brak logo

WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.

Toruń

Opinie o WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.

OLLO 2013-06-21 22:38:34
Stanowczo odradzam wszystkim, pracowałem tam jako handlowiec...praca 10-12 godz to standard, brak obiecanych prowizji od sprzedaży a kierownik jedyne co potrafi powiedzieć: Czekamy na wyniki, musicie zwiększyć skuteczność.... i tak cały dzień.Oczekują cudu i to najlepiej od ręki a produkt nie trzyma parametrów dostawy nie terminowe, kilka razy miałem taką sytuację że termin płatności za towar już minął a papa jeszcze nie dojechała do klienta..( usunięte przez administratora )
1
Adreas 2014-01-08 19:39:12
Chyba kolego coś Ci się pomyliło..., jeśli robisz wyniki to jest w Wernerze bardzo okey.Kropka. Jakie 10-12h?;] Nie pamiętam takiego dnia kiedy bym tyle pracował.
Pozdrawiam
anonim 2014-03-24 23:57:56
Niestety potwierdzam...atmosfera pracy straszna ale gdzieś pracować trzeba.....
1
kolo33 2014-04-23 08:53:26
Pracodawca ma ludzi za nic, produkcja pracuje w ciężkich warunkach za byle co.(usunięte przez administratora)
1
m....k 2014-11-27 16:09:07
Osobiście znam przypadek tej firmy. Moim zdaniem stosunek wynagrodzenia do wykonywanej pracy to dramat. A warunki (jak juz ktoś wspominał) do najlepszych nie należą
misiek29 2016-03-30 19:08:40
Firma znana i omijana:) znam ich z własnego doświadczenia i nie mogę powiedzieć nic dobrego. Mnie osobiście skręcało jak tam pracowałem. Kadra zarządzająca strasznie specyficzna a ich podejście do ludzi nazwijmy ''prymitywnym'' Kasa słaba więc nie polecam.
aruca 2016-06-02 23:40:48
Potwierdzam zdecydowanie negatywne opinie o tej firmie .Zarząd nie liczący się z pracownikiem , złe warunki zatrudnienia ,dużo obiecanek .Firma tracąca swoją pozycje na rynku co od razu się odczuwa .Miałem przyjemność pracować tam trzy tygodnie i kończy się sądem pracy .Zdecydowanie odradzam tego pracodawcę .
Pozdrawiam zainteresowanych i radzę poważnie się zastanowić nad obiecankami Pana Prezesa i życzę mu ---nie ma czego życzyć .
3
werner 2016-06-02 23:45:48
Biedna garstka zastraszonych ludzi utratą pracy .zdecydowanie odradam
były 2016-06-16 13:49:13
Handlowcy wymieniani co sezon, nawet nie zdążyłem poznać ludzi a już jakieś zmiany. Atmosfera strasznie stresująca. Ja osobiście po 3 miesiącach byłem wykończony zarówno fizycznie jak i psychicznie. Moim zdaniem szkoda czasu na przygody z tą firmą.
wernerek 2016-07-30 12:13:49
A ja pracuję już 4 lata. Zarobki wg mnie w miarę dobre. Robię wyniki i premię mam co rok a jak się komuś robić nie chce to go wywalają i nie ma się co dziwić... na kasę trzeba niestety zapracować
pracuś35 2016-09-06 10:11:39
Znam, miałem okazję spróbować i jeżeli nie macie piątki dzieci na utrzymaniu i noża na gardle to omijajcie tych baranów szerokim łukiem. Warunki jak dla emerytów, praca z nadgodzinami, a i tak na koniec dostajesz po głowie. Chamstwo ze strony przełożonych to taka ich codzienna etykieta.
Zostaw swoją opinię o WERNER JANIKOWO SP. ZO.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WERNER JANIKOWO SP. ZO.O.