brak logo

s-lab

Mirków

Opinie o s-lab

SZEF SZTABU 2016-12-01 10:31
"Dumna", słuchaj. Te IMS, które przyszły są za październik, kiedy starzy medyczni w pocie czoła apteki towarowali Lucyná :) Wtedy Ty i Tobie podobni, dopiero ulotki z magazynu pobieraliscie i tereny układaliscie.
Rozumiem, że duma rozpiera Cię z powodu ciężkiej pracy starych medycznych? :)
10
Zażenowany głupotą 2016-12-01 12:00
Jeśli Ty patrzysz na AMS....a nie na IMS...to nic dziwnego, że widzisz wzrost recept hahahahaah.
Jeśli jestes z nowej grupy, to gratuluje przełożonym, za zatrudnienie profesjonalnych pracowników :-) Jeśli nie wiesz podstawowej rzeczy z jakiej cała branża w Polsce jest rozliczana, to co Ty w ogóle wiesz...więc zamilcz jak się nie znasz kobieto, a może mężczyzno podający się za kogos innego.
11
Monitorowany 2016-12-01 15:32
"Dumna" to ktoś z biura przecież , od razu widać, nie ma pojęcia co to IMS, i że wyniki przychodzą z miesięcznym opóźnieniem...natomiast dokładnie wie, jak wyglądają raporty ;-) Stawiam na siepke hahaha
60km/h obok przychodni??? Czyli mam rozumieć , że klepał w telefonie w czasie jazdy??? Zaraz , chwileczkę, a skąd wiadomo, że akurat samochód jechał??? Czyzby były GPS w samochodach???? O czym nie zostali poinformowani uzytkownicy aut co jest absolutnie niezgodnie z prawem??? Nawet jeśli jest to własna działalność i samochód jest wypożyczony jest obowiązek prawny poinformować o tym użytkownika, że auto jest monitorowane, jeśli nie, to jest łamanie prawa. Nikt nie był informowany.... UWAGA PRACOWNICY, MACIE GPS W AUTACH!!! Coś mi się wydaje, że pani " Dumna" wychyliła się przed szereg, i ta sprawa tak się nie skończy, a raczej skończy w sądzie pracy...
5
hahaha:) 2016-12-01 20:08
Ojojoj, coraz częściej pada "sąd pracy", chyba zaczynają się kłopoty...od ośmiu lat nikt nie podjął tego tematu, a teraz jeden po drugim... zabawa dopiero się rozpoczyna :)
warunki dla nowych 2016-12-01 20:59
a w umowie zapisane, że do lutego wynik trzeba podwoić na lucynie, czyli odnosimy się zgodnie do faaantastycznego wyniku z października x 2 i wszystko się zgadza.
Przecież wynik z października to zasługa nowych ludzi, a nie medycznych ogórka.

życzę powodzenia , pokażcie co potraficie, październik x 2 i jestem po waszej stronie...
SZEF SZTABU 2016-12-01 22:10
"Przecież wynik z października to zasługa nowych ludzi, a nie medycznych ogórka".
No to widać, że ktoś jest mega ignorantem...
Nowi w październiku, a raczej w połowie, dopiero umowy podpisywali :)
Szkolili się i integrowali :)
Październik to wyłączna zasługa ogórkowych!
A świeżaki zróbcie na początek +50% do tego co było. Wtedy świętujcie i z dumy pękajcie :)
W końcu jesteście tu , aby rosło! A nie po to, by przypisywać sobie zasługi innych!
3
Danuta Lucynowska 2016-12-01 23:21
S lab musi szybko podnieść swoją wartość i udział w rynku żeby można go na dobrych warunkach sprzedać ...
7
Bardzo zażenowany głupotą !!! 2016-12-02 09:32
Gościu - zabieram głos bo twoje zadufanie i głupota są przerażające. IMS ma wiele rodzajów raportów nawet takie "dzień po". Zanim zabierasz głos na jakiś temat, doucz się !!! Pomijam fakt, że samo zabieranie głosu na tym portalu napawa mnie wstrętem.
