brak logo

suret z.o.o

Sandomierz

Opinie o suret z.o.o

Kazik 2013-06-20 09:44
Panowie, sam pracowałem w Suret ponad 2 lata i nie narzekam. Po pierwsze, wypłata zawsze terminowo, bez jakichkolwiek komplikacji, a niestety w mojej poprzedniej pracy bywało różnie. Po drugie, szef jak szef, była robota do zrobienia i wiadomo ktoś to musiał kontrolować, ale złego słowa o nim nie mogę powiedzieć. Gdyby nie okazja wyjazdu do Niemiec, pewnie nadal bym tam pracował.
wózkowy 2014-01-18 22:15
1500 to pewnie brutto(usunięte przez administratora)
wózkowy 2014-01-23 18:09
Ja spierdzielam z tej firmy i jadę do Niemiec jeździć za konkretną kasiorę a nie za 1200 tyrać jak wół
1
łysy 2014-09-24 19:50
Czy 1600 na rękę zarobię w tym Surecie? Tylko szczerze!
Stuniek 2015-02-04 02:00
Firma zajmuje się wewnętrznym transportem logistycznym przedsiębiorstw. Oferta ich jest o tyle ciekawa, że działają zwykle na zasadzie outsourcingu, na co ostatnimi czasy bardzo wiele firmy przystaje. Poza tym mają bardzo bogaty wachlarz usług wózków widłowych - sprzedaż nowych, używanych, serwis. Wszystko pełną gębą.
łysy 2015-03-04 23:09
Zarobek 1300 przecież jest wyżej.Są nowe wózki które nie daj bóg porysować bo zaraz afera - chyba mają służyć do podziwiania a nie do roboty.Poza tym pełno tutaj kierowników i jeden mądrzejszy od drugiego a niektórym chyba władza uderzyła do łepetyny.
1
ogórek 2015-06-04 14:45
Zarobki na poziomie 1300zł z premiami NIBY 2000zł.
Wózki w opłakanym stanie technicznym.
Jak dali mi wózek na próbę to dzwignia została mi w ręce...
Przed podjęciem pracy radzę przeczytać skierowanie na badania zdrowotne i to dokładnie żebyście mogli stwierdzić czy opłaci się wam sprzedawać zdrowie psycho-fizyczne za takie grosze. Opinię piszę o Surecie znajdującym się w pobliżu Federal Mogul - Gorzyce.

Podsumowując - odradzam chyba, że macie trudną sytuację i potrzebujecie pracy od zaraz.
gosc 2015-06-26 13:49
to porażka tam pracują idioci traktują sie jak zwierzeta a przełozeni na to pozwalaja jak znowu ktos sobie cos zrobi to będzie afera wózki jak ze złomu ,jedni drugim dokuczają jakas dziecinada w takim smrodzie i tak sie traktują obłuda jedni na druchich kablują poprotu śmieszne jak z nimi zadrzesz to cie niema śmiechu warte firma jak firma tylko ludzie kopnięci
gosc 2015-07-02 16:19
pracuje w tej firmie juz pare lat zarobki rożne 1400-1600 zl. kierownictwo z debicy i ten wielki pan kierownik Łysa pała tnie koszty na wszystkim szczególnie na pracownikach, fakt teraz są nowe wózki ale zarysuj to afera tak było na początku jak je zakupili teraz już nikt na to nie patrzy. Najlepszy numer byl ostatnio jak płacili socjalne dostałem 50 zl czy to jakaś jałmużna jak oni to liczą chyba ze tak pojechali po kosztach bo całe biuro z debicy na wycieczkę jedzie może teraz hawaje czy tajlandia panie prezesie? Zarobki 10.50 brutto czy to stary czy młody pracownik a prezesina z pisu się cieszy ze murzyny pracują za marne grosze, zacznij płacić ludziom i ich szanuj mały człowieczku z jaguara.
1
gość 2015-07-15 21:48
Nie myśl tylko o sobie gościu z 2 lipca, Prezes ma 550 takich jak ty i inne rzeczy do opłaty, postaw się na jego miejscu i wsadź swój zad do jaguara, a nie zazdrość...
gosc 2015-07-22 12:49
Ale żeby płacić takie marne grosze na 4 zmiany dlaczego nie ma dodatków świątecznych itp. Jak by prezesina chciał to by płacił ale po co? Najlepiej dać najniższe wynagrodzenie i dorzucić premie na widzi mi sie bo raz sie ją ma a raz nie ma bo zabiorą. Jaguara nie zazdroszczę bo nie ma czego ;-) p.s nie denerwuje się ale słucham ludzi co mówią. dlaczego nie da dobrej stawki ludzie by byli zadowoleni i robota by była zrobiona a tak to wózkowi olewają sprawę. ;-)
asddsa 2015-08-02 21:30
Byłem, pracowałem. Niestety. Wózki to złom, potrafiły się zepsuć i po 3 sztuki na zmianę. Akumulatory które były nowe 20 lat temu. Do książki wózka można wpisać, że staje w płomieniach a i tak ktoś go weźmie i pojedzie na swoją szychtę. Jaja sobie robią przy wypłacie jakimiś wałkami. Ludzie odchodzą po paru dniach roboty, ja byłem głupi i zostałem 2 miesiące bo potrzebowałem pieniędzy. Naprawdę nie mam pojęcia jak ludzie wytrzymują tam latami. Jak ktoś nie daje wiary to jego problem. Jak chcecie normalną pracę to idźcie na produkcję do huty szkła w sandomierzu, federal mogulu w gorzycach albo zakladu z felgami w stalowej woli.
1
janusz 2015-08-04 16:17
Ten jajogłowy zmianowy nadal sie tam udziela ?
gosc 2015-08-09 13:56
kiepsko płacą to fakt wiele obietnic i nic pracownicy suretu są traktowani jak gorszy materiał ,niewolnicy, nabijają sie z nich ze w innych firmach za taką prace ludzie dostają dużo więcej ale jak nikt nic nie woła to oni to wykorzystują i płacą ile chcą a roboty coraz więcej ,dlacaego federal moze ludziom płacic więcej a suret ochłapy pracownik nie doceniony gorzej pracuje powinni o tym wiedziec nawet niewielka podwyżka może zdziałac cuda .
jakis 2015-08-13 20:55
Wózkowy w Norwegii zarabia na nasze około 15tyś zł miesięcznie. Życie tam jest droższe ale macie roczną pensje z suretu w miesiąc.

Pozdrawiam z Norwegii.
1
mis 2015-08-16 11:52
traktuja jak pomietła pracownik to zero obiecują podwyżki i nic a pracy coraz więcej wozkowy żeby 2000 tys ,na ręke nie zarobił to smiech premia wirtualna czyli w marzeniach
Okan 2015-08-17 20:11
Dobra firma ale żeby zdobyć doświadczenie i obyć sie w jazdach na widlakach różnego typu.
Poza tym wypłata na czas ja tam nie narzekałem.
wiwus 2015-08-24 09:15
będą odchodzic bo tam nie idzie zarobić to jest firma w której pracownik to zero ,smiec ,tam mozna jedynie nabrac dośiadczenia i spadac premie dostają nieliczni z grona rodziny przełożonych a reszta po premi ,pijaków toleruja ,bo nikt inny nie chce pracować ,jak by było dobrze to za przyprowadzenie nowego pracownika nie płacili by nagrody o czyms to świadczy .
gosc 2015-08-26 11:08
I co z tego ze ma 550 ludzi i inne opłaty jak nie da podwyżek to wszyscy staniemy i w tedy będzie płacił o wiele więcej kar niz pracownikom, bo przecież darmozjadów z biura trzeba na nich zarobić.
Janusz 2015-09-24 21:32
Oni sie rzadko ogłaszaja bo często ludzie przynoszą podania i mogą go przyjąć za tydzień,miesiąc lub trzy zależy kiedy ktoś sie zwolni a rotacja jest bo kasa jest mała a roboty dużo z tego co mi wiadomo to na federalu przyjmują na wózki cały czas a w sandomierzu różnie tak jak ktoś napisał firma dobra na zdobycie doświadczenia.
gość 2015-10-12 18:29
Suret - Gorzyce (Federal-Mogul)
Nie polecam! Zarobki 10.50 zł brutto, całkowity brak szacunku dla pracowników, kadra "kierownicza" nie przejawia podstawowych zasad kultury w relacjach z podwładnymi. Widoczny brak podstawowej organizacji pracy i niekompetencję "mistrzów logistyki". Pracownik z codziennymi problemami musi radzić sobie sam. Trudno było mi uwierzyć jak ta firma może funkcjonować w tak ogromnym zakładzie jak Federal z takim podejściem. Kto tylko może to ucieka. Jeśli ktoś jest uczciwy, sumienny i chce pracować to nie jest miejsce dla niego. Lepszym wyborem jest agencja SANPRO i praca w Federalu pomimo krótkich umów. Niestety ale taka szara rzeczywistość... Motto firmy "Twoja droga do sukcesu" proszę traktować jako metaforę.
