brak logo

Piekarnia Tyrolska

Olsztyn

Opinie o Piekarnia Tyrolska

Żeby nie zwykły szary człowiek, to Bogaty nie jeźd 2017-04-05 08:41
Jak mi Ewka utnie wypłatę to w tej firmie sama bedzie zapierda...ć!!! Teraz to właściciele firm chodzą na kolana i proszą o ludzi do pracy a nie jak kiedyś ODWROTNIE!!!
9
Zosia 2017-04-05 16:00
Tyrolski na kolanach? To byłby widok
4
ag 2017-04-06 08:42
Nie wiem, dlaczego czepiacie się tej waszej kierowniczki, to bardzo inteligentna kobieta z klasą, potrafiła zaprowadzić w końcu porządek na piekarni. Wiadomo, że nierobom się to może nie podobać, ale prawda jest taka, że nikt na kolanach nie będzie błagał pracowników, zwłaszcza tych kiepskich o pozostanie w pracy. To mrzonki że nie ma chętnych, codziennie się ktoś zgłasza kto szuka roboty i odchodzi z kwitkiem. Nie ma pracy w Olsztynie dla takich bumelantów, lepiej to zrozumcie i zacznijcie szanować to co macie.
8
. 2017-04-06 15:28
Nie dyskutuj i PAMIĘTAJ 7-e przykazanie Boże. Olsztyn jest mały, Olsztyn widzi.
9
sebek 2017-04-07 04:22

A co do płacy to wiele zostawia do życzenia
Co róż zmieniają się pracownicy i to o czś świadczy
7
Angela 2017-04-07 08:45
Mały to jest Jarosław i do tego ślepy...
4
Brak słów 2017-04-10 10:31
Mirka ty nasza Kierowniczko... A nie to coś po podstawówce co w życiu osiągnęła tylko umiejętności kalkulatora. To jest wstyd i hańba.
6
ag 2017-04-10 15:00
Sami zawistnicy w tej firmie, zazdroszczą urody i sukcesu zawodowego. Szkoda słów... Nie warto zniżać się do ich poziomu.
4
Zosia 2017-04-12 10:19
Jeżeli ktoś się nie nadaje to szkodzi firmie (Reputacja i czy Finanse).
Nie życzę złe nikomu i nie trzeba być jasnowidzem ale jak tak dalej będzie to jak Titanic kiedyś zatonie razem z załogą.
6
konsument 2017-04-13 18:21
Kto sprawdza jakość pieczywa? Wczoraj chleb baltonowski był tak przesolony że nie można było go jeść. Czy Tyrolska upada ?
2
Klient 2017-04-15 11:01
Nie udało mi się dzisiaj zrobić zakupów w Tyrolskiej przy Stawigudzkiej. Mimo, że obsługiwały dwie kobietki, to kolejna była kilka razy "zakręcona". Wszyscy kolejkowicze zgodnie stwierdzili, że to przez "szybką" maszynę do krojenia. Drogi właścicielu piekarni: zrób coś z tym, bo tracisz klientów. Właśnie masz o jednego mniej, bo wybieram konkurencję. Próbowałem się dodzwonić w tej sprawie do biura, ale nikt nie odbiera telefonu. Czytając wcześniejsze wpisy, utwierdzam się w przekonaniu, że nikomu z Piekarni nie zależy na klientach.
Wesołych Świąt
3
Zenek Oz 2017-04-15 16:49
Powtarzasz się kliencie, wciąż piszesz że wybierasz konkurencję, a i tak przyłazisz do Tyrolskiej. Jakoś klientów jej nie ubywa, o czym świadczy ta kilkakrotnie pozakręcana kolejka. Jak ci maszyna nie pasuje, to jedz gnioty od konkurencji.
Alleluja!
