brak logo

Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

anonim 2011-06-27 19:40:34
Człowieku chyba jesteś głupi że myślisz że tam jako kolwiek doświadczenie zdobędziesz i to w takiej firmie jak w ever,nie ten adres i nie ta firma!!!
barbara 2011-07-12 19:59:10
zgadzam sie zw\w wypowiedziami ,przyjmowani sa ludzie z grupami nawet z druga grupa i pracuja pa24 godzi gdzie w normalnym zkładzie praca jes 7 godz. Gdzie sa kontrole? Cz nasza władza nie widzi że cwani8akom nabija kieszenie.Mój ojciec pracował miał drugą grupę złapali go jak nad ranem przysną - został zwolniony,
anonim 2011-07-24 15:10:28
Do PK, człowieku spadło ci coś cięrzkiego na głowe, w tej firmie garba osiągniesz tylko!!!
Kariery tam nie zrobisz napewno!!!
OLO 2011-07-28 21:18:44
Uciekajcie jak najdalej z tej firmy dopuki jest czas.
Cwaniaczki przy władzy tam są a na pracy się wodóle nie znają.
1
anonim 2011-08-04 21:04:20
Totalnych idiotów tam zatrudniają i niema z kim rozmawiać wogóle na temat pracy!
I dlatego zatrudniają też takich oszołomów na obiektach!!!
Firma nie godna polecenia i napewno odradzała bym prace u nich!
ksia98@... 2011-09-16 16:18:27
Fakt firma nie godna polecenia i marnie ołacąca a dużo wymagająca.
Nie polecam pracy u nich. W podobnej firmie za tą samą prace dostaniecie bardziej wynagrodzeni niż u nich!!!
anonim 2011-09-22 15:08:27
bolt - 2010-08-06 03:15:23

jedna wielka kpina. Z ofertą
Człowieku, jak Ty jesteś lepszy pan i tak ludzi opluwasz, to pytam się: Co tam robiłeś?? Sam poszedłeś do takiej roboty! A firma nie jest wcale najgorsza, wypłacają w terminie i tyle co się należy.
pracownik 2011-09-29 08:11:55
Pracuje w tej firmie trzy lata i nie narzekam. Po dwóch miesiącach dostałam umowę o pracę ( nie mam grupy inwalidzkiej ) gdzie tak szybko dają? Od dwóch lat jestem tam brygadzistką i nie uważam siebie ani mojej kierowniczki za debila !!! Wszędzie trzeba pracować a że mają wymagania to nie jest nic dziwnego utrzymują obiekty na dobrym poziomie i dzieki temu nie wyrzucają nas z nich. Pracowałam już na kilku obiektach i nie widziałam żeby był tam obóz pracy. A wynagrodzenie zawsze jest na czas i zawsze mi się zgadza co do złotówki !!!
1
pracownik 2011-09-29 08:17:47
a awansować też można wiem to na swoim przykładzie :)
[ pozdrowienia dla pwc :) ]
jeszcze pracownik 2011-09-29 16:52:07
Orzeczenie dają przewarznie w starostwie najbliszym lub trzeba się dowiedzieć w gminie gdzie urzęduje lekarz orzecznik danego rejonu zameldowania gdzie się mieszka.
P.S: awans chyba żart, nie wtej firmie, nie znam takiego który by awansował z miotły na wysze stanowisko!!!
A jak ktoś tak mówi to bajki rozsiewa i nieprawde.
anonim 2011-10-07 10:46:01
firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW
anonim 2011-10-07 18:58:51
anonim - 2011-10-07 10:46:01

firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW

Toś ty człowieku nie widział jeszcze Szkoły Wydziału Zarządzania w warszawie na szturmowej, windy btudne, łazienki koło kibli syf a klatki jak by burza przeszła! Stracą obiekt jak nic. A brygadzistka tempak na dodatek! Kiedyś było inaczej i lepiej tam jak było nas więcej, teraz co jedna osoba to lepsza przychodzi do pracy tu. Kierownik wie i nic sobie z tego nie robi a dała btygadzistkie na obiekt taką że podstaw pracy nie zna!!!
anonim 2011-10-13 22:02:14
anonim - 2011-10-07 18:58:51

anonim - 2011-10-07 10:46:01

firma straszna przyklad-syf na złotych tarasach.jestem stałym bywalcem tego obiektu i obserwuję.są tam od kwietnia i zapuścili go .nigdy czegoś takiego tam nie było.w łazienkach brud i smród na futkorcie wszystko się aż lepi stoliki krzesła nawet poręcze z nierdzewki. tylko czekać jak wybuchnie tam jakaś epidemia a co na to DYREKCJA ZŁOTYCH TARASÓW

Toś ty człowieku nie widział jeszcze Szkoły Wydziału Zarządzania w warszawie na szturmowej, windy btudne, łazienki koło kibli syf a klatki jak by burza przeszła! Stracą obiekt jak nic. A brygadzistka tempak na dodatek! Kiedyś było inaczej i lepiej tam jak było nas więcej, teraz co jedna osoba to lepsza przychodzi do pracy tu. Kierownik wie i nic sobie z tego nie robi a dała btygadzistkie na obiekt taką że podstaw pracy nie zna!!!

Dajcie spokój, co poradzicie że takie rzeczy się dzieją w firmie. Wszędzie wtrafi się jakaś czarna owca. Zaczym powiedzieć o swoich uwagach kierownikowi(kierowniczce) obiektu aby sytułacja zbyt daleko nie zaszła to żale wylewacie tu. Powiem tak pracowałem za jednym z tych obiektów. Fakt brygadzistka jaka była ale była w porządku!!! Może co do pracy nie była pojętna ale starała się bardzo, nikt z nas nie jest alfą i omegą, niema takich ludzi! Jako człowiek był w porząku ale ludzi miała nieodpowiednich na obiekcie! Ja tam byłem za zastępstwie na weekendy powiedzmy przez okoł miesiąca i miałem dosyć. Obiekt fakt super i z odpowiednimi ludzmi można obiekt długo utrzymać, ale z tymi co ja byłem i widziałe to oni mają więcej dopowiedzenia niż brygadzistka i kierownik obiektu. Ciągle płakali że cięrzko i że dodatkowe prace są płacone osobno, to po co oni tam są aby dobre wrarzenie robić?! Powiem tak jeśi komuś nie pasuje praca w firmie to droga szeroka!!! Ja też uważm ża za taką pensje w tej firmie podobną prace znajdziecie gdzie indziej! Ja mam naprzykład inne anbicje i jak będe miał okazje i sposobność to odejde z dnia na dzień jeśli zaczną mnie tylko rolować Chyba że zaproponują mi coś bardziej odpowiedzialnego i godnego uwagi. Pozdrawiam wszystkich i czasem zastanówcie się nad tym co piszecie bo może niektóre sprawy można załatwić we wnątrz firmy bez problemu!!!
PK 2011-10-18 16:06:29
Narpierw odniose się do mojego przedmówcy; prawdopodobnie pracowaliśmy na tym samym obiekcie tylko ja go znam z nazwy jako Uniwersytet na wyścigach.
Tak zgadza sie tam bendzie rotacja pracowników do puki będą tam osoby pracowały które mają więcej dopowiedzenia niż brygadzistka i kierownik razem wzięci. No cóż pewnie odpowiada to firmie ever.
Ale to nie mój problem!
Dziś dowiedziałem się ciekawych rzeczy np. o kwocie dofinansowania za przejazd, śmiech i jeszcze raz śmiech. Z kond oni biorą takie kwoty!
Jak powiedziałem o kwocie dofinansowania w PFRON-ie to śmiechem wybuchneli tam.
Ale niema tego złego co na dobre by nie wyszło, w PFRON-ie dali mi namiary na pare firm jako zakłady pracy chronionej, gdzie są wspierane przez nich jako rzetelne i przyjazne firmy dla osób niepełnosprawne.
Niech EVER zastanowi się bo potraci pracowników dobrych na obiektach, chyba że stosują praktykie że mówią że do nich dzwiami i oknami ludzie idą.
Popracują miesiąc lub dwa i podziękują a tu chodzi aby firma miała dobrą opinie i pracownik chwalił sobie pracodawce a nie mówił że oszukują go na karzdym kroku jak mogą.
Zadowolony pracownik jest wydajniejszy i jest wizytówką firmy, jest to sprawdzone i udowodnione!!!
Powiem tak, narazie moja praca dalej w tej firmie widnieje pod wielkim znakiem zapytania, pracuje z dobrymi ludzmi i "kierownik obiektu" i również "brygadzistka" jest w porządku naprawde ale za coś człowiek musi utrzymać rodzine!
anonim-pracownik 2011-10-26 20:39:08
Do kolegi PK, ty jesteś normalny, gzdzie chcesz awansować, jako kto, na dyrektora czy co?!
Weś się za robote albo fora ze dwora, bo awans dostaniesz ale wypowiedzenie!
Taka firma jak ever nie daje awansów i podwyrzek, wspomnisz moje słowa jak chcesz pracować w ever!
lidia@ll9 2011-11-01 20:32:42
Właśnie poprzyjmują rosjanki itp. i myślą że mogą nami pomiatać.
Jeśli mieszkamy i wynajmujemy mieszkania w polsce to liczymy na godne wynagrodzenie!!!
1
anonim 2011-12-08 16:42:16
anonim - 2011-07-24 15:10:28

