj, to już nie te czasy, żeby ktoś za te pieniądze się starał i angażował.
Wiele innych firm z okolic Sochaczewa daje więcej ( za mniej obowiązków) np. 2000-2400 zl ale przy gorszych wynagrodzeniach na umowie.
Moze czas w koncu cos zmienic?
2
kamil 2017-02-15 19:50
Za takie pieniądze nie chciałbym nawet tam leżeć. Szkoda czasu ,bo inne firmy dają dużo więcej np tesco w teresinie 2500 netto.
2
X 2017-02-16 21:35
Praca w biurze - przyzwoite pieniadze na etat. Tylko, ze pracujesz jak chomik w kolowrotku. Do 16 godz w SSC w Poznaniu. Bez zaplaty za nadgodziny. Teoretycznie do odbioru. W praktyce odnior niemozliwy. Management nie panuje nad zadaniami i nie ogarnia tematu.
Polecam zaraz po studiach. Jesli w ciagu 3 lat Twoja kariera sie nie rozwinie - uciekaj.
1
Zostaw swoją opinię o Mars Polska - Kożuszki-Parcel
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mars Polska