logo WAGO ELWAG

WAGO ELWAG

Wrocław

Opinie o WAGO ELWAG

Wrocławianin 2017-04-21 15:30
Witam mam pytanie jak wygląda praca na stanowisku Magazyniera jak płacą i czy dają premie co roku widzę że się ogłaszają i nie wiem czy jest to spowodowane rozwojem firmy czy tym że ludzie odchodzą z tej firmy. Jaka jest atmosfera na magazynie. jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o opisanie moich zapytań pozdrawiam.
2
Beka 2017-04-22 18:35
Odpisuje Pani z innego województwa.Nie przypominam sobie żebyśmy były na TY.Po drugie wolno mi wyrażać swoją opinie i myślę że nikogo personalnie nie dotykam a to że brzydzę się wazeliniarstwem to moja sprawa bo co obślizgłe to niemiłe.
4
takaiowaka 2017-04-22 23:20
Ciezko byc z kims na Ty czy Pan/Pani podpisujac sie nickiem a nie imieniem i nazwiskiem. Netykieta mowi o tym, ze z zalozenia jestesmy na Ty wiec nie spinaj sie tak.
14
K2 2017-05-12 11:56
Przymusowe nadgodziny i soboty. Praca czasami od 4 w nocy na pierwszą zmianę albo do 24 lub 2 w nocy na drugą zmianę. Brak możliwości zrezygnowania z pracy w sobotę jeżeli nie masz bardzo ważnego usprawiedliwienia. Cały czas musisz się tłumaczyć czemu nie zostajesz na nadgodziny, zero prywatności i życia osobistego. Wzrost produkcji o 40%, spadek zatrudnienia o 20% więc każdy robi za dwie osoby. Nowe pracownice uciekają po miesiącu, stare się zwalniają. I to wszystko za 14 zł brutto. Wago zaprasza
18
Ktoś tam 2017-05-13 18:31
Niestety to prawda. Najlepiej jakby poświęcac cały swój czas dla firmy. Jak tak dalej będzie to kto tam będzie pracował? Zastanówcie się tam na górze nas tym waszym systemem. Ciekawe czy ktoś z Was chciał by pracować po 10-12h dziennie i jeszcze w każdy weekend za marny grosz.
8
Bomba 2017-05-15 21:14
Witam, osobom zainteresowanym pracy w wago bardzo polecam stanowiska na magazynie i w biurze. Natomiast serdecznie odradzam pracę na montażu, będziecie traktowani przedmiotowo. Mistrzowie z wyjatkiem działu listew poniżej krytyki. Szczególnie odradzam pseudomistrza A. Krz. która mianowała się kierownikiem produkcji, bynajmniej tak się zachowuje. Dla niej każdy jest mniej inteligentny i gorszy. Zapomnijcie o urlopie, o premiach i podwyzszkach. Nie dajcie się nabrać.
12
TROMBA 2017-05-16 20:25
Co malutki donosik ? Oj nie ładnie ,nie ładnie
12
Kizomba 2017-05-17 08:33
Nieładnie piszemy razem.
7
Tratwa 2017-05-17 20:33
Potwierdzam pani pseudomistrz to największa zmora tego zakładu!!! Zapomniał wół jak cielęciem był! Traktuje ludzi jak śmieci, nawet głupiego "dzień dobry" nie powie, wiecznie jej nie ma a wszystkie swoje obowiązki zrzuciła na grupowe. Trzeba się chyba zapisywać z wyprzedzeniem na wizytę!!!
Nie stety u jej boku rośnie równie beznadziejny typ szybko się uczy!!!
Starzy pracownicy odchodzą bo nie mogą z nimi wytrzymać czy nikt tego nie widzi??? Wieczne nadgodziny i praca w soboty POD PRZYMUSEM!
20
Gosława 2017-05-20 14:56
Wow ludzie serio?! takie fatalne opinie? Bez przesady. Mi się pracuje ok, co [prawda minął mi dopiero miesiąc, ale nikt mnie do niczego nie zmusza, do żadnych nadgodzin, w sobotę pracowałam owszem, ale odrabiałam 2 maja. Fakt Panie na produkcji nie są zbyt miła, maja swoje kliki i nie za bardzo gadają z nowymi, ale jak o coś zapytałam to zawsze pomogły. Także odstukam swoje i idę do domu. Grupowe też pomocne i we wszystkim pomagają. Zobaczymy jak będzie dalej. W każdym razie radze nowym osobą nie zrażać się opiniami, tylko przekonac sie na własnej skórze. Zawsze można się zwolnić.
