brak logo

Piekarnia Tyrolska

Olsztyn

Opinie o Piekarnia Tyrolska

mez 2015-06-02 09:04:59
obrazek dostawy partii pieczywa z dn.02.06.2015r ok.godz 8.20. pod sklep przy Bałtyckiej/al. Przyjaciół podjeżdża pojazd firmowy piekarni tyrolskiej nr2. wysiada dwóch panów i zabierają się do rozładunku pieczywa.; niby wszystko normalnie... ale obaj mają "fajkę"w ustach i pchają ten chleb i bułki w skrzynkach do sklepu a tlący się papieros w ustach nad tym pieczywem. czyżby nowy rodzaj posypki dla pieczywa? prawie jak w filmach Barei. z całym szacunkiem marketingowo skrajnie niedostatecznie, wizualnie również, higienicznej totalna porażka
Rogalik 2015-06-06 07:19:12
Kiedy będą ogłoszone wyniki konkursu ogłoszonego przez piekarnie?
m 2015-06-06 19:23:34
hhehhe dobre
kasandra 2015-06-30 10:44:21
w dniu wczorajszym zostala otwarta piekarnia poza miastam,we wsi Giedajty..z tego co wiem w kazdej nowo-otwartej piekarni jest jakas promocja,lecz tam niestety nie bylo..no ok.widocznie firmy nie stac juz na promocje..ale ja o czyms innym napisze..przejezdzalam tam czesto i zagladalam do srodka,bylo tam brudno,ale ok.zamkniete to i moze byc,ale gdy zajechalam tam wczoraj i zobaczylam brudna podloge,muchy zdechle po katach i w dodatku tez latajace,bo drzwi otwarte,to odechcialo mi sie juz zakupow w tej piekarni..nowo otwarty sklepik powinien blyszczec czystoscia..wstyd

Tyrolska 2015-08-25 01:00:25
Już sprawę załatwiliśmy. Dziękuje A sugestie.
Piekarnia Tyrolska 2015-08-25 01:16:39
Dziękuje za sugestie. Na pewno ma Pani po części racje. Powinnismy zacząć rowńiez zatrudniać młodsze sprzedawczynie, i to robimy. Problem polega na tym, ze na sklepach gdzie jest największy ruch obstawiamy najbardziej doświadczone i pracowite sprzedawczynie. Akurat tak sie składa, ze te sprzedawczynie sa w nieco podeszłym wieku... Młodsze idą na sklepy gdzie ruch jest nieco mniejszy... Daje im to czas na naukę a dla nas możliwość ich sprawdzenia. Na pewno prześle te sugestie do działu kadrowego. Pozdrawiam
1
kupująca2 2015-09-11 08:45:09
WIADOMOŚĆ GŁÓWNIE DO WŁAŚCICIELI TYROLSKIEJ: przede wszystkim to zmieńcie pracownice na młodsze w dziale kadrowym...
Nie dziękujcie za sugestie, nie trzeba.
Do kupujacej 2 i calej reszty 2015-09-14 09:36:26
To co tu czytam bardzo dyskryminuje wszystkie kobiety,nikt wiecznie mlody i piekny nie bedzie,kazdy ma prawo do pracy i placy ,nikt zawsze nie ma najlepszego samopoczucia od rana,ale to jest poprostu istna nagonka na pracownice piekarni tyrolskiej mam wrazenie ze pisza te opinie ludzie ktorzy nie przepracowali duzo lat w jednej firmie......do moderatora czasmi prosze kontrolowac to co ludzie pisza ......to nie sa tak latwo zarobione pieniadze przez te panie i nie jest to taki lekki kawalek chleba
beata 2015-10-07 21:17:32
ale te starsze sa strasznie zaniedbane brudne wlosy u niektorych brak uzebienia paznokcie brudne to jest naprawde nieprzyjemne kupowac pieczywo u takich osob zrobcie cos z tymt
1
EWELINA 2015-10-16 20:56:38
TAK A TE MLODE KIEDY NIE WEJDZIE SIE DO SKLEPU TO CALY CZAS ROZMAWIAJA PRZEZ TELEFON JEZDZE PO ROZNYCH SKLEPACH BO MAM TAKA PRACE I JEZELI OBSLUGUJE STARSZA PANI TO NIGDY Z TELEFONEM W PRZECIWIENSTWIE DO MLODSZYCH
zdzich 2015-11-06 10:12:20
Być przedsiębiorcą w tym kraju to jest nie lada wyzwanie.
Proponuję zatrudnić same młode sprzedawczynie i obsługiwać jedynie młodych klientów - tych nie marudnych. Wtedy dźwigniemy ten kraj z ruin.
TYROLSKA 2015-12-01 06:42:50
W stu procentach popieram te slowa
1
Adam 2015-12-04 21:14:56
MOJA ZNAJOMA ZATRUDNILA SIE W PIEKARNI I COZ SZOK OKAZUJE SIE ZE PANI KADROWA JAK SIE IDZIE NA URLOP ODCINA W ZALEZNOSCI OD HUMORU PO 200 LUB 300 ZL TAK DOWIEDZIALA SIE OD PANI KTORA JA SZKOLILA CZY TO JEST ZGODNE Z PRAWEM
1
EWELINA 2015-12-05 19:04:14
TAK TO PRAWDA JA PRACOWALAM W PIEKARNI ZERO ZYCIA PRYWATNEGO 2 DNI W PRACY JEDNEGO WOLNEGO DNIA NIEWIADOMO CO ZE SOBA ZROBIC BO CZLOWIEK JEST NIE DO ZYCIA A ZA DWA TYGODNIE URLOPU PANI KADROWA ZABRALA MI 250 ZL PRZECIEZ TO JEST NIENORMALNE W TAK DUZYM I DOBRZE FUNKCJONUJACYM ZAKLADZIE POWINNY BYC WCZASY POD GRUSZA A TU CO DLACZEGO SZEF TO TOLERUJE
3
Janek 2015-12-14 11:50:59
Zapytuję co się dzieje z pieczywem, a konkretnie chodzi mi o chleby. Wyroby coraz mniejsze,a cena bez zmian. Np. Chleb podwójnie pieczony i razowy ze słonecznikiem które zawsze kupowałem wizualnie i wagowo zmalały. Waga pierwotna podwójnie pieczonego wynosiła 680 dag, a teraz 580dag. To jest jawne oszustwo klientów. Proszę o wytłumaczenie tego stanu rzeczy. Sprzedawczynie również to zauważyły ale jak twierdzą nic nie mogą zrobić bo tylko sprzedają. Już nie korzystam z usług tej firmy. Moi znajomi z osiedla również.
1
adela 2015-12-19 20:43:37
popieram opinie Janka wszystkie wyroby sa mniejszej wagi czy kierownictwo nie moze cos z tym zrobic a jezeli nie to sa jeszcze inne instytucje gdzie mozna to zglosic
2
Emerytka 2015-12-27 19:04:44
Dlaczego zawiedliście swoich stałych klientów w wigilię. W piekarniach nie było chleba. Czy już wam nie zależy na klientach, czy zgromadziliście już za dużo pieniędzy, że wam na nich nie zależy?Telefony do biura też milczały.Nie zależy wam na stałych klientach. Trudno. Przeniesiemy się z zakupami do innych piekarń
Kajzerka 2015-12-27 20:27:15
Ekspedietki do roboty!a nie po Głowie sie drapać i wypisywac bzdury jak kto który :-) !!!!!
1
zdzich 2015-12-31 09:03:18
Z tego co widziałem, to w Wigilię zabrakło pieczywa, gdyż ludzie kupowali na zapas, jakby wojna albo inny kataklizm miały nadejść, a piekarnia swoje moce produkcyjne ma przecież ograniczone, piece nie są z gumy. A co do kadrowej, to po sprawdzeniu aktualnego KRS online okazuje się, że jest ona Prezesem Zarządu, więc jej władza w tej spółce jest bliska absolutu i żadne prawo pracy czy inne przepisy jej nie obowiązują.
Kajzerka 2015-12-31 12:20:02
Ciekawe której się nudzi ??? Co skończyły się seriale typu ,, DLA CZEGO JA'' . Wasze Zdrówko na Nowy Rok !!!
