logo Mars Polska

Mars Polska

Kożuszki-Parcel

Opinie o Mars Polska

beheheheh 2016-04-29 17:20
To jakaś masakra piszą że wymagają wykształcenia wyższego ?? Nie tak dawno przysłuchiwałem się rozmowie -Jakiś menago MARS i facio z wykształceniem średnim ale bez matury hehehe masakra to mało powiedziane jak koleś tego z marsa rozkładał na zadawane pytania ten z marsa to mógł się wiele od niego nauczyć.
6
Gosia 2016-05-04 22:02
Czy jest ktoś kto może udzielić mi info na temat przedstawiciela od sieci? Zostałam zaproszona na drugi etap. Czego mogę się spodziewać?jakie zarobki, samochód?
1
mars 2016-05-06 21:27
zarobki 6 na reke zamochod nówka VV i codziennie rano kopa na zaskok zeby wam sie w tylkach niepoprzewracalo wezcie sie za robote pokazcie co potraficie a pozniej zadajcie samochodow i kasy
8
Kuuki 2016-05-08 20:27
Widzisz, wykształcenie nie zawsze idzie w parze z doświadczeniem, oraz inteligencją i kreatywnością. Sam byłeś naocznym świadkiem. Wartość człowieka mierzy się innymi kryteriami, natomiast z wykształceniem jest jak z kobietą zawsze lepiej mieć niż nie mieć.
3
Kuuki 2016-05-08 20:29
Oczywiście to była odpowiedź do"beheheheh "
Ja 2016-05-11 19:13
Duża rekrutacja, bo ludzie masowo odchodzą.
3
gosciu 2016-05-12 18:00
dejta spokoj na fabryce zarobki 1600 zł idz w pan w h*j
7
Gosia 2016-05-20 16:28
Hej, czy jest ktoś kto jedzie w poniedziałek na drugi etap rekrutacji w Wawie?
Czego mogę się spodziewać?
niki 2016-05-30 19:29
jest ktoś z rekrutacji na lublinie na ph do sieci?
Viki 2016-06-06 12:24
Czy był ktoś, na rekrutacji do sieci Bydgoszcz - Toruń?
Kandydat 2016-06-06 21:32
Viki, byłam. O co konkretnie pytasz?
darek 2016-06-09 02:28
Pracuje w marsie w anglii jako proces operator.....zarobki 550 £ tygodniowo za 37 godzin.......jeszcze dlugo minie zanim polska dogoni reszte europy.....
norbert 2016-06-14 20:39
Możesz spodziewać się sprawdzenia wilgotności między nogami
Nill 2016-06-23 02:27
Cześć

Pytanie do ludzi pracujących w Marsie na stanowisku PH sieci do spraw czekolady. Jaka jest mniejwiecej podstawa oraz realna możliwość zdobycia premii a także jakimi w tej chwili autami pH jeżdżą i czy auto sluzbowe jest do użytku prywatnego. Zostałem zaproszony na rozmowę na to stanowisko i zastanawiam sie czy podjąć to ryzyko i nie spróbować . W chwili obecnej pracuje w dużej zagranicznej firmie porównywalnej wielkościowo do Mars z tym ze na tradycyjnym detalu który jak wszyscy wiemy kończy sie . Normalne jest ze nikt nie chce sobie pogorszyć a polepszyć warunow wiec będę wdzięczny za odpowiedz .Dzieki
Ja 2016-07-22 19:23
Zakład ma za nic ludzi pracujących w rejonie produkcji. Smieszne pieniadze i brak organizacji pracy. Nie polecam
12
myrainbow 2016-08-16 15:53
A czy kojarzycie ile można zarobić na praktykach letnich albo na programie menadżerskim? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
myrainbow 2016-08-16 15:59
Na stronie www jest zakładka studenci i absolwenci i tam jest MARS Leadership Program. Większoś firm oferuje takie programy menedżerskie. Niedługo rekrutacje a ja zastanawiam się gdzie warto aplikować. @majka wiesz coś więcej?
OlekBB 2016-08-16 21:45
Ostatnimi czasami bardzo często mogę podziwiać w Bielsku - Białej prace PH firmy Mars w kanale nowoczesnym... Wizyta trwa około 30 min postoju pod klientem :) Nawet nie wychodzą z auta. Robiłem ostatnio zakupy w Intermarche zaraz obok mnie podjechala PH pięknym Fordem ... moje zakupy trwały około 25 min a Pani nawet nie raczyła odpiac pasów :) Ale jaka płacą taka praca widocznie mało płacą aby wychylac nos poza auto :)
myrainbow 2016-08-17 09:51
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
myrainbow 2016-08-17 09:52
@rerere23e4 zgadzam się z Tobą ale sądzę też, że większość programów menedżerskich jest podobna więc chcę wybrać jak najkorzystniej. Znasz może konkretne stawki?
gomez 2016-09-04 12:44
1650 zł brutto. Po roku 1900 zł brutto.
2
Anton 2016-09-07 10:31
Witam,
Czy mógłbym prosić o informację odnośnie stanowiska PH ds sieci w MT w Warszawie ?
Rekrutacja? Zarobki? Auto?

Z góry dziękuję za odpowiedź
Loloz 2016-09-07 11:52
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?

Loloz 2016-09-07 11:52
Czy znacie wynagrodzenie kierownika do sieci lokalnych w segmencie czekolady ?
Czy był już ktoś z was na rozmowie?
Oss 2016-09-15 15:38
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
Oss 2016-09-15 15:38
Czy może ktoś Mi wyjaśnić z jakiego powodu tak duża ilośc ogłoszeń na kanał slodyczowy w marsie praktycznie na każdy teren wraz z kierownictwem od dłuższego czasu na pracuj sie pojawia? Jakieś czystki ???
no 2016-09-16 20:13
Nareszcie się ochladza. Może wreszcie zacznie padać. Tęsknię za deszczem i za zimą, nie nawidzę lata
edziu 2016-09-20 18:50
Witam,
Na sieci ds. czekolady na handlowca, jakie zarobki, auto, podstawa wizyty, teren. proszę o wszelkie opinie.
Dziękuje, pozdrawiam.
Bóczer 2016-09-22 19:50
ponoć mars zatrudnia teraz tylko przez agencję prawda to?
1
Stan 2016-09-25 21:50
Kołchoz się zrobił jakich mało. Poniewieranie ludzi, polowanie na czarownice i mobbing.
6
Patryk 2016-09-26 18:00
Najpierw b kup sobie słownik . Jeśli nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj bo z takimi kulfonami na pewno nie masz czego w Marsie szukać ...
3
Bill 2016-09-29 18:49
Czy może ktoś coś napisać skąd tak duża ilość ogłoszeń na kanale slodyczy w Polsce czy ogłoszenia są realne czy to fikcja????
2
Bill 2016-09-30 11:10
Kanał nowoczesny Trójmiasto
solanka 2016-09-30 12:21
jak ktoś z was jednak ma większe kwalifikacje i ambicje, po komentarz mniemam że jest was sporo, to firma obecnie poszuje regionalnego kierownika sprzedaży w Warszawie, oczywiście wysokie wynagrodzenie mam nadzieję że jest
luk 2016-11-14 13:59
Ja mam tylko 8 klas podstawówki i nie bardzo umiem czytać, bo strasznie dukana , ale kasie chce zarabiać. Nie będę pracował za 7 złotych na godzinę, chce na rękę 15.
2
Onlyhim 2016-11-24 15:40
Witam !

Mam pytanie odnosnie tego pgoramu Mars Business Experiance. Czy warto sie w to bawic czy nie bardzo? Z tego co czytalem stawka brutto to prawie 5000. Mialem kiedys z nimi rozmowe rekrutacyjna przez Skypa ale jednak inny staz troche mi sie przeciagnal i nie moglem wrocic do PL. Czy po stazu jest szansa na jakies powazne zarobki czy stawka bedzie taka jak na stazu?

