brak logo

s-lab

Mirków

Opinie o s-lab

Justyna 2017-09-12 22:05
Dziękuję za konkretną odpowiedź.Ciężko tu o taką;)
Arturro 2017-09-14 11:52
Jako Pm warto startowac ... maja wszystko czego chca a wynikow nie bylo nie ma i nie bedzie ;) P. Sa... juz o tym wiedzial i sie zwinal... z firmy ktora miala potencjal powalczyc na rynku OTC i Rx zostawil gruzy...
szkoda tylko ze cierpia inni, ktorzy do tej pory utrzymuja firme na powierzchni... ale rownego traktowania miedzy dzialami chyba juz nie bedzie xD dlatego ciesze sie ze juz bede pod inna flaga z latwoscia i radoscia zamienial produkty s-labu na polkach aptek !!!
5
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 20:31
Oj widzę , że firma zaczyna budować PR na gowork. Kasujemy wpisy które przeszkadzają. Trzeba skasować wszystkie i zablokować możliwość dodawania opinii zastosowanie tzw. prezesowskiej cenzury. Ciekawe ile czasu ten wpis się utrzyma?
4
do AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 20:56
tak jak rozmawialiśmy, pewnie całkiem niedługo :):):) nie pierwszy i nie ostatni :):):)
wiesz AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, p. S się nudzą, czytają , kasują, dodają swoje, ktoś musi zachęcać, skoro
kadra zarządzająca już nie ma argumentów, aby ściągać ludzi do roboty... pamiętam tekst p. J do ówczesnego kierownika krajowego : nam nie potrzeba pracowników, my potrzebujemy " zapierd..aczy" , nic się nie zmieniło :):):) tylko, że teraz naprawdę takich potrzebują :) Ale takich już mieli i nie docenili :)
Brawo Wy :)
4
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 20:59
brawo MY!!!!
3
do AAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:04
Ci, którzy obecnie są gdzieś indziej i zabierają rynek S-labowi :):):) Krka da radę, bo kto jak nie oni położą tę firmę??????? w sumie to fajna forma rozmowy, zaczyna mi się podobać, chyba się przerzucimy na tę stronę, będzie weselej :):):) a MIZERIA zwariuje !!!!!!!!!!!!!!
3
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:08
taki czat firmowy. To jest super pomysł. Kto jeszcze chce coś napisać? Przecież muszą mieć co kasować.
2
do AAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:12
zaje..sta zabawa, od dzisiaj tutaj komentujemy najnowsze wydarzenia w tym , no właśnie, nie umiem tego nazwać!!! bo to ani nie firma, ani organizacja, co to K.rwa jest ????????????
2
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:14
to jest coś w rodzaju dawnej czekolady a nie to był tylko wyrób czekoladopodobny. to chyba coś w tym rodzaju.
3
do AAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:24
to już wiemy, generalnie podróba :)))) ketchupy nie wyszły, to jak może wyjść coś innego????
na półkach wybuchały jak szampany, jak to opisywał człowiek od hurtu , p. K :):):)
2
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:33
to keczupy miały wzięcie na sylwestra, takie dwa w jednym szampan i przyprawa . To mieli pomysł na biznes. Szkoda że sylwester tylko raz w roku.
