brak logo

BRACIA KLOCEK

Pruszków

Opinie o BRACIA KLOCEK

anonim 2010-06-05 09:46:20
To nie jest pracodawca do polecenia. Lepiej nie mie� do czynienia.
elson 2011-05-06 15:50:32
jak Kolega wczesniej napisal to mi ppompka paliwa rozwalila sie przez taniej roboty wache. i tez kapalo mi cos wodo podobnego z rury. ale z tefgo co widze po komentarzach trzeba omijac ta prace dalekim lukiem. a tyle ( usunięte przez administratora )dziekuje
anonim 2011-10-26 18:27:56
Stacja paliw:-)najlepszy to jest( usunięte przez administratora ) co pracuje u nich w Kaniach.. skad oni go wzieli.Wiecznie cos tam niedziała albo czegoś niema.Dałam sobie spokój z taankkowaniami tam.Miałam podrodze ,teraz wole stanoczo Shell
a 2012-02-01 20:11:45
Stacje pana Klocka to lipa[usunięte przez moderatora] wolę orlen shell [usunięte przez moderatora]
klient 2012-02-10 19:09:58
tak to prawda zawsze ta był jakis problem,a to niemozna karta zapłacic a to wc niema a to dystrybutor niedziała a to paliwa niema ,a to pracownika o lpg niema,a to pradu niema,pytam gdzie właciciel tego.olewam juz ta stacje
klocki palcem robione 2012-05-06 19:44:02
jak same nazwisko wlasciciela wskazuje, cala siec tego pana to jeden wielki KLOCEK!!! prowizorka, zero wyszkolenia pracownikow, samowolka,[usunięte przez moderatora] wacha jakosciowo zalosna. OMIJAJCIE TE STACJE SZEROKIM LUKIEM! uwazam ze nie ma co dorabiac takich[usunięte przez moderatora]jak KLOCKI. co widac po opiniach....
Byłem tam klientem 2012-06-01 11:09:25
Niemiła obsługa tam to norma,boje sie juz tam tankowac,pracownicy tez pierwsza klasa [usunięte przez moderatora] niepolecam w nocy stacja niedziała ciagle jakies kartki awaria stacji do godz 6.00,, pewnie spią
klinetKA 2012-06-14 19:30:35
TAK TO PRAWDA OBSŁUGA JEST BARDZO ZŁA ,CO PRAWDA BYŁO TAM PARE OSÓB ,ALE JUZ NIEPRACUJĄ ,(3) OSOBY,ALE JUZ DAWNO ICH NIEWIDZIAŁAM,SZKODA:-(BO JEDNEGO BARDZO LUBIAŁAM
anonim 2012-07-02 20:52:11
Stacja jak każda inna obsługa miła a jak komuś nie odpowiada to mamy XXI wiek i tyle konkurencji w koło można zmienić nikt nikogo nie zmusza żeby tam tankował jak by było tak źle to nie było by tam wiecznie kolejek
Faktury 2012-07-06 00:48:14
tak chwalił mi sie taki jeden łysy z taką gulą co w Kaniach pracowal ze nawet 5 tys, wyciaga,no i powyciagal bo juz go szmat czasu niewidziałem,moze i tak
2
no co ty 2012-07-06 10:12:42
No co ty nawet 5 tys.ja lece tam cv składam
:-) 2012-07-06 11:02:19
Spróbuj ja pracowałem prawie 6 miesiecy,z samych faktur około 3 miałem
zaiteresowany 2012-07-15 18:00:18
Witam w jaki sposób mozna dostac prace w firmie ,?jak sie tam zatrudnic?jest jakis numer konaktowy,do szefa,bardzo mi zalezy na pracy ,koniecznie na stacji paliw,7 lat pracowałem na Lotosie,i chce na prywatną koniecznie,niechce Orlenów Shellów Bp,pomożecie mi,Bardzo mi zalezy zeby pracowac na prywatnej stacji,widze ze fakturki pisac sobie mozna,i nawet po,,,ruchac sobie,,,złota robota.
1
dorn 2016-05-18 19:21:36
rzeczywiście jeśli chodzi o zatrudnianie studentów to firma jest zadowolona a i studenci ich szanują .
Zostaw swoją opinię o BRACIA KLOCEK - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRACIA KLOCEK