Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

zdjecie uzytkownika
007 - 2011-12-12 21:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!
Firma Ever Grupa to jedna z najlepszych firm w zakresie sprzatania. Pracuje z fajnymi ludzmi, wszystko mozna zalatwic i pracuje juz kilka miesiecy i nigdy nie bylo problemu z pieniedzmi wiec jesli ktos mowi ze nie mial zaplacone to niech sprawdzi w jakiej firmie pracowal bo napewno nie w Ever. Czytajac wasze opinie zastanawiam sie nad tym czym warszawiak rozni sie od \"wiesniaka\"-chyba tylko tym, ze wrszawiak na niczym sie nie zna i zamiast zabrac sie za prace to wystawia jakies smieszne komentarze(brudasy). A odnoszac sie do komentarzy na temat Złotych-człowieku mysle ze masz kompleksy ze w centrum handlowym jest czysciej niz u ciebie w domu bo widziesz ja tez tam czesto bywam i widze co innego niz ty albo tez ci sie firmy pomieszaly bo zakladam ze sporo ich zmieniles i byles taki \"dobry\" ze wszedzie cie wyrzucali hahah. Co do zarobków- jesli chcielibyscie pracowac 8godz i zarabiac 5tys zł to trzeba bylo sie uczyc a w Ever istnieje takie cos jak dodatki na w weekend albo mozna dogadac sie z kierownictwem i napewno cos znajda dodatkowo-dla chcacego nic trudnego.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-12-12 21:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak:pracowalem w Ever na obiekcie Triniti Park u Pana Tomka czlowiek do rany przyłóż pieniadze zawsze na czas malo tego jak bylo trzeba [usunięte przez moderatora] rowno z nami jak sie tylko chcialo to i zarobic mozna bylo. Fakt faktem zostalem zwolniony za (alkohol) moja wina do nikogo nie ma pretensji ale firma jestgodna polecenia.Pozdrowienia dla Pana [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
CCC> - 2011-12-23 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne bzdury!!!
Firma nie gogna zaufania.
Moja matka pracując w tej firmie dowiedziała się przed świętami że musi sobie prace szukać od noweg oroku, po wieloletniej nienagannej pracy dla nich, tak bez przyczyny, ani dzięuje ani przepraszam.
Zero szacunku dla pracowników!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-30 18:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt Firma ta niema za nic swoich pracowników.
A w biurze coś się dowiedzieć lub załatwić to zapomnijcie.
Takich buraków nie uczynnch tam spotkacie że lepiej nie mówić!
Takich jak ever firm powstało jak grzyby po doszczu tak zwane zakłady chronione, tylko z nazwy nimi są!!!
Za te pieniądze co u nich zarobicie to w konkurencji więcej dostaniecie a środki dofinansowujące bez problemów uzyskacie dla siebie!!!
Ever szczypie się z każdą złotówką dla swoich pracowników, ale przyjdzie czas i to niedługo że zaczym się ocknie to będzie za póżno i pracownicy im odejdą z firmy.
Osoby z grupą nie są głupi jak firma uważa i wiedzą co im się nalerzy i w takich firmach mogą przebierać do woli!!!
Nie polecam firmy Ever grupa a napewno osobą z grupą i niech omijają tą firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-01-13 19:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mojego przedmówcy!
Niewiem czemu człowieku tak mówisz że nić nie można załatwić?!
Ja pracuje może za krudko ale już byłem trzy razy w biurze i moje odczucie jest inne!
Pojechałem po zaświadczenie i potraktowano mnie normalnie i załatwiłem wszystko od ręki bez problemu!
I nikt nie wydał mi się burakiem i zle mnie nie potraktował!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim z everu - 2012-01-17 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt was na siłe w firmie kaleki nie trzyma, wypad z firmy bo chleb odbieracie nam nieudaczniki!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-19 01:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli uwazasz ze pracuja tam wiesniaki po podstawowce i emeryci bez sil to co ty tam robiles
zdjecie uzytkownika
osa - 2012-03-30 17:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie zwykły pracownik nie ma za wesoło w firmie.
Poniżej średniej krajowej,ŚMIECH!!!
zdjecie uzytkownika
PAPA SMERF - 2012-04-08 12:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest jak niema już związków zawodowych i praodawcy robią co chcą z nami!!!
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2012-04-30 20:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ever jest godna polecenia pracowałem u nich 2 lata pieniądze na czas a nawet z 1 dzień wcześniej tylko muszę dodać że u nich to pracowałem w ochronie nie wiem co się dzieje na sprzątaniu ogólnie polecam
zdjecie uzytkownika
ana - 2012-05-30 15:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co w tym roku paczek dla dzieci nie będzie?
Chyba firma schodzi na psy już na całego!!!
zdjecie uzytkownika
ILONA - 2012-07-11 15:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, daleko im do normalnego zakładu pracy chronionej!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-08-08 10:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest przyjazna firma nawet na zwykłych pracowników!!!
zdjecie uzytkownika
anonim z firmy - 2012-08-20 11:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-08-08 10:04:25

