brak logo

Dora Metal Sp z o.o.

Czarnków

Opinie o Dora Metal Sp z o.o.

dodaj 2013-02-18 10:08:00
no dodaj
4
lipa 2014-01-20 16:12:14
Na stanowisko Tyracz-niemowa najlepiej 24h
1
... 2015-02-10 23:08:42
Gratulacje za odwagę za napisanie prawdy!
5
Pracownik 2015-02-14 11:26:30
Powyższe opinie stanowią nieprawdziwe oskarżenia skierowane w stosunku do firmy Dora Metal. Osoby które wpisały powyższe okarżenia ewidentnie mają w interesie zaszkodzenie firmie. Spewnością sprawa trafi do sądu, osoby wypisujące nieprawdziwe treści zostaną ujawnione i odpowiedzą przed sądem za pomówienia.
1
kolos 2015-02-14 14:58:54
Pracowniku bardzo ciekawe to co piszesz:) Żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do własnej indywidualnej opinii na dany temat i nie zależnie od tego czy jest ona negatywna czy pozytywna. Właśnie po to są takie portale jak ten. Skoro twierdzisz, że to nie prawda to chyba nie masz zielonego pojęcia o tej firmie. Radzę tobie zająć się pracą lub czymś innym pożytecznym bo jak dotychczas tylko ty wypisywałeś bzdury i łamiesz prawo do wyrażania opinii poprzez szantaż.
Santos 2015-02-15 23:45:22
A mnie się dobrze pracuje. Zarobki ok.
4
Kryspin 2015-02-16 07:56:53
( usunięte przez administratora ). Pracuje w tej firmie 7 lat, nikt mi tu krzywdy nie robi, wręcz przeciwnie wiele razy firma mi pomogła. I wcale nie pracuje w biurze.
3
Siła 2015-02-19 19:42:07
Dora Metal- Polecam! Solidna firma, solidny pracodawca.
4
he 2015-02-24 21:17:37
Nie oszukujcie się:P
1
tomek 2 2015-09-29 08:28:51
Tomuś to wyjaśnij czemu mają taka rotację w działach rozwoju , bo może jest tam wielki B... albo ktoś nie szanuje pracowników. hmmmm znam kilka osób które tam pracowały I już nie wrócą ps 2 ilość wpisów świadczy o tym że w firmie nie dzieje się dobrze poprostu jest
1
pracownik 2016-02-27 21:14:16
tomek - w tej firmie celem nadrzędnym jest kasa dla właścicieli a później certyfikaty, nagrody i odznaczenia, prawdę mówiąc nic innego się nie liczy niestety a już na pewno nie licz na szacunek dla pracownika
1
MNICH 2016-02-29 17:21:29
A to ciekawe..........
Bob 2016-03-02 08:25:16
A mnie się tutaj dobrze pracuje.
MNICH 2016-03-04 19:39:12
Dwie skrajne opinie,to jak właściwie jest,może ktoś odpowie?
zorro07 2016-05-28 19:06:45
weekend nie dla wszystkich
PracawFinlandii 2016-06-18 22:23:19
Witajcie. Poszukujemy do pracy w Finlandii konstruktorow z doswiadczeniem w meblach nierdzewnych dla gastronomii. Znajomosc Solid Edge, Solid Works, Pro-E, Autocad, Macrostation.
Szlifierzy, spawaczy, monterow, operatorwo pras krawedziowych, wykrawarki cnc, laser.
Firma posredniczy w rekrutacji w calej Finlandii. Uczciwie i profesjonalnie. Pelen zakres socjalu i zakwaterowanie. Zwrot kosztow podrozy. Biuro w Espoo, niedaleko lotniska w Vantaa.
Odpowiadamy tylko na CV ze zdjeciem wyslane na adres: workinfinland@suomi24.fi
Pitbul 2016-07-27 20:40:28
Sama firma z zewnątrz robi dobre wrażenie ale praca w niej to już jest nie małe wyzwanie. 2 prezesów i każdy ma inną wizję, wszędzie są kamery przez które prezesi wszystko widzą , panuje zakaz używania telefonów komórkowych.Atmosfera pracy jest ogromnie napięta,cały czas wyczuwalna jest "spina".Konstruktorzy i technolodzy siedzą w boksach z widokiem do przodu na plecy kolegów siedzących przed nimi a za wszystkimi siedzą kierownicy mających wszystko na oku.Na produkcji ludzie nierzadko mają większą wiedzę niż konstruktorzy i technolodzy,którzy boją się do tego przyznać.Bardzo ciężko jest przeforsować jakiś pomysł bo jak już się tam pracuje to ma się pracować jak na akord a nie myśleć i gadać.Dokumentacja produkcyjna to jakiś koszmar , rysunki są tak pokreślone albo tak wyblakłe od starości że czasami nie wiadomo o co w nich chodzi. Szef technologów jest tak zadufany w sobie że nie idzie z nim o niczym pogadać sam wszystko wie najlepiej i inne opcje nie wchodzą w grę. Duża rotacja pracowników świadczy o tym że ciężko jest się tam zaaklimatyzować a w regionie jest dużo fajnych przedsiębiorstw gdzie można się normalnie dogadać i które umieją docenić wkład i zaangażowanie pracownika.
10
Dziobak 2016-07-28 18:41:14
Idź na rozmowe i powiedz ile oczekujesz.Znajac życie dostaniesz wiecej od ludzi którzy już tam pracują co spotka się z ich zazdrością i za jakiś czas sam zrezygnujesz bo nie wytrzymasz tej atmosfery.
2
MNICH 2016-08-03 21:05:45
ostatnio to się dzieje
MNICH 2016-09-26 17:51:42
Dużo mieszania przez nowych kierownkòw a efekt marny.
cśśś 2016-09-26 21:58:53
Hej, ale wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę czy manaegera? Dobrze by się było załapać, bo dają zarobki adekwatne do powierzanych zadąń.
Zostaw swoją opinię o Dora Metal Sp z o.o. - Czarnków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dora Metal Sp z o.o.