logo NEUCA SA

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

UWAŻAJCIE NA FARMACOL 2016-09-12 10:20:08
Czy w którymś zdaniu nawołuje i polecam bądź to Neuce lub Farmacol?
Jedynie otwieram oczy przed fałszywymi komentarzami.
Zanim na hura rzucicie Neuce lub innego zleceniodawcę,sprawdźcie dokładnie gdzie kierujecie swoje kroki,bo łatwo dostać się z deszczu pod rynnę ....
Kolejny dowód na to,że w Farmacolu braki kadrowe,to dziesiątki ogłoszeń na różnych portalach dla szukających pracy i to nie tylko tej najniższej kadry na magazynie,a również stanowiska kierownicze,marketing itd.
Ludzie zatrudniają się i uciekają,bo ciężko wytrzymać tą atmosferę,wszędzie panujący chaos,a o zarobkach nie ma już sensu pisać po raz kolejny. Jeśli jesteś w sytuacji,że nie masz grosza przy duszy,ściga Cie komornik,żona gnębi,a pies już dawno nie je Ci z ręki-zatrudnij się ....
1
UWAŻAJCIE NA FARMACOL 2016-09-12 12:16:54
Jeśli nie widzisz formy w jakiej publikowane są te wpisy,to albo podszywasz się pod autora,albo jesteś typowym "kandydatem" do pracy w tej firmie ... 9zł na rękę na umowie śmieciowej - czy to jest godna płaca? Daje to około 180h w miesiącu bez sobót i niedziel...ale i tak "zmuszą Cię" do tego żebyś przyszła/edł,w odwrotnym razie pakuj się.W tym nocki i popołudniówki płacone tak samo jak i ..dniówki.Umowa zlecenie,bez prawa do czegokolwiek.Sumując 1600zł do ręki za miesiąc oderwania od rzeczywistości.To spełnienie Twoich marzeń ?
UWAŻAJCIE NA FARMACOL 2016-09-12 14:42:59
Przekonaj się sam.Dać sobie radę człowiek da,ale czy warto za taką jałmużnę ?
farmakołchoz 2016-09-12 19:48:25
...ale spamujesz haha
W Farmacolu nie zdobędziesz,a stracisz nerwy,czas,przyjaciół,włosy na głowie,samopoczucie,wiarę w siebie,premię i marzenia.
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-09-12 22:22:12
W tej firmie można nauczyć się tylko debilizmu.Mózg przestaje odróżniać rzeczywistość od tych wspaniałych projektów, wciskania wykresów do mózgów , wspaniałych zebrań z zarządem i
tym kretyńskim corocznym ocenianiem pracownika co ponoć daje Tobie podwyżkę o kilkadziesiąt złotych raz na 3 lata. Ta korporacja to jedno wielka ściema -tracąca czas i pieniądze na te bzdury. Kiedy Ci wspaniali menadżerowie zrozumieją że ludzie przychodząc do pracy na 8 godzin, chcą zarobić kasę i pracować a niewciskanie kitów od kitów. Komuna " Panowie Magnaci" już skończyła się i nie czas w 21
wieku robić zebrania partii zakładowej i mówić ludziom przez 3 godziny kto "ukradł parówkę"
Omijać taki plebs jak najdalej.
19
Tomek 2016-09-20 12:47:20
Coś wiadomo o pracy reprezentanta handlowego ?
Praca w terenie czy tak nazwali call center? Mam rozmowę w przyszłym tygodniu i wole wiedzieć co mnie czeka...
leonidas 2016-09-20 22:02:32
atmosfera super tylko sie zapisac jak lubisz nadgodziny itp mnie juz tam nie ma od 5 lat i dziekuje Bogu ze mnie z tamtad wyrwal
1
prosiaczek 2016-09-26 11:33:29
Polecam gorąco prace w telemarketingu Katowice-nasze zarobki sięgają rzędu 2800-3400zl netto,oczywiście przy wykonaniu targetów-ale przynajmniej człowiek wie za co tak ciężko pracuje
1
prosiaczek 2016-09-26 14:33:56
dfghj-u nas nic nie wiadomo na ten temat,przyznam że nawet nie było rekrutacji wewnętrznej-chyba że zewnątrzna,wtedy my nie mamy żadnej informacji na ten temat:(
1
Xara 2016-09-27 10:46:13
Firma sięga dna! Codziennie nadgodziny, nawet na popołudniu musimy zostawać. Co z tego że kierownicy przyjadą na magazyn wieczorem, przejdą się, popatrzą na słupki i pojadą do domu się wyspać. Ile jeszcze będzie to trwało?? Może jak ktoś padnie na pysk, albo karetka wywiezie kogoś!? Co z tego że podniesiecie nam podstawy, jak i tak obetniecie nam premię! Zastanówcie się nad tym wszystkim, bo droga do konkurencji jest prosta!
12
prosiaczek 2016-09-27 12:36:13
Magazyn Katowice-aplikujcie na TM-naprawde warto,w tej chwili poszukują na pół etatu w godz 18-22 oraz 17-21,proponują 900zł na poczatek na łapkę ale po ok 3 miesiącach na połówce można i 1200-1300 zl na łapkę wyciągnąc-naprawde warto,wiem że to tylko taka kasa ale za to tylko 4 godz pracy-chyba jedna sobota w miesiącu.
prosiaczek 2016-09-27 13:15:30
zatrudnienie u nich-na TM umowa o prace ale nie za bardzo wiem na jaki okres czy próbny 3 miesiące czy na czas dłuższy ale określony-musiałabym się dopytać
prosiaczek 2016-09-27 13:17:30
co do dowiadywania się-wskazane wysłać CV na konkretny adres meilowy i czekać na kontakt
prosiaczek 2016-09-27 13:23:55
Młodszy Specjalista ds. Wsparcia Obsługi Aptek Niezależnych -to jest to stanowsko które należy wskazać w tytule podczas wysyłania aplikacji
prosiaczek 2016-09-28 07:40:19
Tak jak pisałam wyżej-na chwlę obecną poszukują na stanowisko Młodszy spec.... na pół etatu oczywiście z umową o pracę ,przy czym już zdołałam się zorientować ,że dają na 3 miesiące ale jeżeli pracujesz przez te 3 miesiące a nie bumelujesz:) to przedłużają bardzo chętnie:) pełny pakiet swiadczeń i praca też bardzo ciekawa-poza tym w każdej chwili po upływie tych 3 miesięcy na okr.próbnym możesz rozmawiać o możliwości przejścia na 3/4 albo cały etat.przy czym wtedy godziny pracy sie zmieniają bo wtedy sa 3 zmiany -rano,popoludniu i miedzy-zmiana-najmniej ciekawa bo pracujesz od 10-20 ale naprawde czlowiek wie za co pracuje-a co do wykształcenia to nie ma wygórowanych oczekiwań-wystarczy średnie-a nawet jak przyjdziesz z wyższym czy np technik farmacji to kasa i tak taka sama
prosiaczek 2016-09-28 12:56:35
ja jestem przerażona tym co się dzieje na magazynie nie chce sie wierzyc ,że jest tam tak żle-ja wierzę w to oczywiście tylko zastanawiam się,skąd taka przepaść ,taka róznica miedzy magazynem a TM w końcu jesteśmy jedną firmą,to jest przerażające.trzymam kciuki i życzę wszystkim powodzenia.
7
apka 2016-10-02 13:52:31
W najbliższym czasie czeka nas znowu upokarzająca czynność czyli ankieta.
Mam apel do wszystkich żeby zbojkotowali tą błazenadę i oddawali karty niewypełnione albo na chybił trafił(z resztą i tak to wygląda)
Znowu będziecie podstawiać jakieś pytania z kosmosu gdzie szeregowym pracownikom trzeba będzie oceniać i komentować pytania które są źle sformułowane i na które się po prostu nie chce odpowiadać bo nie mają żadnego wpływu.
