brak logo

raf-kom

Rzeszów

Opinie o raf-kom

były 2010-04-13 20:06
uwaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] na rozmowie kwalifikacyjnej jest wszystko cacy i slicznie dopóki nie zaczniesz pracowac i wtedy żebraj o swoje cieżko zapracowane pieniadze a i tak cie maja [usunięte przez moderatora]
warchoł 2010-11-08 20:05
Oszczerstwa łatwo rzucić.Pracuję 4 miesiące i jak narazie mam wypłacane co do złotówki .Czasem zdarzają się drobne poślizgi (jeden ,dwa dni) ale przy zatrudnianiu 40 osób to im wybacza.
katarzyna198 2010-11-08 20:38
Zgadzam się z opinią mojej poprzedniczki Raf-kom to solidna i uczciwa Firma.
Co za głupoty ludzie wypisują??? Brak słów!
Każdemu życzę doświadczenia w pracy z takim zespołem i w takiej atmosferze i za takie pieniądze!
miro 2010-12-26 11:04
I myślicie, że naród kupi te wasze pochwały dla tej firmy ??!!! Wszystkie wpisy jednego wieczoru. Nie róbcie sobie żartów, niby zadowoleni pracownicy. [usunięte przez moderatora] głupoty i tyle. Trzeba było przynajmniej wpisać opinie w kilkudniowych odstępach. Aż tacy to ludzie tępi nie są żeby uwierzyć w te "niezależne" opinie. Kiedyś otarłem się o tą firemkę i oświadczam: NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!
oix 2011-01-03 21:31
nie polecam. nie wiem komu tam płacą w terminie-bo chyba nie pracownikom.
była praccownica 2011-03-22 21:55
Zdecydowanie nie polecam. [usunięte przez moderatora] obiecują złote góry, a pensje są żałosne. I było tak nie tylko w moim przypadku, ale wszystkich telemarketerek i przedstawicieli, którzy ze mna pracowali. Zmarnowane czas i nerwy. Najgorsi, nieuczciwi pracodawcy jakich miałam. Przestrzegam przed tą firmą.
tomek 2012-07-14 11:21
Pozdrowienia dla pana [usunięte przez moderatora] właściciela firmy, który zalega swoim pracownikom z wypłata za 2 miesiące. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że wyjechał za granicę. Od miesiąca bylismy informowani, że wypłata bedzie, więc pracowaliśmy i cierpliwie czekaliśmy na pieniądze a tu nagle wiadomość, że nie będzie wypłaty. Przestrzegam przed tą firmą i tym facetem
grzesiek 2012-07-16 20:14
Tomek możesz powiedzieć w którym biurze pracowałeś , tzn. w jakim mieście.
haski 2014-04-21 13:57
@Juro, znalazłeś gdzieś ofertę pracy do raf-kom? bo rozumiem, że po to potrzebujesz świeżych informacji
garry 2014-05-14 21:15
@haski, jakbys nie wiedział to w internecie szukają na stanowiska senior seo specialist i junior seo specialist.
dziara 2014-08-02 11:57
A ja zatrudniałem sie 10 lat temu , szybko awansowałem i teraz pracuje we Wrocławiu zarabiajac do 20 tys miesiecznie, dzieki RAF KOM , nauczyliscie mnie bardzo dużo i bardzo Wam za to dziekuję
luśka krówka 2015-01-07 14:51
20000 miesięcznie? to brzmi naprawdę imponująco. natomiast oczywiście, poza sprawą czy to tylko nie plotki, nasuwa się pytanie za jakie stanowisko i jaką dokładnie pracę można uzyskać takie wynagrodzenie? a to jest stawka brutto czy netto? proszę was pilnie o odpowiedź bo akurat szukam pracy w tej branży
ipaoal 2016-05-14 13:38
faktycznie chyba z tej firmie można się bardzo wykazac no i jest oferta do nich jako graphic designer, na pewno tutaj można realizować też własne projekty.
Maja 2017-07-12 10:21
Już od ponad roku nie ma żadnych nowych opinii na temat pracy w raf-kom. Czy ostatnio zaszły jakieś istotne dla pracowników zmiany? Na jakie warunki zatrudnienia można aktualnie liczyć? Jakie możliwości rozwoju zapewnia pracodawca? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
Zostaw swoją opinię o raf-kom - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie raf-kom