brak logo

Voxcommerce Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Voxcommerce Group Sp. z o.o.

Programista 2014-10-23 10:35
Fajni ludzie, dobra atmosfera, ciekawe projekty. Zarobki mogłyby być trochę wyższe, ale nie jest źle. Można się sporo nauczyć, jest parcie na zdowywanie wiedzy i nowoczesne narzędzia.
5
:) 2014-12-02 12:02
Projekty mało ciekawe, jakość kodu bardzo słaba (również design), ciągłe ciśnienie: "rób, rób". masakra - nie polecam!
11
:)) 2015-06-25 09:41
Jakość realizacji lepiej niż przyzwoita. Projekty sprawnie i skutecznie realizowane, działają, klienci zadowoleni. Tempo pracy spore, czas leci szybko i jest okej :) A projekty bardzo ciekawe dla największych firm.
5
# 2016-01-03 19:25
Praca ciekawa, można się też trochę przy okazji nauczyć. Atmosfera w biurze dobra, zespół jest zgrany i dobrze ze sobą współpracuje. Firma ma sporo klientów, więc i pracy jest sporo.
Zarobki w porządku, pieniądze są na czas.
Ogólnie polecam:)
5
om 2016-01-15 17:28
Nie duża firma, o dużym potencjale rozwojowym. Zgrany zespół, fajnych ludzi, którzy tworzą przyjazną pracy, atmosferę. Na brak pracy/zadań, nie można narzekać :) Wynagrodzenie terminowo. Firma wspiera pracowników w zdobywaniu nowych umiejętności, opartych o branżę, jak również wspiera w nauce języków.
5
tomek 2016-05-24 12:19
Jak wygląda praca w tej firmie? Podobno jest bardzo duże ciśnienie na wydajność - czyli "szybciej szybciej szybciej". Z resztą widziałem ich ogłoszenie o pracę na programistę php i zaznaczyli, że "łatwo nie będzie".
3
Programista 2016-06-30 16:29
Praca uporządkowana, każdy ma listę zadań w Redmine i wiadomo co jest do zrobienia. Dzięki temu czas mija szybko a efekty realizacji są szybko widoczne. Nikt nikogo nie pogania, tu liczy się skuteczność i praca zespołowa a nie szybkość. Są osoby pracujące w Voxcommerce po 8-9 lat, to o czymś świadczy. To dobre miejsce dla osób które chcą się rozwijać, a nie tylko przetrwać w kącie od pierwszego do pierwszego ;) Fajna atmosfera.
5
Programista 2016-08-11 13:58
"Są osoby pracujące w Voxcommerce po 8-9 lat" - o tym, że mają kredyty i brak ambicji ;)
9
Wiem co piszę 2016-09-21 12:47
Te osoby "bez ambicji" zaczynały praktycznie od zera (praktyki podczas studiów) a teraz zarządzają projektami dla dużych klientów.
4
;) 2017-02-07 23:16
Mimo krótkiego okresu przepracowanego w tej firmie wyniosłem z niej spory bagaż doświadczenia i przyswoiłem wiele nowych informacji. W firmie panuje przyjazna i luźna atmosfera, świetnie zorganizowany zespół dzięki zadaniom sprecyzowanym w Redmine. Solidna firma z elastycznym grafikiem i wypłatami na czas. Polecam :)
2
adam 2017-07-19 00:10
Nie polecam. W firmie na sile probowano stworzyc luzna, kumpelska atmosfere, jednoczesnie dymajac na umowach przedluzajac okresy tymczasowe "bo tak". Projekty glownie dla firm z branzy mieszkaniowej, ktore z jakiegos niezrozumialego powodu kilkanascie lat temu wladowaly sie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz chyba nie oplaca im sie wyjsc (zwlaszcza, ze maja w spolce udzialy). Tak samo te `osoby pracujace 8-9lat` to w wiekszosci znajomi kroliczka z dawnych lat. No ale mozecie z prezesem pobiec w przebraniu Spartanina ! Nie wiem jak teraz wyglada kod, ale kilka lat temu to byl glownie monkeypatching duzych frameworkow, wiec przy kazdej probie update'u slina i tasma sie rozklejaly i trzeba bylo wszystko klecic od nowa.
Prezes 2017-07-19 09:18
Jak to jest, że 10 minut po otrzymaniu tej opinii od P. Adama otrzymaliśmy ofertę współpracy:

"Nawiązując do wiadomości dotyczącej czyszczenia negatywnych opinii na temat Państwa firmy przesyłam wycenę. Na naszej stronie www.warsawmediahouse.pl znajdą Państwo referencje od podmiotów, jakim świadczyliśmy tego typu usługę. Obecnie monitorujemy w sieci ponad 295 stron należących do 87 firm. Śledzimy dodawane opinie 24 h / 7 dni poprzez system automatycznych alertów PR. Jeżeli na temat danej firmy pojawi się negatywna lub pozytywna informacja – dowiemy się o tym w ciągu kilku minut. To pozwana na szybką reakcję i neutralizację zagrożeń wynikających ze złej reputacji.

1. Sposób realizacji usługi.

Usługa usuwania negatywnych opinii polega na wyszukaniu, skasowaniu i monitoringu opinii na temat Państwa firmy.

W pierwszej kolejności potrzebuję link do Państwa strony internetowej; dokładną nazwę firmy pojawiającą się w negatywnych opiniach; link do strony, na której zostały zamieszczone negatywne komentarze.

2. Realizacja zlecenia.

Po wyszukaniu wszystkich negatywnych opinii przygotuje Państwu screeny ze stanu faktycznego – czyli zrzut wszystkich opinii na temat firmy zamieszczone pod danymi stronami, forami.

Nasz Radca Prawny weryfikuje zamieszczone komentarze pod kątem zniesławienia oraz naruszeń art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego.

Następnie przychodzimy do realizacji usługi. Czas realizacji zlecenia to od 7 do 10 dni roboczych.

Następnie po wykonaniu usługi przesyłamy Państwu screen potwierdzający usunięcie opinii.

Dodatkowo w ramach usługi, przez 3 miesiące bezpłatnie monitorujemy Państwa firmę w Internecie pod kątem kolejnych negatywnych opinii.



Moja propozycja to cena w wysokości 600 zł netto za jednorazowe skasowanie do 100 sztuk opinii. Oczywiście wskazana stawka jest ceną do negocjacji.



3. Złożenie zamówienia.

W celu zlecenia usługi potrzebuje:

-danych do umowy i faktury proformy,

-pełną nazwę firmy, której komentarze publikowane są w internecie,

-link do strony, na której negatywne komentarze zostały zamieszczone."

Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
2
EsAmo 2017-07-19 21:45
Na podstawie pół roku pracy:
+ Zdrowe podejście do pracownika.
+ Wypracowany system działania.
+ Poszerza specjalizację.
+ Wypłata na czas.
+ Atmosfera.

---

PS: Jak można opiniować pracodawcę na podstawie oferty o pracę? O.o
1
Zostaw swoją opinię o Voxcommerce Group Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voxcommerce Group Sp. z o.o.