brak logo

CVO Polska (CVO Group)

Warszawa

Opinie o CVO Polska (CVO Group)

anonim 2010-11-25 13:55:23
Proszę o informację na temat zarobków w CVO?
Jak wygląda atmosfera pracy?
anonim 2010-11-28 22:09:14
zarobki na poziomie ponizej 2000zl na reke, osoby z doswiadczeniem moga dostac do 2500zl na reke. najczesciej umowy zlecenia. atmosfera pracy ok. specyfika malej firemki. dla osob ktore chca zdobyc pierwsze doswiadczenie a nie udalo sie dostac do wiekszej agencji - moze to byc jakis poczatek.
Seba 2010-11-30 12:57:35
Jakie są tergety rekrutacyjne/sprzedażowe?
Jest jakiś podział dnia na sprzedaż a rekrutację?
Inga 2010-11-30 12:59:09
Tutaj się zgodze -----------> z przedmówczynia

Kontakty z ludźmi kompletnie zdehumanizowane. rozmawia się tylko na skypie. jak się o coś kogokolwiek spytasz tak po prostu - face to face - to patrzą się na ciebie jakbyś im kogos zabił. tragedia. a potem okazuje się, że wszystko ma być na skypie, bo szefostwo to wszystko czyta (tak, jakby nie miało nic ciekawszego do robienia).
anonim 2010-12-03 22:05:41
anonim - 2010-03-22 21:09:54

nie radzę tam pracować bezpośrednio
kiepska kasa, umowy zlecenia. mamią, że po 3 misiącach będzie umowa o pracę i podwyżka a po miesiacu cię zwalniają.
niewielu jest już tam ludzi, którzy pracują dłużej niż pół roku.
zdecydowanie odradzam

no tak juz jest w rekrutacji, nie masz wynikow to out..
anonim 2010-12-03 22:08:57
anonim - 2010-11-28 22:09:14

zarobki na poziomie ponizej 2000zl na reke, osoby z doswiadczeniem moga dostac do 2500zl na reke. najczesciej umowy zlecenia. atmosfera pracy ok. specyfika malej firemki. dla osob ktore chca zdobyc pierwsze doswiadczenie a nie udalo sie dostac do wiekszej agencji - moze to byc jakis poczatek.

a jak ktos przychodzi z doswiadczeniem? moze liczyc na wiecej.....czy 2500 netto?
1
anonim 2010-12-03 22:10:03
anonim - 2010-12-03 22:08:57

anonim - 2010-11-28 22:09:14

zarobki na poziomie ponizej 2000zl na reke, osoby z doswiadczeniem moga dostac do 2500zl na reke. najczesciej umowy zlecenia. atmosfera pracy ok. specyfika malej firemki. dla osob ktore chca zdobyc pierwsze doswiadczenie a nie udalo sie dostac do wiekszej agencji - moze to byc jakis poczatek.

a jak ktos przychodzi z doswiadczeniem? moze liczyc na wiecej.....czy 2500 netto?

w niektorych agencjach slyszalem ze jest jeszcze gorzej...od 1600 placa.......
anonma 2010-12-05 00:54:24
- zarobki nieco powyzej sredniej krajowej, wyższe place mają managerowie.
--targety rekrutacyjne/sprzedażowe - są ustalane.
--za to nie ma czegos takiego, jak podział dnia na sprzedaż i rekrutację - kazdy sam sobie dopasowuje swoj dzien jak chce.
-- atmosfera taka sobie, zalezy od humoru szefostwa niestety, tak samo zwolnienia.
anonim 2010-12-06 16:08:58
anonma - 2010-12-05 00:54:24

- zarobki nieco powyzej sredniej krajowej, wyższe place mają managerowie.
--targety rekrutacyjne/sprzedażowe - są ustalane.
--za to nie ma czegos takiego, jak podział dnia na sprzedaż i rekrutację - kazdy sam sobie dopasowuje swoj dzien jak chce.
-- atmosfera taka sobie, zalezy od humoru szefostwa niestety, tak samo zwolnienia.

--za to nie ma czegos takiego, jak podział dnia na sprzedaż i rekrutację - kazdy sam sobie dopasowuje swoj dzien jak chce.
................. I tutaj to mi sie podoba!
Karol 2011-01-02 22:16:01
Żenua!
lola 2011-01-15 16:40:25
Konkurencja się to niby podszywa?(usunięte przez administratora)
LOS VATOS 2011-01-15 16:45:55
CVo- (usunięte przez administratora) zero rozwoju !!(usunięte przez administratora)
xx 2011-04-20 22:13:20
proszę uważnie jeszcze raz zapoznać się z powyższymi słowami. właśnie te słowa wyśmienicie opisują w jaki sposób przez cały czas fakty były manipulowane a ludzie poniżani.
xx 2011-04-20 22:14:55
Karol - 2011-01-02 22:16:01

Żenua!

