brak logo

WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.

Toruń

Opinie o WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.

OLLO 2013-06-21 22:38
Stanowczo odradzam wszystkim, pracowałem tam jako handlowiec...praca 10-12 godz to standard, brak obiecanych prowizji od sprzedaży a kierownik jedyne co potrafi powiedzieć: Czekamy na wyniki, musicie zwiększyć skuteczność.... i tak cały dzień.Oczekują cudu i to najlepiej od ręki a produkt nie trzyma parametrów dostawy nie terminowe, kilka razy miałem taką sytuację że termin płatności za towar już minął a papa jeszcze nie dojechała do klienta..( usunięte przez administratora )
3
Adreas 2014-01-08 19:39
Chyba kolego coś Ci się pomyliło..., jeśli robisz wyniki to jest w Wernerze bardzo okey.Kropka. Jakie 10-12h?;] Nie pamiętam takiego dnia kiedy bym tyle pracował.
Pozdrawiam
1
anonim 2014-03-24 23:57
Niestety potwierdzam...atmosfera pracy straszna ale gdzieś pracować trzeba.....
1
kolo33 2014-04-23 08:53
Pracodawca ma ludzi za nic, produkcja pracuje w ciężkich warunkach za byle co.(usunięte przez administratora)
3
m....k 2014-11-27 16:09
Osobiście znam przypadek tej firmy. Moim zdaniem stosunek wynagrodzenia do wykonywanej pracy to dramat. A warunki (jak juz ktoś wspominał) do najlepszych nie należą
2
misiek29 2016-03-30 19:08
Firma znana i omijana:) znam ich z własnego doświadczenia i nie mogę powiedzieć nic dobrego. Mnie osobiście skręcało jak tam pracowałem. Kadra zarządzająca strasznie specyficzna a ich podejście do ludzi nazwijmy ''prymitywnym'' Kasa słaba więc nie polecam.
1
aruca 2016-06-02 23:40
Potwierdzam zdecydowanie negatywne opinie o tej firmie .Zarząd nie liczący się z pracownikiem , złe warunki zatrudnienia ,dużo obiecanek .Firma tracąca swoją pozycje na rynku co od razu się odczuwa .Miałem przyjemność pracować tam trzy tygodnie i kończy się sądem pracy .Zdecydowanie odradzam tego pracodawcę .
Pozdrawiam zainteresowanych i radzę poważnie się zastanowić nad obiecankami Pana Prezesa i życzę mu ---nie ma czego życzyć .
4
werner 2016-06-02 23:45
Biedna garstka zastraszonych ludzi utratą pracy .zdecydowanie odradam
były 2016-06-16 13:49
Handlowcy wymieniani co sezon, nawet nie zdążyłem poznać ludzi a już jakieś zmiany. Atmosfera strasznie stresująca. Ja osobiście po 3 miesiącach byłem wykończony zarówno fizycznie jak i psychicznie. Moim zdaniem szkoda czasu na przygody z tą firmą.
wernerek 2016-07-30 12:13
A ja pracuję już 4 lata. Zarobki wg mnie w miarę dobre. Robię wyniki i premię mam co rok a jak się komuś robić nie chce to go wywalają i nie ma się co dziwić... na kasę trzeba niestety zapracować
1
pracuś35 2016-09-06 10:11
Znam, miałem okazję spróbować i jeżeli nie macie piątki dzieci na utrzymaniu i noża na gardle to omijajcie tych baranów szerokim łukiem. Warunki jak dla emerytów, praca z nadgodzinami, a i tak na koniec dostajesz po głowie. Chamstwo ze strony przełożonych to taka ich codzienna etykieta.
kolejny 2016-12-04 16:10
Firma to totalna pomyłk. Cały dziń w takiej atmosferze to jak horror. NIe polecam !!!!
pracownik 2017-02-13 11:22
Jeżeli chce się prowadzić biznes to trzeba wiedzieć jak, samo naciskanie na ludzi nic nie daje oprócz tego że nie majja checi do pracy. Może kiedyś to dotrze do tych ludzi ale do tego jeszcze dłóga droga. Bardzo mnie ciekawi kiedy to upadnie i zostanie przejęte przez kogoś z wiedzą i kulturą. Oby szybko:-)
Zostaw swoją opinię o WERNER JANIKOWO SP. ZO.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.