brak logo

s-lab

Mirków

Opinie o s-lab

Szymon 2016-11-17 19:32:51
Witam.
Miałem zakontraktowane wynagrodzenie na podstawie umowy z grudnia 2016.
Niestety przez kilka miesięcy firma S-lab nie wywiązywała z kwoty zapisanej w umowie.
Udało mi się już ustalić kilka osób których dotkną ten proceder, a którzy mieli takie same kontrakty.
Jeśli ma ktoś jeszcze chęć upomnienia się o swoje zapraszam do kontaktu.
Tel: 883550000
Szymon
Obserwator 2016-11-17 19:34:39
Ludzie "ogórkowi" są na wylocie. Zostali zdegradowani do akwizycji aptecznej, po to, aby małymi kroczkami ich wycisnąć poza nawias. Przecież Wy macie tylko przekazać kontakty i warunki ustalone u klientów, a potem ŻEGNAMY. Actavisiacy są po to, aby przejąć od Was wszystkie obowiązki.
8
Pan W. 2016-11-18 08:19:55
Nie skończy gorzej niż okulistyka, bo gorzej skończyć już nie można :-) :-) :-) Więc panowie W i J nie kłamali ;-)
6
Kalendarz 2016-11-18 11:39:52
Szymon...grudzień 2016 jest w przyszłym miesiącu...
1
pracownik 2016-11-18 22:36:10
Dno
3
Rocco Spenser 2016-11-18 22:40:34
Huaaaaa Wilki , do Biofarmu Was zapraszam ....
Tych których zapamiętałem z posłuszeństwa będą namaszczenie. HUA.
3
P.S. 2016-11-21 15:30:17
Dzień dobry,
Chciałbym uzyskać opinię o Krajowym Kierowniku Sprzedaży, który piastował u Was to stanowisko w latach 2013-2016.
Opinia w celach rekrutacji.
Czy może mi ktoś z Was takich informacji udzielić?
1
doświadczony 2016-11-22 10:54:06
Pracowałem z wieloma krajowymi w swojej kilkunastoletniej kariery w firmach medycznych, nie trafiłem nigdy na lepszego gościa jak "ogórek" :-) Facet z wiedzą, doświadczeniem, z jajami i z dużą empatią.
Nic dodać nic ująć.
Stary rep. 2016-11-22 18:19:44
Fantastyczny przełożony! Ogórek jest profesjonalny, wymagający, rzetelny i uczciwy!
Szkoda, że chcecie go Nam podkraść, ale rozumiem, bo czasy stabilności w S-lab się skończyły.
Nastał chaos. Nikt nie wie, co ma robić. Nowy dyrektor Rx obiecał ogromne wzrosty, których nie realizuje, co powoduje ogólną nerwowość w całej załodze.
Polecam Ogórka, historycznie najlepszy KKS w dziejach S-lab.
1
Młody rep :) 2016-11-22 21:11:33
No IDEAŁ :)
Pracownik 2016-11-23 15:41:43
Już się wystraszyłem bo myślałem ,że chodzi o HUA Gniewisza.......
2
... 2016-11-23 21:35:04
Jest tylko MAAAAŁŁŁYYYY Problem, Ogórek nie był na żadnej rozmowie o pracę...
???? 2016-11-23 21:49:47
Ciekawe dlaczego znowu znikają wpisy????
2013-2016 nie było żadnego kierownika w tym przedziale czasowym, ktoś (P.JS) celowo myli fakty, udaje, że rekrutuje Ogórka. Panowie Prezesi, to jest żenada poniżej jakiegokolwiek poziomu, dno już osiągnęliście, niżej się nie da....
1
:) 2016-11-23 21:57:18
HAHAHA, jeszcze nie widziałam firmy, która na portalu szuka opinii o ewentualnych pracownikach :):):)
Prezesi S-lab-u wypuszczają... Normalnie się nudzą, a farmaprom nie sprawdzony, tracker nowych i jednego starego pracownika też nie sprawdzony, a GPS nie stuka, a wizyt lekarskich brak, a lucyna leci na ryj i trzeba zająć się tymi problemami, Ogórek sobie poradzi :)
Szczęśliwy 2016-11-23 22:29:10
Lucyna leci chwilowo, zaraz ruszą recepty to urośnie 3 razy hahahaha.