proszę uważnie jeszcze raz zapoznać się z powyższymi słowami. właśnie te słowa wyśmienicie opisują w jaki sposób przez cały czas fakty były manipulowane a ludzie poniżani.
xx 2011-04-20 22:16:56
proszę uważnie jeszcze raz zapoznać się z powyższymi słowami. właśnie te słowa wyśmienicie opisują w jaki sposób przez cały czas fakty były manipulowane a ludzie poniżani.
odpowiedź do anonima 2011-04-20 22:19:38
anonim - 2010-03-22 21:09:54

nie radzę tam pracować bezpośrednio
kiepska kasa, umowy zlecenia. mamią, że po 3 misiącach będzie umowa o pracę i podwyżka a po miesiacu cię zwalniają.
niewielu jest już tam ludzi, którzy pracują dłużej niż pół roku.
zdecydowanie odradzam

anonim, to żadna nowość, że pracownicy zwalniani są po 3 miesiącach. jak ktoś jest kiepski to trzeba go zwolnić. dziwne jest tylko to, że tutaj ludzie są zwalniani nie za wyniki tylko za zły humor przełożonych
didi 2011-04-20 23:33:00
nie ma szans na zarabianie więcej niż 2500 netto jak masz już jakieś doświadczenie. 3000 to oni managerom płacą. buahaha.
uwaga, świeża wiadomość, nazwa cvo została zmieniona na invidia hr. może już sobie zbyt (usunięte przez administratora) na rynku. czekamy na wpisy "obrońców" tej śmiesznej firemki
Miś 2012-01-13 09:01:47
SYF, syfi i jeszcze raz syf. Nie polecam to to samo co CVO INVIDIA HR i VERITA HR, SIMPLIKA. Ci sami ludzie i właściciele tylko papiery inne. Odradzam wycisną Cię jak cytrynę i wyrzuca jak nie jesteś potrzebny/na. (usunięte przez administratora)
nick 2012-02-16 14:54:34
zarobki powyżej średniej krajowej? hehe, to na pewno pomyliłeś/aś firmę! bo tutaj na początku zawsze masz zlecenie i dostajesz 1500 - 2000 BRUTTO, dopiero po roku może ci się uda wyżebrać umowę o prace i wtedy (żadko kiedy) ale możesz dostac podwyżkę. a jako menedżer zarabiasz 4000 brutto. śmieszne? nie, raczej żałosne.
nick 2012-02-16 14:57:17
co z tego jak i tak co chwila dostajesz ochrzan za niedostateczną ilość aktywności sprzedażowej. i cąły czas masz jazdy, że jak się nie zwiększy to możesz wylecieć. no więc robisz więcej sprzedaży, wtedy aktualne projekty ci leżą. więc znowu jesteś w stresie, że wylecisz. i tak na zmianę.
LasBlas 2013-02-28 12:19:59
W firmie od kilku lat pracuje zaledwie garstka 4-5 osób. Trzymają się jej za wszelką cenę, bo niczego nie potrafią i wiedzą, że nigdzie nie będzie im tak dobrze jak tam. Bo tam, mimo braku jakichkolwiek kompetencji, szefują firmie i udają wielkich menedżerów. Widzę, że próbują tu na forum jeszcze ratować opinię o firmie, ale wystarczy wpisać "CVO", "Simplika", "Verita HR", "Verita PR", "Invidia HR" w linkedin lub goldenline i samemu zobaczyć jaka masa ludzi się przetoczyła przez tą firmę i jak długo tam średnio pracowali. Wniosek sam się nasuwa - albo ci pracownicy byli tak beznadziejni (a jeśli tak, to ktoś w firmie ewidentnie zawala jako rekruter i czemu w pozostałych firmach pracują jednak dłużej) lub jednak jest coś nie tak z tą firmą.
Polak 2014-12-04 10:00:01
Temat mocno zakurzony. Zastanawiam się na jakie warunki można liczyć obecnie w CVO Polska? Bo rozumiem, że firma nadal funkcjonuje, bo tu jest ich strona www http://www.cvonline.com/ Chociaż niepokoi mnie wpis w KRSie o likwidacji http://www.krs-online.com.pl/cvo-polska-sp-z-o-o-w-likwidacji-krs-84231.html
miecik 2015-02-13 15:39:24
patrząc na opinie i datę wpisów nie wiem co myśleć, nigdzie nie ma żadnych informacji co do pracy a tymbardziej wogle nie ma firmy na stronie więc już chyba nie istnieją... szkoda bo kiedyś znajomy chwalił CVO Polska (CVO Group) a teraz szukając pracy pomyślałem właśnie o nich. Może napiszecie co się stało dokładnie z nimi?
denis 2015-02-27 21:47:39
CVO Polska (CVO Group) już chyba zlikwidowane. Na KRSie wyraźnie jest napisane. a ta stronka co podałeś to chyba należy do innej firmy, bo CVO Polska (CVO Group) na koncu miała .pl a Ty dałeś .com, a tam do wyboru są tylko opcje: Litwa, Łotwa, Estonia, więc rozumiem że te dwie strony internetowe nie są tymi samymi. Może ktoś to potwierdzić ?
Izi 2015-03-19 08:18:22
Macie gdzieś jakieś potwierdzenie tego, że firma się zawinęła? Poza tym przydałaby się informacja na skutek czego się zwinęli i czy ewentualnie właściciele będą myśleli o otwieraniu jakieś firmy na inną nazwę (często się tak zdarza). Proszę dajcie znać, bo wiele pozytywnych opinii na ich temat słyszałem.
amen 2016-05-17 22:19:48
ostateczne potwierdzenie, firma nie działa, jest w likwidacji, jak ktoś chce zobaczyć na własne gały to niech spokrzy do krs i tam wszystko jest napisane
Zostaw swoją opinię o CVO Polska (CVO Group) - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CVO Polska (CVO Group)