brak logo

Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Magdalena 2012-12-15 22:23:34
Nie każdy jest wieśniakiem i nieukiem.Los płata figle.Nie jest to dobra firma o czym świadczy ciągła rotacja wśród pracowników ( z tej niższej półki).Jestem zdania,że firma która szanuje swojego pracownika nie tylko gani i ma ciągłe pretensje często bez powodu, zyskuje na tym.Pracownik doceniony, czasami pochwalony jest bardziej wydajny bardziej zaangażowany.Praca w stresie i szarpanie się za takie pieniądze jak np. w Ever to upokarzające .Jest taka sytuacja na rynku pracy a nie inna co nie powinno dawać przyzwolenia na poniżanie drugiego człowieka.My nie jesteśmy bezosobowi .Mamy swoją godność i wrażliwość.
BYŁA PRACOWNICA 2013-01-04 17:19:06
Musze się zgodzić z moimi przedmówcami.
Jeśli ever otrzymuje od PFRON-u kwote za każdego zatrudnionego pracownika miesięczną kwote od 250zł do 320zł, w zalerzności od grupy i stopnia niepełnosprawności.
Więc wiliczcie sobie ile teraz ever płaci czystej pensji każdemu z was?!
Na dodatek budżet państwa opłaca pełne składki, takie jak zus,upezpieczenie i fun.emerytalny.
Każdy z was może iść do oddziału PFRON-u i takie informacje sprawdzić.
Nadodatek ever potrąca sobie prowizje za przelanie wynagrodzenia na nasze konta,gdzie jest w kodeksie pracy napisane że pracodawca ponosi w pełni odpowiedzialność finansową w jakiej postaci i jak nam je przekaże,czy pocztą,czy kurierem to pracodawca ponosi koszta w stu procentach!
Nie polecam firmy ever jako zpch dla ludzi z grupą bo nic na tym nie zyskają tylko stracą,nerwy i zero poszanowania!
Piotras 2013-01-21 19:27:22
Pracuje tam od jakiegos czasu i nie mialem zadnych negatywnych doswiadczen. Wrecz przeciwnie - zauwazam, ze jak sie ktos stara i rzetelnie pracuje, to jest doceniany. Mam kolege, ktory tam jest ponad rok i dzieki dobremu wywiazywaniu sie z obowiazkow podniesli mu stawke. Co do zatreudniania niepoelnosprawnych, to jest jakis odesetek i wiele firm tak robi - wiadomo jest to dla nich oplacalne, ale i dla spoleczenstwa i samych tych ludzi to jest dobre - nie siedza w domu, tylko maja jakies zajecie i poczucie, ze sa jak inni zdolni do pracy. Jesli wiec ktos tu narzeka, to moim zdaniem albo przyzwyczail sie do nierobstwa i teraz jak trzeba pracowac to go boli, albo zawsze bedzie mu ciagle malo.
terik 2013-01-24 18:49:31
Piotras - 2013-01-21 19:27:22