2
Pan jest moim pasterzem 2017-09-15 21:39
Frajesrstwo zaśmieca forum....
Może popiszecie w innym miejscu frustraci?
Zawiedzione nieroby tylko szczekają!
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-15 21:46
Kim jesteś synu, że nas opluwasz, jak długo pracujesz cwaniaczku?
1
Pan jest moim pasterzem 2017-09-15 23:09
Kilka miesięcy wystarczyło, aby zobaczyć jak bardzo jesteście leniwi.
Dlatego was nie ma. Wreszcie firma osiąga sukcesy. Przeżywa najlepszy okres w swojej historii.
1
Arturro 2017-09-16 07:20
Najlepszy okres w historii.... no bo padne xD
kiedys obroty farmaceutycznych wynosily 100tys miesiecznie, teraz Ci sami przedstawiciele robia po 45tys...co nagle stracili umiejetnosci i relacje ? Nie, stracili narzedzia do pracy, a stracili je na rzecz nowych nierobow z actavisu ktorzy mieli byc zbawieniem slabu a sa jego kotwica xD Panowie prezesi jesli to czytacie przejrzyjcie na oczy!!! Policzcie ile tracicie na rx a ile mieliscie zysku na Otc i poprzednich PM!!! Szkoda ze tak daliscie sobie oczy zalac obietnicami p saw... ktory juz uciekl
7
AAAAAAAAAAAAAAAAA 2017-09-16 13:06
Oj o się popłaczę. Szybki rozwój i wzrosty HA HA HA. Człowieku na jakim ty świecie żyjesz i o czym ty piszesz. Przecież sam w to nie wierzysz. Zamiast rozwoju to się zwija a w jednym masz rację szybkie wzrosty to tak ale KOSZTÓW UTRZYMANIA. Jak piszesz to pisz prawdę a nie ściemę. Sam przecież wiesz że wasza sławna grupa wybitnych specjalistów nie zarabia na swoje utrzymanie i w tym tempie szybko nastąpi koniec.
6
Pan jest moim pasterzem 2017-09-17 10:09
Synu marnotrawny, idź i niby wymieniaj leki S-labu i przestań wylewać żółć na forum.
Zostałeś zwolniony, bo byłeś słaby. Więc przynoś teraz straty innemu pracodawcy.
INFO DLA CZYTAJĄCYCH:
S-LAB właśnie wkracza w nowy rozdział rozwoju.
Tworzone są nowe miejsca pracy. Premie wysokie i wypłacane na czas. Kierownictwo nastawione na partnerskie relacje. ZAPRASZAMY pracowitych.
Arturro 2017-09-17 18:37
Nie wylewam zolci tylko pisze prawde ;) jak pisalem jeszcze pol roku temu zachwalalbym firme... teraz wszystko sie zmienilo... jak jestescie zapatrzeni w siebie i nie widzicie bledow... Wasza sprawa xD nawet za czasow szczekajacego bylo lepiej bo cisnal strasznie ale wynagradzal pracowitych xD jestescie darmozjadami ciagnacymi firme na dno im wczesniej prezesi to zobacza tym lepiej
4
Starszy brat w wierze 2017-09-17 20:03
Nieudaczniku Arturro, dobrze że Cię nie ma, bo zaniżałeś średnią. Zobacz, Ciebie nie ma i spadków sprzedaży też nie ma.
Konkluzja: nie potrafiłeś sprzedawać.
Bez Ciebie świat kręci się dalej i S-lab się rozwija.
P. S.
Szukamy zdolnych i pracowitych przedstawicieli.
CV wysyłajcie na adres e-mail biuro@s-lab.pl
Na pewno ktoś zadzwoni i zaprosi na rozmowę.
Arturro 2017-09-17 22:30
No nareszcie xD
Nieudacznik - pracował u WAS ładnych kilka lat i zbierał premie za plany < czyt. Wyrabiałem je ! > , czyli nie byłem chyba taki cienki :> to po pierwsze.

