brak logo

PKP Przewozy Regionalne

Poznań

Opinie o PKP Przewozy Regionalne

kriss 2009-06-01 10:13:33
ja mam bardzo dobraa opinie, mila obsluga pociagow , atrakcyjne oferty, chetnue podjal bym prace dla pkp pr
zbyszek 2010-10-08 17:56:09
Hamstwo babsztyla z dworca Torun Miasto agent nie zna granic, zle bilety sprzedaja np do Lodź Zabieniec jak sie mowi do kaliskiej i nie wymieniaja potem biletu i kaza jechac na gape ze pewnie nie sprawdza
zbyszek 2011-02-21 15:40:58
Poprawiło sie na dworcu torun miasto. juz nie ma agent tylko jest mila i dobra obsluga. Brawo dla Przewozow Regionalnych za reakcję. Grudziądz miastem bez tlk, interregio a na domiar zlego jest jeszcze Arriva rp
ax 2013-02-15 21:02:45
1KWIECIEŃ STRAJK GENERALNY trzeba wyznaczyc date STRAJKU GENERALNEGO w moim PANSTWIE by doprowadzic do rezygnacji premiera z tej funkcji ktora mu powierzyllismy PLAKAC sie chce co sie dzieje na NASZEJ rodowitej ziemi WYJDZIEMY NA ULICE czas na zmiany nie mozemy przejsc bez tego obojetnie to swiadczy o NAS samych TO NASZ OBOWIAZEK DLA NASZEJ OJCZYZNY DLA NASZEGO POKOLENIA 1 KWIECIEŃ -STRAJK GENERALNY W PANSTWIE POLSKIM wklejajcie,informujcie JEDNOCZMY SIE WPISUJCIE MIEJSCOWOSCI
Mrówa 2015-02-12 13:00:11
Śmieszne! Śmiechu warte przewozy regionalne... Każą płacić za bilet kredytowany na pociąg, który spóźnił się 10 GODZIN! Jednym uwzględniają reklamację, a drugim nie! Chamstwo i złodziejstwo! Media się tym zainteresują...
Walczak 2015-06-12 11:19:15
Mam bardzo dobrą opinię o PR. Pełna kultura i profesjonalizm.
wojtek 2015-07-28 21:05:06
w dniu dzisiejszym skorzystałem z usługi PR i był to ostatni dzień korzystania z tej popapranej firmy . W kasie biletowej łódź kaliska uzyskałem informacje ( b. długa kolejka) iż mogę zakupić bilet bez opłat u konduktora , zgłosiłem fakt braku biletu przed odjazdem pociągu jak baran konduktor stał na peronie i gupi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie powiedział mi iż mam dokonać opłaty za wypisanie biletu cho [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go wydrukował , na me zapytanie dlaczego mam ponosić dodatkową opłatę spotkałem się z wyjątkowo chamskimi komentarzami ze strony pseudo konduktora , nadmienię iż pociąg ten jechał do stacji ostrów wlkp. z łodzi kaliskiej o godz 20.41 w dniu 28,07, życze samych sukcesów firmie PR pracując z takimi chamami i baranami nasz człowiek świadczy o nas pozdrawiam były pasażer
Pasażer 2016-02-21 17:19:14
Najgorsza obsługa w kasie w Gnieżnie panie opryskliwe pracują jak w czasach PRL
Zdegustowany 2016-04-25 06:56:25
Poznań Główny - Szklarska 6:43
Wbiegam do pociągu i od razu szukam konduktora w celu dokupienia dalszej podróży do biletu przewozy wlkp. Znalazłem i proszę o bilet. Na to kobieta: "a kas nie było" Prostactwo i brak poszanowania. Kiedy pracownicy PR zrozumieją, że klient w tej branży jest ważny?
xxx 2016-06-19 23:38:31
Uważam, że to podła firma! Nakładają kary za brak biletu mimo, że na peronie nie ma ani słowa o tym, że trzeba wsiąść do pierwszego peronu zgłosić chęć kupna biletu. Jeszcze 2 lata temu konduktora nie trzeba było szukać. Jak przychodził to bez problemu kupowało się bilet. To smutne i podłe, że pasażer jest traktowany jako potencjalny oszust. Powinni zainwestować w automaty z biletami na stacjach gdzie nie ma kas, a nie łatać dziury w swoim budżecie w taki podły sposób.
Pozdrawiam serdecznie konduktora-służbistę z pociągu relacji Poznań Łódź Kaliska.
Ewa 2016-08-08 17:40:14
Ja jestem bardzo zadowolona z usług PKP . Skorzystałam pierwszy raz i zrobię to ponownie.
podroznik 2016-08-14 15:20:18
Dzisiaj biegłem na ostatnią chwilę do pociągu. Konduktor nic nie zrobił żeby zatrzymać pociąg co za chamstwo i jeszcze ręce rozłożył. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tego przewoźnika.
Porużujący 2016-08-17 14:05:07
Trzeba było przyjść na czas. Jak by miał czekać na każdą spóźnialską siero-ę to nigdy by nie odjechał. Ja mam dobrą opinię o kolej. Trzeba trochę rozsądku zachować.
Jan 2016-10-10 10:39:58
Gdyby czekał na każdego spóźnionego,to byłyby opóźnienia na kolejnych przystankach i też byłyby skargi.
ws 2016-10-11 12:10:26
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno są jakieś premie do podstawy.
Szkoda gadac 2016-10-28 06:43:03
Szkoda gadać dzień w dzień pociąg spóźnia si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 10 minut obsługa to katastrofa gościu z budki nie potrafi wymowic nazwy stacji sam pociąg też wymaga naprawy od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 50 lat jedziesz w zimę okno się otwiera -20 w całym pociągu a konduktor ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ogrzewanie tapicerka aż się prosi o wymianę czy to jest jakieś nieporozumienie???
Weronika 2016-11-02 20:06:11
Codziennie dojezdam rano do pracy do Poznania jak i wracam wieczorem. Rano jade pociągiem regionalnym opóźniony, wieczorem wracam opóźniony. I tak w dzień w dzień. Rozumiem opóźniony pociąg, ale nie codziennie! I ciągle spóźniają się tylko przewozy regionalne! Zróbcie coś z tym, albo jak nie pasują godziny odjazdu albo przyjazdu pociągu to je zmieńcie. To jest niedorzeczne żeby tak bylo.
Zostaw swoją opinię o PKP Przewozy Regionalne - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKP Przewozy Regionalne