brak logo

Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o.

Katarzyna 2013-12-31 13:06:48
Nie polecam. Praca do późna za marne grosze.
7
Adam 2014-02-25 22:32:27
Atmosfera tragiczna wszystko w nimbie kultu do Pani Prezes.Współpracownicy o mentalności osiedlowego cwaniaka. Gorąco odradzam....
9
Gosia 2014-05-05 14:12:11
Pracowałam w kancelarii przez ostatnie 6 miesięcy. Atmosfera pracy była bardzo nieprzyjemna do tego wszyscy pracownicy zastraszeni. Zarobki mierne no i ten arogancki manager VAT. Z całego serca nie polecam !!! Trzymajcie się z dala.
9
88 2014-05-24 01:26:05
haha co do grubasa z Działu VAT potwierdzam w zupełności .... :D
10
mm 2014-06-04 13:15:03
witajcie jutro mam rozmowę. Jak wyglądają finanse? Praca za minimum krajowe ? czyli za jakieś 1200 zł ? bo moje minimum to 1700 zł netto.
1
mm 2014-06-04 13:17:22
co to znaczy marne zarobki ? za minimum krajowe ? bo ja nie mam zamiaru zasuwać, jak osioł za 1200zł netto. Jutro mam rozmowę. bardzo proszę o info.
1
Poinformowany 2014-07-01 13:11:22
Umowy są zawierane wyłącznie na działalność gospodarczą z tego co wiem. Dla Praktykantów 1000 pln brutto na zlecenie. Juniorzy na działalności 2200 -2400. Później może jest coś więcej ale dalej nie wytrwałem. Generalnie płacą bardzo mało jak na warunki rynkowe.
5
Poinformowany 2014-07-01 13:13:06
Aa i nie dajcie się wkręcić w żadne praktyki bo po 3 m-c i tak wyrzucają - taka jest polityka w Ożóg.
2
X 2014-07-02 14:17:47
Ciekawe, bo jest wiele osób, które właśnie po praktykach zostało. Więc nie wiem skąd posiadasz te informacje.
aktualnie 2014-07-23 11:34:56
Skoro w ciągu pół roku praktycznie wszyscy z firmy odeszli, to może kogoś po praktykach postanowili wreszcie zatrudnić. Do niedawna jednak i atmosfera i płace były godne pożałowania
obiektywny 2014-07-31 14:54:40
Uważam, że negatywne opinie są mocno przesadzone. Atmosfera w firmie może nie jest rodzinna, ale nie odbiega specjalnie od średniej krajowej. Od odejścia kilku osób nawet znacznie się poprawiła.
1
były współpracownik 2014-08-27 01:24:31
Wiele by mówić, ale jeśli chodzi o pozytywy niestety brak. Potwierdzam nimb kultu do Pani dr oraz jakże zacną osobę grubaska z VAT-u który przeturlał się do Crido szerzyć zamęt. Rotacja ogromna. Polecam jedynie desperatom i tym którzy sadzą, że w pracy mieli źle u "Pani dr" poznacie życie ;-).
3
niedawny współpracownik 2014-09-09 18:07:08
Firma bardzo specyficzna. Prawdą jest kult Pani dr i sądzenie, że jest ona w stanie wszystko załatwić - nic bardziej mylnego. Ludzie bardzo sympatyczni, ale zmieniające się zasady pracy nie do przeskoczenia. Rozliczenia konsultantów z budżetu przesadzona, nie mówiąc o rozliczaniu managerów. Zarząd nie wspomagający sprzedaży produktów prócz M&A. Dodatkowo przerost formy nad treścią - uważanie przez Zarząd że Spółką ma conajmniej poziom taki jak Big 4 i powinna takie też pieniądze generować - tj. tak ustalane były budżety. Od czasów moich początków do dzisiaj odeszło 45 osób tj. kadra zmieniła się prawie w 100%. Szczerze odradzam.
4
wafel 2015-01-08 19:13:45
jeżeli już poruszamy kruchy temat kadr to czy Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o. obecnie prowadzi jakiekolwiek rekrutacje lub też czy ma może jakiekolwiek potrzeby kadrowe w tym momencie? bardzo by mi zależało żeby akurat do tej firmy ze względów osobistych dostać się do pracy, jest nadzieja i szansa?
maja 2015-03-11 13:17:46
@wafel, jak kruche pytania to nick idelny, haha. A poza tym wydaje mi się, ze spółka ma kilka ofert, wiesz co, no wejdz sobie na oferty pracy np tutaj w goworku i zobaczysz czy coś aktalnie mają. Na pewno rekrutują, bo w kazdej firmie jest mniejsza lub większa rotacja, więc trzeba być po prostu czujnym z tego co widze.
zamor 2015-03-28 03:46:58
Słyszałem, że można odbywać praktyki w Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy w Warszawie. Może był ktoś tam na praktykach albo zna kogoś kto był na praktykach i mógłby powiedzieć na czym polegał praktyki, czy coś się robiła, czy się siedziało ? a no i nie wiecie czy po odbytych praktykach w tej firmie łątwiej mi bedzie o prace w niej ?
Ponker 2015-03-29 20:17:23
Łatwiej będzie znaleźć pracę w mc niż zostać zatrudnionym po praktykach w ożóg : D
Patryk Kowalski 2016-09-07 16:05:43
Widać, że koleżanki i koledzy nie pracowali w innych kancelariach. Moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić, a czepiają się frustraci którzy nie sprawdziliby się nawet w McDonaldzie.
3
PAT 2016-10-14 15:11:57
Grobowa....
Ben 2016-10-14 21:45:22
Ogólnie w tym momencie Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o. w tym momencie nie zatrudnia, ale mam nadzieję, że jakieś ogłoszenia się pojawią, wydaje mi się, że warto spróbować u nich
Zostaw swoją opinię o Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spółka Doradztwa Podatkowego Ożóg i Wspólnicy Sp. z o.o.