brak logo

GPK Financial Group Sp Z O.O.

Gdynia

Opinie o GPK Financial Group Sp Z O.O.

kiker 2011-03-22 10:16:35
Dziadostwo jak wszystko co sprzedaje GPK FINANCIAL GROUP SP Z.O.O - firma która praktycznie nie istnieje. Sprzedają tandetę po zawyżonych o kilka tysięcy procent cenie. Wszystko co wciskają pochodzi niby z Niemiec, niestety jest najgorszej jakości.
zadowolona 2011-05-13 17:42:40
Ja osobiście jestem zadawolona z produktów gpk lubimy z mężem chodzić na ich spotkania i czasem coś kupimy.
anonim 2011-05-16 21:59:54
Jasiu przychodzi do taty i mówi:
- tato, jak ja się znalazłem na świcie?
- bocian Cię przyniósł.
- tato byś się wstydził, my mamy taką piękną mamę a Ty bociany pierdolisz.
system 2011-05-16 22:01:17
W przedziale jedzie ksiądz oraz małżeństwo z sześcioletnim Jasiem. Nagle synek krzyczy:
- Tato, ale ten pociąg zapierdala!
Ojciec spojrzał na księdza poczerwieniał i karci syna:
- Kto Cię nauczył tak się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyrażać?
Na to matka:
- Przepraszam księdza, ale te skurwysyny nie mają za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kultury!
Ksiądz wstał i wychodząc z przedziału powiedział:
- A ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie towarzystwo!
system 2011-05-16 22:01:56
Janek chrześcijanin jest bliski śmierci.
Rodzina wezwała księdza.
Ksiądz stanął przy łóżku chorego, który nie mówił.
Ksiądz rozpoznał, że Jasiek gestykuluje, aby dano mu coś do pisania.
Dał mu więc kartkę papieru i długopis.
Jasiek coś napisał na kartce, którą ksiądz schował do kieszeni.
Po kilku dniach odbył się pogrzeb, po którym ksiądz przypomniał sobie o kartce od Jaśka.
Podszedł więc do rodziny i powiedział:
- Przed śmiercią Jasiek dał mi kartkę, na której coś napisał. Jeszcze jej nie czytałem ale znając go dał nam na pewno jakieś słowa natchnienia.
- Proszę przeczytać - prosi rodzina.
- Oto i one: "Dupku stoisz na mojej rurce od tlenu".
system 2011-05-16 22:03:11
Jasio mówi do taty:
-Twój stary jest głupi
A tata na to:
-Ta chyba twój
system 2011-05-16 22:04:14
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska.
Nagle w drzwiach stanął Jasio:
Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
system 2011-05-16 22:04:51
Pani mówi do Jasia:
- Jasiu wytrzyj tablicę
- dobrze ale gdzie jest szmata?
- gdzieś w szafie
Podczas gdy Jasio szuka szmaty pani pyta dzieci:
- co napiszecie na tabliczce gdybym umarła?
A Jasio:
- tu leży szmata.
system 2011-05-16 22:05:25
Jasiu wchodzi do pokoju gdy rodzice są w łóżku.
Jasiu się pyta:
- Co Wy robicie?
Rodzice udawali, że nie słyszą.
Po czym znowu się pyta:
- Co Wy robicie?
Na to tata:
- Jedziemy rowerkiem.
Po 10 minutach tata wchodzi do pokoju i widzi Jasia i Małgosie w łóżku i pyta:
- Co Wy robicie?
Na to oboje:
- Doganiamy Was!
system 2011-05-16 22:05:58
Pani w szkole mówi do Jasia, żeby przyniósł na jutro wierszyk o sobie na przedstawienie.
Na drugi dzień przedstawienie się odbywa.
Dzieci mówią swoje wierszyki.
I w końcu Jasiu wyszedł na środek i mówi:
- Mam trzy latka trzy i pół, jak się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jebnę w stół!!
system 2011-05-16 22:07:04
Nauczycielka daje klasie zadanie:
-ułóżcie zdanie zawierające słowo ANANAS.
Pierwsza zgłasza się Małgosia:
-Ananas jest zdrowym owocem.
Później zgłasza się Paweł:
-Ananas rośnie na palmach.
Teraz ty Jasiu mówi nauczycielka.
A Jasiu na to:
-Basia puściła bąka A NA NAS leci smród.
system 2011-05-16 22:07:45
Jasiu jedzie na rowerze do kościoła a ksiądz do Jasia:
-dlaczego nie wchodzisz do kościoła?
Jasiu na to:
-bo nie ma kto mi popilnować roweru.
ksiądz odpowiada:
-duch święty ci popilnuje.
Jasiu wchodzi do kościoła i żegna się przed krzyżem "w imię ojca i syna amen".
Ksiądz się go pyta:
-a gdzie duch święty?
Jasiu odpowiada:
-pilnuje mi roweru.
system 2011-05-16 22:08:17
Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem.
Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak.
Pani: Teraz z dwoma ptakami.
Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła.
Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę.
Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa.
system 2011-05-16 22:08:46
Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę. Zamiast oceny napisał IDIOTA. Jaś spojrzał na kartkę, potem na nauczyciela i mówi:
- Ale pan jest roztargniony. Miał pan wystawić ocenę a nie się podpisywać
melodyja 2011-05-16 22:09:16
Na lekcji biologii nauczycielka przeprowadza eksperyment.
Ma trzy dżdżownice.
Pierwszą wkłada do wódki czeka... robal zdechł.
Drugą wkłada do papierosa czeka...robal zdechł.
Trzecią zaś wkłada do wody czeka...robal żyje i pani pyta Jasia:
- Jasiu jaki z tego wniosek?
- Kto pije i pali ten nie ma robali.
system 2011-05-16 22:09:52
Nauczycielka w 3 klasie pyta dzieci kim chciałyby być.
Jasiu powiedział, że seksuologiem.
- Ależ Jasiu, Ty nawet nie rozumiesz co to znaczy!
- Rozumiem. Seksuolog np. leczy obsesje seksualne.
- Tego tym bardziej nie rozumiesz!
- To wytłumaczę pani na przykładzie: Idą ulicą 3 panie i jedzą lody. Jedna liże loda, druga gryzie loda, trzecia ssie loda. Jak zgadnąć, która jest mężatką?
- Jasiu! Do dyrektora!
Jasiu w drzwiach z ręką na klamce:
- Proszę pani - najłatwiej po obrączce. A to, co pani chodzi po głowie, to są właśnie obsesje seksualne.
system 2011-05-16 22:11:20
Do pewnego miasta przyjeżdża cyrk.
Wystawiają na arenę słonia i pytają się publiczności jak zrobić żeby słoń usiadł.
Zgłasza się Jasiu, oni się go pytają co potrzebuje.
- Młot!
I pierdolnął słoniowi w ucho i słoń usiadł.
Później jadą do następnego miasta, a Jasio za nimi.
Wystawiają tego samego słonia na arenę i pytają się jak zrobić żeby słoń pokiwał głową na tak i na nie.
Zgłasza się Jasiu, oni się go pytają co potrzebuje.
- Drabinę!
I powiedział słoniowi:
- Poznajesz mnie? Słoń pokiwał na tak.
- A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci raz jeszcze?
system 2011-05-16 22:12:13
Podczas obiadu:
- Mamo, mamo, jestem tak silny jak tata. Też złamałem widelec!
- Cholera jasna… Następny debil rośnie
system 2011-05-16 22:12:57
W przedszkolu pani mówi do dzieci:
- dzieci teraz robimy kupkę. Po zrobieniu kupki idziemy bawić się do ogrodu ale pójdą tylko te dzieci, które zrobią kupkę!
Dzieci siadają na nocnikach i robią swoje.
Po chwili Jasio zaczyna płakać.
Pani podchodzi do niego i pyta go:
- Jasiu czemu płaczesz?
- Bo nie pójdę się bawić.
- A co Jasiu nie możesz zrobić kupki?
- Już zrobiłem.
- No to czemu płaczesz?
- Bo Marcin mi ją ukradł!
1
system 2011-05-16 22:14:49
Mama pyta jasia
- dlaczego nie zadajesz się z Zenkiem?
- mamo a ty zadawała byś się z kimś kto pali, przeklina, kłamie, bierze narkotyki i napada na młodszych.
