Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-04 21:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalnych idiotów tam zatrudniają i niema z kim rozmawiać wogóle na temat pracy!
I dlatego zatrudniają też takich oszołomów na obiektach!!!
Firma nie godna polecenia i napewno odradzała bym prace u nich!
zdjecie uzytkownika
ksia98@... - 2011-09-16 16:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt firma nie godna polecenia i marnie ołacąca a dużo wymagająca.
Nie polecam pracy u nich. W podobnej firmie za tą samą prace dostaniecie bardziej wynagrodzeni niż u nich!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-22 15:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bolt - 2010-08-06 03:15:23

jedna wielka kpina. Z ofertą
Człowieku, jak Ty jesteś lepszy pan i tak ludzi opluwasz, to pytam się: Co tam robiłeś?? Sam poszedłeś do takiej roboty! A firma nie jest wcale najgorsza, wypłacają w terminie i tyle co się należy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-29 08:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie trzy lata i nie narzekam. Po dwóch miesiącach dostałam umowę o pracę ( nie mam grupy inwalidzkiej ) gdzie tak szybko dają? Od dwóch lat jestem tam brygadzistką i nie uważam siebie ani mojej kierowniczki za debila !!! Wszędzie trzeba pracować a że mają wymagania to nie jest nic dziwnego utrzymują obiekty na dobrym poziomie i dzieki temu nie wyrzucają nas z nich. Pracowałam już na kilku obiektach i nie widziałam żeby był tam obóz pracy. A wynagrodzenie zawsze jest na czas i zawsze mi się zgadza co do złotówki !!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-29 08:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a awansować też można wiem to na swoim przykładzie :)
[ pozdrowienia dla pwc :) ]
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2011-09-29 16:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orzeczenie dają przewarznie w starostwie najbliszym lub trzeba się dowiedzieć w gminie gdzie urzęduje lekarz orzecznik danego rejonu zameldowania gdzie się mieszka.
P.S: awans chyba żart, nie wtej firmie, nie znam takiego który by awansował z miotły na wysze stanowisko!!!
A jak ktoś tak mówi to bajki rozsiewa i nieprawde.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-07 10:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-07 18:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-10-07 10:46:01

firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW

Toś ty człowieku nie widział jeszcze Szkoły Wydziału Zarządzania w warszawie na szturmowej, windy btudne, łazienki koło kibli syf a klatki jak by burza przeszła! Stracą obiekt jak nic. A brygadzistka tempak na dodatek! Kiedyś było inaczej i lepiej tam jak było nas więcej, teraz co jedna osoba to lepsza przychodzi do pracy tu. Kierownik wie i nic sobie z tego nie robi a dała btygadzistkie na obiekt taką że podstaw pracy nie zna!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-13 22:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-10-07 18:58:51

anonim - 2011-10-07 10:46:01

firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW

Toś ty człowieku nie widział jeszcze Szkoły Wydziału Zarządzania w warszawie na szturmowej, windy btudne, łazienki koło kibli syf a klatki jak by burza przeszła! Stracą obiekt jak nic. A brygadzistka tempak na dodatek! Kiedyś było inaczej i lepiej tam jak było nas więcej, teraz co jedna osoba to lepsza przychodzi do pracy tu. Kierownik wie i nic sobie z tego nie robi a dała btygadzistkie na obiekt taką że podstaw pracy nie zna!!!

