logo DKS

DKS

Gdańsk

Opinie o DKS

technik serwisu 2015-01-03 14:13:22
Bylem na rozmowie oferowali na poczatek 1600,00 na rekr to jakas kpina
real 2015-01-05 17:02:57
Dodam jeszcze, że razem z prowizją to dostawałem w dks 5-7 tys, a wiem że na tym stanowisku powinno się zarabiać naprawdę dużo więcej. Skandal i wyzysk! Moi znajomi pracują jako serwisanci na statkach w Norwegi i dostają po 18 tys. Ja tez teraz wysłałem cv do kilku stoczni w Norwegi.
bleleble 2015-01-05 17:54:34
hahaha . . . .chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś po Sylwestrze
2
real 2015-01-05 22:34:18
widzę że jakaś dziwna postać się podszywa pod mój nick :) Gratuluje kadrom DKS to naprawdę pokazuje jaki poziom u Was w firmie. Jak posuwacie się to takich śmiesznych akcji to te pochlebne opinie też pewnie sami sobie piszecie - żenada drodzy państwo ŻENADA!
przyszly 2015-01-21 17:13:07
proponuja mi na poczatek 1600,00 na reke plus premia jak jest z ta premia prosze o szybka odpowiedz
real 2015-01-21 20:58:38
Premia nie istnieje - przykro mi
przyszly 2015-01-21 23:04:59
Real ale ty się nawet nie zapytales do jakiego miasta i na jakie stanowisko aplikuje. Widzę, że twoje oceny i opinie są nic nie warte. Pewnie ci podziękowali i teraz siedzisz w domu bez pracy przed kompem i się nudzisz
Real 2015-01-22 08:07:47
Zapewne masz rację.
Życzę samych sukcesów w takim razie oraz wypasionych premii ;-)
Przyszly 2015-01-22 17:24:27
Zlozylem aplikacje do Gdanska na stanowisko Serwisant -magazynier zaproponowali mi 1500,00--1600,00 zl na r4eke i wysoka premie cos z ta premia jest wedlug mnie nie tak prosze o odopwiedz czy zeczywiscie premia jest wysoka i wyplacana co miesiac
noone 2015-01-27 16:37:30
nie licz na premie ani na wysokie zarobki. jak będziesz chciał zarabiać powyżej 2000zł to znajdą nowego na Twoje miejsce. taka prawda. opinii swojej nie wystawie na temat tej firmy bo nie chce
1
noname 2015-02-10 16:56:49
a ktos cos wie na temat pracy na stanowisku Doradca Biznesowy?
PRZYSZŁY - MOŻE NIE DOSZŁY.... 2015-02-18 22:22:30
Na poprawę humoru cytat ze strony DKS:

"Zgodnie z przyjętą przez nas filozofią – pracownicy stanowią podstawę sukcesu firmy. Jesteśmy organizacją, która zatrudnia ludzi dynamicznych, potrafiących wytrwale pracować. To im zawdzięczamy rozwój naszej firmy.

DKS Sp. z o.o. stwarza aktywnym pracownikom możliwość wszechstronnego rozwoju zawodowego poprzez nowoczesny sposób zarządzania firmą oraz motywacyjny system wynagradzania."

