brak logo

pht supon sa

Szczecin

Opinie o pht supon sa

xxx 2009-10-14 14:37:40
Ta firma to totalny kataklizm, z ludźmi obchodza się jak z przedmiotami...sama praca frustrujaca a wynagrodzenie to najniższa krajowa. Powiem krótko i zwieźle, omijać tę firmę z daleka!! Szkoda waszego cennego czasu
10
herman 2014-02-18 18:57:42
prawda, poczułem się tu jakbym się cofnął w rozwoju, kcpzpr totalny
8
eliee 2014-06-12 18:07:26
Praca jak praca,da się wytrzymać...Jeżeli chce się pracować,a nie udawać że się pracuję to nie jest tak źle.Są gorsze firmy i gorsze warunki pracy.Umowa o pracę jest,wynagrodzenie w normie( nie najniższa krajowa),a co najważniejsze na czas :-)
2
Pułkownik 2015-03-10 20:30:44
FArbowany rudzielec (widać to na odległość), nie ma pojęcia o handlu.Powinien siedzieć na emeryturce i uprawiać pietruszkę.Firma chyli się ku upadkowi choć ma duży potencjał w pracownikach.Rudy udaje ,że płaci a pracownicy udają,że pracują.Wszystko na ten temat.
1
Outsider 2015-04-12 13:16:05
Firma stacza się w dramatycznym tempie, a prezes rządzi niczym Kim Dzong Un, nie dopuszcza do siebie nikogo poza klakierami.
Ronaldo 2015-04-15 20:32:27
Oczywiście klakierami są byli wojskowi na emeryturce i afrykański odpowiednik polskiego wieprza.Panowie pseudo oficerowie i sierżanciny ( pseudo bo post-komuchy )dajcie młodym rozwinąć skrzydła a sami "pierdzistołki" zajmijcie się swoimi problemami z prostatą o hemorojdami. Macie już swoje komunistyczne emeryturki na które nie wy zapracowaliście. Prezesie jak żyć za 1800 netto, czy ty naprawdę jesteś taki naiwny, że dojrzali ludzie żyją za taką jałomużnę. Zastanów się i wyciągnij wnioski - jest jeszcze czas i wiele do zrobienia.Chcesz mieć zaplecze dla swoich znajomków i dzieci to działaj chłopino puki jeszcze cie nie oczyścili ze wszystkiego klakierzy. Czasami trzeźwo myślisz ale to niestety już żadkośc.
2
nimfa 2015-04-15 21:23:00
Fajnie piszesz ale szkoda klikania.W skrócie to andropauza.....hehe:)
Majka 2015-06-21 11:48:16
Następuje seria odejść z pracy."To jest już koniec nie ma już nic"
pirat 2015-07-07 22:30:12
Bardzo niski poziom szkoleń pracowników.Dla oszczędności prowadzi je niewyszkolony pod bacznym okiem żekomo wyszkolonego z lektury najwyżej dwóch ksiązek.Ale jaja....
Tarantula 2015-07-09 08:29:16
ogejo? kwoty się nie zgadzają i to bardzo :( to tak ku przestrodze dla ewentualnych kandydatów... chyba, że lubisz wdepnąć w gó...wno, i cofnąć się w rozwoju to świetnie trafił-aś (eś) :)
maja 2015-07-09 17:57:13
pytanie, dlaczego ludzie sami odchodzą? ogejo - odpowiedz sobie sam i to w dobie kryzysu na rynku pracy. ???
Majka 2015-08-04 15:37:28
ale jajka menadżerowie sa szkoleni z WORD i EXCEL
3
żenia 2015-08-06 18:10:22
firma zacofana,dużo staruchów , którzy pilnują stołka ,zarabiaja ci co maja zarobić,reszta jałmużna.
1
rokokoko 2015-08-14 11:19:56
Juz sie nic nie sprzedaje.Ceny chińszczyzny jak towaru z Niemieckich firm.Handlowców brak.Ale dyr zadowolony bo mu jeszcze wpływa na konto.Już niedługo dyr...rze.Takich działań nie zna ekonomia. No cóż ale jak się nie jest ekonomistą to jak można zarządzać handlem....W tej firmie potrzebny jest fachowiec a nie układowiec.....
2
cytryna 2015-08-21 14:36:00
Ejtam, zame nażekactwa.Przecież za 1320 zł da się wyzyć.Np opłata za mieszkanie i energię 700 zł.Pozostaje jeszcze 600/ 600 podzielić na 30 to daje 20zł dziennie.
bochen chleba 3 zł masło 2.40, pomidor 2 zł no i paprykaż szczeciński w promocji za 1,90 w biedronce bo taniej się nie da.Zobaczcie pozostaje jescze 10 zeta na piwo i randkę z dziewczyną.Jeśli ktoś ma charakter to przez rok zaoszczędzi na wycieczkę do Egiptu.:) I na co Wy nieudaczniki nażekacie.Do roboty się weźcie.Ja tymczasem wsiadam w mojego A4 i pędzę na plaże.Ostatnie dni ciepłego lata.Bayyyy.














