brak logo

Piekarnia cukiernia Konkol

Karwia

Opinie o Piekarnia cukiernia Konkol

pracownik 2015-06-21 17:27:29
Czy ktoś wie jak wygląda wszystko jak któras ekspedientka zajdzie w ciąże?
1
olga 2015-06-22 19:46:11
nie dostajesz kolejnej umowy i tyle chyba logiczne
1
pracownik 2 2015-06-23 06:38:56
Pracownik : No co się ma dziać, idziesz na zwolnienie chorobowe które masz dalej płatne z tym że później musisz się z urzędem rozliczyć, wystarczy zadzwonić do kadr i się popytać . A druga sprawa to jeszcze zależy ile tam pracujesz .
olga 2015-06-25 22:24:33
a ty ile pracujesz w konkolu? ja ponad rok i nie ma mowy o umowie o prace,i jak masz isc na chorobowe skoro umowy sa na miesiac?
1
.l 2015-07-05 09:18:27
4 lata . Ludzie pracują po 10 lat i nie mają .
Mala 2015-07-06 23:01:00
Nie zgadzam sie z opinia, ze jest pieknie kolorowo i mietowo. Na rozmowach obiecuja zlote gory, a potem szara rzeczywistosc... Owszem zarabiasz dobrze jak na ekpedientke, tylko zapomniano dodac, ze przy 200 i wiecej godzinach na miesiac. Problem z wolnym, brak grafiku, zero zycia i planow na dzien jutrzejszy. Co z tego, ze sa otwierane nowe sklepy i Firma swietnie sie rozwija, skoro obsada jest kompletowana po czasie na zasadzie "zapchaj dziury", Dziewczyny pracuja po 10-14 dni z rzedu bez dnia wolnego, a na jakiekolwiek proby rozmowy o dniu wolnym dostaje sie odpowiedz od kierownictwa, "ze nikt nikogo na sile nie trzyma", albo po co Pani dzwoni.. Wiec wnioski nasuwaja sie same... Rob dopoki nie padniesz.. Sklep ma byc otwarty i zamkniety, masz siedziec cicho i dziekowac, ze dostales tak zaj...... prace w firmie KONKOL. Premie wyplacane do pensji naliczane sa w jakis dziwny sposob, nikt nie wie na jakiej zasadzie to dziala.-zero kwitkow do pensji, a umowy podpisywane sa nieraz trzy miesiace wstecz.. jeden plus, to odprowadzane skladki. I na tym koniec..
1
Adia 2015-07-09 15:58:56
Ile placa za godzine?
1
Patrycja 2015-07-19 15:26:42
W Gdańsku w Centrum Alfa Park również obsługuje niemiła Pani. Stałam w kolejce wczoraj po poludniu i przysluchiwałam się jak zwracała się do starszej Pani. Mało cierpliwa, pozwalała sobie na niemile komentarze typu "albo Pani się zdecyduje,albo poczeka, bo ja nie mam calego dnia", ogolnie zachowywała się jakby pracowała tam na silę. Stałam z mama, ktora lubi tą piekarnię, ale wspomniała, że odkąd zmienił się personel,to jest coraz gorzej. Nie raz mama była świadkiem,jak dziewczyny się kłóciły,a ponoć ta ktora nas obsługiwała (bardzo szczupła w czarnych włosach) jest najgorsza. Arogancka, niemila i ciągle stoi z telefonem. Nie wiem na jakiej zasadzie rekrutowane są pracownice, ale naprawdę szkoda, bo ciasta w tej cukierni są przepyszne.
5
slawo 2015-07-25 23:39:24
Chyba pani kierowni sam pisala tego posta hahahah
olga 2015-08-09 22:21:38
10zł na godzine
1
Blondi 2015-08-29 17:41:01
zgadzam się z Tobą praca jest ok.ale atmosfera jest okropna.Ludzie którzy maja słabą psychike długo tam nie popracują gdyż niektórzy pracownicy którzy tam pracuja czuja się na tyle bezkarni że gnębią słabszych od siebie, co do kierowników to przełozeni są w porządku .Trzeba być odpornym na ludzką złośliwość i bezpodstawną krytykę
1
Blondi 2015-08-29 17:50:25
zgadzam się z Tobą praca jest ok.ale atmosfera jest okropna.Ludzie którzy maja słabą psychike długo tam nie popracują gdyż niektórzy pracownicy którzy tam pracuja czuja się na tyle bezkarni że gnębią słabszych od siebie, co do kierowników to przełozeni są w porządku .Trzeba być odpornym na ludzką złośliwość i bezpodstawną krytykę
mariola 2015-08-30 06:33:24
zapewne macie na myśli miedzy innymi Agnieszkę?
