brak logo

Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

OBIEKT BONARKA KRAKÓW 2016-03-06 18:57:08
Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
4
EWA 2016-03-07 11:07:19
Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
3
m 2016-03-08 10:27:02
Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
piotr 2016-03-08 19:51:22
Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
1
monika 2016-03-08 19:56:08
Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
anonim 2016-03-08 20:02:52
He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
2
Pracownik 2016-03-09 13:35:56
Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.
2
kamil 2016-03-12 00:25:14
Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli
pracownik 2016-03-13 13:35:48
Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
Pracownik 2016-03-13 17:41:36
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
3
Pracownik 2016-03-15 14:32:37
Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!
1
pracownik 2016-03-15 18:56:29
Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.
akpracownik 2016-03-15 19:03:45
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek.
Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co?????
Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!!
Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.
Jaa 2016-03-16 10:47:08
Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?
Pracownik 2016-03-16 13:04:57
Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li
1
Rafał60 2016-03-23 13:30:02
witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .
Rafał 2016-03-25 13:54:11
Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...
2
Xardas 2016-04-01 15:38:19
Ta firma jest perfidnie obłudna. Pracowaliśmy tam z mojamatką i jej koleżanką parę miesiecy, nie było na nas żadnych skarg, a mimo to zwolniono nas z dnia na dzień. Powód? Prawnicza mafia rządzi tą branżą i tyle - kumoterstwo i oszczędzanie kosztem innych. Wolązatrudnić niepełnosprawnych (dostaja za nich dotacje) a nas wyrzucili, choć i tak zarabialiśmy poniżej jakichkolwiek norm państwa XXI wieku na pl. Bankowym w Warszawie. Chorzy ludzie, chora mafia i zatrudnianie obcokrajowców zamiast Polaków. Dno dna. Firma rządzona przez mafię, liczy sietylko hajs a ty biedny Kowalski - zdychaj.
4
m 2016-04-11 17:35:20
Jak robiłaś bokami, ale sciemnialas to cie wywalili, a teraz swoje żale tu wylewasz
2
aga 2016-05-16 13:43:24
Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracowników z godzin.
3
Pracownik 2016-05-16 20:32:39
To tak samo jak na Bonarce w Krakowie kierownik Rafał nie dość że traktuje ludzi jak szmaty i dalej chleje wodke w pracy to jeszcze okrada pracowników z godzin i pewnie dlatego go trzymają wstyd to jest najgorsza firma jaką znam !!!!!!!!!!!!!!
2
Pracowniczka 2016-05-16 20:39:26
Na obiekcie Bonarka w Krakowie pija także dziewczyny na nocnej zmianie wiem o tym bo jak pracowałam z nimi jakiś czas na nocki to widziałam na własne oczy a razem z nimi kierownik Rafał pięknie tak dalej pozdrawiam was koleżanki macie racje za takie pieniądze to tylko pic w pracy i olac wszystko
1
pracownik 2016-05-18 20:44:26
W Lublinie jest dobrze. Wyplata na czas i to jest najważniejsze. Atmosfera tez jej dobra i każdy chetnie pracuje.
Jak galerie sprzątal Amlux to tez bylo fajna atmosfera tylko Amlux nie placil na czas, czekaliśmy pare razy po miesiąc i dluzej na pieniadze i oazukiwali na godzinach.
2
pracownik 2016-05-19 00:30:59
Ty to się zdecyduj czy chcesz lizać im tyłki czy odchodzisz z firmy plociuchu
lublin 2016-05-21 22:02:28
tak, w lublinie w felicity jest dobrze, kierownik ma normalne podjescie , nie wydziera sie na ludzi, jak ma cos przekazac to grzecznie i z szacunkiem i zawsze podziekuje za prace, Pani dyrektor Ewa jak przyjezdza to tez jest mila i szanuje ludzi i kierownik zawsze mowi ze pani ewa jest fajna a jak on tak mowi to tak jest , dyrektor michal z atrium tez normalny gościu. kasa na czas, ludzi szanują. chcemy podwyzki, ale w innyh firmach sprzatajacyh w lublinie nie ma takiej atmosfery jak na felicity. wymagania sa duze, bo trzeba latac z odkurzaczem i odkurzac nawet rowki w windach i metalowe wejscia przed schodami ruchomymi ale kazdy z usmiechem przychodzi do pracy. kasa mala ale moze bedzie z nia lepiej
1
galerianka 2016-05-23 20:28:42