Pracuje tam od jakiegos czasu i nie mialem zadnych negatywnych doswiadczen. Wrecz przeciwnie - zauwazam, ze jak sie ktos stara i rzetelnie pracuje, to jest doceniany. Mam kolege, ktory tam jest ponad rok i dzieki dobremu wywiazywaniu sie z obowiazkow podniesli mu stawke. Co do zatreudniania niepoelnosprawnych, to jest jakis odesetek i wiele firm tak robi - wiadomo jest to dla nich oplacalne, ale i dla spoleczenstwa i samych tych ludzi to jest dobre - nie siedza w domu, tylko maja jakies zajecie i poczucie, ze sa jak inni zdolni do pracy. Jesli wiec ktos tu narzeka, to moim zdaniem albo przyzwyczail sie do nierobstwa i teraz jak trzeba pracowac to go boli, albo zawsze bedzie mu ciagle malo.
Bez obrazy ale większych bzdur nie słyszałam od kiedy tam pracuje, a pracuje już dziesiąty rok, bo ciężko jest z pracą i jestem w wieku przedemerytalnym i ciężko było by mi znaleś już prace!
Milczek 2013-01-26 11:08:29
Moją kierowniczką jest Pani [usunięte przez moderatora]. Jest super osobą, wymagającą, ale bardzo sprawiedliwą. Potrafi docenić ludzką pracę. Bardzo dobrze się z Nią pracuje. Zasługuje na same pochwały. Mam nadzieję, że Prezes firmy doceni Jej wysiłek jaki wkłada każdego dnia, aby firma dobrze działała.
pracownik lg mława 2013-01-29 11:58:57
witam ostatnio w ever group lg mława zaszła zmiana kierowniczki cateringu oczywiście na gorsze!!! jedzenie które teraz tam się podaje nadaje się jedynie dla świń!!! zupy które teraz tam podają to zwykłe zalewajki na kartoflu!!! ostatnio ja podano zapiekankę to normalnie MASAKRA na makaronie do łazanek!!!! jedzenie bez smaku zupy z przed kilku dni!!! w sklepikach pustki a jak coś jest wielka drożyzna!!! ta pani co wcześniej prowadziła kuchnie to była prawdziwa kucharka niebyły to ogromne porcje ale wszystko miało smak i jedzenie było bardzo urozmaicone i przede wszystkim słuchała sugestii klientów a ta nowa jak za komuny bierz i won bo wcale nie dostaniesz!!!! mam nadzieje że wpis przeczyta prezes tej firmy i wyciagnie odpowiednie wnioski
Piotras 2013-01-31 22:40:17
Ej, no sorry... firma jest duża, każdy z nas pracuje z innymi ludźmi i możemy mieć różne wrażenia. Ja tak jak mówiłem, trafiłem na fajny zespół i dobrze mi się pracuje - nie moge powiedzieć złego słowa. Prosze więc daj mi prawo do zachownia wlasnej opinii, ze ever to fajna firma dla pracownika. z góry bede wdzieczny.
olaf 2013-02-28 17:06:56
Moje zdanie jest takie, [usunięte przez moderatora] firma która wyzyskuje osoby z orzeczeniem aby wyłudzić dotacje od PAŃSTWA a nam ochłapy dają!
Lepsze intrygujące kłamstwo niż nudna prawda. Pusz 2013-03-05 16:26:32
Witam wszystkich ponownie :-} dawno nic tu nie zamieszczałem choć nie ukrywam że śledziłem wasze wpisy. Jedno jest pewne zdania są podzielone :-} jeśli chodzi o mnie to pracuje w grupie interwencyjnej dopiero od niedawna więc nie będę rozpisywał się na tematy często przez was poruszane a opisze swoje wrażenia ,ludzi i historie z którymi miałem już zaszczyt i nie zaszczyt się spotkać. Myślę że będzie śmiechowo :-p
Piotras 2013-03-06 11:01:38
Olaf, co to za myślenie? Niejedna firma zatrudnia niepełnosprawnych. Owszem są dla firmy za to jakieś dodatki, ale też sami zainteresowani, że tak powiem, na tym zyskują. Nie tylko, że mają dodatki oprócz pensji, ale i szansę się socjalizować, a to jest chyba przede wszystkim plus. Nie każdej firmie chce się zajmować papierkami, by zatrudnić takie osoby, a fajnie, że pracując są w jakiś sposób "użyteczne" dla społeczeństwa i mogą się czymś zająć.
Lepsze intrygujące kłamstwo niż nudna prawda. Pusz 2013-03-07 12:46:15
Witam wszystkich ponownie :-} dawno nic tu nie zamieszczałem choć nie ukrywam że śledziłem wasze wpisy. Jedno jest pewne zdania są podzielone :-} jeśli chodzi o mnie to pracuje w grupie interwencyjnej dopiero od niedawna więc nie będę rozpisywał się na tematy często przez was poruszane a opisze swoje wrażenia ,ludzi i historie z którymi miałem już zaszczyt i nie zaszczyt się spotkać. Myślę że będzie śmiechowo :-p ale uczciwie :-}
Piotras 2013-04-08 15:16:41
Wybacz stary, ale kazdy ma prawo do swojego zdania - wiadomo sa plusy i minusy kazdego rozwiazania, ale bez przesady. z tego co mialem do czynienia z ever to nie moge powiedziec o nich zlego slowa. jesli sadzisz inaczej, to uzasadnij, a nie rzucasz bluzgami
PK 2013-05-03 21:17:43
KILKA FAKTÓW- informacji o otrzymywanych pieniądzach PFRON

Dla pracodawców z otwartego rynku pracy kwota dofinansowania stanowią:

a) 70% kwot przysługujących zakładom pracy chronionej,

b) 90% kwot przysługujących zakładowi pracy chronionej, w przypadku, gdy dotyczyć ono będzie osób niepełnosprawnych u których orzeczono chorobę psychiczną, upośledzenie umysłowe, całościowe zaburzenia rozwojowe lub epilepsję oraz pracowników niewidomych.

Pracodawcy z otwartego rynku pracy:

a) za niepełnosprawnych ze schorzeniami specjalnymi;
- 2.970zł- znaczny stopień niepełnosprawności,
- 1.890zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,
- 1.080zł- lekki stopień niepełnosprawności.

b) bez schorzeń specjalnych:

-1.890zł- znaczny stopień niepełnosprawności,
-1.050zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,
-420zł- lekki stopień niepełnosprawności.

Pracodawcy prowadzący zakład pracy chronionej:

a) za niepełnosprawnych za schorzeniami specjalnymi;

-3.300zł- znaczny stopień niepełnosprawności.
-2.100zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,
-1.200zł- lekki stopień niepełnosprawności.

b) bez schorzeń specjalnych:

-2.700zł- znaczny stopień niepełnosprawności,
-1.500zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,
-600zł- lekki stopień niepełnosprawności.

To są kwoty które otrzymują za nas od PFRON co miesiąc za każdego niepełnosprawnego, jest to kwota nie podlegająca opodatkowaniu i obowiązuje od stycznia 2013 roku.
Reszte sami sobie dopiście i zobaczcie za jakie grosze pracujemy dla zakładów pracy chronionej!
Spytacie się skąd takie szczegułowe informacje posiadam, to wam powiem!
Pracowałem w everze jako zwykły robol a firma olała moje podanie o podwyszkie wynagrodzenia.
Odeszłem i jestem teraz w konkurencyjnej firmie i mam wgłąd go dokumentacji i wiem już teraz ile PFRON przekazuje pieniędzy na zakłady pracy chronionej i nie tylko!
Sami oceńcie ile zarabiacie i ileza was mają!
Pozdrawiam.
Zdzicho 2013-05-06 18:30:05
PK - 2013-05-03 21:17:43

KILKA FAKTÓW- informacji o otrzymywanych pieniądzach PFRON



Dla pracodawców z otwartego rynku pracy kwota dofinansowania stanowią:



a) 70% kwot przysługujących zakładom pracy chronionej,



b) 90% kwot przysługujących zakładowi pracy chronionej, w przypadku, gdy dotyczyć ono będzie osób niepełnosprawnych u których orzeczono chorobę psychiczną, upośledzenie umysłowe, całościowe zaburzenia rozwojowe lub epilepsję oraz pracowników niewidomych.



Pracodawcy z otwartego rynku pracy:



a) za niepełnosprawnych ze schorzeniami specjalnymi;

- 2.970zł- znaczny stopień niepełnosprawności,

- 1.890zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,

- 1.080zł- lekki stopień niepełnosprawności.



b) bez schorzeń specjalnych:



-1.890zł- znaczny stopień niepełnosprawności,

-1.050zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,

-420zł- lekki stopień niepełnosprawności.



Pracodawcy prowadzący zakład pracy chronionej:



a) za niepełnosprawnych za schorzeniami specjalnymi;



-3.300zł- znaczny stopień niepełnosprawności.

-2.100zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,

-1.200zł- lekki stopień niepełnosprawności.



b) bez schorzeń specjalnych:



-2.700zł- znaczny stopień niepełnosprawności,

-1.500zł- umiarkowany stopień niepełnosprawności,

-600zł- lekki stopień niepełnosprawności.



To są kwoty które otrzymują za nas od PFRON co miesiąc za każdego niepełnosprawnego, jest to kwota nie podlegająca opodatkowaniu i obowiązuje od stycznia 2013 roku.

Reszte sami sobie dopiście i zobaczcie za jakie grosze pracujemy dla zakładów pracy chronionej!

Spytacie się skąd takie szczegułowe informacje posiadam, to wam powiem!

Pracowałem w everze jako zwykły robol a firma olała moje podanie o podwyszkie wynagrodzenia.

Odeszłem i jestem teraz w konkurencyjnej firmie i mam wgłąd go dokumentacji i wiem już teraz ile PFRON przekazuje pieniędzy na zakłady pracy chronionej i nie tylko!

Sami oceńcie ile zarabiacie i ileza was mają!