blondi 2015-08-30 23:29:06
Tak Mariola, dobrze się domyślasz, Agnieszka między innymi też potrafi zgnoić człowieka i wdeptać Cię w ziemię,ale oprócz Agnieszki jest jeszcze parę innych osób które zniszczą w Tobie poczucie Twojej własnej .Aby pracować w piekarnio-cukierni u Konkola trzeby być bardzo odpornym na stresy i mieć wytrzymałą psychikę gdyż oprócz normalnych pracowników pracują też tam takie osoby które wykorzystują słabszych i potrafią dać nieżle w kość,słabszy psychicznie długo tam nie popracują
3
blondi 2015-08-30 23:29:06
Tak Mariola, dobrze się domyślasz, Agnieszka między innymi też potrafi zgnoić człowieka i wdeptać Cię w ziemię,ale oprócz Agnieszki jest jeszcze parę innych osób które zniszczą w Tobie poczucie Twojej własnej .Aby pracować w piekarnio-cukierni u Konkola trzeby być bardzo odpornym na stresy i mieć wytrzymałą psychikę gdyż oprócz normalnych pracowników pracują też tam takie osoby które wykorzystują słabszych i potrafią dać nieżle w kość,słabszy psychicznie długo tam nie popracują
mariola 2015-08-31 20:51:04
Ja pracuje jako ekspedientka, ale nie raz nie dwa miałam z nią spięcie, ja akurat się od niej nie "daje", i takim tonem jakim ona do mnie mówi takim samym ja do niej. Krzyczy to ja tez krzyczę i tyle, ja sobie nie pozwolę na takie zachowanie,ale zdaje sobie sprawę,ze nie każdy ma tyle odwagi. Z reszta duzo Pan z biura jest nie miłych, kazdy przyjmuje tam role kierownika, a winne sa zawsze ale to zawsze ekspedientki.
1
baku 2015-09-16 12:10:41
W razie ciąży , ekspedientce przysługuje macierzyńskie
gumiś 2015-09-30 09:04:05
decydując się na pracę w Karwi w Piekarni cukierni Konkol,decydujesz się na brak życia rodzinnego.Owszem zarobki są bardzo dobre, jest ubezpieczenie, jest wypłata na czas,jest urlop którego nie można wziąć po sezonie bo jest zbyt wielu chętnych,więc czekasz tak długo aż pozwolą Ci pójść na zasłużony odpoczynek,Jedyny plus ? to zarobki, wzamian ciężka wzmożona praca na okrągło,świątek, piątek i niedziela,

Wuuu 2015-09-30 10:58:23
Zgadzam się gumis. Pracuje na sklepie i kierownik w ogóle się nami nie interesuje, sprawia wrażenie jakby był zmęczony praca i znudzony tym wszystkim. Dzwonisz do niego, zgłaszasz problemy, mówisz swoje uwagi a on nic, zero reakcji. Nie interesuje się grafikami, ktoś idzie na chorobowe to nie zapyta, nie ustawi grafiku, my musimy myśleć która ma na którą godz przyjść i oczywiście kosztem naszego wolnego czasu! Gdyby nie dobra wypłata to człowiek od razu by to wszystko rzucił!