Miejsca w Tevie już obsadzone, gdzie wrócicie biedaczki jak pan W. sprawdzi wszystko ? ;-)
1
Zatroskany 2016-11-24 08:52:54
Witam
Kilka słów. Panowie prezesi kopiecie swoich ludzi którzy wam dali wiele (kasę, samozadowolenie, i udziały) ale w myśl zasady mu....n zrobił swoje i jest już zbędny.(dla zainteresowanych i mniej zorientowanych chodzi o ludzi ogórkowych) Ciekawe jak długo będziecie się bawili Panowie W. i J. nową zabawką z Actavisu rok, dwa czy jak nie będzie wyników to szybciej ich posuniecie? Zabawa na całego SUPER. To pierwsza firma w której za zasługi dostaje się kopa w cztery litery. A nowym daje się wszystko od super umów o pracę (bo starzy są na dziełalności). Panowie zastanówcie się nad sobą bo to co robicie to śmiech na sali i szkoda gadać. Możecie stracić ludzi którzy przynieśli wam kasę a zostawicie sobie darmozjadów.
13
Domyślny 2016-11-24 17:06:58
Firma niedługo bedzie sprzedana .....
4
Z branży 2016-11-24 19:59:26
Wiem ,że od stycznia zaprzyjaźniona firma z "Północy"będzie powiększać dział medyczny, mają już pierwsze leki, a z tego co mówią będzie tego trochę.....Więc tel. do przyjaciela.:)
7
zainteresowany 2016-11-24 22:20:36
Jaka firma jest na "północy"?
Swojak 2016-11-25 19:19:48
"Północ", czytaj Nord, wielu z Slab już tam zakotwiczyło i sobie chwalą....
5
Wkur...ny 2016-11-25 20:11:45
Actavisowy dyrektor tak zamydlił oczy prezesom, że zamiast wzrostu sprzedaży Lucyny, karmi ich statystykami wizyt. Paranoja.
Sprzedaż leci na łeb na szyję, actavisiacy zamiast wartości dodanej, przynoszą straty.
Chyba strategia nowego "komercyjnego" zawodzi. Gdzie te recepty!!!!!!!!
5
Rocco Spenser 2016-11-28 17:16:53
Zapraszam do Biofarmu, dzis na pracuj.pl ukazały się ogloszenia np: Wałbrzych, Wrocław,
Rocco pamieć ma dobrą....
2
Dumna że buduję coś wielkiego! 2016-11-30 16:01:14
Listopad - to pierwszy miesiąc gdy nastąpił gwałtowny przyrost recept. I o to chodziło !!! W końcu firma przeszła na gwałtowne wznoszenie ! Dla starych ludzi koncepcja jest jasna - pracują jak pracowali - warunki z miesiąca na miesiąc będą coraz lepsze. Ci którzy już nie pracują byli deficytowi - ich praca nie wystarczała nawet na ich utrzymanie - legendy ile to oni dla firmy zarobili są fajne, tylko zupełnie nieprawdziwe! "Gorące krzesła" niestety zawsze będą!
Podsumowując: Jestem dumna, że jestem w polskiej, tak szybko rozwijającej się firmie i mogę przyłożyć do tego swoją energię - kto tego jeszcze nie czuje - troszkę cierpliwości! A ci z zewnątrz zawsze będą szczekać - taka prawidłowość!
2
Recepta 2016-11-30 16:30:27
Recept coraz więcej, tylko sprzedaż coraz mniejsza...
8
SZEF SZTABU 2016-11-30 17:45:00
"Gwałtowny przyrost recept"?
A skąd te dane, od lekarzy? :-) Z deklaracji lekarskich jeszcze żadna firma sprzedaży nie podwoiła :-)
A szanowna "dumna" zdaje się z grupy actavisowej? Ile tych recept wygenerowaliście, żeby pokryć swoje wysokie apanaże? Hmm?
Prosty przelicznik: - każdy medyczny winien wygenerować kilka tysięcy recept, żeby być dochodowym, biorąc pod uwagę, że sporo zostanie podmienionych w aptece.
