brak logo

Ring Autohandel

Toruń

Opinie o Ring Autohandel

fab 2011-05-19 10:27:02
Porządny i uczciwy AUTOHANDEL profesjonalna i rzetelna obsługa. Kupowałem tam 3 samochody na przełomie 4 lat i zawsze byłem i jestem bardzo zadowolony z ich stanu technicznego. Polecam wszystkim.
krzysztof 2011-05-23 11:20:48
kupilem i auto jezdzi ok , miałem problem z tarczami zadzwoniłem do autohandlu podjechałem i wytłumaczyłem o co chodzi ,za dwa dni odebrałem bez dodatkowych kosztów nowe tarcze także czasem wystarczy zadzwoni podjechać i porozmawiać.
abc 2011-07-01 14:31:50
Autohandel ok , przed zakupem kierowca pojechał ze mną do warsztatu,bez problemów mogłem sprawdzić auto przed zakupem ,na drobiazgi jakie wyszły dostałem upust i jedną końcówkę przy zawieszeniu wymienili gratis w ciągu godziny także wszystko ok , polecam.
anonim 2011-07-02 09:57:45
zamówiłem auto z Niemiec ,sprowadzili w ciągu 2 tygodni ,wszystko było tak jak zamawiałem , wszystko ok
ADAM Z 2011-07-02 12:54:55
Nie zgadzam się ze złą opinią na Autohandel Ring. Chciałbym polecić go każdemu. Do klientów podchodzą bardzo profesjonalnie, ponad rok temu zakupiłem tam samochód z którego jestem bardzo zadowolony. Złe opinię na pewno piszą konkurencyjne firmy, ale wystarczy podjechać na różne Autokomisy i zobaczyć jakie jest podejście innych do klientów. Zapewniam że szukając samochodu na pewno zakupu dokonają Państwo właśnie na Autohandlu Ring, gdzie samochody nie są może tanie ale na pewno w stanach bardzo dobrych. A za dobrą rzecz trzeba dać dobre pieniądze. POLECAM WSZYSTKIM :)
ZADOWOLONY KLIENT 2011-09-10 14:45:50
POLECAM WSZYSTKIM !!!
SPRZEDAJĄ SPRAWNE I ŁADNE SAMOCHODY. JAK ZAWSZE W HANDLU, JEDNI KLIENCI SĄ ZADOWOLENI INNI NIE. JA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM AUTOHANDEL RING WSZYSTKIM
anonim 2011-09-10 20:15:06
SUPER PODEJŚCIE .FACHOWA I RZETELNA OBSŁUGA .ZNAJĄ SIĘ NA TYM CO ROBIĄ .POLECAM , NAJWIĘKSZY WYBÓR AUT.AUTA ŁADNE ZADBANE BEZPROBLEMOWO ZAREJESTROWAŁEM ZERO PROBLEMU AŻ MIŁO KUPOWAĆ .
Kart 2012-01-23 15:56:02
POLECAM , drobny problem załatwiony od ręki , polecam
KLIENT 2012-01-23 16:00:45
Kupiłem vw t4 , dostałem dobry upust wystarczy porozmawiać , wszystko tak jak należy .
WALDEK 2012-01-24 11:02:20
Kupiłem i jestem bardzo zadowolony .Profesjonalne podejście i wiedza .Po uzgodnieniach wszystko dopracowane 100% . *********** P O L E C A M ************. SUPER.
TOMASZ 2012-01-24 19:19:19
Witam kilka dni temu tez kupiłem VW dostawczego i wszystko było w porządku , oczywiście komplet dok. też był ,wpisy że ktoś oglądał auto bez dokumentów potwierdzają fakt że konkurencja czasem pisze negatywne wpisy bez zastanowienia gdyż nikt normalny nie kupuje aut bez dokumentacji , ja kupiłem już drugie auto w tym komisie i nie miałem żadnych problemów z rejestracją .
FAB 2012-01-25 11:19:54
Polecam tą firmę! Wieloletnie doświadczenie w sprzedaży samochodów dostawczych i profesjonalne podejście do klienta. Kupiłem tam 2 samochody i z mojego polecenia kupił też mój sąsiad i z pełną odpowiedzialnością polecam ich dalej. :)
Jaro 2012-02-18 23:07:01
Firma ok .Kupiłem i jestem bardzo zadowolony .Pełana dokumentacja bez problemów przy zarejestrowaniu .Auta mają łądne czyste i przygotowane do sprzedaży .Duży wybór aut .Dostałem rabat i jestem zadowolony.Polecam
RADEK 2012-06-21 23:08:24
Polecam.Super obsługa ,profesjonalne podejscie ,żeby tak wszyscy sprzedawali auta .Mega pozytyw dla Firmy Ring .Polecam.
Transport 2012-06-22 11:31:58
Nasza firma kupiła trzy auta i wszystkie sprawują się dobrze , planujemy kolejne zakupy w tym autohandlu .
ANNA 2012-06-22 11:34:06
NABYŁAM CITROENA NA RINGU , POLECAM WSZYSTKO DZIAŁA JAK NALEŻY .
Krzysztof 2012-06-23 12:42:15
Zamówiłem VW i sprowadzili , auto w przyzwoitym stanie jak na swoje lata , wszystko odbyło się bez zastrzeżeń .
DAREK 2012-06-24 09:12:12
KUPIŁEM MERCEDESA I JEST OK , MOZNA SIE DOGADAC CO DO CENY POLECAM .
FIRMA 2012-06-24 22:59:39
Podejście profesjonalne ,przebudowali auto na 6 osób założyli hak i jestem mega zadowolony .Widać że znają się na rzeczy.Polecam
Mercedes 2012-06-25 16:11:33
Na zamówienie kupiłem u nich i wszystko odbyło się prawidłowo , wszystkie dokumenty były w komplecie , auto zarejestrowałem bez problemów , w tej cenie naprawili mi też fotel bo był trochę zniszczony , jest dobrze jak na używane auto z komisu .
Tom 2012-06-30 21:41:44
Kupiłem i chociaż starszy samochód to nie było problemów z dokumentami i przerejestrowaniem ,auto sprawuje się dobrze .
MINIBUS 2012-07-01 09:54:42
KUPILIŚMY KILKA AUTA Z RINGU I POLECAMY TĄ FIRMĘ .NAJLEPSZY NA POMORZU .DUŻO DOSTAWCZYCH.POLECAM
KR... 2012-07-04 17:49:55
Dobry autohandel , kupiłem auto na zamówienie , sprawuje się dobrze i nie mam problemów , kupiłem VW .
KAROL 2012-07-05 20:09:17
Tak ,tak, tak 3 x tak polecam firmę Ring .Auto ok dziękuję za super Mercedesa .*P O L E C A M *
bud-bud 2012-07-18 10:56:36
Kupiliśmy VW z paką ,auto sprawuje się dobrze ,z dokumentacją też nie było problemów podczas rejestracji , można kupować w takiej firmie .
Przeprowadzki 2012-07-19 18:56:10
Witam , kupiłem u nich auto świeżo sprowadzone z kompletem dokumentów ,brak jakichkolwiek problemów , dużo samochodów na placu można coś ciekawego znalezć .
Gdynianin 2012-07-25 20:35:41
Wczoraj odebrałem auto po przeróbce na 6 osobowe,ładne wykonanie i rozsądna cena czyli super .
Budowlanka 2012-07-30 10:01:57
Bardzo dużo dostawczaków , można coś znalezc ciekawego ,ja szukałem starszego na budowę i znalazłem narazie bez problemów , naprawdę duży wybór .
Adam 2012-08-27 20:39:20
Ja polecam .Najlepszy Autohandel w Trójmieście i na Pomorzu .Objeżdziłem dużo i w większości to wraki do remontu .Duży wybór i auta zadbane i czyste .Jestem bardzo zadowolony więc polecam.Adam
Busy do Niemiec 2012-08-28 06:56:34
Nasza firma zamówiła busa plus przeróbkę na 9 osób , wszystko zostało zrobione fachowo i solidnie , auto przekazano nam z kompletem dokumentów żadnych problemów podczas rejestracji.
ald 2012-09-14 08:56:27
Auta są zgodne z opisem ,przyjechaliśmy z miejscowości oddalonej ponad 300 km ,auto było takie jak nam wcześniej opisano .
FIRMA 2013-05-11 00:43:57
Polecam .Firma uczciwa i wiarygdna .Dużo aut.Polecam
Firma. 2014-06-04 00:23:02
Sprawdziłem Firmę po czym zakupiłem samochód . Jestem zadowolony i polecam . Dużo samochodów.
BYŁY PRACOWNIK 2014-06-04 12:19:39
Witam. Pracowałem w firmie Ring i przez własną głupotę straciłem tą pracę a teraz żałuję . Szefa 100% pozytywnie oceniam wypłata ostatniego tak jak powinno być. Podejście do aut perfekcyjne nie jeden serwis autoryzowany się chowa.Ekipa wyspecjalizowana perfekcyjnie .Co najważniejsze nigdy mnie nie oszukano . Pozdrawiam .
BYŁY PRACOWNIK 2014-06-04 18:17:29
Tak jak uzgodnisz na początku tak jest bez problemów.Zawsze mozna było się dogadać co do wolnego .Jak potrzebowałem pilnie wolne lub więcej w danym mc to zawsze dogadałem i odrobiłem . Szef konkretny i bezproblemowy.Tylko jak wszędzie trzeba pracować.Jak masz fach i chcesz zarabiać to nie ma problemu. Jeżeli ktoś chce się obijać to nie przetrwa .Tam jest pod tym względem pełen porządek i dyscypilna .Polecam
gimnastyk graficzny 2015-01-30 16:50:31
widzę że w moim potrzebach nie jestem samotny jak na pustyni. również ze względu na liczne zajęcia i studia zaoczne potrzebuję jak najbardziej elastycznego grafiku, czy jeśli w takim razie się zatrudnię w ring autohandel to mam szansę na negocjacje z nimi takiego personalnego grafiku?pozdrawiam seredecznie
Lubo 2015-03-31 20:54:05
Co oni są w stanie zaoferować studentowi ? Jaką pracę ? Bo rozumiem, że mogą szukać handlowca. Ale to chyba takiego z doświadczeniem raczej ? Takiego studenciaka zwykłego to w sumie nie wiem. Może moglibyście powiedzieć, bo ja nawet chętnie bym posprzątał, czy też zajął się wsytawianiem ogłoszeń w internecie. Są takie stanowiska ?
he 2016-05-18 20:48:36
A ja właśnie jestem zdania, że studenci nie bywają przedstawicielami handlowymi @Illee bo to zwykle trzeba mieć trochę doświadczenia już.
Zostaw swoją opinię o Ring Autohandel - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ring Autohandel