brak logo

Cartalia.com

Warszawa

Opinie o Cartalia.com

ann_1988 2012-10-26 12:17
1. 5 zł/h na umowie smieciowej
2. Drugie 5 pod stolem
3. Zero podwyzek
4. Jeśli ktoś chce podwyzke to jest wywalany i nowy przychodzi na jego miejsce.

Tak to sie kreci.
on 2012-11-15 15:09
Dokladnie tak jak ktoś napisał: płaca niska (ok. 5-8zł), umowa śmieciowa (albo w ogóle, czyli na czarno).
Ogólnie to przykre, ale ta firma powinna być tylko małym przystankiem w drodze do dalszej kariery. Szefostwo nieuprzejme, nieszanujące pracowników, przemądrzałe i robiące wszystko aby zniechęcić do siebie podwładnych. Nie żartuję, wiem że w każdej firmie \\\"szef wie lepiej\\\", ale tutaj jest to spotęgowane.
Podsumowując: brak możliwości awansu, brak możliwości podwyżki, atmosfera grobowa. Nie polecam.
aniani 2012-12-04 13:34
nie polecam nie płacą prowizji dekoratorom i florystom.Pani AS. przeciąga tak długo ak to jest możliwe po czym konczy korespondencję
1
Teresa 2012-12-05 19:52
Oni się budują i teraz potrzebują dużo pieniędzy, trzeba to zrozumieć że mało płacą. Każdy kto się budował to wie jak to jest ciężko
2
MD 2012-12-11 16:39
Firma będzie przeniesiona na drugi koniec warszawy, pewnie wszystkich zwolnią bo nikt nie dojedzie 40 km do roboty
miuu 2014-08-07 16:58
osuści nie polecam współparcy z tą firmą, szczegolnie pani Adrianna
1
Bun 2014-09-19 21:28
Firma tonie w długach! Szefostwo okropne! Nikogo nie szanują! Budować się nie budują bo ich na to nie stać, działkę sprzedali! A przenieś się musieli bo ich ze starej siedziby wyrzucili za niepłacenie czynszu. Jedyne co w tej firmie dobre to pracownicy, którzy niestety cierpią przez szefostwo. Muszą kłamać, kręcić... A to niestety działa na niekorzyść ich nazwiska. Nic dziwnego że pracownicy wiecznie poddenerwowani, sfrustrowani. Szefostwo co chwila wymyśma głupie zadania, które trzeba realizować. Wieczne braki na magazynie. Wypłata? Kiedyś podobno była na czas... Dziś ciesz się jak 10 dostaniesz 100zł :).
4
zuska 2016-04-20 12:03
Nie ma ani jednego pozytywnego wpisu o tej firmie jak oni prosperuja.
zuska 2016-04-20 12:32
Nie ma ani jednego pozytywnego wpisu o tej firmie jak oni prosperuja.
sdop 2016-05-10 20:03
No ale @zuska nie wiem nawet co chcesz wiedzieć, całą swoją ofertę mają przestawioną na swojej stronie internetowej, zaproszenia są robione na zamówienia, ceny nie są wysokie więc warto się skusić, a do tego jeszcze przy dużej ilości można dostać rabat.
thebest 2017-06-02 17:13
Wyżej wymieniona firma ma poważne problemy finansowe. Na pewno w kwestii wypłacalności pieniędzy pracownikom.
Wg wyżej wspomnianej właścicielki oraz jej córki wypłata dla pracowników to kwestia drugorzędna.
Pieniądze napływają do pracowników czasami z miesięcznym opóźnieniem, argumentem do zaległości jest "brak płynności"
bądź bardzo niegrzeczne zdanie od samej Szefowej "jeśli ci się nie podoba to nie musisz tutaj być".
Wszystko o umowy śmieciowe a nawet ich brak. Machlojki z pseudo fundacją i brak szacunku do człowieka. Przestrzegam, szkoda marnować czasu.
media01 2017-06-05 22:10
Ciekawe, miałem właśnie tydzień próbny w tej firmie i nic nie słyszałem o opóźnieniach w wypłatach ,
z tymi co rozmawiałem, raczej byli zadowoleni, córki też nie widziałem, zastanawiam się o co chodzi ?
Co byś mi doradził , bo nie chcę mieć problemów, czy twoje informacje są aktualne ?
trailer 2017-06-10 16:18
pracowałem tam 2 lata temu jakieś 3 miechy, uciekaj stamtąd jak najszybciej, a.k to zwykła złodziejka która zwyczajnie nie płaci i śmieje się w twarz mówiąc, że sama na chleb nie ma to skąd ma tobie niby dać...
NT 2017-06-19 15:48
Jeśli chcesz widywać szefową - "dyrektor kreatywną z shutterstocka"- (ponieważ żaden z projektów Pani dyrektor nie wychodzi z jej głowy) i córkę "faszyn jukej kolekszyn" co rusz w nowych ubraniach z uk a sam chcesz być w pracy głodny, to śmiało... ciekawe doświadczenie.
Edyta 2017-07-26 10:38
@NT a możesz coś więcej napisać w temacie stawek? Na ile mogłeś liczyć na swoim stanowisku? To bardzo istotne informacje dla osób, które szukają pracy, istotniejsze od ubioru innych osób pracujących w firmie.
groo 2017-08-04 19:00
Witam,
czy opinie o cartalia.com to to samo co kartalia i fundacja festina lente?
Edyta 2017-08-16 07:04
@groo tu rozmawiamy o firmie z siedzibą w Warszawie. O jakiej lokalizacji mówisz?
Były pracownik 2017-08-31 11:15
Tak, to to samo. Oni co chwila zmieniaja nazwe. Ale to jedno i to samo gówno.
Edyta 2017-08-31 11:22
@Były pracownik, możesz wyjaśnić innym użytkownikom dlaczego Cartalia.com, zmienia nazwy i czy jest na to jakieś potwierdzenie? Brzmi to dość niepokojąco zarówno dla klientów, jak i dla potencjalnych pracowników, więc czy mógłbyś to uzasadnić?
Zostaw swoją opinię o Cartalia.com - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartalia.com