brak logo

Chemobudowa-KrakówS.A.

Kraków

Opinie o Chemobudowa-KrakówS.A.

anonim 2009-02-26 16:55:02
Słowa kojarzące się z Chemobudowa-KrakówS.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...bardzo dobrzew .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... w porządku.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Chemobudowa-KrakówS.A.:
w pracy zagranicą.:
anonim 2009-06-12 15:17:23
Bardzo dobra firma
1
lobo 2013-01-23 22:00:29
ja pracowałem w tej firmie na przełomie lat 1995-2002 z przerwami na tzw. karencję ,większych problemów z kadrą na eksporcie nie miałem , po za jednym kontraktem w nie daleko jeziora Bodeńskiego .ale tak najgorzej jeszcze nie było jeżeli chodzi o kasę nie było problemów ,regularne przelewy ,tylko jedna sprawa ''wynagrodzenie nie adekwatne do ilości przepracowanych godzin no i te soboty z darmo , a tak reszta ok ,,
anonim 2014-01-09 18:01:04
Chemobudowa Kraków S.A.
minusy -
niskie zarobki, stresująca praca, brak inwestycji w firmie, spychologia stosowana, zarabiają tylko ludzie przy korycie, przestarzały sprzęt
plusy +
ciekawe inwestycje, odprowadzane składki, ubrania robocze, legalna praca
1
Życzliwy 2014-08-07 10:00:39
Ludzie nie daj cię się omamić na wyjazd z tej pseudo firmy za 5 euro z hakiem. Murzyni za czasów secesji byli lepiej traktowani,mobing na każdym kroku i ci wazeliniarze którzy wchodzą tym wsiowym majsterką w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o warunkach mieszkalnych w byłych stajniach już nie wspomnę...............Totalna porażka omijać szerokim łukiem .
2
Anonim 2014-08-07 10:04:30
Jeśli ktoś jest bezdomnym lub alkoholikiem to praca dla Ciebie
1
KIMI 2014-08-12 20:02:36
I zapomniałeś dodać kolego o szczurach i roboty od świtu do zmierzchu a w kadrach mówi się o 10 godzinach ...............Nie polecam nikomu tej firmy.
1
ząbek 2014-08-24 10:06:44
nie polecam nikomu,ludki tam pracujące to pazerne hieny które kablują ,wchodzą do tyłka kierownikom i nie mają honoru.
1
Normalny 2014-09-01 14:52:28
Ja bym się zdziwił że ktoś chcę w tym BAGNIE zwanym chemosyfem pracować,pracują tam same niedojdy życiowe ..........
2
Tomek 2014-09-07 21:03:27
Myślę że trzeba być pijanym aby podpisać z tą firmą umowę .
2
Ted 2014-09-30 23:55:42
Riki,co oferują ??, Pracę od świtu do zmierzchu i 5 euro z groszami.
1
Do dwd 2014-10-15 12:54:54
Jak dobrze poszukasz to Kraju więcej zarobisz jak w chemo w Niemczech,wiesz tylko o której wychodzisz do pracy a z powrotem jest różnie ,do tego fatalne warunki mieszkaniowe i codzienna praca na wariata i wszystkie soboty za frajer.
2
Do dwd 2014-10-15 12:57:31
No i zapomniałem o ludziach tam pracujących którzy sprzedadzą cię za piwo
1
Allex 2014-10-21 12:16:11
Straszne szambo,ale to ludzie sami robią sobie kuku dając się tak wykorzystywać.
2
Tom 2014-10-22 16:32:33
Szkoda czasu na taką firmę.
Do dwd 2014-11-13 20:39:20
Tak darmowe wszystkie soboty , a beton to się codziennie leje..
4
DK 2014-11-19 14:57:54
Hahaha - i się będzie lał nieustannie !! hehehe

Soboty za darmo ? Co ?! I to ma być solidna firma ??
Znam takich wazeliniarzy z autopsji...w Polsce...to już nie chcę nawet myśleć co tam się dzieje, bo jak wiadomo - naszym rodakom za granicą odpala strasznie.
Pozdrawiam
1
do DK 2014-11-24 12:36:12
Oj nawet nie wiesz jak bardzo im odp......a. W niedziele jadą do kościoła a w poniedziałek się wzajemnie szmacą i wyrywają robotę z rąk, z tej firmy jadą albo emeryci lub sami pijacy.
1
frood 2014-12-20 10:00:52
Masakra export w tej firmie wyglada tak ze za nadgodziny nic nie daja z wypłat jeszcze zabieraja niby za przejazd firmowym busem mieszkanie katastroficzne ,, baraki stare po kuchni robale chodza śmierdzi i łatwo można syfa dostać a pieniadze to 5 euro na godzine
2
ciszaa 2015-01-31 03:15:31
ja to bym chcial sie wypoweidziec ale nic nie wiem ;] taki peszek - studiuje i szukam pracy albo chociaz stazu wiecie cos o takim temacie w chemobudowie. cos dla studenta przyszlego inzyniera ktory szuka kasy i zaczepienia przedewszystkim istnieje jakas sznasa na to w chemobudowie ? prosilbym o informacje o pracy i jakies opinie
1
chemosyf 2015-03-14 23:45:26
Firma krzak!!!!!!
2
ja 2015-03-28 12:53:02
ja po studiach poszedłem do tej firmy, co innego mi obiecywali na rozmowie a co innego wyszło na budowie.
2
chemosyf 2015-04-02 19:47:51
Z zatrudnieniem nie masz żadnego problemu ponieważ potrzebują niewolników do pracy ponad siły i warunkach mieszkalnych podobnych za czasu secesji.
2
anonim 2015-05-13 19:14:46
Chemobudowa Krakówm moim zdaniem najlepsza w Małopolsce.Sama tam pracuje oraz większość moich znajomych rodzina.Pracują w Polsce jak i na budowach w Niemczech.Nie ma problemu z kasą i warunkami mieszkaniowymi.Wszyscy są zadowoleni.
2
Sam 2015-06-11 21:53:26
To zapraszam do niewolniczej pracy i mobbingu w Niemczech....Jak można pisać takie bzdury i okłamywać ludzi !!!!!!!!!
1
nowy 2015-07-06 19:55:03
pieknie 240 godzin 1050 na konto 300 do reki a gdzie podatek mieszkania hehe stajnia ja tak trafilem niepolecam
roger 2015-07-21 06:33:28
Totalne złodziejskie dno!!!!!!!!
1
Dawid 2015-08-13 22:08:32
Najgorsza ,,firma" w Jakiej pracowałem nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Seba 2015-08-22 13:43:34
Ta firma to totalne szambo.
1
Edi 2015-08-24 20:40:13
To wszystko prawda ta firma to czysty wyzysk pracownika.
2
Zielony 2015-09-05 23:12:23
Ludzie ja myślałem że ta firma już nie istnieje za wyzysk i niewolniczą prace .
1
gonzo wielki 2015-09-08 20:17:30
Totalna porażka, narzędzi do pracy brak, umowa do bani, zarobki żadne jak na zagranice, wszystko pięknie ubrane w słowa na rozmowie kwalifikacyjnej... do tego dojazdy na własną rękę...
1
ewelinkaw24 2015-09-10 10:15:08
Witam,

