Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polcolorit

Pracowałeś w firmie Polcolorit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dystrybutor - 2013-02-05 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani,
mam prośbę, czy możecie mnie oświecić i poinformować kim jest Pan(usunięte przez administratora)? Odnoszę wrażenie że to jakiś "słupek" któremu karze się tańczyć tak jak zagrają, bo jeśli persona na takim stanowisku nie ma kompetencji w sprawie udzielania rabatów inwestycyjnych to czegoś tu nie rozumiem...., no chyba że te kwestie załatwia się z magazynierami.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rowniez dystrybutor - 2013-02-10 11:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No coz "dystrybutorze" obecny dyrektor to najlepsze co moglo sie zdarzyc tej firmie, (usunięte przez administratora) Milego upadku.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-02-24 23:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to szybko klan wraca do wladzy, trzeba spadac puki jest jakas robota w okolicy. Za kilka miesiecy zamkna fabryke.(usunięte przez administratora) Szkoda idzie na lepsze ludzie nareszcie uczciwie pracuja ale klan juz sie zmeczyl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-03-19 09:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy warto starać o pracę w waszej firmie , czy raczej sobie odpuścić .
zdjecie uzytkownika
kocur - 2013-03-19 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .Spróbować warto, nie masz nic do stracenia,jeśli nie masz pracy.Ja nie narzekam,bywało gorzej.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2013-03-21 15:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy to ty znasz swoje umiejętności zaangażowanie dyspozycyjność zawsze wierz w siebie !!! Wtedy sobie poradzisz wszędzie!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-03-23 21:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odzew ale miałem obawy bo w jednym z postów ktoś pisał o likwidacji firmy, chyba to były bzdury.Pozdrawiam jako przyszły pracownik
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-19 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacznijmy od tego że większość wpisów tu zamieszczonych jest przez ludzi którzy pracują fizycznie przy przygotowaniu produkcji i zajmują się wytwarzaniem produktu nazywanego płytką ceramiczną .Większość nie ma pojęcia jakie przewały dzieją się na tzw. górze i słusznie bo od tego aby się tym interesować jest np.zarząd(tak myślę).Moim zdaniem cały ten syf zaczyna się od tego że wynagrodzenie za tak ciężką i odpowiedzialną pracę to jest kpina ,ktoś powie że jest kryzys i takie są realia -/ja na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA.!Kolejną sprawą jest podejście do pracownika ,czy słynną ! dyspozycyjnością! szarego pracownika można nazwać notorycznym zostawaniem na stanowisku pracy po godzinach i w dni wolne,dodam do tego że często gratisssssssssssss. Następną RZECZĄ jest wszechmogący (usunięte przez administratora) brak słów może tlko tyle jak mawiał poeta TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM A NIE ŚCIERKĄ.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-04-20 01:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-04-19 19:57:22

Zacznijmy od tego że większość wpisów tu zamieszczonych jest przez ludzi którzy pracują fizycznie przy przygotowaniu produkcji i zajmują się wytwarzaniem produktu nazywanego płytką ceramiczną .Większość nie ma pojęcia jakie przewały dzieją się na tzw. górze i słusznie bo od tego aby się tym interesować jest np.zarząd(tak myślę).Moim zdaniem cały ten syf zaczyna się od tego że wynagrodzenie za tak ciężką i odpowiedzialną pracę to jest kpina ,ktoś powie że jest kryzys i takie są realia -/ja na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA.!Kolejną sprawą jest podejście do pracownika ,czy słynną ! dyspozycyjnością! szarego pracownika można nazwać notorycznym zostawaniem na stanowisku pracy po godzinach i w dni wolne,dodam do tego że często gratisssssssssssss. Następną RZECZĄ jest wszechmogący (usunięte przez administratora) brak słów może tlko tyle jak mawiał poeta TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM A NIE ŚCIERKĄ.
Od kontroli przewałów na górze jest RN .A wpisy pracowników fizycznych to naturalne w każdej firmie. W dzisiejszych czasach brak zadowolenia z wynagrodzenia to efekt wpadki kredytowej!!!! Dyspozycyjność to wymagania w każdej firmie. (usunięte przez administratora) TO DYREKTOR TO NAUCZ SIĘ POKORY I RESPEKTU .
