brak logo

Salve Medica

Łódź

Opinie o Salve Medica

Mucha 2014-10-21 14:47:54
Dziewczyny piszmy, faktycznie bo co nam tu bedą wymyślać, ale jednak zachowajmy klasę której brakuje tym co umieją tylko hejtować na necie a nie powiedziec wprost. Mnie sie dobrze tu pracuje, wiem ze mogę powiedziec co mi nie pasuje i wspólnie szukamy rozwiązań, a ze komuś ktos kiedyś niedogodzil, wolny kraj. Pozdrawiam Was Wszystkie
2
starylapracownica 2014-10-21 21:46:39
Tą negatywna opinie o pracy w rejestracji to zapewne Magda napisała bo tylko ona miała ze wszystkim problem.
joke 2014-10-21 21:50:52
piszcie laski z rejestracji W SM. Jesteście czadowe:)!!! Teraz wyłazi co wy sobą w ogóle reprezentujecie. To jak traktujecie matkę 1,5 latka a jak 4 latka, to już pokazuje, że jesteście żałosne. I takie reprezentują klinikę..
Mucha 2014-10-22 13:21:48
Joke , Madzia kochana znowu nasz obrazasz, po co ci ta zlosc, to Ty dzielisz ludzi na dobrych, zlych i siebie :)Szkoda ze opacznie wszystko odbierasz bo my tylko mowimy jak jedni pracuja a inni nie (dziecko, jego wiek , czy brak nie ma tu znaczenia). Trzymaj sie tam gdzie jestes, Ty jestes zadowolona, My jeszcze bardziej i o to chodzic. Pozdrawiamy Cie
2
OJP 2014-10-22 22:28:06
Laski,(usunięte przez administratora)się w puste łby i przestańcie oczerniać personalnie, wymieniać imiona,itd.
Myślę,że Madga to akurat ma a Was wyjeb..e i skacze do góry, ze w tym bagnie, o którym ostatnio tak wszystkie głośno mówicie , nie pracuje. Niech każda pilnuje swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieci i obowiązków, a nie tylko w necie siedzicie, nawet w pracy i pytlujecie przez telefony na rejestracji ;)
Mucha 2014-10-23 15:36:00
Brawo OJP znowu tyle hejtU ze administrator mial co robic, albo moze Ty poprostu nie znasz tej pracy wogole, bo bys wiedziala ze tu nie siedzi sie 12godzin (no chyba ze ktos chce w taki system isc) tylko 7 i mozna pracowac na 2 zmiany. i tylko skaczesz sobie radosnie po forach zolc wylewajac
OJP II 2014-10-26 20:06:08
Słonik brawo!!! Fora są po to, by dzielić się opiniami np.o miejscach, a nie jechać po innych i wymieniać ich z imion.
A Mucha to chyba z innej bajki jest, a nie z rejestracji!!!
słabo 2014-10-26 20:50:11
Takie własnie "koleżanki" są na rejestracji w SM...Zadna normalna dziewczyna która tam przychodzi nie wytrzymuje tej atmosfery. Jeżdżą po nich jak po łysych koniach. Przykre to jest.
2
Mucha 2014-10-27 11:24:17
fajnie ze jakies sloniki czy inne pisza kto jest normalny a kto nie , co nalezy pisac a co nie i co jest slabe a co nie. Mnie sie podoba ze mamy odsiew i takie moralizatorki wypadaja i dzieki temu kwas jest na forach a do pracy sie przychodzi z ochota i siedzi sie z milymi laskami :) a poki co pozwolcie ze bede pisala co ja uwazam za sluszne a nie co Wy
3
asdlv 2014-10-29 17:27:46
a jaka kasa?
3
hahaha 2014-11-09 16:52:41
ja od siebie powiem tyle - darmowe szkolenie? błagam, to czas kiedy pracownik wykonuje pracę, a za pracę pieniądze się należą... jeśli godzicie się na coś takiego, to potem nie oczekujcie, że będzie lepiej... ja na szczęście już tam nie pracuję, ale z tego co widziałam rotacja była spora, po jakimś czasie nawet nie zwracało się uwagi, że przyszła jakaś nowa, bo zazwyczaj szybko znikała i przychodziła następna. zgrany zespół? dobre sobie - kółka wzajemnej adoracji. jesteś w kółeczku masz się dobrze, nie - to już gorzej. na bank będziesz obgadywana, a jak noga Ci się powinie miej pewność że góra się o tym dowie. naprawdę szczerze odradzam pracować w tym miejscu, no chyba że nie ma się wyboru, ale wtedy radzę szukać innego zajęcia.