Do PK, człowieku spadło ci coś cięrzkiego na głowe, w tej firmie garba osiągniesz tylko!!!
Kariery tam nie zrobisz napewno!!!

Faktycznie chyba firmy pomiliłeś, co ty chcesz osiągnoć, napewno nie awans tylko garba i niedługo wspomniesz że mam racje! Lepiej zmień firme.
007 2011-12-12 21:39:58
Witam wszystkich!
Firma Ever Grupa to jedna z najlepszych firm w zakresie sprzatania. Pracuje z fajnymi ludzmi, wszystko mozna zalatwic i pracuje juz kilka miesiecy i nigdy nie bylo problemu z pieniedzmi wiec jesli ktos mowi ze nie mial zaplacone to niech sprawdzi w jakiej firmie pracowal bo napewno nie w Ever. Czytajac wasze opinie zastanawiam sie nad tym czym warszawiak rozni sie od \"wiesniaka\"-chyba tylko tym, ze wrszawiak na niczym sie nie zna i zamiast zabrac sie za prace to wystawia jakies smieszne komentarze(brudasy). A odnoszac sie do komentarzy na temat Złotych-człowieku mysle ze masz kompleksy ze w centrum handlowym jest czysciej niz u ciebie w domu bo widziesz ja tez tam czesto bywam i widze co innego niz ty albo tez ci sie firmy pomieszaly bo zakladam ze sporo ich zmieniles i byles taki \"dobry\" ze wszedzie cie wyrzucali hahah. Co do zarobków- jesli chcielibyscie pracowac 8godz i zarabiac 5tys zł to trzeba bylo sie uczyc a w Ever istnieje takie cos jak dodatki na w weekend albo mozna dogadac sie z kierownictwem i napewno cos znajda dodatkowo-dla chcacego nic trudnego.
xxx 2011-12-12 21:47:31
powiem tak:pracowalem w Ever na obiekcie Triniti Park u Pana Tomka czlowiek do rany przyłóż pieniadze zawsze na czas malo tego jak bylo trzeba [usunięte przez moderatora] rowno z nami jak sie tylko chcialo to i zarobic mozna bylo. Fakt faktem zostalem zwolniony za (alkohol) moja wina do nikogo nie ma pretensji ale firma jestgodna polecenia.Pozdrowienia dla Pana [usunięte przez moderatora]
CCC> 2011-12-23 16:07:28
Totalne bzdury!!!
Firma nie gogna zaufania.
Moja matka pracując w tej firmie dowiedziała się przed świętami że musi sobie prace szukać od noweg oroku, po wieloletniej nienagannej pracy dla nich, tak bez przyczyny, ani dzięuje ani przepraszam.
Zero szacunku dla pracowników!!!!
anonim 2011-12-30 18:09:19
Fakt Firma ta niema za nic swoich pracowników.
A w biurze coś się dowiedzieć lub załatwić to zapomnijcie.
Takich buraków nie uczynnch tam spotkacie że lepiej nie mówić!
Takich jak ever firm powstało jak grzyby po doszczu tak zwane zakłady chronione, tylko z nazwy nimi są!!!
Za te pieniądze co u nich zarobicie to w konkurencji więcej dostaniecie a środki dofinansowujące bez problemów uzyskacie dla siebie!!!
Ever szczypie się z każdą złotówką dla swoich pracowników, ale przyjdzie czas i to niedługo że zaczym się ocknie to będzie za póżno i pracownicy im odejdą z firmy.
Osoby z grupą nie są głupi jak firma uważa i wiedzą co im się nalerzy i w takich firmach mogą przebierać do woli!!!
Nie polecam firmy Ever grupa a napewno osobą z grupą i niech omijają tą firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PK 2012-01-13 19:47:23
Do mojego przedmówcy!
Niewiem czemu człowieku tak mówisz że nić nie można załatwić?!
Ja pracuje może za krudko ale już byłem trzy razy w biurze i moje odczucie jest inne!
Pojechałem po zaświadczenie i potraktowano mnie normalnie i załatwiłem wszystko od ręki bez problemu!
I nikt nie wydał mi się burakiem i zle mnie nie potraktował!!!!!!
anonim z everu 2012-01-17 18:43:15
Nikt was na siłe w firmie kaleki nie trzyma, wypad z firmy bo chleb odbieracie nam nieudaczniki!!!
anonim 2012-01-19 01:58:09
jezeli uwazasz ze pracuja tam wiesniaki po podstawowce i emeryci bez sil to co ty tam robiles
osa 2012-03-30 17:50:30
Faktycznie zwykły pracownik nie ma za wesoło w firmie.
Poniżej średniej krajowej,ŚMIECH!!!
PAPA SMERF 2012-04-08 12:57:25
Tak jest jak niema już związków zawodowych i praodawcy robią co chcą z nami!!!
warszawa 2012-04-30 20:02:56
firma ever jest godna polecenia pracowałem u nich 2 lata pieniądze na czas a nawet z 1 dzień wcześniej tylko muszę dodać że u nich to pracowałem w ochronie nie wiem co się dzieje na sprzątaniu ogólnie polecam
ana 2012-05-30 15:51:55
To co w tym roku paczek dla dzieci nie będzie?
Chyba firma schodzi na psy już na całego!!!
ILONA 2012-07-11 15:05:38
Fakt, daleko im do normalnego zakładu pracy chronionej!
anonim 2012-08-08 10:04:25
To nie jest przyjazna firma nawet na zwykłych pracowników!!!
anonim z firmy 2012-08-20 11:21:39
anonim - 2012-08-08 10:04:25

To nie jest przyjazna firma nawet na zwykłych pracowników!!!
Gdyby nie unijne pieniądze i państwowe za zatrudnianie osób niepełnosprawnych to ta firma znikneła by z rynku tak szybko jak się pojawiła!!!
PK 2012-08-21 14:34:14
A ja powiem tak, czekam na odpowiedż na moje podanie o podwyszkie już trzeci miesiąc kierowane do dyrekcji i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi,ani pozytywnej ani negatywnej. Jeśli firma odpowiada tak długo na moje podanie to ja potraktuje ich tak samo.
Pracownika z doświadczeniem olewają totalnie!!!
agula1973 2012-09-01 20:19:38
Jeżeli ktoś idzie do pracy z przekonaniem ..... czy się stoi, czy się leży to pensja ogromna się należy.Trzeba było kończyć szkoły, studia , a nie teraz się nad sobą użalać.
adaś 2012-09-11 15:38:35
[usunięte przez admina] >Ta firma to poraszka....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zbyszek Ł 2012-10-30 17:06:06
Banda [usunięte przez moderatora] nie płacących za nadgodziny.
W zeszłą zime pracowałem na złotych tarasach i po godzinach odśnierzałem a kierowniczka [usunięte przez moderatora] nawet dziękuje nie powiedziała tylko zaczeła wyzywać mnie i powiedziała że nikt nie zapłaci mi za nadgodziny.
[usunięte przez moderatora]
zdziwionaIWONA 2012-11-02 13:04:36
tekla - 2012-10-05 16:54:51

anonimka - 2012-08-06 11:54:52

O czym tu mówić!