Klakier 2015-10-24 11:01
Ja pracuję już tyle lat w Surecie(Federal), i te wszystkie opinie negatywne mam gdzieś.
gosc 2015-11-01 19:56
problemy to twoja sprawa jak popełnisz błąd to za brame a premie to mają nieliczni ja pracuje kilka lat i premi nie ogladam Klakier jak masz 250 godzin to zarobisz 2 tys . mistrzów to najlepiej omijac ,bywają nerwowi ,a pożalic niema się do kogo nikt sie za pracownikiem nie uciągnie suret z.o.o prawdziwe zoooo
wózkowy - Federal 2015-11-02 12:59
Nie polecam!Brak sprawnych wózków!Zero szacunku dla pracownika!
wiórowy - Federal Mogul 2015-11-04 11:02
Bez komentarza !Brak słów !Pracownik jest poniżany,niema nic do powiedzenia.A jak zyjesz dobrze z kierownikiem to może dostaniesz premię.Ja nigdy nie dostałem.
wózkowy 2015-11-08 18:11
kiedy dostaniemy jakąs podwyżke to żenada za 1400 pracowac ,powinni wszyscy odejsc ,premi nie ma bo nie zasłuzyłes mówią
wózkowy 2015-11-08 18:14
to apel do prezesa wszedzie płaca wózkowym 13 zł a u nas co 10,50 i premi brak
wstyt
1
łysy 2015-11-30 22:42
Na federalu nowi troche pojeżdżą i spadają jak zobaczą jaka jest kasa.
A z tymi tzw.mistrzami to prawda.
koko 2015-12-03 20:03
fajne paczki dla dzieci nam dali
wózkowy fmg 2016-02-16 10:38
Oj mechanik to ma roboty szczególnie w gorzycach te wózki to strach nimi jezdzić a baterie padają jak muchy...
Blondas 2016-05-10 11:59
Robiłem w surecie 2 lata i nigdy nie zarobiłem więcej jak 1500 na rękę a teraz pracuję w innej firmie tej branży na podkarpaciu i mam 2000 na rękę na umowie o pracę.Czyli jednak można płacić więcej niż tą minimalną tylko zależy to od firmy.Suret ma pełno kierowników więc musi im dać więcej zamiast tym co na nich pracują.
piter 2016-07-02 18:37
Można sie wykazywać czy starać ale jak nie pijesz z końskim łbem lub baryłką i nie podpier...to długo nie popracujesz.
3op 2016-07-12 10:13
ee tam atmosfera, co ci po niej... skup się na możliwościach które płyną z zatrudnienia w firmie z dwudziestoletnią tradycją w usługach dla przemysłu. tym bardziej jak kwitnie współpraca z Philip Morris to sam musisz przyznać że dla firmy rysuje się świetlana przyszłość
Obserwator 2016-10-26 18:35
Witam
Z tego co dostrzegam pracując i widząc w jakim stanie jeżdżą wózkowi to ręce opadają :/ Na drugich i trzecich zmianach wprowadził bym sprawdzanie alkomatem ale przez policję.Bo brygadzista takiego ledwo stojącego na nogach człowieka weźmie usadzi w biurze aby sie przespał i po dwuch godzinach wraca do pracy.I wlasnie to najbardziej boli kiedy ktos naprawde stara sie o prace a taki człowiek który w dzien w dzien jeździ na podwójnym gazie ma względy u brygadzistów :/ Gdzieś musi byc ta sprawiedliwość :/ przesypiają większość połowy zmiany a dostają większe pieniądze od innych pracownikow.
a.h. 2016-11-10 22:53
Drodzy Panie i Panowie zarobki jak na tą firme nie sa rewelacyjne w zależności po przepracowanych dniówkach ale przeważnie wychodzi około 1300 zł bez premii w zależności od działu. gdzie magazyn ma 250zl premii (nie wiem za co) oczywiście najmniejsza to 130 zł gdzie na niektórych działach masz zapierdol choć szefostwo o tym wie a udaje "głupa" i oczywiście dodatki za lata pracy!!! na dzień dzisiejszy minimalne wynagrodzenie w polsce to 12 zł gdzie suret daje ci 11! i z poważaniem miż A.H.
1
Nimzo 2016-11-17 17:54
Teraz zatrudnili oun-upa z ukrainy ale pewnie oni tez juz dlugo nie popracuja bo zamala kasa, w tej firmie pracuje tylko ten co tak naprawde MUSI!!!
3
Wkurzony 2016-12-02 23:32
Teraz maja byc podwyzki ile da prezes 12.50 czy 13 zl? Podnies musi pytanie tylko ile poniewaz znow bedzie rotacja ludzi, znow beda odchodzic i przychodzic nowi zobacza wyplate i znow odejda i tak w kółko.
JoKeR 2017-01-09 18:55
Miałem umowę na 3miechy do początku stycznia i dostałem w styczniu kolejną już na dłużej, stawka ta sama 11,05 co w przypadku pierwszej oczywiście w Suret Sandomierz. Niby maja być podwyżki i minimalna wyplata ustawowo zwiekszona to ja się pytam jak, skoro stawka taka sama. A ja młody stażem pracownik zapierdalam tak samo równo, a nawet wiecej jak ci co sa tam już dluzej. Nie mowie ze musze mieć stawke bog wie jaka, ale chociaż te 13zeta byłoby już zadowalające. Nadmienić musze ze pewien pracownik Pilkington ma 21z na 1h, normalnie śmiech i powiedział ze nie będzie komentował moich zarobków bo nie ma naprawdę co.
1
JoKeR 2017-01-09 19:00
Ukraincy robia na dwie zmiany i wychodzi im dwa miechy w miesiącu. Zreszta nie ma co się dziwic przyjechali zarobić cos. Jednak jakos nie widze żeby pracowali tak jak ja, maja czas na kawke pogaduszki z innymi. Ja jak zatrzymam się na chwilke to zaraz cos wymyslaja byle było w ruchu ciagle. A taki Ukrainiec 20minut gadal sobie z gosciowka na koncowce.
Nimzo 2017-01-10 23:39
Poniewaz sa uprzywilejowani bo sa biedni z dalekiego biednego kraju itp. Zauwazylem ze sa nawet lepiej traktowani jak my Polacy. Az mnie szlak trafia na sama mysl o tym.
2
Nimzo 2017-01-27 20:50
To kiedy te podwyzki bo jak narazie obiecuja i nic z tego nie ma. Chyba trzeba bedzie zatrzymac linie produkcyjne :-D to i aneksy sie znajda
Klark 2017-02-25 17:02
Ty sie ciesz że masz prace bo na twoje miejsce jest 10 chętnych ukrainców.
Gosc 2017-03-07 18:47
Tak oczywiscie 10 chetnych co za brednie, nie za te pieniadze oni tu juz nie wroca!
Kolo 2017-03-29 23:12
A pytanie z innej beczki w surecie w sandomierzu w biurze była taka fajna laska krotko pracowała byla na koniec nawet mistrzem wiecie cis o niej więcej?
Joanna 2017-04-04 13:27
A na jakie warunki mogą liczyć pracownicy suret? Chętnie dowiemy się więcej również na temat benefitów oferowanych przez firmę.
koko 2017-05-25 12:29
wybrali w końcu tego dyrektora od logistyki w Dębicy??
Joanna 2017-07-13 08:53
Aktualnie firma prowadzi rekrutacje na stanowisko Szef Logistyki do oddziału w miejscowości Gorzyce. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym oddziale? Jak wygląda tam praca? Co możecie powiedzieć osobom, którzy zamierzają aplikować na tę ofertę pracy?
koko 2017-08-01 08:45
...w pewnym momencie pada pytanie typu: ile chciałby Pan/Pani zarabiać, z doświadczenia mogę napisać, że jeśli chce się podjąć pracę w tej firmie nie można zaproponować średniej regionu ponieważ tam widoczniej zarabia się mniej i w przypadku zawyżenia stawki rozmowa się kończy, hmmm żeby było tanio i dobrze - cóż taki układ w przyrodzie występuje zazwyczaj bardzo rzadko albo bardzo krótko;-)
Ja 2017-08-01 10:03
Jakie zarobki sa na stanowisku mistrz logistyki ??
Joanna 2017-09-07 16:10
@koko rozumiem, że nie udało Ci się dostać do firmy suret z.o.o, ponieważ chciałeś wysoką stawkę jak na firmę. Stawka też często zależy od doświadczenia. Czy nie zaproponowali Ci po prostu niższych zarobków? @Ja jak pisałam wyżej zarobki zależą od doświadczenia, warto więc dowiedzieć się osobiście na rozmowie.
Zostaw swoją opinię o suret z.o.o - Sandomierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie suret z.o.o