Sissa 2015-11-05 20:14:44
A ja uważam że kierownicy idą nam bardzo na rękę. Nie wiem o co chodzi, można zawsze zadzwonić do nich, pomogą i idą na rękę z grafikami. Sprawdza się to, że najwięcej narzekają te które nic nie robią. Coś za coś. Możecie pracować 160 h i mieć pensje 1600 zł i wtedy będziecie narzekać ze za mało kasy zarabiamy. Ja tam nie narzekam chociaż wiadomo ze chciałabym umowę o pracę
1
Pani Ewelina 2015-12-29 20:46:35
Niestety firma wiele traci przez obsługę a bardziej brak kultury. Na osiedlu na którym mieszkam w Centrum pracuje niemiła i niekolezenska ekspedientka. Niekolezenska bo dosyć ze arogancka, kroi i podaje chleb z laska (jeżeli nie pali papierosa na dworzu) to do tego głośno wypowiada się na temat firmy i koleżanek z którymi pracuje, co uważam ze nie przystoi bo będąc klientem niekoniecznie chce słuchać ze ta Pani "popracuje jeszcze trochę i jak mnie poproszą to zostanę dłużej". Dzisiaj kupując w Centrum w Gdańsku chlep akurat po pracy to usłyszałam komentarz na temat kierownictwa i tego, że ktoś z kimś się wiecznie kłóci. Uważam że firma bardzo duzo traci i przełożeni powinni się zainteresować. Pozdrawiam. Ewelina.... państwa wierna klientka (jeszcze)
1
La isla bonita 2015-12-30 19:14:41
Zgadzam się. Narzekają te które nic nie robią, wiem bo pracuje na zmianę na kilku punktach i koleżanki niczym się nie interesują
1
klient 2016-01-28 09:19:54
Ciasta i torty oraz pieczywo wyśmienite , ale wiele do życzenia pozostawia obsługa w Waszym salonie firmowym w Koszalinie - nadmuchane i aroganckie Panie ekspedientki pracujace tam chyba za kare , a tyle osób w Koszalinie szuka pracy !!!! No może zarobki nie takie bo nie wiem , ale co mnie to obchodzi jako klienta, w domu mężowi foch stroić !!!!!!
Zadowolony 2016-01-29 16:07:30
Z powyższym wpisem absolutnie się nie zgadzam! Obsługa sympatyczna! Świetnie doradzają w wyborze produktu, wypieki oraz pieczywo bardzo smaczne. Sklep dobrze zaopatrzony. Od dłuższego czasu w pieczywo zaopatruję się tylko w KONKOL w Koszalinie bądź w Sianowie. Nie rozumiem jak można pisać, że ekspedientki pracują za kare gdyż ja jak jestem na którymś sklepie(Sianów bądź Koszalin) czuje atmosferę domową!
1
Pracownice 2016-01-29 16:27:09
Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz o naszym sklepie i o nas samych .Jest nam niezmiernie miło ,że są zadowoleni klienci i doceniają,ze my się staramy ,żeby był szeroki asortyment i duży wybór słodkości!Bardzo dziękujemy ;)
1
Bercia 2016-02-06 22:33:22
Pracuję od dłuższego czasu w Piekarni cukierni Konkol w Karwi,owszem praca jest ciężka ale zarobki są zadowalające, jest premia uznaniowa,jest urlop,opłacane są wszystkie składki, zdrowotne i chorobowe,wypłata zawsze jest na czas a nawet przelewy przychodzą przed czasem,pomimo tego że większość pracowników dostaje miesięczne umowy na zlecenie, ma wszystko to czego nie dostałby w innej firmie na zleceniu.Uważam że firma Piekarnia cukiernia Konkol jest jedną z lepszych firm gdzie właściciel dba o swoich pracowników ,traktuje ich z szacunkiem i zapewnia stałą pracę oraz dobre wynagrodzenie.Jeżeli komuś się tam nie podoba to niech się zwolni, nikt nikogo nie trzyma na siłę, wszędzie trzeba pracować a dla leni i obiboków nie ma tam miejsca.Czas komuny już dawno się skończył a wraz z nią ,,Czy się stoi czy się leży wszystkim pensja się należy''.
3
obiektywni 2016-02-14 16:40:58
Ekspedientki nigdy nie ponoszą winy, nie są obciążane tak jak pracownicy na produkcji za np. błędnie wykonany napis, tylko dzwonią do biura i szybko ratujcie bo Klient nie chce wziąć tortu . Więc Panie Ekspedientki trochę obiektywizmu i skruchy, bo ciężko Wam sprzedać 5 ciastek które dostajecie nadto.