24
Anonim 2017-05-20 23:14
Zgadzam się .Nie należy sugerować się opiniami ,które tutaj się pojawiają .Rada dla tych co czytają ,sugeruję zrobić taki eksperyment i znalezć parę innych firm i wpisy o nich .Na pewno nie ma takiej firmy,gdzie wszystkie wpisy są idealne,Zawsze znajdzie się jakiś mąciciel i obsmaruje swoje miejsce pracy.Anonimy są bezkarne niestety.
23
Goslawa 2017-05-21 00:34
Dokładnie czytając opinie to w każdej firmie tylko wyzysk i mobing i beznadzieja. A prawda jest taka że niektórzy wszędzie szukają dziury w calym. I nic im nie pasuje.
19
monia23 2017-05-22 14:21
Ile zarabia w Wago Elwag specjalista ds. zamówień? Zna ktoś może widełki płacowe na tym stanowisku?
Sprawa dla PIP ? 2017-05-22 14:25
Chciałabym się Was spytac czy uwazacie tak jak ja że w piątek 19.06 pracodawca naruszył nasze bezpieczeństwo? Przypomnę, że 20m od zakładu miał miejsce ogromny pożar, a przełożeni wydali polecenie, że mamy nie przerywać pracy. Przecież kłęby czarnego dymu unosily się obok okien, gdyby wiatr zmienił kierunek dym (pewnie trujący) dostałby się do hal. Pożar trwał prawie godzinę, a ogien unosił się na wysokość budynku. Czy przesadzam? Gdyby coś się stało zdążyłybyśmy się ewakuować? Czy osoby z d3 nie powinny przerwać pracę i udać się np do kantyny w razie gdyby nastąpiło niebezpieczeństwo? Poza tym przecież wentylacja wciagala powietrze które mogło być zatrute. Na szczęście nic nikomu się nie stało. Ale mogło.
16
Robol 2017-05-23 22:48
Firma na wejsciu mydli oczy obiecujacymi zarobkami, a finalnie czlowiek 10-tego dostaje na konto 1790zl za przepracowane 172h/mies (w tym 2 dodatkowe soboty-za ktore kase zobaczysz po kwartale, takie wewnetrzne procedury). Pracuje tu 6 miesiac i moje najwyzsze wynagrodzenie to te wspomniane wyzej 1790zl...
Bill 2017-05-24 19:20
Jechałem obok powstającego oddziału wago we Wróblowicach.Stwierdzam ,że powstaje tam zakład na miarę XXI wieku.Fajnie będę miał bliżej do roboty.
14
olus2417 2017-05-30 10:23
A jak z pracą na kontroli jakości?
2
szaraczek 2017-05-31 20:48
@Sprawa dla PIP- przesadzasz.
Powietrze, którym oddychaliśmy w zakładzie podczas pożaru nie było zatrute- dyrektor zakładu kazał wyłączyć natychymiast wentylację, pozamykać wszystkie okna żeby dym i cała reszta nie wlatywała do zakładu. Wszystko było pod kontrolą wielu osób.
18
tyrytyty 2017-06-04 10:13
Dokladnie. Bylo to lepsze rozwiazanie niz ewakuacja na zewnatrz gdzie przy chwilowej zmianie wiatru odrazu bysmy wszystko wdychali.
13
Zawiedziona 2017-06-23 09:27
Praca jest ok można zarobić na nadgodzinach i podwyzszajac normę ale co z tego jak znajdą jednego bubla i całą premię zabierają .dla mnie to zwykły wyzysk jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy tak jak Pan panie prezesie bardzo nie ładnie
6
vhihyvi 2017-06-25 19:46
Firma ostatnio dała podwyżki wyrównawcze , jest wielu zadowolonych ale jak to zwykle w takich sytuacjach bywa - wielu "zawiedzionych" . Osobiście uważam , że nieładne jest przede wszystkim to, że niektórzy nie patrzą na to, że mają dużo i długi czas mieli dużo więcej od innych za tą samą pracę tylko zaglądając do cudzej miski ( czytaj cudzej stawki ) aferują się, że duże dysproporcje zostały zniesione.