1
Żenada 2016-12-02 10:30
Przyłączam się do poprzedniej opinii na temat wypowiedzi @monitorowany. Ten ktoś skończył zaoczne studia (dla głupków) i wydaje mu się, że jest mędrcem! Nie ma pojęcia o technologii i o tym, że każdego, powtarzam każdego, można namierzyć wszędzie, powtarzam wszędzie, to jest kwestia tylko i wyłącznie chęci (wynikającej np z irytacji) i kasy! Pozdrowienia dla głupków, którzy zaczną się zaraz to popisywać swoją głupotą!
1
PF 2016-12-02 12:45
W Opolu Gardloxu to już prawie nie widać w aptekach, nie mówiąc o Zumie Kaps i S-Bioticu,
Czy tam ktoś pracuje, bo w aptekach ni widu ni słychu...............
4
Monitorowany 2016-12-02 15:01
...i do "żenady" również...ims-y dzień po, jak najbardziej, ale chyba nie w S-Labie, gdzie był problem z imsems raz na miesiąc nie mówiąc już o cegłach...ale według jednego i drugiego kolegi S-Lab dysponuje technologią niczym FBI i namierza swojego przedstawiciela w każdej chwili i jest w stanie stwierdzić jaką prędkością jechał akurat jego samochód w momencie korzystania z telefonu...a od października zaczął kupować IMSy dzień po dniu niczym Polpharma....no nic gratuluję wyobraźni, i przestańcie w końcu palić to świństwo.
3
Były rep 2016-12-02 15:11
Sam jesteś głupek, takie namierzanie jest niezgodne z prawe, bez wzgledu na kase i chęci, jak to napisałeś, a jeśli pracownicy mieli gpsy to powinni byc o tym poinformowani i wyrazić zgodę ( nie byli poinformowani gwarantuję Ci to ) i o to tu chodzi, więc czytaj ze zrozumieniem...głupku.
5
Żenada do kwadratu !!! 2016-12-02 18:08
Były repie - twoja głupota jest tak żenująca, że szkoda mówić! Nie przeszkadza ci, że oszukiwałeś firmę - ważne jest tylko żeby popisywać się żałosnymi wywodami pseudo-moralnymi. Idź do spowiedzi, a potem mów co jest w porządku a co nie jest - przygłupie!!
1
Rozbawiony (i zażenowany) 2016-12-02 18:14
Czytaj wpisy ze zrozumieniem albo może zapisz się na wieczorowe kursy dla gospodyń wiejskich - zdobędziesz kwalifikacje !!!
1
Gick 2016-12-02 18:34
Wszedłem na tą stronę w zupełnie innym celu - ale pomogę wa m w dyskusji. Powiem wam, że teraz prawie każda aplikacja w telefonie ma lokalizacje (co jest równoznaczne z możliwością odczytu prędkości). Takimi aplikacjami są np. te od Farmapromu. Niekiedy ma to, nawet latarka instalowana na telefonie. Instalując np taką latarkę-godzisz się na lokalizację - nawet tego nie wiedząc (w tym momencie, albo wcześniej). Dlatego muszę przyznać rację w sprawie opinii na temat wiedzy @monitorowany (pomijam opinię na temat moralności). @monitorowany wiesz zbyt mało a wypowiadasz się jak znawca!
1
Geek (znany w sieci jako Gick) 2016-12-02 18:45
Dodam jeszcze, że ten portal na którym jesteśmy, sprzedaje możliwość ingerowania we wpisy. Ale całkiem niedrogo można uzyskać dane wystarczające do zidentyfikowania wpisujących. Większość firm kupuje to drugie, nie ujawnia się z tym, by to wykorzystać w odpowiednim momencie. Generalnie takie portale, gdzie ludziom wydaje się, że anonimowo mogą wylewać na siebie pomyje są dla firm bardzo przydatne - rozładowują napięcie i można wychwycić tych najmniej inteligentnych, których potem pod całkiem innym pretekstem można się pozbyć. Tak, że z tym namierzaniem nie trzeba od razu być właścicielem Facebooka! Jeśli ktoś sobie nie zdaje sprawy jak działa dzisiejsza technologia i jak jest wszechobecna może sobie bardzo zaszkodzić.