2
Klientaka z Morskiej-Gdynia 2016-02-16 13:11:39
Jestem klientka od kilku lat, zakupy robię w Kauflandzie na Morskiej w Gdyni i jeśli chodzi o pieczywo czy ciasto to BRAWO BRAWO dla piekarzy i cukierników, asortyment bardzo duży i każdy coś dla siebie znajdzie zarówno alergicy, diabetycy itp. Natomiast obsługa w kauflandzie na Grabówku daje wiele do życzenia, zwłaszcza jedna pani, Pani Karolina, która pracuje już dość długo jej maniery często daja duzo do życzenia. To nie jest tylko moja opinia ale również opinia koleżanek które również robią zakupy w tym sklepie. Kiedy jest kolejka Pani karolina jak by na złość porusza sie jak ślimak,gdzie pozostałe koleżanki w tym momencie obsłużą dwóch albo trzech klientów, często nie miła dla osób starszych, rzuca złośliwie pieniędzmi lub towarem, wdaje się w długie rozmowy z klientami po mimo że kolejka ogromna gdy zwróci sie grzecznie uwagę tej Pani to pani ta staję się bezczelna i opryskliwa. Czy na prawdę nikt z szefostwa tego nie widzi w momencie kiedy klienci czują się niekomfortowo na zakupach czy na prawdę musimy jeździć do innych punktów Cukierni Piekarni Konkol :(
6
Klient 2016-02-17 08:34:13
To jest wina zarządzania. Faktycznie na morskiej jest straszna obsługa i wiem o którą Panią Karolinę chodzi. Proszę zabrać Jej premie to nauczy się być milsza . Pytanie do Pana kierownika: nie ma ludzi chętnych do pracy ? Pozdrawiam
1
Uuuuuu 2016-02-17 10:09:03
Widzę ze chyba jakaś zazdrosna koleżanka ekspedientka się odzywa. Kierownik wie co robi :)
Grażyna 2016-03-15 19:27:18
Zakupuje pieczywo u Państwa w piekarni prawie codziennie i nie zgadzam się z niektórymi opiniami co do obsługi klientów przez ekspedientki.Robie zakupy w różnych godzinach i często trafiam na wszystkie Panie.Nie mogę powiedziec żeby obsługa była niemiła albo opryskliwa.Zawsze dziewczyny są uprzejme,doradzą co do wyboru ciast i nie ma najmniejszego problemu co do krojenia wielkosci ciasta jakie chce zakupic.A Pani Karolina jak inne Panie zawsze proponuja nowości i naprawde szybko i profesjonalnie obsługują klientów.Wszystkie mają kontakt wzrokowy z klientem (a to jest bardzo ważne w handlu) i uśmiech.A jeżeli ktoś uważa że personel wdaje się w długie rozmowy z klientem to tylko dlatego że dobrze doradza i zna się na swoim fachu.Ogólnie pieczywo i ciasta bardzo dobre a takiej obsługi życzę wszystkim pracodawcom w swoich firmach.
Klient 2016-03-18 21:52:59
Tylko, że rozmowy prowadzone przez tą panią K nie mają nic wspólnego z produktami znajdującymi się na półkach. Wspomnę też, że od jakiegoś czasu w godzinach popołudniowych brak towaru np w ostatnią niedzielę o godzinie 16 żadnego kawałka ciasta jakiś suchy drożdżowy leżał to samo w Dzień Kobiet zero ciasta, a i w dni powszednie bywa że nie ma w czym wybierać. Sklep Konkol na Grabówku spada na psy
2
Klient 2016-06-12 21:09:34
Jestem bardzo rozczarowany obsługa w państwa sklepie firmowym na ulicy Myśliwskiej. Jedna ekspedientka na zmianie w sobotę i niedzielę to stanowczo za mało. Nie udało mi się zrobić zakupów u Państwa w sobotę po godzinie 14, ponieważ była tylko jedna Pani a kolejka kilku osobowa. Czekałem ok 20 min i zrezygnowałem. W niedziele juz kilka minut po 9 byłem u Państwa, aby uniknąć kolejki i co? Znowu jedna Pani i mnóstwo klientów. Kolejny raz zrezygnowałem. Spróbowałem jeszcze wieczorem z nadzieją ze zalapie się na ostatni kawałek pysznej bezy, ale niestety ... kilka minut przed zamknięciem Pani ekspedientka stała juz przebrana i gotowa do wyjścia, także nie chciałem jej fatygowac. Zgadzam się z opinią ix poziom obsługi na Państwa sklepie firmowym pozostaje wiele do życzenia.