Osobiście jestem zadowolona , a dzisiejszy piknik firmowy był urządzony z klasą i na bogato . Pyszne jedzenie i bardzo fajne atrakcje dla dzieciaczków. Dziękuje :)
9
Młoda 2017-06-28 09:28
Jakie teraz są stawki po podwyżkach dla nowych pracowników? Myślę żeby się u was zatrudnić ale boję się bo podobno bardzo łatwo można stracić premię i wtedy się bardzo mało zarobi. A co do zmuszanie do nadgodzin?
Goslawa 2017-07-01 00:37
Mloda kazdy ma 15zl brutto za godz. Premie 15% masz bez wzgledu na wszystko przez 3mies. Pozniej rzeczywiescie 1 bubel i po premii a o bubla nue trudno. Do nadgodzin nikt nie zmusza mnie. Zawsze jak cos pytają czy chce. Tak samo nocki.
4
snapchat 2017-07-01 21:05
To prawda, z tym jednym bublem na miesiąc jest na prawdę do d***, gdy w skali miesiąca produkuje się nawet kilkaset tysięcy sztuk... A tłumaczenie mistrzów, że dla Klienta to jest "aż jedna reklamacja" jest bezpodstawne, bo ten bubel zostaje wyłapany przez kontrole więc i firma nic nie traci na tym - pracownik natomiast traci całą premię!!! co dla niektórych osób, szczególnie tych nowych jest wręcz często sytuacją dramatyczną przy takich zarobkach, przykre to!
10
Check 2017-07-02 09:38
Kontrola nie zawsze wyłapie tego jednego bubla zwłaszcza jeżeli monterka robi buble nagminnie, nie słucha wskazówek, pracuje przy wyłączonym świetle i kompletnie nie przejmuje się jakością tylko leci na ilość. Kontrola to nie roboty z czujnikami w oczach, a właśnie takie podejście, że przecież i tak wszystko po nas znajdzie kontrola powoduje pojawienie się kilku reklamacji miesięcznie. Rozumiem brak motywacji do starania się ale proszę pamiętać, że po montażu też ktoś to sprawdza i odpowiedzialność za reklamację spada na kontrolę, a takie podejście utrudnia tylko kontroli pracę.
8
snapchat 2017-07-02 11:56
Ja piszę o tym konkretnym przypadku gdy mamy już "wyłapany" ten jeden bubel, który de facto nie trafia do Klienta - dlaczego pracownik ma tracić CAŁĄ premię? Ja wiem, że kontrola też na ciężką pracę i zapewne premie uzależnione od znalezionych błędów, ale rozumiem że też traci całą tę premię gdy klient przyśle reklamacje? nie sądzę....
5
Insta 2017-07-02 12:21
Kontrola jakości nie ma aktualnie żadnej premi dodatkowej od 1.01.2017.
Nie mamy także premi od znalezienia jakichkolwiek bubli. W przypadku reklamacji podpisujemy na siebie papiery, które zapewne z końcem roku będą miały wpływ na podwyżkę, a raczej jej brak. Każdy nasz błąd jest skrupulatnie odnotowany, zarówno jak błędy montażowe Pań z produkcji.
10
JaNÓŻ 2017-07-19 18:09
siema :) a ile zarabia Młodszy technik produkcji automatycznej??? wogole co to jest za stanowisko??? moze wiesz naczym polega praca na codzien ?
Iza 2017-07-19 21:55
Pojawiło się kilka ogłoszeń na różnych stanowiskach. W ofercie pracy ogłoszeniodawca pisze o atrakcyjnym wynagrodzeniu, ale nie ma informacji o rodzaju zawieranej umowy. Orientujecie się jak wygląda ta kwestia?
