brak logo

Polcolorit

Piechowice

Opinie o Polcolorit

Jas fasola 2013-12-04 17:40:59
Raporty na GPW, akcjonariuszu ;)
maga 2013-12-06 12:12:42
Co sie dzieje w polcoloricie ? podobno lepiej ? jakies ruchy w placach, nagrody, paczki, premie na swieta ??? napiszcie cos ? moze trzeba wracac do starej firmy ? faktycznie jest lepiej, normalniej, nie scigaja ludzi jak psow za winy kliki ? mowia ze nie juz kliki ? to prawda? bylem pewien ze nie dozyje tego. szukam pracy a kiedys bylo dobrze z zakladem? dajcie jakies info ? skladac paiery ?
XXX 2013-12-06 13:20:02
To prawda jest lepiej, chłopie składaj papiery bo za chwile nie będzie miejsca...
kamil 2013-12-23 22:24:12
XXX, a co dokładnie jest lepiej w Polcolorit? Co to za paczki premie na święta były? Możesz podac kilka konkretów?
gregor 2013-12-29 15:42:47
oj jak tu teraz sypie się cukier- sami sobie chwalcie się chwalcie pozdrawiam
kamil 2013-12-30 15:38:33
gregor, a Ty masz inne zdanie o Polcolorit? Możesz napisac, bo chyba według ciebie nie wszystko jest takie kolorowe.
ja 2014-02-08 20:14:40
jest nowy dyrektor,są przyjęcia na produkcje a bedzie jeszcze lepiej z płacami
1
nowy 2014-02-25 19:10:31
Witam w pośredniaku były oferty pracy jak z wynagrodzeniami , czy dużo nadgodzin można zrobić ,trochę dojazdy mnie zniechęcają , czy pensje terminowo wypłacają
3
Marian 2014-05-29 12:09:10
Na stronie polcoloritu nie ma aktualnych ofert pracy, ale są zostawione kwestionariusze osobowe, nie wiem, może wypełnię i wyślę.
1
nowy 2014-10-02 10:27:09
(usunięte przez administratora) można prosić pracowników o wypowiedzi czy terminowo pensje wypłacają, czy nadgodziny są , atmosfera w pracy ,bony na święta czy dają, wczasy pod gruszą itp
randy 2014-10-17 21:15:30
POLCOLORIT to najstarsza prywatna firma produkująca płytki ceramiczne w Polsce. Przedsiębiorstwo powstało w 1984 roku i od tego czasu nie przerwanie się rozwija. Co roku poszerza się produkowany asortyment, a park maszynowy jest sukcesywnie unowocześniany. POLCOLORIT to przede wszystkim bogaty, wyróżniający się wyjątkowym designem asortyment płytek łazienkowych, kuchennych i podłogowych oraz pięknie zdobione dekoracje.
1
matek 2015-01-05 21:08:59
Czym się polcolorit zajmuje, to chyba kazdy zainteresowany już wie. Pytanie raczej, jak oni obecnie traktują pracowników? Bo z tego co widze dawno tutaj zbyt wielu aktualnych komentarzy nie było. Możecie napisać jak oni obecnie wynagradzają pracowników, czy aby nie jest to minimalna krajowa? Macie chociaz 2-3 z przodu?
matek 2015-01-24 21:38:45
Hej, to znowu ja, przepraszam, że może trochę poganiam, ale w lutym bede już bez pracy, także czas mnie trochę goni. Bardzo prosiłbym o komentarz w sprawie aktualnych warunków, nie musi byc to nic długiego. Pytanie, czy warto i czy zarobki nie sa oby głodowe tj. zycie od pierwszego do pierwszego? Pozdrawiam.
Głupi Jaś 2015-02-01 15:01:33
Najgorsza firma w powiecie Jeleniogórskim, bardzo źle zarządzana, traktująca pracownika jak bezmyślnego robota którego trzeba wyzyskać do maximum, kiedyś pracowałem i nie polecam, za tą samą kasę w regionie można znaleźć lepszą pracę w godnych warunkach...
Madry Jas 2015-02-01 17:44:54
Madry Jas odpowiada, tekst jak sie czyta to widac ze glupi jas go pisal. Zwolniony za lenistwo... pewnie. Zarzadzanie teraz a 3 lata temu nie ma porownania! Jedno sie na 100% zmienilo... Cwaniakow leni ukladowcow coraz mniej w polcoloricie. Mnie sie juz super pracuje kasa jak wszedzie praca jasna i pewna gdy sie pracuje. To znaczy przychodzi pracowac a nie do pracy. Ja robie sumiennie swoje i nie mam problemow i obaw. Jak wszedzie indziej.
