brak logo

Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Jasiek 2016-06-23 13:33
Jest spoko, a bedzie lepiej bo juz stawki podnoszą. Moja stara na pokojach to ostatnio prawie 2500 koła przyniosła
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:38
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:44
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
pracownik everu 2016-07-04 09:32
tak tak brygadzista to ci awans a pani M brak slow
ADAM 2016-07-16 05:57
Mam prośbę do narzekających na tą firmę – idźcie i popracujcie w innych firmach sprzątających, zobaczycie różnicę!!! jak traktują servis sprzątający kierownicy i dyrektorzy. TJ brak terminowych wypłat, mobbing przez prezeskę dla kierowników, brak badań i szkoleń BHP dla pracowników świadczących usługi (zlecenie) Jesteśmy na samym dole drabiny społecznej, więc obrażanie się, że ktoś chce żeby praca była dobrze wykonana jest infantylne. My od tego jesteśmy, aby było czysto  Nie do końca wierzę, że na jakimkolwiek obiekcie chleją oficjalnie … tak na żywca i przełożony nic z tym nie robi, „BONARKA” jest w gestii chyba pana Jarka?? Tak myślę a on ma zasady i jest pryncypialny, więc nie wierzę, aby przymykał oko na takie tematy!!!!!
2
Były pracownik 2016-07-18 10:45
Jarek już dawno olewa Bonarke a wiedział o piciu bo i sam woził pijanego brygadziste Ludwika do domu
1
Aniołek 2016-08-23 14:10
Zmieniło się bardzo dużo,teraz brygadzistą jest tam pan Tomek, człowiek bardzo fajny i znający sie na pracy,jest taki jaki powinien być brygadzista,potrafi zorganizować pracę, nie wydziera sie na ludzi bez powodu jak potrzeba sam bierze się do pracy,oby wiecej takich ludzi w ever.
1
kacap 2016-08-24 19:00
ciekawe od kiedy z tego co się orientuje to najniższa krajowa
Olek 2016-08-30 23:37
Z palcami to różnie chyba zależy na jakim obiekcie ,płacą na godziny ,ale zazwyczaj mało 8 zł ,oferty mają cały czas przyjmują na obiekty,najlepiej to zadzwonić do firmy i coś dadzą ja tak dostałem się na obiekt
obibok 2016-09-05 08:00
Utrzymują firmę na ludzkich krzywdach tzn.temu co naprawdę zależy na pracy,szanuje ją,stara się jak może ,zasuwa jak wół.Nie potrafią tego docenić dać premię czy zapłacić rzetelnie dodatek nocny,ale o czym tu mowa.Najlepiej zatrudnić pijaka dać większą stawkę i czekać aż opieprzy coś cennego z obiektu.Bo on jest chory i ma orzeczenie.To jest bzdura żeby pracownik robił za pracownika i jeszcze za niego odpowiadał.
2
pracownica 2016-09-22 21:00
Atmosfera w pracy jest dobra. W Lublinie normalny kierownik i jak przyjadą z Warszawy to nikt niekrzyczy tylko kulturalnie są wobec ludzi nawet kierownik mówi żeby się nie bać .A to dużo daje bo w amluksie jak dyrektor przyjechał to wszyscy chowali się po kontach , bo nic mu nie pasowało zaraz krzyczał i wymyślał a tutaj każdy grzecznie i z uśmiechem . Pieniondze są na czas i atmosfera fajna. Każdy bal się odejść z amluksu do everu pod koniec roku ale dobrze zrobili smy bo niema porównania.
4
ama 2016-09-23 12:53
w sumie to nie interesują mnie już takie stanowiska pracy u was jako kasjerowa bufetowa, mżecie mi powiedzieć raczej jak zostać u was szefem kuchni?
Adam 2016-11-12 09:17
Mam pytanie jak tak naprawdę jest w firmie plusy i minusy czy umowa jest okey płacą na czas idę na rozmowę jako kier. piszcie prawdę ile można zarobić czy nie ma przekrętów jak pracują w Krakowie
Jaskółka 2016-11-14 00:31
Co do jednego mogę napisać jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników ma się z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk zapierdalanie na kilku rejonach poniżanie uczciwych ludzi dziwne układy pewnych pracowników z brygadzistami brak uczciwości wobec pracowników .gnębienie i prześladowanie ludzi wręcz okazywanie takiej postawy że jak się nie podoba możesz się sam zwolnić ,Brygadziści tworzą atmosferę pewnego nacisku już można to podciągnąć prawie pod Mobbing niektórzy ludzie nie wytrzymują takiej presji psychicznie tam jest szkalowanie ludzi praca tam grozi okaleczeniem psychicznym myślę że może ktoś wreszcie nie wytrzyma i całą tą sprawę zgłosi do Państwowej inspekcji pracy