Pozdrawiam.
No tak a nam drobne na piwo dają i ciągle trzeba się upominać o swoją kase, jak nie za leki to tp., a oni robią na nas niezłą kase i mówią ciesz się człowieku że prace masz!
Takich firm jest już na pęczki i walczą już o pracowników z grupą!
gigi 2013-05-24 23:58:56
a ciekawe jakim cudem dostalas umowe jak nie masz grupy
Erni 2013-06-04 15:39:17
To nie właściciel, tylko kierowca firmy ;-)
acab 2013-06-20 16:55:24
uuuu,czuje tu kogoś z Amluxa,szkoda wam że straciliście Złote Tarasy ale powiedzcie ludziom jak wyglądały ZT za waszej kadencji ha ha ha
Paweł 2013-06-24 13:09:47
Z pracą w ochronie to ok ,ale ze sprzątaniem w tej firmie tragedia.Jak nie pijące to smierdzące,i to na naprawdę dobrych budynkach.Przyjmują byle kogo,brygadzistki to samo z problemami ,jakies po przejściach.Pracowałem tam miesiąc.Ale porażka
@@@@@.................... 2013-06-24 17:42:29
A w którym miejscu pracowałeś że taką tragedię miałeś......?????
Paweł 2013-06-25 17:18:26
Rondo onz w wawie,ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najgorsza robota w moim życiu,miałem starą (usunięte przez administratora),wiecznie pijana była,i tylko kimała......ale to było już jakiś czas temu.Teraz to może i cos się zmieniło.
cxcx 2013-06-25 19:38:59
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno , co swiadczy ten przesiew pracowników na poszczególnych obiektach, a z dobrych firm sie nie ucieka
Paweł 2013-06-27 16:58:59
Jak pracowałeś przy rondzie onz to pewnie (usunięte przez administratora)była,ale ona chyba już nie pracuje,chlała,spała po kątach,a jak trzezwa była to gebe darła..........ale tam to wiecznie personel inny.
KOZAK 2013-06-29 18:36:44
TA NIE PRACUJE ....PRACUJE,NADAL NA TYM BUDYNKU,JEST (usunięte przez administratora),POPRZEDNIA KIEROWNICZKA Z NIEJ ZROBIŁA (usunięte przez administratora).........LUDZIE MAJĄ PRZESRANE,JAK TYLKO WSTANIE LEWĄ NOGĄ ,PRACOWNICY MAJĄ PRZESRANE........ALE ZRESZTA GARSTKA LUDZI TAM JUŻ ZOSTAŁA,MY SIE CIESZYMY ŻE ONA U NAS NIE JEST (usunięte przez administratora)....
lucyna 2013-07-03 18:57:10
w tej firmie trudno o dobry personel zarządzający,tylko na dwóch obiektach są ok kierowniczki,normalne babki,a tak dno byle kto....ja pracowałam tam rok,dużo znosiłam rozwydrzoną kierowniczkę,pijaków....szkoda było moich nerw.NIKOMU NIE POLECAM
ela 2013-07-05 18:28:33
Hej, znalazłam ogłoszenie, ze szukaja do Ever Grupa na Serwis sprzątajacy, czy ktoś pracował? Jaka stawka, 7 zł za godzinę na reke będzie?
IWCIA 2013-07-06 18:08:05
ela - 2013-07-05 18:28:33

Hej, znalazłam ogłoszenie, ze szukaja do Ever Grupa na Serwis sprzątajacy, czy ktoś pracował? Jaka stawka, 7 zł za godzinę na reke będzie?
Ja pracowałem za 9zł na rekie na godzine ale odeszłem bo już tak nigdzie nie płacą jak w everze bo i teraz mam 12zł na godzine w firmie VACO dawniej impel.
iga 2013-07-17 20:15:12
Też tam pracowałam,ale nie dało się pracować,tak jak mówisz,atmosfera (usunięte przez administratora)icała reszta też.teraz jestem na złotych tarasach i jest ok,kierowniczka fajna,taka młoda ale normalna,brygadzisci też ujdą ,chociaż jedna to taka troche małolata wkurzajaca ale tez da sie dogadac,tylko w (usunięte przez administratora)roboty,codziennie coraz wiecej chca ale to chyba juz wszedzie (usunięte przez administratora),no i przez to chyba najwiecej ludzi odchodzi,bo chca miec szpitalne warunki a sektory wielkie ze czasami nie da sie tak ogarnac.Zobacze ile tam wytrzymam,jesli nie beda jeszcze bardziej cisnac to bedzie do wytrzymania
Prywatna firma 2013-07-17 22:30:19
Witam.

Szukamy firmy zajmującej się sprzątanie, ale widzę że ta firma nie dba o własnych pracowników, o ich odpowiednie wyszkolenie, a tym samy nie dba o swojego pracodawce i nie jest to odpowiedni partner do współpracy.
Dziękuję wszystkim pracownikom z ich opinie o tej firmie, gdyż nasza firma z siedzibą w strykowie i łodzi potrzebuje rzetelnej i odpowiedzialnej firmy zajmującej się sprzątaniem powierzchni magazynowej i jej ochroną, a ta najwidoczniej taka nie jest
GUMIŚ 2013-07-26 16:53:18
Przełożonych się nie lękaj,
Mało pracuj, dużo stękaj.
Nie przejmuj się swą pracą bo i tak Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą.
Jeśli jesteś w niskiej grupie,
Wolno mieć Ci wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
nigdy więcej 2013-07-27 17:58:41
Jakiś czas temu, krótko acz burzliwie, pracowałam w tej firmie. Miałam okazję przemieszczać się pomiędzy budynkami współpracując z kilkoma brygadzistkami/ kierowniczkami. W międzyczasie poznałam sporo pracowników, którzy komentowali własne przeżycia. Na podstawie osobistych doświadczeń i doświadczeń osób z otoczenia stworzyłam własny wizerunek firmy. Dobre wspomnienia, z dobrymi ludźmi zachowam dla siebie, te gorsze pewnie i tak interesują bardziej.(usunięte przez administratora)
Obiekt obiektowi i kierowniczka kierowniczce nie równa. Powiesz coś głośno to wylecisz przy pierwszej, lepszej okazji. Tu się zagryza wargi i szepcze cichutko, bo ściany niestety mają uszy, donosicieli nie brakuje, szczególnie jak ktoś ma w tym interes :)
ha 2013-07-27 18:07:55
Prywatna firma - 2013-07-17 22:30:19

Witam.



Szukamy firmy zajmującej się sprzątanie, ale widzę że ta firma nie dba o własnych pracowników, o ich odpowiednie wyszkolenie, a tym samy nie dba o swojego pracodawce i nie jest to odpowiedni partner do współpracy.

Dziękuję wszystkim pracownikom z ich opinie o tej firmie, gdyż nasza firma z siedzibą w strykowie i łodzi potrzebuje rzetelnej i odpowiedzialnej firmy zajmującej się sprzątaniem powierzchni magazynowej i jej ochroną, a ta najwidoczniej taka nie jest
Więcej narzekania i użerania się z tą firmą niż współpracy. Wyszkolenie? Nie znam osoby, która przeszłaby szkolenie BHP, ale papierek każą podpisać wszystkim. Całość to jedna wielka błazenada i krętaczenie, zamiatanie brudów pod dywan. Rzetelność? Odpowiedzialność? Wielkie słowa, naprawdę wielkie w stosunku do Everu!!!!
rzygam everem 2013-07-27 18:12:01
Z dnia na dzień jest ich coraz mniej, ale one są na tyle niekumate, że winy w sobie nie widzą. Nie dostrzegają w tym nic niepokojącego, że rotacja jest taka wielka. Z resztą one zawsze są bez winy, winny jest pracownik.
Drogie Panie.... 2013-07-28 17:39:38
Drogie Panie ,dlaczego nie wnosicie skarg do biura na arkuszową,na swoje kordynatorki bądz kierowniczki,biuro nie ma świadomosci co się dzieje,takie sprawy trzeba zgłaszać ,poniżanie personelu jest w tej firmie nie jest dopuszczalne.Jeżeli jest naruszane wasze prawo,prosimy o tym powiadamiać.Jeżeli dysponujecie materiałami które obciążają wasze brygadzistki,kierowniczki,kordynatorki,możecie je przesłać anonimowo do biura.....Takie zachowanie nie będzie tolerowane....
... 2013-07-30 20:41:49
Drogie Panie.... - 2013-07-28 17:39:38

Drogie Panie ,dlaczego nie wnosicie skarg do biura na arkuszową,na swoje kordynatorki bądz kierowniczki,biuro nie ma świadomosci co się dzieje,takie sprawy trzeba zgłaszać ,poniżanie personelu jest w tej firmie nie jest dopuszczalne.Jeżeli jest naruszane wasze prawo,prosimy o tym powiadamiać.Jeżeli dysponujecie materiałami które obciążają wasze brygadzistki,kierowniczki,kordynatorki,możecie je przesłać anonimowo do biura.....Takie zachowanie nie będzie tolerowane....
W tej firmie solidnie to chyba tylko poniza się personel co gorsza takie zachowanie wśród kierownictwa jest jak najbardziej dopuszczalne. Jesli będę miał pewnosc, że material ten nie zostanie zignorowany to chętnie dokopie się do fimiku na ktorym agnieszka z ronda poniza mojego kolege.
kaśka 2013-08-02 10:30:22
A to dobre w biurze nie wiedzą, jak sa traktowani pracownicy,wiedzą wiedzą i to dobrze.I prawda jest to że kierowniczki i brygadzistki nie maja pojęcia o pracy z ludzmi......ja miałam z marzeną do czynienia,i jeszcze się dziwię że pracuje,z tego co wiem to była wyrzucona za picie.Byle kogo przyjmują.I o czym to świadczy....ludzie wiecznie bedziecie potrzebować do pracy,bo od dobrego pracodawcy nie uciekają.
marcia 2013-08-06 18:59:21
Drogie Panie.... - 2013-07-28 17:39:38

Drogie Panie ,dlaczego nie wnosicie skarg do biura na arkuszową,na swoje kordynatorki bądz kierowniczki,biuro nie ma świadomosci co się dzieje,takie sprawy trzeba zgłaszać ,poniżanie personelu jest w tej firmie nie jest dopuszczalne.Jeżeli jest naruszane wasze prawo,prosimy o tym powiadamiać.Jeżeli dysponujecie materiałami które obciążają wasze brygadzistki,kierowniczki,kordynatorki,możecie je przesłać anonimowo do biura.....Takie zachowanie nie będzie tolerowane....
osobiście znam kilka osób które jeździły i informowały w biurze co dzieje sie na obiektach jak są traktowani pracownicy a szczególnie osoby z grupą ,ci ludze już nie pracują bo zostali zwolnieni ,ale mamy ze sobą kontakt a ponieważ panie kierowniczki i panie brygadzistki robią z ludzmi co chcą obcinają etaty dokładają innym tą prace niepłacąc ,niepłacą za nadgodziny wytwarzają atmosfere zastraszania i mobbingu ludzie albo po kilku dniach sami odchodza albo ci co dłużej pracują szukają lepszych firm,dziwie się prezesowi że woli przegrywać przetargi ,płacić kary na obiektach ,niż przyjżeć się pracy swoich kierowników i brygadzistów i poprostu ich przewietrzyć ,w biurze tak jak już ktoś napisał dokładnie wiadomo co wyrabia się z ludzmi ale taka jest polityka tej firmy,
lalunia1047 2013-08-08 20:10:29
Ja pracowałam w tej firmie jak coś nie pasuje brygadzistom to cie przerzuca z obiektu na obiekt ,a to nie na tym polega ludzie się zgraja i pracują rzetelnie to też przeszkadza ale ludzi bezczelnych i wulgarnych to się trzyma na obiekcie,a to prawda ze są bezczelni brygadziści i złośliwi,bo pracownicy wiedzący za dożo na temat są przenoszeni
Magdalena 2013-08-15 14:42:11
Dwa miesiące temu pracowałam w Firmie EVER. Starałam się bardzo.Brygadzistka stale kogoś straszyła zwolnieniem.Sama prawie nic nie robiła tylko rozmawiała przez komórkę a nam wytykała palcem co mamy robić (co było zupełnie niepotrzebne bo akurat my wiedziałyśmy a ona po prostu migała się od pracy)Ale chciałam napisać na inny temat który był nie poruszany.Traktowanie pracowników przy takiej rotacji no cóż.Jaki Pan taki kram.Najbardziej przeszkadzało mi jej przeklinanie i za nią wstydziłam się przed nowo przyjętymi pracownikami bo to rzutowało również na mnie ,że ja też jestem wulgarna.Ale najbardziej obserwowanie jak okrada firmę która wynajęła Ever.wiem że niektórzy podbiorą rolkę papieru toaletowego,chociaż nigdy tego nie zauważyłam ale to swojej firmie .
ola 2013-08-26 15:38:21
Dajcie ludzie spokój,co wy byście chcieli za 7 czy 9 zł,w każdej firmie sprzatajacej jest tak samo,jak sie wam nie podoba to poprostu trzeba zmienić pracę ,isc do sklepu za 1800 i macie spokój.Ja juz troche pracuje w ever grupa i nie narzekam,i nie jest tak tragicznie,Robić trzeba wszedzie.pozdrawiam
1
szm 2013-08-30 23:37:52
DANE O WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ NIEAKTUALNE. ZABRASZAM NA STRONĘ PFRON
andyxmax 2013-08-31 10:11:30
Od niedawna firma swiadczy uslugi dla szpitala psychiatrycznego w gdansku - srebrzysko, nie majac pojecia o specyfice szpitalnej, o pracy na oddzialach w wiekszosci zamknietych. Przy przetargu zbajerowali dyrekcje szpitala i urzad miasta na temat swoich mozliwosci i doswiadczenia. Dziwie sie ze urzad miasta w to wdepnal, to pachnie na kilometr. W dodatku juz po pierwszym miesiacu od przejecia nie zaplacili pracownikom zgodnie z Kodeksem Pracy!!!
2013-08-31 10:45:14
szm - 2013-08-30 23:37:52