1
Pawel 2016-11-28 15:58
Współpracownik działu produkcji 1800 zł na rękę, praca czterobrygadowa, weekendy pracujące brak realnego awansu, operator zaledwie 2400-2500 także słabe zarobki nie polecam
20
krzysiek 2016-11-29 16:22
Co ty powiesz? Na prawdę takie grosze oferują? Porażka! Nie złoże nawet tam swoich papierów. 3000 zł to podstawa na moje potrzeby.
9
minka 2016-12-30 21:26
No i Mirek z wetu znów się popisał, kto wgl tego człowieka przyjął na tak odpowiedzialne stanowisko!!
25
Antymarrs 2017-01-04 13:49
1700 zl i cztero brygadówka śmiech na sali
9
kaczor 2017-01-14 15:41
Czterobrygadowka to fajnie, ale 1700 zł to porażka. Za takie pieniądze to sprzątaczka juz kręci nosem. 2400 zł netto w takiej firmie to minimum.
11
miś 2017-01-30 18:32
jaka firma takie zarobki
1
jonk 2017-02-06 00:38
1800 zł hhahahahahaaahhhahahhahahaha...
Rozumiem, że jest to pensja od pełnej składki, ale bez jaj, to już nie te czasy, żeby ktoś za te pieniądze się starał i angażował.
Wiele innych firm z okolic Sochaczewa daje więcej ( za mniej obowiązków) np. 2000-2400 zl ale przy gorszych wynagrodzeniach na umowie.
Moze czas w koncu cos zmienic?
3
kamil 2017-02-15 19:50
Za takie pieniądze nie chciałbym nawet tam leżeć. Szkoda czasu ,bo inne firmy dają dużo więcej np tesco w teresinie 2500 netto.
5
X 2017-02-16 21:35
Praca w biurze - przyzwoite pieniadze na etat. Tylko, ze pracujesz jak chomik w kolowrotku. Do 16 godz w SSC w Poznaniu. Bez zaplaty za nadgodziny. Teoretycznie do odbioru. W praktyce odnior niemozliwy. Management nie panuje nad zadaniami i nie ogarnia tematu.
Polecam zaraz po studiach. Jesli w ciagu 3 lat Twoja kariera sie nie rozwinie - uciekaj.
3
Iwona 2017-03-01 12:24
Jaki jest najdłuższy staż pracy w Marsie?
Jak wyglądają Państwa działania w zakresie employer brandingu? Co stanowi klucz do sukcesu?
Ile z osób przyjętych na program stażowy dostaje następnie ofertę pracy?
Odpowiedź na te oraz więcej pytań znajdziecie w wywiadzie, którego udzieliły dla nas reprezentantki firmy Mars Polska http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1922,wywiad-katarzyna-przadka-joanna-turek
Ciekawy 2017-03-17 23:23
A czym ?
mira 2017-04-22 21:15
Hej. Bardzo ciekawa historia :) z happy enden ;) mam do Ciebie kilka pytań, mogłabyś podać mi swojego maila?
WiadomoKto 2017-07-06 17:19
Pracowalem w firmie dluzszy czas, nie polecam ze wzgledu na niską płace wzgledem duzej odpowiedzialnosci za wykonywaną pracę oraz ciągłe zastraszanie szefem terrorysta w niektorych dzialach, fabrykach - "if you know what i mean". Na stanowiskach biurowych popelniane błędy za bledem bez ponoszenia wiekszej odpowiedzialnosci - czasami niekompetencja jest wrecz zastraszająca. Na stanowiskach fabrycznych ciągła rotacja pracownikow na stanowiskach tlumaczona potrzebą bycia ,,elastycznym". Ok, ale nie 6 stanowisk w 5 dni. Duzo ludzi odchodzi, bo nie kazdy lubi byc traktowany jak guma w majtkach. Coraz wiecej redukcji etatow, ale to zalezy od ambicji przelozonych wzgledem swoich szefów. Masa korpobzdur do ktorych trzeba przywyknąć, polecam raczej jako ostatnią deske ratunku, teraz przyjmuja kazdego, bez wychylania sie mozna wegetowac bo kazdy ambitniejszy albo w mlodszym wieku bez pleców woli szukać czegoś mniej smiesznego. Na plus - pensja na czas, na minus - nie zawsze tyle ile trzeba, dlatego pilnujcie tego. Ludzie jak wszędzie, znalezc tylko ciekawe osoby i z nimi sie trzymac, inaczej czasami ciezko wytrzymac w niektorych oparach absurdu, zarowno na fabryce jak i w biurze.
9
Iwona 2017-07-11 11:53
@WiadomoKto
piszesz o dużej rotacji. Rozumiem, że dotyczy ona szczególnie stanowisk fabrycznych. Czy są to zwolnienia, czy też osoby te same rezygnują z pracy?
Wspominasz również, że obecnie łatwo się do firmy dostać. To dobra informacja dla osób, które chcą pracować właśnie w Mars Polska.
Mógłbyś powiedzieć coś jeszcze o tym co określasz jako "korpobzdury"?
Zostaw swoją opinię o Mars Polska - Kożuszki-Parcel
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mars Polska