Amen.
2
zeglarz 2015-03-23 12:25:35
do jakiego oddziału startujesz na rozmowę ws Doradcy Biznesowego? No chyba że już jesteś po, to poproszę też o wrażenia.
2
Ona666 2015-03-24 19:58:52
Od 7 tygodni pracuję na tym stanowisku i póki co wszystko wygląda atrakcyjnie. Bardzo duża firma z jeszcze większymi możliwościami. Szeroka oferta którą można dopasować się pod każdego klienta. Po dwóch tygodniach udało mi się sprzedać pierwszą xerokopiarkę. Do tego dochodzi oferta xerokopiarek w dzierżawę, czyli oferta dla klientów którzy nie mają kasy (tak jak teflon z abonamentem). Wydaje się, że bardzo dobrze trafiłam. Z kasy też jestem zadowolona i mam jeszcze samochód służbowy do dyspozycji poza czasem pracy.
hary 2015-03-24 21:09:54
Wypowiedz na najwyższym poziomie inteligencji. xerokopiarka !!! w dzierżawę dla Klientów, którzy nie mają kasy (tak jak teflon z abonamentem. Dział HR naprawdę się popisał. Nie wypuszczać w teren bo ośmieszy siebie i firmę.
sdd 2015-03-25 09:51:03
Tak tylko za samochód musi placic po godzinach pr4acy wcale tam nie jest jak w bajce sam bym sie bal takiego wpuszczac do pirmy
SIWY 2015-04-02 14:13:26
Jakie samochody służbowe są w firmie DKS?
2
Przyszły 2015-05-11 10:38:48
Składam aplikację na stanowisko magazyniera czy warto tam wysyłać swoje CV Proszę o szybką odpowiedz
Spoko 2015-05-11 14:11:55
Szybka odpowiedź - TAK
były 2015-05-11 20:50:51
NIE
były 2015-07-12 17:29:35
szczerze to nie
były 2015-07-12 22:09:18
Albo dobra powiem jak jest na serio ;-)Pracuje na magazynie 4 lata i nigy wczesniej nie mialem takich warunkow. Mam normalna umowe o prace, cieplo, prysznic i pieniadze takie ze moi znajomi mi zazdroszcza. Pieniadzezawsze na czas i normalnie na umowie a nie kombinowane pod stolem. Jestem zadowolony i nie planuj zmieniac.
1
marszczący 2015-07-22 23:57:37
Ja sobie radzę z podstawowym angielskim i tłumaczem google :-)
What 2015-11-22 22:20:14
Fred to ty jesteś chyba z Suwałk
toja 2015-11-25 11:30:38
Pracowałem, nie pracuję i nie żałuję. Jesteś pionkiem kim byś nie był. Tyko cię cisną gdzie byś nie pracował. Kiedyś firma rosła w siłę, teraz niestety widać brzytwę której się chwyta. Nie ma dialogu pomiędzy zwierzchnikiem wyższego szczebla, a podwładnym. Nikt nie słucha tego co chcesz dla dobra firmy czy też polepszenia na swoim podwórku. Nie zawsze chodzi o pieniądze. W DKS się jednak nie dorobisz. Nie pracują już najfajniejsi ludzie i najlepsi fachowcy, został tylko a, la korporacyjny trzon, taki wiecie ( mentalność AMWAY buhahahah )
Stasiek 2015-11-27 13:45:29
Jak kiedyś dla nich woziłem to płacili od kilometra i do tego były premie za dni przestoju. Mają nowe samochody i zawsze jeździli pojedynczo. Mogłem puszczać sobie po drodze bąki
Serwis 2015-11-29 17:45:52
ja pracuję jako serwis i jeżdże do klientów po całym województwie. Wyjeżdżam od 9 do 15, a czasami do 16. Wszystkie soboty wolne i prawie zero stresu. Nie myślę nawet o zmianie pracy, bo mam doświadczenie w kilku firmach i wiem jak to wygląda.Tutaj mi dobrze.Słucham narzekania i się dziwię bo niektórzy naprawde nie wiedzą jak to wygląda gdzie indziej.
Act 2015-12-09 21:34:10
Ja pracuje jako KAM. Wcześniej pracowałem w księgowości i się na handlowaniu nie znałem. Stresuje się troche, bo nie do końca sobie radze z klientami ale jest dużo szkoleń i wychodzi mi coraz lepiej .Sprzedaje do swoich znajomych z biur rachunkowych i oni polecają mnie dalej. Ogólnie jestem zadowolony, praca jak wszędzie i tyle
Wiking 2015-12-10 20:04:50
Praca jak każda inna. Jak się wyluzujesz to się nie stresujesz. Masz swoje do zrobienia, a czasu raz więcej a raz mniej. Może być...
Kinga 2015-12-20 18:57:22
Witaj Natka, to stanowisko jest rozliczane na akord. Wszystko zależy od tego jak wyglądają twoje zdolności manualne. Ja z chęcią podjęłabym się takiej pracy gdyby mnie ktoś przeszkolił,umiejętność szycia na maszynie to moje wielkie marzenie,niedawno kupiłam maszynę do szycia w ikei, ale rzadko z niej korzystam,bo brak mi umiejętności.
Koza 2016-01-11 08:54:49
Ala nie musisz się zamartwiać. Jeżeli masz doświadczenie na maszynach szwalniczych to napewno sobie poradzisz. Brygadziści są tutaj bardzo wyrozumiali
adek 2016-01-13 14:05:36
W Gdańsku szukają osoby na Doradcę Biznesowego. Jak ogólnie jest w tej firmie obecnie. Jakie zarobki, atmosfera.
Pablo87 2016-01-31 12:47:33
Dostałem propozycje pracy w DKS jako technik serwisu stacjonarnego (2000 netto) Myślicie że warto?
dick 2016-01-31 16:49:38
od czegos trzeba zaczynać, praca spokojna i ciekawa ,duzo mozna śię nauczyć.
xxxl 2016-01-31 19:16:56
2000 zł netto to jałmużna , nie bądźcie śmieszni :)
Pablo87 2016-01-31 20:33:38
kwestie finansową to oceniam sam ale bardziej mi chodzi czy dobrze się pracuje w tym warsztacie może ktoś coś słyszał albo pracował?
xxxl 2016-02-02 19:16:22
to znaczy ile 2500 na rękę :) hahahah
1
Jacek 2016-02-02 19:52:56
Koledzy aplikuje do oddziału w Rzeszowie. Kierownik młody koleś wydaje się spoko. Możecie napisać jakie są warunki finansowe Gość coś mówił o średniej 4 - 5 tyś. samochody wydają się świeże. Ale ceny tych drukarek masakra widziałem ofertę na 7 tysiaków. Jak to się sprzedaje w takich cenach.
1
polak 2016-02-03 09:10:17
To jakas brednia ,pesje w DKS zaczynaja sie od 1600,00 do 2000,00zl na reke wiec nie wiesz w takie bzdury

pozdrawiam
2
mbrs 2016-02-05 09:08:59
4-5 tys. w DKS-ie
HAHAHAHAHA
3
swpr 2016-02-09 10:05:26
Znam oddzial w Rzeszowie.
Przez kilka ostatnich lat przewineło sie tam kilkunastu handlowcow.
90% z nich zrezygnowalo na wlasna prosbe.
DKS duzo obiecuje, malo daje.
2
swpr 2016-02-09 12:58:30
Dodam jeszcze, że jak się zwalniałem to dostawałem około 4 tys na rękę razem z premią, a w nowej firmie zaproponowali mi 6 tys samej podstawy.
1
fiut 2016-02-09 15:31:57
Mi dawali na stanowisku handlowca pensję podstawowa 10000zl + prmie bez ograniczenia, ale zrezygnowalęm, bo inna firma dała15000 na rekę + super premię,
powinniscie starować od 15 tys netto czekajcie na takie ofert rynek jest duzy.
1
_ 2016-02-09 22:48:30
dolarów?
1
dyzma 2016-02-19 15:40:40
DKS to totalna porażka, zarobki handlowca na poziomie uwłaczającym godności. Najlepiej przynieś do nas swoją bazę danych, my ją wykorzystamy, a Ciebie kopniemy albo sam zrezygnujesz. Szczebel właścicielsko-kierowniczy patrzy tylko na swój ogon... Samochód służbowy z lat 80-tych po trzech dzwonach, premii nie płacą (sprzedaż, a na koniec usłyszysz, że nie dostaniesz tyle ile Ci się należy bo premia jest uznaniowa, czyli Twój szef uznał ,że drobne na bilet to też premia). Udają wielkie korpo, a siedzą po garażach ze starymi kompami, telefonami i dziurami w oknach. Właściciele wieśniaki bez szkoły za to z ładnymi autami, kierownicy oddziałów nadęte gów..zjady, które za pochwałę od prezesa sprzedadzą matkę. Gdy w końcu nie dasz rady psychicznie i odejdziesz sam, nie licz drogi pracowniku na zaległą spłatę premii czy innych dodatków. Jedynymi, którzy dobrze zarabiają to synowie właściciela i paru lizusów dla których reszta to niewolnicy do pracy w ich "super" firmie... NIE POLECAM NAWET NA CHWILE, szkoda czasu. Produkty, które każą sprzedawać to totalny złom z UE troszkę umyty i podrasowany (praktyka rodem z auto komisów lat 90 tych). Nie szanują ludzi, klientów i chyba nawet siebie.
12
anonim 2016-03-12 23:23:05
Pracowałam w Gdańsku jako asystentka serwisu przez bardzo krótki okres czasu roboty mnóstwo telefon dzwoni non stop maili mnóstwo co chwile i to wszystko za nędzne pieniądze. Całe szczęście miałam drugą ofertę i od poniedziałku zaczynam i mam nadzieje że będzie o wiele mniej obowiązków i będzie o wiele spokojniej.
1
Kama 2016-03-21 21:16:45
Hej, czy mozesz napisac w przyblizeniu jaka kase za to proponowali
PL 2016-03-22 08:38:04
Na samej szwalni dużo nie zarobisz. Musisz się też liczyć z pracą na 3 zmiany, a do tego jesteś rozliczany na akord.
X 2016-08-22 11:10:27
Szkoda nawet czasu na aplikowanie do tej firmy... Spotkanie rekrutacyjne z samym panem prezesem... Tydzień czekania a potem brak jakiejkolwiek odpowiedzi... Zero szacunku dla kandydatów... Odradzam!
1
tomek 2016-08-22 12:01:09
Asystent/ka serwisu - Dyspozytor/ka jest potrzebna i zobaczcie, że maja sporo rzeczy bo oferują umowę o pracę, stabilne zatrudnienie w młodym zespole pracowników no i możliwość odbycia szkoleń poszerzających wiedzę.
Zostaw swoją opinię o DKS - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DKS