Jak chce się większe pieniądze uzyskać z refundacji od nich to tłumaczą się tym że mają wiele osób którym muszą przyznać refundacje i rozdzielić pieniądze i nie na każdego starczy, co to za firma przyjazna niepełnosprawnym.


Dostają państwowe pieniądze na każdego z nas a mówią że pieniędzy nie mają, to co z nimi robią!!!!?


Może powinn się zająć nimi policja skarbowa zobaczyć gdzie państwowe pieniądze idą i na co są przeznaczone?


Narobi śię takich firm ZPCH gdzie doją państwo z pieniędzy i mślą że są beskarni!


A wszyscy mówiliśmy że PRL był gorszy a teraz co się dzieje, poństwo w państwie takie firmy jak EVER!!!
Przykre ale jednak prawdziwe to co napisałaś!

Prawdziwy zpch jeśli ma dużo osób niepełnosprawnych to ma duże dotacje,zwroty z podatku i ogromne refundacje.

Tłumacząc że muszą rozdzielić pieniądze na inne potrzebujące osoby jest bez podstawna i nie uzasadniona merytorycznie, sami sobie zaprzeczają w ten sposób!

Poprostu chcą uzyskać jak najwięcej na siebie, ale w ten sposób wiele osób odejdzie od nich bo konkurencja nie śpi i wyłapuje co lepszych i wykfalifikowanych osób.

A wykfalifikowani pracownicy i z doświadczeniem są teraz na wagie złota!

Jeśli proponują ci 1500złoty a do ręki dostajesz około 1100zł to taka firma długo nie pociągnie, bo ten sam pracownik za tą samą prace w podobnej firmie dostaje już 1600zł ale do ręki!

Do tego pełny zwrot za leki, wczasy pod gruszą i trzynastą pensje, pełen zwrot za przejazd lub dowóz do i z pracy!

Tak proszę Państwa, tak jest w prawdziwych firmach zatrudniająca osoby niepełnosprawne.

Tłumaczenie że jest się małą firmą sami sobie zaprzeczają lub że jest kryzys - który wymyślili sami pracodawcy, jest kompletnym kłamstwem.

Pozdrawiam i zalecam dokładniejsze szukanie ZPCH i w tedy można pracować godnie!
Proszę o podanie adresu koorporacji która przyciąga do siebie pracowników \\\"na wagie złota\\\" w serwisie sprzątającym oraz proponuje im stawkę w 8-godzinnym czasie pracy 1600 zł netto w formie umowy o pracę. W zamian za informację z chęcia oddam Ci moją pierwszą uzyskaną wypłatę, ponieważ nie chce mi się wierzyć w cudeńka jakie tu wypisujesz. Jeżeli chcecie już mieć pretensję do kogoś to zacznijcie od narzuconego od Państwa prawa, który z roku na rok zwiększa opodatkowanie pracowników, przez co firmy chcąc się utrzymać na rynku proponują nam tzw. śmieciowe umowy. Poza tym nie jesteśmy już w czasach komuny, gdzie tylko w firmach państwowych oferowano pracownikom 13nastki, co w dzisiejszych czasach również im się ukróciło...niestety jakie Państwo takie firmy. Jeśli jesteście tacy wykwalifikowani to wyjedźcie z kraju, gdzie napewno znajdziecie zadowalające was zarobki
PK 2012-11-02 16:24:05
zdziwionaIWONA - 2012-11-02 13:04:36

tekla - 2012-10-05 16:54:51

anonimka - 2012-08-06 11:54:52

O czym tu mówić!



Jak chce się większe pieniądze uzyskać z refundacji od nich to tłumaczą się tym że mają wiele osób którym muszą przyznać refundacje i rozdzielić pieniądze i nie na każdego starczy, co to za firma przyjazna niepełnosprawnym.



Dostają państwowe pieniądze na każdego z nas a mówią że pieniędzy nie mają, to co z nimi robią!!!!?



Może powinn się zająć nimi policja skarbowa zobaczyć gdzie państwowe pieniądze idą i na co są przeznaczone?