Goslawa 2017-07-22 02:05
Umowa o pracę tymczasowa zawierana co miesiąc. Wszystkie składki opłacone normalny urlop
Kaśka 2017-07-23 12:48
Nalepsze akcje odpier****** w okresie gdy przychodzi zakladowi zaplacic za kwartał- premia kwartalna+wyrobiona premia z bierzaceho miesiaca. Wtenczas nagle cala hala produkcyjna idzie na tzw."bubla" ciekawe co?. Pracowalam tam i niejednokrotnie pokazali mi noe moje czesci, za ktore finalnie to ja musialam odpowiadac i podpisac magiczna czerwona karteczke... Gdy sie zbuntowalam i powiedzialam, ze to co mi pokazuja to nie jest moje i nie podpisalam karteczki to po tygodniu dali mi wypowiedzenie do podpisania.. Duzo maja do ukrycia, uwierzcie!.
3
Dominika 2017-07-23 12:54
Caly zaklad zaczynajac od "kwalifikowanych" liderek konczac na dyrektorze to jedna wielka mafia, ktora okrada ludzi... Tylko zeby jeszcze miala z czego, nawet 2 tys nie zarobicie, bo co miesiac na bubla wolaja, kaza podpisywac pokazanie czesci, ktore nie sa twoje
3
Bubel 2017-07-23 13:28
Widać Paniom z montażu bardzo ciężko uwierzyć w to , że mogą popełnić błąd. Prawda jest taka, że popełniacie ich ogrom. Ze zleceń wyciągane są takie buble, że nawet sama kontrola jest zaskoczona tym jakie nowości tworzycie.
10
worker 2017-07-27 10:12
Czy ktoś możne KONKRETNIE napisać jak stawki obowiązują NA DZIEŃ dzisiejszy dla technika produkcji?
ExMonterka 2017-07-28 14:47
Powyższe różnice w ocenie warunków pracy i współpracy na montażu mogą wynikać z rozdrobnienia struktury firmy na poziomie hal montażowych, braku systemowych rozwiązań w zarządzaniu pracownikami oraz specyfiki części osób zatrudnionych (pracę na montażu otrzymywał i otrzymuje praktycznie każdy chętny, dla wielu jest to pierwsza lub jedyna praca w życiu).
Montaż podzielony jest na hale /następnie na zmiany (A i B) / następnie na gniazda. Każde gniazdo to odrębna grupa zarządzana przez grupową/ liderkę plus zespół osób o niedookreślonych (podkreślam - tak było w moim przypadku) kompetencjach. W zależności do jakiego gniazda & na którą zmianę
i halę zostaniecie przydzieleni (P.S. - można się przenieść), może Was spotkać WSZYSTKO od żenującego nieprofesjonalizmu i braku kultury po rzeczową i bezstresową współpracę. Dlatego pracę można oceniać tak różnie (w skali 1 - 6 na 2-3 lub 4 -5) w zależności od artykułu/ współpracowników/ przełożonych na jakich się trafi.

Na wielki plus:
- wypłata niezawodnie przed 10-tym każdego miesiąca
- możliwość dorobienia - dobrze płatne nadgodziny i trzecie (nocne) zmiany
- akcje dla pracowników, premie kwartalne za frekwencję, planowanie urlopów
- umowa o pracę tymczasową na czas określony 1 miesiąca odnawiana co miesiąc, najwcześniej po 6 miesiącach można przejść do Wago - jak to z umową o pracę: ma swoje plusy i minusy
- zwiedzanie zakładu przed podjęciem decyzji o nawiązaniu współpracy
- bdb. współpraca z Agencją (Manpower)

5
Ala 2017-07-31 16:14
maja caly montaz i produkcje z ul pieknej we Wrocławiu przeniesc do wroblowic ale poki co trzymaja to w wielkiej tajemnicy bo sie boja ze ludzie juz teraz zaczna masowo odchodzic i szukac innej pracy.
7
Barbara 2017-08-06 13:04
pseudo tzw. mistrzowie robią się śmieszni.Jestem monterką i ostatnio podszedł do nowego pracownika tzw."mistrz"i nie potrafił pokazać jak ma przebiegać prawidłowy montaż.

Mistrz produkcji
Miejsce pracy: Wrocław
Zakres obowiązków:

optymalne zarządzanie podległym procesem produkcyjnym,
nadzór nad terminową realizacją zleceń produkcyjnych spełniających wymogi jakościowe,
zarządzanie podległym personelem (min. organizacja i nadzór pracy pracowników, dobór pracowników do montażu wyrobów na podstawie ich indywidualnych umiejętności i efektów pracy, przygotowanie i przeprowadzanie oceny pracowniczej),
prowadzenie szkoleń (min. szkolenia z nowych artykułów, szkolenia stanowiskowe),
5
laksa 2017-08-07 12:48
..ale przecież to jest zakres obowiązków grupowych a nie mistrzów :D
6
Ilona 2017-08-08 22:39
Majstrowa z hali D 3 zmusza nas do pracy na 3 zmianie tzw. nocce.
Każdy z nas ma inną sytuację życiową.
Są osoby którym pasuje praca na 3 zmiany a są osoby którym mimo że chciałyby to nie mogą.
Majstrowa w ogóle nie słucha naszych argumentów.
Mam nadzieję że ktoś zainteresuje się tym wątkiem.
7
Niebieskooka 2017-08-18 08:41
Cześć wszystkim, ja trochę z innej beczki. Czy ktoś to zauważył jak grupowe z hali D1 nie mają co robić ???? Wiecznie "ruda" przesiaduje u "czarnej " a te zastępujące przesiadują u kontroli na plotkach? A później cały czas je obserwują i obgadują. Dziewczyny miejcie się na baczności my z montażu to widzimy a wy nie? Często przychodzą do nas i obgadują niejedną z was.
5
Dobrusia 2017-08-19 21:24
Niebieskooka ma rację nie jeden raz widziałam jak do koleżanek obok podchodziła liderka i obgadywała jak popadło wszystkich mistrza, opis, kontrol i nawet swoje zastępczynie. Najlepsze w tym wszystkim jest to że jak się jej nie podliżesz to masz lipe, a jeżeli ktoś jej jeszcze na Ciebie nagada zapomnij o dobrym artykule, ale za to masz gwarancję na latanie po gnieździe albo wypożyczanie na inne hale.
2
Kasia 2017-08-20 22:15
Super zakład ,atmosfera pracy i zarobki.
1
Koko 2017-08-20 22:54
Niebieskooka a zauważyłaś, że to działa w dwie strony. W tej firmie jest tyle kobiet, że zawsze będzie obgadywanie, a nawet jak nie, to któraś dopowie swoje 5groszy i każdy myśli, że wtedy go obgadują. To jest zamknięte koło. A co do " Rudej"i "Czarnej" z tego co wiem była możliwość składania CV na lidera. Mogłaś teraz to być Ty i nic "nie robić". Mi montaż odpowiada w zupełności jestem bardzo zadowolona ja robię swoje, a one swoje po co to wchodzić w czyjeś kompetencje. Lepiej zająć się swoja pracą i nie psuć sobie krwi. A jak komuś coś przeszkadza to wolny kraj można się zwolnić. Pozdrawiam
5
Niebieskooka 2017-08-21 10:05
Koko widzę że albo jesteś jedną z " liderek" ???? albo jedną z ich najlepszych koleżanek która siedzi na jednym artykule nie ma bubla i żyje jak pączek w maśle. Ja niestety nie mam tyle szczęścia jestem nowa i rzucają mną jak się da, jedną z nich przy szkoleniu z wpisywania do komputera powiedziała mi że to jest już trzeci i ostatni raz kiedy mi pomaga a później będę musiała sobie radzić sama. Na szczęście są w gnieździe osoby które to słyszały i mi pomogły. Co do tego śmiesznego castingu na liderki to owszem wszyscy mogli się zgłosić ale wcześniej było wiadomo kto zostanie wybrany a raczej komu zostało to stanowisko zaproponowane. Widać że pani W.M. która była na montażu a teraz jest liderką to pewnie dlatego że często paradowała w piątki ale nie tylko w bardzo kusych sukienkach i uśmiechała się kiedy trzeba do mistrza K.C. a teraz R.G. . Ten drugi to widać że bardziej liczy się z jej zdaniem niż A.S. która jest buntowana przez W.M. i K.W. . Nie mam zamiaru się zwalniać bo pomimo tych niesprawiedliwości to praca a nie widzi mi się i mam blisko więc nie odejdę.
