logo D&TB SYSTEM

D&TB SYSTEM

Sławoszowice

Opinie o D&TB SYSTEM

anonim 2009-02-26 17:03:29
w chwili obecnej nie maja ofert pracy, ale poza tym ok
pracuś 2010-06-15 02:19:49
DTB to bardzo dobra firma .Pracowalem w Hiszpanii wiele lat i bardzo dobrze zarabialem .Teraz jak w calej europie hiszpania ma kryzys i wszedzie zarabia sie gorzej .Trzeba szanowac wlasciciela i pracodawce .Osady kazdy moze dawac anonimowo tylko niech sam spojrzy na siebie .Wlasciciel DTB to prawy gosc i zycze mu zeby tak rozwijal jak dotychczas interes i szanowal ludzi
anonim 2010-06-15 02:24:27
(usunięte przez moderatora) jesli myslicie ze jestescie anonimowi to sie mylicie .Wasz adres ip jest rejstrowany w tym portalu i jak ktos bedzie chcial to i tak was rozszyfruje i juz nie bedziecie tak odwaznie knuc za plecami kogos jak was pozwie .
pracownik 2010-06-16 20:04:53
Ciekawe czy ktoś chowający się za anonimami zastanowił się nad pracującymi w tej firmie i ich rodzinami wypisując te bzdury, Milicz jest mały a pracy jeszcze mniej.
anonim 2010-06-23 10:06:17
No tak tylko lepiej zyc "w PRAWDZIE". Na tym sie lepiej wychodzi!!!
anonim 2010-06-29 14:05:40
Hmmm...??? Tylko dlaczego Ci, ktorzy pochlebnie wypowiadaja sie o tej firmie z (usunięte przez moderatora) i jej wlascicielowi, czemu oni zaslaniaja sie mianem "anonimowy"? Czyz by nie chcieli wyjsc na klamcow? Zrozumiale ze piszac drazliwa prawde pozostana anonimowi. Dziwne jest to ze Ci, ktorzy bronia firmy nie chca sie ujawnic (?). Dlaczego...???
anonimowy 2010-08-09 01:03:18
Źródłem wszelkiego zła jest chciwość pieniędzy.
cc 2011-09-14 14:12:50
I kto to mówi?
Szymek 2012-08-20 18:58:00
Mi w DTB pracuje się bardzo fajnie
Może i hajs nie jest za duży ale za to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isty zespół
Jężeli ktoś ma wiedzę, jest kumaty i będzie się starał to napewno zostanie doceniony
Nie sugerujcie się opiniami ludzi, którzy bez jakiego kolwiek pojęcia o branży liczyli na kokosy
Alek Słoniewski 2013-03-21 10:48:55
Ja natomiast dodam, ze w pazdzierniku wykonalem prace dla D&TB i do dnia dzisiejszego prosze sie o zaplate. Moge napisac, ze prezes (usunięte przez moderatora) jest nieuczciwym zleceniodawca. Jak ma zly humor to potrafi sie obrazic i nie odbiera telefonow. Moim zdaniem nie radzi sobie ze stresem i obowiazkami, moze nie dorosl do tego i powinien sie wstydzic....
Pracuś 2013-03-21 15:42:22
nikomu nie polecam, trzymac sie z daleka
obserwator 2013-05-11 13:16:07
ta firma to przerost formy nad trescia,ludzie warsztatowi to zlo konieczne powinni pracowac na umowe zlecenie bez wynagrodzenia tak bylo by najlepiej w/g wlasciciela i kadry, a jest ich prawie 1;1,jesli panstwo daje im takie instrumenty prawne to traktuja ludzi jak murzynow na plantacjach bawelny w USA.
anonim 2013-06-29 18:26:55
tak oczywiscie, na poczatku LB obiecuje złote góry i wysokie wynagrodzenie, poza umowa, ktora jest ustawiona na minimum, czas jednak pokazuje swoje. LB nie placi na czas a gdy nie chcesz juz wykonac dla niego kolejnego zlecenia to obiecuje ze zaplaci za poprzednie, jezeli wykonasz nastepne...., ktore i tak nie zaplaci. jedno trzeba przyznac...umie manipulowac ludzmi.....
ccccccc 2013-07-01 17:57:45
wynagrodzenia nie są popłacone,
anonim 2013-07-03 21:31:19
Nie dajcie się omamić temu facetowi, on ma wszędzie długi, jeżeli macie inny wybór dajcie sobie z jego firmami spokój
Anonim 2013-07-31 14:30:19