11
Waldek-spedycja 2016-10-02 16:58:16
Polecam ten artykuł.
Napiszcie na wszystkie pytania bardzo pozytywnie- tak jak Wam Zbyszek podpowie i niech potem wyświetlają wyniki przez 24 godziny na telewizkorkach firmy Samsung-jak to pracownicy są zadowoleni z pracy z których menadżerowie robią z Was "pajacy"
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-09-12 22:22:12
@serek - 2016-09-12 19:52:48
W tej firmie można nauczyć się tylko debilizmu.Mózg przestaje odróżniać rzeczywistość od tych wspaniałych projektów, wciskania wykresów do mózgów , wspaniałych zebrań z zarządem i
tym kretyńskim corocznym ocenianiem pracownika co ponoć daje Tobie podwyżkę o kilkadziesiąt złotych raz na 3 lata. Ta korporacja to jedno wielka ściema -tracąca czas i pieniądze na te bzdury. Kiedy Ci wspaniali menadżerowie zrozumieją że ludzie przychodząc do pracy na 8 godzin, chcą zarobić kasę i pracować a niewciskanie kitów od kitów. Komuna " Panowie Magnaci" już skończyła się i nie czas w 21
wieku robić zebrania partii zakładowej i mówić ludziom przez 3 godziny kto "ukradł parówkę"
Omijać taki plebs jak najdalej.
11
apka 2016-10-05 15:13:28
Nie wiem kto redaguje ogłoszenia o pracę do oddziału w Katowicach na magazyn ale Andersen nie powstydziłby się takich baśni.
Wynagrodzenie od 1500-2000. Na start ? Doprawdy ?
Po czterech tygodniach zmian nocnych z rzędu po 10,5h od niedzieli 18:00 do soboty 04:00 da się ugrać.
Z tym że to prosta droga do załamania psychicznego albo całkowitego porzucenia życia osobistego.
Także polecam się zastanowić co znaczą te widełki i jak to wygląda na prawdę.
Ps. Panowie dyrektorzy. Ja wiem że jesteście tylko przedłużeniem woli Torunia ale może by im tak pokazać ogłoszenia z olx ile płaci się w branży magazynowej w okolicy ??
Wypełnienie ubytków i zatrudnienia Ukraińcami którzy nie umieją słowa po polsku czy angielsku i młodzieżą która odbija się od ściany do ściany nie mając dużo zaangażowania(i ja to rozumiem) to droga donikąd.
14
tele..mele... 2016-10-05 22:12:52
zanim wypełnisz ankietę............. powiedzą ci jak masz ją wypełniać żeby dobrze wypadł zarząd
ponoć ankieta anonimowa i dobrowolna ale pilnują żeby wszyscy ją wypełnili...
i trzeba zaznaczyć biuro, kierownika dobrze że nie trzeba używać swojego nazwiska
przecież firma musi dobrze wypaść w rankingu
i.............. dalej nic się nie zmieni gdzie życie prywatne pracownika
12
Silfarm 55 2016-10-07 14:15:52
Nawet jak będzie 20% zadowolenia pracowników z obecnej sytuacji w firmie to i tak zarząd jak również kierownictwo będą mieć nas za zwykłych szaraczków i nic z tym nie zrobią. Co roku te same tandetne pytania, mogli by się postarać o coś innego ale po co jak i tak to nic nie da. Wszystkie komentarze do ankiet są bagatelizowane. Dodam jeszcze tylko że te 20% zadowolenia to będą pracownicy którzy podlizują się kierownikom i wchodzą im do wiadomo czego.
11
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-10-07 16:11:56
Teraz Wam powiem tak- Tak jak Zbychu powie Wam jak macie na te pytania odpowiedzieć to jeśli wszyscy tak odpowiedzą jak Zbychu życzy-To wy sami teraz będziecie KomuPracownicyWszedliwTyłek.
1
Marcelinho 2016-10-09 10:54:34
Ale drewno...