Dajcie spokój, co poradzicie że takie rzeczy się dzieją w firmie. Wszędzie wtrafi się jakaś czarna owca. Zaczym powiedzieć o swoich uwagach kierownikowi(kierowniczce) obiektu aby sytułacja zbyt daleko nie zaszła to żale wylewacie tu. Powiem tak pracowałem za jednym z tych obiektów. Fakt brygadzistka jaka była ale była w porządku!!! Może co do pracy nie była pojętna ale starała się bardzo, nikt z nas nie jest alfą i omegą, niema takich ludzi! Jako człowiek był w porząku ale ludzi miała nieodpowiednich na obiekcie! Ja tam byłem za zastępstwie na weekendy powiedzmy przez okoł miesiąca i miałem dosyć. Obiekt fakt super i z odpowiednimi ludzmi można obiekt długo utrzymać, ale z tymi co ja byłem i widziałe to oni mają więcej dopowiedzenia niż brygadzistka i kierownik obiektu. Ciągle płakali że cięrzko i że dodatkowe prace są płacone osobno, to po co oni tam są aby dobre wrarzenie robić?! Powiem tak jeśi komuś nie pasuje praca w firmie to droga szeroka!!! Ja też uważm ża za taką pensje w tej firmie podobną prace znajdziecie gdzie indziej! Ja mam naprzykład inne anbicje i jak będe miał okazje i sposobność to odejde z dnia na dzień jeśli zaczną mnie tylko rolować Chyba że zaproponują mi coś bardziej odpowiedzialnego i godnego uwagi. Pozdrawiam wszystkich i czasem zastanówcie się nad tym co piszecie bo może niektóre sprawy można załatwić we wnątrz firmy bez problemu!!!
zdjecie uzytkownika
PK - 2011-10-18 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narpierw odniose się do mojego przedmówcy; prawdopodobnie pracowaliśmy na tym samym obiekcie tylko ja go znam z nazwy jako Uniwersytet na wyścigach.
Tak zgadza sie tam bendzie rotacja pracowników do puki będą tam osoby pracowały które mają więcej dopowiedzenia niż brygadzistka i kierownik razem wzięci. No cóż pewnie odpowiada to firmie ever.
Ale to nie mój problem!
Dziś dowiedziałem się ciekawych rzeczy np. o kwocie dofinansowania za przejazd, śmiech i jeszcze raz śmiech. Z kond oni biorą takie kwoty!
Jak powiedziałem o kwocie dofinansowania w PFRON-ie to śmiechem wybuchneli tam.
Ale niema tego złego co na dobre by nie wyszło, w PFRON-ie dali mi namiary na pare firm jako zakłady pracy chronionej, gdzie są wspierane przez nich jako rzetelne i przyjazne firmy dla osób niepełnosprawne.
Niech EVER zastanowi się bo potraci pracowników dobrych na obiektach, chyba że stosują praktykie że mówią że do nich dzwiami i oknami ludzie idą.
Popracują miesiąc lub dwa i podziękują a tu chodzi aby firma miała dobrą opinie i pracownik chwalił sobie pracodawce a nie mówił że oszukują go na karzdym kroku jak mogą.
Zadowolony pracownik jest wydajniejszy i jest wizytówką firmy, jest to sprawdzone i udowodnione!!!
Powiem tak, narazie moja praca dalej w tej firmie widnieje pod wielkim znakiem zapytania, pracuje z dobrymi ludzmi i "kierownik obiektu" i również "brygadzistka" jest w porządku naprawde ale za coś człowiek musi utrzymać rodzine!
zdjecie uzytkownika
anonim-pracownik - 2011-10-26 20:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kolegi PK, ty jesteś normalny, gzdzie chcesz awansować, jako kto, na dyrektora czy co?!
Weś się za robote albo fora ze dwora, bo awans dostaniesz ale wypowiedzenie!
Taka firma jak ever nie daje awansów i podwyrzek, wspomnisz moje słowa jak chcesz pracować w ever!
zdjecie uzytkownika
lidia@ll9 - 2011-11-01 20:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie poprzyjmują rosjanki itp. i myślą że mogą nami pomiatać.
Jeśli mieszkamy i wynajmujemy mieszkania w polsce to liczymy na godne wynagrodzenie!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-08 16:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-07-24 15:10:28

Do PK, człowieku spadło ci coś cięrzkiego na głowe, w tej firmie garba osiągniesz tylko!!!
Kariery tam nie zrobisz napewno!!!

