brak logo

Carwash Investment

Katowice

Opinie o Carwash Investment

głupi naiwni pracownicy 2011-01-03 12:12:41
honor nam nie pozwala, aby pracować dalej dla tych,,biznesmenów,, w dn. dzisiejszym 99% personelu złożyło wypowiedzenia ([usunięte przez moderatora] - Carwasha już nie ma !!!
anonim 2011-01-04 08:56:55
TO JUŻ JEST KONIEC - Carwash-a praktycznie juz nie ma, cały personel się zwolnił, na kontach ani złotówki, za to milionowe długi i mnóstwo wizyt komorniczych no i oczywiście od listopada 2010 nie opłacone wynagrodzenia, rachunki za telefony, internet i inne tam pierdoły
anonim 2011-01-10 19:55:34
To już jest koniec, pętla się nad tymi ,,biznesmenami,,CO RAZ MOCNIEJ się zaciska. Carwash jest bankrutem i nic tu nie da wierzycielom wniosek o upadłość, pocieszajace jest jedynie to że Panie Anna Sz, Katarzyna G i Panowie Adrian G, Zdzisław W i Zenon Cz w najbliższym czasie dużo pieniążków będą musieli wydać na prawników, a i to nie wszystkich uchroni przed długimi ,,wakacjami,,
anonim 2011-01-18 22:44:41
Super firma ze specjlnym dziłęm na forum. Warto poczytać.
http://www.forumleasing.pl/viewforum.php?f=141
kciN 2011-02-10 15:10:00
Z CWI znikneły miliony złotych klientów i co?[usunięte przez moderatora] przejadł? Dziwnym trafem powstaje nowa spółka, niepowiązana, ale z tymi samymi ludźmi :) Nagle za własne miliony złotych wybuduje teraz kilka myjni i będzie wiarygodna, a[usunięte przez moderatora]znowu się nabiorą....
anonim 2011-02-14 18:46:43
CWI kolejny raz zmieniła siedzibę ?, cyżby znowu nie zapłaciła rachunku za wynajem, tym razem na ul. Warszawskiej 31
oszukany 2011-03-16 08:13:38
powiem krótko; nie wiarygodni, nie uczciwi, kłamczuchy, cyniczni [usunięte przez moderatora], - BANKRUCI !!!
Pokrzywdzony 2012-02-21 19:28:19
Witam, jestem kolejnym pokrzywdzonym. Czy jest już coś wiadomo w sprawie przebywania Adriana G. ? Czy prokuratura lub policja już ustaliła miejsce jego zamieszkania/przebywania ? Czy został już doprowadzony do prokuratury, sądu ? Czy jest jeszcze ktoś tutaj na forum kto wie coś więcej w tej sprawie i czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy ?
Michał 2013-05-11 14:18:42
Witam potrzebuje pilnie informacji na temat Anny [usunięte przez moderatora], wszystkich informacji. Proszę. Mój mail: bbbaaa98@wp.pl
byla pracownica 2014-09-11 09:58:30
Pracoweałam w ich poprzedniej firmie(usunięte przez administratora)to są przekręty jakich mało. W tamtej tez: ZUS niepłacony, pensje zaniżane, podatek w lesie. Ostrzegam przed ich kolejnymi biznesami!

(usunięte przez administratora)
1
RB 2014-09-11 13:57:47
link, który podałeś prowadzi niestety nie prowadzi do czegokolwiek, jak byś był tak uprzejmy to zweryfikuj to lub po prostu wklej całą wiadomość tutaj pozdrawiam
1
zadty 2015-02-20 17:46:03
weryfikując powyższe opinie nie wiem czy dobrze zrobiłem wysyłając swoje zgłoszenie do pracy do tej firmy ... Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk dziekuje
blugrin 2015-02-22 16:56:10
facet co ty za bzdury wypisujesz, czy ty nie uchynięty przypadkiem nie jesteś
1
Reichard 2015-04-21 19:25:04
facet tego syfu już od 3 lat nie ma !!, więc co Ty gdzie chcesz wysyłać ?
1
Reichard 2015-08-28 09:18:50
drogi "Danielku były "Grandke" nie ściemniaj !!!, jak firma istnieje to podaj jej adres działalności to zaraz spuszczę komornika po zaległe wierzytelności !!!
oplek 2016-05-20 22:09:48
jak na razie nie ma u nich zadnych nowych aplikacji jak na to patrze. i wydaje mi się, ze to nie zmieni się.
Zostaw swoją opinię o Carwash Investment - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carwash Investment