logo DKS

DKS

Gdańsk

Opinie o DKS

Serwis 2015-11-29 17:45
ja pracuję jako serwis i jeżdże do klientów po całym województwie. Wyjeżdżam od 9 do 15, a czasami do 16. Wszystkie soboty wolne i prawie zero stresu. Nie myślę nawet o zmianie pracy, bo mam doświadczenie w kilku firmach i wiem jak to wygląda.Tutaj mi dobrze.Słucham narzekania i się dziwię bo niektórzy naprawde nie wiedzą jak to wygląda gdzie indziej.
Act 2015-12-09 21:34
Ja pracuje jako KAM. Wcześniej pracowałem w księgowości i się na handlowaniu nie znałem. Stresuje się troche, bo nie do końca sobie radze z klientami ale jest dużo szkoleń i wychodzi mi coraz lepiej .Sprzedaje do swoich znajomych z biur rachunkowych i oni polecają mnie dalej. Ogólnie jestem zadowolony, praca jak wszędzie i tyle
Wiking 2015-12-10 20:04
Praca jak każda inna. Jak się wyluzujesz to się nie stresujesz. Masz swoje do zrobienia, a czasu raz więcej a raz mniej. Może być...
Kinga 2015-12-20 18:57
Witaj Natka, to stanowisko jest rozliczane na akord. Wszystko zależy od tego jak wyglądają twoje zdolności manualne. Ja z chęcią podjęłabym się takiej pracy gdyby mnie ktoś przeszkolił,umiejętność szycia na maszynie to moje wielkie marzenie,niedawno kupiłam maszynę do szycia w ikei, ale rzadko z niej korzystam,bo brak mi umiejętności.
Koza 2016-01-11 08:54
Ala nie musisz się zamartwiać. Jeżeli masz doświadczenie na maszynach szwalniczych to napewno sobie poradzisz. Brygadziści są tutaj bardzo wyrozumiali
adek 2016-01-13 14:05
W Gdańsku szukają osoby na Doradcę Biznesowego. Jak ogólnie jest w tej firmie obecnie. Jakie zarobki, atmosfera.
Pablo87 2016-01-31 12:47
Dostałem propozycje pracy w DKS jako technik serwisu stacjonarnego (2000 netto) Myślicie że warto?
dick 2016-01-31 16:49
od czegos trzeba zaczynać, praca spokojna i ciekawa ,duzo mozna śię nauczyć.
xxxl 2016-01-31 19:16
2000 zł netto to jałmużna , nie bądźcie śmieszni :)
1
Pablo87 2016-01-31 20:33
kwestie finansową to oceniam sam ale bardziej mi chodzi czy dobrze się pracuje w tym warsztacie może ktoś coś słyszał albo pracował?
xxxl 2016-02-02 19:16
to znaczy ile 2500 na rękę :) hahahah
1
Jacek 2016-02-02 19:52
Koledzy aplikuje do oddziału w Rzeszowie. Kierownik młody koleś wydaje się spoko. Możecie napisać jakie są warunki finansowe Gość coś mówił o średniej 4 - 5 tyś. samochody wydają się świeże. Ale ceny tych drukarek masakra widziałem ofertę na 7 tysiaków. Jak to się sprzedaje w takich cenach.
2
polak 2016-02-03 09:10
To jakas brednia ,pesje w DKS zaczynaja sie od 1600,00 do 2000,00zl na reke wiec nie wiesz w takie bzdury