Porto 2015-09-10 21:29:08
2015-05-14 Oferta pracy w Dziale księgowości

Zatrudnimy osobę do pracy w Dziale Księgowości

Wymagania:
• wykształcenie wyższe ekonomiczne lub pokrewne
• znajomość zasad księgowania
• biegła obsługa komputera
• mile widziana znajomość systemu komputerowego CDN XL Comarch

Oferujemy:
• zatrudnienie na umowę o pracę
• rozwój zawodowy
• świadczenia socjalne, dodatkowe ubezpieczenie


Prosimy o składanie CV: rekrutacja@supon-bhp.pl, tel. 91 42-56-409.
Nie dodali -Płaca - 1700 netto ;)
pati 2015-10-02 13:16:51
Niewolnictwo w majestacie prawa.Że oni się wszyscy z tego peirdołka nie zwalnią.
Ludzie wystarczy trochę własnej inicjatywy. Odważcie się. Szkoda mi Was...;( i szkoda waszego cennego życia.Macie je tylko jedno.....
cytryna 2015-10-21 20:58:44
Aja idu i idu i szagaju po Moskwie a rabotu w su po nie to ja pi...lę.
1
pele 2015-11-03 11:42:06
Jasne ze nie jest zle. Zatrudnij się to zobaczysz jak żyje się na bogato.....
5
kicia 2015-11-24 20:05:33
Na rekrutacji to ja prowadziłam za nos rekrutujących tej firmy a oni wszyscy oczy jak guziki....;)Bali się zadawać pytań czy jaki czort.Nie skorzystałam z propozycji pracy w tej firmie.
1
piotrek 2015-11-26 12:32:52
Mnie starsza pani z kadr pytała czy piję i ile tego napoju spożywam. Co to za pytania, co ją to ku.....wa obchodzi. Żenujący poziom rekrutacji.
Z tego co czytam , to jaki pan taki kram. Wstyd.
1
Idaswieta 2015-12-01 18:55:55
Nie bądź jak Grinch,
zrób pracownikom Święta!
1
cytruna 2015-12-14 12:12:49
Jakie bony człowieku.O czym ty piszesz.Możesz sobie po cenach zakupu kupić rękawiczki do roboty.
ktoś 2016-02-05 11:09:01
Pracowałam w Suponie,nie jest to praca marzeń , na rękę miałam 1850 zł może to nie były kokosy ,ale najniższa krajowa też nie.Przedpłacona karta na święta też była.W sumie ten etap mam za sobą ,ale pracowałam i nie zamierzm pluć na nikogo,bo nikt mi krzywdy w tej firmie nie zrobił.Na pewno nie jest to praca na dłużej , niestety nierozwojowa i tyle w temacie
dino 2016-02-07 14:00:58
Miałem troche mniej ale wyższe stanowisko.Cofnąłem sie w rozwoju o jakieś 15 lat.Ale to mój wybór.
2
stefan 2016-02-09 20:56:42
W normalnym kraju dla takiej firmy nie powinno być miejsca, ale to jest Polska, a więc układy układziki no i stare pryki.
1
Miły 2016-06-16 21:14:42
Poznań dajcie sobie spokój bałagan jeden wielki, maja kilku dobrych pracowników chciałem ich przejąć ale walczą dalej w Suponie myślą że coś się zmieni hihi Powodzenia chłopaki jak co wiecie gdzie mnie szukać
3
Piotr 2016-06-24 23:49:00
"Miły" podeślij jakieś namiary na siebie. Chciałbym się skontaktować z Tobą. pilpio@o2.pl
elmele 2016-08-01 14:35:38
Coś bliżej na temat pracy przedstawiciela handlowego ? Zaprosili mnie na rozmowę a nie za bardzo uśmiecha mi się jechać 200km żeby sobie pogadać do centrali , także będę wdzięczny za opinie pozdrawiam
tomek 2016-08-04 22:49:52
Posiadanie doświadczenia @pola nie jest niczym zadziwijacym, bo przecież wymagają odrobiny profesjonalizmu od swoich kandydatów, a to się przekłada jeszcze odpowiednio na wynagrodzenie w firmie. Pozdrawiam
1
greg 2016-11-13 09:50:06
najfajniejsze w tej firmie są wyjazdy przedstawicieli,gdzie nikt ich nie kontroluje i tak na upartego można sobie zrobić tydzien wakacji na koszt firmy:)
Rocky 2016-11-15 20:19:19
Masz GPS w aucie
Zostaw swoją opinię o pht supon sa - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pht supon sa