DANE O WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ NIEAKTUALNE. ZABRASZAM NA STRONĘ PFRON
Zgadza się że nie aktualne, wzrosły o 23,27 Procent na przełomie czerwiec/lipiec na korzyść pracownika ale praktyka mówi co innego!
xx7 2013-09-06 16:18:55
ever grupa to najlepsza firma sprzatajaca na rynku. pracowałem w niej 6 lat w weekendy studiowałem, nie miałem żadnych problemów z wolnym weekendem. pieniążki przez te 6lat zawsze były na czas, nigdy nie było mowy o choćby jedno dniowym opóźnieniu. zarobki adekwatne do wykonywanej pracy. magister w Polsce zarabia 2600zl. siedzicie wymyślając jakieś dziwne opinie i sytuacje zamiast poświęcić ten czas na szukanie lepszej pracy. piszecie o jakiś zwrotnych za osoby niepełnosprawne chociaż nie macie pojęcia o co w tym chodzi, wpisałem w google i coś ci tam wyskoczylo i udajesz mądrego. opinie wystawiają tylko osoby, które maja mizerne kwalifikacje a wielkie oczekiwania. co do ronda ONZ to jeśli tak tam sie dzieje to biura na skargę napewno ktoś sie zainteresuje tymi Paniami
pozdrawiam EVER GRUPĘ
Jadzia 2013-09-06 18:11:46
xx7 - 2013-09-06 16:18:55

ever grupa to najlepsza firma sprzatajaca na rynku. pracowałem w niej 6 lat w weekendy studiowałem, nie miałem żadnych problemów z wolnym weekendem. pieniążki przez te 6lat zawsze były na czas, nigdy nie było mowy o choćby jedno dniowym opóźnieniu. zarobki adekwatne do wykonywanej pracy. magister w Polsce zarabia 2600zl. siedzicie wymyślając jakieś dziwne opinie i sytuacje zamiast poświęcić ten czas na szukanie lepszej pracy. piszecie o jakiś zwrotnych za osoby niepełnosprawne chociaż nie macie pojęcia o co w tym chodzi, wpisałem w google i coś ci tam wyskoczylo i udajesz mądrego. opinie wystawiają tylko osoby, które maja mizerne kwalifikacje a wielkie oczekiwania. co do ronda ONZ to jeśli tak tam sie dzieje to biura na skargę napewno ktoś sie zainteresuje tymi Paniami

pozdrawiam EVER GRUPĘ
Większej bzdury nie słyszałam!
Ale każdy ma swoje zdanie.
Moje jest takie że (usunięte przez administratora) w tej firmie!
Zaczęłam sprawdzać swoje wynagrodzenie i okazało się że na szczegółowym wykazie z banku jest inna kwota a na pasku od firmy inna!
Spytałam się w biurze czemu tak jest to powiedzieli mi w firmie że to pewnie bank prowizje sobie pobiera.
Poszłam do swego banku i powiedzieli że ma pani szczegółowy przecież wydruk konta i wszystko jest zaznaczone, kto ile wpłaca, kto ile wypłaca i potrącenia za prowadzenia konta przecież.
Okazało się po ciężkiej batalii z everem że to oni sobie robią potrącenia za to że robią na moje konto!
Oszuści i kombinatorzy, takie jest moje zdanie a wyżej wymieniona sytuacja nie dotyczy tylko mnie, wiele osób tak w firmie było oszukiwanych i jest również dalej oszukiwana!
Ciemnotę mogą wciskać komu innemu a nie tym co chcieli udowodnić (usunięte przez administratora)!
Nie polecam pracy w ever grupa a na pewno osobą z grupą odradzam tam prace.
Przykro mi ale nie pozwolę się okradać z pensji nawet na 2zł bo w skali roku u jednej osoby to ładna kwota a pomnożyć to przez 100 to jeszcze lepsza, do tego dochodzi kasa od państwa polskiego za osobę z grupą to sami sobie to policzcie.
Nie na darmo powstają takie firmy jak grzyby po deszczu!
dfgbvdf 2013-09-17 12:01:38
Jeśli będę miała pewność, że wszelkie materiały nie zostaną zignorowane to chętnie przedstawię dokumenty, które wskazują przekręty jakich dopuściła się (usunięte przez administratora)
2013-09-17 18:59:43
Czy mogę dostać mejla, gdzie, póki co, anonimowo przedstawię problem dopuszczenia się przestępstwa z kodeksu karnego? Rzecz działa się na rondzie i dotyczy [usunięte przez modetratora], więc jeśli jest więcej osób, choćby tu z forum, którzy posiadają jakiekolwiek materiały, proszę o ujawnienie się. Im więcej materiałów tym lepiej.
2013-09-17 19:14:34
marcia - 2013-08-06 18:59:21