Narobi śię takich firm ZPCH gdzie doją państwo z pieniędzy i mślą że są beskarni!



A wszyscy mówiliśmy że PRL był gorszy a teraz co się dzieje, poństwo w państwie takie firmy jak EVER!!!
Przykre ale jednak prawdziwe to co napisałaś!


Prawdziwy zpch jeśli ma dużo osób niepełnosprawnych to ma duże dotacje,zwroty z podatku i ogromne refundacje.


Tłumacząc że muszą rozdzielić pieniądze na inne potrzebujące osoby jest bez podstawna i nie uzasadniona merytorycznie, sami sobie zaprzeczają w ten sposób!


Poprostu chcą uzyskać jak najwięcej na siebie, ale w ten sposób wiele osób odejdzie od nich bo konkurencja nie śpi i wyłapuje co lepszych i wykfalifikowanych osób.


A wykfalifikowani pracownicy i z doświadczeniem są teraz na wagie złota!


Jeśli proponują ci 1500złoty a do ręki dostajesz około 1100zł to taka firma długo nie pociągnie, bo ten sam pracownik za tą samą prace w podobnej firmie dostaje już 1600zł ale do ręki!


Do tego pełny zwrot za leki, wczasy pod gruszą i trzynastą pensje, pełen zwrot za przejazd lub dowóz do i z pracy!


Tak proszę Państwa, tak jest w prawdziwych firmach zatrudniająca osoby niepełnosprawne.


Tłumaczenie że jest się małą firmą sami sobie zaprzeczają lub że jest kryzys - który wymyślili sami pracodawcy, jest kompletnym kłamstwem.


Pozdrawiam i zalecam dokładniejsze szukanie ZPCH i w tedy można pracować godnie!
Proszę o podanie adresu koorporacji która przyciąga do siebie pracowników \\\"na wagie złota\\\" w serwisie sprzątającym oraz proponuje im stawkę w 8-godzinnym czasie pracy 1600 zł netto w formie umowy o pracę. W zamian za informację z chęcia oddam Ci moją pierwszą uzyskaną wypłatę, ponieważ nie chce mi się wierzyć w cudeńka jakie tu wypisujesz. Jeżeli chcecie już mieć pretensję do kogoś to zacznijcie od narzuconego od Państwa prawa, który z roku na rok zwiększa opodatkowanie pracowników, przez co firmy chcąc się utrzymać na rynku proponują nam tzw. śmieciowe umowy. Poza tym nie jesteśmy już w czasach komuny, gdzie tylko w firmach państwowych oferowano pracownikom 13nastki, co w dzisiejszych czasach również im się ukróciło...niestety jakie Państwo takie firmy. Jeśli jesteście tacy wykwalifikowani to wyjedźcie z kraju, gdzie napewno znajdziecie zadowalające was zarobki
Zdziwiona... Nie chce obrażać Cię ale mylisz się i to bardzo!
Wiele firm już podkupuje pracowników i to za wiele większą kwote niż w everze dają razem z dotacjami i bóg wie jeszcze z czym.
O tym się nie mówi ale tak jest i w ten sposób mnie podkupiła konkurencja i to szczerze mówie.
Na początku oferowali 1600zł do ręki ale się wachałem, więc po miesiącu zadzwonili i zaoferowali 1800zł do ręki, zgodziłem się bez wachania!
W obecnej chwili jestem Koordynatorem i moje wynagrodzenie jest już o wiele większe.
Niema nic za darmo oczywiście, pracy mam co nie miara aby ogarnoć moje obiekty ale nie narzekam.
W ever nie miałem żle ale wynagrodzenie już było okropnie niskie i w firmie nie reagowali na to że człowiek upomina się o podwyszkie!
Powiem tak przeciętne wynagrodzenie pracownika utrzymania czystości to już 1500zł do ręki za 8godz. pracy w 5dni w tygodniu a weekendy są 150% płatne. Więc jeśli się krytykuje czyjąś wypowiedz narpierw trzeba się upewnić i zbadać konkurencje aby muc wypowiedzieć się na wyżej wymieniony temat!
Bardzo teraz podniosły podobne firmy wynagrodzenie aby muc utrzymać się na rynku i nie wypaść z gry!
Niechce pisać gdzie tak zarabia się dobrze bo mam szacunek na byłego pracodawce ale jak zobacze podobną wypowiedz to obiecuje że podkupie i ja pracowników z everu!
Bez obrazy i proponuje trochę przebadać rynek i nie myśleć tylko o własnym stołku ale o tych ludziach pod tobą!
Pozdrawiam \"PK\"
Bez obrazy prosze. ;-)
piotrek 2012-11-06 10:40:52
to teraz ci się przypomniało po roku z tym odśnieżaniem,ja jakoś odśnieżałem w zeszłym roku i pieniązki dostałem,pracuję od roku i jakoś nie miałem takich problemów
guńka 2012-11-12 11:32:46
A może byś się człowieku przedstawił jak kogoś negujesz. Wszystkie przeważnie opinie są anonimowe. Podpiszcie się pod własnymi słowami i osądami. Uważam , że źle piszą przeważnie osoby ,co to do pracy przychodzą, acz kolwiek pracować się niechce. A za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e niestety nie płaci się. Jak byście pracowali ok. było by dobrze. Więc zamiast narzekać do pracy się weźcie.
zawiercie 2012-11-15 22:06:38
Pracowałem w Ever 7 lat ochrona i serwis sprzątający,Firma b.dobra wspaniali ludzie (kierownictwo z Krakowa) p. [usunięte przez moderatora] inni,szkoda że skończył się kontrakt z Vattenfall.pozdrawiam wszystkich.
anonimka 2012-11-18 12:31:28
Banda [usunięte przez moderatora]nie płacą za nadgodziny,wyzysk pracowników,marne dotacje na niepełnosprawnych.
Wyzysk totalny!!!
anonim 2012-11-19 06:43:23
Niezgadzam sie z negatywami na temat firmy jestescie niepowazni.Pracowalam tam i chwale po dzis dzien,odeszlam z powodow rodzinnych jak by tylko byla taka mozliwosc wracam w minute.Pozdrawiam niedowiarkow
EDEK 2012-12-01 13:25:07
Ja też wiele lat w tej firmie pracowałem i z roku na rok coraz gorzej ludzi traktowali.
Odeszłem i pracuje w podobnej firmie i różnica między niebem a ziemią.
Wyzysk ludzi za grosze i nie polecam firmy na dzień dzisiejszy już!
Magdalena 2012-12-15 22:23:34
Nie każdy jest wieśniakiem i nieukiem.Los płata figle.Nie jest to dobra firma o czym świadczy ciągła rotacja wśród pracowników ( z tej niższej półki).Jestem zdania,że firma która szanuje swojego pracownika nie tylko gani i ma ciągłe pretensje często bez powodu, zyskuje na tym.Pracownik doceniony, czasami pochwalony jest bardziej wydajny bardziej zaangażowany.Praca w stresie i szarpanie się za takie pieniądze jak np. w Ever to upokarzające .Jest taka sytuacja na rynku pracy a nie inna co nie powinno dawać przyzwolenia na poniżanie drugiego człowieka.My nie jesteśmy bezosobowi .Mamy swoją godność i wrażliwość.
BYŁA PRACOWNICA 2013-01-04 17:19:06
Musze się zgodzić z moimi przedmówcami.
Jeśli ever otrzymuje od PFRON-u kwote za każdego zatrudnionego pracownika miesięczną kwote od 250zł do 320zł, w zalerzności od grupy i stopnia niepełnosprawności.
Więc wiliczcie sobie ile teraz ever płaci czystej pensji każdemu z was?!
Na dodatek budżet państwa opłaca pełne składki, takie jak zus,upezpieczenie i fun.emerytalny.
Każdy z was może iść do oddziału PFRON-u i takie informacje sprawdzić.
Nadodatek ever potrąca sobie prowizje za przelanie wynagrodzenia na nasze konta,gdzie jest w kodeksie pracy napisane że pracodawca ponosi w pełni odpowiedzialność finansową w jakiej postaci i jak nam je przekaże,czy pocztą,czy kurierem to pracodawca ponosi koszta w stu procentach!
Nie polecam firmy ever jako zpch dla ludzi z grupą bo nic na tym nie zyskają tylko stracą,nerwy i zero poszanowania!
Piotras 2013-01-21 19:27:22
Pracuje tam od jakiegos czasu i nie mialem zadnych negatywnych doswiadczen. Wrecz przeciwnie - zauwazam, ze jak sie ktos stara i rzetelnie pracuje, to jest doceniany. Mam kolege, ktory tam jest ponad rok i dzieki dobremu wywiazywaniu sie z obowiazkow podniesli mu stawke. Co do zatreudniania niepoelnosprawnych, to jest jakis odesetek i wiele firm tak robi - wiadomo jest to dla nich oplacalne, ale i dla spoleczenstwa i samych tych ludzi to jest dobre - nie siedza w domu, tylko maja jakies zajecie i poczucie, ze sa jak inni zdolni do pracy. Jesli wiec ktos tu narzeka, to moim zdaniem albo przyzwyczail sie do nierobstwa i teraz jak trzeba pracowac to go boli, albo zawsze bedzie mu ciagle malo.
terik 2013-01-24 18:49:31
Piotras - 2013-01-21 19:27:22

Pracuje tam od jakiegos czasu i nie mialem zadnych negatywnych doswiadczen. Wrecz przeciwnie - zauwazam, ze jak sie ktos stara i rzetelnie pracuje, to jest doceniany. Mam kolege, ktory tam jest ponad rok i dzieki dobremu wywiazywaniu sie z obowiazkow podniesli mu stawke. Co do zatreudniania niepoelnosprawnych, to jest jakis odesetek i wiele firm tak robi - wiadomo jest to dla nich oplacalne, ale i dla spoleczenstwa i samych tych ludzi to jest dobre - nie siedza w domu, tylko maja jakies zajecie i poczucie, ze sa jak inni zdolni do pracy. Jesli wiec ktos tu narzeka, to moim zdaniem albo przyzwyczail sie do nierobstwa i teraz jak trzeba pracowac to go boli, albo zawsze bedzie mu ciagle malo.
Bez obrazy ale większych bzdur nie słyszałam od kiedy tam pracuje, a pracuje już dziesiąty rok, bo ciężko jest z pracą i jestem w wieku przedemerytalnym i ciężko było by mi znaleś już prace!
Milczek 2013-01-26 11:08:29
Moją kierowniczką jest Pani [usunięte przez moderatora]. Jest super osobą, wymagającą, ale bardzo sprawiedliwą. Potrafi docenić ludzką pracę. Bardzo dobrze się z Nią pracuje. Zasługuje na same pochwały. Mam nadzieję, że Prezes firmy doceni Jej wysiłek jaki wkłada każdego dnia, aby firma dobrze działała.
pracownik lg mława 2013-01-29 11:58:57
witam ostatnio w ever group lg mława zaszła zmiana kierowniczki cateringu oczywiście na gorsze!!! jedzenie które teraz tam się podaje nadaje się jedynie dla świń!!! zupy które teraz tam podają to zwykłe zalewajki na kartoflu!!! ostatnio ja podano zapiekankę to normalnie MASAKRA na makaronie do łazanek!!!! jedzenie bez smaku zupy z przed kilku dni!!! w sklepikach pustki a jak coś jest wielka drożyzna!!! ta pani co wcześniej prowadziła kuchnie to była prawdziwa kucharka niebyły to ogromne porcje ale wszystko miało smak i jedzenie było bardzo urozmaicone i przede wszystkim słuchała sugestii klientów a ta nowa jak za komuny bierz i won bo wcale nie dostaniesz!!!! mam nadzieje że wpis przeczyta prezes tej firmy i wyciagnie odpowiednie wnioski
Piotras 2013-01-31 22:40:17
Ej, no sorry... firma jest duża, każdy z nas pracuje z innymi ludźmi i możemy mieć różne wrażenia. Ja tak jak mówiłem, trafiłem na fajny zespół i dobrze mi się pracuje - nie moge powiedzieć złego słowa. Prosze więc daj mi prawo do zachownia wlasnej opinii, ze ever to fajna firma dla pracownika. z góry bede wdzieczny.
Zostaw swoją opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.