pozdrawiam
6
mbrs 2016-02-05 09:08
4-5 tys. w DKS-ie
HAHAHAHAHA
8
swpr 2016-02-09 10:05
Znam oddzial w Rzeszowie.
Przez kilka ostatnich lat przewineło sie tam kilkunastu handlowcow.
90% z nich zrezygnowalo na wlasna prosbe.
DKS duzo obiecuje, malo daje.
7
swpr 2016-02-09 12:58
Dodam jeszcze, że jak się zwalniałem to dostawałem około 4 tys na rękę razem z premią, a w nowej firmie zaproponowali mi 6 tys samej podstawy.
3
fiut 2016-02-09 15:31
Mi dawali na stanowisku handlowca pensję podstawowa 10000zl + prmie bez ograniczenia, ale zrezygnowalęm, bo inna firma dała15000 na rekę + super premię,
powinniscie starować od 15 tys netto czekajcie na takie ofert rynek jest duzy.
3
_ 2016-02-09 22:48
dolarów?
3
dyzma 2016-02-19 15:40
DKS to totalna porażka, zarobki handlowca na poziomie uwłaczającym godności. Najlepiej przynieś do nas swoją bazę danych, my ją wykorzystamy, a Ciebie kopniemy albo sam zrezygnujesz. Szczebel właścicielsko-kierowniczy patrzy tylko na swój ogon... Samochód służbowy z lat 80-tych po trzech dzwonach, premii nie płacą (sprzedaż, a na koniec usłyszysz, że nie dostaniesz tyle ile Ci się należy bo premia jest uznaniowa, czyli Twój szef uznał ,że drobne na bilet to też premia). Udają wielkie korpo, a siedzą po garażach ze starymi kompami, telefonami i dziurami w oknach. Właściciele wieśniaki bez szkoły za to z ładnymi autami, kierownicy oddziałów nadęte gów..zjady, które za pochwałę od prezesa sprzedadzą matkę. Gdy w końcu nie dasz rady psychicznie i odejdziesz sam, nie licz drogi pracowniku na zaległą spłatę premii czy innych dodatków. Jedynymi, którzy dobrze zarabiają to synowie właściciela i paru lizusów dla których reszta to niewolnicy do pracy w ich "super" firmie... NIE POLECAM NAWET NA CHWILE, szkoda czasu. Produkty, które każą sprzedawać to totalny złom z UE troszkę umyty i podrasowany (praktyka rodem z auto komisów lat 90 tych). Nie szanują ludzi, klientów i chyba nawet siebie.
26
anonim 2016-03-12 23:23
Pracowałam w Gdańsku jako asystentka serwisu przez bardzo krótki okres czasu roboty mnóstwo telefon dzwoni non stop maili mnóstwo co chwile i to wszystko za nędzne pieniądze. Całe szczęście miałam drugą ofertę i od poniedziałku zaczynam i mam nadzieje że będzie o wiele mniej obowiązków i będzie o wiele spokojniej.
11
Kama 2016-03-21 21:16
Hej, czy mozesz napisac w przyblizeniu jaka kase za to proponowali
1
PL 2016-03-22 08:38
Na samej szwalni dużo nie zarobisz. Musisz się też liczyć z pracą na 3 zmiany, a do tego jesteś rozliczany na akord.
1
X 2016-08-22 11:10
Szkoda nawet czasu na aplikowanie do tej firmy... Spotkanie rekrutacyjne z samym panem prezesem... Tydzień czekania a potem brak jakiejkolwiek odpowiedzi... Zero szacunku dla kandydatów... Odradzam!
9
tomek 2016-08-22 12:01
Asystent/ka serwisu - Dyspozytor/ka jest potrzebna i zobaczcie, że maja sporo rzeczy bo oferują umowę o pracę, stabilne zatrudnienie w młodym zespole pracowników no i możliwość odbycia szkoleń poszerzających wiedzę.
Moniczka 2016-12-10 15:01
DKS rekrutuje do Katowic. Wiecie jakie są tam warunki? Kasa, narzędzia (samochód, telefon, laptop), ludzie, sprzęt do sprzedaży. Chciałabym złożyć swoje CV. Warto?
Pytam, bo nie chcę się niepotrzebnie nastawiać i tracić czas.
8
Andi 2017-01-03 22:50
Ale bzdury...!!!
Techno 2017-01-10 10:53
Ja myślę, że nie dostałeś się do firmy DKS i dlatego taka złość. Rozumiem, że idąc na spotkanie wiedziałeś, że firma jest dobra!
1
Jhj 2017-02-08 21:47
Ile płacą w telemarketingu w wawie?
Technolog 2017-02-12 11:02
Dobrze że to taka fajna firma, trafiłem z czystego przypadku ale jest bardzo dobrze. Mam zarobki całkiem w porządku. atmosfera w firma jest również dobra.Zastanawiam się dlaczego ludzie piszą takie rożne teksty.
gaduła 2017-02-21 10:55
Witam. chciałam aplikować na stanowisko asystentka ds. serwisu dyspozytorka. napiszcie czy warto bo mam wątpliwości ponieważ takie ogłoszenie pojawia si już trzeci miesiąc . czy tam idzie wytrzymać jaka atmosfera i kasa. będę wdzięczna za posta.
1
Leon 2017-02-24 11:50
Nie widzę żadnych ofert pracy. A moze ktoś wie czy potrzebują pracowników do serwisu ? Czy rozmowa jest trudna? Jakie tam mogą być zarobki na początek? Czy są jakieś dodatki typu premia lub socjalny ?
1
Agata 2017-03-01 15:41
@X, a jak przebiegała Twoja rozmowa rekrutacyjna?
1
beti 2017-03-01 22:04
Odp gaduły.
Pracowałam tam na stanowisku asystentki serwisu przez kilka tygodni. i wiem jedno to były tygodnie wycięte
z życiorysu. Ogromny poziom stresu mnie tam spotkał wiecznie stojący nad tobą i czepiający sie dyrektor serwisu M.M.
W czasie fakturowania można zapomnieć o 8 godzinach pracy 10? 12? a czasami nawet więcej. fajnie nie.
a na koniec miesiąca 2200 pensji za taką prace. śmiech na sali. na dodatek niekompetencja dyrektora M.M. była wręcz porażająca.
na żadne pytanie nie potrafił odpowiedzieć niby sam opracował program na jakim sie pracuje, a nie potrafił na nim pracować
i nawet nie umiał wystawić FV.
Podsumowując żeby tam pracować na tym stanowisku najlepiej nie można mieć, ani nie planować rodziny, trzeba być niesamowicie
odpornym na stres, mieć dużo kasy bo tam sie nie zarobi no i odporność na głupote przełożonego M.M. też sie przyda.
Powodzenia w niszczeniu samej siebie.To taka mała przestroga.
49
gaduła 2017-03-03 21:35
beti dzięki za opinie na pewno nie wyśle CV. Zresztą pracy ostatnio jest bardzo dużo i jest gdzie aplikować za normalną kasę i pewnie fajniejszą atmosferę.
10
Beata 2017-03-06 19:51
Witam,
Chciałabym poinformować, że nie jestem autorem komentarza zamieszczonego w dniu 01.03.2017 o 22:02 o nicku"beti", dlatego zgodnie z regulaminem zwrócę się do administratora strony o usunięcie tego wpisu. Osobiście uważam, że opinia kogoś kto perfidnie podszywa się pod inne osoby nie mając odwagi podpisać się pod swoim wpisem, nie powinna być brana pod uwagę. Bardzo współczuję tej osobie gdyż muszą nią targać negatywne emocje, rozgoryczenie i jakaś frustracja jeżeli wieczorami serfuje po portalu gowork zajmując się w ten sposób zniechęcaniem potencjalnych kandydatów do pracy.
3
Agata 2017-03-08 15:49
Beata, takie sytuacje możesz zgłosić do administratora pod adresem: admin@gowork.pl.
beti 2017-03-09 10:34
Droga Beato. Nie miałam pojęcia że sie pod kogoś podszywam bo nie miałam pojęcia że tam jakaś Beata pracuje podpisałam sie beti
bo tak na mnie wołają od dziecka i zawsze mam taki nick. Pracowałam w firmie jakiś rok temu przez kilka tygodni i moja opinia na jej
temat jest prawdziwa. Po prost zobaczyłam ogłoszenie i postanowiłam napisać jak jest naprawde.
Nie masz co kontaktować sie z administracją w sprawie usunięcia postu bo tego nie zrobią zasłonią sie
Konstytucyjnym prawem wolności wypowiedzi. Przepraszam jesli narobiłam ci kłopotu.
29
GIZ 2017-03-09 17:44
Spoko "Beata" to Pan Prezes, który nie znosi prawdy o firmie.
12
Gregor 2017-03-23 13:31
Czy coś więcej o pracy koordynatora działu obsługi klienta? Jak jest prowadzona rekrutacja? Czy DKS ma jakiś konkretne wymagania? Jak sie pracuje w firmie, jaka jest atmosfera? Czy firma ma dodatek socjalny?
1
on 2017-03-24 13:22
gregor sytuacje w firmie nakreśliła ci beti ja po przeczytaniu opinii zezygnowałem
4
on 2017-03-24 13:23
gregor sytuacje w firmie nakreśliła ci beti ja po przeczytaniu opinii zezygnowałem
10
Czarek 2017-04-22 13:02
Słyszałam, że DKS to fajna firma. Chętnie zatrudniłbym sie jako technik serwisu ale trochę zaniepokoiły mnie wpisy. Może ktoś podpowie i rozjaśni jak jest w firmie?
2
Kaziu 2017-04-22 13:24
Tak bardzo fajna firma, ludzie czym mniej potrafią tym więcej zarabiają.
12
Tereza 2017-05-05 10:07
@Kaziu Chyba jesteś jednak złośliwy? Jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją. Wszędzie jest tak, że stanowisko dobrze wynagradzane jest obsługiwane przez osoby mające odpowiednie umiejętności i predyspozycje.
1
kaziu 2017-05-05 15:53
to dlaczego tak szybko pracownicy uciekają z firmy? czemu nie mogą znaleźć pracowników? Jeszcze dużo musisz się nauczyć. Pewnie jesteś pracownikiem i...
6
Tereza 2017-05-10 10:19
@kaziu Jestem byłą pracownicą i mam już staż odpowiedni żeby oceniać pewne zachowania. Cały problem polega na tym, że wielu ludzi zgłasza się do firm i bardzo wysoko ocenia swoje umiejętności lecz mało obiektywnie. Życie to weryfikuje i dlatego są duże rotacje w załodze
1
m&m 2017-05-10 16:06
Który z prezesów podpisuje się pod nickiem Tereza i po co wypisuje te brednie ?