Tyrolska 2016-01-22 21:43:43
Dzien dobry, odnośnie jakiego pieczywa Pan mówi? Na jakim sklepie? W jakim miescie? Pozdrawiam
Tyrolska 2016-01-22 21:49:12
Dzien dobry, Ma Pani racje. Trochę zawiedliśmy. Nie byliśmy w stanie wyprodukować takiej ilości pieczywa, jakiej nasi klienci wymagali. Nadal chcieliśmy aby pieczywo było świeżutkie i w czasie 8 godzin nie byliśmy w stanie wyprodukować więcej. Ale prosze sie nie martwić. Juz kupiliśmy nowy piec piekarniczy! Na pewno na przyszły rok nie zabraknie pieczywa:) pozdrawiam
iwona 2016-02-05 11:31:58
piekarnia w swietajnie :pracuje ,,taka,, mala z bialymi wlosami - nerwowa , pyskuje do starszych ludzi , rzuca pieczywem i torebkami w starszych ludzi , bo nie ma cierpliwosci odpowiadac na ich pytania .obsluga zeszla na psy.
Sara 2016-02-16 08:55:29
Wczoraj 15 lutego 2016 kupiliśmy chleb razowy za 2zł 60 który podrożał i od razu jakość się pogorszyła...skórka odstaje, a przy smarowaniu masłem chleb się kruszy.
1
Tyrolska 2016-03-19 17:10:55
Hmmm, pierwszy raz usłyszałem o takim problemie w naszej firmie. Zostanie to poprawione. Pozdrawiam
1
Bernardetta 2016-04-01 13:36:15
Też miałam problem ze smarowaniem chlebka masełkiem, ale przerzuciłam się ma masmix i problem zniknął. Pozdrawiam
do jarku 2016-04-11 15:14:58
Warunki są nieciekawe. Pracodawca ma w d...ie przepisy kodeksu pracy i bhp. Za badania okresowe pracownice muszą płacić z własnej kieszeni, podobnie jest z praniem odzieży roboczej, która jest wydawana raz na trzy lata. Nie płaci za nadgodziny i pracę w dni wolne. O obcinaniu wypłaty za urlop ktoś już wcześniej wspomniał... długo można by jeszcze wyliczać.
4
Magda 2016-05-02 21:10:11
Jezeli chodzi o badania to jest poprostu szok nigdy nikt nie robi zadnych badan Daje sie lekarzowi pieniadze i podpisuje ksiazeczke zdrowia Nie wiadomo kto tam jest zdrowy
3
beata 2016-06-18 17:16:37
pani ktora praowala na zeromskiego miala luszczyce kiedy to zobaczylam i zapytalam jak lekarz podpisal badania lekarskie odpowiedziala ze tu badania sa niepotrzebne bo to taki zaklad ze wszystkich przyjmuja bylam poprostu w szoku nigdy wiecej nie wejde do tyrolskiej
2
basia 2016-07-10 21:15:38
to normalka tam nikt nie robi badan toz ta piekarnia slynie z najgorszych brudasow
2
Sklep na redykajnach 2016-07-11 23:05:42
Kompletne ocierano i nieprawda! Każda osoba zatrudniona na jakiejkolwiek pozycji w piekarni Tyrolskaiej musi miec aktualna książeczkę sanepidowska z aktualnymi badaniami. To oczywiste. To jest duża firma i skrupulatnie jest kontrolowana przez sanepid...
1
Bożena S. 2016-07-19 09:28:26
beata jesteś w błędzie! Łuszczyca jest schorzeniem niezakaźnym i niezłośliwym, toteż na pewno nie jest przeciwwskazaniem do podjęcia jakiejkolwiek pracy. Zastanawiam się jaką ty szkołę skończyłaś bo taką wiedzę można w szkole średniej uzyskać . Na twój rozum napisze że z takim schorzeniem można pracować!!!
Julia Pietrucha 2016-07-19 13:43:15
Z Tomkiem, Romkiem i rzeżączką jest naparwde nieźle.
2
krystyna 2016-07-19 21:18:28
Do Kierownictwa Bardzo dziekuje i nie tylko ja za zabraliscie gdzies ta pania starsza udajaca nastolatke toz to poprostu byla masakra Nie mozna bylo nic kupic spokojnie bo caly czas gadala bzdury niesamowite Teraz dopiero znowu zaczelam chodzic do piekarni na Zamenhoffa bo normalnie moge kupic chleb prosze nie dawajcie jej juz na nasze osiedle Z gory dziekuje
krystyna 2016-07-19 21:19:34
Do Kierownictwa Bardzo dziekuje i nie tylko ja za zabraliscie gdzies ta pania starsza udajaca nastolatke toz to poprostu byla masakra Nie mozna bylo nic kupic spokojnie bo caly czas gadala bzdury niesamowite Teraz dopiero znowu zaczelam chodzic do piekarni na Zamenhoffa bo normalnie moge kupic chleb prosze nie dawajcie jej juz na nasze osiedle Z gory dziekuje
anonim 2016-07-28 19:53:15
Wiesz co kto ci naopowiadal bzdur o premiach tam pracujesz jak osiol i za marne pieniadze i zawsze jest zle poszukaj sobie pracy w jakiejs normalnej firmie nie pchaj sie w bagno pracowalem jako kierowca kilka miesiecy porazka totalna
1
kajzerka 2016-08-21 20:24:32
jakie socjale? Pracuje w tej firmie już 4 lata i żadnych socjali nie ma i nigdy nie było !
3
BCK 2016-09-02 20:13:11
PRZYJMUJA ALE NIE IDZ TAM POSZUKAJ SOBIE PRACY JEST TYLI FIRM NA POZIOMIE A TU NAPRAWDE NIE WARTO
MAGDA 2016-09-02 20:13:54
PRZYJMUJA ALE NIE IDZ TAM POSZUKAJ SOBIE PRACY JEST TYLI FIRM NA POZIOMIE A TU NAPRAWDE NIE WARTO
1
adam 2016-09-19 13:50:19
niewiecie czy mają pracę dla mechanika samochodowego?
ag 2016-09-28 10:43:27
Odpowiedzialna społecznie forma ??? Nie masz pojęcia o tej firmie i jej "odpowiedzialnym' właścicielu. Miejmy nadzieję, że kiedyś odpowie za to, jak traktuje pracowników.
1
ag 2016-09-28 10:43:59
Odpowiedzialna społecznie forma ??? Nie masz pojęcia o tej firmie i jej "odpowiedzialnym' właścicielu. Miejmy nadzieję, że kiedyś odpowie za to, jak traktuje pracowników.
1
poziomka 2016-10-13 22:44:03
Poziomka
Pracuję w tej firmie ponad rok jako sprzedawca jest co prawda dosyć ciężko, ale wszędzie pracować trzeba. Zarobki...... nie narzekam i dziwię się, że jak komuś jest tak źle to się nie zwolni, na jego miejsce może ktoś czeka.Takie obrabianie " tyłka" pisanie na forum o kobiecie pracującej tu czy tam jest OBRZYDŁE i nie etyczne .To jest do pani Krystyny z osiedla. Nie znam tej pani co tam pracowała bo nie jestem z Olsztyna ale bardzo jej współczuję.
1
poziomka 2016-10-14 19:25:15
Co mi się w tej firmie nie podoba to to, że został przyjęty do pracy pan który jeździ po sklepach i się czepia tu okruszek tam okruszek, ludzie to jest piekarnia a nie laboratorium. Oczywiście ma być czysto schludnie to się inaczej pracuje. My jesteśmy dla klienta on ma być zadowolony i miło obsłużony to przyjdzie drugi raz.W tym dniu co ma być ten pan człowiek pracuje ze stresem bo pisze nazwiska i człowiek bogu ducha winien, a może kablować do właściciele.
Dzięki tej osobie co podjęła decyzję o jednej dostawie dziennie .
1
fruu 2016-10-16 23:19:25
W ogóle wiadomo czy jest szansa na to, żeby pokazały się u nich jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
lesio 2016-10-26 12:41:50
Piekarnia to nie warsztat samochodowy, ma być czysto i sterylnie i tyle.
2
Wlasciciel 2016-10-27 10:48:19
Jest, caly czas przyjmujemy chetnych do pracy. Pozdrawiam
PROSEKTORIUM 2016-10-27 20:34:18
to proszę zdejmować buty przed wejściem, jak ma być tak czysto i sterylnie.
2
poziomka 2016-10-30 19:24:49
Dzięki .... ma Pan rację.
pozdrawiam
2
zdzich 2016-11-07 12:26:36
Lesio sterylnie to ty masz w głowie. Bo jak niby wyobrażasz sobie sterylność w pomieszczeniu, w którym co i rusz kroi się pieczywo obsypane mąką czy też różnego rodzaju ziarnami ? Czy sprzedawczyni ma za każdym razem uruchomiać odkurzacz, z pietyzmem sprzątać najdrobniejszy okruszek i liczyć na wyrozumiałość oczekujących w kolejce klientów? Weź ty się zastanów, zanim znowu coś napiszesz.
2
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Tyrolska - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tyrolska