- oczywiście że nie synu.
- no widzisz Zenek też nie chce.
system 2011-05-16 22:15:43
Przyjeżdża babcia do Jasia i mówi:
-Wnusiu jakiś ty do mnie podobny
Rozpłakane dziecko biegnie do mamy i mówi
-mamusiu babcia mnie straszy!
Barbara 2011-09-17 22:29:14
Witam serdecznie ja także jestem zadowolona z produktów tej firmy.
1
mania 2011-10-31 09:26:49
wszystko ok, fajny pokaz mili prowadzacy
Camillion 2012-05-27 17:49:04
Brak słów... pokazy? dostajemy do domu zaproszenie, zapewnienie o gwarantowanym koszu artykułów spożywczych znanych marek, a co dostajemy? zupkę chińską i cztery próbki miodu i powideł w malutkich opakowankach??? żenada! byście się wstydzili!!!! nagroda po ponad 3 godzinach słuchania bredni! wstyd! oszuści!
mania 2012-06-01 11:54:36
Szanowni Panstwo wyklad byl bardzo interesujacy, ale oczywicie zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony. i macie przyklad-sa osoby ktore mimo iz za darmo cokolwiek otrzymuja to wciaz narzekaja
urażona 2012-06-01 17:03:53
przestrzegam przed spotkaniami organizowanymi przez tę firmę młodzik przed drzwiami nie wpuścił mnie wraz z córka na sale 1min po rozpoczęciu zrobiłam sobie tylko wycieczke w deszcz za 12zl koszt biletów dojazdu do tego jeszcze mi naubliżał szkoda że nie powiadomiłam policji opryskliwy nie chciał podac swojego nazwiska pokazywał ze mam coś z głową całkowita porażka dla tej pseudo firmy nie polecam
1
antica2004 2012-06-02 19:38:05
Dzisiejszą prezentację w Krakowie prowadził mężczyzna będący pod wpływem alkoholu, był arogancki i zaraz na początku poinformował, że w zasadzie to ludzie mogą iść do domu bo on będzie mówił przez ponad 2,5 godz i pewnie nie wszyscy maj na to ochotę. Wiele nie sprzedał więc kiedy ludzie zaczęli upominać się o zapowiedziane w zaproszeniu prezenty /kosz spożywczy o wartości 100 zł/ to rozdał zrywki w których były: 3 maleńkie dżemiki, pasztecik, soczek 200 ml. Za trzy godziny słuchania pijanego oszołoma to prawdziwa żenada. Na pokazie byłam po raz pierwszy w życiu i z dużą dozą prawdopodobieństwa moge powiedzieć, że ostatni...
Główny składnik materaca - minerał ENERGON który tworzy kręgi biocentryczne - to jakaś totalna bzdura. Nie ma takiego minerału i nigdzie nie znalazłam info na temat tych kręgów. Skoro więc opowiadają bzdury na temat budowy tego materaca to jak można wierzyć w jego działanie. To efekt placebo, nic więcej.
1
zbulwersowana 2012-06-18 21:14:25
Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie. Zapraszają ludzi, obiecują kosze żywności i nagrody a w efekcie dają jakieś ochłapy. Byłam na ich pokazie i stosunek do klienta był bardzo negatywny. Zero szacunku. Żadnego kosza oczywiście nie dostałam, tylko rzucono nam praktycznie bez słowa siatkę z soczkiem, małymi miodkami i pasztetem (który przyjechał kilkadziesiąt kilometrów w 30 stopniowym upale, oczywiście bez lodówki, chcą nas pochorować?). Jeżeli już coś robią to niech chociaż nie kłamią o jakiś nagrodach i szanują klienta. Nie polecam tej firmy. NIE polecam...
1
van den Haag 2012-07-01 23:50:24
Właśnie nabrał się na ten cud Energetikon, czy coś w tym rodzaju mój bliski. Mam zamiar zerwać umowę i oddać to ścierwo z powrotem. Szkoda, że naiwni ludzie są tak wykorzystywani przez takie bydło. Po pierwsze- pomijąjąc cenę, opakowanie pozbawione jest tekstu deklaracji w jęz. polskim, po drugie nie widzę na opakowaniu żadnego polskiego atestu (chociażby PZH) dopuszczającego ten produkt do obrotu, o farmakologicznych nie wspomnę. Brak informacji o sposobie przechowywania. Nic nie trzyma się kupy i jest wbrew prawu polskiemu. HOchsztaplerka w podwórkowym wydaniu. Certyfikat, który dają na tych żałosnych spotkaniach to kretyńskie świadectwo Ambasadora Zdrowia, nazwisko wypełnia się na ww. pokazie. Dobrze trafili....jak tylko odrzucą fakt zerwania umowy, który napiszę w imieniu tej osoby to zacznę z nimi tańcować do upadłego.... Lubię puszczać krew z takich hochsztaplerów. Nienawidzę wykorzystywania naiwności i niewiedzy osób starszych. To moja lepsza strona, humanistyczna. A więc trzymajcie się .... nadchodzę.
1
krystka 2012-07-06 23:16:47
Dziś w Mielcu tj.06.07.2012 była prezentacja. która jest jednym wielkim nieporozumieniem,Prowadzący podający się za wielce wykształconego w Niemczech i wielki ministrant w kościele p.w Piotra i Pawła w gdańsku,informował że on ma 39 lat a jego dziadek 73,pomyślcie gdzie tu logika, jasnowidz wszystko wie kto jakie ma choroby.Z Mielca miał pojechać do Rzeszowa na wykład aptekarzy i lekarzy.FENOMEN. A sposób przekazywania wiadomości to jedno wielkie nieporozumienie.Kto jeszcze nie był na takim pokazie niech się nie wybiera,
A prezenty to chyba resztki zebrane ze szpitali, które oddali chorzy.
Jedna wielka Banda
1
Oszukana 2012-07-30 16:30:01
Nie wierzcie w cuda. Ta firma to przekręt. Podany ne telefonu nie istnieje. Adres też pewnie fikcyjny. Byłąm na prezentacji i jak idiotka dałam się nabrać. Potem dopiero poczytałam w internrcie opinie o tych oszustach. Niestety za późno!
2
lbro 2012-08-20 21:31:34
Prezentacja firmy GPK pod pięknym hasłem „My po 50-tce”, przeprowadzona 19 sierpnia w Miastku to wielka zniewaga zaproszonych gości. „Pan prowadzący” to „wielki uczony” ubliżający porządnym ludziom. Od zaproszonych gości najwyraźniej spodziewał się tylko potulnego przytakiwania i patrzenia na niego jak na istne wszechwiedzące bóstwo. Nie można było słuchając wpatrywać się w podłogę, bo to według niego wyrażanie braku zainteresowania jego „ogromną wiedzą”. Zapomniał tylko, że nie jedynie on ukończył „SORBONĘ”. „Pan prowadzący” tak „dokładnie” wykonywał swą pracę, że nie wolno było zadać pytania – odpowiadał wtedy bełkocząc po niemiecku z ironicznym polskim komentarzem – „jak nie rozumie po polsku, to mówię mu po niemiecku”. – C [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo. W trakcie jego wystąpienia wielokrotnie przewijało się stwierdzenie: „ja wiem, kupnem to nie jesteście zainteresowani, wy przyszliście po darmowe prezenty” lub „nie chcecie kupować aparatu do tlenoterapii (2000 zł w pseudo promocji) to nie - mnie to jest scheisegal”. Gdzie ten małpoludek był wychowywany? „Losowanie” promocyjnych aparatów, też budziło wiele zastrzeżeń, czego efektem było oddanie bonów i rezygnacja z zakupu. No i słusznie, gdyż prezentowany aparat do tlenoterapii można nabyć za około 500zł. (http://www.2shopper.com/Portable_Oxygen_Generator_p/ep sdr30.htm). Przypieczętowaniem c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skiego zachowania prezenterów było: „won; do widzenia; nikt ich nie zapraszał itp… Nadmieniam, że wejście na spotkanie możliwe było tylko za okazaniem zaproszenia. Jestem bardzo zniesmaczony, nigdy nikogo nie obrażałem, ale tylko słowo „burak” może dokładnie zobrazować tego osobnika. Ludzie – ocknijcie się. Nie korzystajcie z usług tego i podobnych buraków!
1
KasiaK 2012-08-23 10:27:55
Witam, byłam wczoraj tzn. miałam być na prezentacji w hotelu Ibis w Warszawie. Chodziło o produkty 50+ czy cos w tym stylu. Zaprosiła mnie moja ciotka. Rano pewna pani potwierdzała nasza obecność. Nie mam jeszcze 50-ki, ale na zaproszeniu było napisane że na prezentacje mogą wejść osoby od 30go roku życia. Wiele w życiu widziałam ale takiego cyrku jeszcze nie... Pseudo prezes wysmarowany nutellą, rozwalony w fotelu z ironicznym uśmieszkiem prowadził z nami dialog w jęz. niemieckim... Okazało się że mając lat 38 nie mogę wejść, a informacja na zaproszeniu była błędna. Nie padło słowo przepraszam czy cokolwiek innego. Kazano nam się jedynie uciszyć i nie robić afery... Po tym co dzisiaj przeczytałam nie żałuje bo chyba bym nie wysiedziała 3 godzin na słuchaniu bzdur jakiegoś PROSTAKA. Dziwię się tylko że Hotel Ibis robi sobie reklamę z taką firmą? Dla mnie to jeden wielki przekręt. Wczoraj zostawiłam dzieci z opiekunka, wydałam kase na dojazd żeby zdażyć na czas, bo po pracy nie było dużo czasu. Nie mam zamiaru im tego darować....Szkoda tylko, że ludzie na których tego rodzaju firmy polują raczej nie bywają w necie...
1
Jastrzębie Zdrój 2012-09-05 00:09:41
Takie samo spotkanie organizują w Jastrzębiu Zdroju 07.09.12r dzięki takim informacją odradziłem moim rodzicom pójście na spotkanie. To nie może być jeden przypadek skoro wielu ludzi w różnych miastach ma poważne zastrzeżenia co do rzetelności firmy, uczciwości i kultury osobistej pracowników.
1
Drapieżnik 2012-09-11 11:27:48
Firma GPK Centermedical and Financial Group oferuje na spotkaniach \"cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e lecznicze\" pakiety, w których znajduje się preparat o nazwie CARDIOZYM FORTE. Jako producent preparatu podawana jest firma Wellness and Care Gmbh z Bremy - firma ta jest hurtownią wszelakich mniej lub bardziej \"śmieciowych\" produkktów a nie leków czy supelementów diet. Na stroniefirmy GPK znaleźć można, iż preparat CARDIOZYM FORTE ma numer PZN 4092157 (numer Centralnego Rejestru Leków), natomiast w Niemczech jako producent tego \"wspaniałego\" preparatu figuruje firma VItalkuren GmbH z Dietzenbach, a numer PZNto: 9234685. Opakowania są identyczne. PYTANIE: Kto jest producentem??? Pod jakim nuemrem preparat jest zarejestrowany? Dlaczego nie ma preparatu w polskim Rejestrze leków czy suplementów śżywieniowych?? Na jakiej podstawie preparat ten ma pozwolenie dopuszczenia do obrotu na rynku polskim?=
1
smoczuś 2012-09-17 11:38:44
Oczywiście jest to firma \"kant\" , mam podobne odczucia do większości wypowiadających się negatywnie .
Niestety ludzie nie chcą słuchać i często kusi ich -wątpliwej jakości nagroda.
Dowodem tego niech będzie ostatnie spotkanie w Szczecinie -niedziela 16 września , które nie odbyło się . Grupka osób prawie godzinę stała pod drzwiami hotelu czekając na ich otwarcie - nikt nie nie przyjechał ! Taka to firma.
Bez komentarza
2
JANINA-WOLA- 2012-10-07 11:34:53
Aby kogoś osądzać trzeba mieć ku temu powody.Ubolewam nad takimi anonimowymi wpisami.Zakupiłam Cardiozym Forte około miesiąca temu na spotkaniu w Hotelu Ibis w Warszawie i jestem bardzo zadowolona,mam więcej energii i lepiej się czuję ! A to chyba najbardziej się liczy. Pozdrawiam Pana prowadzącego i bardzo mu dziękuje.
valdi 56 2013-04-16 14:35:15
Mnie też naciągnęli na1900zł ,a teraz próbuję sie do nich dodzwonić i żaden z telefonów nie odpowiada.Zgadzam się to firma "krzak"!!!
1
Irr 2013-05-11 17:08:45
Radzę uwazać na tą "firmę" Prawdopodobnie jest to firma pod inną nazwą.Do niedawna nazywala się Medi-Tech i dzialala w Poznaniu.Wszystkie pracownice oddaly sprawę do Inspekcji Pracy,a ta...do Prokuratury.[usunięte przez administratora] :(
1
2013-09-19 11:42:04
GPK Financial Group i Medi Tech to 2 różne firmy, które łączy wspólny prezes. Medi-Tech miał swoja centrale w Gdyni. Na początku zatrudniał na umowę o pracę, potem zlecenie/kontrakt (zlecenie - call center; kontrakt/umowa - przedstawiciele). W tym roku miała miejsce masowa redukcja etatów. Nie wiem czy firma upadła bo nie mam już ją żadnej styczności. Ale na Medi-Tech pracownicy nie składali żadnego pozwu. Otrzymałyśmy informację że interes nie idzie, składki miałyśmy odprowadzane i wynagrodzenie na czas. Nie rozumiem tej wypowiedzi mijającej się z prawdą.
nalewka 2014-02-10 22:11:17
Uwaga na oszustów z firmy Medi-Tech !
Ci sami siedzą w firmach:
Solarmed Limited Private Company Limited by Shares Prywatna Spółka akcyjna Oddział w Polsce, ul. Popiela 14 Gdynia;
CAR-POL;
GPK Financial Group;
Princessair Ltd.;
Elegancki Dom;
Sta Alliance Polska Sp. z o.o.,
Arena Touristik Limited Sp. z o.o.
Intercosmetic PH
1
Ja 2014-07-30 00:07:08
Nie chcesz aby twoi rodzice wròcili z ich prezentacji zmoczeni !? Niech zostaną w domu!!!!
1
bogatsch 2014-08-05 00:52:10
juhuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!
aaaa 2014-09-10 21:38:30
podobno juz nie istnieje badz dziala pod inna nazwa
1
pracownik hotelu 2014-11-14 18:16:26
Oh tak... Miałam 2 panów z tej firmy u siebie w hotelu. Byli okropni. Podrywali kelnerki w sposób arogancki, co w ogóle nie powinno mieć miejsca. Oszukiwali starszych ludzi, z których się śmiali i wciskali im "lek na nieśmiertelność" za grube pieniązki. Pan O. nawet mi próbował wcisnąć ten produkt. Reklamowki, które zostały opisane wyżej nic sie nie zmienily, pasztet, dzem i soczek. Ja dostałam "super rewelacyjny krem" z kiosku, który miał naklejoną cene 30 euro, a pod tą naklejką była cena 3,50 złoty. Masakra jednym słowem.kto tych ludzi zatrudnia i wysyła w delegację po całej Polsce, przecież to wstyd. Pozdrawiam ;)
Ania 2014-11-22 00:14:24
A pamieta Pani nazwe firmy? bo niby zamkneli firme duzo osob pozwalniali i wyjechali do niemiec. Bardzo mi by zalezalo prosze o odp
dzix 2015-02-07 18:11:03
Czy ktoś wie gdzie aktualnie mieści się ta firma po adres ul. Wrocławska ... ul. Akacjowa czy ul.Hutnicza jest już nie aktualny firma istnieje niby mimo tych zwolnień (medi tech)
Ja nie polecam pracy tam wygrałam sprawę w sądzie pracy z nimi ale wszystko się przedłuża bo nie wiadomo gdzie teraz są ...
melon 2015-05-05 21:25:44
O firmie MEDI-TECH i jego szefach można poczytać tutaj: ( usunięte przez administratora )
melon 2015-05-05 21:47:28
dot. GPK Financial Group

( usunięte przez administratora )
kmin 2016-05-20 09:03:49
taka jest po prostu charakterystyka branży farmaceutycznej. Sprzęt medyczny i wyposażenie szpitali to stabilna zatrudnienie i dużo kasy to ludzie nie odchodzą
Zostaw swoją opinię o GPK Financial Group Sp Z O.O. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPK Financial Group Sp Z O.O.