Tak więc szanowna "dumna", najpierw przynieście zysk netto, a dopiero potem zachłystujcie się DUMĄ :-)
Wiecznie sondować terenu się nie da!
8
Nikt po mnie płakał nie będzie :) 2016-11-30 21:48:23
hahaha:)

jeszcze będziecie płakać za tymi deficytowymi....
ALE TO JUŻ BYŁO... :)
6
Dumna coraz bardziej! 2016-12-01 09:07:21
No właśnie "Psy szczekają a ..." :)). Patrzcie na AMS - każdy miesiąc jest coraz lepszy! Przyszły rok to będzie podwojenie obecnego - Patrzcie i płaczcie z zawiści i żalu, że opieprzaliście się. Wszyscy oglądali raporty. Np. Pan z Wrocławia był tak efektywny, że średnio "pracował" 2,5 godz. dziennie. A wizyty raportował przejeżdżając 60 km/h obok przychodni. Jego szef prowadził dwa poboczne interesy. To naiwność ze strony ich szefów, że dawali im kilka razy szansę, zamiast wywalić natychmiast. To tyle o rentowności tych ludzi i wdzięczności!
1
SZEF SZTABU 2016-12-01 10:31:25
"Dumna", słuchaj. Te IMS, które przyszły są za październik, kiedy starzy medyczni w pocie czoła apteki towarowali Lucyná :) Wtedy Ty i Tobie podobni, dopiero ulotki z magazynu pobieraliscie i tereny układaliscie.
Rozumiem, że duma rozpiera Cię z powodu ciężkiej pracy starych medycznych? :)
8
Zażenowany głupotą 2016-12-01 12:00:42
Jeśli Ty patrzysz na AMS....a nie na IMS...to nic dziwnego, że widzisz wzrost recept hahahahaah.
Jeśli jestes z nowej grupy, to gratuluje przełożonym, za zatrudnienie profesjonalnych pracowników :-) Jeśli nie wiesz podstawowej rzeczy z jakiej cała branża w Polsce jest rozliczana, to co Ty w ogóle wiesz...więc zamilcz jak się nie znasz kobieto, a może mężczyzno podający się za kogos innego.
10
Monitorowany 2016-12-01 15:32:23
"Dumna" to ktoś z biura przecież , od razu widać, nie ma pojęcia co to IMS, i że wyniki przychodzą z miesięcznym opóźnieniem...natomiast dokładnie wie, jak wyglądają raporty ;-) Stawiam na siepke hahaha
60km/h obok przychodni??? Czyli mam rozumieć , że klepał w telefonie w czasie jazdy??? Zaraz , chwileczkę, a skąd wiadomo, że akurat samochód jechał??? Czyzby były GPS w samochodach???? O czym nie zostali poinformowani uzytkownicy aut co jest absolutnie niezgodnie z prawem??? Nawet jeśli jest to własna działalność i samochód jest wypożyczony jest obowiązek prawny poinformować o tym użytkownika, że auto jest monitorowane, jeśli nie, to jest łamanie prawa. Nikt nie był informowany.... UWAGA PRACOWNICY, MACIE GPS W AUTACH!!! Coś mi się wydaje, że pani " Dumna" wychyliła się przed szereg, i ta sprawa tak się nie skończy, a raczej skończy w sądzie pracy...
5
hahaha:) 2016-12-01 20:08:15
Ojojoj, coraz częściej pada "sąd pracy", chyba zaczynają się kłopoty...od ośmiu lat nikt nie podjął tego tematu, a teraz jeden po drugim... zabawa dopiero się rozpoczyna :)
warunki dla nowych 2016-12-01 20:59:09
a w umowie zapisane, że do lutego wynik trzeba podwoić na lucynie, czyli odnosimy się zgodnie do faaantastycznego wyniku z października x 2 i wszystko się zgadza.
Przecież wynik z października to zasługa nowych ludzi, a nie medycznych ogórka.

życzę powodzenia , pokażcie co potraficie, październik x 2 i jestem po waszej stronie...
SZEF SZTABU 2016-12-01 22:10:39
"Przecież wynik z października to zasługa nowych ludzi, a nie medycznych ogórka".