Nie znam nawet jednej osoby, która wychodząc z firmy dks mogłaby powiedzieć chociaz jedno dobre słowo na temat tej firmy... Wszyscy o tym wiedzą - ci co zwiali stąd i ci ktorzy musza (lub chca) sie tu jeszcze trochę pomęczyć ( z różnych względów)
Atmosfera wewnatrz jest bardzo zła. Zakladam ze wszystkie pochlebne opinie wypisuja sobie sami prezesi.
Zaraz pewnie którys z nich pod cudzym pseudonimem bedzie sie rozpisywal jak to jest cudownie i kolorowo ..


9
były pracownik 2017-05-10 21:21
całkowicie zgadzam się z opinią m&m, jest w 100% prawdziwa
8
Kaziu 2017-05-11 06:34
Ta co chwali, to pewnie pracuje tam, więc albo niech się obudzi, albo... pracowałem tam i wiem co się tam dzieje, utrzymuje kontakt z byłymi pracownikami i nikt nie powie dobrego słowa o firmie. Każdy ma niestety niemiłe wspomnienia. A co powiedzą ci co tam pracują? Ile pracuje osób którzy siedzą w firmie już kilkanaście lat? Kilka.
9
Techno 2017-05-17 21:26
Czy praca dla doradcy handlowego jest aktualna? Może ktoś podpowiedzieć?
2
Zostaw swoją opinię o DKS - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DKS