Kamil 2016-10-09 13:54:20
Ale to jest suchar z tym drewnem
bond 2016-10-09 15:30:53
Najlepsza robota na spedycji na nockach.Pospisz a potem ściemniasz ile roboty i jaki zmęczony.
Wszyscy to łykają .
14
Pini 2016-10-11 02:08:21
Zrozumiałe...najemnik powinien mieć za pracę zapłacone! To jakaś nowość jest?
Nie jestem robolem 2016-10-11 19:06:56
Pieniądze które pracownik otrzymuje nie są adekwatne do wykonywanych zadań. Najlepiej robić tyle na ile Cię stać, nigdy ponad normę bo zauważą to kierownicy i będą chcieć więcej! A pensja nadal będzie taka sama
7
Nie jestem robolem 2016-10-11 19:45:22
Prawda jest jedna. Nie ważne ile byś się starał, stawał na głowie, padał ze zmęczenia i nie opuszczał ani jednego dnia w pracy. Firma tego nie doceni. A zdarzy Ci się choćby jeden raz jak pójdziesz na L4 i już inaczej patrzą na Twoją osobę. Żadne pieniądze Ci nie dadzą zdrowia, więc szanuj pracę ale szanuj też zdrowie.
12
Benk 2016-10-12 09:17:42
Problem w tym, że firma ma główną siedzibę w Toruniu. Tam znają pracę innych za "bóg zapłać" i niestety tak robią z pracownikami magazynów. Za nadgodziny nie płacą, dają wolne, ale sami zapłatę za spakowane w nadgodzinach leki przyjmują. Zwykły wyzysk i działanie na szkodę pracowników. Firma dla masochistów...
6
Benk 2016-10-12 09:18:04
Problem w tym, że firma ma główną siedzibę w Toruniu. Tam znają pracę innych za "bóg zapłać" i niestety tak robią z pracownikami magazynów. Za nadgodziny nie płacą, dają wolne, ale sami zapłatę za spakowane w nadgodzinach leki przyjmują. Zwykły wyzysk i działanie na szkodę pracowników. Firma dla masochistów...
1
robol 2016-10-15 00:42:36
a mi dobrze w firmie :) a dlaczego ? bo mam ich gdzieś :) przez 8h moze sobie z 2 przepracuje łącznie a większość sobie przegadam, przechodzę i pościemniam. Po prostu trakuje ich tam samo jak oni mnie :) oczywiscie czesto zwracaja mi uwage, nawet wrecz krzyczą, ale nic nie robie z ich gadania, nawet wprost im mowie, że mogą mnie w kazdej chwili zwolnic jak chcą, uwielbiam wtedy ten ich wzrok przepełniony gniewem i bezradną mine, bo świetnie wiedzą ze mnie zwolnić nie mogą, bo w ogóle chętnych niema do pracy tutaj, wolą już mieć osobe która przerobi 2h niz wcale :) Polecam to, robie tak juz ok. roku i jakoś dalej pracuje. Pewnie zaraz ktoś napisze ze pracuje ale do czasu tylko, ale jakoś tym sie nie przejmuje bo rynek pracy jest bardzo bogaty :) Pozdrowienia z Gądek do wszystkich oraz do pana Zbyszka, który zawsze chodzi z uśmiechem mimo tak fatalnej sytacji na magazynie
3
Paweł 2016-10-15 10:54:57
Przyjdź na KP to zaraz Ciebie Kamiński wyrżnie Ci wypowiedzenie. Zapraszamy!!!
3
robol 2016-10-18 17:02:39
Kamiński to zwykły gbur, patrzeć na niego nie mogę, typowy przykład z chama na pana
3
Mmm ciekawy 2016-10-21 22:48:44
Jakie warunki pracy na przedstawiciela handlowego. Pensja + premia
auto do dyspozycji? Proszę o odp gdyż udaje się na rozmowę kwalifikacyjną
Kaktus 2016-10-22 21:37:41
Hej. Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko spedytora lub specjalisty ds. transportu. Jakie warunki ? Wynagrodzenie ? system szkolen ?
ołt 2016-10-23 11:51:14
Bo to nie wypłaty tylko jałmużna.
