brak logo

Piekarnia Tyrolska

Olsztyn

Opinie o Piekarnia Tyrolska

Julia Pietrucha 2016-07-19 13:43
Z Tomkiem, Romkiem i rzeżączką jest naparwde nieźle.
3
krystyna 2016-07-19 21:18
Do Kierownictwa Bardzo dziekuje i nie tylko ja za zabraliscie gdzies ta pania starsza udajaca nastolatke toz to poprostu byla masakra Nie mozna bylo nic kupic spokojnie bo caly czas gadala bzdury niesamowite Teraz dopiero znowu zaczelam chodzic do piekarni na Zamenhoffa bo normalnie moge kupic chleb prosze nie dawajcie jej juz na nasze osiedle Z gory dziekuje
krystyna 2016-07-19 21:19
Do Kierownictwa Bardzo dziekuje i nie tylko ja za zabraliscie gdzies ta pania starsza udajaca nastolatke toz to poprostu byla masakra Nie mozna bylo nic kupic spokojnie bo caly czas gadala bzdury niesamowite Teraz dopiero znowu zaczelam chodzic do piekarni na Zamenhoffa bo normalnie moge kupic chleb prosze nie dawajcie jej juz na nasze osiedle Z gory dziekuje
anonim 2016-07-28 19:53
Wiesz co kto ci naopowiadal bzdur o premiach tam pracujesz jak osiol i za marne pieniadze i zawsze jest zle poszukaj sobie pracy w jakiejs normalnej firmie nie pchaj sie w bagno pracowalem jako kierowca kilka miesiecy porazka totalna
4
kajzerka 2016-08-21 20:24
jakie socjale? Pracuje w tej firmie już 4 lata i żadnych socjali nie ma i nigdy nie było !
5
BCK 2016-09-02 20:13
PRZYJMUJA ALE NIE IDZ TAM POSZUKAJ SOBIE PRACY JEST TYLI FIRM NA POZIOMIE A TU NAPRAWDE NIE WARTO
1
MAGDA 2016-09-02 20:13
PRZYJMUJA ALE NIE IDZ TAM POSZUKAJ SOBIE PRACY JEST TYLI FIRM NA POZIOMIE A TU NAPRAWDE NIE WARTO
3
adam 2016-09-19 13:50
niewiecie czy mają pracę dla mechanika samochodowego?
ag 2016-09-28 10:43
Odpowiedzialna społecznie forma ??? Nie masz pojęcia o tej firmie i jej "odpowiedzialnym' właścicielu. Miejmy nadzieję, że kiedyś odpowie za to, jak traktuje pracowników.
4
ag 2016-09-28 10:43
Odpowiedzialna społecznie forma ??? Nie masz pojęcia o tej firmie i jej "odpowiedzialnym' właścicielu. Miejmy nadzieję, że kiedyś odpowie za to, jak traktuje pracowników.
3
poziomka 2016-10-13 22:44
Poziomka
Pracuję w tej firmie ponad rok jako sprzedawca jest co prawda dosyć ciężko, ale wszędzie pracować trzeba. Zarobki...... nie narzekam i dziwię się, że jak komuś jest tak źle to się nie zwolni, na jego miejsce może ktoś czeka.Takie obrabianie " tyłka" pisanie na forum o kobiecie pracującej tu czy tam jest OBRZYDŁE i nie etyczne .To jest do pani Krystyny z osiedla. Nie znam tej pani co tam pracowała bo nie jestem z Olsztyna ale bardzo jej współczuję.
2
poziomka 2016-10-14 19:25
Co mi się w tej firmie nie podoba to to, że został przyjęty do pracy pan który jeździ po sklepach i się czepia tu okruszek tam okruszek, ludzie to jest piekarnia a nie laboratorium. Oczywiście ma być czysto schludnie to się inaczej pracuje. My jesteśmy dla klienta on ma być zadowolony i miło obsłużony to przyjdzie drugi raz.W tym dniu co ma być ten pan człowiek pracuje ze stresem bo pisze nazwiska i człowiek bogu ducha winien, a może kablować do właściciele.
Dzięki tej osobie co podjęła decyzję o jednej dostawie dziennie .
3
fruu 2016-10-16 23:19
W ogóle wiadomo czy jest szansa na to, żeby pokazały się u nich jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
lesio 2016-10-26 12:41
Piekarnia to nie warsztat samochodowy, ma być czysto i sterylnie i tyle.
3
Wlasciciel 2016-10-27 10:48
Jest, caly czas przyjmujemy chetnych do pracy. Pozdrawiam
PROSEKTORIUM 2016-10-27 20:34
to proszę zdejmować buty przed wejściem, jak ma być tak czysto i sterylnie.
3
poziomka 2016-10-30 19:24
Dzięki .... ma Pan rację.
pozdrawiam
3
zdzich 2016-11-07 12:26
Lesio sterylnie to ty masz w głowie. Bo jak niby wyobrażasz sobie sterylność w pomieszczeniu, w którym co i rusz kroi się pieczywo obsypane mąką czy też różnego rodzaju ziarnami ? Czy sprzedawczyni ma za każdym razem uruchomiać odkurzacz, z pietyzmem sprzątać najdrobniejszy okruszek i liczyć na wyrozumiałość oczekujących w kolejce klientów? Weź ty się zastanów, zanim znowu coś napiszesz.
5
klient 2016-12-09 16:20
Dobry wieczór. Super pieczywo tylko ciężko dostać. Rano nie ma bułek słodkich i brakuje asortymentu. Na logikę, zła organizacja pracy, a szkoda.Tracicie klientów !
4
Kiaa 2016-12-13 11:35
Witam. Czy nadal jest taki system pracy ze dwa dni pracy i dzień wolny ?
Tadeusz 2016-12-27 14:36
Weście niech tyrolska płaci więcej tym ekspedientkom, bo nieważne do jakiej tyrolskiej się wchodzi to ekspedientki wyglądają jakby miały zaraz zemdleć z głodu albo wyglądają jak talibskie kobiety. Ile wy tym ludziom płacicie? 1500 netto?
3
Grincz 2016-12-27 18:22
1500 netto
1
Mela 2016-12-28 19:34
Mniej więcej po tyle właśnie wychodzi. W systemie 2 dni pracy i 1 dzień wolny, na umowę zlecenie 100zł netto za 12-13h pracy w ciągu dnia. I tak niezmiennie co najmniej od 3-4 lat.
3
Tadeusz 2016-12-29 19:54
Aż tak trudno dać tym ludziom marne 2000-2500 netto? Jak wchodzę do tyrolskiej to mam oglądać miłą panią ekspedientkę szczęśliwą z życia, a nie przytłoczoną życiem kobietę. Wielki minus dla tyrolskiej.

4
Anula 2017-01-02 18:47
W Tyrolskiej pracują sami alkocholicy chodzi mi tu o piekarnie, szef nic z tym nie robi, przecież oni nie zaczynają pracy jak nie wypija piwa czy buteleczki wódki skanda żeby takie rzeczy miały miejsce w tak dużej zmechanizowanej piekarni.
4
Tadeusz 2017-01-03 17:53
Jeżeli to prawda to się nie dziwię. Za takie śmieszne pieniądze się nie dziwię, że tacy pracownicy przychodzą pracować.
4
Tadeusz 2017-01-06 13:34
Mam pytanie odnośnie tego systemu pracy. Jeżeli osobie takiej dzień wolny wypada w piątek to ma także sobotę i niedzielę wolną?
Mela 2017-01-19 21:45
Jeśli piątek jest wolny, to sobota jest pracująca, niedziela wolna (choć niektóre sklepy również są otwarte w niedziele) i w kolejnym tygodniu poniedziałek pracujący.
Mela1 2017-01-31 21:47
Uwaga!!! Drogie koleżanki. Jeszcze nie każda wie ale Jezdzi Stary GRZYB z bujną fryzurą ciemnym Passatem na rejestracji NO (stary zabrał dla synka) i udaje ze pracuje.
2
Mieczysław 2017-02-08 10:19
Nowa maszyna na Hanki Sawickiej to porażka!! nierówno kroi, nie da rady wziąć połówki bo zostaje wielka pietka !! Duży minus. Dobrze że w sąsiedztwie można iść do konkurencji!
7
alejaja 2017-02-09 09:22
Taka wielka, że nie da się jej wziąć, to ile ona waży? Jedz słodkie bułeczki Mieciu, nabierzesz siły, haha
3
Gosia 2017-02-11 12:32
Nawet słodkich bulek nie da się u nich kupić bo jedyne co jest rano to puste półki
4
2000 NETTO ZA PRACĘ!!!!! 2017-02-14 16:38
WYZYSK ,WYZYSK,ZERO MOTYWACJI DO PRACY ZA TAKIE GROSZE!WŁAŚCICIELU TYROLSKIEJ SAM STÓJ ZA LADĄ PO 12 / 13 GODZIN!! KARMA WRACA PAZERNY.....
7
Zosia 2017-02-14 17:19
Trzeba utrzymać porszaki, dzieciaki, wczasy i imprezki... to kosztuje
5
gizmo 2017-02-17 14:35
Jak będziesz dobrze placil,czy będą dobrze płacić to mozna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za te grosze to tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się tam,odwalić swoje i wypad.NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W ZADNEJ PIEKARNI FIRMOWEJ,A TU TYMBARDZIEJ.
4
xxx 2017-02-18 17:48
skoro piekarnia się tak rozwija (terminale i nie tylko ) to może czas pomyśleć o kontach dla pracownic, żeby nie musiały stać co miesiąc po swoje pieniądze w kolejkach - jak po jałmużnę
5
Zosia 2017-02-18 19:19
Nie będą stały jeśli WSZYTKIE pieniądze będą legalne
4
pisarka 2017-02-23 20:01
jak mozna zrobic pieniazki na konto jak co innego sie dostaje a co innego podpisuje u pani kadrowej
4
klient 2017-03-02 08:45
Pan właściciel, kupując takie maszyny jaka jest w galerii warminskiej to chyba marzy o powrocie do prlu, gdzie za chlebem stało się pół dnia w kolejkach. Tworzenie sztucznego tłumu nie przyciągnie klientów
4
klient 2017-03-09 11:02
Jestem klientem piekarni przy ul. Stawigudzkiej. To, co się ostatnio dzieje w piekarni, to jest jakaś masakra. Mają "nową" maszynę do krojenia,która jest powolna, źle kroi. Pytałem sprzedawczyni dlaczego została zmieniona, to mi powiedziała,że ta jest cichsza!!! Właściciel nie dba o ludzi, bo ustawiają się kolejki, a maszyna wcale nie jest cichsza. Kilka razy zrezygnowałem przez to z zakupów. Widziałem jak inni też odchodzili. Właścicielowi nie zależy na klientach????? W sobotę przestałem tam robić zakupy.
3
klient 2017-03-09 11:03
Jestem klientem piekarni przy ul. Stawigudzkiej. To, co się ostatnio dzieje w piekarni, to jest jakaś masakra. Mają "nową" maszynę do krojenia,która jest powolna, źle kroi. Pytałem sprzedawczyni dlaczego została zmieniona, to mi powiedziała,że ta jest cichsza!!! Właściciel nie dba o ludzi, bo ustawiają się kolejki, a maszyna wcale nie jest cichsza. Kilka razy zrezygnowałem przez to z zakupów. Widziałem jak inni też odchodzili. Właścicielowi nie zależy na klientach????? W sobotę przestałem tam robić zakupy.
1
Stawigudzka 2017-03-09 18:35
Zgadzam się z tą opinią. Czasem mam ochotę zadzwonić do właściciela, ale myślę, że ktoś już to zrobił, bo od wielu lat jest problem z jakością i dostępnością /w godzinach rannych/. Jednak nic się nie zmienia. Po prostu właścicielowi nie zależy na klientach. "Klient" ma rację: "nowa" maszyna to jakaś masakra. Też mieszkam przy Stawigudzkiej. Coraz częściej wybieram konkurencję Tyrolskiej. Właścicielu Tyrolskiej: zacznij czytać wpisy na forach i wyciągaj wnioski. A może zatrudniasz niekompetentnych ludzi ??? A może masz wszystkich w d....? Bo nawet jeśli dla ciebie kasa jest najważniejsza, to powinieneś się starać o klientów.
2
TORBA 2017-03-12 10:20
ZGADZAM SIE Z TOBA PANI NA BARCZA ROBI CO CHCE UDAJE MILA ALE TAKA NIE JEST DLACZEGO PIENIAZKI NIE WPLYWAJA NA KONTO TO JUZ SAM GLUPEK ZROZUMIE CO TAM SIE DZIEJE A MYSLE ZE TA PANI JUZ DAWNO POWINNA BYC NA EMERYTURZE
2
sprzedawca 2017-03-12 21:01
Witam, masz rację , jak człowiek ma dzień wolny od pracy to co...... jedzie po swoją ciężko zarobioną kasę zamiast odpocząć.Druga sprawa stoisz w kolejce jak palant zimno ,deszcz pada , a ty człowieku stoisz pod murem w środku ani krzesła tylko wisisz i podpisujesz z tyłkiem wypiętym. Dlaczego wszystkie firmy płacą na konto tylko taka firma jak tyrolska się wypina na pracownika. Tyle co wiem powinno być płacone urlopowe, wiadomo ze jest tworzony fundusz socjalny , porozumienie płacowe , a tu nic zerooooo.
1
Pracownik 2017-03-17 07:04
@sprzedawca nic dodac, nic ując. To aż smieszne,zeby dojezdzac po wyplate. Rozumiem jeszcze jak ktos jest z Olsztyna, ale okoliczne sprzedawczynie?
3
Bul 2017-03-17 19:48
Niekompetentnych ludzi? Bo co,bo maszyna wolno kroi,a pieczywo nie wyszlo jeszcze z pieca? Wszystkiego na raz nie upieka na tyle piekarni,logiczne
czyscioch 2017-03-23 10:36
Czy w Tyrolskiej jest jakaś ekipa sprzątająca? Czy sprzedawczynie same sprzataja? Bo na Skłodowskiej okna są tak brudne że ledwo widać pracownice
1
Wstyd 2017-03-23 20:02
Żenada.. Komentarz poniżej jakiegokolwiek poziomu...
BCK 2017-03-23 22:01
PRZECIEZ W TYROLSKIEJ PRAWIE WSZYSCY PRACUJA PO PODSTAWOWCE PO CO TAM SZKOLA DO TEJ FIRMY
2
Przyjaciele z firmy 2017-03-24 09:53
Świerzewska odchodzi. Kto chętny na stanowisko kierownicze 4500 zł na start. Wymagania szkoła podstawowa jak nasza Ewa, obsługa kalkulatora oraz obsługa telefonu stacjonarnego oraz kurs komputerowy bo nie każdy potrafi :)
5
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Tyrolska - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tyrolska