Jeśli chce ktoś podjąć prace w Krakowie w Galerii Bonarka niech dwa razy to przemyśli zanim podejmie tam pracę
1
Wasz Anioł 2016-11-14 08:15
Porada dla pracowników firmy Ever z Krakowa Galerii bonarka

Ktoś regularnie Cię upokarza w pracy, nieuczciwie traktuje?
A może narzuca obowiązki pod groźbą zwolnienia? Jeśli tak, możesz być ofiarą zastraszania.

Z mobbingiem mamy do czynienia wtedy, gdy ktoś zastrasza współpracownika, często na oczach pozostałych kolegów z pracy. Bardzo często dochodzi do zastraszania pracowników niższych rangą. Jest to podobne do praktyk znęcania się, które mają miejsce, gdy czyjeś zachowanie ma charakter obraźliwy - na przykład, wypowiadanie komentarzy o podłożu seksualnym, rasowym, religijnym lub jeśli chodzi o orientację seksualną.

Nie jest możliwe oficjalne wniesienie skargi ze względu na bezpośrednio zastraszanie, ale można to uczynić w oparciu o prawo dotyczące dyskryminacji oraz znęcania się. Jeżeli zostałeś zmuszony do rezygnacji z pracy z uwagi na to, ze byłeś zastraszany, możesz wnosić o konstruktywne zwolnienie z pracy.

Przykłady przejawów zastraszania

Zastraszanie łączy w sobie znęcanie się na kimś, psychiczną lub słowną przemoc, upokarzanie oraz umniejszanie czyjeś pewności siebie. Prawdopodobnie padłeś ofiarą zastraszanie jeśli, na przykład:

Stale ktoś ma do Ciebie pretensje
Jesteś upokarzany na oczach swoich kolegów z pracy
Jesteś regularnie traktowany w sposób nieuczciwy
Doświadczasz psychicznego lub słownego znęcania się
Jesteś obwiniany za problemy spowodowane przez innych
Zawsze otrzymujesz zbyt dużo pracy tak, że regularnie masz zaległości w jej wykonaniu
Regularnie otrzymujesz groźby zwolnienia z pracy

Możecie napisać pismo do Dyrektora lub Prezesa waszej firmy jeśli to nie poskutkuje możecie zgłosić sprawę na Policję do prokuratury do Państwowej inspekcji pracy.
Mam nadzieję że ta porada może trochę podpowie wam jak rozwiązywać właściwie takie problemy.

