logo Małkowski Martech S.A.

Małkowski Martech S.A.

Konarskie

Opinie o Małkowski Martech S.A.

spoko 2014-11-29 22:52
Firma jest stabilna ale jest to firma nie dla wszystkich tylko dla tych co chcą pracować i to też już nie wystarczy bo do firmy MAŁKOWSKI MARTECH nie jest tak łatwo się dostać. A co do tych komentarzy negatywnych to są ci co trzeba ich usunąć bo to oni przeszkadzają i psują atmosferę. Pracuje już parę lat w firmie M.M i kasa jest zawsze na czas były dwa wyjątki myślę że to zakończy wszelkie spekulacje.dzięki pozdrawiam .....
STUDENT 2014-12-30 02:27
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie albo może mieliście przyjemność ( albo nie przyjemność ) współpracy w tej firmie z jakimś studentem który chciał nabrać praktyi i doświadczenia w martechu? Wiem, że teraz sporo ludzi tak szuka pracy przez praktyki właśnie i też chciałem pójść w ich ślady ale najpierw pytanie czy komuś się cośtakiego przydało ?
zainteresowany 2015-02-26 23:04
Witam. Widziałem ogłoszenie min. na malarnie proszkową. Moje pytanie jaki system jest na malarni 1 zmiana czy więcej, czy praca od poniedziałku do piątku no i mniej więcej na jakie wynagrodzenie "do ręki" mógłbym liczyć??
2
Dragon 2015-06-21 09:26
Zarobki to wszystko zależy gdzie pracujesz a dokładnie na jakim stanowisku lub na jakim dziale Ślusarnia 1,Ślusarnia 2, Panele,Blacharnia,czy może prototypiwnia no tu nie polecam fajnie brzmi ale jest to dział z którego pracownicy produkcji się śmieją.Co do zarobków to jest to średnia krajowa jak oczywiście sam sobie to załatwisz podczas rozmowy rekrutacyjnej.
1
Dragon 2 2015-06-23 12:05
Jeśli chodzi o prototypownie to wynagrodzenie jest bardzo dobre,dlatego tacy pracownicy jak DRAGON zazdroszczą i o tym pisza...bo prawda jest taka ze każdy z produkcji chciałby pracować na prototypowni ale niestety nie ta polka i kwalifikacje...polecam firme i prace na każdym z dzialow!
święty mikołaj 2015-07-01 12:44
Jeśli chodzi o firmę to najbardziej pomocne opinie mówiące wiele o strukturach i samej pracy w firmie są cyklicznie usuwane z tego forum. Pytanie przez kogo i dlaczego, skoro to forum ma służyć ludziom, którzy szukają rzetelnych informacji o danym pracodawcy.
6
Dragon 2015-07-01 14:03
Piszesz nie ta półka he he pracuj tam dalej i nie udzielaj porad jest to dział taki jak napisałem,ale to nie jest wina prezesa tylko ludzi którzy tam pracują.Co do kierownika,wiceprezesa czy prezesa to jest ok tyle że widzą tylko swoje interesy ludzie są na dużo dalszej pozycji,brygadzista to też już elita są tacy którzy wiedzą jak zażądzać ludźmi i są tacy co są tam z zasiedzenie np.Ślusarnia 1 masakra.Wiem co pisze pracuje już tam trochę i byłem na paru działach.
Hehe... 2015-09-26 23:00
Nigdy nie rozumiałem strony internetowe, które ignorują cenzurę. Sw. M. - masz rację. Dr, Dr2, ri. i wiele innych - starczy męczyć ludzi. Są usuwane teksty i to prawda...
2
oj oj 2016-03-23 16:54
Tak mają dlugoletnich pracowników o których słabo dbają tylko oni i oni i to na tyle.
2
ciekawski 2016-03-23 21:09
Tak tak Ci długoletni pracownicy zwłaszcza mają najbardziej wyłożone na sukces firmy, niektórzy jak idą na chorobowe to zamykają za sobą drzwi i mają kolegów w czterech literach. Praca zespołowa nie istnieje bo po co i mimo, że obecny zespół coraz lepiej sobie radzi Ci "starzy" zawsze twierdzą, że jest źle - sugeruję zmienić pracę bo po co się męczyć ? Dziwnym trafem nowi pracownicy o dużych doświadczeniach z wielu firm cenią sobie pracę tutaj. Nie rozumiem dlaczego siedzieć i szczekać na lewo i na prawo - bezrobocie jest niskie a rynek pracy otwarty.