Z Michałem dobrze sie pracuje jak sprzatalis my w leklerku w Lublinie i on byl tam kiero to spoko bylo normalny chlop. Jak miał opier... To tak zrobil, jak miał pochwalić to tez. Szkoda ze odszedł . Takich ludzi jest w dzisiejszych czasach bardzo malo.
Jasiek 2016-06-23 13:33:24
Jest spoko, a bedzie lepiej bo juz stawki podnoszą. Moja stara na pokojach to ostatnio prawie 2500 koła przyniosła
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:38:41
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:44:59
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
pracownik everu 2016-07-04 09:32:02
tak tak brygadzista to ci awans a pani M brak slow
ADAM 2016-07-16 05:57:10
Mam prośbę do narzekających na tą firmę – idźcie i popracujcie w innych firmach sprzątających, zobaczycie różnicę!!! jak traktują servis sprzątający kierownicy i dyrektorzy. TJ brak terminowych wypłat, mobbing przez prezeskę dla kierowników, brak badań i szkoleń BHP dla pracowników świadczących usługi (zlecenie) Jesteśmy na samym dole drabiny społecznej, więc obrażanie się, że ktoś chce żeby praca była dobrze wykonana jest infantylne. My od tego jesteśmy, aby było czysto  Nie do końca wierzę, że na jakimkolwiek obiekcie chleją oficjalnie … tak na żywca i przełożony nic z tym nie robi, „BONARKA” jest w gestii chyba pana Jarka?? Tak myślę a on ma zasady i jest pryncypialny, więc nie wierzę, aby przymykał oko na takie tematy!!!!!
1
Były pracownik 2016-07-18 10:45:06
Jarek już dawno olewa Bonarke a wiedział o piciu bo i sam woził pijanego brygadziste Ludwika do domu
1
Aniołek 2016-08-23 14:10:37
Zmieniło się bardzo dużo,teraz brygadzistą jest tam pan Tomek, człowiek bardzo fajny i znający sie na pracy,jest taki jaki powinien być brygadzista,potrafi zorganizować pracę, nie wydziera sie na ludzi bez powodu jak potrzeba sam bierze się do pracy,oby wiecej takich ludzi w ever.
1
kacap 2016-08-24 19:00:32
ciekawe od kiedy z tego co się orientuje to najniższa krajowa
Olek 2016-08-30 23:37:34
Z palcami to różnie chyba zależy na jakim obiekcie ,płacą na godziny ,ale zazwyczaj mało 8 zł ,oferty mają cały czas przyjmują na obiekty,najlepiej to zadzwonić do firmy i coś dadzą ja tak dostałem się na obiekt
obibok 2016-09-05 08:00:16
Utrzymują firmę na ludzkich krzywdach tzn.temu co naprawdę zależy na pracy,szanuje ją,stara się jak może ,zasuwa jak wół.Nie potrafią tego docenić dać premię czy zapłacić rzetelnie dodatek nocny,ale o czym tu mowa.Najlepiej zatrudnić pijaka dać większą stawkę i czekać aż opieprzy coś cennego z obiektu.Bo on jest chory i ma orzeczenie.To jest bzdura żeby pracownik robił za pracownika i jeszcze za niego odpowiadał.
1
pracownica 2016-09-22 21:00:21
Atmosfera w pracy jest dobra. W Lublinie normalny kierownik i jak przyjadą z Warszawy to nikt niekrzyczy tylko kulturalnie są wobec ludzi nawet kierownik mówi żeby się nie bać .A to dużo daje bo w amluksie jak dyrektor przyjechał to wszyscy chowali się po kontach , bo nic mu nie pasowało zaraz krzyczał i wymyślał a tutaj każdy grzecznie i z uśmiechem . Pieniondze są na czas i atmosfera fajna. Każdy bal się odejść z amluksu do everu pod koniec roku ale dobrze zrobili smy bo niema porównania.
3
ama 2016-09-23 12:53:13
w sumie to nie interesują mnie już takie stanowiska pracy u was jako kasjerowa bufetowa, mżecie mi powiedzieć raczej jak zostać u was szefem kuchni?
Adam 2016-11-12 09:17:08
Mam pytanie jak tak naprawdę jest w firmie plusy i minusy czy umowa jest okey płacą na czas idę na rozmowę jako kier. piszcie prawdę ile można zarobić czy nie ma przekrętów jak pracują w Krakowie
Jaskółka 2016-11-14 00:31:34
Co do jednego mogę napisać jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników ma się z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk zapierdalanie na kilku rejonach poniżanie uczciwych ludzi dziwne układy pewnych pracowników z brygadzistami brak uczciwości wobec pracowników .gnębienie i prześladowanie ludzi wręcz okazywanie takiej postawy że jak się nie podoba możesz się sam zwolnić ,Brygadziści tworzą atmosferę pewnego nacisku już można to podciągnąć prawie pod Mobbing niektórzy ludzie nie wytrzymują takiej presji psychicznie tam jest szkalowanie ludzi praca tam grozi okaleczeniem psychicznym myślę że może ktoś wreszcie nie wytrzyma i całą tą sprawę zgłosi do Państwowej inspekcji pracy