Faktycznie chyba firmy pomiliłeś, co ty chcesz osiągnoć, napewno nie awans tylko garba i niedługo wspomniesz że mam racje! Lepiej zmień firme.
zdjecie uzytkownika
007 - 2011-12-12 21:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!
Firma Ever Grupa to jedna z najlepszych firm w zakresie sprzatania. Pracuje z fajnymi ludzmi, wszystko mozna zalatwic i pracuje juz kilka miesiecy i nigdy nie bylo problemu z pieniedzmi wiec jesli ktos mowi ze nie mial zaplacone to niech sprawdzi w jakiej firmie pracowal bo napewno nie w Ever. Czytajac wasze opinie zastanawiam sie nad tym czym warszawiak rozni sie od \"wiesniaka\"-chyba tylko tym, ze wrszawiak na niczym sie nie zna i zamiast zabrac sie za prace to wystawia jakies smieszne komentarze(brudasy). A odnoszac sie do komentarzy na temat Złotych-człowieku mysle ze masz kompleksy ze w centrum handlowym jest czysciej niz u ciebie w domu bo widziesz ja tez tam czesto bywam i widze co innego niz ty albo tez ci sie firmy pomieszaly bo zakladam ze sporo ich zmieniles i byles taki \"dobry\" ze wszedzie cie wyrzucali hahah. Co do zarobków- jesli chcielibyscie pracowac 8godz i zarabiac 5tys zł to trzeba bylo sie uczyc a w Ever istnieje takie cos jak dodatki na w weekend albo mozna dogadac sie z kierownictwem i napewno cos znajda dodatkowo-dla chcacego nic trudnego.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-12-12 21:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak:pracowalem w Ever na obiekcie Triniti Park u Pana Tomka czlowiek do rany przyłóż pieniadze zawsze na czas malo tego jak bylo trzeba [usunięte przez moderatora] rowno z nami jak sie tylko chcialo to i zarobic mozna bylo. Fakt faktem zostalem zwolniony za (alkohol) moja wina do nikogo nie ma pretensji ale firma jestgodna polecenia.Pozdrowienia dla Pana [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
CCC> - 2011-12-23 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne bzdury!!!
Firma nie gogna zaufania.
Moja matka pracując w tej firmie dowiedziała się przed świętami że musi sobie prace szukać od noweg oroku, po wieloletniej nienagannej pracy dla nich, tak bez przyczyny, ani dzięuje ani przepraszam.
Zero szacunku dla pracowników!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-30 18:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt Firma ta niema za nic swoich pracowników.
A w biurze coś się dowiedzieć lub załatwić to zapomnijcie.
Takich buraków nie uczynnch tam spotkacie że lepiej nie mówić!
Takich jak ever firm powstało jak grzyby po doszczu tak zwane zakłady chronione, tylko z nazwy nimi są!!!
Za te pieniądze co u nich zarobicie to w konkurencji więcej dostaniecie a środki dofinansowujące bez problemów uzyskacie dla siebie!!!
Ever szczypie się z każdą złotówką dla swoich pracowników, ale przyjdzie czas i to niedługo że zaczym się ocknie to będzie za póżno i pracownicy im odejdą z firmy.
Osoby z grupą nie są głupi jak firma uważa i wiedzą co im się nalerzy i w takich firmach mogą przebierać do woli!!!
Nie polecam firmy Ever grupa a napewno osobą z grupą i niech omijają tą firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PK - 2012-01-13 19:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mojego przedmówcy!
Niewiem czemu człowieku tak mówisz że nić nie można załatwić?!
Ja pracuje może za krudko ale już byłem trzy razy w biurze i moje odczucie jest inne!
Pojechałem po zaświadczenie i potraktowano mnie normalnie i załatwiłem wszystko od ręki bez problemu!
I nikt nie wydał mi się burakiem i zle mnie nie potraktował!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim z everu - 2012-01-17 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt was na siłe w firmie kaleki nie trzyma, wypad z firmy bo chleb odbieracie nam nieudaczniki!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-19 01:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli uwazasz ze pracuja tam wiesniaki po podstawowce i emeryci bez sil to co ty tam robiles
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: nuzle.pl
Bełchatów
(Łódzkie)
Zatrudnię kobietę i mężczyznę ze stopniem niepełnosprawności.Stanowisko pracy na terenie Kleszczowa.Praca 2 zmianowa.
zdjecie uzytkownika
osa - 2012-03-30 17:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie zwykły pracownik nie ma za wesoło w firmie.
Poniżej średniej krajowej,ŚMIECH!!!
zdjecie uzytkownika
PAPA SMERF - 2012-04-08 12:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest jak niema już związków zawodowych i praodawcy robią co chcą z nami!!!
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2012-04-30 20:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ever jest godna polecenia pracowałem u nich 2 lata pieniądze na czas a nawet z 1 dzień wcześniej tylko muszę dodać że u nich to pracowałem w ochronie nie wiem co się dzieje na sprzątaniu ogólnie polecam
zdjecie uzytkownika
ana - 2012-05-30 15:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co w tym roku paczek dla dzieci nie będzie?
Chyba firma schodzi na psy już na całego!!!
zdjecie uzytkownika
ILONA - 2012-07-11 15:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, daleko im do normalnego zakładu pracy chronionej!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x