brak logo

MaxBud Kleszczów

Kleszczów

Opinie o MaxBud Kleszczów

anonim 2011-05-02 14:33:38
Uwaga na tą firmę!!!.
Płacą podwykonawcom ze strasznymi opóźnieniami.
Nie polecam!!!.
1
anonim 2012-01-04 10:13:31
Firma bez pieniedzy wlasnym pracownikom robi wyplaty z op€znieniem i na raty!!!
1
robby 2012-05-23 12:10:46
Stanowczo odradzam współprace z firmą.
Po pierwsze firma nie jest merytorycznie przygotowana do prowadzenia robót . jedna moze dwie osoby w całej firmie maja wykształcenie budowlane . [usunięte przez moderatora]to tanie cwaniaki z ktorymi załatwia się wszystko \"na gębę\" . jest to problem ponieważ są niesłowni. Aktualnie firma przechodzi duże problemy finansowe , a ich budowy to totalny chaos.
1
xy 2013-01-09 13:08:02
absolutnie nie współpracujcie z tą firmą, lalusie obiecanki cacanki wogóle nie placą ani podwykonawcą ani pracowniką. Niepoważni !!![usunięte przez moderatora]
1
Martin 2013-01-10 15:26:01
Jeśli chcecie współpracować z tą firmą to zapraszamy do Kleszczowa jest tu wiele obiektów gdzie można zobaczyć fuszerki budowlane firmy Maxbud.Na ten temat można by napisać powieść. Nie wiem dlaczego ci panowie i nadzór budowlany który odbiera ich budowy nie oglądają świata zza krat.Uwaga nie wierzcie że nie mają kasy na zapłatę . Wycieczka pana prezesa w Alpy na narty nie kosztowała 500zł, podobnie pobyt jego brata w Turcji. A pracownicy nie mają za co chleba kupić rodzinie.
1
roman 2013-02-04 20:07:52
czyli co roku to samo....[usunięte przez moderatora]a ludzie zero...oj [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2013-06-24 12:53:25
skandal, mają czelność startować w konkursie na rzetelną firmę 2013!!!!!
do [usunięte przez moderatora]wszystkich tych [usunięte przez moderatora]wsadzić

http://swietnafirma.pl/nFirma.aspx?id=844274&s=g82bb37l&n=przedsiebiorstwo-budowlano-uslugowe-maxbud-krzysztof-rutkowski

wysyłajcie swoje negatywne opinie
[usunięte przez moderatora]nikomu nie płacą!!!!
1
Zygi 2016-05-20 22:57:39
Czy MaxBud Kleszczów posiada własną stronę internetową? To dziwne, że mogą istnieć jeszcze firmy na tym rynku, które takiej strony nie prowadzą i mają się dobrze :) Ktoś mi może podpowiedzieć, gdzie mam szukać ofert pracy?
Zostaw swoją opinię o MaxBud Kleszczów - Kleszczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MaxBud Kleszczów