5
klient 2017-04-18 09:25
Tak odpisać mógł tylko tzw. szef albo jego przydupas. Jeśli wam nie zależy na klientach, to tak dalej postępujcie. Po takim wpisie jakiegoś idioty, ja na pewno do tej piekarni nie pójdę. Pieczywo mi smakowało, dlatego tam kupowałem i chciałem zaproponować jakieś dobre rozwiązanie aby poprawić warunki obsługi. Widzę, że to nie ma sensu. Nie mam więcej zamiaru odpowiadać jakimś pajacom z Tyrolskiej.Żegnam
6
Zenek OZ 2017-04-18 13:31
Ty niby kliencie dobrze się zastanów, zanim napiszesz coś takiego na co są odpowiednie paragrafy, jeśli myślisz, że jesteś anonimowy w sieci, to niewiele wiesz. Lepiej schowaj się głęboko do swej stawigudzkiej nory i siedź cicho.
3
Ada 2017-04-27 07:06
Wystarczy poczytać odpowiedzi właściciela, widać poziom kultury i szacunek dla klienta.
4
agnes244 2017-04-27 13:31
A ty kim jesteś? Adwokatem tej piekarni ? Mam prawo wskazać co chcę kupić ,robię to w uprzejmy sposób a nie arogancki czy agresywny.Klient ma prawo wybrać produkt który chce spożyć. W sklepie jak kupujesz jabłka czy pomarańcze to bierzesz pierwsze lepsze czy macasz i wybierasz?
3
lech 2017-05-06 21:51
czy ta po podstawowce wogole na kalkulatorze potrafi liczyc to jest ciekawe pani Mirka to kobieta na poziomie inteligentna brak slow ze jeszcze ja tam trzymaja ta tylko nie jestem pewien czy ona ta podstawowke skonczyla
7
Aneta 2017-05-19 11:04
Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innych użytkowników wątku, czy też pracowników. Dla osób, które szukają informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy bardzo cenne będą merytoryczne komentarze, które pokażą zarówno plusy jak i minusy pracy w Piekarni Tyrolska.
3
PRACOWNICA 2017-06-03 22:30
A KIEDY TA STARSZA PANI KADROWA IDZIE NA EMERYTURE MOZE KTOS NOWY KTO PRZYJDZIE PRZESTANIE NAM OBCINAC PIENIADZE ZA URLOP BO TO NIE JEST ZGODNE Z PRAWEM
6
Lalalalaaa 2017-07-07 19:29
Dlaczego dajecie opinie negatywną jak są niektóre sprzedawczynie miłe i dobre, dlaczego o tym nie piszecie?
Aneta 2017-08-11 10:40
@PRACOWNICA czy takie informacje były zgłaszane kierownictwu? To dość poważne zarzuty, dlatego warto na forum dać znać skąd w ogóle taka sytuacja i jak na nią reagują osoby decyzyjne?
Urszula 2017-08-14 10:36
Czy dzisiejsza podwyżka cen to jakis żart??
3
wachlarzyk 2017-08-14 14:52
Urszula chyba nie zart ale mozna przecierac oczy ze zdumienia,2x pieczony podwyzka 60gr.z dynia uwaga az 1.20gr!!!
1
EWA 2017-08-16 06:47
PIENIAZKI SOCJALE ITP WSZYSTKIM ROZPORZADZA KADROWA DLACZEGO TAK DLUGO SIEDZI NA STOLKU BO BIERZE NASZE PIENIADZE A SZEF MOZE NAWET O NICZYM NIEWIE
4
Aga 2017-08-16 08:11
Ceny pieczywa w tej piekarni osiągnęły zenitu... już przy poprzedniej podwyżce. Dzisiejsza wizyta w piekarni po prostu ścina z nóg.
Przykro mi, ale rezygnuję z zakupów w tej piekarni. Ceny na takim poziomie to po prostu oszustwo.