To nie jest przyjazna firma nawet na zwykłych pracowników!!!
Gdyby nie unijne pieniądze i państwowe za zatrudnianie osób niepełnosprawnych to ta firma znikneła by z rynku tak szybko jak się pojawiła!!!
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-08-21 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem tak, czekam na odpowiedż na moje podanie o podwyszkie już trzeci miesiąc kierowane do dyrekcji i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi,ani pozytywnej ani negatywnej. Jeśli firma odpowiada tak długo na moje podanie to ja potraktuje ich tak samo.
Pracownika z doświadczeniem olewają totalnie!!!
zdjecie uzytkownika
agula1973 - 2012-09-01 20:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś idzie do pracy z przekonaniem ..... czy się stoi, czy się leży to pensja ogromna się należy.Trzeba było kończyć szkoły, studia , a nie teraz się nad sobą użalać.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2012-09-11 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina] >Ta firma to poraszka....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zbyszek Ł - 2012-10-30 17:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda [usunięte przez moderatora] nie płacących za nadgodziny.
W zeszłą zime pracowałem na złotych tarasach i po godzinach odśnierzałem a kierowniczka [usunięte przez moderatora] nawet dziękuje nie powiedziała tylko zaczeła wyzywać mnie i powiedziała że nikt nie zapłaci mi za nadgodziny.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
zdziwionaIWONA - 2012-11-02 13:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tekla - 2012-10-05 16:54:51

anonimka - 2012-08-06 11:54:52

O czym tu mówić!


Jak chce się większe pieniądze uzyskać z refundacji od nich to tłumaczą się tym że mają wiele osób którym muszą przyznać refundacje i rozdzielić pieniądze i nie na każdego starczy, co to za firma przyjazna niepełnosprawnym.


Dostają państwowe pieniądze na każdego z nas a mówią że pieniędzy nie mają, to co z nimi robią!!!!?


Może powinn się zająć nimi policja skarbowa zobaczyć gdzie państwowe pieniądze idą i na co są przeznaczone?


Narobi śię takich firm ZPCH gdzie doją państwo z pieniędzy i mślą że są beskarni!


A wszyscy mówiliśmy że PRL był gorszy a teraz co się dzieje, poństwo w państwie takie firmy jak EVER!!!
Przykre ale jednak prawdziwe to co napisałaś!

Prawdziwy zpch jeśli ma dużo osób niepełnosprawnych to ma duże dotacje,zwroty z podatku i ogromne refundacje.

Tłumacząc że muszą rozdzielić pieniądze na inne potrzebujące osoby jest bez podstawna i nie uzasadniona merytorycznie, sami sobie zaprzeczają w ten sposób!

Poprostu chcą uzyskać jak najwięcej na siebie, ale w ten sposób wiele osób odejdzie od nich bo konkurencja nie śpi i wyłapuje co lepszych i wykfalifikowanych osób.

A wykfalifikowani pracownicy i z doświadczeniem są teraz na wagie złota!

Jeśli proponują ci 1500złoty a do ręki dostajesz około 1100zł to taka firma długo nie pociągnie, bo ten sam pracownik za tą samą prace w podobnej firmie dostaje już 1600zł ale do ręki!

Do tego pełny zwrot za leki, wczasy pod gruszą i trzynastą pensje, pełen zwrot za przejazd lub dowóz do i z pracy!

Tak proszę Państwa, tak jest w prawdziwych firmach zatrudniająca osoby niepełnosprawne.