Głupi Jaś 2015-02-09 16:58:51
gdybyś się gościu choć trochę znał na zarządzaniu, organizacji pracy i strukturach organizacyjnych w tego typu zakładach to byś wiedział że w tym zakładzie nie dzieje się dobrze, zapytaj się kogoś kompetentnego na ile osób projektowany był ten zakład a ile obecnie w nim pracuje, aha i jak byś zapomniał to przypominam że komuna to już przeszłość i hasła typu czy się stoi... w dzisiejszych czasach nie obowiązują, dziś nawet na minimalną krajową trzeba sobie uczciwie zapracować, a w ceramice zaharować bo musimy jeszcze utrzymać sam wiesz kogo...
1
Niezmienne 2015-03-15 18:52:52
...i pomimo tak małego zatrudnienia dalej są pracownicy -fiz- którzy zarobią i się nie napracują a innych poirytują!
lord 2015-04-03 21:38:17
Przepracowalem w tej fabryce 10 lat od 97 do 2006 i bylo wtedy tak samo caly syf i gnojstwo robia specjalisci z kraju piZy i pani pezes tam nigdy sie nic nie zmieni
3
zgniłek 2015-04-13 15:42:24
a gdzie jest opinia o cwaniakach z magazynu kierowanych przez nijakiego andrzeja ???
1
nowy 2015-05-18 16:34:05
Witam, może ktoś powie czy są obecnie jakieś przyjęcia do Polcoloritu?
Zadowolony ze juz byly... 2015-05-31 01:05:57
Przepracowalem tam 7 lat ... ludzie opamietajcie sie - to taki kanal ze nawet szwagrowi bym nie polecal! kazdy kto ma zdrowe rece i glowe na karku powinien omijac ten zaklad z daleka, ale jesli lubisz byc ponizany, pracowac za smieciowa kase to zapraszamy - pofastrygowana stara baba i jej przydoooopasy pokaza ci ze Auschwitz to nie bylo takie zle miejsce!
5
Ludovic 2015-07-07 00:44:25
Poniżanie akurat zdarza się w sporej ilości firm. Oczywiście nie można teraz nagle uznawać, że jest to jakieś dobre zachowanie, ale prawda jest taka, że spora liczba pracodawców posuwa się do takich niezbyt przynoszących chlubę rozwiązań. Może coś by się zmieniło gdyby włodarze trochę zmienili nastawienie do pracowników...
nowy 2016-01-15 17:05:12
Co u Was słychać co taka cisza , czy warto starać się i pracę w Polcolorit czy idzie na lepsze
gerzik 2016-01-17 00:09:52
@nowy sam musisz zdecydować, dobrze by było gdybyś udał się na rozmowę o pracę i zobaczył jak to wygląda. Umowa na zlecenie, zarobki do negocjacji jak zawsze.
ciekawski 2016-01-31 14:24:18
Czy Włoch C.C dalej tam rządzi czy coś się pozmieniało
bez pracy 2016-02-05 14:21:38
jest ogłoszenie o pracy u was magazyniera z uprawnieniami do obsługi wózków widłowych ,jeśli możecie proszę napiszcie coś od siebie jako pracownicy ,będę bardzo wdzięczny /osobiście nie znam nikogo kto u was pracuje/
2
mumial 2016-02-06 19:23:48
Z tego co wiem, to na samym początku dostajesz umowę na okres próbny, potem możesz jednak walczyć o umowę zlecenie. Zarobki chyba w graniach 2000 złotych na początek.
ocotocho 2016-02-09 13:59:17
Miałem tlf o wpisie. O co chodzi? Może ktoś z biura coś wie?
Vifon 2016-02-10 14:14:33
Masz zdrowy kręgosłup? Bo jak nie to długo nie porobisz...rozumiesz?
ciekawski 2016-02-12 18:30:21
prosimy osoby które coś wiedzą aby napisały o co chodzi ???
tomek 2016-02-17 17:44:35
było ogłoszenie do pracy u was wysłałem @ zobaczymy ile będzie chętnych
moje pytanie czy pracujecie na 3 zmiany,i czy za nadgodziny płacą uczciwie czy społecznie zostaje się
gosc 2016-02-18 03:46:59
nocne zmiany na piecu tylko, tak to pierwsze i drugie. nadgodziny jak sa to platne o ile nie ma jak ich odebrac i placone jako setki
łuki 2016-02-21 20:04:06
szkoda, no ale w sumie @gosc dobrze, że jakoś te nadgodziny rozliczają. Podejrzewam, że bardzo często się nie zdarzają, ale dobrze mieć świadomość solidnego rozliczania
xxx 2016-02-26 21:46:38
Chodzi o Jureczka o mój Boże ile ma roboty na traktorze i Tomeczka z młyneczka :)
prawda 2016-02-28 21:51:27
zauważyliście został usunięty jeden wpis czy wiecie który wszędzie cenzura no chyba iż zawierał nieprawdziwe informacje
2
Nij 2016-03-04 13:04:18
Ja wiem, że niektóre wpisy zawierają wulgaryzmy i jeszcze jakieś ciężkie wrażliwe dane jak numery telefonów, to czasami wylatują, ogólnie to właśnie mówisz o takim
ojejku 2016-04-11 20:27:12
O kulturę trzeba dbać, ale jakie są średnie zarobki? Dzięki
memifio 2016-05-11 18:30:57
Ciężko określić @ojejku jakie są średnie zarobki, no ale myślę, że nie będzie problemu abyś zarobił 2000 netto
Wszyscy mnie tam znaja 2016-07-15 20:20:25
2000 netto - no pieknie to cala 100 za dzien roboczy :) albo 25euro - czyli tyle ile dostaje sie za 2.5godziny najnizej platnej pracy w Niemczech czy na Wyspach - niezly wypas. Jak widac w Piechowicach ciagle Afryka - i pizzojady szukaja czarnuchow. Powodzenia!
2
MKk 2016-07-15 23:20:06
Wiadomo, że tego typu sytuacje były jednorazowe @3erty, a najlepszym dowodem że wszystko jest dobrze jest fakt, że oprócz premii które miał się pojawić w tym roku jeszcze atmosfera opiera się na dobrych stosunkach.
1
Gres 2016-07-18 08:23:37
Kto pisze te bzdury o płacy dla początkującego
2000netto i premii i dobrej atmosferze - moderatorzy zakładowi?
henioo. 2016-07-18 12:13:33
no to jak z tymi zarobkami jst w końcu, każdy pisze co innego tak naparwde no i ja sam już się nieźle w tym pogubiłem też tak naparwde.
Mono 2016-07-18 20:30:47
Henioo, mistrzu quizu-chcesz pracować to choć, bo jak nie to i pieniądze nie pomogą.
MKk 2016-07-18 23:19:17
Takie programy stażowe wydają się być dość rozsądne. Najwazniejsze odbycie stażu jest płatne, a potem jest szansa żeby zdobyć u nich dalsze stabilne zatrudnienie. To fajne rozwiązanie zwłaszca dla kogoś kto dopiero stawia kroki na rynku.
ktos 2016-07-27 21:55:56
ktos pisal iz macie dostac premie chyba za przestoje
ewr 2016-07-29 17:39:30
@MKk no ta bo dzieki temu laczysz dwie rzeczy zdobywasz doświadczenie no i możesz też sobie troche pieniedzy zarobic
kto by to nie był 2016-08-02 20:13:58
Sami moderatorzy zakładowi
Ww 2016-08-02 22:26:05
A skąd tam @kto by to nie był daj spokój, fajna robota, która się ludziom podoba, mi się wydaje, że naprawdę spoko rzecz, popatrz tylko na warunki pracy - kasa jest dobra, pensje są zawsze na czas i z tym w ogóle nie ma problemu
1kwietnia 2016-08-03 22:08:40
Spokój, fajna robota, ludziom się podoba, spoko, kasa jest dobra, nie ma problemu...kto to pisze dziecko?
hhh 2016-08-03 23:28:15
@ 1kwietnia - to ze ktoś ma inne zdanie niż ty, nie znaczy że nia ma racji czy sie myli. Kazdy z nas tutaj wyopowiadających sie ma prawo mieć własne zdanie i musisz to uszanować. a zmieniając temat czy poszukują może teraz ludzi do pracy? proisze o inf
Zostaw swoją opinię o Polcolorit - Piechowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polcolorit