Jeśli chce ktoś podjąć prace w Krakowie w Galerii Bonarka niech dwa razy to przemyśli zanim podejmie tam pracę
1
Wasz Anioł 2016-11-14 08:15:04
Porada dla pracowników firmy Ever z Krakowa Galerii bonarka

Ktoś regularnie Cię upokarza w pracy, nieuczciwie traktuje?
A może narzuca obowiązki pod groźbą zwolnienia? Jeśli tak, możesz być ofiarą zastraszania.

Z mobbingiem mamy do czynienia wtedy, gdy ktoś zastrasza współpracownika, często na oczach pozostałych kolegów z pracy. Bardzo często dochodzi do zastraszania pracowników niższych rangą. Jest to podobne do praktyk znęcania się, które mają miejsce, gdy czyjeś zachowanie ma charakter obraźliwy - na przykład, wypowiadanie komentarzy o podłożu seksualnym, rasowym, religijnym lub jeśli chodzi o orientację seksualną.

Nie jest możliwe oficjalne wniesienie skargi ze względu na bezpośrednio zastraszanie, ale można to uczynić w oparciu o prawo dotyczące dyskryminacji oraz znęcania się. Jeżeli zostałeś zmuszony do rezygnacji z pracy z uwagi na to, ze byłeś zastraszany, możesz wnosić o konstruktywne zwolnienie z pracy.

Przykłady przejawów zastraszania

Zastraszanie łączy w sobie znęcanie się na kimś, psychiczną lub słowną przemoc, upokarzanie oraz umniejszanie czyjeś pewności siebie. Prawdopodobnie padłeś ofiarą zastraszanie jeśli, na przykład:

Stale ktoś ma do Ciebie pretensje
Jesteś upokarzany na oczach swoich kolegów z pracy
Jesteś regularnie traktowany w sposób nieuczciwy
Doświadczasz psychicznego lub słownego znęcania się
Jesteś obwiniany za problemy spowodowane przez innych
Zawsze otrzymujesz zbyt dużo pracy tak, że regularnie masz zaległości w jej wykonaniu
Regularnie otrzymujesz groźby zwolnienia z pracy

Możecie napisać pismo do Dyrektora lub Prezesa waszej firmy jeśli to nie poskutkuje możecie zgłosić sprawę na Policję do prokuratury do Państwowej inspekcji pracy.
Mam nadzieję że ta porada może trochę podpowie wam jak rozwiązywać właściwie takie problemy.

Ciepło pozdrawiam pracowników

Dorota .M
1
Uśmiechnięta 2016-11-16 02:29:19
Atmosfera chyba jak pijecie wódkę z panią Bożeną (brygadzistką )pracowałam więc wiem co za imprezy działy się na szatni damskiej ,jeśli wam tego będzie mało to udowodnię to bo nagrałam krótki filmik telefonem i mam dwa zdjęcia z przełykania wódeczki pewnej pani .
5
Uśmiechnięta 2016-11-16 02:38:35
Przepraszam pomyliłam się z wpisem ale to było w Krakowie w pewnej galerii ci co czytają i tam pracują lub pracowali domyślą się ..
1
jaro 2016-11-16 09:32:32
Kraków bonarka wiem coś o tym tam jest takie skurwysyńst.o że głowa boli i nie ma na nich mocnych
3
Uśmiechnięta 2016-11-17 11:01:49
Pan mówi że nie ma mocnych moja koleżanka pracuje w Bonarce w sklepie odzieżowym i wpadłyśmy razem na pomysł żeby pokazać panujący tam syf pokazać to i owo na Facebooku założymy tam stronę czarne strony Galerii Bonarka czyli cały ten syf będziemy dokumentowały na Facebooku .
Niech pan pomyśli Sobota Niedziela zasrane ubikacje pety butelki po wódce na klatkach schodowych zarzygane windy chcemy pokazać zaplecze kipiące syfem ja jestem na miejscu a koleżanka będzie wpadała jako klient i robiła zdjęcia podejrzewam że ludzie sami zaczną umieszczać ciekawe zdjęcia, Ever Grupa .macie posprzątane , zemsta będzie słodka . jeszcze myślę o powiadomieniu Interwencji Polsatu albo napisać do jakiejś gazety .
4
jaro 2016-11-17 23:27:47
Jestem za a jak będzie trzeba to ja w interwencji moge opowiedzieć co się dzieje i jak traktują pracowników żaden problem niech ich w końcu ktoś nauczy rozumu
1
jaro 2016-11-17 23:32:53
Pracowałem w ever na bonarce na nocki to wiem co się tam dzieje
1
Rambo I Krew 2016-11-19 13:02:52
Niestety w dzisiejszych czasach pracodawcy często wykorzystują umowę zlecenie, by ponosić mniejsze koszty za zatrudnienie pracownika. Wymagają od zleceniobiorcy by pracował dokładnie tak samo, jak osoba zatrudniona na „normalną umowę”, ale bez prawa do emerytury czy płatnego urlopu. Jeżeli z treści podpisanej umowy wynika, że będziemy wykonywać swoje obowiązki osobiście, odpłatnie, w warunkach nadzoru oraz w miejscu i o czasie wyznaczonym przez zleceniodawcę, to tak naprawę jest to typowa umowa o pracę i możemy uznać, że jesteśmy wykorzystywani. Nie dotyczy to przypadku, w którym z jakichkolwiek względów wolimy pracować na umowie cywilnoprawnej i sami podjęliśmy taką decyzję. Warto wiedzieć, że pracodawcy, którzy ewidentnie wykorzystują umowę zlecenie jak zamiennik umowy o pracę, mogą zostać ukarani grzywną w wysokości od 1000 do 30 000 zł na mocy art. 281 Kodeksu Pracy. Kara może być przyznana również na podstawie wniosku osoby zatrudnionej, czyli pokrzywdzonej. Wtedy na drodze postępowania sądowego można wnieść powództwo o ustalenie stosunku pracy.

Podstawowe różnice pomiędzy umową zlecenie i o pracę

Zleceniodawca nie może narzucić zleceniobiorcy miejsca i czasu, w którym musi wykonywać obowiązki
1
bozena 2016-11-28 21:31:00
przeczytalam kilka opini wyzej i jestem w szoku. przyjedzcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. tu nikt zlego slowa nie powie na ta firme. pieniadze na czas . podobno tym co pracuja na umowe o prace w listopadzie wyplacili kilka dni wczesniej zeby mieli na zakupy przed wszystkich swietych tak mowil kierownik . ja przyszlam do pracy jak juz byl ever ale kolezanki mowia ze wczesniej byla taka kierowniczka w tej poprzedniej firmie ze wyzywala ich od brudasow i nierobow i miala swoje wybrane pracowniczki z ktorymiu pila kawe a reszta robila za nie i byly tylko ploty i nic nie robienie . teraz jest dobrze. ja sama jestem w szoku ze mozna pracowac w takiej fajnej atmosferze. szkoda ze w niedziele tez trzeba pracowac ale i tak kazdy idzie na reke. W Lublinie kazdy mowi po obiektach ze w felicity pracuje sie najlepiej . nikt nikogo nie oszukuje, kazdy wie co ma robic , pieniadze na czas a my murem staniemy za kierownikiem bo on szanuje ludzi i kazdego zrozumie i kazdemu poda reke nie to co w innych obiektach. przyjezdzajcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. Swoje zrobic trzeba i orobić sie ale kazdy z usmiechem wychodzi i przychodzi do pracy bo kierownik mi powiedzial jak mnie przyjmowal ze nie pozwoli zeby jeden drugiego gnebil a kazdy jest czlowiekiem czyims ojcem, matka i nie mozna nikim poniewierac bo gramy w jednej druzynie i te slowa zapamietam do konca zycia. on tak mowi wszystkim nowym ale to sie sprawdza w zyciu i codziennie . zapraszamy do lublina . zobaczcie jak sie pracuje i dajcie sobie spokoj z wymyslaniem .
pracownik 2016-11-28 21:37:58
haha i myslisz ze interwencja zajmie sie twoimi wypocinami? hahahah a co ich obchodzi zasrana winda i to ze pewnie tam pracowalas i wywalili Cie za chlanie/ kradzież / ściemnianie albo inne kombinowanie. Dziewczyno 90 % osób takich jak Ty chce się zemścić na firmach sprzątających nie widząc swojej winy. weź się za robotę ... rozbawiłaś mnie ... interewncja do zarzyganej windy ... hahahahhahaa
1
Zostaw swoją opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.