Drogie Panie.... - 2013-07-28 17:39:38

Drogie Panie ,dlaczego nie wnosicie skarg do biura na arkuszową,na swoje kordynatorki bądz kierowniczki,biuro nie ma świadomosci co się dzieje,takie sprawy trzeba zgłaszać ,poniżanie personelu jest w tej firmie nie jest dopuszczalne.Jeżeli jest naruszane wasze prawo,prosimy o tym powiadamiać.Jeżeli dysponujecie materiałami które obciążają wasze brygadzistki,kierowniczki,kordynatorki,możecie je przesłać anonimowo do biura.....Takie zachowanie nie będzie tolerowane....
osobiście znam kilka osób które jeździły i informowały w biurze co dzieje sie na obiektach jak są traktowani pracownicy a szczególnie osoby z grupą ,ci ludze już nie pracują bo zostali zwolnieni ,ale mamy ze sobą kontakt a ponieważ panie kierowniczki i panie brygadzistki robią z ludzmi co chcą obcinają etaty dokładają innym tą prace niepłacąc ,niepłacą za nadgodziny wytwarzają atmosfere zastraszania i mobbingu ludzie albo po kilku dniach sami odchodza albo ci co dłużej pracują szukają lepszych firm,dziwie się prezesowi że woli przegrywać przetargi ,płacić kary na obiektach ,niż przyjżeć się pracy swoich kierowników i brygadzistów i poprostu ich przewietrzyć ,w biurze tak jak już ktoś napisał dokładnie wiadomo co wyrabia się z ludzmi ale taka jest polityka tej firmy,
Oczywiście, że można sobie żyły wypruwać i na rzęsach stawać, ale [usunięte przez modetratora] ruszyć nie można, bo zaczęłoby śmierdzieć i wtedy dopiero byłby problem... a tak spokój. Dlaczego nikt się nie zainteresuje skąd te biedne kierowniczki mają pieniądze na wakacje za granicą skoro ich podstawa to zaledwie 1500zł (jest to kwota do jakiej się przyznają)? Ja Wam odpowiem skąd.. towar przeznaczony na jeden obiekt jest rozdzielany na trzy inne, tam gdzie w umowie jest trzech pracowników pracuje dwóch albo i jeden, często pracownicy muszą przemieszczać się pomiędzy obiektami. Kierownictwo chce jeden kij za dwa końce ciągnąć. A gdyby ktoś próbował się stawić, zaprotestować to i na to znajdą argument - masz umowę, masz być do dyspozycji. I kasa się nie będzie kręciła? A no będzie, bo gdzie pracownik z językiem na brodzie będzie oszczędzał papier i ręczniki tam kierowniczce wpadnie pieniążek :)
MONIKA 2013-09-21 02:40:35
Tak tak rano zarządza [usunięte przez modetratora],a nocnymi zmianami jej [usunięte przez modetratora]......więc czego tu oczekiwać,jeden wielki chaos i [usunięte przez modetratora].Jak można zarządzać ludzmi jak ma się ze sobą problemy.......tylko w ever jest tak że na jednym tym samym obiekcie jest matka z córką......Czy zarząd everu to ludzie poważni.Panie prezesie co sie dzieje?????
2013-09-21 20:56:28
dajcie spokój a czy wy byście nie korzystali jak mogli byście.a jeszcze jak wszystko zostaje w rodzinie to tylko korzystać.A zreszta każdy o tym wie i w biurze,i na obiekcie,żadna tajemnica,,i nie raz były skargi na [usunięte przez modetratora] i nikt nic z tym nie zrobił bo wszystko zostaje w biurze między koleżankami i nic nie dociera do prezesa.Prezes o niczym nie wie ,tylko dowiaduje się z takich portali.
- 2013-09-23 09:24:41
MONIKA - 2013-09-21 02:40:35

Tak tak rano zarządza [usunięte przez modetratora],a nocnymi zmianami jej [usunięte przez modetratora]......więc czego tu oczekiwać,jeden wielki chaos i [usunięte przez modetratora].Jak można zarządzać ludzmi jak ma się ze sobą problemy.......tylko w ever jest tak że na jednym tym samym obiekcie jest matka z córką......Czy zarząd everu to ludzie poważni.Panie prezesie co sie dzieje?????
Święte słowa, córka wdała się w matkę i to co robi z ludźmi to w głowie się nie mieści. Sposób w jaki zwraca się do starszych osób i ogólnie pracowników razi na odległości. Zero wychowania i ludzkich instynktów czy odruchów. Jakby mogła to pewnie wszystkim naplułaby na twarz. Na palcach jednej ręki policzyłbym dni "spokoju", bez jej darcia i wyklinania moich współpracowników. Również pytam; gdzie jest zarząd?? gdzie jest prezes?? Firma w takiej sytuacji pozostawia wiele do życzenia...
Zostaw swoją opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.