brak logo

Elmech

Pruszcz Gdański

Opinie o Elmech

oko 2011-08-25 22:29:31
Co z nami bedzie panowie prezesowie? Cos tak czuje, ze zaden z was nam nie odpowie na to pytanie.
1
czarli 2012-03-06 14:34:58
kasa minimalna, (usunięte przez administratora) balagan
chetny do pracy w CT ELMECH 2012-03-08 14:45:43
witam. Bede aplikowal na stanowisko Projektanta Instalacji Elektrycznych i chcialem sie zapytac jak w waszej firmie jest? Jaki jest socjal, jakie pensje, ile ludzi pracuje, jaki jest dzial w ktorym to stanowisko bedzie sie znajdowalo?
p 2012-03-15 10:51:34
zapraszamy do aplikowania. Jestesmy liderem w branzy energoelektronicznej na rynku Polskim i w skandynawi. Posiadamy bardzo kompetentnych specjalistow i oddanych pracownikow. Nasze zaplecze techniczne jest nowoczesne i ciagle sie rozwijamy. W ostatnim czasie zrealizowalismy rewulucyjne projekty dla gornictwa i wojska. zapraszamy bardzo
Łukasz 2012-04-16 18:13:44
Gościu nie odpowiedziałeś na żadne z jego pytań,
Wrzuciłeś standardową regułkę reklamującą waszą firmę,
moim zdaniem nie zrobiłeś najlepszego wrażenia na potencjalnych kandydatach
pracownik 2012-06-22 07:36:57
przeciez to istny barak na glowe kapie, uklady i ukladziki, sa uprzywilejowani, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , pajaki na scianach, standardow higieny nie ma spelnionych, swiete krowy robia co chca, a my zapieprzamy za grosze. JA CHCE PODWYZKE, mam dosc gadania i obiecanek!
1
nowa 2012-06-28 09:08:11
czy fima ma kłopoty sądząc po wpisie \\\"co dalej z nami bedzie panie prezesie\\\"? dlaczego szukają nowych pracowników do administracji? co się stało z poprzednimi ???
merc 2012-07-05 20:23:31
pensja jak w fabryce zapalek. brudno i nie mam ciuchow roboczych. a spodnie to dwie pary podarlem
kaziu 2012-07-07 20:21:01
cytat ze strony firmowej: 1995 - Zakup własnego gruntu (2600m) i budynku w Pruszczu Gdańskim (800m), gdzie do dziś spółka posiada swoją siedzibę. Zakupione nieruchomości po gruntownych remontach i modernizacjach pozwalają na dalszy rozwój firmy i zwiększenie ilości zatrudnionych pracowników do 45 osób.
Siedziba? Gruntowny remont? Rozwój? Brudne ściany, w kiblach śmierdzi, ludzie jeden na drugim, ścisk i tłok, kraty w oknach. Barak, nie siedziba. Remont to raczej wyburzenie i postawienie od nowa się przyda. Rozwój? Raczej nie pensji(usunięte przez administratora)
Marek 2013-08-30 16:08:40
Kolega pracuje i bardzo sobie chwali. Zdrowa atmosfera pracy, wynagrodzenie lepsze niż w niejednej firmie w województwie i cały czas nowe wyzwania. Dobre miejsce dla chcących się rozwijać. Szefostwo wymagające ale za to bardzo uczciwe.
Stale 2014-06-20 10:31:12
Może i szansę ma ale co dalej... Rozwinie się czy będzie siedziała na jednym stanowisku ileś tam lat bez szans na awans.
2
Patryk 2014-12-30 03:18:53
Czemu w takim razie tak przyjemna firma, jak piszecie, ma tutaj tak mało komentarzy aktualnie? Dwa rocznie to naprawdę jest mało. Może poszukuja obecnie kogoś do pracy, ktoś coś takiego słyszał? Może chociaż jest ktos w stanie mnie pokierowac, gdzie moge znaleźc ich aktualne oferty pracy? Pozdrawiam.
1
kordia 2015-02-28 03:21:11
Bo to pewnie PAtryk jest tak, że przecież ludzie zazwyczaj rozpisują się tutaj jak mogą ponażekać, w sensie rozumiesz, mają na co i mają powody to piszą, a tak jak jest w porządku firma i wszystko spoko to nie piszą bo albo nie chcą albo nie mają czasu. Myślę że właśnie tak jest jeśli chodzi o Elmech
zxddt 2015-03-26 16:58:07
Nie do tego bagna. Tam co chwilę ktoś ucieka
ffffff 2015-04-22 21:14:45
tak się składa, że miałem styczność z tą firmą i widzę że Opinie piszą niestety ludzie mało rozgarnięci w temacie.
Elmech od zeszłego roku funkcjonuje w nowej hali produkcyjnej w pełni wyposażonej i czystej (zaprzeczając poprzednim opiniom).
Zarobki są różne, od wysokich dla stanowisk biurowych, po średnie dla pracowników fizycznych (przy czym oni mają gwarantowaną podstawę+premie), a co ważne pensja jest zawsze wypacana i zawsze terminowo. Umowa o pracę, najczęściej stała.
Odnosząc się do poprzedniej wypowiedzi "Nie do tego bagna. Tam co chwilę ktoś ucieka", to były zmiany na dwóch kierowniczych stanowiskach i nikt inny nie uciekł, a wręcz przeciwnie pracownicy wracają, ciągle poszerzana jest kadra pracownicza o nowe osoby.
Odpowiadając na pytanie to tak elmech ponoć kogoś szuka teraz.
Jeśli o pewność zatrudnienia, to branża którą się zajmują jest pewna, popyt jest duży, a firma ma dobrą pozycję na rynku.
proponuję przekonać się samemu jak jest np. poprzez wizytę w elmechu, zamiast wierzyć w opinie najpewniej niewydarzonych życiowo expracowników
yfyxy 2015-05-05 09:28:07
Czyżby jakiś szeptany marketing dyrekcji.
Dudi 2015-07-02 11:54:38
Hala jest nowa i tyle... w hali dalej produkcja garażowa. W księgowości terror psychiczny, w organizacji ogólny bajzel... Warto też zapytać jak mocno firma jest zadłużona...
ewa 2015-07-09 14:06:01
Firma jest bardzo zadłużona skoro swoim dostawcą nie potrafią płacic przez 2-3 miesiące i to nawet małe kwoty typu 500-1000zł
Nie polecam tej firmy
Norb 2015-07-12 00:37:36
Dudi ma rację... Cała ta firma to porażka... odkąd rządzi BB firma stacza się po równi pochyłej... oszukuje dostawców, klientów i pracowników... Atmosfera jest masakryczna, odeszli wszyscy menadżerowie z wiedzą i pomysłami... A opinia w branży jest też jednoznaczna... Elmechowi nie ufaj...
Katarzyna 2015-07-23 12:08:04
Komu konkretnie ta firma nie płaci? Rzucanie taką informacją bez podania konkretnych przykładów to zwykłe pomówienie. Dane firm nie są chronione tak jak dane osobowe np. pracowników, więc proszę podać nazwę firmy, której podobno elmech nie płaci.
,,,,, 2015-07-24 16:06:03
Dane są chronione.
Na nowiutkiej hali stoją nie skończone szafy bo nie ma co w nie włożyć. Towar stoi w hurtowni.
Katarzyna 2015-07-27 10:55:39
To informacja od pracownika czy od konkurencji, która nie robi chyba nic innego tylko wypisuje bzdury w internecie? Jeśli macie konkretne dane to je przytoczcie lub napiszcie jakie są źródła tych informacji.
Janusz 2015-07-30 05:49:07
Widziałem, że firma poszukuje kierownika produkcji. Warto?
daniel 2015-07-30 10:46:24
NpArnetRadiolex można wymieniać więcej alepo co?
.......1... 2015-07-30 13:33:20
Ciekawe kto ukrywa się pod pseudo Katarzyna.
Któremu odczepily się kohones.
Stefan 2015-07-31 11:30:13
Nie warto... jak najdalej od nich...
arty 2015-08-05 10:45:47
firma płaci pracownikom dobrze i terminowo - WIEM TO a nie się domyślam
wedle umiejętności- jak nic nie umiesz i nic ci sie nie chce to nie licz na kokosy (nigdzie!) a jak coś umiesz i ci sie chce robic to dostaniesz dobre pieniadze