3
KLient 2016-08-10 10:03:53
Witam, jestem wczasowiczem z W-wy . Temat dotyczy bezy owocowej za 36 zł. z groszami kilogram. Punkt Karwia- Hoża . Drodzy klienci sprawdzajcie proszę czy wyrób przez was kupiony , następnego dnia do spożycia przetrzymywany w prawidłowych warunkach chłodniczych tj. +4 C nie ma przypadkiem nalotu pleśni na krawędziach ciasta głównie owoców. Tu chodzi o wasze zdrowie aby nie ulec zatruciu a w szczególności małych dzieci . Ciasto u mnie wymieniono ale najpierw wagowo tylko to co przyniosłem - śmieszne, dopiero jak się zacząłem domagać ilości według paragonu tak też otrzymałem choć twierdzę , iż to za mało jak na cukiernię , która podobno dba o dobre imię firmy na pomorzu oraz zadowolenie klienta poprzedzając w niedalekiej przeszłości wpadki z dodawaną solą drogową do produktów- pamiętamy. Myślę ,że kierownik punktu na danej zmianie powinna się wykazać troszeczkę większą inicjatywą lub skonsultować z przełożonym skoro ma obawy co do konsekwencji - firma na pewno nie zbiednieje a w przyszłości może to zaoszczędzić kłopotów ze strony sanepidu , kontroli książeczek zdrowia pracowników , kontroli punktu i ewentualnej kary finansowej , a myślę że tak by to się zakończyło znając takie przypadki z doświadczenia . Pozdrawiam zarząd firmy.
5
Troglodyta 2016-08-10 11:28:56
Słońce jaką dobrą po prostu w okolicy nie ma konkurencji , zanim napiszesz pomyśl chyba ,że premia po palcu ........ :)
2
Troglodyta 2016-08-11 16:29:25
Gratuluję zarządowi firmy Konkol podniesienia cen ciast między innymi bezy owocowej z 36 pln na 45 pln z kilograma przed końcem sezonu letniego o 9 zł na kilogramie to przecież mistrzostwo świata . Myślę ,że wczasowicze wykażą się przy zakupach zdrowym rozsądkiem. Pozdrawiam szefostwo firmy :)
7
Zofia 2016-08-31 11:19:30
A ja jestem oburzona obsługa w Państwa sklepie na Myśliwskiej. Na litość boska ! Pracują tam same niemiłe Panie które nie mają szacunku do pracy i do klienta. Bardziej są zainteresowane długością i wyglądem swoich sztucznych paznokci . Bardzo proszę jako wierny klient o interwencję, a jak czytam to widzę, że to już kolejna negatywna uwaga dotycząca personelu na tym sklepie. Myślę że szefostwu zależy na tym aby klienci nie odchodzili, a mój mąż osobiście zwracał kierownikowi sklepu uwagę na temat obsługi.
5
Pracownik 2016-09-09 12:57:27
A ja chciałbym zwrócić na coś innego uwagę: na to jak właściciele traktują swoich pracowników. Szefostwo jednych traktują lepiej a innych gorzej. Zwłaszcza szef. Kiedyś można było z nim pozartowac, porozmawiać, jak swój z swoim a teraz strach się odezwać a broń Boże mieć inne zdanie - szef wie najlepiej i zawsze ma rację. Najbardziej boli ze zostajesz w pracy 2 h dłużej a masz swoje plany i rodzinę a szef nawet dziękuję nie powie tylko "obciążyć"... nie pamiętam kiedy szef podziękował za cokolwiek. Inni mogą więcej bo szef ich faworyzuje i to naprawdę boli - tak po ludzku. To boli ze z jednymi żartuje a innych ma za złodziei...
10
Angie 2016-09-12 13:25:15
Najlepiej złożyć cv bez względu na to czy są oferty pracy w tej firmie czy też nie. Zapewnić Cię mogę na 200 %, iż wynagrodzenie jest na czas , sama przebywam na macierzyńskim i co miesiąc na koncie 7 mam pieniążki.
Musze jeszcze odnieść się do nagonek na koleżankę K z Morskiej bo nóż w kieszeni mi się otwiera , pracowałam z koleżanką dwa lata i bzdurą jest to że rozmawia i nie wykazuje się w pracy. zasuwa tak samo jak pozostałe dziewczyny a nawet bym powiedziała że odwala najgorszą robotę jaką są zamówienia bo na prawde utrafić z ilością towaru jest ciężko., wiem bo trzy lata w tej firmie pracowałam. Jesli prowadzi jakieś rozmowy to są to rozmowy prowadzone na temat znajdujących się produktów, prosze mi uwierzyć czasami klient jest tak wymagający że chce znać dokładny skład danego ciasta itp. Z kolei inny klient przychodzi wygadać się ekspedientce i takiego też trzeba wysłuchać. Praca na Morskiej nie jest lekka ponieważ jest duży przemiał klientów. Pozdrawiam zwłaszcza zawistnych ludzi ;)
1
limee 2016-09-13 21:28:15
Widze Andzela nie możesz żyć bez Konkola, nie pozdrawiam
3
kierowca 2016-09-23 16:01:22
witam interesuję mnie praco jako kierowca w piekarni...czy ktoś się orientuję ile w przybliżeniu zarabia taki kierowca?
1
kierowca 2016-09-23 16:10:41
podobno są...tylko ciekawi mnie ile można wyciągnąć za kółkiem w tej piekarni.
1
Angie 2016-09-24 06:17:32
A ja pozdrawiam wszystkich zawistnych, i prosze nie robic błędów w moim imieniu ;)
Angie 2016-09-24 06:18:21
A ja pozdrawiam wszystkich zawistnych, i prosze nie robic błędów w moim imieniu ;)
Marcin 2016-10-06 14:12:21
Pytałem się niedawno znajomej (pracowała tam) czy składać cv, bo widzialem ich ogłoszenie do pracy na produkcji. Jej odpowiedź:
"Nie idz tam. Wyzysk i traktują cie jak g....wno".

Potwiefdzi ktoś jeszcze?
1
wierna pracownica 2016-10-08 21:43:16
Witam. Również jestem pracownicą w Naszej Firmie. Zarobki średnie moim zdaniem bo 12zł na h to nie dużo. Szefostwo i kierownictwo zero szacunku do pracownika. Piątek, świątek i niedziela ani dnia praktycznie wolnego, a urlop z łaską skoro miesiąc przed wybłagasz jeden, dwa dni. Nie doceniają niczego, twojego poświęcenia, zaangażowania i dokładności. Pani J. utopiłaby każdą dziewczynę w szklance wody, mimo tego że dobrze wypełnia swoje obowiązki znajdzie zawsze coś. Pracuję tutaj bo muszę, ale to tylko kwestia czasu. 3 lata to za dużo.
Również pracownica 2016-10-12 21:00:17
Nie zgadzam się z wierna pracownica. Również pracuje tutaj kilka lat i mogę śmiało powiedzieć, że P. J jako jedynej zależy. Jest konkretna i jak czegoś potrzebujemy to zawsze możemy Ja poprosić, można na niej polegać. Z innymi kierownikami fajnie się żartuje, ale chyba nie na tym to polega. Ważne sprawy tylko z Panią Asia, a to nie Jej wina ze nie ma ludzi do pracy a pracuje 5 lat i śmiało mogę powiedzieć, że najwięcej narzekają koleżanki które interesuje jedynie kolor paznokci i czy pensja jest na koncie .
2
Niezadowolony klient :) 2016-10-13 19:58:42
Witam,
Z waszych produktów korzystam prawie codziennie ,ale to co mnie dzisiaj spotkało w cukierni ktora mieści sie w Żukowie ,to jest śmiechu warte . Pieczywo ktore kupiłam było twarde i nie nadaje sie do jedzenia wiec pieniądze w błoto poszły . Cukiernia jest nie dawno otwarta w tej miejscowości . Na poczatku było wszystko okej.. otwarte wszystko świeże .. no tak trzeba zachęcić ludzi a potem sprzedawać im chrusty. Ciasto -metrowiec tak samo pozostawia duzo do życzenia . To co było na otwarciu a to co dzieje sie teraz to jest jak jakas komedia . Nie dziwie sie ze poszukujecie ludzi skoro nikt nie chce w takiej atmosferze pracowac i oszukiwać klientów i sprzedawać takich produktów . Niestety zrazilam sie i na pewno nie odwiedzę i nie polecę waszych wypieków.
4
halo 2016-10-16 11:20:35
No to dobrze, że firma i jej zachowania odpowiadają @J, ale mnie bardziej ciekawi to czy zarobki są adekwatne do powierzanych zadań, wiecie czy jest to teraz możliwe? Podobno się miały pojawić jakieś premie po wakacje, zwłaszcza dla początkujących pracowników.
Nieee 2016-11-05 09:15:43
To prawda Pani ta zadziera strasznie nosa. Stajac w gigantycznej kolejce jaka zazwyczaj bywa w Cukierki Konkol na Morskiej idzie zauważyc, ze Pani tej nigdzie sie nie spieszy i teksty ktorymi próbuje rozbawic klientow nie sa wcale zabawne. Od miesiaca wole kupic pieczywo na Kauflandzie szkoda mi czasu na stanie w kolejkach i słuchania ggłupot
7
Zostaw swoją opinię o Piekarnia cukiernia Konkol - Karwia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia cukiernia Konkol