brak logo

Koleje Mazowieckie

Warszawa

Opinie o Koleje Mazowieckie

benek 2011-04-27 14:41:57
zatrudnianie przez kolesiostwo i znajomości; nawet nie daja szans ludziom którzy spełniaja wygórowane wymagania tylko oferta znika ze stron jak by kamfory nabrała
3
ramona 2014-05-13 23:43:39
okręslę ten przypadek krótko: nepotyzm, kolesiostwo i partyjniactwo, zatrudnianie pociotków, sióstr i braci żony "członka" itp, to jest znany folwark partii PSL, podobnie jak te wszystkie agencje rolne. Odradzam prace w tej firmie. Generalnie żaden to wklad do cv, a nawet wstyd jesli ktos jest ambitny. Wiekszosc ma jakies dziwne podejscie takie PRL-owskie do wszystkiego. to jest spolka a organizowali jakis konkurs na najlepszego urzędnika. pomieszanie z poplątaniem i zachwianie priorytetów. Minie jeszcze jeden wiek zanim tam cos sie zmieni. poza tym tam jest przerost zatrudnienia, niska wydajnosc pracy no i w zwiazku z tym niska płaca, poza wyjątkami którzy mają dobre układy. Wiedza, umiejętności są tu bez znaczenia. Liczy sie to ze sie zna prezesa, struzika i inne gwiazdy. znam wielu fajnych ludzi którzy odeszli z tej firmy, a przyszli tylko po to aby urodzic dzieci, dokonczyc studia. Zadnych umiejętności ani wiedzy tam nie nabędziecie. oni niewiele robią samodzielnie. wszystko zlecają. czyli tak jak urzędy. jak zatrudnia się pociotki to trudno liczyć na profesjonalny personel. Poza nielicznymi wyjątkami ludzie raczej przeciętni. To nie jest target dla pracowników z klasą i ambicją.
4
ragistomarot 2014-05-30 23:02:44
firma zatrudnia tyle tysięcy ludzi a na stronie www firmy praktycznie w ogole nie ma ofert pracy. Ciekawe dlaczego? To samo z PLK. Nie rozumiem tego fenomenu
1
kalina 2014-08-06 13:27:31
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Miałam przyjemność pracować w tej ,,Spółce''(na szczęście krótko). Dostałam się bez żadnych znajomości, co oczywiście odbijało się na moim wynagrodzeniu :-)
2
droga felkuniu 2015-10-08 15:06:51
droga felu, niuniu droga! zakres obowiązków jest tak mało wymagający że na pewno sobie poradzisz. W cv zamieść zdjęcie sylwetki i twarzy, najlepiej kilka :) Przeczytaj kochanie powyższe opinie i odpowiednio przygotuj się do "rozmowy kwalifikacyjnej" :)
zyczliwaKolezanka 2015-12-08 19:46:34
dokładnie dla ludu zawsze miejsce będzie:) A co zrobią pozatrudniane rodziny i kolesie z podwórka głownie politycznego po dojsciu do władzy nowej opcji politycznej? wiecie co? zaczną wyrabiać normę wreszcie a nie opiexxxxać się :) rozważy się również program odchudzający dla osób z sadłem obszernym co by nie siedzieli na stołkach tylko więcej chodzili po terenie
rtyuiop 2016-01-23 02:44:15
oferty pracy i polityka zatrudnienia w KM jest zalezna od wladz samorządowych. Jeśli powstanie wojewodztwo warszawskie i oddzielne mazowieckie to będą przyspieszone wybory i zmienią się wladze spolki. Czy ktos wie kiedy to nastąpi? w tym roku? :) może będzie wiecej ogloszen o prace i wszystko będzie bardziej przejrzyste.
wojtek 2016-05-05 10:13:12
Widzę, że właśnie koleje mazowieckie poszukują w Warszawie nowego pracownika na stanowisko pracownika do wydziału techniki. Może ktoś pracował w tym dziale i wie, jak tam sprawy się mają? Sama oferta jest bardzo obiecująca.
aro 2016-12-05 10:14:50
Wiadomo jakie są u nich warunki pracy i czy szukają maszynistów?
Zostaw swoją opinię o Koleje Mazowieckie - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koleje Mazowieckie