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-20 13:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie że postrzegamy dyspozycyjność całkiem różnie.Praca jest dla życia czy życie jest dla pracy?Czy pracownik który idzie do pracy mówiąc rodzinie będę jak wrócę jest dyspozycyjny czy zniewolony?Zarabiając na chleb i sól (są pracownicy którzy zarabiają godnie ale ich nie widać na produkcji) nawet ogromne zaangażowanie topnieje zamieniając się w konieczność odrobienia pańszczyzny.Pracownik zadowolony z pracy jest 100% bardziej wydajny,co przekłada się na kondycję całej firmy, więc jakieś załamanie kredytowe robi małe wrażenie bo bronimy się sami.Co do dyrektora to potraktuję twoją wypowiedz jako żart.
zdjecie uzytkownika
benek - 2013-07-07 10:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może ostatnio miał jakąś rozmowę o pracę u nich? Jak to wyglądało i co oferowali? Dzięki za info!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest siedziba firmy Polcolorit Piechowice?
zdjecie uzytkownika
proste - 2013-07-11 15:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ulica: ul. Jeleniogórska 7
Kod: 58-573
Miejscowość: Piechowice
Kraj: Polska
Telefon: +48 75 7553586
Fax: +48 75 7553586
Internet: www.polcolorit.pl
Email: polcolorit@polcolorit.pl
zdjecie uzytkownika
akcjonariusz - 2013-12-04 17:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam akcje i dużo straciłem na nich, jak wygląda sytuacja w firmie aktualnie..czy widać poprawę na lepsze...
zdjecie uzytkownika
Jas fasola - 2013-12-04 17:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akcjonariusz - 2013-12-04 17:01:10]:
Raporty na GPW, akcjonariuszu ;)
zdjecie uzytkownika
maga - 2013-12-06 12:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje w polcoloricie ? podobno lepiej ? jakies ruchy w placach, nagrody, paczki, premie na swieta ??? napiszcie cos ? moze trzeba wracac do starej firmy ? faktycznie jest lepiej, normalniej, nie scigaja ludzi jak psow za winy kliki ? mowia ze nie juz kliki ? to prawda? bylem pewien ze nie dozyje tego. szukam pracy a kiedys bylo dobrze z zakladem? dajcie jakies info ? skladac paiery ?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-12-06 13:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda jest lepiej, chłopie składaj papiery bo za chwile nie będzie miejsca...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-23 22:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XXX, a co dokładnie jest lepiej w Polcolorit? Co to za paczki premie na święta były? Możesz podac kilka konkretów?
zdjecie uzytkownika
gregor - 2013-12-29 15:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jak tu teraz sypie się cukier- sami sobie chwalcie się chwalcie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-30 15:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gregor, a Ty masz inne zdanie o Polcolorit? Możesz napisac, bo chyba według ciebie nie wszystko jest takie kolorowe.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-08 20:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest nowy dyrektor,są przyjęcia na produkcje a bedzie jeszcze lepiej z płacami
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-25 19:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam w pośredniaku były oferty pracy jak z wynagrodzeniami , czy dużo nadgodzin można zrobić ,trochę dojazdy mnie zniechęcają , czy pensje terminowo wypłacają
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-05-29 12:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na stronie polcoloritu nie ma aktualnych ofert pracy, ale są zostawione kwestionariusze osobowe, nie wiem, może wypełnię i wyślę.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-02 10:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-29 12:09:10]:
(usunięte przez administratora) można prosić pracowników o wypowiedzi czy terminowo pensje wypłacają, czy nadgodziny są , atmosfera w pracy ,bony na święta czy dają, wczasy pod gruszą itp
zdjecie uzytkownika
randy - 2014-10-17 21:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLCOLORIT to najstarsza prywatna firma produkująca płytki ceramiczne w Polsce. Przedsiębiorstwo powstało w 1984 roku i od tego czasu nie przerwanie się rozwija. Co roku poszerza się produkowany asortyment, a park maszynowy jest sukcesywnie unowocześniany. POLCOLORIT to przede wszystkim bogaty, wyróżniający się wyjątkowym designem asortyment płytek łazienkowych, kuchennych i podłogowych oraz pięknie zdobione dekoracje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polcolorit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polcolorit?
Zadaj pytanie
x