4
klientka stała do tego czasu 2017-08-16 10:36
To co zrobił Pan właściciel to porażka , takie ceny /???? , już konkurencja się cieszy , bo niestety klienci odchodzą może jakościowo jest u innych gorsze ale cena przeraża . Człowieku co Ty zrobiłeś ???. Komputery w sklepach ? jak jest jedna sprzedawczyni i nawet czasem nie ma czasu kanapki i zjeść , przeprasza klienta żeby wyjść do toalety . No tak komputer .... klient zapłaci, może jeszcze kamerki ? klient zapłaci ,hektary klient zapłaci. Proszę pana klient odejdzie , daję słowo
5
Może ktoś mnie kiedyś doceni 2017-08-16 11:17
Jak by każdy w tyrolskiej przestrzegał 7 przykazanie to podwyżki nie było by oraz komputerów. Widać uczciwość nie popłaca bo i tak mam uciążliwy komputer na sklepie.
1
  2017-08-16 14:20
Przepraszam Panią Ewe Świerzewską za wpisy w internecie Pod jej adresem.
1
Sprzedawczyniii 2017-08-17 15:23
Czeka Pani na nadanie orderu za uczciwość? Tylko Pani przyklada się sumiennie do pracy, a reszta sprzedawczyń kręci wały na kajzerkach? Haha. Proszę się nie zejsraać i nie kompromitować.
5
Aneta 2017-08-21 17:06
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia na stanowisku sprzedawcy w Piekarnii Tyrolskiej? Czy można liczyć na ewentualne podwyżki wraz ze stażem pracy?
Justa 2017-08-21 19:35
Na podwyzki wraz ze stazem pracy, stanowczo nie
Menelao 2017-08-22 07:05
Pytanie do wlasciciela: czy wraz ze wzrostem cen wszystkich produktow, przewidywana jest tez podwyżka plac dla pracowników???
3
Menelao 2017-08-22 07:07
Pytanie do wlasciciela: czy wraz ze wzrostem cen wszystkich produktow, przewidywana jest tez podwyżka plac dla pracowników???
1
awers 2017-08-22 13:10
Czytalam w gazecie,ze piekarze mają dostac podwyzki, a co ze sprzedawczyniami i kierowcami, to mozna sie domyslac :/
Zenek Oczy Zielone 2017-08-22 14:00
Zapomnijcie o podwyżkach pensji. Tak duży wzrost cen produktów Tyrolskiej związany jest z trudną sytuacją finansową firmy, spowodowaną w głównej mierze poprzez problemy z budową nowej piekarni pod Barczewem. Jedyną nadzieją dla sprzedawczyń jest podniesienie płacy minimalnej przez rząd. Póki co cieszcie się tym, że z powodu spadku sprzedaży, macie trochę mniej pracy.
4
ROGAL 2017-08-22 19:59
Trzeba za cos wybudowac nowa piekarnie w Barczewie i najlepij zrobic nie uzasadniona podwyzke 25-40%
Ja do tych piekarni juz nawet nie wchodze
Klient z jarot 2017-08-25 14:29
Do " Rogal": to leć do Biedron i Lidlów i truj swoją rodzine tym "chlebem". Ja się bardzo cieszę, że Tyrolska się rozwija. Szkoda że trochę więcej zapłacę za chleb... ale o ile nie zaczniecie używać chemii, macie u mnie klienta! Za jakość moge zapłacić...
Rogal 2017-08-25 16:17
Do klient z jarot .Nie jesteś klientem tej piekarni tylko du..lizem jej właściciela.W innych piekarniach pieką super chleb bez chemii i bez podwyżek.Przyklad chleb w Lewiatanie Ziarnowita za 3,30,- W Tyrolskich kosztował by już z7,-
I nie strasz ludzi Lidlem Biedronka tylko podaj przykład innych piekarni ty ściemniaczu Tyrolski A może chcesz za prąd więcej zapłacić aby się Enea rozwijała.A fuj ty sciemniaczu!!!
1
awers 2017-08-26 15:24
Najpierw to się naucz języka ojczystego: (kosztowałby, a nie kosztował by) a potem dopiero udzielaj opinii na jakiś temat. Jak żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska,że Goszczycki się czegoś dorobił, to leć i zakładaj własny biznes, zobaczysz,jaka to 'prosta' sprawa.
1
Witold 2017-08-26 20:48
Zawsze kupowałem chleb razowy z piekarni Tyrolska . Ostatnio po podwyżce tego chleba (0,60 gr.) , chleb ten jest o wieeeele gorszy . Jest bliniasty , rozpada się po ukrojeniu kromki , i teraz już niczym nie różni się od chleba razowego z marketów . Myślałem że to incydent , ale niestety myliłem się . Już nigdy więcej nie kupię tego razowca z Tyrolskiej. Nie dość że podrożał to jeszcze baaardzo stracił na wartości .
1
Zosia 2017-08-28 11:16
Za coś trzeba zbudować nową fabrykę...
2
Aneta 2017-08-30 07:56
To w takim razie jak to jest kondycją firmy? Jednej strony mówicie, że firma ma problemy finansowe, ale z drugiej - buduje nową fabrykę? Być może te przeświadczenie o problemach jest zbyt wczesne @Zenek Oczy Zielone?
2
Zosia 2017-08-31 18:43
Firma ma się kwitnące tylko po rozwodach i podziałach to każdy chce duży kawałek tortu. Tak więc trzeba więcej wydusić???? a nowa fabryka za darmo się też nie zbuduje☺
1
ZOZ 2017-09-03 08:55
Jaka jest kondycja firmy to najlepiej wiedzą banki, które odmówiły kredytowania budowy. Zwyczajnie przeinwestowano. Te sklepy firmowe po odległych wiochach raczej nie były dobrym pomysłem, ale czas pokaże...
2
Sansa 2017-09-04 10:43
Zastanawiam się, skąd tyle wiesz o poufnych rzeczach firmy. Musisz byc kimś z wewnątrz, a skoro tak jest, to dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] we własne gniazdo?
1
ZOZ 2017-09-04 13:41
Gdybym rzeczywiście chciał zaszkodzić tej firmie, to mógłbym napisać o naprawdę poufnych sprawach. Choćby o tym jak to jedna pani drugiej pani robiła tu koło tyłka... Ale nie o to przecież chodzi.
Uważam tylko, że Goszczycki został postawiony pod ścianą i nie miał innego wyjścia jak podnieść ceny swoich produktów. Jeżeli tylko nie przesadzi w oszczędzaniu np na czasie wypieku, to pieczywo obroni się jakością. Co innego z wyrobami z cukierni. Wycieka z nich coś, jakiś ulep...
2
Sprzedawca z mazur 2017-09-04 19:36
Tak piszecie o tym czy tamtym, a wiecie co jest najgorsze ?? , że klienci odchodzą i ciągle narzekają jak tu drogo, a co ja mogę jako sprzedawca ? nic ... uśmiecham się tłumaczę, że wszędzie jest drogo. Klient, który kupował chlebek babuni już nie kupuje no bo drogo prosi o baltonowski .Utargi są mniejsze no bo wiadomo dlaczego, klient kupuje gorszej jakości chleb u konkurencji.. no bo taniej.
2
Sansa 2017-09-05 09:38
Nic nowego nie napisałaś
1
Aneta 2017-09-06 11:01
@ZOZ, czyli w takim razie nic nie jest przesądzone. Piekarnia Tyrolska zatrudnia bardzo wiele osób szczególnie w mniejszych miejscowościach, dlatego skoro nie ma twardych danych dotyczących stanu firmy, nie trzeba niepotrzebnie przekazywać niepewnych informacji.
3
Lila 2017-09-24 13:48
Jestem stałą klientką Tyrolskiej,w sobotę jak zwykle poszłam po chleb tzw. Królewski teraz jyż piszą pani Marzeny./bo nie wiem czy do królewskiego coraz gorzej podobny / Chleb nie podobny do chleba normalny plaskacz,sama skóra.Jak można taki chleb podać na sklep,czy nie ma żadnej kontroli.Ekspedientka powiedziała / a byliśmy pod wieczór / że z siedem skrzynek sprzedała połowę.Acha pomyślano,że jutro niedziela to po połowie ceny sprzedadzą,Ja nawet za darmo dziękuję ,bo skóry za darmo jeść nie będę.
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Tyrolska - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tyrolska