Ciepło pozdrawiam pracowników

Dorota .M
1
Uśmiechnięta 2016-11-16 02:29
Atmosfera chyba jak pijecie wódkę z panią Bożeną (brygadzistką )pracowałam więc wiem co za imprezy działy się na szatni damskiej ,jeśli wam tego będzie mało to udowodnię to bo nagrałam krótki filmik telefonem i mam dwa zdjęcia z przełykania wódeczki pewnej pani .
6
Uśmiechnięta 2016-11-16 02:38
Przepraszam pomyliłam się z wpisem ale to było w Krakowie w pewnej galerii ci co czytają i tam pracują lub pracowali domyślą się ..
1
jaro 2016-11-16 09:32
Kraków bonarka wiem coś o tym tam jest takie skurwysyńst.o że głowa boli i nie ma na nich mocnych
3
Uśmiechnięta 2016-11-17 11:01
Pan mówi że nie ma mocnych moja koleżanka pracuje w Bonarce w sklepie odzieżowym i wpadłyśmy razem na pomysł żeby pokazać panujący tam syf pokazać to i owo na Facebooku założymy tam stronę czarne strony Galerii Bonarka czyli cały ten syf będziemy dokumentowały na Facebooku .
Niech pan pomyśli Sobota Niedziela zasrane ubikacje pety butelki po wódce na klatkach schodowych zarzygane windy chcemy pokazać zaplecze kipiące syfem ja jestem na miejscu a koleżanka będzie wpadała jako klient i robiła zdjęcia podejrzewam że ludzie sami zaczną umieszczać ciekawe zdjęcia, Ever Grupa .macie posprzątane , zemsta będzie słodka . jeszcze myślę o powiadomieniu Interwencji Polsatu albo napisać do jakiejś gazety .
4
jaro 2016-11-17 23:27
Jestem za a jak będzie trzeba to ja w interwencji moge opowiedzieć co się dzieje i jak traktują pracowników żaden problem niech ich w końcu ktoś nauczy rozumu
1
jaro 2016-11-17 23:32
Pracowałem w ever na bonarce na nocki to wiem co się tam dzieje
1
Rambo I Krew 2016-11-19 13:02
Niestety w dzisiejszych czasach pracodawcy często wykorzystują umowę zlecenie, by ponosić mniejsze koszty za zatrudnienie pracownika. Wymagają od zleceniobiorcy by pracował dokładnie tak samo, jak osoba zatrudniona na „normalną umowę”, ale bez prawa do emerytury czy płatnego urlopu. Jeżeli z treści podpisanej umowy wynika, że będziemy wykonywać swoje obowiązki osobiście, odpłatnie, w warunkach nadzoru oraz w miejscu i o czasie wyznaczonym przez zleceniodawcę, to tak naprawę jest to typowa umowa o pracę i możemy uznać, że jesteśmy wykorzystywani. Nie dotyczy to przypadku, w którym z jakichkolwiek względów wolimy pracować na umowie cywilnoprawnej i sami podjęliśmy taką decyzję. Warto wiedzieć, że pracodawcy, którzy ewidentnie wykorzystują umowę zlecenie jak zamiennik umowy o pracę, mogą zostać ukarani grzywną w wysokości od 1000 do 30 000 zł na mocy art. 281 Kodeksu Pracy. Kara może być przyznana również na podstawie wniosku osoby zatrudnionej, czyli pokrzywdzonej. Wtedy na drodze postępowania sądowego można wnieść powództwo o ustalenie stosunku pracy.

Podstawowe różnice pomiędzy umową zlecenie i o pracę

Zleceniodawca nie może narzucić zleceniobiorcy miejsca i czasu, w którym musi wykonywać obowiązki
2
bozena 2016-11-28 21:31
przeczytalam kilka opini wyzej i jestem w szoku. przyjedzcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. tu nikt zlego slowa nie powie na ta firme. pieniadze na czas . podobno tym co pracuja na umowe o prace w listopadzie wyplacili kilka dni wczesniej zeby mieli na zakupy przed wszystkich swietych tak mowil kierownik . ja przyszlam do pracy jak juz byl ever ale kolezanki mowia ze wczesniej byla taka kierowniczka w tej poprzedniej firmie ze wyzywala ich od brudasow i nierobow i miala swoje wybrane pracowniczki z ktorymiu pila kawe a reszta robila za nie i byly tylko ploty i nic nie robienie . teraz jest dobrze. ja sama jestem w szoku ze mozna pracowac w takiej fajnej atmosferze. szkoda ze w niedziele tez trzeba pracowac ale i tak kazdy idzie na reke. W Lublinie kazdy mowi po obiektach ze w felicity pracuje sie najlepiej . nikt nikogo nie oszukuje, kazdy wie co ma robic , pieniadze na czas a my murem staniemy za kierownikiem bo on szanuje ludzi i kazdego zrozumie i kazdemu poda reke nie to co w innych obiektach. przyjezdzajcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. Swoje zrobic trzeba i orobić sie ale kazdy z usmiechem wychodzi i przychodzi do pracy bo kierownik mi powiedzial jak mnie przyjmowal ze nie pozwoli zeby jeden drugiego gnebil a kazdy jest czlowiekiem czyims ojcem, matka i nie mozna nikim poniewierac bo gramy w jednej druzynie i te slowa zapamietam do konca zycia. on tak mowi wszystkim nowym ale to sie sprawdza w zyciu i codziennie . zapraszamy do lublina . zobaczcie jak sie pracuje i dajcie sobie spokoj z wymyslaniem .
1
pracownik 2016-11-28 21:37
haha i myslisz ze interwencja zajmie sie twoimi wypocinami? hahahah a co ich obchodzi zasrana winda i to ze pewnie tam pracowalas i wywalili Cie za chlanie/ kradzież / ściemnianie albo inne kombinowanie. Dziewczyno 90 % osób takich jak Ty chce się zemścić na firmach sprzątających nie widząc swojej winy. weź się za robotę ... rozbawiłaś mnie ... interewncja do zarzyganej windy ... hahahahhahaa
2
U nas w Ktoszynie też Pani Magda wymaga czystości 2016-12-11 13:43
Pani Magda też psychicznie znęca się nad niektórymi pracownikami a Pan Marek to nie wiemy jaką funkcje pełnu chyba towżyską też bym tak chciał 8 godzin przesiedzieć i kase eziąść wymagają czystości a to jest zakład produkcyjny każdy ma do posprzątania ,2000 m kw
7
dorota 2016-12-19 17:18
Ja też jestem w szoku !! jestem w tej firmie od niedawna -raptem parę miesięcy i pracuję w rzeszowie i powiem wszystkim malkontentom że firma jest ok!!!!!bo pracowac trzeba wszendzie !! kasa na obiecany dzień nie to co inne firmy szefostwo też jest dobre kierownik nie przypierdala się do gupot ale trzyma poziom musi byc czysto to jego zdanie co dzien to chodzi ciongle i sprawdza czy jest czzysto w wc i wogóle ale jak znajdzie to nie drze sie tylko prosi żeby to wyczyścic i sie robi Tak ze nie ma co psioczyc na firme tylko robic co do nas nalezy
1
pracownica 2016-12-27 23:12
najważniejsze ze nikt nie musi sie prosic o nic. pieniadze na czas , srodkow nie brakuje. w amluksie na felicity w lublinie poprzednia kierowniczka podobno kazala dziewczynom uzywac rekawiczki jednorazowe przez tydzien bo oszczednosci. amlux zawsze mial problemy z platnosciami - pracowalo 35 osob na felicity i 30 z nich zawsze albo mialo za malo pieniedzy albo brakowalo im po 100 albo 300 zloty. raz nawet dyrektor z galeri komus pozyczal pieniadze bo amlux polowy pensji nie zaplacil . szkoda ze na swieta nic nie dawali ale to w kazdej firmie tak jest ze nie daja.
szejker32 2017-01-01 23:19
głupoty piszecie ja pracuje w Ever Grupie już 5 lat i wcale nie narzekam
k 2017-01-02 17:20
Właśnie pani kierownik w krotoszynie też nie umie liczyć godzin też ujmuje . Są nie ludzcy wymagają czystości a to jest zakład produkcyjny są osoby kture wypowiadają się dobrze o szefostwie bo to są lizusy nie lubie takich osób brzydze się takimi osobami
2
k 2017-01-02 17:28
Właśnie zamiast pisać weż się za robote bo to tylko nygusy i flejtuchy wypisują takie bzdury jak ci się nie podoba to zwolnij się.
2
Jola 2017-01-13 12:54
Mamy nowego dyrektora z nowym rokiem to zrobi porządek w końcu.
1
xxx 2017-01-18 22:29
a jak atmosfera w Krotoszynie kasa na czas zastanawiam sie wlasnie czy isc tam do pracy ale niewiem czy warto
3
lublin 2017-01-22 21:42
w lublinie na felicity dali aneksy do umowy i mamy nową stawkę, w innych firmach podobno dają umowy o dzieło i płacą jak im się podoba. teraz wszyscy co pracuja w innych firmach sprzatajacych walą drzwiami i oknami do felicity bo tu jest normalnie. najgorsze jest ze kierownik z felicity odchodzi , co teraz będzie ?
krak 2017-01-25 16:59
Przyjdzie następny. Nie mam ludzi niezastąpionych.
3
W.M.L.K 2017-03-12 13:22
ludzie w krotoszynie powinnli wziość się za prace a nie przesiadywać na obiekcie 39 jest ich wielu ..chodzą i robią pierdoły zajmują się wszystkim tylko nie tym co powinli..zamiast pracować to ci co jezdzą maszynami to tylko mają do wszystkich żąle aby nie do siebie pracują 3 godziny a reszte stoją pierdzielą o innych palą papierosy ..a kobiety to mają zapierdziel że hej ...Pani Magda powinna ich gnać a nie im tak pobłaża ..Pani Magdo głowa do góry
mars 2017-03-14 09:26
Na Ing na puławskiei plac Uni pracownicy robiom co chcą brygadzistka na wszystko pozwala ma swojego pupila pana Adama i tylko z nim spędza całą noc może to kochankowie kiedyś tak nie było
3
Alicja 2017-03-30 14:27
Sprawdź, co media napisały o Ever Grupa Sp.z o.o. ! http://www.grupaever.com.pl/ever-w-mediach Co Was zaciekawiło?
2
Piotr 2017-03-30 22:12
Witam posiadam 2 grupe czy warto isc do pracy w firmie Ever na obiekt w Krotoszynie jak z placa na jaki czas daja umowe jaka jest wogole atmosfera Praca jest na jesna zmiane czy na dwie ? Prosze om odpowiedz kogos kto pracuje wlasnie na obiekcie w Krotoszynie
Krzysztof brygadzista 2017-04-15 20:40
Witam dostaliscie może paczki na Wielkanoc?????
1
eee 2017-04-15 22:22
Tak. Paczki o wartości około 600 zł plus talony do Auchan na 500 zł .
3
Krzysztof brygadzista 2017-04-19 09:00
A gdzie nasze socjalne gdzie one znika?
1
Emila 2017-05-25 21:31
Macie też problem takie jak kto ma kupic czajnik elektryczny do wody?
-Firma
-Czy Pracownicy?
2
zwolniona 2017-05-30 16:37
Obiekt MARS w Sochaczewie .Fatalna kierowniczka nic nie wie a kasy to wcale nie umie policzyć !!!!
Pusta lala !!!! Usta napompowane przypominające glonojada .....tragedia. Ludzi ma za nic!!!! Słucha tylko jednej kwoki która wchodzi po palcu w.......... . Jak z nią zadrzesz to wrobi wszystko żebyś nie pracowała.
Obiecuje umowę o prace po 3 miesiącach a ja pracuję już 7 mieś i jeszcze nie mam .Ponoć ma kolejkę chętnych do pracy a fakt jest taki ,że niedługo będzie sama zapierda.... ć.
4
Lesek 2017-06-12 19:50
Przepraszam Cię Emilio i Krzysztofie za to ze się pod was podpisywalem.