6
Koko 2017-08-21 14:07
W pracy nie ma się koleżanek, też skacze po artykułach i zdarzają mi się buble. A z tego co piszesz to wcale nie jesteś taka nowa. Jak tak wszystko wiesz. Od kiedy pamiętam to W.M. pełniła funkcję zastępcy grupowej nawet jak role mistrza pełniła kobieta i sądzę, że kuse sukienki nie maja tu znaczenia. Została wytypowana bo się pewnie do tego nadaje. Ja jak proszę dziewczyny o pomoc,to zawsze pomagaja nie miałam jeszcze od ich strony takich tekstów. Wiadomo każdy ma lepszy albo gorszy dzień, może trafiłaś na ten gorszy:-( Wydaję mi się, że przemawia przez Ciebie zazdrość i tyle. Żyj swoim życiem a nie innych, chyba, że twoje jest takie nudne. A co do pracy to blisko też jest KFC albo McDonald tam też szukają do pracy. Pozdrawiam
8
Niebieskooka 2017-08-22 12:09
Przykro mi Koko że nie znalazłaś ani jednej osoby w firmie którą mogłabyś nazwać koleżanką. Po tylu latach które tam spędziłaś to bardzo przykre, oznacza tylko tyle że nie jesteś zbyt lubiana. Bronisz liderek wiec dziewczyny boją się Tobie zaufać przez co jesteś sama :-( Nie będę się kłócić co do kwalifikacji dziewczyn na stanowiskach liderek bo są żadne. Wyprosiły te stanowiska i tyle. Wiadomo że jeżeli ty prosisz o pomoc to Ci pomogą bo jesteś ich bliską informatorką na montażu. Liderki powinny wszystkim i zawsze pomagać a nie zwalać na złe samopoczucie albo że kogoś nie znoszą to wypchaj się i tak Ci nie pomogę. Trzeba mieć trochę klasy i ogłady w kontaktach z ludźmi. W porównaniu do Ciebie przeze mnie nie przemawia zazdrość. Mam bardzo udane życie osobiste którym się nie muszę chwalić na prawo i lewo w pracy jak niektóre osoby na wyższym stanowisku to robią. Nie mam czego im zazdrościć tego że duża część uważa tak jak ja ale boi się coś powiedzieć bo wie że jak będą na nie cięte to będzie na nie taka sama nagonka jak na dziewczynę z naszego gniazda. Wiedzcie o tym że to widać! Wszystkie się jej czepiacie a ona jest jaka jest, nie jej wina że skończyły się jej relacje z jedną z Was ale to nie powód do szkalowania i szpiegowania na każdym kroku. To nie mi by się przydała zmiana pracy na KFC albo McDonald tylko Tobie i tej świcie żebyście nabrały większego szacunku do drugiego człowieka i nauczyły się prawdziwego życia. Pozdrawiam.
4
Koko 2017-08-22 14:19
Mi w ogóle nie jest przykro, koleżanki mam w zyciu prywatnym. A takich znajomosci wole sobie oszczędzić. Jedna obgaduje drugą. A co do tej twojej koleżanki co tak bronisz to widocznie jeszcze się na niej nie przejechalaś. Jak większość dziewczyn na hali. Ale życzę Ci aby ta znajomość dała ci dużo satysfakcji obyś nigdy tego nie żałowała. Każdy zasługuje na takie traktowanie jak on sam traktuję innych. I tyle w temacie. Pozdrawiam
1
Maja ja 2017-08-22 15:48
Zawiść i dwulicowość. Ale to cechy części ludzi którzy tam pracują. Jako firma spoko jest. ...
1
Anka 2017-08-22 20:36
A tak naprawdę to potrzebujecie skutecznego przełożonego, który ukruci wasze sztuczne przerwy, ploty i kłótnie o byle co.... nawet nie wiecie że macie dobrze... jak się znajdzie ktoś kto was naprawdę zacznie pilnować to dopiero zaczniecie durnoty tutaj pisać. Załóżcie juz sobie na głowę homonto. ...
Odwagi Panie 2017-08-22 20:47
Zostaw swoją opinię o WAGO ELWAG - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WAGO ELWAG