No to widać, że ktoś jest mega ignorantem...
Nowi w październiku, a raczej w połowie, dopiero umowy podpisywali :)
Szkolili się i integrowali :)
Październik to wyłączna zasługa ogórkowych!
A świeżaki zróbcie na początek +50% do tego co było. Wtedy świętujcie i z dumy pękajcie :)
W końcu jesteście tu , aby rosło! A nie po to, by przypisywać sobie zasługi innych!
3
Danuta Lucynowska 2016-12-01 23:21:34
S lab musi szybko podnieść swoją wartość i udział w rynku żeby można go na dobrych warunkach sprzedać ...
7
Bardzo zażenowany głupotą !!! 2016-12-02 09:32:14
Gościu - zabieram głos bo twoje zadufanie i głupota są przerażające. IMS ma wiele rodzajów raportów nawet takie "dzień po". Zanim zabierasz głos na jakiś temat, doucz się !!! Pomijam fakt, że samo zabieranie głosu na tym portalu napawa mnie wstrętem.
1
Żenada 2016-12-02 10:30:33
Przyłączam się do poprzedniej opinii na temat wypowiedzi @monitorowany. Ten ktoś skończył zaoczne studia (dla głupków) i wydaje mu się, że jest mędrcem! Nie ma pojęcia o technologii i o tym, że każdego, powtarzam każdego, można namierzyć wszędzie, powtarzam wszędzie, to jest kwestia tylko i wyłącznie chęci (wynikającej np z irytacji) i kasy! Pozdrowienia dla głupków, którzy zaczną się zaraz to popisywać swoją głupotą!
1
PF 2016-12-02 12:45:09
W Opolu Gardloxu to już prawie nie widać w aptekach, nie mówiąc o Zumie Kaps i S-Bioticu,
Czy tam ktoś pracuje, bo w aptekach ni widu ni słychu...............
4
Monitorowany 2016-12-02 15:01:27
...i do "żenady" również...ims-y dzień po, jak najbardziej, ale chyba nie w S-Labie, gdzie był problem z imsems raz na miesiąc nie mówiąc już o cegłach...ale według jednego i drugiego kolegi S-Lab dysponuje technologią niczym FBI i namierza swojego przedstawiciela w każdej chwili i jest w stanie stwierdzić jaką prędkością jechał akurat jego samochód w momencie korzystania z telefonu...a od października zaczął kupować IMSy dzień po dniu niczym Polpharma....no nic gratuluję wyobraźni, i przestańcie w końcu palić to świństwo.
3
Były rep 2016-12-02 15:11:40
Sam jesteś głupek, takie namierzanie jest niezgodne z prawe, bez wzgledu na kase i chęci, jak to napisałeś, a jeśli pracownicy mieli gpsy to powinni byc o tym poinformowani i wyrazić zgodę ( nie byli poinformowani gwarantuję Ci to ) i o to tu chodzi, więc czytaj ze zrozumieniem...głupku.
5
Żenada do kwadratu !!! 2016-12-02 18:08:34
Były repie - twoja głupota jest tak żenująca, że szkoda mówić! Nie przeszkadza ci, że oszukiwałeś firmę - ważne jest tylko żeby popisywać się żałosnymi wywodami pseudo-moralnymi. Idź do spowiedzi, a potem mów co jest w porządku a co nie jest - przygłupie!!
1
Rozbawiony (i zażenowany) 2016-12-02 18:14:45
Czytaj wpisy ze zrozumieniem albo może zapisz się na wieczorowe kursy dla gospodyń wiejskich - zdobędziesz kwalifikacje !!!
1
Gick 2016-12-02 18:34:22
Wszedłem na tą stronę w zupełnie innym celu - ale pomogę wa m w dyskusji. Powiem wam, że teraz prawie każda aplikacja w telefonie ma lokalizacje (co jest równoznaczne z możliwością odczytu prędkości). Takimi aplikacjami są np. te od Farmapromu. Niekiedy ma to, nawet latarka instalowana na telefonie. Instalując np taką latarkę-godzisz się na lokalizację - nawet tego nie wiedząc (w tym momencie, albo wcześniej). Dlatego muszę przyznać rację w sprawie opinii na temat wiedzy @monitorowany (pomijam opinię na temat moralności). @monitorowany wiesz zbyt mało a wypowiadasz się jak znawca!