Tłumaczenie że jest się małą firmą sami sobie zaprzeczają lub że jest kryzys - który wymyślili sami pracodawcy, jest kompletnym kłamstwem.

Pozdrawiam i zalecam dokładniejsze szukanie ZPCH i w tedy można pracować godnie!
Proszę o podanie adresu koorporacji która przyciąga do siebie pracowników \\\"na wagie złota\\\" w serwisie sprzątającym oraz proponuje im stawkę w 8-godzinnym czasie pracy 1600 zł netto w formie umowy o pracę. W zamian za informację z chęcia oddam Ci moją pierwszą uzyskaną wypłatę, ponieważ nie chce mi się wierzyć w cudeńka jakie tu wypisujesz. Jeżeli chcecie już mieć pretensję do kogoś to zacznijcie od narzuconego od Państwa prawa, który z roku na rok zwiększa opodatkowanie pracowników, przez co firmy chcąc się utrzymać na rynku proponują nam tzw. śmieciowe umowy. Poza tym nie jesteśmy już w czasach komuny, gdzie tylko w firmach państwowych oferowano pracownikom 13nastki, co w dzisiejszych czasach również im się ukróciło...niestety jakie Państwo takie firmy. Jeśli jesteście tacy wykwalifikowani to wyjedźcie z kraju, gdzie napewno znajdziecie zadowalające was zarobki
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-11-02 16:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwionaIWONA - 2012-11-02 13:04:36

tekla - 2012-10-05 16:54:51

anonimka - 2012-08-06 11:54:52

O czym tu mówić!



Jak chce się większe pieniądze uzyskać z refundacji od nich to tłumaczą się tym że mają wiele osób którym muszą przyznać refundacje i rozdzielić pieniądze i nie na każdego starczy, co to za firma przyjazna niepełnosprawnym.



Dostają państwowe pieniądze na każdego z nas a mówią że pieniędzy nie mają, to co z nimi robią!!!!?



Może powinn się zająć nimi policja skarbowa zobaczyć gdzie państwowe pieniądze idą i na co są przeznaczone?



Narobi śię takich firm ZPCH gdzie doją państwo z pieniędzy i mślą że są beskarni!



A wszyscy mówiliśmy że PRL był gorszy a teraz co się dzieje, poństwo w państwie takie firmy jak EVER!!!
Przykre ale jednak prawdziwe to co napisałaś!


Prawdziwy zpch jeśli ma dużo osób niepełnosprawnych to ma duże dotacje,zwroty z podatku i ogromne refundacje.


Tłumacząc że muszą rozdzielić pieniądze na inne potrzebujące osoby jest bez podstawna i nie uzasadniona merytorycznie, sami sobie zaprzeczają w ten sposób!


Poprostu chcą uzyskać jak najwięcej na siebie, ale w ten sposób wiele osób odejdzie od nich bo konkurencja nie śpi i wyłapuje co lepszych i wykfalifikowanych osób.


A wykfalifikowani pracownicy i z doświadczeniem są teraz na wagie złota!


Jeśli proponują ci 1500złoty a do ręki dostajesz około 1100zł to taka firma długo nie pociągnie, bo ten sam pracownik za tą samą prace w podobnej firmie dostaje już 1600zł ale do ręki!


Do tego pełny zwrot za leki, wczasy pod gruszą i trzynastą pensje, pełen zwrot za przejazd lub dowóz do i z pracy!


Tak proszę Państwa, tak jest w prawdziwych firmach zatrudniająca osoby niepełnosprawne.


Tłumaczenie że jest się małą firmą sami sobie zaprzeczają lub że jest kryzys - który wymyślili sami pracodawcy, jest kompletnym kłamstwem.


Pozdrawiam i zalecam dokładniejsze szukanie ZPCH i w tedy można pracować godnie!
Proszę o podanie adresu koorporacji która przyciąga do siebie pracowników \\\"na wagie złota\\\" w serwisie sprzątającym oraz proponuje im stawkę w 8-godzinnym czasie pracy 1600 zł netto w formie umowy o pracę. W zamian za informację z chęcia oddam Ci moją pierwszą uzyskaną wypłatę, ponieważ nie chce mi się wierzyć w cudeńka jakie tu wypisujesz. Jeżeli chcecie już mieć pretensję do kogoś to zacznijcie od narzuconego od Państwa prawa, który z roku na rok zwiększa opodatkowanie pracowników, przez co firmy chcąc się utrzymać na rynku proponują nam tzw. śmieciowe umowy. Poza tym nie jesteśmy już w czasach komuny, gdzie tylko w firmach państwowych oferowano pracownikom 13nastki, co w dzisiejszych czasach również im się ukróciło...niestety jakie Państwo takie firmy. Jeśli jesteście tacy wykwalifikowani to wyjedźcie z kraju, gdzie napewno znajdziecie zadowalające was zarobki
Zdziwiona... Nie chce obrażać Cię ale mylisz się i to bardzo!
Wiele firm już podkupuje pracowników i to za wiele większą kwote niż w everze dają razem z dotacjami i bóg wie jeszcze z czym.
O tym się nie mówi ale tak jest i w ten sposób mnie podkupiła konkurencja i to szczerze mówie.
Na początku oferowali 1600zł do ręki ale się wachałem, więc po miesiącu zadzwonili i zaoferowali 1800zł do ręki, zgodziłem się bez wachania!
W obecnej chwili jestem Koordynatorem i moje wynagrodzenie jest już o wiele większe.
Niema nic za darmo oczywiście, pracy mam co nie miara aby ogarnoć moje obiekty ale nie narzekam.
W ever nie miałem żle ale wynagrodzenie już było okropnie niskie i w firmie nie reagowali na to że człowiek upomina się o podwyszkie!
Powiem tak przeciętne wynagrodzenie pracownika utrzymania czystości to już 1500zł do ręki za 8godz. pracy w 5dni w tygodniu a weekendy są 150% płatne. Więc jeśli się krytykuje czyjąś wypowiedz narpierw trzeba się upewnić i zbadać konkurencje aby muc wypowiedzieć się na wyżej wymieniony temat!
Bardzo teraz podniosły podobne firmy wynagrodzenie aby muc utrzymać się na rynku i nie wypaść z gry!
Niechce pisać gdzie tak zarabia się dobrze bo mam szacunek na byłego pracodawce ale jak zobacze podobną wypowiedz to obiecuje że podkupie i ja pracowników z everu!
Bez obrazy i proponuje trochę przebadać rynek i nie myśleć tylko o własnym stołku ale o tych ludziach pod tobą!
Pozdrawiam \"PK\"
Bez obrazy prosze. ;-)
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2012-11-06 10:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to teraz ci się przypomniało po roku z tym odśnieżaniem,ja jakoś odśnieżałem w zeszłym roku i pieniązki dostałem,pracuję od roku i jakoś nie miałem takich problemów
zdjecie uzytkownika
guńka - 2012-11-12 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może byś się człowieku przedstawił jak kogoś negujesz. Wszystkie przeważnie opinie są anonimowe. Podpiszcie się pod własnymi słowami i osądami. Uważam , że źle piszą przeważnie osoby ,co to do pracy przychodzą, acz kolwiek pracować się niechce. A za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e niestety nie płaci się. Jak byście pracowali ok. było by dobrze. Więc zamiast narzekać do pracy się weźcie.
zdjecie uzytkownika
zawiercie - 2012-11-15 22:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Ever 7 lat ochrona i serwis sprzątający,Firma b.dobra wspaniali ludzie (kierownictwo z Krakowa) p. [usunięte przez moderatora] inni,szkoda że skończył się kontrakt z Vattenfall.pozdrawiam wszystkich.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
Firma sprzątajaca zatrudni Pracowników z II grupą inwalidzką (stopień umiarkowany) do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy: Ruda Śląska Czas pracy: 6-13, 13-20, 23-6 Kontakt: 22 329 25 05 lub 22 329 25 06
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2012-11-18 12:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda [usunięte przez moderatora]nie płacą za nadgodziny,wyzysk pracowników,marne dotacje na niepełnosprawnych.
Wyzysk totalny!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-19 06:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezgadzam sie z negatywami na temat firmy jestescie niepowazni.Pracowalam tam i chwale po dzis dzien,odeszlam z powodow rodzinnych jak by tylko byla taka mozliwosc wracam w minute.Pozdrawiam niedowiarkow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x