Po drugie - ludzie właśnie widzicie jak się traktuje pracowników w S--lab! chyba już nie muszę tego komentować!

Po trzecie - spadków nie ma, ponieważ nie macie już z czego spadać...

Boli Was to, że ktoś prawdę pisze? " miałeś chamie złoty róg ... " Mogliście < i ciągle możecie > zrobić niezłą firmę ale obraliście zły kierunek i życzę by Wam się oczy otwarły bo jeszcze kilku dobrych znajomych u Was pracuje...

Ostatni raz -
Plusy w firmie :
- zarobki
-Premie

Minusy
- atmosfera
- niepewność
- brak poczucia stabilności

Bez odbioru AUUUUU AUUUUUU
7
Bliski znajomy 2017-09-19 08:25
Nie , pracuje już w Słabym ponad 2 lata, motywatorem dla mojego odejścia był ROCCO vel Gniewiszu i jego
absurdalne pomysły np, ( przepisywanie trasowek z Farmaprom do tabele wExelu) i wiele innych kuriozalnych pomysłów dla których trzeba było siedzieć po nocach w niedziele , namieszać strasznie ilo to
"Pracowników " podziękowało , pracują w innych firmach robią dobra robotę bo nikt kogo zam i mam kontakt nie zmienił pracy.
Dziwi mnie tylko jedno, że po moim odejściu na moim terenie pracowały 4 osoby i nikogo teraz nie widzę, to nie konkurencja zabiera Wam sprzedaż, sami ja tracicie.
Kasa i premie zawsze były na czas, za czasów Mariusza Sz, Henka, Carlosa była fajna atmosfera ludzie pracowali, chciało im się i było "normalnie" , wszystko zaczęło się od tego co Szczeka.
Pozdrawiam.
8
LUK 2017-09-21 09:49
Witam
Zastanawiałem się dość długo czy warto coś tu napisać czy nie. Dodam swoją opinię pewnie wiele osób się z nią zgodzi a część opluje. Kilka lat temu wielu przedstawicieli zarówno w dziale OTC jak i dawnym RX tworzyło zgrane zespoły które promowały mało znane preparaty, to dzięki ich zaangażowaniu i determinacji w działaniu wspinały się udziały rynkowe owszem jak wiele osób zauważy mieliśmy tzw. argumenty dobrą ofertę i super bo potrafiliśmy to skutecznie wykorzystać. Dzięki temu dostawaliśmy pensje i premie. To czemu teraz szanowni prezesi i obecna klaso kierownicza nas opluwacie, przecież w dawnych czasach twierdziliście że jesteśmy najlepsi. To co wtedy była ściema ? Przestańcie nas opluwać i pokażcie klasę i powiedzcie dzięki za to co zrobiliście w naszej firmie. Opluwanie nas świadczy o waszej niskiej kulturze osobistej i sądzę, za chwilę to samo będziecie robili wobec tych ludzi których teraz zatrudniacie, LUDZIE to nie przedmioty trzeba ich traktować z szacunkiem. PANOWIE pomyślcie o tym.
Pozdrawiam
16
do starszy brat w wierze 2017-09-21 19:48
tak p. wojtku, na pewno ktoś zadzwoni, bo teraz to już na tej stronie trzeba prowadzić rekrutację, na ogłoszenia na pracuj.pl już nikt nie odpowiada z branży. zbyt głośno na rynku farmaceutyczno-medycznym o tym jaki syf jest w tej "pożal się Boże" firmie :)
a już na temat zwolnień, jak to się odbywa, to naprawdę obecnie macie pozycję LIDERA na rynku :)
A tak troszkę prywaty z mojej strony- co obecnie Mizeria robi w tym grajdole?
12
ExREP 2017-09-26 19:18
Szydło wychodzi z wora!
Bogowie Olimpu zauważają, że słynna drużyna z importu nie daje rady.
Nowy skład sieciowych powoli pokazuje, że robi to co 50 pozostałych importowanych artystów razem wziętych :)
Miło się na to patrzy z zewnątrz :)
Powodzenia
13
Po rozmowie kwalifikacyjnej 2017-09-27 20:01
HAHAHA szukacie nowych pracowników bo już wiecie, że 70% ludzi rozsyłało już cv do innych firm :> fajnie widzieć jak łapiecie się brzytwy :> aha i pozdrowienia dla rekrutującej Pani, chyba się Pani pomyliła, że ktoś zgodzi się na takie warunki xD
8
zainteresowana 2017-09-27 21:07
Która Cię rekrutowała?
Jakie dawali warunki?
Właśnie mam iść na rozmowę.
Lolo 2017-09-28 18:47
Przecież cały ten actavis poszedł do s labu na przeczekanie dostali odprawy w actavisie i w slabie mieli czas znaleźć porządną firme dziwne tylko że góra się na ich bajki o sukcesie nabrała tacy są naiwni szefowie tam?
10
były pracownik 2017-09-28 21:56
nie, nie są naiwni są idiotami i myślą , że pozostali też są :)
1
Dzidek 2017-09-30 17:37
Jesteście przekonani, że o S-lab-ie nie można napisać coś pozytywnego? Każdy przecież jest świadom tego, że nie ma idealnych firm. Może trzeba poprawić pewne tematy?
kolega z terenu 2017-09-30 20:35
zastanów się, czy znasz w Polsce firmę farmaceutyczną, bądź farmaceutyczno-medyczną, gdzie w przeciągu 9-ciu lat na każdym terenie jest wielokrotna rotacja, nie na jednym, dwóch, ale na każdym. pokaż jedną firmę, gdzie kierownicy krajowi zmieniają się raz na rok, maksymalnie na dwa.
Pozytywnie myślisz, jak przychodzisz do tej firmy i panowie s opowiadają bajki, o rozwoju i świetlanej przyszłości, a potem masz brutalne zderzenie z rzeczywistością....
pracuję na tym rynku długo i mogę wymienić mnóstwo osób, które w jednej firmie pracują powyżej 10 lat,
pokaż mi taką osobę w tym badziewiu, która pracuje od 2008, kiedy byli przyjmowani pierwsi ludzie na teren, oni byli naprawdę mocni i wprowadzili ponad 100 nowości do aptek, będąc na gównianej działalności, traktowani jak złodzieje, rozliczani z każdej gównianej próbki podrobionych perfum, które firma dokładała do pakietów... np na małopolskim od tego czasu jest już bodajże 7 bądź 8 osoba, to policz sobie, po jakim czasie jest wymiana repa? Nie ma takich ludzi...
i jeszcze jedno, kiedyś w slabie można było dobrze zarobić, teraz jedna wielka lipa...
a zaraz skończy się program z dofinansowania i pójdzie masowe zwolnienie K2, bo po dofinansowaniu miejsca pracy muszą utrzymać 12 m-cy...pierwszy odpłynął sawicki, pozostali z jego grupy już w blokach startowych, aby ruszyć za swoim guru.
temat rzeka, szkoda czasu na takie g..no
11
Justyna 2017-10-02 15:26
Dostałam zaproszenie na drugi etap na przedstawiciela medycznego. Powiedzcie proszę jak wygląda sprawa zarobków i czas pracy?
Schoolgirl 2017-10-02 19:53
Justyna, realnie możesz uzyskać od 3500-4500 netto, w zależności od doświadczenia. Samochody do Opel ASTRA. Czas pracy to standardowe 8 godzin, na pewno nic ponad. Wizyty lekarskie plus apteczne. Premie realne, chociaż wszystko zależy od szczęścia, czyli dobrego terenu :)
Umowa o pracę. Kierownicy np. w centralnej i zachodniej części Polski, są w porządku. Południowe tereny też dobre opinie mają. Tereny olsztyńskie ogarnia, a może nie ogarnia lalka barbie. Ale to drobiazg.
Ogólnie WARTO! Daj mocy na II etapie.
były cudotwórca nazywany przez właścicieli "Gwiazd 2017-10-02 22:15
jak nie musisz , to się nie pchaj, brak szacunku dla tych, którzy przez lata harowali w tym syfie....ale jedno trzeba przyznać, bajki świetnie opowiadają, nie wiem co biorą, ale dobrze daje...po tym g..nie trudno o dobrą pracę
1
Wielki Szu 2017-10-03 12:12
Jak to mowi pewna pani kierownik z dużą warstwą tynku na sobie, " Twój czas minął "...
5
:) 2017-10-03 22:18
nie miałam możliwości poznać, ale nie żałuję, brak kompetencji, oraz czegokolwiek, jeśli chodzi o sprzedaż,
tylko tynku ponoć baaardzo mnóstwo :) pozdrawiamy p. K
Delfinek 2017-10-03 22:59
Czy praca przedstawiciela farmaceutycznego jest dobrze wynagradzana?
Doradca 2017-10-04 16:02
Jak masz doświadczenie to dobrze firma zapłaci!
Aplikuj.
Justyna 2017-10-06 13:49
Dzięki za konkrety.Wiadomo że nigdzie nie jest kolorowo...o prawie wszystkich firmach pisze się na forum źle. Zmieniam pracę po 5 latach i jak czytam opinie o mojej firmie to włosy mi się jeżą na głowie bo połowa tych informacji to bzdury pisane przez osoby które ciągle kombinowaly jak tu robić żeby się nie narobić;) Rzuciłam w S-lab dosyć wysoką podstawę i byłam ciekawa czy ta kwota w ogóle jest dla nich realna. A możesz mi powiedzieć co się dzieje kiedy planowaną ilość wizyt zrobi się w krótszym czasie niż wymagane 8 godzin? Jak wygląda sprawa prywatnego użytkowania samochodu? Z góry dziękuję:)
Schoolgirl 2017-10-06 19:54
Jeśli masz wyniki, to masz spokój :)
Auto w granicach rozsądku możesz użytkować :)
WOW 2017-10-07 12:07
Praca dla naiwnych. Jeśli ktoś myśli o poszanowaniu przez firmę to grubo się myli. To prawda, że mało kto pisze dobrze o swojej firmie ale w przypadku S-lab to są fakty. Raczej w żadnej firmie panowie Prezesi nie mówią o tym że zespół jest super, a następnie go kasują a przez cały czas ludzi poniżają. Jeśli wam to pasuje warto, dla osób które lubią takie klimaty faktycznie to jest super miejsce.
3
Justyna 2017-10-07 22:03
Możesz napisać o co konkretnie chodzi?Bo już wiele komentarzy na ten temat padło... S-lab wyrzucił swoich przedstawicieli i tworzy nowy zespół czy jak?
WOW 2017-10-08 00:31
dokładnie tak. Wywalił ludzi którzy budowali od zera sprzedaż, panwie prezesi mówili o firmie rodzinnej i pracy do emerytury (HAHAHA) o czym wszystkich ludzi potraktowali jak śmieci (wywalili wszystkich) mówiąc że sory ale takie czasy firma na zakręcie i inne takie pierdoły. Moim zdaniem ludzi nie traktuje się jak szmaty, ale w tej firmie to już standard. Jak się dostaniesz to usłyszysz tekst "To jest POLSKA firma rodzinna i każdy kto w niej pracuje to ma pracę do EMERYTURY.
Powiem tak szkoda czasu i wątpliwego znaku w CV, że pracowało się tam.
Jeśli chodzi o mnie to nie polecam
7
Justyna 2017-10-08 20:14
To najgorsze co można zrobić ludziom którzy zbudowali sprzedaż...ale wiadomo że jak chodzi o kasę to nie ma żadnych skrupułów.W mojej firmie było parę lat temu podobnie więc to chyba standard u "panów prezesów".
Pan jest moim pasterzem 2017-10-08 20:43
Ponownie frustraci zabierają głos.
Wszyscy, którzy zasługują, zostają wynagradzani bardzo dobrymi pieniędzmi!
Warunki pracy wzorcowe. Wystarczy chcieć. S-LAB wkracza na nowe ścieżki rozwoju. Wprowadza unikalne rozwiązania w sprzedaży oraz leki najwyższej jakości do obrotu.
Firma stawia na ambitnych, głodnych sukcesu ludzi, którzy nie boją się zaangażować w misję tworzenia rzeczy wielkich.
1
WOW 2017-10-08 21:03
O pan prezes się odezwał. Prawda w oczy kole. Panie prezesie ci frustraci dali panu kasę. Proszę pamiętać że na szacunek pracuje się latami a traci się go w jednej chwili. Pan szacunek ludzi którzy pracowali u pana stracił, a ci co obecnie są w tej pseudo firmie są tylko dla kasy. Kasa się skończy i kopną pana tam gdzie kopnął pan ludzi którzy budowali firmę od zera. Tak od zera bo bez nich nic pan by nie zrobił. Spojrzy pan w lustro i przestanie sam siebie oszukiwać. Bo w pana naturze jest plucie w twarz i mówienie, że to tylko deszcz pada
12
Titi 2017-10-09 17:42
Żart prezesa " że niby w S labie praca do emerytury"???chyba na magazynie :D:D to się uśmiałem:D żart tysiąclecia :D
7
do Titi 2017-10-09 21:54
nie, magazyn to zamknie pierwsza kontrola, która zobaczy jak się walają sterylne opakowania do kropli zumy w tym syfie :):):) do emerytury to chyba bezpieczny tylko flotowiec, nic nie ujmując P., bardzo miły gość :)
Edek z kraju kredek. 2017-10-10 22:25
Emerytura z wlasnej dz.g. to chyba głodowa...Nikt Ci tyle nie da , co Ci S- lab obieca.
Pozdrawiam Edek
8
to ty 2017-10-14 09:20
A co z ogórkami ?
Delfinek 2017-10-16 09:20
S-lab to fajna firma ale sądzę, że niektórzy nie powinni tu pracować.
Zostaw swoją opinię o s-lab - Mirków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie s-lab