Potrzebuję Panów na regipsy do Niemiec. Macie jakieś namiary?? Umowa na rok czasu, wynagrodzenie w terminie.

( usunięte przez administratora )
dvd+r 2015-09-26 19:49:13
firma krzak norbert,golonka,i jego przydupas wielki majster bogóś cała elita z firmy norberta omijajcie ich kradną a ciebie podjebią ze niechce cisię pracować będziesz harował a itak powiedzą że doniczego się nienadajesz.
Seba 2015-09-26 19:53:15
Przecież ta firma to totalny wyzysk człowieka.
Aa 2015-10-11 16:05:15
A jak się odezwiesz to dowiesz się że biuro przepustek jest na Klimeckiego lub straszą cię że trafisz na budowę do Ryszarda który lubi godzinki
1
Mariusz 2015-11-01 06:33:24
Chyba żartujesz ekstra płatne,masz jedną stawkę dzienną nie ważne ile godzin przepracujesz nie całe 50euro.
1
Mariusz 2015-12-25 22:09:51
Nie umowa jest Polska
1
Daro 2016-02-03 21:45:05
Soro jedz przekonaj się może tydzień wytrzymasz w tym syfie......
Andys 2016-03-08 13:42:19
Witam, prosiłbym o aktualne opinie na temat pracy w Chemobudowie
zainteresowany 2016-05-24 20:18:41
moze ktos powie jakie sa zarobki bo mi powiedzieli 9 euro 10 godzin dzienie sobota do 13 czy to tylko marketing
Janek 2016-06-10 13:04:51
2500 zł brutto ! Śmiech na sali!!
2
Paweł 2016-06-21 12:45:19
EURO !!!!!!!!!!
Rola 2016-06-21 14:21:43
Dobrze Ci powiedzieli. Tak tu jest i jakieś 1900 euro na rękę z tego wyciągniesz. Ja polecam. Praca lekka nie jest jak to na budowie ale dobrze płatna i wszystko w terminie.
6
Bolek 2016-09-23 09:17:51
Jakie są zarobki operatora żurawia wieżowego ? czy operator to operator , czy człowiek orkiestra i każą robić wszystko i jakie teraz zarobki ?
Am 2016-09-23 16:26:20
No ja Wam powiem, że Chemobudowa-KrakówS.A. zatrudnia teraz na jesieni na nowe budowy, aktualnie poszukują do niemiec np. murarzy, cieślów szalunkowych, licówkarzy czy nawet operatorów żurawia wieżowego, ogólnie zatrzęsienie ofert w tym momencie, jest dobrze.
Aneta 2016-10-25 10:16:17
Witam Poszukujemy w Krakowie SAMODZIELNEGO INŻYNIERA PROGRAMISTĘ
piszcie na adres amalanowska.linguajob@gmail.com Prześlę ofertę pracy
sami 2016-11-15 15:09:59
nie dajcie się skusić na taką pracę naprawdę trzeba być alkoholikiem żeby tam pojechać więc nie polecam
Andrzej 2016-11-22 10:48:13
Trzeba wylecieć z pracy za alkohol, żeby pisać takie komentarze. Ja tu ciągle pracuję i to jest najlepsza firma jaką znam i kierownik mówi, że ciągle ludzi przyjmie. Pieniądze dobre i na czas płacone. Wszystkim polecam tą firmę.
1
Leon 2016-11-25 13:03:27
Pociotki może są i zadowoleni.Ja pracowałem w tej firmie w niemczech w latach 94,95,96 i widzę po wypowiedziach że nic się nie zmieniło przez te 20 lat.Prawda jest smutna,Polaków traktują jak niewolników,mieszkania nieraz wynajmują gorsze niż mają uchodźcy!Ale pod względem czysto finansowym Chemobudowa wypada najgorzej,czyste niewolnictwo.Pracowałem jako operator żurawia.
Smutne jest też bardzo niski poziom intelektualny,moralny tych pracowników-jedyne chobby to piwo,albo wóda lub odwrotnie i mentalność niewolnika.Ale w Polsce traktują ludzi podobnie.Pozdrawiam wszystkich normalnych
Zostaw swoją opinię o Chemobudowa-KrakówS.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chemobudowa-KrakówS.A.