3
Gaga 2014-11-12 08:44:18
Kurde albo to pisze bazarowa albo gameta, bo nic tu sie kupy nie trzyma, no chyba ze hahaha ma jakoś tosamosc nie konukrencyjna I sie przedstawi to może dojdziemy do ładu jak ma problem, more ja ktorys z technikow z techników pogonił co sie do niego mizdrzyła a teraz ma żal do całego świata, jaka rotacja dziewczyna chyba zes była 5 lat temu bo od raku zespół stały +_ 1 osoba a teraz kilka nowych bedzie bo firma rośnie
2
kocur 2014-11-12 16:11:00
Te dziewuchy z rejestracji w Salvemedica to sie w końcu doigrają!!! Najpierw pomówienia personalnie na Magdę a teraz na Gametę i Bazarową!!! Opamiętajcie się!!! Bo od tego jadu straciłyście kontrolę nad własnymi słowami!!!Niech sie ktoś w końcu za was zabierze!!!
A ja popieram w 1000% opinię hahaha. Pracowałam tam i dokłądnie to samo zdanie mam i podpisuję się pod tym obiema rękoma i nogami też.
2
eh 2014-11-13 08:40:36
Od roku zespół stały? Pracuje tam znajoma i mówi, że co chwila jest ktoś nowy... Bo jak dziewczyny widzą ile jest pracy to nie są tam być. A jeśli chodzi o bazarowa czy gamete to z tego co widzę to Wy macie rekordową ilość wpisów negatywnych o pracy... Chyba coś w tym musi być. ;) i większość opini się pokrywa więc nie są wyssane z palca.
hahaha 2014-11-13 09:35:51
tak się składa, że tam pracowałam więc wiem co piszę. Nie mam też żadnego problemu, ale widzę że Ty masz wiele. Bardzo mi przykro z tego powodu, bardzo. Nikt sobie z palca nie wyssał takich opinii o czym świadczy ilość postów. Poza tym każdy ma prawo do własnej opinii więc jak Ci nie pasują to zwyczajnie nie czytaj. Proste :)
gaga 2014-11-13 18:08:16
misie kochane hahahahah, eh i kocurku , a moze de facto jedna osoba, ktora pisze pod tyloma nickami mozecie napisac i pod siedmioma nastepnymi, co nie zmienia faktu ze to jest net i jestescie anonimowe, przeciez wiadomo ze nie wpiszecie gameta i bazarowa, w nicku:), a ze bazarowa na wszystkich pisze donosy na prokurature i inne to co nie moze i tu pisac bo nie moze zniesc ze tu ludzie przychodza bo chca :) , a wiadomo ze obie te firmy najpierw pluja na konkurencje a potem mysla jak samemu wziac sie za robote, a u nas poki co nowe 6 osob bedzie zatrudnione wiec witamy dziewczyny w zespole, mialyscie okazje pogadac wiecie ze u nas sie placi na czas umowa jest atmosfera mila jest wiec nawet jad na necie nie ma znaczenia u desperatow
zainteresowana 2014-11-13 18:39:25
Rozumiem ze firma podpisuje z pracownicą rejestracji prawdziwą umowę o pracę już pierwszego dnia gdy ta wstawia się w pracy? Ilę zarobię za pierwszy miesiąc? I nie jest to umowa o dzieło a ni zlecenie? Bo rozumiem ze jest to praca w okreslonych dniach i porach i pod kierownictewem a zatem tylko umowa o prace wchodzi w grę?
Proszę o poważne i konkretne odpowiedzi.
1
LIKI 2014-11-14 21:01:00
zainteresowana,jak procownica (jak to ladnie brzmi) juz pierwszego dnia "wstawia sie" w pracy to sie z nia umowy nie podpisuje :))))))), co tzn praca pod kierownictwem?
Kokosowa 2014-11-26 12:18:13
Witajcie:) Jak w każdej pracy są zwolennicy i przeciwnicy, tak zawsze było, jest i będzie. Uważam, że jeśli komuś praca nie odpowiada zawsze można poszukać czegoś innego.Ja tak zrobiłam i niedługo zacznę pracę w Salve. Dziewczyny i atmosfera super, jasno określony zakres pracy oraz o wiele lepsze warunki zatrudnienia (uwierzcie mi, że może być gorzej i nie pracowałam w żadnym obozie pracy). Nie zapomnijcie, że w pracy zawsze znajdzie się czarna owca siejąca niezgodę.
do kokosowa 2014-11-26 22:54:25
Ło kutwa, widzę że ktoś się aktywował na pozytywne wpisy. Jednak szkolenie z Panią B.coś wniosło,no nie?
hahaha 2014-12-04 19:12:27
może jakaś premia za to będzie ;) tylko coś mało tych pozytywów - czekam na więcej! :D
informatyk 2014-12-12 10:51:09
Czy może ktoś mi powiedzieć jak wygląda praca informatyka w Salve ? Widzę ciągle od dwóch lat ogłoszenia na to stanowisko. Czym jest spowodowana ta rotacja, jakie są warunki pracy ? Z góry dziękuję z informacje. Pozdrawiam
pacjent 2014-12-15 20:16:03
A wiecie może kiedy rusza przychodnia w remontowanym budynku obok szpitala ?
do pacjent 2014-12-16 21:28:02
wiemy,ale nie powiemy ;)
pacjent 2014-12-16 22:28:26
A powiecie czy będzie tam osobna rejestracja ?
kasia.m 2015-01-13 18:56:04
Witam mam pytanie zapisalam sie do lekarza slawka ... i chciala bym sie dowiedziec jak wyglada pierwsza wizyta
kazik 2015-01-13 21:31:09
kasia ale to nie to forum
1
hej_ho 2015-06-23 14:12:48
Ze wszystkim sie zgadzam.... tylko nie z jednym - za granica tez potrafia zwolnic z dnia na dzien nie podajac powodu, a juz o tym, by podali powod na pismie - zapomnij! Wszystko zalezy gdzie sie pracuje i czy pracodawca szanuje pracownika. Gdy go nie szanuje, to nie jest wazne czy pracodawca jest Polakiem, Anglikiem, Norwegiem czy Niemcem - po prostu go nie szanuje. To od ludzi zalezy a nie narodowosci. Owszem, kultura pracy generalnie za granica statystycznie jest wyzsza, ale jest wiele miejsc, gdzie ludzie sa tak samo ponizani w pracy jak w Polsce. Niestety.
anonim 2015-09-28 14:41:11
ciekawe jak sie pracuje
hmmm 2015-12-12 21:58:17
Głucho wszędzie, cicho wszędzie...
kika 2016-06-28 21:21:34
A ja się zawiodłam na Salve Medica. Bardzo chciałam tam pracować, czekałam na informację zwrotną bardzo długo. Dwa etapy rekrutacyjne na stanowisko rejestratorki i mimo zapewnień, że nawet w przypadku negatywnej odpowiedzi poinformują kandydatów, to niestety nie otrzymałam ŻADNEJ odpowiedzi. Nie polecam.
5
Rita 2016-10-07 21:10:56
Jest nabór do Salve na Szparagową. Pracownik ds. Kadrowych. Ktoś coś wie? Ile płacą? Czy to samodzielne stanowisko czy do pomocy?
Sara 2016-10-09 08:34:11
Przestrzegam przed praca w salve na struga. Wyzysk pracownika jest straszny. Wciąż coraz więcej obowiązków a zarobi wciąż takie same czyli żałosne. Pan kierownik niestety nie staje w obronie pracownika tylko walczy byśmy miały jak najwięcej pracy i wykonywały ja na 400 procent bo sam dostaje za to pieniądze. Dołowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pacjentów ok 400 dziennie nie ma przerw . W biegu jedzenie picie . Na nic nie ma czasu bo wilkiem wszyscy patrzą . Dziewczyny wszędzie tylko nie tam .
10
Piotr 2016-10-09 08:42:20
Zarejestrowanie na najniższa krajowa oczywiście ...żeby była jasność i prowizje to parę groszy dorzuca. Trzeba klepac nadgodziny gdzie po normalnej zmianie ma się dosc ...
3
Ralfik 2016-10-09 20:37:20
Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; Dostęp do usług medycznych; Możliwość doskonalenia swoich umiejętności w obszarze kadrowo-płacowym.
To fragment z ogłoszenia. To ściema?
Sara 2016-10-11 08:36:37
Oczywiście ze tak.
2
Mała 2016-10-20 08:53:48
Hej. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko rejestratorki. Może ktoś bliżej coś powiedzieć o pracy w Salve - obiektywnie :)? jakie sa zmiany, tzn w jakich godzinach, czy w kazda sb się pracuje? jak wyglądaja zarobki? można liczyc na pomoc innych dziewczyn (dłużej pracujących?) Będę wdzieczna za odpowiedzi!
ściana 2016-10-26 06:52:32
"Oferujemy: Pracę w nowoczesnej przychodni medycznej; Stabilne zatrudnienie; Pracę pełną ciekawych wyzwań; Dostęp do usług medycznych; Możliwość doskonalenia swoich umiejętności; Pracę w młodym, dynamicznym zespole; Formę zatrudnienia: pełen etat." Ogłoszenie ze strony www. Nie wierz w to.
4
Mała 2016-10-26 09:47:13
Dzięki za odpowiedź... czy druga część rozmowy kwalifikacyjnej odbywa się z dyrektorem placówki?
1
oggy 2016-10-28 17:55:02
Byłaś na drugiej rozmowie?
butterfly 2016-11-03 16:13:35
Rozpoczynam.
1
Kasia 2016-11-20 14:01:31
Myślę, że to forum powinno być zgłoszone do zarządu firmy, a potem czystka w rejestracji. Zrobilyscie tej firmie tak świetna reklamę, że żal przychodzić, jak czytam jakie głupie baby tam pracuja.
zyczliwa pacjentka 2016-11-22 17:01:44
Zarząd sam może administrować postami i niespodzianka- treścią . To gwarantuje go work. Poczytaj fora. A ja uważam ze praca tych pań nie jest wdzięczna przez takie napuszone baby co oczekują czerwonego dywanu za płatną wizytę a innych mają za nic ....
5
terefere 2016-11-22 20:36:02
Długo pracujących już jest niewiele, bo wszystkie spadają z tego bagna!!!!
1
Sonia 2016-11-28 21:24:58
Jak czytam te posty to nie wiem kto pisze te wszystkie bzdury. Prawdopodobnie osoby , które nie zostały przyjęte lub osoby , które chciałyby zarabiać dużo i nic nie robić. Prawda jest taka , że jeżeli ktoś ma ambicje i jest pracowity to w każdej firmie znajdzie swoje miejsce i będzie czerpał przyjemność z pracy mimo , że czasami naprawdę trzeba ciężko pracować.
3
Kwiatuszek 2016-11-29 18:23:38
Jestem przed drugą rozmową kwalifikacyjną, czy ktoś mógłby napisać czego mogę się spodziewać?

Dziękuję
OJPRD 2016-11-30 13:52:25
wszyscy dzielą się swoimi przeżytymi doświadczeniami. Jeśli pracujesz w SM, policz ile osób odeszło od zeszłych wakacji :)policz ile jest nowych,jaki bilans? Ujemny prawda? A teraz skup się i pomyśl dlaczego? Jeśli nie pracujesz w SM, to skup się ponownie i idź głoś mądrości na innych forach,
2
Gitara 2016-11-30 15:36:40
Jakies 2 nieszczęśliwe sie rozpisują a mase osob pracuje od poczatku, albo po 8 -6lat i dobrze.
Sa juz takie, co to one tylko madre, szefostwo glupie, pacjenci glupi , lekarze glupi, caly zespol beznadziejny .
No ale przeciez kazdy, kto czyta to sie domysla ze nie moze byc 2 madrych a kilkadziesiat glupich, nie? takze dobrze ze poszly , one szczesliwe, my szczesliwe i luz
1
Shining Starrrr 2016-12-02 21:14:17
Gitara,kto tam pracuje 6-8 lat? Chyba właściciel :) no i jedna taka, przodownik pracy, nie ma tam już nikogo kto pracowałby więcej niż 4 lata, bo każda odchodzi z dnia na dzień, nawet ostatnio,prawda?
Też się pewnie cieszą te, co odeszły, a Wasze grobowe miny na rejestarcji powalają na wejściu ;)
Pozdrówcie KŻ :)
5
janka 2016-12-03 23:28:04
Przodownik nie odejdzie. Taki charakter :P
Ale długodystansowych dojrzałych jest kilka i mają się dobrze bo przekazują na górze co zasłyszane na dole. Chodzą jęczą, płaczą na ciężkie dni i przy okazji podrzucą niusa. I te białe i te szare. A ja również pozdrawiam z wolności. Warto było. Żałuję że tak późno.
4
Zostaw swoją opinię o Salve Medica - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salve Medica