brak logo

raf-kom

Rzeszów

Opinie o raf-kom

były 2010-04-13 20:06:31
uwaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] na rozmowie kwalifikacyjnej jest wszystko cacy i slicznie dopóki nie zaczniesz pracowac i wtedy żebraj o swoje cieżko zapracowane pieniadze a i tak cie maja [usunięte przez moderatora]
warchoł 2010-11-08 20:05:47
Oszczerstwa łatwo rzucić.Pracuję 4 miesiące i jak narazie mam wypłacane co do złotówki .Czasem zdarzają się drobne poślizgi (jeden ,dwa dni) ale przy zatrudnianiu 40 osób to im wybacza.
katarzyna198 2010-11-08 20:38:04
Zgadzam się z opinią mojej poprzedniczki Raf-kom to solidna i uczciwa Firma.
Co za głupoty ludzie wypisują??? Brak słów!
Każdemu życzę doświadczenia w pracy z takim zespołem i w takiej atmosferze i za takie pieniądze!
miro 2010-12-26 11:04:57
I myślicie, że naród kupi te wasze pochwały dla tej firmy ??!!! Wszystkie wpisy jednego wieczoru. Nie róbcie sobie żartów, niby zadowoleni pracownicy. [usunięte przez moderatora] głupoty i tyle. Trzeba było przynajmniej wpisać opinie w kilkudniowych odstępach. Aż tacy to ludzie tępi nie są żeby uwierzyć w te "niezależne" opinie. Kiedyś otarłem się o tą firemkę i oświadczam: NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!
oix 2011-01-03 21:31:35
nie polecam. nie wiem komu tam płacą w terminie-bo chyba nie pracownikom.
była praccownica 2011-03-22 21:55:48
Zdecydowanie nie polecam. [usunięte przez moderatora] obiecują złote góry, a pensje są żałosne. I było tak nie tylko w moim przypadku, ale wszystkich telemarketerek i przedstawicieli, którzy ze mna pracowali. Zmarnowane czas i nerwy. Najgorsi, nieuczciwi pracodawcy jakich miałam. Przestrzegam przed tą firmą.
tomek 2012-07-14 11:21:05
Pozdrowienia dla pana [usunięte przez moderatora] właściciela firmy, który zalega swoim pracownikom z wypłata za 2 miesiące. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że wyjechał za granicę. Od miesiąca bylismy informowani, że wypłata bedzie, więc pracowaliśmy i cierpliwie czekaliśmy na pieniądze a tu nagle wiadomość, że nie będzie wypłaty. Przestrzegam przed tą firmą i tym facetem
grzesiek 2012-07-16 20:14:48
Tomek możesz powiedzieć w którym biurze pracowałeś , tzn. w jakim mieście.
haski 2014-04-21 13:57:38
@Juro, znalazłeś gdzieś ofertę pracy do raf-kom? bo rozumiem, że po to potrzebujesz świeżych informacji
garry 2014-05-14 21:15:33
@haski, jakbys nie wiedział to w internecie szukają na stanowiska senior seo specialist i junior seo specialist.
dziara 2014-08-02 11:57:42
A ja zatrudniałem sie 10 lat temu , szybko awansowałem i teraz pracuje we Wrocławiu zarabiajac do 20 tys miesiecznie, dzieki RAF KOM , nauczyliscie mnie bardzo dużo i bardzo Wam za to dziekuję
luśka krówka 2015-01-07 14:51:59
20000 miesięcznie? to brzmi naprawdę imponująco. natomiast oczywiście, poza sprawą czy to tylko nie plotki, nasuwa się pytanie za jakie stanowisko i jaką dokładnie pracę można uzyskać takie wynagrodzenie? a to jest stawka brutto czy netto? proszę was pilnie o odpowiedź bo akurat szukam pracy w tej branży
ipaoal 2016-05-14 13:38:49
faktycznie chyba z tej firmie można się bardzo wykazac no i jest oferta do nich jako graphic designer, na pewno tutaj można realizować też własne projekty.
Zostaw swoją opinię o raf-kom - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie raf-kom