Stanowski Leszek
Agg 2017-07-04 15:18
Witam.

Mam miec rozmowe w sprawie pracy jakp recepcjonostka w ich siedzibie w warszawie.
Rozmowe mam miec z pania Sadowska. Jakoes opinie o pracy ich siedzibie?
3
mlody 2017-07-04 20:23
Jest fajna atmosfera
5
Jolanta 2017-07-19 19:10
Powiem tak że jesteśmy szczęśliwi że Piotr Sz.........wicz został odnas z w-wy z okęcia zwolniony.
Był to nie zgodny człowiek pod każdym względem.
Jak można wyzwać kierowniczkie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ka... De... .
Jakaś hierarchia i kultura obowiązuje przecież w firmie a nie zachowanie podwórkowe ludzi psychicznych chociaż co niektórzy mają większą kulturę od normalnych ludzi!
Spółczujemy firmie która go zatrudni do siebie.
To człowiek bez skrupułów i szacunku dla kobiet i ludzi.
8
Alicja 2017-08-30 11:06
@mlody możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Jakie są warunki pracy w Ever Grupa Sp.z o.o.? @Agg Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Czy zostałaś przyjęta? Jakie trzeba mieć doświadczenie, aby się dostać?
Rambo 2017-09-22 05:54
Brygadzista Jacek to wspaniały człowiek. Horizon rządzi:)
Alicja 2017-09-22 10:58
@Rambo czy pracujesz obecnie w Ever Grupa Sp.z o.o.? Czy mógłbyś coś powiedzieć o warunkach pracy w firmie? Czy długo tutaj pracujesz? Każda pozostawiona opinia będzie ważna dla nowo zatrudniających się osób.
Zostaw swoją opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.