1
Niewierny mąż 2016-12-03 09:51
Nie żebym się czepiał - ale gość pisze po prostu jak działa technologia! Sam wiem że część firm np. ta z północy płaci za co najmniej możliwość ingerowania we wpisy. Każdy może się przekonać -co da się tam wpisać (a właściwie nie da). O tej drugiej opcji też wiem. Swoją drogą jeśli ktoś mówi, że nie da się zastraszyć bo pisze najszczerszą prawdę (plus trochę pomyj), to dlaczego nie podpisuje się? Powiem wam, że pracowałem w firmie (zachodniej), która szpiegowanie posunęła do granicy prawa. Wystarczyło się zalogować do sieci w tej firmie a automatycznie instalował się program na telefonie (nawet prywatnym), laptopie tablecie. Program ten zbierał wiele informacji i przesyłał na serwer w USA. Ponoć nawet robił co kilka minut zdjęcia. Oczywiście sprawa się wydała przypadkiem, ale oni wszystkiego się wyparli i oczywiście nikt z tym nic nie zrobił. Ludzie uważajcie z technologią. W nowych autach wystarczy wgrać malutki program i one będą was śledzić mimo że nikt nie będzie instalował żadnych urządzeń. Bycie niewiernym mężem lub żoną, jest teraz bardzo ryzykowne. Oczywiście takich danych nie da się wykorzystać na sprawie rozwodowej, ale wiedząc gdzie kto jeździł, łatwo zdobyć inne dowody!
1
Wierna żona 2016-12-03 10:49
Dodam dwa słowa - jak ktoś chodzi do domu publicznego (ten portal), niech nie ma pretensji, że ktoś mu zrobił zdjęcie !!!
1
Pracownik :) 2016-12-04 22:05
Po co się podpisywać, skoro wszyscy zainteresowani wiedzą, który wpis do kogo należy...zacytować Ci wpisy Panów W i J????????
Jak ktoś z nimi raz w życiu rozmawiam, to wie, kto co pisze, a jeśli kilka lat pracował.... to już żadna tajemnica :)
3
Wierna żona 2016-12-05 10:04
No to wykaż się odwagą cywilną i podpisz się. Nie dasz rady !!!! :)
1
???? 2016-12-05 19:37
A czemu ty piszesz Wierna żona????????
BRAK ODWAGI????
8
pf 2016-12-09 14:22
Dobrze dumna napisała ,actavisowskie wilki , wypracują recepty i zysk dla właścicieli na długie lata , a wrzuty Rocco to krótka meta.
. 2016-12-10 11:03
Hej,
pojawiło się ogłoszenie na teren Podlaski jako PF, chciałam aplikować ale po przeczytaniu wpisów już nie jestem pewna czy to będzie dobry kierunek zmiany.
Możecie powiedzieć coś o wynagrodzeniu, liczbie wizyt w aptekach, jaka flota i czy premie są wypłacane ?
Z góry dziękuję !
3
@ania 2016-12-14 15:23
Ty na goworku prosisz o opinię? Jesteś normalna? To portal dla frustratów i nieudaczników wylewających pomyje na kogo się da, a przede wszystkim na byłe firmy, która przypadkiem nie opłaciły jeszcze możliwości blokowania tych pomyj! Jeśli jesteś z branży łatwo znajdziesz w polu jakiegoś przedstawiciela, w tej chwili to około 130 osób, który Ci powie co i jak. Jeśli nie jesteś z branży nawet nie wysyłaj CV (bez szans). Pozdrawiam!
1
Byly OTC 2016-12-14 15:42
Pytaj na aptekach, to dowiesz sie wiele, PH tez Cie ukierunkują....
Kiedys fajnie sie pracowalo, co do teraz nie powiem.... Bo nikogo na terenie oprocz Ewy nie widze :(.
Duzo zlego zrobil pewien Rocco jesli chodzi o OTC, bo tam pracowalem,
Kasa zawsze w terminie, a na W.DZ.G. to bardzo wazne, pozdrawiam z Wrocławia.
4
zaintersowany 2017-01-06 21:32
Widze ze pojawily sie ogloszenia- czy powie mi ktos jakie mniej wiecej zarobki, ile wizyt i jaka flota?
Z gory dziekuje za info
1
@ania 2017-01-09 12:08
Przekopiuję wcześniejszy post bo nie stracił i nie straci na aktualności ->>>
Ty na goworku prosisz o opinię? Jesteś normalny? To portal dla frustratów i nieudaczników wylewających pomyje na kogo się da, a przede wszystkim na byłe firmy, która przypadkiem nie opłaciły jeszcze możliwości blokowania tych pomyj! Jeśli jesteś z branży łatwo znajdziesz w polu (apteka, przychodnia) jakiegoś przedstawiciela, (w tej chwili to około 130 osób,) który Ci powie co i jak. Jeśli nie jesteś z branży nawet nie wysyłaj CV (bez szans). Pozdrawiam!
Czlowiek Polnocy 2017-01-17 17:33
Dobrych zapraszamy na "Północ".....oferty już są....,
Kilka Cv "Slabowych" też lezy na biurku....ale to nie Ci....
30
Ola 2017-01-20 20:42
S-lab podnosi się na nogi , po złym zarządzaniu Roccoco vel Gniewiszu , pozytywny wizerunek firmy zaczyna się budować . W Biofarmie niezły zamęt , mnóstwo dobrych PM odchodzi , mnóstwo RKS też odchodzi , niezłą rozpierduchę robi Gniewisz w Biofarmie , chyba się dobrze bawi !
5
Delfinek 2017-01-23 08:26
S-lab pnie się w górę i to jest super wiadomość dla pracowników.
2
nikt istotny :) 2017-02-09 22:47
no... budżety lecą na pysk, plany rosną, S-Lab idzie w górę,, jakaś nowa interpretacja :)
Urlopy , L4, i takie tam, ale S-lab idzie w górę .

Jak rozumiem, chodzi o ciśnienie Pana Wojtka- na pewno idzie w górę, u Pana Jarka nie idzie, bo dalej żyje w nieświadomości :)
Tak po ludzku, szkoda mi Was Panowie ...
9
nikt istotny :) 2017-02-09 22:48
no... budżety lecą na pysk, plany rosną, S-Lab idzie w górę,, jakaś nowa interpretacja :)
Urlopy , L4, i takie tam, ale S-lab idzie w górę .

Jak rozumiem, chodzi o ciśnienie Pana Wojtka- na pewno idzie w górę, u Pana Jarka nie idzie, bo dalej żyje w nieświadomości :)
Tak po ludzku, szkoda mi Was Panowie ...
6
Milutki 2017-02-15 23:01
Uważam, że S-lab jest dobra firmą a że tu pracuję to wiem co piszę. Nie znoszę malkontentów .którzy swoje frustracje przerzucają na firmę w której bardzo często pracują. Praca dla takich ludzi jest karą.
3
Niuniek 2017-02-17 23:11
oj Milutki, chyba bardzo krótko w tej firemce pracujesz. Nie zastanowiło Cię dlaczego Ci malkontenci tak się do firmy odnoszą? nie sadzę, żeby było tak bez powodu. Też w niej pracuję i uważam, że nie dzieje się dobrze. Bałagan jak był tak i jest a wystarczyłoby jasno określić zasady nie tylko ustnie ale i fizycznie. Ale tak to jest jak daje się ster w dłoń osobie, która nie wie co robi i o czym mówi a co najgorsze nie wyciąga żadnych wniosków ze swojego braku wiedzy a co najgorsze kompetencji. Szkoda, bo produkty nawet niezłe mamy ale kiepsko nimi "zarządzamy" i bez ładu i składu. W zależności od kaprysu nie szafuje się pieniędzmi firmy Pani KKS.
6
Marta 2017-02-28 08:56
Niuniek o jaki bałagan chodzi, mógłbyś powiedzieć coś więcej? A co powiesz na temat atmosfery?
sprawdzam 2017-04-26 22:12
taki malutki test :)
Dziunia 2017-05-09 16:17
Czytam opinie i widzę jak chętnie wszyscy udzielają rad w temacie prowadzenia firmy. Może trzeba założyć swoją?
pikuś 2017-05-09 21:03
Wiele osób "pracujących" u nas w firmie musi mieć swoje firmy bo inaczej nie mogłoby świadczyć usług dla firmy Slab...więc stąd to udzielanie rad..
1
pikuś 2017-05-09 21:04
Wiele osób "pracujących" u nas w firmie musi mieć swoje firmy bo inaczej nie mogłoby świadczyć usług dla firmy Slab...więc stąd to udzielanie rad..
Daria 2017-05-14 10:31
Czy możecie powiedzieć coś ciekawego i dobrego o firmie?
Otc 2017-05-14 14:25
Nie ma nic dobrego w tej firmie.
20
LINIOWY 2017-05-17 18:19
Cały czas cięcia etatów.
W każdej grupie. OTC i medyczni, co miesiąc kilku jest odprawianych. Morale bardzo spadło.
Nawet w nowo utworzonej grupe medycznej nadzieje oklapły.
U wszystkich panuje lęk,czy w przyszłym miesiącu będą pracować.
26
kolo 2017-05-19 10:40
Spółka S-Lab jest nowoczesnym i innowacyjnym producentem leków, jeśli to zbyt ambitna firma dla niektórych to może lepszym rozwiązaniem jest zmienić pracę. Szukanie dziury w całym to domena wielu osób, którym praca zupełnie nie odpowiada, najlepiej żeby robili to inni.
1
LINIOWY 2017-05-29 21:00
Kolo, czy po dzisiejszym masz jeszcze jakieś suche teksty do napisania?
Poleciało 6 osób z działu medycznego! Na kogo w przyszłym miesiącu wypadnie?
15
Delfinek 2017-05-30 09:19
@LINIOWY Z całą pewnością nie jest to miła sytuacja ale bez powodu nie zostali zwolnieni? Wiem jedno, że jak człowiek dobrze pracuje to nie zdarzają się takie niespodzianki, chyba że firma pada i wszyscy są zwolnieni.
1
Tt 2017-06-02 21:43
Buhuhaaa...
Wiesz jedno... przepraszam, ale chyba ktoś Cię oszukał
12
Delfinek 2017-06-04 13:34
Nie mogę się zgodzić z niektórymi wypowiedziami. Gdyby nie było podstaw do zwolnienia nie zostałaby zwolniona ta osoba. Chyba, że odpowiadała za coś i z tego tytułu poniosła konsekwencje, możemy kogoś bardzie lub mniej lubić ale przepisy są nieubłagane
Obserwator 2017-06-04 15:25
Delfinku, widać, że ideowo bronisz decyzji zarządzających...
Jednak, widać też, że cięcia są wymuszone brakiem kasy! A brak kasy jest wynikiem błędnych decyzji w zarządzaniu w ostatnich 6 miesiącach!
Można być świetnym sprzedawcą, ale jak średni szczebel zarządzania fatalnie sobie radzi, to w pierwszej kolejności lecą liniowi!
Delfinek, przestań bredzić!
15
Dziunia 2017-06-19 12:08
Czasami wymiana kadry przynosi dobre efekty.S-lab jest dobrą firmą ale niestety takie działania sa efektem niezadowolenia z pracy osób podległych.
? 2017-06-26 17:57
Ciekawe ile odpalonych osób będzie w tym miesiącu ?
Zostaw swoją opinię o s-lab - Mirków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie s-lab