info o zadłużeniu wyssane z palca i rozdmuchane bzdury
On lub ona 2015-08-27 21:06:30
Co chwilę ktoś odchodzi więc ciągle kogoś potrzeba.
Eee 2015-09-07 08:13:28
No to pożegnaliśmy elektryka a za chwilę pożegnamy handlowca. Są chętni do grzebania w oborniku.
olo 2015-09-21 18:01:11
"po średnie dla fizycznych" chyba nie wiesz co piszesz. To że nowa hala to nie znaczy, że jest tam zdrowa atmosfera. Każdy kto ma rozum nie zostanie tam dłużej niż max rok. Najlepsi odchodzą bo nie chcą być marionetkami szefa.
Ctcycvivu 2015-12-23 12:51:39
No to żegnamy następnych kolegów.
Rymcym 2016-01-04 13:10:54
Tam szukają na okrągło, bo nikt długo z Prezesem nie wytrzyma... Chcesz marnować czas i nerwy to się zgłoś.
Wioletta 2016-02-11 18:42:34
Sing, płaca zależy od stanowiska, napisz jakie stanowisko cie intresuje a ja ci napisze jakie są zarobki. Pracuję tu juz parę lat to dużo wiem!
mondry 2016-05-22 14:37:08
Super firma, praca w przyjaznej komfortowej atmosferze. Wszystko tam trochę chaotyczne ale ekipa spoko. Można się czegoś nauczyć. Polecam tego pracodawcę.
on 2016-06-16 17:00:18
dużo obiecanek ,a pensje nie średnie a minimalne chyba, że na kierowniczym stanowisku. Doświadczeni pracownicy nie są na topie.
rf 2016-06-20 14:12:30
@on a pwoiedz ile one konkretnie wynosza te pensje?
przeplatka cinksia 2016-11-09 08:12:26
To wyjątkowa firma na rynku pracodawców. Stanowiska pracy na najwyższym poziomie, bardzo dobry socjal i narzędzia pracy jakich nie daje nikt w okolicy. Kadra zarządzająca z jednej strony profesjonalna i wykształcona, a drugiej strony cechująca się wybitnym talentem menadżerskim co skutkuje niesamowicie wybitnymi efektami finansowymi w skali firmy. Firma ma pieniądze i chętnie się nimi dzieli z pracownikami. Spotkania integracyjne, dodatki premiowe, dodatkowe bonusy za wyniki, karta medyczna (także dla rodziny pracownika) to norma w tej firmie. Naprawdę polecam pracę w tej wyjątkowej organizacji. Kto tam trafi może mówić o prawdziwej szansie życiowej.
Sama prawda 2016-11-22 14:51:58
Opisze sytuacje z punktu widzenia pracownika produkcji w tej rzekomo wspanialej firmie. O jakich kolwiek pakietach medycznych nic mi nie wiadomo, poprostu ich nie ma. MIła atmosfera skończyła sie pare lat temu. O funduszach socjalnych np. wczasy pod grusza nie ma mowy. Wszędzie dają o sobie znac uklady i koneksje za równo w dziale produkcji jak i w pozostałych dzialach.Nie jest brane pod uwage zaangażowanie w prace i wydajność a tylko prywatne uklady. Osoby zarządzające z kadry kierowniczej, które chciały co kolewiek zmienic, unormować po kilku miesiącach walki z wiatrakami opuszczają ten tonący okręt. BRAK PODWYZEK. LUDZIE PRACUJA ZA NAJNIZSZA KRAJOWĄ. Nie ma żadnych perspektyw na przyszłość wiec przedmowca piszący o atutach tej firmy niech przestanie klamac.
2
Zostaw swoją opinię o Elmech - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmech