logo Hi Promotion Sp. z o.o.

Hi Promotion Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Hi Promotion Sp. z o.o.

Ula 2012-02-08 10:52:26
ja nie dostałam wypłaty za grudzień:)
agnieszka 2012-02-09 08:42:42
fakt ada, za superfarm nie ma kasy, ale za wszystkie inne promocje dostałam. ale to chyba coś z tymi superfarami jest nie tak. kiedyś jak nie miałam kasy za life, to pytałam kierowniczki w superfarmie i ona mówiła, że centrala superfarmów rozlicza się co 2 - 3 miesiące. pewnie dlatego. i tak uważam, że nie jest źle.inne agencje dużo gorzej stoją z płatnościami,ja pracuję w ten weekend w jankach
promotor blue dragon 2012-03-17 09:46:06
A ja nie mam żadnych zastrzeżeń!! 20 marca miałem dostać kase za luty za blue dragona, a wczoraj juz były na koncie. Jaknajbardziej polecam, szczególnie, że to nie pierwsza wypłata. zawsze w terminie - 2/3 dni różnicy. w jedna lub druga stronę. Pozdrawia( usunięte przez administratora )
Młoda 2012-03-22 19:13:04
Ja też właśnie czekam na wypłatę. Również pracowałam na Life Style w Superpharmie i 20 marca powinna była dostać wypłatę! Dostałam wiadomość, że przelew poszedł, niestety do teraz nie mam pieniędzy na koncie. Napisałam maila do( usunięte przez administratora ) ale brak odzewu. Jutro tam zadzwonię, jeśli to nie pomoże, to w poniedziałek pojadę po moje pieniądze osobiście.
... 2012-04-06 14:43:06
Mila atmosfera to fakt, maja termin wyplat niby 28 marca ale dzisiaj 6 kwietnia i nie mam tej wyplaty;] Nie spozniam sie punktualnie wychodze, wywiazuje sie ze swoich obowiazkow jak najlepiej potrafie i co? pieniadze sa potrzebne a( usunięte przez administratora )ciagle ienformuje,ze wyslane,ze sprawdzi po co tak klamac? za 2 tygodnie kolejny ttermin wyplat a ja jeszcze poprzedniej nie mam;/
ania 2012-04-26 22:12:45
Wiesz co sławek, gdyby nie to, że moja koleżanka jest supervisorem agencji IQ , to pomyślałabym, że jesteś podstawiony. ale fakt , masz rację nasłuchałam sie dużo od mojej koleżanki i masz rację. fakt jest jeden - jak agencja ma dużo zlecań, to znaczy że jest wporządku i nawet kilkudniowe spónienia to nic strasznego. gdyby była nie fair to by nie miała tyle pracy
Monika 2012-06-14 18:42:46
Polecam agencję Hi Promotion. Nie miałam, żadnego problemy w 2011r i teraz też nie. Raz zdarzyło się, że termin wypłaty był przesunięty, ale następnie agencja wywiązała się z terminu.

POLECAM :) i pozdrawiam cały team Hi
magda janki 2012-06-21 20:03:59
agencja godna polecenia. wczoraj odebrałam wypłate za maj. bardzo dobry termin w porównaniu co coniektórymi. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora ).Nie przejmujcie się co złośliwi piszą, może poprostu zazdroszczą. gdyby mieli podać imię i nazwisko juz by tak prosto nie było szykanowac na forum
monika 2012-07-24 15:42:40
ile ludzi tyle opini. ja jestem zadowolona. mój tel 883831547, chętnie się podzielę opinią. ( usunięte przez administratora ) jest profesjonalistą, kasa co trzecią środę
Aluśka 2012-09-10 18:44:42
Polecam :) Same dobre doświadczenia z agencją Hi Promotion !!!
ania 2012-09-10 18:56:58
Nie poważna firma sama uchroniła mnie przed ich brakiem profesjonalizmu. w zeszłym roku powiedzieli, że przyjmują mnie do pracy, której nie było. Nikt nie poinformował mnie, że może coś nie udać. Trzeba brać na nich poprawkę.
Mudina 2012-10-20 19:40:10
Witam,

Nie rozumiem dlaczego obwiniannej pracowników za brak wypłaty??
Przecież w każdej firmie fifnansami zajmuje się odpowiedzialna do tego osoba a nie pracownicy.
hostessa 2012-10-24 16:20:33
bo jak widać ktoś chyba chce narobić problemów.może konkurencja?
anonim 2013-01-11 15:19:28
Nie polecam tej firmy nikomu ! Firma jest nie wypłacalna.
Dużo zleceń, różnych promocji, wszystko okej.
jednak są straszne problemy z wypłatą.
Ciągle zmieniają terminy wypłat, byłam już w firmie kilka razy i za każdym razem odsyłają mnie z kwitkiem( usunięte przez administratora ) Wszystko super, strasznie jestem zadowolona ze zleceń, jednak nikt nie chce pracować charytatywnie.
Ada 2013-01-16 17:20:21
Opinia na temat współpracy z Hi Promotion - pozytywna.

Nigdy, żadnych problemów nie miałam z Hi Promotion i z ludźmi którzy w agencji pracują i z wypłatami, a już pond dwa lata pracuję z nimi. Polecam Hi Promotion. [usunięte przez moderatora].
Olivia 2013-01-26 15:21:12
Witam również nie polecam tej firmy! Niestety nie sprawdzałam wcześniej opinii o tej agencji i to był wielki błąd. Uruchomiłam znajomości popytałam i niestety wszystkie tutaj opinie są prawdziwe. ( usunięte przez administratora )
Monika 2013-01-29 16:00:05
Ja nigdy nie miałam problemu ani z pracą, kontaktem i z wypłatą. Zawsze była w terminie.
hostessa 2013-01-29 16:15:17
anonim - 2013-01-11 15:24:35

hostessa - 2012-11-07 15:46:22

także absolutnie nie polecam tej firmy.[usunięte przez moderatora] jest w ogole nie kompetentną osobą do swojego stanowiska a tym bardziej do operowania wypłatami i pieniędzmi. Może wypłaty mają w określone dni dla swoich promotorów którzy są tam zatrudnieni na stałe, a nie dla hostów i hostess na umowie zlecenie. bez sensu i przyszłości firma. ciągle jakieś wymówki, potwierdzenia przelewu ani razu nie dostałam. i prawda jest taka że 3/4 osób ktore wypowiedziały się pozytywnie, są to osoby zatrudnione do tego przez nich albo osoby pracujące tam na stałe. zgadzam się z każdą negatywną opinią, na tej firmie każda mloda ucząca się bądź nie osoba sie zawiedzie[usunięcie przez moderatora] Uczciwą praca nic nie ugrasz, a jak wykonujesz swoje obowiązki solidnie i rzetelnie to i tak pieniądze Ci wypłacą z ogromnym spóźnieniem. Ale jak już coś Ty RAZ ŹLE ZROBISZ, to by cie [usunięte przez moderatora].. zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie![usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu tej firmy. !
Niestety Klienci większości agencji dużo wymagają :) Wiem bo miałam przyjemność pracować dla kilkunastu agencji w Warszawie gdzie zawsze wszystko jest kontrolowane. [usunięte przez moderatora] ma dobrych klientów i o swoich pracowników też dba. Ja mam same dobre doświadczenia z tą firmą :)

[usunięte przez moderatora]
ma 2013-03-07 10:00:08
Calkowiecie zgadyam sie z wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie!

[usunięte przez moderatora]( usunięte przez administratora )
cropster 2013-03-20 13:04:30
ja rozniez nie polecam. sa winni mi 360 zl. zero kontaktu, zwodza jak tylko moga. jak raporty to im przesylaj codziennie i sprawozdanie z pracy ale co do wyplaty to maja [usunięte przez moderatora]nie polecam nikomu tej [usunięte przez moderatora]. tylko szkoda czasu i nerwow na takich[usunięte przez moderatora]
Malwina 2013-03-26 12:57:43
Mnie nigdy nic złego nie spotkało przy współpracy z Hi Promotion.
Dobra atmosfera i wypłata na czas.

Hi Promotion to agencja godna polecenia.
lala 2013-04-08 14:48:15
To samo miałam ja. Nie mogłam się doprosić pieniędzy przez trzy miesiące. I ludzie dajcie spokój z tymi broniącymi reputacji komentarzami bo i tak to na marne. Firma po prostu leci sobie w kulki z ludźmi i nie jest słowna. Taka jest prawda. Trzeba się zastanowić że nie jesteście jedynymi ludźmi na świecie i może wam akurat nikt nie zaszkodził ale ludzie piszący tutaj komentarze nie bez powodu to robią. [usunięte przez moderatora]
Oszukana 2013-04-11 14:43:21
Dziewczyny absolutnie odradzam prace dla nich,naprawdę traktują ludzi tak samo jak nazywają się umowy na których zatrudniają - [usunięte przez moderatora]Na wypłatę,jeśli w ogóle jest,czeka się bardzo długo,ja ostatniej wypłaty nie dostałam.Obiecują niestworzone rzeczy,[usunięte przez moderatora]Wymagają żeby samodzielnie nawet dowozić sprzęt na akcje (!),raport w terminie co do minuty,itd. ale potem traktują ludzi tak jak tu było wielokrotnie opisane.Wydaje się że to normalna firma ale niestety tak nie jest...
malutka 2013-04-12 16:12:51
zwodzili z wyplata, pisalam zreszta wczesniej opinie , pojechalam na umowiony dzien i godz ,zero kontaktu , nikogo nie bylo ,nastepnego dnia wiadomosc od[usunięte przez moderatora] za tydzień wiadomość , że ostatecznie w pon da mi odp kiedy mogę odebrac wyplate,za luty! . do tej pory pozostal gluchy telefon . czy ktos sie orientuje o ktorej moglabym na nią trafic w firmie? kto jeszcze ma zalegla wyplate ?? moj pomysl jest taki zeby zebrac sie wieksza grupa i pojechac, jesli to nic nie pomoze, [usunięte przez moderatora]
anonom 2013-05-09 15:26:30
ja tez nie dostalam wyplaty przez ok 3 msc.
Nie odbiera[usunięte przez moderatora] nie odpisuje na maile, nie mozna jej zastac w firmie.
Ludzie czy my pracujemy charytatywnie ? laczmy sie ! trzeba cos z tym zrobic[usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora]
Marta 2013-05-21 14:24:19
Ja niestety również muszę przestrzec przed tą firmą. Na początku wszystko wydawało się super, całkiem niezłe zarobki, lekka praca, pierwsze 2 wypłaty na czas. Hm...w tym momencie czekam na wypłatę za marzec i kwiecień. Uzbierało się tego ponad 700 zł i obawiam się, że mogę tych pieniędzy nie odzyskać. Zdarzało się, że obrywali mi "przez nieuwagę" po 30 zł, ale teraz ja również tracę cierpliwość. Nie polecam - brak kontaktu, no chyba, że oni czegoś potrzebują od Ciebie, długi czas oczekiwania na wypłatę i [usunięte przez moderatora] Zdaję sobie sprawę, że jestem młodą, być może niedoświadczoną jeszcze osobą, ale to nie jest powód, żeby mnie robić w [usunięte przez moderatora]. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Być może faktycznie ktoś nie ma nimi problemu, ale trzeba zadać sobie pytanie, czy akurat nam takie szczęście się trafi. Popieram wszelkiego rodzaju inicjatywy, żeby to nagłośnić gdzieś, bo to[usunięte przez moderatora], a [usunięte przez moderatora] kompletnie minęła się z powołaniem.
aga 2013-05-22 22:23:39
ja też nie mogę się doprosić o wypłatę, co robimy?
z 2013-06-19 13:15:57
masakra. czekam na swoją wypłatę juz od pół roku. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
**J** 2013-06-19 22:10:56
Pracuje jako hostessa 7 lat... To byla jedyna agencja o ktorej mam zle zdanie... Czekalam pol roku na wyplate, obcinaja stawki...
NIE POLECAM!!!!
gr 2013-07-26 06:30:10
nikomu nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewypłacalni w 100% !!!!

beznadzieja!
Anonim 2013-08-06 03:15:05
Mam daleko. Coś się stanie jak czasem się spóźnię?
Wawa 2013-08-17 20:57:29
Hej wszystkim szukam osub któży zostali oszukani przez agecje [usunięte przez moderatora]jeśli chceie walczyć o cienszko zarobione pieniadze[usnięte przez moderatora] pozdrawiam
Juzek 2013-12-12 21:07:24
Polecam wizytę w sądzie, po długich bojach kasa odzyskana ale potrzebna pomoc komornika
zainteresowana 2014-01-09 14:16:42
juzek czy jest szansa abys podał namiary na siebie? potrzebuję wskazaówek (usunięte przez administratora) ? lub jak wolisz ja podam maila do siebie?
WAWA 2014-02-23 09:41:25
WISI MI 500 ZŁ A NIE WYPŁACIŁA MI DO DZISAJ
lala 2014-03-02 09:44:45
pracowalam okolo pol roku , rowniez byly ogromne problemy z wyplata , oczekuja dyspozycyjnosci , punktualnosci i wydania w terminie raportow ale juz z terminem wyplaty moga sie spozniac.....potwierdzam tak jak wyzej wszystko plus to ze musialam walczyc o swoje pieniadze , mowie tutaj o kobiecie ktora wydawala pieniadze w okularkach :) pozdro dla niej srodkowym palcem
zainteresowany 2014-04-29 14:10:49
wystarczył rok od tego jak nas zrobiła Pani Kempa, i już zrobiło się cicho na forum. ludzie nie odpuszczajcie. Pani Kempa ma nową firmę Ben Żwirek na poziomkowej ulicy. właśnie się tam wybieram
Juzek 2014-05-12 02:44:21
Dzięki za cynk sprawdzę to. Nie wszyscy odpuścili ale sprawa się wlecze bo hi promotion zakończyło działalność, komornicy nie mają czego ściągnąc a kempa się ukrywa. Jeśli wiecie cokolwiek nowego to piszcie tutaj.
oszukana 2014-05-27 08:09:56
Widzę że cisza na forum, ludzie nie odpuszczajcie. przez to że nikt nic z tym nie robi, Kempa czuje się bezkarna. poukrywała się przez rok, zamknęła firmę i o nie bawi się za nasze pieniądze. i to nie małe.Moje 400 złotych to kropla w morzu długów. Swoim pracownikom z biura wisi pieniądze i nawet ludziom spoza Warszawy. A nasze państwo nic na to. i tak wychowujemy sobie[usunięte przez admina]
oszukana 2014-05-27 13:22:24
widzę że zostało usunięte moje określenie na Panią właściciel HI promotion. zatem napiszę inaczej - wychowujemy sobie : osoby które zatrzymują w swoich rekach mienie nie należące do nich : zupełnie bezkarnie - śmiejąc się w twarz systemowi i nam!
listek 2014-05-27 21:09:21
to może rzeczywiście jakieś spotkanie? może ustalmy termin , miejsce i spotkajmy się tam wszyscy zainteresowani wraz od razu z prawnikiem. mogę się tym zająć. czy ktoś może podać namiary na pracowników byłych kempy z biura? osoby współpracujące? zakupię kartę specjalnie do kontaktów i założę maila dotyczącego tylko tej sprawy.
Juzek 2014-05-28 12:33:44
Można spróbować. Załóż tego maila i podaj tutaj. Każdy może podać swój mail to wyślę zaproszenie do grupy oszukanych na facebooku.
nikt 2014-07-29 22:02:25
i co z tego, jak portal usunął adres mailowy, pod którym mieliśmy się kontaktować A bułę ciekawi zapewne dlatego, pod pod tym nickiem kempa siedzi i nas obserwuje i dlatego adres mailowy usnięty
ktoś 2014-07-30 14:33:49
buła to kempa? prędzej czy później odwiedzimy cie na walicow albo na pokazie benowego żwirka na targach, tutaj maila usuwają ale na fejsie jest kilka grup gdzie sie ludzie organizują.
rostek 2015-01-16 20:37:36
no właśnie nie wiem do końca jak to jest obecnie w Hi Promotion z wypłacaniem wynagrodzenia stażystom. Z tego co pamiętam to raczej wielkiej kasy nie uraczysz, ale może jakieś grosze... Co do tego powiedzenia to jak poznasz realia rynku to zobaczysz , że czasem to i za darmo trzeba niestety popracować.
COsieSTAO 2015-03-20 05:11:47
Wiecie co się stało z Hi Promotion Sp. z o.o. ? Teoretycznie jest to agencja reklamowa i zajmują się marketingiem. A w praktyce ? No i tu jest duży znak zapytania. Albo nie mają oni strony internetowej, co by o nich nie za dobrze świadczyło, albo też firma zniknęła z rynku, bo w sieci ani śladu. Macie jakieś informacje ?
mil 2015-03-27 16:35:32
Z tego co mi wiadomo KKempa okradła mnóstwo młodych ludzi i zniknęła... Pracowałam tam przez rok. Ta Pani jest niesamowicie niepoważną osobą. NIGDY, nie dostałam umowy na czas. Umawiała się ze mną, jechałam spod Warszawy i w biurze dowiadywałam się, że jej tam nie ma. Robiła ludzi w konia jak tylko się da. Kiedyś powiedziała mi, że nie ma jej w biurze. Pojechałam mimo wszystko i okazało się że jest.
Bidul 2015-08-20 14:41:32
Witam, Wszystkich...
Dużo można opowiadać, przez przypadek tutaj zerknąłem. Mowa jest o Hi Promotion na ul. Waliców 13 W-wa? Czyżby teraz staże się tam odbywały?? Na staże można iść bo staż płaci UP, ale nic więcej po za stażem.
Misio 2016-02-26 00:47:20
I jak udało się odzyskać?
er 2016-05-14 21:25:07
@adś nie koniecznie trzeba od razu isc do urzedu pracy przeciez..mozna poszukac ofert pracy przez internet samo to ze na przyklad na gowork sporo tego jest i wystraczy poszukac na pewno sie cos ciekawego i dla siebie znajdzie :) bo rotacje sa wszedzie
Zostaw swoją opinię o Hi Promotion Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hi Promotion Sp. z o.o.