Chłopie firma jest w likwidacji, wypłaty nie sa na czas, ludzie uciekają z jego firm
mateusz 2014-04-22 19:53:03
jak dla mnie to tak naprawdę jedno i to samo. Po całym procesie już nikt nie powie że tu pracuje, więc nie ma co się poprawiać
1
rudy 2014-04-28 16:34:53
no dobra to w takim razie pewnym jest już, że D&TB zostało zamknięte? czy ciągle to tylko pogłoski?
zdzich 2014-05-07 15:00:34
Ludzie! LB to zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który wszystkie swoje firmy doprowadził do bankructwa! Teraz kombinuje z nową firmą co się nazywa KLK ale i tam już są długi i nie płaci podwykonawcom. DTB jest w likwidacji ale chyba nie ma nikogo kto by wierzył, że tą firmę się da uratować. Nie przy takim złodzieju prezesie!!!
zraz 2014-06-10 16:58:30
Dokładnie tak jak Zdzichu pisze KLK też jest na granicy upadłości a prezes ma wszystkich pracowników głęboko w d....e . Jak tylko ktoś chce pogadać o wynagrodzeniu to ten gbur ucieka pod pretekstem że zaraz wróce to pogadamy, wychodzi na dwór i spier...a w długą.Jest po prostu zwykłym [usunięte przez administratora] do odlania
Cabus 2014-06-24 15:38:58
a CZY PRZYJMUJECIE MOŻE MŁODZIEŻ ? NA STAŻ WAKACYJNY BYŁBYM Z KOLEGĄ CHĘTNY :) MOŻLIWE ŻE PODEJDZIEMY DO FIRMY,CO DO FIRMY TO Z TEGO CO SŁYSZĘ JEST BARDZO DOBRA ZAROBKI JAK TO W POLSCE NIE ZA DUŻE,ALE KAŻDA PRACA JEST DOBRA :)
pracownik 2014-06-26 09:30:02
Proces ich całkowicie pogrąży. Jak ktoś może jeszcze pytać o pracę w tej firmie?
ala 2014-06-28 15:24:28
Doputy co to żyją i mają wszystko glęboko w poważanuu!!!
kara 2014-11-11 23:43:13
lb to złodziej nie ma sensu się prosić o pieniądze bo i tak ich nie dostaniecie jak najszybciej do sądu a jego miejsce jest w więzieniu dawno tam powinien być za swoje przekręty ,kłamstwa,oszustwa i krzywdę ludzką
Typus 2014-12-12 22:29:13
Myślę, że to wszystko kwestia tego jak kto podchodzi do pracy. Czy jest to dla niego jakiś ważny wybór życiowy czy decyzja porównywalna do kupna bułek w sklepie. Po to są takie fora jak gowork aby móc dobrze wybrać i przed decyzją podjąć odpowiedni wybór, bo można tylko sobie pluć w brodę jeżeli ktoś da sobie spokój z negatywami...
mrom 2014-12-27 12:48:49
Macie moze jakies informacje na temat tego jak prowadzona jest rekrutacja w tej firmie? Zastanawialem sie nad tym, aby sprobowac tam swoich sil, bo chyba mozliwosci rozwoju i awansu sa calkiem niezle w porownaniu z tym co oferuje konkurencja. Jakby ktos mogl udzielic jakis informacji to bede zobowiazany.
bzdziel 2014-12-28 10:46:28
Jestem nie wyplacalny i nie uczciwy
4
anonim 2016-05-20 17:36:36
TA FIRMA JUŻ NIE ISTNIEJE. I BARDZO SIE Z TEGO CIESZĘ NAJWYŻSZY CZAS.......
WORKER 2016-06-06 13:50:03
Firma istnieje i ma się bardzo dobrze z tego co wiem .Jeśli ktoś chce pracować to pracuje i pracodawca też docenia takiego pracownika ,a sieroty i niedojdy zawsze będą pisać bzdury i narzekać bo tak naprawdę są nic nie warci , dają z siebie mniej niż 0 ! a chcieli by w zamian góry złota .I dlatego ten kto oczekuje ,że za nieróbstwo otrzyma kasę jest w błędzie na szczęście coraz mniej takich łachmetów -:)
eryk 2016-06-25 14:45:38
WORKER' czesciowo się z tobą zgodzę, ponieważ jest tak często, że narzekać najlepiej pośrednio a w twarz nikt nie wyrazi swojej oceny. U was chociaż plusem jest to,że maacie tego Pana Wojtka ktory wszystko ogarnia i dobrze kieruje zespołem i jeszcze widać postępy.
Zostaw swoją opinię o D&TB SYSTEM - Sławoszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&TB SYSTEM