1
Geek (znany w sieci jako Gick) 2016-12-02 18:45:28
Dodam jeszcze, że ten portal na którym jesteśmy, sprzedaje możliwość ingerowania we wpisy. Ale całkiem niedrogo można uzyskać dane wystarczające do zidentyfikowania wpisujących. Większość firm kupuje to drugie, nie ujawnia się z tym, by to wykorzystać w odpowiednim momencie. Generalnie takie portale, gdzie ludziom wydaje się, że anonimowo mogą wylewać na siebie pomyje są dla firm bardzo przydatne - rozładowują napięcie i można wychwycić tych najmniej inteligentnych, których potem pod całkiem innym pretekstem można się pozbyć. Tak, że z tym namierzaniem nie trzeba od razu być właścicielem Facebooka! Jeśli ktoś sobie nie zdaje sprawy jak działa dzisiejsza technologia i jak jest wszechobecna może sobie bardzo zaszkodzić.
1
Niewierny mąż 2016-12-03 09:51:48
Nie żebym się czepiał - ale gość pisze po prostu jak działa technologia! Sam wiem że część firm np. ta z północy płaci za co najmniej możliwość ingerowania we wpisy. Każdy może się przekonać -co da się tam wpisać (a właściwie nie da). O tej drugiej opcji też wiem. Swoją drogą jeśli ktoś mówi, że nie da się zastraszyć bo pisze najszczerszą prawdę (plus trochę pomyj), to dlaczego nie podpisuje się? Powiem wam, że pracowałem w firmie (zachodniej), która szpiegowanie posunęła do granicy prawa. Wystarczyło się zalogować do sieci w tej firmie a automatycznie instalował się program na telefonie (nawet prywatnym), laptopie tablecie. Program ten zbierał wiele informacji i przesyłał na serwer w USA. Ponoć nawet robił co kilka minut zdjęcia. Oczywiście sprawa się wydała przypadkiem, ale oni wszystkiego się wyparli i oczywiście nikt z tym nic nie zrobił. Ludzie uważajcie z technologią. W nowych autach wystarczy wgrać malutki program i one będą was śledzić mimo że nikt nie będzie instalował żadnych urządzeń. Bycie niewiernym mężem lub żoną, jest teraz bardzo ryzykowne. Oczywiście takich danych nie da się wykorzystać na sprawie rozwodowej, ale wiedząc gdzie kto jeździł, łatwo zdobyć inne dowody!
1
Wierna żona 2016-12-03 10:49:16
Dodam dwa słowa - jak ktoś chodzi do domu publicznego (ten portal), niech nie ma pretensji, że ktoś mu zrobił zdjęcie !!!
1
Pracownik :) 2016-12-04 22:05:56
Po co się podpisywać, skoro wszyscy zainteresowani wiedzą, który wpis do kogo należy...zacytować Ci wpisy Panów W i J????????
Jak ktoś z nimi raz w życiu rozmawiam, to wie, kto co pisze, a jeśli kilka lat pracował.... to już żadna tajemnica :)
3
Wierna żona 2016-12-05 10:04:36
No to wykaż się odwagą cywilną i podpisz się. Nie dasz rady !!!! :)
???? 2016-12-05 19:37:28
A czemu ty piszesz Wierna żona????????
BRAK ODWAGI????
5
pf 2016-12-09 14:22:50
Dobrze dumna napisała ,actavisowskie wilki , wypracują recepty i zysk dla właścicieli na długie lata , a wrzuty Rocco to krótka meta.
. 2016-12-10 11:03:30
Hej,
pojawiło się ogłoszenie na teren Podlaski jako PF, chciałam aplikować ale po przeczytaniu wpisów już nie jestem pewna czy to będzie dobry kierunek zmiany.
Możecie powiedzieć coś o wynagrodzeniu, liczbie wizyt w aptekach, jaka flota i czy premie są wypłacane ?
Z góry dziękuję !
3
Zostaw swoją opinię o s-lab - Mirków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie s-lab