brak logo

PKP Przewozy Regionalne

Poznań

Opinie o PKP Przewozy Regionalne

kriss 2009-06-01 10:13
ja mam bardzo dobraa opinie, mila obsluga pociagow , atrakcyjne oferty, chetnue podjal bym prace dla pkp pr
zbyszek 2010-10-08 17:56
Hamstwo babsztyla z dworca Torun Miasto agent nie zna granic, zle bilety sprzedaja np do Lodź Zabieniec jak sie mowi do kaliskiej i nie wymieniaja potem biletu i kaza jechac na gape ze pewnie nie sprawdza
zbyszek 2011-02-21 15:40
Poprawiło sie na dworcu torun miasto. juz nie ma agent tylko jest mila i dobra obsluga. Brawo dla Przewozow Regionalnych za reakcję. Grudziądz miastem bez tlk, interregio a na domiar zlego jest jeszcze Arriva rp
ax 2013-02-15 21:02
1KWIECIEŃ STRAJK GENERALNY trzeba wyznaczyc date STRAJKU GENERALNEGO w moim PANSTWIE by doprowadzic do rezygnacji premiera z tej funkcji ktora mu powierzyllismy PLAKAC sie chce co sie dzieje na NASZEJ rodowitej ziemi WYJDZIEMY NA ULICE czas na zmiany nie mozemy przejsc bez tego obojetnie to swiadczy o NAS samych TO NASZ OBOWIAZEK DLA NASZEJ OJCZYZNY DLA NASZEGO POKOLENIA 1 KWIECIEŃ -STRAJK GENERALNY W PANSTWIE POLSKIM wklejajcie,informujcie JEDNOCZMY SIE WPISUJCIE MIEJSCOWOSCI
Mrówa 2015-02-12 13:00
Śmieszne! Śmiechu warte przewozy regionalne... Każą płacić za bilet kredytowany na pociąg, który spóźnił się 10 GODZIN! Jednym uwzględniają reklamację, a drugim nie! Chamstwo i złodziejstwo! Media się tym zainteresują...
Walczak 2015-06-12 11:19
Mam bardzo dobrą opinię o PR. Pełna kultura i profesjonalizm.
wojtek 2015-07-28 21:05
w dniu dzisiejszym skorzystałem z usługi PR i był to ostatni dzień korzystania z tej popapranej firmy . W kasie biletowej łódź kaliska uzyskałem informacje ( b. długa kolejka) iż mogę zakupić bilet bez opłat u konduktora , zgłosiłem fakt braku biletu przed odjazdem pociągu jak baran konduktor stał na peronie i gupi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie powiedział mi iż mam dokonać opłaty za wypisanie biletu cho [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go wydrukował , na me zapytanie dlaczego mam ponosić dodatkową opłatę spotkałem się z wyjątkowo chamskimi komentarzami ze strony pseudo konduktora , nadmienię iż pociąg ten jechał do stacji ostrów wlkp. z łodzi kaliskiej o godz 20.41 w dniu 28,07, życze samych sukcesów firmie PR pracując z takimi chamami i baranami nasz człowiek świadczy o nas pozdrawiam były pasażer
Pasażer 2016-02-21 17:19
Najgorsza obsługa w kasie w Gnieżnie panie opryskliwe pracują jak w czasach PRL
Zdegustowany 2016-04-25 06:56
Poznań Główny - Szklarska 6:43
Wbiegam do pociągu i od razu szukam konduktora w celu dokupienia dalszej podróży do biletu przewozy wlkp. Znalazłem i proszę o bilet. Na to kobieta: "a kas nie było" Prostactwo i brak poszanowania. Kiedy pracownicy PR zrozumieją, że klient w tej branży jest ważny?
xxx 2016-06-19 23:38
Uważam, że to podła firma! Nakładają kary za brak biletu mimo, że na peronie nie ma ani słowa o tym, że trzeba wsiąść do pierwszego peronu zgłosić chęć kupna biletu. Jeszcze 2 lata temu konduktora nie trzeba było szukać. Jak przychodził to bez problemu kupowało się bilet. To smutne i podłe, że pasażer jest traktowany jako potencjalny oszust. Powinni zainwestować w automaty z biletami na stacjach gdzie nie ma kas, a nie łatać dziury w swoim budżecie w taki podły sposób.
Pozdrawiam serdecznie konduktora-służbistę z pociągu relacji Poznań Łódź Kaliska.
Ewa 2016-08-08 17:40
Ja jestem bardzo zadowolona z usług PKP . Skorzystałam pierwszy raz i zrobię to ponownie.
podroznik 2016-08-14 15:20
Dzisiaj biegłem na ostatnią chwilę do pociągu. Konduktor nic nie zrobił żeby zatrzymać pociąg co za chamstwo i jeszcze ręce rozłożył. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tego przewoźnika.
Porużujący 2016-08-17 14:05
Trzeba było przyjść na czas. Jak by miał czekać na każdą spóźnialską siero-ę to nigdy by nie odjechał. Ja mam dobrą opinię o kolej. Trzeba trochę rozsądku zachować.
1
Jan 2016-10-10 10:39
Gdyby czekał na każdego spóźnionego,to byłyby opóźnienia na kolejnych przystankach i też byłyby skargi.
ws 2016-10-11 12:10
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno są jakieś premie do podstawy.
Szkoda gadac 2016-10-28 06:43
Szkoda gadać dzień w dzień pociąg spóźnia si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 10 minut obsługa to katastrofa gościu z budki nie potrafi wymowic nazwy stacji sam pociąg też wymaga naprawy od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 50 lat jedziesz w zimę okno się otwiera -20 w całym pociągu a konduktor ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ogrzewanie tapicerka aż się prosi o wymianę czy to jest jakieś nieporozumienie???
Weronika 2016-11-02 20:06
Codziennie dojezdam rano do pracy do Poznania jak i wracam wieczorem. Rano jade pociągiem regionalnym opóźniony, wieczorem wracam opóźniony. I tak w dzień w dzień. Rozumiem opóźniony pociąg, ale nie codziennie! I ciągle spóźniają się tylko przewozy regionalne! Zróbcie coś z tym, albo jak nie pasują godziny odjazdu albo przyjazdu pociągu to je zmieńcie. To jest niedorzeczne żeby tak bylo.
Adrian 2016-12-08 20:59
Czy ktoś wie ile zarabia maszynista?
ada 2016-12-09 09:36
Podobno całkiem przyzwoicie.
tragedia 2017-01-16 20:03
Za dzisiejszy kompletny brak przygotowania, planowania, organizacji zastępczej komunikacji ze względu na zerwanie linii trakcyjnej na trasie Chociszew - Łódź oraz aroganckie, niedoinformowane panie konduktorki należy się spółce najgorsza z możliwych ocen. Wszystkim odradzam korzystania z usług transportowych tej spółki. Ludzie czekają od dwóch godzin na śniegu. Tragedia. Porażka.
Kowalski 2017-03-30 23:18
Niestety prawda jest ze w PR sie tak dzieje. Co prawda tabor jest coraz nowszy ale jak na ironie zawodny i tak naprawde nie przystosowany do przewozu pasazerow mam na mysli szynobusy. Jest jeden wielki przedzial pasazerski w ktorym nie da sie utrzymac w miare rownej temperatury zarowno latem jak i zima. A do tego jeszcze widzimisie aroganckich kierownikow tychze skladow przechodzi ludzkie pojecie. Bo jak wytlumaczyc fakt wlaczenia klimatyzacji-[ o tym decyduje kierownik] kiedy temperatura na zewnatrz wynosi zaledwie 3 st C i chlodzi intensywnie ze po kilkunastu min. jest zimno a jego jakby to bawilo ze ludzie sie ubieraja we wszystko co maja a on twierdzi ze tak ma byc. Zapewne jemu takie warunki odpowiadaly bo w cieple nie dalby rady pracowac. Pil wode mineralna ale co moglo byc w tej butelce skoro za kazdym razem garsc gumy do zucia bral do ust? Chyba nie dla smaku?
JaGoda 2017-03-31 00:27
Latem ubieglego roku jechalam z rodzina PR. Upal na dworze i wiadomo jak sie jest ubrany. Ruszylismy i..... Klimatyzacja! Poprosilam konduktora zeby wylaczyl albo chociaz zmniejszyl bo jedziemy z malymi dziecmi a nie mamy ze soba cieplej odziezy zeby zapobiec naglemu ich wychlodzeniu. Odpowiedzial mi ze przeciez nie jest zimno! A nie moze wylaczyc bo inni pasazerowie beda mieli oto pretensje.zgodze sie ze wszystkim sie niedogodzi.Ale dlaczego w takim razie PR nie pomyslaly o pasazerach ktorzy nie moga podrozowac w klimatyzowanych wagonach? No coz,wysiedlismy na nastepnej stacji. Troche czekalismy na powrotny pociag i ku naszemu zadowoleniu nadjechal jakis taki stary elektryczny sklad w ktorym byly otwierane okna,wywietrzniki ktore mozna bylo manualnie w zaleznosci od potrzeby uruchomic i swieze powietrze podczas jazdy bylo zapewnione. Od tamtej pory nie podrozujemy zadnymi pociagami!!!!
Ptrrk 2017-04-18 16:21
Ludzie to jest strona na ktorej umieszcza sie opinie na temat PRACODAWCY a nie waszych przezyciach zwiazanych z jazda pociagiem PR. Rece opadaja..
Zostaw swoją opinię o PKP Przewozy Regionalne - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKP Przewozy Regionalne