brak logo

PPH AMG

Lębork

Opinie o PPH AMG

Adaś do P.Darka 2015-11-08 20:52:06
Dariusz z tą premia jest różnie skoro jest naliczana od pracy to jakim h ten co pracuje dużo efektywnie dostaje mniej od tego co robi nie efektywnie dużo mniej
Stoczniowiec 2015-11-09 05:24:54
Z tego co słyszałem to u was jest akord....co to ku......wa ma być!!?przy spawaniu!?jakiś PRLowski system.........w akordzie to palety można zabijać ale nie spawac.....ma ktoś jakieś pojęcie o robocie u was???
magnum 2015-11-11 01:14:47
dobrze słyszałeś dno totalne.Może w tej mieścinie powstanie konkurencja to w tym bajzlu pracowac będą sprzątaczki
wujcio 2015-11-16 17:48:28
A co to za lizodup został kierownikiem na absetzach ?
4
ciocia 2015-11-17 15:03:49
Ten to dokładnie sobie to stanowisko wylizał....od początku w dziobal...
2
dziadek 2015-11-18 10:51:03
co niektorzy zostali awansowani na tak zwanych brygadzistow no zesz najwieksi partacze podpier....e z duzym pyskiem,a ten gucio z abzesow to ma chorobe stolca twardego,chlopaki powodzenia
3
wnuczek 2015-11-19 13:31:22
widze ze cala rodzinka prwie w komplecie zwolnic tych starych pegerowcow bo zament sieja i szkodza zakladowi czy ten wasz szefuniu nie widzi ze to tylko oni maja najwiecej do powiedzenia
babcia 2015-11-20 10:11:06
przede wszystkim pozbyc sie UKRAINCOW to co oni robią to jakis zart czy ten prezes nie widzi ze najwiekszy gnoy to oni robią a innym się obrywa .I jedno co mnie smieszy to ze są jakies punkty karne jeszcze troche i prawko zabiorą co za szopka
krzych 2015-11-25 19:42:13
Hmm generalnie kazda z osob piszaca tutaj jest lamusem strasznym... jestescie specjalistami, dobrymi spawaczami, super monterami.... nie podoba wam sie zmiencie prace .... jestescie specjalistami od kierowania ... zaluz wlasna firme i kieruj.... chcesz byc kierownikiem bo sie znasz na tym to wysli cv do roznych firm i bedziesz miał prace napewno cie przyjmą... jestes madry ogarniety i dobrze spawasz jedzdo norwegi i zarabiaj kase .....angielski napewno znacie wszyscy i sie odnajdziecie napewno ;) . ktos kogos tam trzyma????? Jetes dorosły???? Zmien prace !!!!!
1
tom 2015-11-25 19:50:57
Premia jest uznaniowa ..... jak nie wiecie co to znaczy to wyggoglujcie
1
rafcio 2015-11-25 19:53:40
Szkoda ze ci pracownicy sa tacy ok ze nawet mase ukradna jak sie zostawi ... szacunek dla nich heheh
tomekz 2015-11-25 19:58:56
W leborku jest przynajmniej kilka firm produkujacych kontenery oraz kilka produkujacych konstrukcje stalowe wiec nie pracujcie w amg tylko zmiencie prace bedziecie wiecej zarabiac oraz bedziecie miec lepsze warunki kazdy was przyjmie bo jeatescie specjalistami i super spawaczami
2
artur 2015-11-25 20:08:39
Czyscisz kontenery ..... wiec rozumiem ze jestes dobrym specjalistą ??? Czy czyscisz kontenery bo nie masz zadnych innych umiejetnosci ???
1
tadek 2015-11-25 20:16:12
Piszac tak jak piszecie sami z siebie robicie pizdy ... tak wam zle to zmiencie prace
NIKI 2015-11-26 10:06:07
ogolnie nie jest zle to nie wiem czemu nażekają praca jest etat jest pieniądzę są to w czym rzecz nie rozumiem .Ja tam sobie chwale tyle ze ludzie to .... nie bede konczyl.
odpowiedż 2015-11-27 11:52:02
jest dobrze moze byc tylko lepiej lub gorzej ale to przyszłość,a co do ludzi warcholow kaszubów i pegerowców trzeba sie pozbyc mozna sypnąc nazwiskami ale to były wstyd dla nich choc oni maja to gdzies jeszcze ich nie rozpracowalem ale myślę ,że maja jakies uklady
Ogólna ocena to 4 do piątki troche brakuje- pozdrawiam
magnum 2015-11-29 10:12:27
Można zaklinać rzeczywistosć ale pytanie ile dziś powinien zarabiać człowiek w polsce.Parytet to najnizsza+premia uznaniowa.I większosc firm na tym bazuje,konkurencja w takiej miescinie to jak ceny paliw n a.róznych stacjach czyli zadne.Wiadomo kto zarabia.Na razie
magnum do troli 2015-12-03 19:27:54
Ja nie mówię o tej konkurencji w leborku bo to tolna klapa.Czasy się zmienia pogadamy.ajeżeli chcecie prawdy popracujcie tydzien gdzieś na hali tych dużych kontenerów w akordzie za rentę,Zapraszam .Pprzedzam lewar sporo waży i włazić trzeba wysoko po drabinie bez szczeebla.Zresztą ludzie odchodzą maja dość!!!!!!
Zaraza 2015-12-04 14:04:42
Ty kaszubie z nowej wsi lub lebienia sam chciałeś jeden z drugim akord to teraz morda w kubeł niepodoba się to won na Kuronia
do zarazy 2015-12-05 17:08:17
PO co na kuronia wystarczy AMG na jedno wychodzi.
Bolo 2015-12-08 18:10:34
Nie ma się co dziwić większość pracowników kradnie nawet trzonek od miotły, najwięcej kradną ci najstarsi bo młody to się jeszcze boi, a co do zakładu Yes ok
magnum 2015-12-09 09:10:42
ktoś wyżej napisał że zarobki zależą od wksztalcenia etc.myślę ze nieznasz realiow w amg kible sprzątała pani po studiach
Łask do mmagnum 2015-12-10 07:04:58
Nie ciekawe która to była pani po studiach twoim zdaniem kto Ci ten bajer wcisnął
Łask sluchuj 2015-12-10 15:35:26
Była swego czasu młoda dziewczyna na zastępstwo za te stare pudło i była po studiach jakiś tam
Łask do mmagnum 2015-12-10 15:49:20
Powiem Ci że przydałoby się co niektóre paniusie wymienić na lepsze i młodsze bo tym starym przydałoby się trochę kultury
krzys 2015-12-17 05:00:41
Nie wkur....ia was ten azor?paleta się pod nogami jak wściekły....
magnum 2015-12-17 20:28:46
Walić azora co mu zostalo zanim wyleci ?Mieszał w betoniarce tak dlugo dopóki sam do niej wpadł.Wogóle o czym my gadamy ta firma to tworzy podobne azory taki ma chrakter.Kasa ponad wszystko liczy się tylko i wyłącznie tam nie ma innych wartosci.Zysk zysk zysk a ludzie aby nie zdechli i mieli sily do roboty.Amen.
pan józek 2015-12-19 17:28:38
a kto to ten azor ?
smart 2016-01-19 22:30:30
Co za syf co za bajzel zabić sie idzie o organizacji nie wspomne a ciągle mało mało szybciej szybciej i kontener poprawiany tydzień czasu przez stado ludzi bo nieszczelny brrr....rzygac się chce
2
nikon 2016-02-22 10:42:32
TA do zakladu nie ma co sie czepiac placą na czas jet ok ,ale za to ludzie sa po prostu 3litery takiego bydła zakłamanego jak tam robi to jeszcze nie widziałem sami na siebie donoszą mało tego złodziejstwo na kazdym kroku kolega koledze mase zapier... .
2
toztoszok 2016-03-23 17:21:26
A czym ty sie szczycisz?że ci płacą 1600zl na czas....a uj...bany jesteś od stóp po czubek glowy....szanuj się trochę..
Sylas 2016-05-29 00:42:57
Jeśli masz inną możliwość trzymaj się z dala od tego zakładu. Wiem o czym mówię ,pracowałem tam dwa lata.
4
gruby 2016-08-24 08:43:44
Witam jeśli macie możliwość to jak najdalej od tego molocha , wiem co mówie pracowałem tam połowe swojego życia . Pozdrowionka dla starych pracowników :)



4
nick 2016-09-06 16:45:59
To się nie zastanawiaj tylko zadzwoń i zapytaj
nick 2016-09-07 09:15:39
PROSTE DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TYM ZAKŁADEM .Napisałem specjalnie dużymi
2
witek 2016-09-07 20:00:01
Czemu od was taki gnój wychodzi???oglądam te kontenery co na aucie stoją i rzygac się chce!!!inne zakłady z Lęborka potrafią zrobić jakoś lepiej .......ktoś to kupuje???
2
nick 2016-09-07 20:35:46
To po Robocie
malenki 2016-09-13 22:24:55
Gnój to ty robisz a wyroby które z chadza są warte tysiące a ty lamusie to możesz jedynie pomarzyć o takich pieniadzach
Nawigator :) 2016-09-13 22:30:17
A ten dupowłaz z orlim nosem dalej tam pracuje???
2
witek 2016-09-22 08:07:19
Dziwny jest ten zakład ze kierownikiem zostaje człowiek po nie skończonej szkoły BUDOWLANEJ
Czy brak już ludzi wykształconych by podjąć pracę na tym stanowisku?
1
fast 2016-09-26 05:16:11
Po co wykształcenie?wystarczy dobry język.....
2
piotr 2016-09-29 18:00:20
ja pracuje na abrollach i mam 4 koła netto zawsze wiec jest ok
waldek 2016-09-29 18:07:09
Malarnia jest najlepsza i rumun heheheh
1
olek 2016-09-30 12:18:09
kto ?
olek 2016-09-30 12:18:30
kto ?
SIOSTRA 2016-09-30 12:25:51
osoby które piszą ze zarabiaja 1600 to ofiary losu jakies i sieroty i tyle.... marudzą i piszą jakies bzdury , normalni ludzie zarabiaja normalnie powyżej 3 i nie piszą tutaj bo szkoda im czasu na durnoty a takie ofiary co mają 2 lewe ręce zawsze badą marudzic i będzie im zle , no ale tak zawsze było i będzie
3
pracus 2016-10-01 00:48:30
Jasne ze tak nie ma takich wyplat jak 1600 zl W tym zakładzie i w tej branży pracownicy zarabiaja najlepiej w leborku mimo ze maja akord
2
zaremba 2016-10-06 13:17:54
jak robisz w czasie pracy zlecenie i na to ci szef pozwala to sie nie dziwie lamusie
snook 2016-10-07 05:05:23
Cóż.....co wolno wojewodzie....
jan 2016-10-07 09:18:13
A ty lolo sam tam pracujesz i przed robotą chce Ci sie pisać komentarze snobie
Zostaw swoją opinię o PPH AMG - Lębork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG