Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polcolorit

Pracowałeś w firmie Polcolorit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
benek - 2013-07-07 10:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może ostatnio miał jakąś rozmowę o pracę u nich? Jak to wyglądało i co oferowali? Dzięki za info!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest siedziba firmy Polcolorit Piechowice?
zdjecie uzytkownika
proste - 2013-07-11 15:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ulica: ul. Jeleniogórska 7
Kod: 58-573
Miejscowość: Piechowice
Kraj: Polska
Telefon: +48 75 7553586
Fax: +48 75 7553586
Internet: www.polcolorit.pl
Email: polcolorit@polcolorit.pl
zdjecie uzytkownika
akcjonariusz - 2013-12-04 17:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam akcje i dużo straciłem na nich, jak wygląda sytuacja w firmie aktualnie..czy widać poprawę na lepsze...
zdjecie uzytkownika
Jas fasola - 2013-12-04 17:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akcjonariusz - 2013-12-04 17:01:10]:
Raporty na GPW, akcjonariuszu ;)
zdjecie uzytkownika
maga - 2013-12-06 12:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje w polcoloricie ? podobno lepiej ? jakies ruchy w placach, nagrody, paczki, premie na swieta ??? napiszcie cos ? moze trzeba wracac do starej firmy ? faktycznie jest lepiej, normalniej, nie scigaja ludzi jak psow za winy kliki ? mowia ze nie juz kliki ? to prawda? bylem pewien ze nie dozyje tego. szukam pracy a kiedys bylo dobrze z zakladem? dajcie jakies info ? skladac paiery ?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-12-06 13:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda jest lepiej, chłopie składaj papiery bo za chwile nie będzie miejsca...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-23 22:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XXX, a co dokładnie jest lepiej w Polcolorit? Co to za paczki premie na święta były? Możesz podac kilka konkretów?
zdjecie uzytkownika
gregor - 2013-12-29 15:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jak tu teraz sypie się cukier- sami sobie chwalcie się chwalcie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-30 15:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gregor, a Ty masz inne zdanie o Polcolorit? Możesz napisac, bo chyba według ciebie nie wszystko jest takie kolorowe.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-08 20:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest nowy dyrektor,są przyjęcia na produkcje a bedzie jeszcze lepiej z płacami
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-25 19:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam w pośredniaku były oferty pracy jak z wynagrodzeniami , czy dużo nadgodzin można zrobić ,trochę dojazdy mnie zniechęcają , czy pensje terminowo wypłacają
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-05-29 12:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na stronie polcoloritu nie ma aktualnych ofert pracy, ale są zostawione kwestionariusze osobowe, nie wiem, może wypełnię i wyślę.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-02 10:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-29 12:09:10]:
(usunięte przez administratora) można prosić pracowników o wypowiedzi czy terminowo pensje wypłacają, czy nadgodziny są , atmosfera w pracy ,bony na święta czy dają, wczasy pod gruszą itp
zdjecie uzytkownika
randy - 2014-10-17 21:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLCOLORIT to najstarsza prywatna firma produkująca płytki ceramiczne w Polsce. Przedsiębiorstwo powstało w 1984 roku i od tego czasu nie przerwanie się rozwija. Co roku poszerza się produkowany asortyment, a park maszynowy jest sukcesywnie unowocześniany. POLCOLORIT to przede wszystkim bogaty, wyróżniający się wyjątkowym designem asortyment płytek łazienkowych, kuchennych i podłogowych oraz pięknie zdobione dekoracje.
zdjecie uzytkownika
matek - 2015-01-05 21:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym się polcolorit zajmuje, to chyba kazdy zainteresowany już wie. Pytanie raczej, jak oni obecnie traktują pracowników? Bo z tego co widze dawno tutaj zbyt wielu aktualnych komentarzy nie było. Możecie napisać jak oni obecnie wynagradzają pracowników, czy aby nie jest to minimalna krajowa? Macie chociaz 2-3 z przodu?
zdjecie uzytkownika
matek - 2015-01-24 21:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to znowu ja, przepraszam, że może trochę poganiam, ale w lutym bede już bez pracy, także czas mnie trochę goni. Bardzo prosiłbym o komentarz w sprawie aktualnych warunków, nie musi byc to nic długiego. Pytanie, czy warto i czy zarobki nie sa oby głodowe tj. zycie od pierwszego do pierwszego? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Głupi Jaś - 2015-02-01 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w powiecie Jeleniogórskim, bardzo źle zarządzana, traktująca pracownika jak bezmyślnego robota którego trzeba wyzyskać do maximum, kiedyś pracowałem i nie polecam, za tą samą kasę w regionie można znaleźć lepszą pracę w godnych warunkach...
zdjecie uzytkownika
Madry Jas - 2015-02-01 17:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Głupi Jaś - 2015-02-01 15:01:33]:
Madry Jas odpowiada, tekst jak sie czyta to widac ze glupi jas go pisal. Zwolniony za lenistwo... pewnie. Zarzadzanie teraz a 3 lata temu nie ma porownania! Jedno sie na 100% zmienilo... Cwaniakow leni ukladowcow coraz mniej w polcoloricie. Mnie sie juz super pracuje kasa jak wszedzie praca jasna i pewna gdy sie pracuje. To znaczy przychodzi pracowac a nie do pracy. Ja robie sumiennie swoje i nie mam problemow i obaw. Jak wszedzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Głupi Jaś - 2015-02-09 16:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdybyś się gościu choć trochę znał na zarządzaniu, organizacji pracy i strukturach organizacyjnych w tego typu zakładach to byś wiedział że w tym zakładzie nie dzieje się dobrze, zapytaj się kogoś kompetentnego na ile osób projektowany był ten zakład a ile obecnie w nim pracuje, aha i jak byś zapomniał to przypominam że komuna to już przeszłość i hasła typu czy się stoi... w dzisiejszych czasach nie obowiązują, dziś nawet na minimalną krajową trzeba sobie uczciwie zapracować, a w ceramice zaharować bo musimy jeszcze utrzymać sam wiesz kogo...
zdjecie uzytkownika
Niezmienne - 2015-03-15 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Głupi Jaś - 2015-02-09 16:58:51]:
...i pomimo tak małego zatrudnienia dalej są pracownicy -fiz- którzy zarobią i się nie napracują a innych poirytują!
zdjecie uzytkownika
lord - 2015-04-03 21:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przepracowalem w tej fabryce 10 lat od 97 do 2006 i bylo wtedy tak samo caly syf i gnojstwo robia specjalisci z kraju piZy i pani pezes tam nigdy sie nic nie zmieni
zdjecie uzytkownika
zgniłek - 2015-04-13 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie jest opinia o cwaniakach z magazynu kierowanych przez nijakiego andrzeja ???
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-18 16:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, może ktoś powie czy są obecnie jakieś przyjęcia do Polcoloritu?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony ze juz byly... - 2015-05-31 01:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepracowalem tam 7 lat ... ludzie opamietajcie sie - to taki kanal ze nawet szwagrowi bym nie polecal! kazdy kto ma zdrowe rece i glowe na karku powinien omijac ten zaklad z daleka, ale jesli lubisz byc ponizany, pracowac za smieciowa kase to zapraszamy - pofastrygowana stara baba i jej przydoooopasy pokaza ci ze Auschwitz to nie bylo takie zle miejsce!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polcolorit

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polcolorit?
Zadaj pytanie
alert