Praca 2016-03-23 22:06
A jaki ten zepsuł sobie tak dobrze radzi to może papiery tam podam.
Wktor 2016-03-25 12:16
Tyle zapytań o płace, a nikt jeszcze nie napisał choć przybliżonych stawek.
Np. szeregowy pracownik - biuro 2500 - 2900 ,
produkcja 2800 3000.
Czy można prosić chociaż o takie "przybliżenie" ???
1
M.M.Mag.... 2016-06-29 22:36
Odnośnie zarobków jest rożnie, chcecie przykład prosze: na początek 2500 przez 3 miesiące, pozniej jak sie starasz i sumiennie wykonujesz prace po 3 miesiącach załóżmy 2750 umowa na rok np, następnie następna umowa mozliwe 3000, wszystko zalezy jaki dział by mozna powiedziec, wszyscy nie zarabiają równo każdy jest oceniany idywidulanie patrząc na jego umiejetności i zaangażowanie, następna sprawa odnośnie spóźnionych pieniedzy na koncie, zdarzyło się to 2 razy od czasu kiedy tam pracuje a leci juz któryś rok nieważe, waże ze te spoźnienie raz wynikło z tego że 10 wypadał w weekend, a drugi raz było możliwe koło 15 danego miesiaca (przyczyna??) nie kaprys szefa że nie podpisał przelewów tylko fakt że mieliśmy przez chwile kryzys finansowy związany z tym że zewnętrze firmy biorące od nas bramy nie płaciły na czas i nie mówcie że to nie ma znaczenia czy dostaniemy pensje, bo jak byście sami mieli taką dużą firme w której jest plus minus 100 pracowników a pieniadze by wam nie spływały od kontrahentów to ciekawe czy byscie mieli np. na położenie na wypłaty 500 000zł chociaż to pewnie dużo zaniżona kwota, następnie wszystkie zusy i inne swiadczenia macie odciagane od całości wynagrodzenia a nie od minimalnej (to jest duży plus), nadgodziny płatne na 20 są bodajże ale też są dodatkowo premiowane
Niestety, chcesz zarabiac musisz pracowac (wykonuj dobrze prace a na pewno bedzie ci dane)
Dyrektor produkcji ceni sobie ludzi dobrze wykonującą swoją prace mających nowe pomysły
Odnośnie brygadzistów (są filarami) racja ale jako zwykli pracownicy my jestemy ich filarami, wiec razem trzeba stworzyc dobry zespół.
Firma ma dużo zleceń nietypowych których inne firmy nie wykonują, a my to robimy dlatego robiąc nowy nietypowy projekt rozwijają sie nowe możliwości w firmie i rozwijasz sie ty
1
Hehe ) 2016-08-05 22:05
Same "boty" wpisują, że wszystko ok - haha.
wypier...lają nawet bez podstaw. Tak miałem. Młody "Szef" o wszystkim decyduje, chociaż nie ma wiedzy takiej jak Pan "Ze...n" Szacun dla niego.
Ostatnio, moją opinię wykasowali ... tak trzymać...
W sumie mamy demokrację...
6
:O 2016-08-18 21:50
Widzę same pozytywne opinie. Po prostu wymarzony Pracodawca :)
2
Żywiec 2016-10-15 19:37
Firma Małkowski Martech hmm.. była naprawdę w porządku, do czasu. Od momentu pojawienia się nowej dyrektor finansowej nie jest najlepiej a wręcz tragicznie. Pani dyrektor ma już swoje lata co przekłada się na sposób jej traktowania ludzi i zarządzania firmą. Niestety od czasu zatrudnienia się jej, nie ma dnia aby ktoś nie został zwolniony czy też nie odszedł sam. Wprowadziła bardzo rygorystyczne zakazy takie jak całkowity zakaz palenia czy zakaz nadgodzin.. Totalnie nie rozumie, że dzięki tym nadgodzinom ludziom opłacało dojeżdżać się po wiele km do pracy i że byli zadowoleni ze swoich wypłat a firma dzięki temu nie miała opóźnień z wyjazdem pilnych towarów. Ludzie zadowoleni z pracy i zarobków - przychodzą do niej chętniej. Nie szukają ofert na boku oraz są lojalnymi pracownikami. W tym momencie jeżeli już "starzy majstrowie" pozwalają sobie zmieniać pracę to znak, że naprawdę nie jest dobrze. Pani dyrektor szuka oszczędności.. rozumiem ale dlaczego oszczędności na ludziach?! Takich "oszczędności" dokonywało się w czasach PRL-u a nie w obecnych! Na dzień dzisiejszy dobry, lojalny, wykwalifikowany pracownik jest kapitałem firmy. Przykre jest, że ludzie po studiach na wysokich stanowiskach nie rozumieją tak banalnych rzeczy. Obecny Pan prezes jest niestety bardzo zapatrzony w cyferki ( z "oszczędności") przedstawione przez Panią dyrektor, dlatego przykre jest to że sam na to pozwala. Myślę, że "stary" (z całym szacunkiem dla Pana Zenona) prezes, nigdy by nie pozwolił na takie rzeczy w swojej firmie. Zawsze był wymagającym ale bardzo dobrym szefem i przede wszystkim człowiekiem dla człowieka, okazującym każdemu szacunek i nie pozbawiał ludzi pracy ot tak bez powodu. A nie - przepraszam, istnieje powód, mianowicie rzekome wyżej wymienione "oszczędności". Oszczędności, które do niczego nie prowadzą, ponieważ za kilka miesięcy nie będzie kim pracować. Wiem, że obecny Prezes zagląda na tą stronę a więc kilka słów do Pana - mam nadzieję, że w porę otworzy Pan oczy zanim Pani dyrektor zniszczy dorobek życia Pańskiego Ojca, gdyż już na dzień dzisiejszy stracił Pan wielu lojalnych, godnych powierzenia odpowiedzialnych zadań pracowników, takich, którzy byli oddani tej firmie nie zważając na okres stażu pracy. Niestety na obecny moment również odchodzę z firmy i jak najbardziej pracodawcy NIE polecam.
27
Tyskie 2016-10-21 20:18
Drogi " Źywcu" żyjemy w XXI wieku a komunę mamy już za sobą, więc nie zapomnij że powiedzenie: czy sie robi, czy się leży, tyle samo się należy" jest już nieaktualne. Są dwie wersje: albo jesteś wiekowym pracownikom i nie potrafisz się pogodzić że zmianami, albo jesteś młoda osoba, której nie chce się poorostu pracować. A co do tej Pani dyrektor finansowej, to uważam że nowa osoba w firmie zawsze chce coś zmienić i należy dać jej szansę, bo wiek i doświadczenie mówią same za siebie. A wypowiedzi na temat "nowego" i "starego" nie będę komentować, ponieważ to świadczy tylko o tobie...
2
Tyskie 2016-10-21 21:48
A jeżeli chodzi o zakaz palenia, to w pełni go popieram. Dlaczego osoby nie palace mają być zawsze poszkodowane? Jeżeli ludziom tak zależy na paleniu to niech zaproponują Prezesowi rozwiązanie: chcemy mieć możliwość palenia w pracy ale za to pracujemy codziennie pół godziny dłużej. I nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
1
Nianiek 2016-11-18 14:32
Rzeczywiście coraz gorzej jest w firmie i coraz więcej ludzi odchodzi.
U nas na produkcji to jeszcze jakoś płacą ciekawe co będzie u nas z nadgodzinami, bo ostatnio słyszałem, że jeden młody z biura to nie dość że nie dostaje za nadgodziny jak wysyłają go gdzieś w trasę to jeszcze każą mu jezdzic swoim samochodem ciekawe czy chociaż za paliwo mu oddają.
My tacy głupi nie bedziemy najwyżej sciągniemy inspekcję pracy .
4
były pracownik Martechu 2016-11-19 22:42
Też pracowałem w biurze i o zapłacie za nadgodziny mogłem pomarzyć.... (to był jeden z powodów mojego odejścia z tej firmy)
11
t5t 2016-11-22 09:06
hej, jak oceniacie prace w biurze w tej firmie? Panującą tam atmosferę oraz pracujących tam ludzi?
Warto rozpocząć tam prace ?
Czytam wasze wypowiedzi i widzę, ze jest ich coraz więcej oj jakiegoś czasu, to chyba zły znak?
2
Nianiek 2016-12-15 06:41
Do t5t - właśnie dowiedziałem się, że temu młodemu z biura nie płacą za nadgodziny i też nawet nie płacą za paliwo jak wysyłają go jego samochodem.
Dlatego musisz się zastanowić czy chcesz tu pracować.
6
JohnyBravo 2017-02-01 19:56
Zdecydowanie odradzam, to co aktualnie dzieje sie w tej firmie to istny cyrk, rotacja ludzi lepsza jak na meczu hokejowym.... Jeśli nic sie nie zmieni to do wiosny na produkcji moga zrobić sie przeciagi chyba ze komuś wystarcza gola pensja w co wątpię. PS. swoja droga na hali kamera na kamerze a pewna osoba spaceruje sobie po hali pol dnia a drugie pol okupuje WC ale tego jakos nikt nie widzi.... Jakieś ulgi ma??? Zenada:)

17
Tola 2017-02-03 20:47
Hmm... Johnybrawo, nie każdy ma możliwość pracy w firmie w której w kadrze zarządzającej jest ktoś z twojego bliskiego otoczenia... np. przyszły teść...
9
Bnin 2017-03-22 18:58
Witam ktoś się podzieli informacją o pracy Ślusarz/Spawacz?
Jak atmosfera, jakie godziny pracy, jak z pensja, jak z tymi nadgodzinami, więcej spawania czy blacharki?
Pozdrawiam
Ou... 2017-04-22 21:12
Hehe :)
Kiedy DD będzie Prezesem?
Z całym szacunkiem dla MM...
1
44 2017-04-23 14:28
Obecny Prezes ma potencjał i wolę do działania. W dodatku ma wsparcie doświadczonej rodziny.
Konsekwentnie zmienia firmę tak by mogła sprostać rosnącym wymaganiom rynku.
3
Darino 2017-04-24 09:19
Do @44
Jakieś kpiny ???
Zmiany na bylejakość mają sprostać rosnącym wymaganiom rynku ?
A co do DD - patrząc jak go ostatnio traktują to prawdopodobnie jego kariera w Martechu dobiega końca.
1
Pokora 2017-04-24 15:28
Panie Nos.. może czas na podliczenie pana premi bo czas skończy zrzucenie odpowiedzialności na pracowników bo przypominamy panu że to pan jest odpowiedzialny za produkcję a zaczynasz pan przypominać poprzedników jak tak dalej pójdzie to zostanie pan sam na produkcji.
3
lego 2017-04-26 06:30
Witam firma byla bardzo dobrze prosperujaca i rotujaca dopoki nie zastaly czsy nowego prezesa (klocka lego) :D ktory wolal zadbac bo nowe pasozyty firmowe zerowaly na firmie zamiast ludzie ktorzy mieli pojecie o pracy moze zamiast wyjezdzac w trudnych chwilach firmy na wakacje wycieczki itp. A zajac sie dorobkiem ktory sie dostalo
10
JackD 2017-04-28 20:54
Witam, widzę że różne opinie na temat firmy krążą. Jak wygląda kasa na montażu (chociaż podajcie widełki)? Jest sens zostać na nadgodziny? Czy to prawda że umiejętnych pracowników zastępuje się importem zza wschodniej granicy?
Gość 2017-04-29 10:30
Nie zastępuje, tylko uzupełnia bo są braki w ludziach jak -wszędzie. Na dniach zobaczymy jak działa system premiowy, jeśli będzie z tego kasa to będzie ciekawie. Jeśli chodzi o montaż to słyszałem ze stawki są ok No ale praca wyjazdowa.
Zenon 2017-05-06 11:15
Chyba firma mi się sypie ?
13
Adam 2017-05-08 10:03
@Gość - No i co z tym systemem premiowym ?
A na montażu to dalekie te wyjazdy ? I na jak długo ?
1
Adam 2017-05-15 11:30
Czy ktoś w ogóle tu zagląda ?
5
Romek 2017-06-01 08:30
W ogłoszeniach pracuj.pl firma szuka coraz więcej pracowników - ściemniają, że w związku z dynamicznym rozwojem firmy, a prawda jest taka, że coraz więcej długoletnich pracowników ucieka i rzuca wypowiedzenia.
14
xyz 2017-06-07 21:40
Hah ciekawe dlaczego odchodzą...
4
Usatysfakcjonowany 2017-06-09 16:32
Nie jaki Adam pyta "No i co z systemem premiowym?" Już odpowiadam żeby tak zwany system premiowym istniał musi on spełnić podstawowy warunek musi się on utrzymać przynajmniej jakiś czas a to ekipie rządzącej się nie udaje Ale spokojnie spokojnie w zamian za to co jakiś czas pod zegarem dostajemy dobre słowo za które serdecznie dziękujemy nasze rodziny są z nas dumne kiedy idziemy do sklepu i kupujemy za ładny uśmiech.
5
Puzon 2017-06-10 05:39
Prawda jest jednak taka że jak to nowy szef powiedział że pieniądze nie biorą się z bankomatu. Dajmy mu szansę. Pokażmy mu że potrafimy podgonic zlecenia a może to zmieni sytuację
1
Juri 2017-06-13 09:15
Puzon ale z Ciebie klasyczny syndrom bitej żony brak słów mi na Ciebie
6
Puzon 2017-06-13 20:05
Juri pisz co chcesz a ja wiem swoje. Facet jak dla mnie wie o czym mówimy. Myślę że dzięki niemu jest szansa wycisnąć więcej kasy z tej firmy
xxx 2017-06-13 22:49
Puzon podgonisz i co dalej? Dalej to i tak nie usłyszysz o kasie za nadgodziny tylko, że dalej są tyły, kasy nie ma, będzie później... a później to nie zdzierżysz i sam się zwolnisz albo ciebie zwolnią i zapomną o tym, ze mieli ci dać jakąś kasę.........
5
Juri 2017-06-14 09:44
Nie ma co gadać z wypowiedzi wiadomo że puzon nie pracuje na produkcji więc nawija ten sam makaron na uszy co mogliśmy do tej pory usłyszeć od klocka i nosa prawda jest taka że jak zadzil Zenek to bywało rozumie ale było to co się nam należało a od jad oddał klocków władze to się usr... pozatrudnial nie kompetentnych ludzi którzy udają ze wiedza co robią.
3
Juri 2017-06-14 09:48
A za dziszejszedzisiejszego grilla możemy podziękować tacie klocka bo klockowi żal kasy żenada
4
xxx 2017-06-21 09:30
Nie tylko na produkcji tak jest, biuro za nadgodziny (przymusowe) w zeszłym roku nic nie dostało, a owszem - opeer, że nadal są tyły......... Konstruktorów albo pozwalniano albo sami odchodzą . Logistyka jeszcze istnieje? Cięcia kadrowe mają poprawić sytuację ekonomiczną firmy, a pracować mają garbate aniołki?
5
Anonim 2017-06-22 16:50
Mam pytanie, czy to prawda ze za nadgodziny nie sa wyplacane kompletnie zadne pieniadze? Slyszalem ze na magazynie i na produkcji robi sie nadgodziny i chcialem zapytac jak to wyglada z wyplata ich??
2
Rozwalony 2017-06-23 20:56
Anonim firma płaci uczciwie, co miesiąc i jakoś mi za nadgodziny płacą może jestem wyjątkowy :D:D:D:D Cieciów powyżej warto posłuchać, dzięki temu obronią swoje posadki i będą mogli dalej si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co Zenuś wam nie płaci za chodzenie po hali uuuuuu jak mi przykro. Przyjdź i popracuj i nie daj się przegonić.
1
Puzon 2017-07-01 21:06
Naucz się pisać bo nie wiadomo o co tobie biega...
1
Zenon 2017-07-16 13:24
@Romek to prawda, przejrzałeś nas !
O matko gdzie kluczyki do mojego luxusa ?
Agata 2017-07-21 07:08
@rozwalony czyli rozumiem, że ty osobiście jesteś zadowolony w pracy dla firmy? To cenna opinia dla kandydatów szukających tu pracy. Wszystkim na pewno przyda się informacje o tym, jak wyglàda tu w praktyce system premiowania. Możesz rozwinąć trochę ten temat?
Zostaw swoją opinię o Małkowski Martech S.A. - Konarskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.