12
Pracownik 2016-10-26 20:44:27
Wiece moze cos o 4 brygadowkach które chce wprowadzić ? :)
3
hahahaha.......... 2016-10-31 08:07:11
żadna z firm farmaceutycznych nie znalazła się na liscie najlepszych pracodawców
widocznie musza popracować nad tym i to sporo
http://msp.money.pl/wiadomosci/zarzadzanie/artykul/najlepsi-pracodawcy-swiata-ranking-firmy,49,0,2180145.html
6
kierownik 2016-11-13 22:09:47
Tak, 4 brygady już są planowane m.in w Gądkach w systemie 4 na 4. Niedługo powinny ruszyć przygotowania do wdrożenia ich
1
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-14 16:23:42
No to Zegnaj Neuco!!! Mam was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyłku/. Połowa komory chce już przez to odejść. Tak że tylko już brygadziści będą sami zapieprzać z tymi pseudo starszymi magazynierami.
6
PaPa 2016-11-15 21:32:54
Fajnie że Cię już nie będzie. Na pewno dużo wniesiesz do nowej firmy
1
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-17 16:15:53
Fajnie że nie będę widział twojego pyska.
2
jabol 2016-11-21 13:19:05
wyzywać to możecie się na magazynie, tutaj proszę o konkrety na temat firmy bo to ma na celu te forum a nie kto kogo bardziej wyzwie jeszcze anonimowo bo na 100% na magazynie jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które cicho siedzią i biegają z wyciągniętym jezykiem za zbychemkamińskim
1
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-21 16:34:58
A tego Ci już nie powiem konkretnie czy p. Kam.......ki robi pałk...ę p. Zby...wi.
1
Kasia 2016-11-29 13:01:06
OCENA MAGAZYN NEUCA WROCŁAW UL. GRANICZNA
Moje uzasadnienie dlaczego daję ocenę mierną, choć tak naprawdę powinna być niedostateczna ... Wymienię w punktach :
1. Złe traktowanie/ odnoszenie się do pracowników, liderzy i brygadziści za dużo sobie pozwalają używając niektórych naprawdę brzydkich i obraźliwych słów ...
2. Kierowniczka Zmiany - wcale nie lepsza, udaje miłą i fajną a tak naprawdę żmija w środku. Dlaczego tak napisałam? Dlatego, że jeśli coś nie pójdzie na taśmie to oczywiście po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto dostaje ? pracownik ... potrafi się również uwziąść, nie ma nic innego lepszego do zrobienia jak chodzenie po magazynie i dowiadywanie sie różnych informacji, a jak już do niej dojdzie info "ta zła wiadomość" będzie drążyć bez sensu, tak sama wredna brygadzistka, żyją na magazynie ploteczkami, a potem zebranie robią na temat "Kt co powiedział" dla mnie to jest śmieszne, jest prawo głosu i według mnie każdy może mówić co się żywnie podoba , jest wolność słowa przecież... ja rozumiem jak ktoś jest wulgarny i lekcje dobrego wychowania przespał, wtedy należy upominać taką osobę, ale wpieprzać się w plotki albo w to co kto powie, każdy może mieć swoje zdanie na temat pracy, ehh myślałam że to chociaż troszkę mądrzejsze jest...
3. Kierowniczka całego Magazynu - powiem krótko i zwięźle, baba przyjazna fajna i miła, ale jest nie słowna, wręcz obiecuje coś a słów nie dotrzymuje, zdarzyło się to wielokrotnie...
Także, ludzie pracują tam bo pracują, rozmawiałam z wieloma osobami z tej zmiany i co do joty każda jedna osoba powiedziała, że po prostu ma dosyć i wcale się nie dziwię, nieprzewidywalne nadgodziny to raz, dwa wypłata ? nie ma o czym gadać to jest po prostu hańba .. jest jeszcze wiele tego, ale kończę pisanie, tyle powinno wam wystarczyć, aha i pamiętajcie jeśli będzie ktoś z was chciał się tam zatrudnić, to pamiętajcie że z początku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] super i kolorowo a później to się dopiero zacznie :)
9
Baron von Gatek Nie Noszę - zasłużony kierowca lat 2016-11-29 14:23:23
Ach, wspomnienia, wspomnienia! Aż mi się łza nostalgii zakręciła w oku. Niemniej jednak, jeśli Cię przeurocza, niezmiernie życzliwa, doskonale zarządzająca Śnieżnobiała Lilia namierzy po tym wpisie, to chyba robotę przyjdzie zmienić, bo wtedy dopiero zobaczysz, co to naja pallida. Choć biorąc pod uwagę tę robotę - mała strata, krótki żal.
Brygadzistka nie jest wredna. Miota się zaledwie między młotem a kowadłem, próbując godzić sprzeczności nie do pogodzenia. Zwłaszcza, gdy Ta Której Blask Spłynął na Ziemię Niezmąconym Strumieniem zajęta jest prowadzeniem śledztwa na temat kto, co i kiedy powiedział do kogo, dlaczego to "psuje atmosferę" i jak można się w tej sprawie (ewentualnie) wyzłośliwić.
Ale jaja! Chyba tam wrócę. W obecnej robocie zwyczajnie wysyłamy towar do odbiorcy. Bez ekscytacji, bez problemu, bez intryg, bez sensu! "Nuda, dłużyzna, proszę pana - aż się chce wyjść z kina. I kto za to płaci? Społeczeństwo!"
4
Kasia 2016-11-29 22:35:25
Czy ktoś jest w stanie napisać o pracy na słuchawce. Zarobki na 1/2etatu?jaki zakres obowiąkow?
Jack 2016-11-29 23:06:11
Rozmawialas z ludźmi z tej zmiany ?? To chyba nie ze wszystkimi i z której zmiany jesteś w takim razie
3
Walter Dżinsy Precz 2016-11-30 14:17:10
No i proszę, jest pierwszy balon próbny. Zaczynamy dyskretne i finezyjne śledztwo w sprawie naruszenia dóbr osobistych, dokonań i pamięci samej Królowej Kier. Postępowanie prowadzi Szalony Kapelusznik, popijając z filiżanki herbatkę z oksykodonem (gdzieś się w końcu musiało rozejść te dziesięć opakowań). Lecz kiedy zrzucił nakrycie głowy, to okazała się rzecz niezbyt miła, bo to nie była wcale kobyła:

„To Sherlock Holmes zastawił na nas sidła,
To Sherlock Holmes wdział uprząż i wędzidła,
I chcąc w skrytości nocnych gości śledzić ruchy,
Stał pod balkonem i ogonem spędzał muchy,
(…)
To Sherlock Holmes bandytów wewnątrz wita,
To Sherlock Holmes wymierza w nich z kopyta,
I cztery pary różnej miary wielkich kajdan,
Granaty, kule i w ogóle cały majdan,
(…)
To Sherlock Holmes perukę włożył rudą,
To Sherlock Holmes, mistrz wagi średniej w dżudo,
Dawny zapaśnik Stali Kraśnik i Wałbrzycha,
Stylem Templara się zabiera do oprycha,
To Sherlock Holmes, we wszystkich znany gangach,
To Sherlock Holmes zaprasza nas do tanga,
Więc się bandytom w strachu jeży wąs,
I jęczą, drżąc: to Sherlock Holmes,
To Sherlock Holmes!"

Żarty żartami, ale może się to rzeczywiście skończyć zdecydowaną interwencją kogoś wyszkolonego w sztuce walki zwanej Szarża Sztachetą Sołtysa i będzie nieprzyjemnościunio. A są takie wsie, są takie (zwłaszcza w kierunku na Bielawę), gdzie najsłabszy chłop rzuca broną na czterdzieści (circa) metrów. Nawet się nie chcę zastanawiać, ile tam, takim sprzętem, może rzucać baba. Przepraszam! Cofam to! Cofam! Chciałem, rzecz jasna, powiedzieć - kobieta.
3
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA